/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

lisää uutisia Anonyymi 18.03.2024 (Ma) 21:40:57 No. 621900
edellinen >>606780 Pakko tehdä uusi kun perehdyin nyt vähän tuohon Vaasan epäonnistuneeseen kouluampujamöttöön.
(34.81 MB 1920x1080 kouluampujamöttö.mp4)

...täähän on oikeestaan aika hyvännäkönen jopa, ois kyl kelvannu ittelle nuorena todellakin vaikkei edes ole muhku, tai ei ainakaan videossa näytä siltä. Ois kyllä kelvannu semmonen joku ihan tavallinen söpö mukavakin, mutta ei niin ei. Onkohan tää edes mikään oikeasti nuorena aivan yksin jäänyt... vähän epäilen. Mistähän löytäisi manifestin, kuulemma sellainekin oli kirjoitettuna videon lisäksi.
>>621900 Oliko se tällä kertaa perinteinen nainen vai uusnainen?
>>621915 No ei ainakaan kuvista ja videosta ihan heti uskoisi transsuksi, mutta ehkä transsuja on paremmin ns. onnistuneita tapauksia kuin mitä kaiken maailman netin hörhöpiireissä ja jotain Linuxia ja muuta open sourcea kehittämässä aina pyörii.
>>621901 Terveisiä vaan sinne foorumille
(89.45 KB 1080x1247 wAfC7AW.jpeg)

>>621921 En ole foorumisti, mutta myönnän että sieltä kävin hakemassa informaationi tästä ammuskelulla uhkailleesta mötöstä, kun sinne se informaatio oli valitettavasti postattu. Keskustelu informaation ohessa oli toki täysin laadutonta foorumi-tieriä, tyyliin: "Oisko ollut only fans-ura tai jotain muuta kehittävämpää kuin räiskiä päättömästi, eikä onnistunut edes siiinä" tai no tän kuvan löysin muuta kautta vaikka oli tää kai sinnekin postattu
Ja toki tästä löytyy jutut jo Yleltä, Iltapaskoilta, ties miltä medioilta kun vain hakee Internetistä. murha.infosta löytyy koko nimi ylipaskafoorumin lisäksi jos se kiinnostaa. Manifestikin löytyi jo PDF-muodossa, hähää. Hieman nopsaan vilkaisten kyllä vaikuttaa vähän vaisulta setiltä ainakin jos johonkin Unabomberiin alkaa vertaamaan. Linkkejä tulisi useampia jos alkaisin niitä suoraan tähän laittamaan kun en jaksa alkaa päättämään just nyt mikä olisi yksittäinen paras juttu linkattavaksi. Itse sain tietää tästä ihan muuta kautta kuin jotain paskafoorumia aktiivisesti selaamalla. Ei taida muuten näistä kuvista päätellen olla mikään nuorena yksin jäänyt, ihan kuten ajattelinkin. :( Oispa...
>>621923 Kiva satanistityty.
>>621927 ei tainnu olla niin kiva, mitä jos se olis ampunu sun?
jöönpitäjä julmuri ;_;
>>621930 Minun minkä?
>>621933 no ampunu siun
>>621934 Niin minkä?
>>621942 aika incel postaus
(203.03 KB 1600x1600 suomen herkkusienet.jpeg)

Ihan söpö satanistimöttö mutta englantia vois opetella lausumaan jos meinaa kansainvälisesti postailla manifestejaan, niin ei tarvi hävetä silmiä päästään näin kanssasuomalaisena.
>>621942 kovat salaliittoteoriat, ja mikä "päinvastoin"
>>621947 foorumillahan ne incelit just hengaa
>>621947 >mieti sitä No siis tämä sun "päinvastaises" kuulostaa taas joltain typerältä jonkin foorumipersun rajoittuneisuudelta. Kerropa nyt mihin sijoittaisit vasemmisto-oikeisto -akselilla (mille ilmeisesti pakkomielteisesti haluat kaiken aina sijoittaa kun et mistään mitään ymmärrä) vaikkapa Varg Vikernesin tai Unabomberin, ja mitäs tykkäät heistä ja heidän ajatuksistaan?
(45.51 KB 656x594 ClipboardImage.png)

>>621945 Mediasta en tiedä, mutta manifestissa on paljon klassista vasentuneisuutta; individualismi on pahaa, kapitalismi ei toimi, lisää valtiota ja lainsäädäntöä, maailma on ylikansoittunut ja ilmastonmuutos ahdistaa eikä kukaan ota sitä tosissaan. Uskonto on myös paha; en ole rasisti mutta low IQ on huono, mutta toisaalta ei haittaa jos elää muuten kelvollisesti. Ihmisten pitäisi välittää enemmän toisistaan ja sosiaalinen media mädättää aivot. Natsipuolelta löytyy se, että ylikansoituksen takia vammaset ei saisi lisääntyä ja kai nykyään sukupuolen määritteleminen biologisesti on fasismia. Kaiken kaikkiaan aika vaisu ja epälooginen manifesti, josta oli havaittavissa oikeistolaista että vasentunutta retoriikkaa. Oikea™ äärioikeistolainen tuskin olisi humpannut neekerin kanssa vanhojen tansseissa, tosin. Joku persu nyt ois, mutta persuissa ei liene enää ketään kunnon aatteen miestä, tai jos on, niin ainakin pitävät turvat tukossa. Linkistä tuon löytää, jos ei ole vielä lukenut. https://files.catbox.moe/ft8s4e.pdf
>>621952 No siitä voidaan olla kyllä samaa mieltä, että ei tuo mikään äärioikeistolainen taida olla sen perusteella mitä itse ehdin tutustua tapaukseen. Jos jokin media niin tekee, niin se media on väärässä, mutta ovathan ne aina silloin tällöin väärässä ihan ilman mitään salaliittojakin. Tai en tiiä, ehkä sillä on joskus ollut jotain kytköksiä johonkin persuihin tai mihin nyt ikinä onkaan ollut mistä en ole vielä lukenut ja toimittajat ovat. Vilkaisin nopeasti pari juttua tuosta ylestä ja toisesta iltapaskasta eikä niissä sanottu mitään mistään äärioikeistosta, esim. https://yle.fi/a/74-20079338 https://yle.fi/a/74-20079400 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7b9e3725-c3f4-436b-af5b-6406c6e387a0 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1ae19344-2845-461a-9585-05f1121447eb Tästä olevinaan saatananpalvonnasta (en tiedä kuinka tosissaan edes oli) tulee toisaalta itselle äkkiseltään vähän mieleen kaiken maailman natsihevariukkelit hshs.
>>621950 tarpeeks paljon nähny porukkaa sammakkokuvien kanssa "huutistelemassa" tän tasosta juttua
>>621942 niin, eihän äärioikeistolaiset sellaista tekisi niin median pitää lavastaa. mitä nyt lähes katkeamaton ketju jostain kleboldista ja harrisista lähtien. nyymärissäkään ei taida olla yhtään persujen äänestäjää joka ei olisi julistanut olevansa natsi ja kirjoittaneensa erityisen häiriintyneitä väkivaltafantasioita. ryynäri, reikäaivo-jokeri-postaaja, savolainen uusnatsi ja orpoalkkis tulee ainakin heittämällä mieleen
>>621941 Tekee, jos se on nurinpäin.
>>621957 Huhhels, nyymärin pahuuden akseli.
>>621963 No jaa. Tuosta Vargin musiikista nyt sen verran, että esim. "Dauði Baldrs" albumi on aika pierujensa haistelevien metallihipstereiden hevonpaskaa.
Tyttö olikin vähän flipannut orava-tyyppi jonka mielestä ihmiset ei ole tarpeeksi kivoja toisilleen ja kelas että ehkä ammuskelu auttaa asiaan :(
>>621968 Jos tarkemmin analysoi sitä tekstiä, niin siinä tulee esille, että hän ajattelee muiden ihmisten olevan alempiarvoisia/heikompia suoraan syntymästä kuin toisten, vaikka kyse ei olisi ihonväristä. Ja jos "joku syntyy heikompana ja huonompana", niin sittenhän parannukselle ei ole mitään mahdollisuuksia. Ja niissä epäkohdissa mistä hän puhuu on tärkeämpää oman asenteen muuttaminen ja suhtautuminen kuin se, että millaiseksi on syntynyt. Jos sanotaan, että oot syntyessäsi jo paska, niin vittuako siinä sitten enää rimpuilemaan todellisuutta vastaan. Koska voi vain tuudittautua siihen, että olen mitä olen.
>>621969 Ite oon ainakin paskaa ja silti kidutan ihteeni luostarielämällä. Hähää itelni!
>>621971 No höpö höpö. Luetunymmärtämisen vaikeuksia tosin ymmärrän, koska niitä on itselläni myös. En tosin kyllä ymmärrä, että miksi tuota Evitaa pitää nyt joka puolella noin helvetisti simpata. Ei ole mielestäni mitään uutta auringon alla, pelkkää improvisoitua teatteria koko vitun esitys.
>>621974 Kun se on söpö.
>>621989 Kuinka niin?
Nynne alko polttaa saksassa omaa paskaansa.
>>622104 tiiätte mitä tehä haha
(966.92 KB 220x202 indian-2029435678.gif)

