/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.87 MB 600x338 jumissa.gif)

Raportointilanka 188 Anonyymi 06.02.2024 (Ti) 20:22:39 No. 619253
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Edellinen: >>618785
Hyvää yötä ja toivon että herätessäni on kaikki paskapostaajat tuhottu tai edes laitettu pakkotöihin.
>>619255 Hyvää yötä. Itse ainakin katoan täältä hetkeksi, ei foorumitunnelmaa jaksa katsoa.
(2.75 MB 316x387 smoke2.gif)

>>619255 menen nukkumaan ja toivon etten enää koskaan herää kevätpäivään raastavaan
>>619257 raastavat lumihanget. tiedätte varmaan mistä puhun
>>619260 En tiedä. Voisiko nyymi kenties valaista asiaa?
>>619263 no, kun aurinko lämmittää hangen pintaa niin siitä tulee röpelöistä kun hanki sulaa pinnasta ja jäätyy uudestaan
>>619255 ota pillerii
ota pillerii
(128.05 KB 960x1280 asdf1.jpg)

(211.10 KB 1280x877 asdf2.jpg)

Jotain yli kuukauden ehti sitten olla täällä valmiina se kiinalaisten piuha + kehikko SATA-levylle T480:aan ennen kuin sain aikaiseksi vaihtaa sen mukana tulleen liian pienen 256GB:n NVMe:n pois haha. No nyt on kunnon levy ja tälle silloin joskus asennettu vähemmän ärsyttävä käyttöjärjestelmä, mutta onnistuin rikkomaan kotelosta 2/3 noista ulkoisen akun paikan sisäreunassa olevista muoviklipseistä ja toisen kohdalta lähti vielä iso pala kotelon puolikasta pois mukana. Lisäksi peukaloon tuli haava kun se jäi kotelon puolikkaiden väliin haha. Onneksi kotelo pysyy ihan hyvin kiinni ilman noita klipsejä ja ton ison palan vois varmaan liimailla vielä paikoilleen. Juuri tämän takia jätin silloin joskus sen asentaja-amiksen kesken vaikka sinänsä ymmärrän kyllä elektroniikasta ja sähkölaitteista ja sähköhommista ainakin jotakin. Kyllä mä voisin oikeasti joskus ehkä mennäkin töihin vaikka olen äärimmäisen katkera nuoruudestani, mutta pitäisi olla sitten ainakin jotakin ei täysin paskahommaa mistä maksetaan surkeasti ja kapitalisti pompottelee ja kukaan ei arvosta tyyliin siivoaminen tai kaupan kassa. Onhan tää kotelo selvästi jotain ainakin kertaluokkaa raivostuttavammaksi tehty avata kuin T440s:n (Lenovon HMM:n ohje noiden akkupaikan lähellä olevien klipsien avaamiseen ei ainakaan auttanut yhtään mitenkään, eikä yks Youtuben video minkä kattelin) mutta varmaan joku oikeasti käsistään kätevä avaisi tuon pohjan ihan no problems. Omat käden taidot eivät ole sentään ihan sillä tasolla kuin eräällä henkilöllä jonka kanssa joskus keskustelin joka onnistui rikkomaan ihan pöytäkonetta koteloon kasatessaan jotakin, mitähän se nyt oli, oliko joku prosessorin jäähyn kiinnitys, prosessorin kiinnitys, näytönohjaimen slotti vai mikä se nyt oli haha mistä en tajuu että miten voi saada rikki, mutta tuntuu just näiden juttujen kanssa että munkaan ei kannata oikeesti edes yrittää alkaa just joksikin asentajaksi vaikkapa. Oispa ees kunnon matematiikka- ja koodiaudari niinku toi tyyppi on niin ei tarvis kärsiä kaiken maailman hallitusten keksintöjen kanssa, tai hacker. Onnistuin vielä hukkaamaan toisen läppärin sisäisen akun kiinnitysruuveista johonkin. En kai sentään koneen sisään, kun ei sieltä tullut mitään ulos ravistelemalla... Se olisi vielä puuttunut tästä, että tuo kiinanihme SATA-piuha ei toimikaan tai jopa käräyttää SSD:n tai emolevyltä jotain haha. Ei nuo varmasti mitään Lenovon originaalikamoja ainakaan olleet, koska hinta oli kohtuullinen ja mitat tuntuivat olevan vähän mitä sattuu. Levyyn menevät SATA+virtaliitin olivat ihan helvetin tiukkoja ja kehikko tuntui sopivan kans vähän tiukahkosti ja hankalasti levyyn kylkiin kiinni ja koteloon sisään levypaikalle. Emolevylle menevä piuhan pää sentään meni ja pysyi kiinni helposti.
(484.80 KB 220x272 joker-dance.gif)

Psyykelääkettääää~ psyykelääkettääää~. Meni hyvin kuukausi ilman niitä ja sain nukuttua ihan tarpeeksi mutta nyt taas tilavissa aivoissani mielikuvitus yliaktivoituu liian häiritseväksi.
>>619267 kaipa tuota motoriikkaa voi harjoittaa vaikkei asentajaksi enää rupeaisikaan. itelläkään ei kässä sujunut (sanoit kai jotain tuollaista aikaisemmin) mutta silti monet muut jutut joita on ollut pakko toistaa sujuu. kaipa saisin itsestäni puusepän jos se kiinnostaisi
>>619271 miks se sitä poltti? oletko muuten camel tupakka miehiä
>>619273 Oli pitämässä ominlupineen taukoa ja pötkötti, vaikka vissiin piti olla menossa. Laittosivat sieraimeen sen tuutin ja se kameli innostui siitä ja nousi ylos. Kamel on parasta. Harmi kun sitä ei saa sätkä tupakkina niin pitää jotain muuta. Ottivat hienot logot pois askistakin niin ei ole tullut ostettua pitkään aijaa.
(141.76 KB 951x513 Nti705N.png)

