/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(733.57 KB 868x585 hgf.png)

Anonyymi 13.05.2024 (Ma) 10:00:19 No. 625506
Jos täällä on polkupyörä-konnossöörejä niin minkä hintaisilla ajatte, ja jos ovat kalliita niin onko ollut sen arvoista? Itsehän en ole maksanut pyörästä koskaan, mulle on vaan kulkeutunut mummopyöriä milloin mistäkin, ja ne ei ole kovin kummosia muualla kuin päällystetyillä teillä Laitetaan vaikka vielä aiheeseen liittyvä video tähän https://www.youtube.com/watch?v=CQVj7WI83sQ
Sen verran myös muistan jonkun haastaneen täällä että puolustusvoimien pyörätkään ei ole mistään kotoisin ainakaan ajomukavuuden kannalta
Mulla on joku 20 vuotta vanha maastopyörä millä ajelen. Renkaat, jarrupalat ja sen jarruvaijerin olen siihen vaihtanut. Pitäisi vielä keksiä miten jalkatuen saisi korjattua. Ei meinaa kaupoista löydy sopivaa uutta tilalle. Takarengaskin on puhki, enkä ole vielä jaksanut paikata sitä.
tykkäättekö pyöräillä vai onko se kulkuväline pelkästään?
>>625525 Itse ainakin pidän pyöräilystä liikuntamuotona. Polvet tykkää enemmän kuin juoksemisesta.
>>625525 Kulkuväline.
>>625506 Mekaaniset levyjarrut on yhen tyhjän kanssa. Hydraulinen pysäyttää oikeasti mutta perus halpa levy on usein huonompi kuin v-jarru. Sähkömekaaninen voi olla ihan jees, mutta ne taas maksaa ihan sikana. Ero mekaanisen ja hydraulisen välillä on yön ja päivän ero. Ite omistan nyt jonkun perus 21 vaihteisen MIESTEN PYÖRÄN tai joku hybridi se on. Oon omistanut kalliimpiakin, ja niissä on etunsa. En cyclocrossia osta enää koska vaikka se näyttää maantiepyörältä sen vaihteiston välityssuhteet on tosi lähellä toisiaan, jolloin 18-20 vaihdetta on sama kuin ois joku 5. Ei oo mitään ylämäkivaihdetta kun cyclossa kannetaan ne fillarit mäen yläpuolelle. Maantiefillari taas on mahtava, jos on tarpeeksi laiha ettei maha tuu eteen. Ei tartte olla ees sairaan kallis pyörä, joku sellane ~600-1000€ fillari hiilikuituetuhaarukalla menee niin perhanan hyvin että on kuin kuuma veitsi voissa. Toki ne superkapeat renkaat meinaa ettei ne mee metässä tai mettäpolulla, mutta jos asuu kaupungissa ja ei oo yhtä läski kuin mä en voi muuta kuin suositella. Toki auttaa myös että runko on alumiinia, täys hiilkuiturunko on liian kallis mutta hiilikuituhaarukan saa aika moneen tonnin peliin. Shimano 105 voimansiirto niin saa osia, jos ei oo niin onnea vaan jos on joku ei mitään merkkiä oleva, ei saa osia ja vituttaa. Shimano 105 on aika vakio ei-paska mut ei myöskään kallis. >>625511 PV:n pyörät on lähinnä tyylikysymys. Ei ne mee paskaks joo varmaan helpolla mut ei niil oo kivaa ajaa myöskään. En näe mitään etu laittaa niin paljon rahaa kiinni kun se on enemmän tai vähemmän mummofillari tekniikaltaan ja luotettavuudeltaan. >>625525 Tykkäsin, en enää tykkää. Sit ku painoo tippuu pois enempi vois aloittaa mut nyt kaikki ylämäet on tappajia mulle.
Mulla on 800e maastopyörä (käytettynä ostin) ihan vaan maastoajoa varten. Oon aika aloittelija lajissa, mut höpöä tekee lenkkeillä poluilla. Sitten mulla on kolmen tonnin sähköpyörä arjen perseilyyn, työmatkaan ja välillä kalareissuihin. Tuosta sähkökulkineesta vois melkeinpä luopua, mut on se vaan mukava vehje kulkea. Just se polkupyörän ja auton välimalli, jonka sen halusin olevan.
Itelni on kolme pyöröä, isän vanha kolmivaihteinen naistenpyörä millä käydään töissä ja kaupassa, 500€(? en muista enää, joku 10v vanha?) hybridi millä mennään pidemmät asfalttimatkat ja tuo 700€(punalaputettu) läskipyörä millä ajetaan sorateillä ja metsään, joskus vahingossa lumessakin. En tiedä pyöristä vitunkaan vertaa enkä osaa edes korjata niitä, ajan vaan. Spandexhomot saisivat varmaan paskahalvauksen kun pyörissä on lokasuojat ja kaikki painoa tuomassa. Hybridi on vissiin kelvannut, kai joku parempikin olisi olemassa mutta ei kiinnosta niin paljoa. Ihan hyvä se on. Läskipyörä on ihan kiva. Ei kiinnosta etujousitus mitä pitäisi huoltaa ym. paskaa. Paskimmissa paikoissa talutetaan. Satulatkin on varmaan vääriä, puolen tunnin välein täytyy melkein pitää lyhyt tauko kun pienet manolonmunatkin puutuu. >>625515 Mätänetissä ainakin oli semmoisia mikä kiinnitetään takahaarukkaan, pistin läskipyörään semmoisen. Maksoi jonkun 9€. >>625525 En varsinaisesti tykkää mutta pyöräilen töihin, kauppaan, metsään jne. Paitsi talvella, silloin kävellään. Luostarihommissa jos ei jaksa pyöräillä tai kävellä (noihin edellämainittuihin) niin voi suksia helvettiin ja uppoutua hedonismiin. >>625528 Lisää jalkatreeniä jos ei jaksa ylämäessä.
>>625541 kokeillu geeli-istuimia? tiedä sitten paljonko nekään auttaa jos kunnolla kipuilee
>>625541 Mä nostin tänää jalkaprässissä 320kg 5x12. Ei oo voimasta kiinni, se on vaan toi ylämäkiefekti mikä moninkertaistaa ylämäkeen menemisen vaivan. En tiedä ehkä oot normaalipainoinen etkä tiedä tätä.
>>625541 On varmasti mutta ei sellaista joka kiinnitetään oikealla tavalla. Kaikki jalkatuet joita olen katsonut, niin se kiinnitys ei täsmää.
(467.12 KB 1000x1000 ClipboardImage.png)