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f93ee79f-9431-4116-84f0-037eaa740301 >Kuihtuva pikkukunta haki asukasta ilmaisella asunnolla – Näin kävi >Hakemusten määrä yllätti, sanoo Rääkkylän kunnanjohtaja. >Iltalehti uutisoi tammikuussa, että Rääkkylä hakee vuodeksi koeasukasta, jolle tarjotaan ilmainen asunto. Edellytyksenä oli, että koeasukas on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä tai tuo Rääkkylää esille taiteen keinoin. Laitoitteko hakemusta vetämään?
Tämän takia usein välttelen uutisten seuraamista. Meni viime päivien ihan hyvät fiilikset (mitä nyt astmalääkkeet loppu) täysin pilalle ja nopeasti. Eiköhän me kaikki tiedetä mitä tuosta tulee lopulta, ei ainakaan mitään perustuloa ja kansalaispalkkaa. Tässä alkaa olemaan ne hetket käsillä että kun eivät sinne työkyvyttömyyseläkkeelle päästä niin pitää varmaan sitten tappaa vain itsensä suosiolla tai vähintään yrittää alkaa ihan oikeaksi rikolliseksi. Oispa edes ollut tyty yde ajoissa nuorena. Kohta on varmaan kaikki mukavat syrjäytyneet mötötkin jotain ihan oikeita huoria kun on leikattu kaikki tuet pois. Jos jotain toimeentulotukea vastaavaa tukea voisikin jatkossakin edelleen nostaa määrättömän pitkiä aikoja, niin se nyt vain oikeasti on ihan perseestä monin tavoin vrt. työmarkkinatuki + asumistuki, vaikka sinne voikin tunkea lääkärilaskut ja semmoset. Suomi on paska maa.
>>625795 >Suomi on paska maa. Pitänyt näköjään sutkin elossa tähän asti. Vai alkaako omistaja muistuttamaan lemmikkiään?
>>625796 >Pitänyt näköjään sutkin elossa tähän asti Niin, no se nyt on silloin tällöin pyörinyt mielessä ihan hyvänä syynä tappaa itsensä kun ei siirtymä johonkin omavaraistalouteen meinaa millään onnistua. Kohta on sitten lisää hyviä syitä vielä.
>>625795 Ihan sama. Lusmuillaan sitten jonkun eri nimisillä tuilla. Töitä ei kuitenkaan oo niin mitä väliä
>>625798 Ei se riitä jos mä äänestän. >>625800 Toimeentulotuki vain on melko perseestä lopulta vaikka siinä onkin ne tietyt edut (voi pistää sinne lääkärilaskut, lääkelaskut, sähkölaskut, ym. niin ettei se vähemmä kuussa vapaasti käytettävissä olevaa rahamäärää) verrattuna työmarkkinatukeen. Toki jos haluat pitää tilisi aina tyhjänä ja lähetellä tiliotteita Kelan syynättäväksi tai vaikka vielä surutta kusettaa joidenkin piilotilien kanssa niin mikäs siinä. Itse kuitenkin taidan mieluummin vaikka tappaa itseni kuin alkaa tuohon paskaan loppuiäeksni. Lisäksi kyllä ne varmasti voivat keksiä siihen toimeentulotukeenkin vaikka mitä jäynää riippumatta siitä mitä EU:t sanoo. Onhan niillä nytkin jo ne -20% ja -40% jäynät. Eikös EU periaatteessa kiellä senkin mitä Suomessa harrastetaan aina vain etanolijuomien muista EU-maista ostamisen kanssa... Voispa edes pari vuotta viettää jonku söpön mukavan syrjäytyneen (mahdollisesti muhkun muttei ole pakko olla muhku) ei huoran mötön kanssa ennen tätä tukiapokalypsiä ja itsaria.
>>625802 Perseestä tää työkkärin listoillakin olo on. Päivystää puhelinta että millon ne soittaa sen hiton haastattelun ja miettiä että mihin hölmöyteen ne ens kerralla nakittaa. Lähetellä jotain hakemuksia töihin mihin ei kiinnosta mennä ja vaikka kiinnostaski ni ei pääsis jne.
(1.93 MB 350x350 146.gif)

Kävin tänää illallistamassa erään leidin kanssa ja se kommentoi kun mun paino on pudonnut selkeesti. Ei menny viel postauslupa kuitenkaan. Ja ennen kuin joku pelle menee ottamaan tän tosissaan se ei ollut mikää deitti... Vai oliko..............
>>625803 Toi vähän vaihtelee tapauskohtaisesti miten paljon työkkäri kiusaa, itsellä kuitenkin psykiatrialta lappuja ja silleen vaikka pysyvää työkyvyttömyyseläkettä ei ole herunut. Eivät koskaan edes pakottaneet oikeasti hakemaan yhtäkään työpaikkaa kuussa. Kuntouttavaan olisivat viime vuoden lopulla pakottaneet, mutta jätin menemättä ja tuki katkesi. Sitä ennen olin työkkärin ohjaamana erään säätiön kurssilla mikä oli oikeastaan ihan semiasiallinen tai ainakin sellainen ettei siellä ollut edes paha käydä. Toki varmaan sielläkin olisi suht perseestä olla jonain 50-kymppisenä raksa- tai rekkaukkona joka on jäänyt työttömäksi haha. >>625804 Ei tää ole raportointilanka, vai onko toi uutinen?
>>625804 Etköhän sä menettänyt jo postauslupasi siellä ulkomaan reissulla.....
(3.59 MB 171x200 140.gif)