>>619270 No se motoriikka on yks ja sit toinen on se että ylipäänsä tajuaa miten joku kiinnitys vaikka toimii niin että osaa käyttää sitä motoriikkaa oikein. Lenovon huoltomanuaali väittää että painat ja vedät vain näin mutta eipä tapahdu mitään. Ei edes tuntunut vähääkään missään sellaiselta että nyt kohta aukeaa. Yritin avata tuota sitten tunkemalla väliin sellaista muovista vähän kuin plektraa millä sai kotelon ulkoreunoilla olevat klipsit ihan helposti auki, mutta tonne paikkaan on niin lyhyttä välinettä uskomattoman vaikeaa työntää väliin ja sit toi kotelo oli vielä ihan uskomattoman tiukasti tosta kohtaa kiinni vrt. ulkoreunat. Ei onnistu. Youtubessa olevinaan jollain ruuvarin kärjellä vain nopeasti aukasevat tuon kohdan mut en tajuu miten muka. Tarpeeksi kun sen muoviplektran ja lopulta ruuvarin kanssa (en halunnu käyttää alkuun kun se naarmuttaa koteloa toisin kuin muovi) vääntelin niin meni sitten lopulta kotelo rikki tuosta kohti niin kuin kuvassa näkyy, no lähtipä ainakin viimein auki ja pysyy kuitenkin kiinni ihan hyvin noilla reunojen klipsuilla ja ruuveilla ja tuo kohta jää akun taakse piiloon ja aukeepahan ainaki seuraavalla kerralla vähän helpommin. mut sanon kyllä että vittu mitä paskaa vrt t440s ja varsinki joku t61 missä avattii vaa yks ruuvi ja kyljestä luukku auki ja vedä vanha levy ulos ja työnnä uus sisään ja that's it enpä oo ainoo jolla on ollu ongelmia: https://old.reddit.com/r/thinkpad/comments/cvnvo3/stuck_trying_to_open_the_t480_bottom_cover/ haha Ei muuten tapahtunut sisään päin painaenkaan yhtään mitään, ja tohon kohtaan on ainakin minusta vaikeaa painaa sormin kovaa, ei oo kuin tosi lyhyt muovinen väline olemassa, ja ruuvarin kärjellä tulee naarmuja ja vahinkoja.
Olisikohan kuinka kova homma alkaa gootiksi? En kuitenkaan femboyksi. Jos alkaisin käyttämään mustaa kajaalia ja lakkaamaan kynsiäni. Mustana nyt löytyy hyvin vaatteita. Tällä hetkellä näytän vain perushikkyltä paskaisineen collegehousuineen ja huppareineen. Koska nämä ovat mukavat pitää päällä.
>>619281 en tiiä
>>619281 Eikö gootteus ole aika teinityttöjen juttu jostain 2000-luvun alusta? Goottia larppaavasta 30v hikkystä tulee lähinnä tää kuva mieleen.
>>619284 Kyllä. Mulla tulee jostain syystä kajaalien käyttäjistä aina huorat mieleen. Voisin alkaa mieshuoraksi. Kaippa tästäkin voi tehdä jonkun elämäntavan ja tyylvalinnan. En minä vain tiedä. Olen käyttänyt viimeiset 10 vuotta huppareita ja pieruverkkareita. Kaipaisin jo muutosta.
>>619284 No onhan joku 69-eyes gootteja, vaikka ovatkin varmaan 40v+ ukkoja kaikki. Vaatii varmaan tietyn karisman, että pystyy uskottavasti leikkimään sellaista.
>>619274 nii nyt muistankin sen pätkän. camel oli itenkin lemppari mutta kuitenkin poltin sitä melko harvoin, tiedä sitten ajattelinko säästäväni ihan hurjasti rahaa
Päänahassa on jotain rupia mitkä kutisee niin en kehtaa mennä parturiin. Pitäisi kai pistää bepanthenia niihin ja olla pari päivää raapimatta päätä niin ehkä sitten.
>>619286 50-60-kymppisiä, piti tarkistaa. Basisti on syntynyt -62 hahas >>619290 Miten olis kaljuutushommat?
>>619291 En kaljuuta koska touhou ei tee niin.
Ostin enemmänkin mielenkiinnosta kuin tarpeesta melatoniiniryynejä ja otin niitä nyt maanantai- ja tiistai-iltana. Itse nukahtamisen kanssa ei minulla ole koskaan juurikaan ollut ongelmia joten siinä en huomannut näin vain kahden yön aikana mitään erilaista vaikutusta mutta iltapäiväväsymys tuntuu ajoittuneen pari tuntia aikaisemmaksi kuin normaalisti. Pitää jatkaa tutkimusta ainakin pari viikkoa. Jos se oikeasti vaikuttaa edes pelkästään tuolla tavalla niin siinä olisi se etu että ei väsyttäisi niin saatanasti kun töiden jälkeen iltapäivällä lähtee kuntosalille. Nappaisi semmoisen sitten vaikka vaan salihommia edeltävänä iltana.
>>619293 Oletko vanha tervaskanto?
>>619296 Tervashampoosta takkutukkaan ja harjalla pitkin selkää.
Kävin katsomassa asuntoa. Plussat: Boheemi hipsteri alueella Vanhasta talosta yksiö Pyykinpesutupa Hyvät kulkuyhteydet Maalämpö Paljon pistokkeita Miinukset: Olematon kuri ja liian rento meno Tavaroita jätetty pitkin kellaria siellä oli rikkinäinen ilmalämpöpumppukin Ei säilytystilaa pyörälle Vuokralainen asui paskankeskellä (hänellä oli kyllä aika helkkarin isot meijerit) Kauppa ainakin yli kilsan päässä Ei ollut muuta kuin mobiiliverkko ei siis mahdollista saada nettiä muutenkuin kännykän kautta Jos unohtaa avaimen ei pääse takaisin sisälle Kallis vuokra (550e) ottaen huomioon kaikki vikaseikat Äänieristys huono Kuluneet pinnat seinällä jotain paskalänttejä seinillä Saunavuoro 30e
>Vuokralainen asui paskankeskellä (hänellä oli kyllä aika helkkarin isot meijerit) huh hels ku oiski joku nuorena ihan yksin jääny syrjäytyny söpö mukava tursutissi saastamuhku ;__;
>>619299 Siinä olisi ollut kyllä teikäläiselle oiva emäntä.
>>619293 >>619297 minkä merkkistä?
(295.40 KB 1161x1000 nvme.jpg)