(193.23 KB 1000x1000 ClipboardImage.png)

>>625556 Tämmöinen siis: https://www.motonet.fi/tuote/fastr-polkupyoranjalka-takahaarukkaan?product=45-02532 ei tietenkään ole hyvä jos putket on pyöreät. Itelläni on soikea poikkileikkaus niin tuo pysyy hyvin paikoillaan. Piti vaan laittaa sen verran taakse ettei kantapää osu siihen polkiessa.
>>625596 Muistaakseni tuollainen ei ollut tarpeeksi iso siihen pyörän haarukkaan.
>>625601 Ok, saat anteeksi.
>>625606 Öhh.. Kiitos
>>625596 Voisin kyllä silti käydä siellä mätänetissä tutkimassa varmuuden vuoksi.
>>625671 Käy & raportoi. Eihän tuota vastakappaletta tarvi kiinni asti saada, kunhan tasaisesti kiristää, edelleen sillä oletuksella että putki on vähänkään soikea ettei lähde pyörimään. Itelni meni vähän mutkalle kun tuo kiinnityksen kohta on niin pehmeää alumiinia mutta ainakin vielä on pysynyt hyvin ja on tukeva. Oletan siis että etseit jotain tuollaista etkä semmoista mikä ruuvataan sinne poljinakselin taakse alas.
>>625672 No se kyllä ruuvataan sinne. Mutta ei ole löytynyt sellaista missä olisi oikealla puolella ne ruuvit ja se levy.
>>625673 Voisin ruuvata jotain hyvää mutsia, jos tiedät mitä tarkoitan...
>>625674 Parantaa tämän mielen sairauden, jos on "ruuvit löysällä"?
>>625675 Kyllä sekin olisi ihan jees olla niin normo tai edes hyvä ihminen että voisi melkein pelkällä olemuksellaan parantaa ihmisten aivovammat perseessä. Vaan tämmöisenä taidan enemmänkin aiheuttaa niitä olemalla vammainen paskaläjä ääliöhomo.
>>625677 oletko huonoitsetuntoinen?


Forms
Delete
Report
Quick Reply