>>625808 Voi vittu meni taas väärään.
>>625810 >Kuten pari päivää sitten sanoin, niin eikö sinullakin kuitenkin ole asiat paljon paremmin kuin jossain oikeesti paskassa maassa? no joo mutta oispa ollu silti joku ihan eri nuoruus tai edes joku semmone söpö mukava möttö joka olis välittäny nuorena, ja muutaman vuoden päästä olis varmaan ihan sama (tai no parempi) olla vaa jossain missä on lämpimämpää ja/tai enempi päihteitä sallittu kun tukisysteemit paskotaan
>>625798 ...pakko sanoa tähän vielä, että ehkä olisin ollut innostuneempi äänestämisestä ylipäänsä jos olisi suotu ajoissa nuorena sellainen söpö välittävä tyty yde, tai ainakaan vassarit eivät olisi aina varmaan eniten (toki muutkin, ainakin ennen persuja) kunnostautuneet lässyttämisessä jostakin sorretuista naisista joilla on kaikki niiiiin vaikeeta elämässä vrt. miehiin. Se, että aika moni nuorena yksin jäänyt hikky tykkää eniten jostain persuista jos nyt ylipäänsä äänestää ollenkaan on täsmälleen tämän syytä, sanon minä, ja siitä voivat vassarit syyttää ainoastaan itseään ja tossukkuuttaan.
>>625933 Ihan kiva että oot niin avoin siitä äitiongelmastas ettei tarvi sitä arvuutella
>>625934 Niin, no itse asiassa siitä muuten ei ollut aikoinaan ollut kovin helppoa olla kovin avoimena -- ympäristö nuoruudessani nimittäin oli vähän sellainen monesti, että aina kun alkoi avautumaan, niin johan alkoi välittömästi mussutus siitä kuinka äiti on nainen ja pitää vain ymmärtää. Aika monestakin muusta asiasta on vaikeaa ollut olla kovin avoimena joskus, kun kulttuuri ja odotukset mieheltä ovat ne mitkä ne ovat (varsinkin silloin 20-30 vuotta sitten olivat) samalla kun jotkut ihan tosissaan viitsivät väittää että naisilla on niiiiiin vaikeeta ja naisen euro ja läpä läpä lässyn lää. Nykyään ei ole enää kovin vaikeaa, kun olen tullut vanhaksi ja söin niitä tripauttaviakin aika paljon joskus. Sinänsä toki vaikka meidän isä kans yks täys vitsi olikin, niin emmä tiiä oliko se nyt niin vässykkä sentään, että äiti olisi siltä väkisin runkannut spermat ja keräillyt jollain ruutalla sisäänsä minut siittääkseen, että silleen oisko parempi vihata vain isäänsä (olisin tappanut kummatkin jos olisin nuorena oikeasti alkanut tappamaan), mutta kun tasa-arvoihmiset ovat aina halunneet että nainen pystyy kaikkeen mihin mieskin, nii kai sen äidin nyt ois sitte pitäny kerta kaikkiaan pystyä vähän parempaan vaikka isäni olikin yks lähes kaiken aikansa urheilua telkkarista tuijottamalla välillä kaljaa tai kossua kittaillen viettänyt ääliö. En siis sano, etteikö tästä kaikesta huolimatta voisi äänestää vassareita jos oma elämä on sellaista että tukien leikkely sitä tulee merkittävästi haittaamaan. Jätän sen sinulle ja muille arvailtavaksi, että olenko näin vanhoilla päivillä vähän saatuani etäisyyttä just johonkin peruskouluunkin ja yksin jäämiseen samalla kun mm. vassaripojutkin just tykkää kuittailla jostain että se ja se ei saa koskaan naista ja on säälittävä kolmekymppinen neitsyt ja sitä rataa äänestänyt koskaan ja olenko äänestänyt nimenomaan vassareita vai en. Eikös tässä maassa pitänyt joku vaalisalaisuus olla?
>>625935 joo on kauheeta että joku niitä naisia kannustaa, kaikilla pitäs olla yhtä paska lapsuus ja nuoruus mitä sulla
>>625936 >joo on kauheeta että joku niitä naisia kannustaa Voit (ja vassarit voivat) toki olla liikkeellä tällä asenteella aina vain ihan vapaasti, mutta älä sitten valita kun nuorena yksin jääneet hikkyt joko eivät äänestä ollenkaan, tai kannattavat ihan tosissaan just jotain persuja. Itse vain nauraisin vahingoniloisena jos olisin perinyt kerralla jonkin kunnon summan rahaa, millä on loppuelämä on 100% selvä, ihan senkin edestä mitä sille on aina myös vassaripojujen toimesta porukalla naureskeltu kuinka se ja se ei saa ikinä naista. >kaikilla pitäs olla yhtä paska lapsuus ja nuoruus mitä sulla En nyt sano että välttämättä niinkään, mutta niin kun meidänkin ongelmaperheestä siskolle kyllä löytyi poikaystävät joiden luokse karkailla kasvuiässä. Tuntui vähän sitä, että siihen aikaan kun itse olin nuori, niin se oli aina, AINA just noin päin. Nythän toki siskon lapsista vanhin poika selvisi työelämään ja sillä on joku vaimo ja lapsikin, nuoremmasta pojasta paha sanoa viimeisimpien tietojen mukaan mitään (liekö koskaan tulen tietämään miten kävi, en jaksa ylläpitää välejä kun en ole muutenkaan pidetyin sukulainen), mutta tytär sitten kuulemma jätti lukion kesken, oli luvannut mennä johonkin amiskaan mutta jätti menemättä lukukauden alussa, ja jäi vielä kiinni jostain huumeiden käytöstä poliiseille. Se lähti ovet paukkuen pois vahempiensa luota, vai heittiköhän ne sen pihalle, en oo ihan varma. Silloin joskus niihin aikoihin kun se oli just muuttamassa pois sieltä ja satuin olemaan samaan aikaan isän luona sen kanssa, niin montahan tuntia se pyöri siinä sen eteisen ison peilin edessä meikkaamassa, kääntyilemässä ja huitomassa hiuksiaan, varman ainaki jotain 2-3. Sen jälkeen se sanoi isälle (mullehan se ei koskaan puhunut mitään kun olin siellä, ei sillä että olisin sitä kaivannut, toki joskus nuorena tuollainenkin että on kuin ilmaa vaikka on sukua niin olisi voinut vähän käydä psyyken päälle ja aiheuttaa tai pahentaa mt-ongelmia) lähtevänsä salille, oletettavasti grindaamaan persettään eikä mitään muuta, tai ainakin semmonen nykyaikana trendikäs hevoisenpersehän sillä näytti olevan. Sit yks kerta kun olin kävelemässä ruokakaupasta takaisin kotiini, niin ihan kuin olisin nähny sen juttelemassa just jonkin perus kaljupään bemariukkelin kanssa auton ikkunasta jostain, haha. Olikohan niin, että se vielä oli just noussut sieltä autosta... en muista enää. Onkohan sillä joku OnlyFanssikin jo pyörimässä jossain, en tiiä ku en seuraa sitä sceneä pahemmin, enkä varsinkaan rupea maksamaan huorille huoraamisesta ikinä senttiäkään. En ole ihan täysin varma kyllä oliks se siskon tytär kun en hirveän läheltä nähnyt. En aio silti alkaa mitenkään erityisesti säälimään, vaan taidan olla lähinnä vahingoniloinen vaikken siskoani varsinaisesti vihaakaan ja se on sen tytär. Eihän minullekaan löydy ikinä semmoista omaa henkilökohtaista söpöä ja mukavaa ymmärtäjää, ei varsinkaan 20-kymmentä vuotta takautuvasti kun olisin eniten tarvinut tai vaihtoehtoisesti nuorena yhtä yksin kuin mä jääneenä. Muutenkin elämäni nyt on mitä se on lapsuuteni ja nuoruuteni jäljiltä, eikä sitä niin vain korjata siihen tahtiin ja niin perusteellisesti kuin mitä nykyinen hallitus olettaa että onnistuu keneltä vain. Sitä paitsi jos tuet viedään ja on oikeasti tuolle alalle ryhtynyt, niin eipä tuu olemaan ensimmäisten joukossa täysin kusessa sen kanssa, ei ainakaan kunnes tulee vanhaksi ja rupsahtaa ja senkin voi välttää jos vain nuorena saa tarpeeksi rahaa eikä tyhmäile sen kanssa sit. Toki se että päihteet ovat mukana kuvioissa vähän viittaa siihen ettei niitä rahoja välttämättä sijoiteta, mutta mistäs sitä tietää... tai voihan semmonen joku bemariukko vaikka alkaa tommosen ihan vakituiseksi elättäjäksi.
...enkä siis sillä, etteikö minulle saisi ikinä sanoa mitään vastaan näihin mun juttuihini (sanoi se yks nibumöttökin jota en ihan oikeasti vihannut vaan pikemminkin päin vastoin silloin joskus), mutta jos ensimmäinen reaktio siihen kun vähän olen katkera on se että ei ymmärretä yhtään vaan aletaan inttämään vastaan jotain paskaa että pitäs olla niinku ei ois koskaan tapahtunut mitään väärää (tai ainakin epäreilua), niin eipä minuakaan kiinnosta alkaa edes harkitsemaan sitä että lakkaisin olemasta katkera. haha ei vittu nyt en enää lisää tähän mitään kertaakaan vaikka miten tekis mieli kun meni jo pituuden puolesta tuplapostaukseksikin paitsi sen, että mitään seksuaalista kanssakäymistähän mulla ei siis titenkään tuon nibumötönkään kanssa ollut, mutta ainakin se oli semmone mukava ja ymmärtävä ja jutteli mulle ihan oma-aloitteisesti ja tuntui että sehän muuten ihan oikeesti todellakin välitti minusta ja silleen, ja oli semmone tavallinen söpö eikä joku transsu, ja sen poikaystäväkin oli joku symppis koulukiusatti hikkynörtti, niin saatoin jopa toivottaa niille onnea sen ainoan kerran eläessäni kun olen toivottanut onnea vilpittömästi, tai ainakin se oli hilkulla. eipä kyllä kestäny nii sekään sit kuten eräässä aiemmassa paasauksessa manitsinkin. raotan vielä vaalisalaisuutta sinulle sen verran, että en minä siis ole mitään oikeistopuolueita ainakaan koskaan äänestänyt, piraattipuolueelle jos se sellaiseksi lasketaan kyllä kirjoitin kannattajakortin siihen aikaan kun se oli uusi juttu ja äänestinköhänkin jopa kerran en oo ihan varma, ja olen aina ollut kaikkea Ä Ö < 100 persupakotusta mm. anonyymifoorumeilla vastaan
>>625933 >pakko sanoa ei ole
>>625949 Tyypillinen persu valmis ampumaan itseänsä jalkaan vaan että saa ehkä hieman kiusattua jotain muuta samalla
>>625980 Tyypillinen vassaripoju, aina valmis vähekysmään yksin jäävien hikkyjen ongelmia ja kieltämään sen että tytöt ne vain pääsee elämästä helpommalla ja varsinkin jos on ysärillä lapsuutensa elänyt niin todellakin on päässyt. No ehkä jos on oikeasti todella, todella ruma niin voi elämä ehkä kohdellakin vielä enemmän kaltoin kuin minua, mutta noin muuten... Voin alkaa harkitsemaan että vähän pehmentäisin näkemyksiäni sitten kun joku söpö ja mukava henkilökohtainen välittäjä ja ymmärtäjä ilmoittautuu tänne: muhkuttaja@protonmail.com (ei ole pakko olla muhku kunhan on söpö, jos on sellainen oikeasti nuorena ihan yhtä yksin kuin mä jäänyt ja elämä mennyt pilalle sen kanssa niin sitten mä voin myös ymmärtää ja välittää, ja kyl vaikka tuntuis itsestä että on ruma tai ei oikein minkään näköinen nii voi olla oikeasti semmonen ihan söpö)
>>626001 Kunnon foorumi incel
>>626002 Pitää varmaan alkaa oikeasti äänestämään persuja sitten, jos se on noin vaikeeta käsittää että se nyt vain oli väärin mitä mulle tehtiin, ja että ei pidä aina vain olla liikkellä asenteella että kaikki maailman ainakin ratkaisemisen tai voivottelun arvoiset ongelmat koskevat pelkästään naisia. Mietipä sitäkin, kuinka juuri nimenomaan naisiin kohdistuva väkivalta on aina vain olevinaan jotenkin ihan erityisen paha juttu.
>>626006 En sulta mitään muuta odotakkaan kuin että äänestäisit persuja
>>626008 No mitähän sulta sit odottas, jos sä et edes halua sanoa mitään nyt edes vaikka tähän: Mietipä sitäkin, kuinka juuri nimenomaan naisiin kohdistuva väkivalta on aina vain olevinaan jotenkin ihan erityisen paha juttu, vs. johonkuhun kohdistuva väkivalta noin yleisesti. Toki tietynlaiset tyypit sitä verta ehkä erityisesti kerjäävät nenästään ja ehkä naiset keskimäärin harvemmin ovat sellaisia, mutta kun aina ei edes tarvitse kerjätä.
>>626009 Tosta sun muhkutuksesta onkin aina lähteny sellaset vibat että sen pitää olla nuorena yksin jääny just siks ettei sillä oo mitään turvaverkostoa tms mihin paeta sun luotas
>>626010 Ei kun pitää olla nuorena yksin jäänyt siksi kun minäkin jäin. Tosin kuten olen sanonut niin ei se ehkä lopulta ihan ehdoton vaatimus ole vähän tapauksesta riippuen. Mut kerro mulle nyt miks mä alkaisin olemaan ainakaan kenenkään kanssa joka on joskus valinnut jonkun öykkäri-maken (nehän niitä naisia eniten hakkaa, ja samalla kiihottaa) sen sijaan että olisi mennyt juttelemaan jollekin jonka on vaikeaa lähestyä naisia, samalla kun yksin jääneenä on saanut olla tuntuu välllä lähes koko valtakunnan sylkykuppina. Niin kuin nyt tässäkin sulta ei heru minkäänlaista empatiaa sitä kohtaan että miltä se oikeasti tuntu olla silloin alle kaksikymppisenä yksin jäänyt ja ujo, tytöllä jos olisi sama tilanne ollut niin melko varmasti joku olisi kuitenkin lähestynyt lopulta ellei ole susiruma.
>>626012 Mikset ite mee jakaa persettäs vaikka jollekki viiskymppiselle ujolle neitsyt homolle
>>626010 Mä taas tulkitsen sen niin, että joku nuorena yksin jäänyt muhkelo on epäitsevarma itsestään ja on neitseellinen, ei ole välttämättä koskaan päässyt panohommiin joten odotukset muhkuttajanyymistä on matalalla siinä mielessä ettei osaa sanoa onko hyvä vai ei, vaan kunhan edes pääsisi kerran elämässään tuntemaan läheisyyttä ja ennakkoluulotonta asennetta toiselta. Toi on vähän sellainen käänteismisakitilanne missä muhkuttaja olis misakin roolissa. Kenties nyt ei välttämättä ihan niin sievä (kuka meistä olisi?) mutta toimii käytännössä samalla tavoin. Moni sellanen muhkelo tyttö ei välttämättä ole teini-iän pettymysten jälkeen ikinä uskaltautunut ottamaan sitä karvaan pettymyksen riskiä jos aikuisena lähtee seurustelumarkkinoille ja kiinnostusta osoittaa vaan sellaset läskit rakennustyömiehet tai oksettavat tatuoidut paskamahat. Niiden joukossa muhkuttajan oloinen pahuuden koskettamaton valkoinen mies joka voi tarkota sen kaiken mitä elämästä puuttui näyttää elämän parhaalta tilaisuudelta päästä pois siitä yksinäisyyden helvetistä missä moni meistäkin elää.
>>626012 Hyvä, että vihdoin tajusit, ettei tarvitse olla yksinjäänyt.