Yöllisiin juttuihin jatkoa vielä: tällainen NVMe SSD:hän tuolla oli siis alunperin kehikon ja jonkinlaisen adapterin kanssa sisällä. Jäi silloin joskus raportoimatta vaikka oli tarkoitus raportoida jo ennen kuin edes tilasin kiinalaisilta SATA-levylle vastaavat, kun tuon pohjan avaaminen osoittautui niin hankalaksi ja tyydyin sitten lykkäämään aina vain hankalaa hommaa myöhemmäksi ja käyttämään 256GB:n liian pientä levyä ja väärää käyttöjärjestelmää haha. Eli jos tähän haluaisi NVMe + SSD yhtä aikaa, niin pitäisi ostaa sellainen lyhyempi (2232 tai 2240) M.2 NVMe minkä voi pistää WWAN-kortin paikalle. Toi koneen mukana tullut 2280 ei sovi siihen, se on liian pitkä. Ehkä joskus tulee vielä hankittua kun ehdin jo tottua vähän tätä SATA SSD:tä nopeamapaan levyyn, mut en kyl pidä kiirettä vaikka pohjan sentään saa nyt vähän helpommin kun nuo vittumaisimmat kiinnitysklipsit menivät rikki. Lisäksi myös ihan oikein arvasin konetta avaamatta, että pakko tilata kiinasta SATA-levylle kehikko + adapteri ennen kuin tähän ylipäänsä saa kiinni SATA-levyjä. >>619300 juu kelpais kyl todellaki tommone jos vain on nuorena vähintään melko yksin jääny, mukava ja ei liian saastainen haha
(200.58 KB 700x700 ClipboardImage.png)

>>619304 ERITTÄIN HIENO SUOMALAINEN terva- shampoo Saatavilla esim. Urjalan makeistukusta.
lervashampoo, hshs
Näppis vittuilee taas vittu. Vittu tämä mobiilihomoilu on syöpää, en ymmärrä miksi kukaan harrastais tätä vapaaehtoisesti. Modet vois ottaa vähä pilleriä niin ei vituttas niin paljon
(44.81 KB 854x480 kiv.mp4)

>>619303 eilen tuli telkkarista sulle sopiva ohjelma: rehevien rakastajat. tää matami tuntu mahtuvan vain juuri ja juuri etupenkille, hshs
>>619313 No voi muhku olla oikeasti jo liian muhku ja toi muhku tossa kuvassa näyttää vähän siltä että taitaa olla liian muhku. Jos ei pysty enää itse kävelemään, niin on jo liian muhku. Myöskin jos ei mahdu autoon sisään niin on jo liian muhku. Kyl mäki kaiken maailman kippoihin aina jotenkin mahdun sisään, tosin toi nyt on pituudestakin kiinni ja voi olla että ei mahdu yhtä aikaa takapenkille istumaan ketään taakse jos on joku todella kippo auto mihin on kuitenkin ängetty myös taakse istumapaikkoja. Ja just kun vaihdoin tähän läppäriin takas ton vanhan levyn missä on Void Linux niin onki vaihteeks oikeasti ongelmia sen kanssa sit, Intel QSV OBSissa (siis rautakiihdytetty videopakkaus) ei meinaa toimia millään. Sillä T440s:llä missä tää levy viimeksi oli ja marras-joulukuun softaversioilla toimi. Enpä ole ilmeisesti ainoa jolla on ongelmia OBS 30.0:n kanssa haha: https://github.com/obsproject/obs-studio/issues/9930 https://github.com/obsproject/obs-studio/issues/9825 https://www.phoronix.com/forums/forum/software/desktop-linux/1421630-obs-studio-30-0-released-with-intel-qsv-av1-on-linux-whip-webrtc-output/page2 https://obsproject.com/forum/threads/qsv-h-264-encoder-doesnt-work-on-arch-linux.172850/ https://obsproject.com/forum/threads/obs-30-0-cant-start-qsv-recording-anymore.170999/ https://obsproject.com/forum/threads/unable-to-record-with-qsv-encoder-fedora-39.171382/ Asennan vaikka mitä pakettia mutta ei toimi niin ei toimi. No, käännetään sitten vaikka itse lähdekoodeista kaikki (Intelin kirjastot ja OBS ja mahdollisesti joku tietty versio just) myöhemmin kun jaksaa enemmän säätää haha. Kumpihan ees oikeesti vituttaa enemmän, Windows vai tää paska. Voispa hommat vain aina toimia.
>>619317 sanoo että on ollut sairasteluputki
Missä ovat huomenentoivotukseni? Oletteko nukkuneet pommiin?
(3.56 MB 200x150 173.gif)

Sain eilen kuulla että erään tutun kautta saisin Sig Sauerin valmistaman AR rynkyn tonnilla, uutena. Lupaki saattais irrota 2-3kk treenaamisella jos menee SRA kurssille. Pitäs varmaa alkaa tekee tän eteen jotain et sais rynkyn kesäksi.
(220.73 KB 450x411 possum morning.png)

>>619322 voin kertoa että hoomend humanos
Se yks tyyppi sekos pois
kaipa se on lepopäivä tänään, vaikka tavallaan pidin sen maanantaina jo
>>619322 Odottelen >chani-tunnelman palautumista, katsotaan sitten taas.
Muistutukseksi itselleni, pitää editoida ja postata kamelihomma ja agapio racing teamin paskadubista yksi hähää.
>>619329 jee :3
>>619317 mitä jos lupaisit niille tehdä x määrän paperilennokkeja kotona?
oispa töttö möttö
>>619341 ole oma möttösi
>>619342 ei se ole sama asia
>>619343 ei nii, mutta kannattaa hoitaa kuntoon
>>619344 ei oo ittellä ainakaan mitään suunnitelmia alkaa transsuksi
>>619344 >>619345 Turvat kiinni.
>>619345 turhaan sit toivot olevas töttö möttö jos et aio asian eteen mitään tehdä
>>619347 ei ollu minun postaama toive tuo ja siinä taidettiin muutenkin toivoa vähän muuta kuin että olisi itse möttö
Älkää interjektoituko toisten keskusteluihin ikään kuin olisitte osapuoli niissä
>>619349 Ei tää mikään yksityiskeskustelupalstakaan ole.
saispa presidentti yden
>>619351 tässä on
(136.39 KB 220x206 o-yes.gif)

>>619350 Onpas
voi olla jalkakylvyn eli ääreisverenkierron elvyttämis-projektia myöhemmin
>>619355 kylmä vai kuuma
>>619356 kuuma
>>619350 yksärit laudalla vois olla sellanen tarpeeton mutta hauska juttu, tietenkin "inbox" tyhjenisi samalla kun poistaa keksit jne
(3.63 MB 498x498 169.gif)

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/375ce13f-2770-43f9-911f-600acbb06442 >Syyttäjän mukaan rikosten kohteena oli erittäin vaarallisia huumausaineita, fentanyylia, oksikodonia ja petidiini.
ei mitään lamaavia ku saispa reseptipirii
(3.07 MB 200x200 108.gif)

>>619366 Sanos muuta.
>>619364 meetsä tonne töihin?
(2.17 MB 200x200 104.gif)

>>619371 et, koska koulutus puuttuu?
Tilasin robotti-imurin.
>>619378 Ei rumia rottia minun imurilleni.
Opin tärkeän läksyn lähiaikoina; huutamisen sijaan kannattaa alkaa kuuntelemaan.
>>619392 sellanen harrastus kui: miestenlehtien kerääminen divareista
>>619392 Ala keräillä postimerkkejä tai erilaisia kukkalajeja, istutuksina ja kuivattuina.
>>619396 Mä mietin tuossa jokunen aika sitten paperikukkien tekemistä.
>>619398 kuolinpesiä katsomaan. toisaalt monet postimerkki-kokoelmat voi olla sen verran rahallisesti arvokkaita että ne halutaan pitää jo senkin takia, mutta jos saa käsiinsä niin voi olla kova houkutus myydä
Kävin hakee uuden näppiksen pakettimaatista. Toivottavasti se pätkiminen loppu.
>>619404 Toivottavasti pätkimisen syy ei ole näppiksen ja tuolin välissä.
oon näppis, näppäilkää mua...
Ite tilasin uuden näppiksen. Varmilon joku, laitan kuvaa sit. Mekaaninen tottakai.
(2.22 MB 2592x1456 näppis.jpg)

>>619404 Laitetaan kerrankin ihan huomiohuoraus kuva
>>619408 aika hyvä
>>619408 Jonkun opiston poistomyynnistäkö?
>>619410 Joo, homo-opiston
(1.82 MB 299x168 no2.gif)

Oon itteni pahin vihollinen. Tänä vuonna mun on pakko korjaa itteäni vähintään 50%. Tajusin autossa ollessani taas jälleen enempi ja enempi itsepalvelukassalta varastaneena että vedän niin paljon kaikessa välistä ja teen niin paljon pahoja asioita että joskus taas tulee rajat vastaan. Tuumasin että täähän on sairaus, se ettei pysty hyväksymään että on rajat. Pakko vaan alkaa tiedostamaan tätä enempi ja ehkä tottua ajatukseen että elämässä on rajat. Viime vuonna aattelin etten pöllis tänä vuonna itsepalvelukassan kautta mitään mutta nyt tää on vaan pahempi. Ei edes kuumota joku näpistyssyyte, koska se on lopulta vain vähän rahaa. Mutta sitten kotona koen ahdistusta ja mietin josko mun monet juonet on jo tiedossa ja kohta se tapahtuu että te luette uutisista. Ajattelin totaalita rötöstelykieltoa mutta toi vaan johtaa pahempaan tilanteeseen. Ehkä pitää vaa rajoittaa ylinopeutta enintään 20km/h ja tyytyä pöllimään vain pepsit (maxit), sitten kun nuo tavoitteet on saavutettu enempi ja enempi siihen suuntaan ettei tartte nää kuumottaa mitään. Harmi etten ole aina näin tiedostavalla tuulella. Mutta ehkä vielä ehdin pelastamaan itteni vaikken luostarianoksi ikinä halua.
Kaikki pelit mitä olen pelannut lähiaikoina on tuntunut jotenkin rasittavilta ja vaivalloisilta pelata. Alan Wake 2 mitä olen nyt pelannut on varmaan tarkoituksella tehty mahdollisimman raskaaksi pelata, kun siinä joutuu säätää valikkojen kanssa aina kun kävellyt paikasta toiseen ja niiden välillä. Palauttaisin sen pelin jos voisin ja aloin melkein heti alussa jo katumaan että ostin sen. Niin ja siinä on ärsyttäviä hyppysäikähdyksiä mitkä on aikalailla paskimpia mitä olen nähnyt videopelissä. Siis ihan ihan screamereita. Taisin oikeastaan todella nauttia videopelaamisesta viimeksi silloin kun uusi Armored Core tuli ja sen jälkeen pelit mitä olen pelannut on tuntunut aikamoiselta pakkopullalta. Seksivamma flash-pelit on poikkeus, kun niitä jaksaa pelata vaikka koko päivän.
>>619412 bluffaat tuolla uutishommalla, aattelet vaan että saat kudos ja respect meidän huudeilla
(1.17 MB 600x338 haruhi ja kaverukset.gif)

(703.15 KB 500x538 25324.gif)

Huhhells ne laittoikin nyt jo myyntiin sen metsäpaskan!! Tää on kyllä ilon ja onnen päivä, ei voi muuta sanoa, oottanu tätä ku kuuta nousevaa. Jos oikein hyvin käy pääsen tosta eroon jo ennen maaliskuun alkua jos siihen ukkoon on uskomista!!! Piti ihan ostaa kaljaakin tämän kunniaksi vaikkei ois ees varaa mutta ihan sama, ryöstän vaikka r-kioskin tai jotain loppukuusta jos niin tarvii haha. Kohta mun ei tarvi enää tästä asiasta täällä vinkua ja valittaa ja huomiohuorata. Sitte alkaa mun elämäni viimeinen tuotantokausi, ne rahat ku on finaalissa niin taitanee olla munki elämä, on se jo nyt. En ala elää kelan almuilla kun ei vain pysty, pitää ylläpitää tuota vitun autoa ja ryypätä ja säästöönki ois kiva jäädä jotain pahan päivän varalle. Ollu kyllä tuskaisia viikkoja, maanantainaki tosiaan masennuslevelit oli niin maksimissa kun voi olla, nyt alkaa mania tekeen paluuta kun kevätkin ehkä joskus tulee sieltä... Muutenki hyvä fiilis nyt kun corollaki selvinny hyvin näistä paskapakkasista ja ens viikolla helpottaa neki onneks. Naapurikämppäänkään ei vielä ihme ja kumma oo kukaan ängenny, omituista sinänsä kun ei sitä enää vapaanakaan tuolla näy. Onneks nyt on edes jotain ilonaihetta niin jos ja kun tuonne taas joku eläin änkee niin onpahan jotain muuta ajateltavaa.
(537.05 KB 320x180 julie scott zip.gif)