>>626013 No vaikka nyt siks ettei kiinnosta homoilu, eikä se sitä paitsi tekisi minusta yhtään vähemmän katkeraa. Homoushan ei edes estä persuilua, ks. nyt vaikka Sebastian Tynkkynen. >>626014 >Toi on vähän sellainen käänteismisakitilanne missä muhkuttaja olis misakin roolissa No joo olis kyllä voinut olla ihan mukava olla joku tommonen vaikka sille masis kurssin varmaan melko yksin nuorena jääneelle (no sehän oli kyl vielä suht nuori kun 21-kymmentä v.) hiljaiselle mutta todella söpölle muhkulle.. En olisi ollut katkera siitä, että minun piti lähestyä, kun kumminkii aika söpö jo ja jos ei edes olisi ollut joku naisasia-aktivisti jonka mielestä kaikki mahdolliset sukupuolispesifit ongelmat maailmassa koskevat aina pelkästään naisia. Eniten tässä on kyse kuitenkin siitä, että olispahan kerrankin sitä tasa-arvoa kun olisi nuorena ihan yhtä yksin jäänyt kuin mä. >>626015 No mieluiten kyllä saisi olla yksin jäänyt, tai ainakin sellainen ettei ollut yhtään mitään eikä ketään ainakaan ennen kuin on alkanut olemaan ikää jo melkein 30-kymmentä vuotta. Kyllä siinä vaiheessa on joutunut jo vähän miettimään asioita.
>>626018 >No vaikka nyt siks ettei kiinnosta homoilu, eikä se sitä paitsi tekisi minusta yhtään vähemmän katkeraa. Homoushan ei edes estä persuilua, ks. nyt vaikka Sebastian Tynkkynen. Kato kuin maailma pyörii sun ympärillä. Pointti oli mikset mee tekemään jotain 50v katkeraa vanhaa homoa onnelliseks jakamalla sille persettäs. Tai mikset tehnyt näin 20v sitten kun se ei ollut vielä liian vanha ja olit sellanen muhku nuorena yksin jääny ja vielä ehkä mukavakin.
>>626020 >Kato kuin maailma pyörii sun ympärillä. Pointti oli mikset mee tekemään jotain 50v katkeraa vanhaa homoa onnelliseks jakamalla sille persettäs Ja itselläni taas pointti on se, että tytöille löytyy aina todennäköisemmin joku tekemään onnelliseksi, pitää olla aina selvästi rumempi tai enemän sekaisin kuin pojan ennen kuin ei löydy. Mikään ujous nyt ei ainakaan haittaa mitään, kun sehän on miehen asia lähestyä ja olla aktiivinen. Voihan sitä toki teeskennellä ettei jollain ihan elämän perusasioilla tai sellaisista paitsi jäämisellä ole mitään merkitystä siinä että miltä joistakin saattaa tutua joku ainainen naisaasiavouhotus, mutta nii, tulos on sit se että hikkyt fanittaa persuja omien etujensa vastaisesti, ja että mä nauraisin sille erittäin mielelläni jos olisin perinyt nyt kerralla edes jotain 500k€.
>>626023 Noniin mene jo imemään sitä vanhan homon likasta munaa jos se kerta sut "tekee onneeliseks" että joku löytyy
>>626024 Olisin itse asiassa ihan tyytyväinen ilman mitään tyty ydeä koskaan siihenkin, että tunnustettaisiin -- ja olisi tunnustettu jo ajat sitten, ettei naiset ole todellakaan mikään aina vain kaikilla tavoin eniten sorrettu sukupuoli tässä maassa. Tämäkin vain vaikuttaa olevan liikaa vaadittu tietyiltä tahoilta.
>>626024 Eikö ole mielenkiitoista, että kehotat imemään vanhan homon munaa etkä jonkun vanhan piian kurttuista vittua?
>>626026 Keneltä hiton "tietyiltä tahoilta". Ai persuilta vai joidenka mukaan kaikki miesten ongelmat ratkeaa kun lakkaavat vikisemästä ja menevät töihin >>626027 Mikä siinä on mielenkiintoista
äks vitun dee! äijän täytee imee munaa jos ei saa pimppiä! VITUN HOMO!
>>626030 Voi kai sitä munaa imeä muutenkin. Mikset haluat tehdä muita miehiä onnellisiksi etenkään niitä ujoja ja arkoja jotka eivät sua uskalla lähestyä. Vihaatko miehiä
>>626031 Aiheutat melkoisia puistatuksia, mutta pahimmat jää pois, koska olen varma, että trollaat vain.
>>626032 Mikä siinä puistattaa. Ihan aidosti oon sitä mieltä ettei oleellisesti eroa olla naisena sellaisen miehen kanssa ketä ei halua kuin olla miehenä toisen miehen kanssa jos ei sitä halu. Mut tossahan voi olla monen miehen tulevaisuus kun persut leikkaa tuet ja jostain pitää saada rahaa ja katto pään päälle
>>626029 >Keneltä hiton "tietyiltä tahoilta". Ai persuilta vai joidenka mukaan kaikki miesten ongelmat ratkeaa kun lakkaavat vikisemästä ja menevät töihin No niin no joo, oikeastaan olisi pitänyt mieluummin sanoa että vaikuttaa olevan likaa vaadittu melko monilta tai lähes kaikilta. Paitsi semmosilta mukavilta mötöiltä niinku se yks nibu möttö silloin. Toistan jälleen kerran, että itse en ole koskaan pitänyt Ä Ö < 100 persupakotuksesta Internetissä, enkä ole itse sitä harrastanut. Saatan olla ollut äänestänyt joskus vasemmistoa siksi kun tuet kuitenkin ajavat sen edelle kuinka paljon naisasialässytys ärsyttää, näin yksin jätettynä josta kukaan ei välitä vaan päin vastoin. Mm. erittäin vassaripojuthan tykkäsivät aikoinaan käyttää sitä solvauksena kuinka <joku> "ei saa ikinä naista". Ei sitä toki juuri minulle henkilökohtaisesti kukaan ikinä sanonut, mutta niin, antaa tietynlaisen kuvan kuitenkin kun samaan aikaan tää ja sitten lässytetään jostain empatiakyvyttömyydestä. Yksi Suomi-Internetin iso erittäin vassari nimihän aikoinaan ylläpiti vuosikausia sivustoa, jossa nöyryytti jukisesti sitä yhtä Suomi-Internetin isoa yksin jäänyttä audaria -- siis vielä lisää sen päälle mitä se nyt itse nöyryytti itseään julkisesti turboaudarina. En nyt ala mitään nimiä mainitsemaan, mutta vanhukset ehkä muistavat ja tietävät keihin viittaan. Tai sitten saatan olla jättänyt myös äänestämättä. >>626033 Itse ajattelin ennemmin tappaa kyllä vaikka itseni kuin alkaa mieshuoraksi. Ja mähän olisin voinut olla lopulta ihan mukavakin (ainakaan en olisi vedellyt turpaan) jos olisi vain annettu mahdollisuus. Ehkä annettiinkin, mutta sitä ei tehty ujolle ja ei itseensä kovin paljoa uskovalle nujerretulle tarpeeksi selväksi, mutta ei niin ei. Ainakin mm. siellä nuorisopsykiatrisella silloin joskus tuli joskus pari tyttöä puhumaankin.
>>626036 Mikä siinä mieshuorana olemisessa niin kauheaa olis. Saattasit löytää itelles jonkun ujon ja aran joka ei ainakaan vielä oo ketään vetäny turpaan kun ei oo asunu kenenkään kanssa. Lisäks tekisit jonkun miehen tosi onnelliseks olemalla sille huora ja sähän oot tosi huolissas miesten hyvinvoinnista yhteiskunnassa
>>626019 Ei tarvitse olla.
>>626037 >>626038 En jaksa kyllä enää, eiköhän tämä ollut nyt omasta puolestani tässä. Älkää sit valittako siitä kun hikkyt vain persuilee, ei se sillä lopu että huudellaan jotain inceliä ja ulistaan että äänestitte väärin. Oispa ollut tyty yde joskus nuorena tai oispa nyt edes semmonen joka vähän edes ymmärtäisi ja tulisi vastaan tässä, toisin kuin te täällä. Tai voi olla joku ujo syrjitty muhkukin jonka kanssa pitää koko ajan olla itse aktiivisempi osapuoli, ei se minua haittaa jos ei ole mikään naisasia-aktivisti jonka mielestä miehille on aina kaikki paremmin ja helpommin elämässä.
otappa
>>626041 Ihan sama mitä sulle sanoo niin joka tapauksessa äänestät niitä persuja. Ja ammut itteäs jalkaan kun persut leikkaa sulta tuet pois. Ei sun kaltasia voi auttaa
mä en ainakaan äänestä mitään, olin incel tai en
>>626045 Tää on nyt kolmas kerta kun sanon etten ole ikinä äänestänyt persuja enkä pakottanut persupaskaa Internetissä. Neljättä kertaa en enää toista, ei voi mitään jos ei millään mene perille. Lähdin !-mestoilta pois eniten siksi kun kyllästytti se jatkuva Ä Ö < 100 persupakotus. >>626039 Juu mutta mieluiten voisi olla sellainen ainakin melkein kolmekymmentäkymppiseksi yksin jäänyt. Voidaan katsoa tapauskohtaisesti vähemmän yksin jääneitä tai semmosia ketkä oikeastaan on vielä nuoria (muttei mitään alaikäisiä), yhteydenotot: muhkuttaja@protonmail.com (ainakii vois olla sitten edes harvinaisen söpö ja mukava ja ei minkään makejen kanssa ollut jos ei ole nuorena aivan yksin jäänyt) >>626049 Parempi tämä kuin persuus ja varmasti enemmän semmosta kapinaa ja protestiakin. Jotkut ulisee aina siitä että käyttämättä jätetty ääni on ääni persuille (ja kokoomukselle) mut emmä ny tiiä miksi kenenkään pitäisi äänestää jos ei yksinkertaisesti kiinnosta tai kaikki vaihtoehdot tai koko lässyn lää edustuksellinen demokratia tuntuvat tavalla tai toisella paskoilta, ja kun ei yksi ääni edes vaikuta mihinkään oikeasti.
>>626010 >just siks ettei sillä oo mitään turvaverkostoa tms mihin paeta sun luotas Ja siis kyllä mulle kävis joku jolla on esim. hyvät välit vanhempiinsa jos on kuitenkin jäänyt ilman poju ydeä ja ehkä muutenkin ollut ei kovin pidetty nuorena. Ainakii jos niitä vanhempia ei haittaa sit se että oon mikä oon ikuinen työtön.
>>626058 No ne vain eivät leikkaa niitä ainoastaan "ihan vähän" jos tämä "yleistuki" mitä ne nyt suunnittelevat kokoomuksen kanssa tulee tarkoittamaan käytännössä sitä että työmarkkinatuella tai sitä täysin vastaavalla tuella ei muutaman vuoden päästä enää voikaan olla miten pitkään tahansa. Se, että tuesta lähtee joku muutama kymppi kuussa pois ei ole vielä mitään verrattuna siihen, ettei tuella ollessa saa olla omaisuutta (ainakaan virallisissa kirjoissa) lainkaan eikä se tiliotteiden jatkuva esittely Kelallekaan niin mukavaa ole. Ei ole mitenkään epätodennäköistä, että varsinkin perskokkareiden tekemänä tämä "yleistuki" mille työttömät pistetään nykyisen työmarkkinatuen sijaan tulee olemaan joko heti alusta asti samaa paskaa kuin PTTT, tai sitten ehkä max muutaman vuoden (jos sitäkään) saat tukia myymättä ihan vitun kaikkea ja törsäämättä sen jälkeen tilejä tyhjiksi. Toki tuosta muutaman kympin kuussa leikkaamisestakin kannattaisi ehkä tajuta persufaninkin se, että ne syytää sitä rahaa paljon paljon enemmän vaikka mihin korruptioon ja paskaan kuin työttömien tukiin, ja että esim. sen työttömien kyttäyssysteemin pyöritys maksaa varmasti enemmän kuin jos tuet tulisivat vain automaationa tilille. Jos olet joku idiootti toimeentulotukizombie jonka mielestä ei ole mitään ongelmia elää koko ikä PTTT:llä (tai jollain sitä rajoitteiltaan vastaavalla uudella persekokkareyleistuella), niin voit vaikka mennä kuolemaan johonkin mahdollisimman tuskaisesti, tai no niin eihän zombi voi enää kuolla haha.
Jos tuet ei oo tarpeeksi niin ootteko harkinnu töihin menemistä?
kehotti nyymejä menemään t*ihin
>>626068 Olen kyllä, mutta en ajatellut ainakaan ihan mihin tahansa töihin mihin tahansa hintaan ryhtyä. Nyt varmaan sitten seuraavana huutelet, että mikset käynyt kouluja loppuun nuorena. No juu, olihan se virhe olla käymättä -- tosin jos olisin käynyt, niin olisin myös erittäin mielelläni mahdollisuuksien avauduttua muuttanut pysyvästi pois tästä maasta. Lisäksi ei ollut siihen aikaan kun niitä kouluja olisi ollut parasta käydä oikein hyvä olla mm. tuon yksin jäämisen vuoksi. (toki olihan siinä kaikkea muutakin sit vielä päälle)
>>626074 "rotta" on vähän turhan latautunut termi mielestäni, mutta siis joo, kyllä minuakin on oikeasti näistä katkeruuspostailuistani huolimatta välillä kyllästyttänyt tää elämä jo kauan ennen kuin näin täysillä on alettu paskomaan kaikkia tukisysteemejä, en vain oikein tiedä mitä töitä alkaisi tekemään mitkä oikeasti sujuisivat hyvin ja mistä toisaalta maksetaan jotain siedettävää palkkaa, ainakin sen verran olisi hyvä olla nettona kuin mitä kuntoutustukelaisena saisi tai mieluummin vähän enemmän, ja mieluiten ei mitään hirveän raskasta Mikään missä vaaditaan asiakaspalvelua on ainakin ei ei ei ei ikinä, kaiken maailman puhelinmyyjät nyt lähinnä pitäisi kieltää lailla kauan ennen huumeita, olen varmasti jo kertonutkin siitä kuinka musta tuntuu että en ihan oikeasti olis kovin etevä mikään asentaja, ja siivoaminen on semmosta että eihän mulla pysy edes oma komero siistinä haha, en myöskään tykkää laittaa ruokaa edes itselleni vaan mieluummin pelkästään söisin sitä. Fyysinen kunto on liian paska mihinkään varastoon mut toki ehkä se vielä muuttuu... eiköhän nekin hommat ole kaikki kuitenkin kohta vain jotain Amazon-tason paskaa, jos olette niistä Amazonin varastotyöntekijöistä joskus lukeneet.
>>626227 Mulla on jo mielessä yksi tartuttaja mikä voidaan erottaa nyymäriyhteisöstä.
>>626227 Jos mielitaudit voi tarttua niin voiko mielen terveyskin?
jaa
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010458201.html >Valkeakosken epäilty teinisurmaaja fantasioi naisen kuristamisesta vain pari kuukautta sitten – poliisi lopetti tutkinnan >Keskustelufoorumille ilmestyi keväällä pahaenteinen teksti. Poliisit rynnivät miehen kotiin usean partion voimin Valkeakoskella. >SISÄ-SUOMEN poliisin tekemä tutkinnan päätös paljastaa, että Valkeakosken teinisurmasta epäilty 18-vuotias mies kirjoitteli Ylilauta-keskustelufoorumille haaveita naisen kuristamisesta kuluvan vuoden maaliskuussa Kannattaisiko olla tarkkana niistä kivääripostauksista, tulee pian karhuryhmä sisään, eikä nyt puhuta semmoisista karhuista ollenkaan.
>>626681 Mietinpähän samaa usein mut ois ne jo kai tulleet. Ehkä se mun juttuja seuraava konstaapeli tajuaa että ne naapurin ampumiset omalta osaltani on pelkkää vitsiä. Ehkä vaan paras olla vitsailematta aiheesta edes täällä.
>>626704 höpöhöpö, niin ei hemmetti tehdä :3
(83.69 KB 176x240 ClipboardImage.png)