>>619415 höpöhöpö, nyt alkaa elämäsi toinen tuotantokausi :3
>>619416 Niin, toisaalta tää kyl motivois ehkä alkaa jotenki säästään tai hankkia jotain tuloja (vammaistukia) kun nyt on tiedossa että nää tosiaan on mun viimeset rahat tästä perinnöstä ja sitte se on silivei. Nuorempana sitä ei ees ajatellu näitä, sitä vain eleli vailla huolta huomisesta. En kyl tiiä mitä tekis tässä oikeen, eläkkeellekkään en pääse enkä ikinä mene töihi tai kouluun. Ja joku kuntouttava työtoimintakaan ei kauheasti houkuttele. Vittu mä otan vastaan ekan tarjouksen mikä tosta tarjotaan, ihan sama, nyt tuosta päästään eroon. Toivottavasti ei kuitenkaan millään yli kymppitonnilla aleta tinkaamaan, tällänen metsänmyynti on mulle ihan hepreaa. Aattelin aluks että tää on yhtä tuskainen myyntihomma kun joku omakotitalon myynti keskeltä ei mitään (tästäkin mulla on kokemusta, ei mikään IHAN helppo nakki) mutta se ukko vakuutti mut että niitä tarjouksia tulee ihan koko ajan esim yrityksiltä ja kait jotku porvarikääkätki näitä ostelee ajankulukseen että saavat jotain ns. "harrastusta" eläkepäiville tms haha. Mutta on se vaikeeta kyl tässä maassa päästä eroon omaisuudestaan, siis kiinteestä, esim just talot tms. No onneks tuota ei sitte enää tän jälkeen ole. Sillon ku möin mun lapsuudenkodin niin se prosessi kesti yli PUOLITOISTA vuotta, sinä aikana siihen meni vitusti rahaakin kun sitä piti lämmittää ettei putket hajoa tai jotain. Sitte se myytiin lopulta pilkkahintaan yhdelle tuttavalle ja samalla jouduin antaan mun toisen mcfuckin perintömetsän kaupan päälle, ovela paska ties mun ahdingon ja käytti sitä hyväkseen, se on aina ollu vähän sellainen mulkku ja nuorempana olin vitun katkera tästäkin muttei enää niin jaksa kiinnostaa. Hyvä vaan että pääs kaikesta omaisuudesta eroon, ois pitäny tääki myydä jo aikoja sitte.
>>619418 Eikö sen voi myydä joillekkin tuulijuutalaisille. Käsittääkseni ne sitten antaa sulle rahaa koko loppuelämän kun olet myynyt palan suomea heille.
(172.02 KB 630x882 totuus tulee lapsen suusta.jpg)

>>619419 Jaa-a, en tiiä tosta. Itse asiassa hauska juttu, noita maailmanlopun propelleja on juurikin mun maillani, ne itse asiassa jokunen vuos sitte ois tarjonnu jotain sopparia että antavat mulle rahaa kun ne laajens sitä projektia. Toki olin silloin vielä niin edgy ja rahaakin oli vielä niin en ollu niihin missään yhteydessä, jäi toi homma sitten kokonaan. Jotenki en jaksa uskoa että tollanen onnistuis vaikka mistäs vitusta sitä tietäis, tää maa ei kyllä merkitse minulle yhtään mitään joten tuollainen diili ois loistava. Monestihan väitetään juuri että metästä luopuminen on jotenki haikeaa, jaa-a, eipä kyllä tollasta fiilistä vittu todellakaan ole haha. Ehkä sitte jos oisin jotenki enempi isä_mmaallisempi ja fanittaisin persuja niinku ryynäri niin sitte varmaan ois sellanen haikee olo. Tai oisin joku Pentti Linkola. Noita tuulimyllyjä kyllä siltikin vihaan ihan vitusti, noista ei loppuviimein ole kuin maisemahaittaa, sais räjäyttää vittu jokaisen!
>>619414 No se selvii sit kun luette musta. Ei se mun ylpeys ole mutta tuntuu kohtalolta enempi. >>619415 Ite joskus toivon et ois tilanne niin paha et vois ryöstää jonkun kaupan tai kioskin. Vaikka ihan haista vittu rahat sieltä sais niin se myös meinaa sitä ettei poliisikaan jaksa turhan aktiivisesti etsiä. Se on vaan aika kova varsinki ekalla kerralla keikkaa joku kaupan kassa kun on vähän hukassa sen kaa mitä pitäs tehdä. Ei ryöstämiseen ole mitään yleispäteviä ohjeita. Jokainen ihminen on aina vähän erilainen, joten et voi olla varma keikatessa tuleeko vastarintaa vai antaako vaa tyhjentää kassan kun se ei vaikuta omaan palkkaan mitenkään. Sen takia joku R-kioski tai K-kauppa voi olla vaikee keikata koska ne on monesti omistajia jotka siellä on myymässä tai jos ei, niin niitten toimeentulo on liian riippuvainen liiketoiminnasta. Toisaalta isommassa kaupungissa monesti kassalla on joku ketä ei kiinnosta vittuakaan. Alepassa ja S-ketjun kaupoissa on liikaa rahaa kiinni valvonnassa, kun ne on ketjun omistamia kauppoja niin siellä on videovalvonta kunnossa ja varmaan vartijakin saadaan nopeasti paikalle, poliisi myös. Noissa on monesti suora yhteys valvomoon niin voi kytät tulla ilman mitään varoitusta. K-kaupassa taas ne ahneet kauppiaat yrittää säästää kaikessa ja videovalvontakin on hyvällä tuurilla joku vanha 90-luvun kamera joka nauhoittaa VHS:lle, siellä ei mitään valvomoyhteyttä ole ellei ole kauppakeskuksessa. Heti kun ton sijainnin ja metodin on valinnut, sit pitäs pitää huoli ettei jää kiinni. Autolla ei tietenkään voi mennä koska se saadaan paikannettua nopeasti. Fillari on hyvä, mutta talvella riskaabeli. Lähialue pitäs tietää niin tietää mihin kytät pääsee helposti ja mihin ei. Jos menee fillarilla kannattaa pölliä se ja dumpata johonkin sit kun on päässyt tarpeeks kauas. Sit vaan kotiin ja on hiljaa asiasta niin mitään ei todennäköisesti tapahdu. Vaatteet nyt toki kantsii olla niin mitäänsanomattomat kun voi olla, mutta ei kuitenkaan sellast huonosti istuvat ja löysät koska sellasilla maksuhäiriövaatteilla saa nopeasti huomion itseensä. Jos on normaalit mustat housut ja musta paita, naamalla kommandopipo niin en ihan jaksa uskoa että tosta jäisi mitenkään kiinni. Joskus suunnittelin apteekin ryöstöä tosisssaan mut en harmi kyl ikinä tehnyt sitä. Tai onhan täs viel saumaa tehä se.. Katotaan jos tilanne äityy pahaksi ja mitään ei ole menetettävänä...
>>619421 ei se selvii jos ei tiietä enempää
>>619415 Onnee! >>619419 Tuulijutkujen sopparit riippuu aika paljon alueesta ja mitä ne on suunnittelemassa. Hyville paikoille voi saada pari kolme tonnia kuukaudessa per mylly ja vuokra-aika on jotain 30-40 kymmentä vuotta, niin jos pari kolme myllyä tulee omalle tontille, voi jäädä huoletta eläkkeelle. Siis ihan vitusti rahaa tyhjästä ja siksi niitä maita OP:t sun muut jutkut ostelee ja lobbaa niiden myllyjen puolesta. Sitten taas jos sun maille tulee jotain muuntajakoppeja tai sähkökaapelia korvaus on kertasumma ja taso on haista paska.
(778.87 KB 4096x3112 you know sephiroth.jpg)