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e98c4644-9598-4928-a7c3-1e8dd67c3080 >– [Syytetyn] puheista huomaisi aina välillä ja hän sanoi myös suoraankin, että hänellä on vihaa muita ihmisiä kohtaan ja että häntä oli kohdeltu huonosti, mies kertoi poliisille. >ja että häntä oli kohdeltu huonosti, mies kertoi poliisille. On se kyl kumma kun ton näkönen muija sanoo että on kohdeltu huonosti vaikka ulkonäkönsä puolesta elämä on ollut syntymästä saakka ohituskaistalla ajamista. Voi yhyy, mitä kävi? Eikö kahvi ollut tarpeeksi lämmintä ärrällä? Tolla ulkonäöllä saa kaiken pyytämänsä vain kysymällä. En nyt sano että on mun ideaalinainen mutta ei toi hirveän kaukana kympistä ole.
>>626710 jaa. merkitään pöytäkirjaan että Pahoitit Mielesi™ internetissä
evita evita EVITA ;__;
>>626715 Mikä on evita?
>>626729 Se on vissiin ton muijan nimi jos en väärin muista.
>>626732 Minkä muijan?
https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000010476825.html >Sarjanäpistelijä jäi kiinni Oulussa >Kiinnijääminen tuskin johtui kokemuksen puutteesta. >OULULAISMIES jäi tiistai-iltana kiinni näpistelystä ruokakaupassa. >Kiinnijääminen tuskin johtui kokemuksen puutteesta. Kyseessä oli viides­kymmenes­neljäs omaisuusrikos vuoden sisällä. Voi vittu, Ryynäri. Jaa, eikun tuo olikin Oulussa eikä etelässä. Mutta ei ole kuin ajasta kiinni. Mokoma pepsi-bandiitti.
(1.90 MB 255x191 138.gif)