>>619421 Jaa-a. Tekis mieli sanoa yks juttu mutta siitä sai äskettäin banaania, ja ihan hyvästä syystä oikeastaan, mutta kuulostaa siltä että hoito ja lääkkeet olis hyvä
(430.08 KB 315x638 koala.png)

ollapa koala mutustamassa eukalypluksia lämpimässä
>>619426 Nyt sun on pakko sanoo.
>>619428 En, mutta se oli tuo jutska ja sen johdannaiset >>619265
>>619429 Hähää. Toi toimi viimekskin, kun alkoi false flägettää tota niin se bännättiiin.
>>619430 Haista vittu, paskoit koko nyymärin reddit/4keharivammailullasi.
(2.17 MB 200x200 104.gif)

(2.21 MB 2880x1620 1639221269255.png)

>>619431 4chan on joskus kiva, siel on esim kivoja kuvia, mutta reddit on khyl aika haha ja hyi hyi
>>619434 4chan on suurelta osin aika paskaa ja menee koko ajan paskempaan suuntaan, mutta silti siellä on ihan hyviäkin ja hauskoja lankoja aina välillä. En silti suosittelisi kenellekään. Reddit taas on sellainen, että kun tarvitsee apua mihin tahansa ongelmaan niin yleensä googlaamalla "how to x reddit" löytää ratkaisun. koskee teknisiä ongelmia eikä miten saa tyttöystävän jne Muuten se on täynnä moraali -sekä normaalihomoja niin ei sitä pystyisi aktiivisesti käyttämään.
>>619438 ota stroopwaffel jos löydät
>>619441 Ens viikon karkkipäivänä sitten.
(1.18 MB 1920x1026 kela.png)

Njähähähähähhähää
(216.22 KB 2048x1301 huomenta.jpg)

Heräsin just tos tuolilta ja taas on tera faijatusta tullu koneelle, enkä varmasti imuroinu sitä!! Mutta pakko ne on katsoa kun muuten menee hukkaan......
>>619441 >>619442 tai no jaa, voi olla hankalaa löytää. lidlissä varmimmin
>>619430 Mutta sait bännii itekki.
(2.17 MB 200x200 104.gif)

Vaihoin näppikseen sinisen entterin ton violetin tilalle, niin jumalauta tuli kytkin näppäinhatun kanssa pihalle. Luulis että noi ois vähän tiukemmassa vaikka ovatkin irrotettavia.
>>619450 Nyt on kunnon faijatuskuva. Pitää varmuuden vuoksi tallettaa mutta ette te koskaan ymmärrä faijatusta. Te käsitätte sen väärin. >>619452 Se oli vaan päivän verran.
>>619456 Eikö se oo joku karhuhomoilujuttu?
(112.13 KB 640x627 faijat.jpg)

>>619460 Just takia et pysty ymmärtämään, turha ees selittää.
>>619463 et ole kyl selittäny kertaakaan
>>619464 Ette te kuitenkaan ymmärrä jos joudutte kysymään.
>>619466 niinpä niin
>>619466 Valmistautumista vankila-arkeen, kun vyyhti lopulta kiristyy, arvaan ma.
>>619466 Mistä ensimmäisen faijatuksen ymmärrys syntyi?
(1.92 MB 640x444 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
(132.05 KB 1230x909 fatsitus3.jpg)

>>619469 Hähä. >>619470 En mä edes muista. Mä tallensin pari kuvaa joskus nyymäripakotusta varten, sitten porukka alkoi oikeasti luulemaan että mulla on faijatuskansio ja musta se oli hauska idea joten oon vaan teeskennellyt että mulla on sellainen.
>>619475 Sullahan selkeesti on.
Näemmä sellaisia PCIe-kortteja missä on vanhan ajan rinnakkaisportti saa ja ihan kohtuulliseen hintaan jopa, ajattelin että olisivat jotain teollisuuteen jonkin 30-40v vanhan systeemin hengissä pitämiseen myytäviä vehkeitä missä hinnat alkaen 200€, vaan jostain syystä Thunderbolt-rinnakkaisportteja ei löydy mistään. Ajattelin, että mitä jos ostais tuollasen kun löytyy vanhan ajan flashcartit SNESsille ja Mega Drivelle, sitten löytyy semmonen devauscartti pleikkari ykköselle, voisi käyttää niitä nykyajan läppärillä, mutta ei sitten. Tosin oikeasti ei olisi joka tapauksessa kannattanut ostaa yhtään mitään kun olen vanha masentunut läski enkä jaksaisi kuitenkaan tehdä niillä yhtään mitään haha. Oispa tyty yde 20-kymmentä vuotta takautuvasti. Ilmeisesti noissa kaikissa PCIe-rinnakkaisportessa on epästandardeissa I/O-osoittessa se portti, mutta sillä nyt ei ole mitään väliä, exet voi aina binääripätsätä ja ucon64:lle voi komentoriviltä kertoa jonkin epästandardin osoitteen rinnakkaisportille tai vaikka muokata lähdekoodia jos ei muu auta. USB-rinnakkaisporteilla ei siis tee mitään, ne ovat aina olleet ihan täysi vitsi vrt. USB-sarjaportteihin. ja postaanpa vaikka tämmösen kuvan tähän kerran tänne noin muuten postataan nykyään koko ajan jotain karvaisia ukkeleita
(155.05 KB 910x682 iso pää.jpg)

(28.78 KB 583x387 hehee.jpg)

(86.22 KB 1024x620 babby.jpg)

(104.07 KB 960x720 1450549438625.jpg)

(609.55 KB 2592x1944 pig.jpg)