>>627166 Ois kiinnostanut tietää mitä toi näpisti ja miten jäi kiinni.
>>627169 miksi?
>>627170 Jotta voin itse oppia siitä miten se jäi kiinni. Auki jäi esimerkiksi varastaako se itsepalvelukassalta kuten minä, vain pienissä määrin, vai laittoiko se vaan taskuun kamaa ja vartijat näki kamerasta? Oliko se siististi pukeutunut vai perus alkoholistin tai nistin näköinen? Missä päin Suomea, Tyrnävällä vai jossain Espoon hiljaisessa OKT-alueen kaupassa? Esimerkiksi jos Prismassa koittaa varastaa jotain laittamalla sen taskuun, vartijat näkee sen kamerasta. Jos jossain pienemmässä hyvän alueen Alepassa varastaa jotain, kukaan ei huomaa sitä. Toki vielä jos varastaa jotain kuumia tuotteita kuten giletten teriä ym. niin se on todennäköisin tapa tulla seuratuksi ja jäädä kii.
>>627179 arvasin
>>627179 Oppisitpa jäämään paremmin kiinni.
>>627181 ai herrasmiesmäisesti?
(153.30 KB 1060x1060 Arsene-Lupin-e1662081611214.jpg)

>>627182 Herrasmiesvaras, mutta myymälävarkauksille. Rikosetsivä saapuu kassoille niin jäljellä on vain avaamaton temesta käyntikorttina.
>>627183 hjääh
>>627183 Todellakaan anna mun temestoja sioille. Muuten hyvä.
>>627260 mutta sähän annat niitä itelleskin, hähää!
>>627261 Äääähhäh!
(1013.14 KB 200x150 105.gif)

(2.68 MB 384x216 1705580444003588.gif)

(177.08 KB 798x790 213056.png)

Meillä on putkiaivovamma, päässä.
oispa tosiaan ollut ajoissa nuorena sellainen omaan huoneeseen tietokoneelle eristäytymistä ehkäisevä tyty yde (söpö ja välittävä ja mukava, ehkä muhku muttei olisi ollut pakko olla)
>>627516 no yksityisyyden kanssa oli silti vähän miten oli, ei sitä ovea edes saanu lukkoon ja sinne poukkoiltiin sisään ihan miten sattuu, tosi tarkkana piti olla runkkaamisen kanssaki ettei jää kiinni haha meidän äidillehän oli hirveän ahdistava ajatus se että lapset kasvaa joskus aikuisiksi ja lähtee kotoa
>>627519 no menikö elämä pilalle kuten mulla meni meidän sekopää-äidin kanssa? ja itte ois varmaan joutunu jakamaan (joskus joutuikin vähän aikaa) jos veli ei ois ollu aika monta vuotta itteeni vanhempi
>>627522 Kuten olen sanonut, eiköhän tässä itsari vielä ole edessä seuraavan vuosikymmenen sisään ellei ihan ihmeitä tapahdu, esim. löytyy sellainen nuorena yksin jäänyt, mukava, söpö ja välittävä (ei kuitenkaan mikään transsu) tai pääsen työkyvyttömyseläkkeelle. Luultavasti en kuitenkaan jaksa alkaa hankkimaan laitonta ampuma-asetta (tai mitään lupia sen puoleen, jos sellaisia minulle edes antaisivat kun on psykiatrialta diagnooseja ja epätasa-arvoinen armeija skipattu) pelkästään itsaria varten vaikka olisikin siistiä ampua lopuksi itsensä vaikka jonkin taideteoksen tai vaikka omaelämäkerran viimeisen sivun päälle ikään kuin signeerauksena, joten se tullee tapahtumaan jollakin muulla tavalla. Lisäksi pitäisi osata ampuakin ettei varmasti käy niin että jää henkiin mutta vihanneksena.
>>627518 Ite pidin ovee lukossa varmaan jo 13-14 vuotiaasta saakka. Perus kerrostalon ovet saa helposti lukkoon kun ottaa se suojalevyn pois ja laittaa ikkunanavaajan sinne. Usein onglma ei ollut että ovi on lukossa, äiti oli aina juomassa jotain vitun bissee ja siiderii "salaa" makuuhuoneessaan kun pälätti puhelimessa sen """kavereiden""" kanssa. Vittu vieläkin pistää vihaksi miten itsekeskeinen ihminen se oli silloin. Onneks vihdoinkin nyt näyttää siltä jo että se korkki on hieman kiinni, mutta pidän etäisyyteni vielä.
(569.79 KB 637x478 quokka.png)