>>619477 Ei oo faijatuskansiossa. Tän kansion nimi on "vitun satunnaista" johon lataan kaikkea outoa kuten nää.
>>619483 laadukas kansio
...varmaan teoriassa muuten joku mikrokontrollerivehje tai SBC missä on tarpeeksi IO-pinnejä kävisi noiden flashcarttien ohjelmointiin myös ja pleikkaridevauscartin kanssa keskusteluun. Täältähän löytyisi laatikosta Teensy 2.0 ja Teensy++ 2.0 niiltä ajoilta kun PS3:n haxaamiseen tarvi ohjelmoitavan USB-vehkeen haha. Niissä on joku vanha Atmelin mikrokontrolleri ja ainakin ++:ssa on vaikka miten monta IO-pinniä. Joutuu kyllä koodaamaan sitten itse ties mitä mutta ei kai se mahdotonta olisi, pitäisi vain olla vähemmän masentunut vanha läski. Oispa ollu tyty yde 20-kymmentä vuotta sitten. pistetääs välil vähä neekeriä
>>619485 mitä aattelit laittaa niihin?
>>619488 no pelejä vissiin, mutta mietin millasia
Latasin 10 opamoxia normiryynien päälle. Nukuin vain 5 tuntia joten tiedän ettei tuu unta ilman lisäapua. Näyttäis siltä että mulla on 2 pakettia temestaa puskuria eli jos seuraavan reseptin onnistun huijaamaan potentiaalisesti on jopa 3 pakettia reserviä. Ehkä 4 jos oikeasti koitan laskea temestan annosta. Mutta ei se opamoxia popsimalla tietty onnistu...
(39.73 KB 800x538 neekeripleikkari1.jpg)

(60.63 KB 600x800 neekeripleikkari2.jpg)

>>619489 No niin no, löytyyhän täältä jopa kaksikin tällaista neekeripleikkaria, että sikäli ihan mahdollista. kierrätän paskalaatuiset kuvat vuodelta 2008 koska en jaksa nousta nyt ylös sohvalta, hakea neekeripleikkaria kaapista toisesta huoneesta, ottaa uutta kuvaa ja viedä neekeripleikkaria takaisin kaappiin ettei huku tai hajoa saastavuoriin kun näistä kuitenkin maksetaan nykyään ebayssä ties mitä
(308.93 KB 1828x970 ClipboardImage.png)

Onks tää se ryynibottiverkko kun voin kattoo ketkä striimaa mun palvelimelta?
>>619493 lopetappa vakoilu
I wanna be i wanna be a new jesus. I w2anna be a new elvis
>>619490 En oo vieläkään testanut niitä diapameja. Tuleeko niistä vaan väsy vai hä?
>>619496 En oo toi ryyniexpertti, mutta pitäisi diatsepaamista tulla sellainen hassu vähän kuin humalainen olo paitsi ettei ole ihan sama asia sen lisäksi että väsyttää. Ainakin itselleni tuli kun joskus sairaalassa antoivat sitä ennen leikkausta. Joku tematsepaami sen sijaan vain väsyttää, ainakin itseäni. Alpratsolaamin pitäisi kuulemma olla kaikista paras bentso viihdekäyttöön.
>>619496 No pitäs tulla mut ei kly viel tunnu missään. Kohta menny tunti. Jos et oo tämmöne pillerinimeskelijä niin kyl niist hyvä olo tulee, ehkä eniten silloin kun voit aloittaa 2 pillerillä, jos ei oo toleja joskus ykskin riittää ja tulee rauhallinen mutta ei humalainen olo. Jos orpoalkkis käyttäis bentsoja sekin rauhoittuis kun on mahdoton olla vihainen kun on rauhallinen ja rento olo.
>>619498 >Alpratsolaamin pitäisi kuulemma olla kaikista paras bentso viihdekäyttöön. En kuittaa tätä, musta tää ei ole niin hyvää. Nousee päähän tosi nopeasti, sitten kun se ekaks ei tunnu tarpeeks sitä ottaa lisää mutta oikeasti siinä käy niin että se varsinainen vaikutus ekasta satsista tulee salaa päälle ja siten yleensä ite päädyn nukahtaa tuolille. Huomaa yks kaks vaan että silmiä tekee vähän mieli lepuuttaa ja siinä kohtaa kun ne menee kiinni se on menoa. Aamulla suht paska olo. Klonatsepaami oli parasta. Mukava rento olo, ei niin terävä kuin loratsepaamilla tai alpratsolaamilla mutta se vaikutus oli pitkäkestoinen eli seuraavana päivänä oli viel pöhnässä ja vaikutus lakkasi hitaasti. Erittäin miellyttävä, kuin sellainen oikein mukava nojatuoli joka on just sopivan kokoinen.
>>619498 >>619499 tuleks noist paskoist vielä joku rapulakii?? tulis ees sekasin ilman että väsyttää
>>619501 Ei tule krapulaa, eikä pitäisi tulla muutenkaan mitään ihmeempiä jälkitiloja jos vain satunnaisesti käyttää eikä ala jatkuvasti ryynäämään ja varastelemaan pepsi maxia s-marketista. Hommaat jotain ei-väsyttävää ruoholajiketta tai psykedeelejä niin voit olla sekaisin väsymättä ja ilman krapulaa.
>>619502 ei ois sulla myyä pilvee tai happoo??? mites jos vetää pari kaljaa ja pari nappulaa. tuleeko väsy vai meneekö samantien filmi poikki?
>>619501 Ei tule krapulaa. Mä käytän niin isoja annoksia että ne vaikuttaa pitkälle. Ei se ikinä darra ole, on vain väsymys. Siihen tottuu. >>619503 Ekat pari kertaa nukahdin kun bongitin kukkaa.
oispa tyty yde
>>619508 Tuli tästä toiveestasi mieleen tämä video: https://youtu.be/h1Auq7ydVLM Olen enemmän kyllä naisen roolissa tuon tulkinnan perusteella kuin perinteisen miehen.
Huominen ei merkitse mitään, se ei kiinnosta, sitä ei ole.
>>619512 Ainoa syy mennä pötköttämään on se, että voi herätessä päihtyä uudestaan. Tein myös illalla jääkaapin täyteen ruokaa, joten jos vain jaksaa nostaa lautaselle, niin ravintoa ja ruokahalua on, niin nälkään ei kuole.
>>619513 Ja kertokaa mulle, että 'Tietäjät tietää' on ilkeä yhteensattuma tai vähän muunneltu pakotus on levinnyt joksikin televisiosarjaksi?
>>619514 Koska kuulin ton tiistaina ja sitten viimein tänään tai eilen jaksoin katsoa ja ei hyväät helvetit, tollanen ohjelma on.
>>619514 Ei kerrota
>>619520 No ei sitten.
>>619526 No voidaan me kertoa. Kyllä se varmasti tulee hokemasta
(74.81 KB 992x558 lämmin.jpg)