>>627534 vierikö ragekakat lakanoille?
(455.90 KB 250x150 111.gif)

>>627534 Ei mun ovesta.
Missä?
Ainakin jotkut sanovat, että syy siihen miksi Yle laittaa nykyään intternettisivuilleen niitä älykääpiöpuhelinvideo"artikkeleita" tekstiartikkelien sijaan olisivat mediayhtiöiden kapitalisteja edustavan Medialiiton ulinat EU:lle, ks. esim. https://www.medialiitto.fi/wp-content/uploads/2024/03/medialiitto_yleisradion-hallintoneuvostolle_04102023.pdf En ole seurannut asiaa hirveän hyvin joten en sinänsä ala ottamaan enempää kantaa mihinkään (onhan siellä minusta edelleen kohtalaisen runsaasti myös tekstimuotoista sisältöä?), mutta ilmeisesti jos kapitalistit vielä tarpeeksi jatkavat ulinaansa, niin pian siellä ei varmaankaan muuta olekaan enää kuin älykääpiöpuhelinvideota: https://www.medialiitto.fi/uutiset/medialiitto-harkitsee-jatkotoimia-yleisradion-verkkolehtitoiminnan-laillisuuden-selvittamisessa/ Mediayhtiöiden kapitalistit omissa medioissaan taas julkaisevat mielellään älykääpiöpuhelinvideopaskaa ihan siksi, että se myy hyvin ja varmaan suhteessa suurempi osa katsojista on just jotain perusvamukkeja joille on ylivoimainen tehtävä asentaa joku adblockeri, tai käyttävät jotain just 100% vamukkivehjettä mihin ei sellaisia ylipäänsä saa asennettua. Tai vamukkisoftaa, mikäs se Manifest V3 -juttu nyt oli mikä tuli Chromeen ja kuulemma rajoittaa adblockerien toimintaedellytyksiä... en ole hirveästi kuitenkaan seurannut ja perehtynyt kun en mitään helvetin Googlea tai Chromea todellakaan käytä Voi toki hyvin olla, että koska kapitalismi on se nykyajan uskonto ja hyvin suosittu sellainen, niin Yleä (tai Ylellä) johdetaan siihen tapaan että pitää tulla niitä sivulatauksia, se on tärkeintä eikä mikään muu, mistä seuraa sitten se, että pakko tehdä niitä vamukkivideo"artikkeleita" koska ne maistuvat vamukeille yli muutaman sanan mittaisen tekstin lukemista paremmin. Ainakin varmasti just niin tuosta syystä Ylellä on nykyään kaupallisten medioiden tapaan myös sitä saatanan rasittavaa klikkipaskavamukkiotsikointia nettisivujensa jutuissa. Kiitos kapitalismi ja kapitalistit oikein paljon tästäkin.
>>628721 >kommunistihallitus oispa >paskalafkalta ai medialiitolta vai haha ei sillä että mikään erityinen yle-fani olisin varsinkin kun tosiaan yle-lehteäkin lukiessa nykyään joutuu jatkuvasti altistumaan niille syöpäisille kaiken maailman äö<100 vamukkeihin täysiä uppoaville paskaotsikoille, mielestäni se että jutut on muka ihan ok otsikoida tuohon tapaan -- mulle on kerran sanottu kun sanoin että onpa taas paska otsikko että "ihan normaalia tasoa nykyään" sisältäen vähintään implikaation että "mitä valitat siinä" -- niin puoltaa kyllä sitä että tulispa vaa se ww3 ja kuolispa kaikki pois kun ette helvetti ei pelkästään mutta mm. kapitalismienne kanssa parempaankaan pysty
>>628724 Sulta ainakin rahat pois.
>>628729 ärrin murrin
>>628729 Vituttaako kommunismissa enemmän se että joutuisit töihin, vai se ettet voisi loisia muiden tekemällä työllä?
>>628886 Näin ton iltapaskan sivuilla ja toi on vain ilmaista mainosta niille. Onneks ne ei tee juttua nyymäristä.
>>628887 Liekö sillä väliä, kun ite saitti on niin paska että sitä kirjaimellisesti ei voi käyttää. Tuskin kukaan normokaan sitä paskaa vapaaehtoisesti nielisi joka on nykypäivän ylifoorumi, ellei ole ollut vakkarikäyttäjä jo vuosikausia.
>>628670 No eihän zoomerit voi kasvaa paskasta paremmaksi, sillä niiden vanhemmat on meitä millenniaaleja.
>>628904 Ylifoorumihan on tautisen suosittu nykyään, niillähän on aivan mielettömät määrät kävijöitä laudaksi. Tosin, en sanoisi enää kuvalaudaksi. Melkein kaikki kuvalautamekanismit on poistettu pl. anonymiteetti. Kävin kurkkaamassa huvikseni asian laidan nyt niin siellä ei ole esimerkiksi enää postausnumeroita käytössä. Mä en tajua miten kukaan voi käyttää tota enää kun se käyttöliittymä on niin sekava ja vaikea... Mutta oon 99.99999% varma että 99.999999% käyttäjistä selaa puhelimella. Puhelimet oli kyllä internetkulttuurin arkkuun viimeiset naulat.
(204.08 KB 1200x675 1_BEAmGHXGzcTy8RdkyiuY9A.jpg)

>https://yle.fi/a/74-20100448 >Ohjelmistovirhe sotki maailmalla lentoja, maksuja ja sairaanhoitoa – suomalaisasiantuntija: ”Ihan uudella levelillä” >Kyse oli ilmeisesti virheellisestä virustorjuntapäivityksestä, joka vaikutti median julkaisutoimintaan, tietotekniikkayrityksiin, pankkeihin ja lentoliikenteeseen. Melkein meni koko OZ jumiin. Tavaton.
>>630480 joku lentoyhtiö pyöritti hommia windows 3.1 ja on kai ainoa jolla ei ole ongelmia, hshs
(689.15 KB 607x609 1719932678836442.gif)

>Shokkipaljastus: Hello Kitty ei olekaan kissa >Hello Kitty ei olekaan sitä miltä näyttää. >Hän on itse asiassa pieni tyttö, joka on syntynyt ja kasvanut Lontoon esikaupunkialueella, sanoo Jill Cook, joka työskentelee kehitysjohtajana Hello Kittyn luoneella japanilaisella Sanrio-yhtiöllä. >Hello Kittyllä, ihmislapsella jota ulkomuotonsa perusteella voisi kissaksi luulla, on myös oma kissa.
>>630735 It's bloody 'Ewo Ki'y, innit"
(323.58 KB 800x800 Hell no kitty.png)

>>630756 Moros (ei se tervehdys vaan latinaa) Pasis ;___;


Forms
Delete
Report
Quick Reply