Ei ole ollut sunnuntaipaskatusta pitkään aikaan, vaikka eiköhän se sieltä vielä tule joskus
>>619534 Itsellänikään ei, luostarielämä on edennyt kai jo niin pitkälle. Tänäänkin on kaikenlaista mutta ei paskata sen enempää kuin normaalistikaan. Mutta ehkä se onkin siinä että nykyään paskattaa lähes jatkuvasti niin sunnuntai ei erotu muista päivistä erityisesti. Tämä on tälläistä jotain mitä en osaa nimetä, mutta tämmöistä paskatusta mikä ei vie toimintakykyä. Paskattaa lähes 24/7 itseni paskuus (ja nyt nyymärinkin paskuus) mutta siihen on kaiketi sitten tottunut (paitsi nyymärin paskuuteen) jo niin ettei se vaikuta masentavasti. En osaa selittää. Tai sitten just se luostarielämä on niin vahvasti läsnä että paskatus ei enää vaikuta tekemisiin. Mikälie paskavalaistuminen. Paskaportti sisältäni on murtunut. Vai paskapato? Hmm! Paskapäätelmä! Joo, ennen aina sunnuntaina elämäni ja ajatusteni paskajoki patoutui umpeen paskasta mutta nykyään se pysyy auki kun paskatusvirta on niin voimakas tai sitten sisäinen luostarianokseni hakkaa paskakertymät irti rannoilta tiedostamattani.
>>619535 Ehkä se on masennus
Jeespoksi, otin lisää viinaa ja huominen on ihan vitun perseestä.
>>619543 Ehkä se paranee jos juot tarpeeks viinaa.
>>619545 en usko, kun alkoholi on depressantti
(166.71 KB 1061x874 ClipboardImage.png)

muhkututtaa...
>>619551 aika ryynäri tulos
(2.22 MB 200x150 123.gif)

>>619553 Koska oli mun tulos.
(224.45 KB 1448x2048 GF1lz8JbcAEbMYY.jpg)

>>619552 tuliaisia
oispa tötödödö
>>619555 aika paksuli
>>619557 kylhän sul vois
>>619559 Ookko varma? Mistä mä sellaisen löytäisin?
>>619560 suoni24 treffit
(135.92 KB 721x448 mammotti.png)

jee n_n
>>619563 Mitä jos susien sijaan olisi kesytetty kääpiömammutit?
>>619564 sitte olis semmosia
>>619564 >>619565 yhellä faaraolla oli lemmikkinä
>>619567 Liskomies Stubb voitti.
Käteinen käyttöön, kelalaput takaisin kirjepostiksi ja näytöt kuvaputkiksi. Paluu henkiseen tyrnävään.
>>619571 Entä jos ei oliskaan?
>>619567 Eikös nuo pienet kunnat yritä koko ajan houkutella lisää asukkaita? Maalaismummojen vero rahoilla muuttaisi johonkin peräkorven kämppään, minne ei tule kunnon tietä niin saisi olla rauhassa.
(3.28 MB 600x338 ramona blink.gif)

>>619569 ketään et tapa etkä rakenna ydinpommeja, ja ydinsotia ei tule! eikä kaikien tarvi olla mitään insinöörejä kun minäkin olen sosionomi ja osaan käyttää nettipankkia ja täppäriä ihan hyvin :3
>>619573 Itteni muuttaisin heti jos houkuttelisivat tyty ydellä joka on nuorena ihan yksin jääny mutta kumminki söpö ja mukava (ehkä muhku muttei ole pakko olla). Tosin aivan korpeen ei voi mennä asumaan sikäli että autoa ei löydy eikä korttia.
(5.09 MB 610x640 161.gif)

Salille nyt.
Taidan olla kipeä. Päässä tuntuu oudolta, tekee mieli maata vain sängyssä vaikkei sinänsä väsytä, yskittää lievästi, tuntuu kylmältä jne. En muista koska olen edes ollut viimeksi kipeä ja luulin olevani immuuni tällaisille. Olispa söpö tyttöystävä mikä hoivaisi.
(255.55 KB 1319x1920 koltta-11.jpg)

(341.67 KB 1600x1067 koltta-12-uusi.jpg)

(81.70 KB 655x368 11484703_655x368.jpg)

(58.42 KB 960x640 Kati Ljetoff.jpg)

>>619577 joo kelpais kyl vaikka tämmönen saamelaismuhkelo kati ljetoff todellakin
(114.64 KB 488x228 a45.png)

>>619579 Kuolemamutsi tulee ja hoivaa pois. Tästä tuli mieleen, että huoltoano hommissa tänään piti käydä asunnossa jossa oli ollut mädäntynyt ruumis viikkoja. Ei se ruho enää siellä siis ollut, mutta piti lähinnä mennä ottamaan kuvia että onko sen nesteet tehnyt pahaa lattiapinnoille. Aikasmoinen haju siellä oli. Piti ulkona vielä tuuletella vaatteita, kun haju tarttui niihin kiinni. Joku suht nuori yksinhuoltaja nainen siellä oli kuulemma kuollut. Sänky oli ihan mustan veren peitossa. En tiedä mitä siellä sitten oli oikeen tapahtunut joka oli johtanut naisen kuolemaan.
>>619581 höpöhöpö, ei tule kuolemamutseja :3
Noi chilit jotka joku aika sitten idätin ja laitoin multaan on elossa mutta kasvu aika olematonta vaikka ollu aurinkoista. Ei ne kai valehelleet kun sanoivat että ekat pari kk sietäs olla lisävalo. No, en ala nyt kesken kaiken muuttamaan suunnitelmia vaan katon kuinka nuo kasvaa. Jos ei niistä mitään tuu niin ens vuonna sitten ehkä jonkun lampun niille hankkis. Jos jaksaa ja on elossa siis
>>619543 Olihan se perseestä, mutta sain sentään hilattua itseni töihin kuudeksi ja pidäteltyä oksennusta, joka tarve hävisi jossain ehkä kymmenen aikaan. Tää taitaa olla nyt viides maanantai kun jää voimistelut välistä, mutta mitä pienistä.
>>619587 kunhan muina päivinä on voimisteltu
>>619580 Aika saatanan muhkuista pidätkin.
>>619588 Kyllä, henkisen pahoinvoinnin tuoma pakko pitää siitä huolen. Pääni räjähtäisi jos en saisi rääkätä itseäni.
>>619578 Istun mieluummin kotona koneella.
>>619583 Naapurit soittaa posliinit, kun näkee kasvatusvalot ikkunasta.
>>619593 Tässä asunnossa olis kyllä ihan hyvät tilat piilossa kasvatuksellekkin. Kun tollanen vaatekomero jossa oma ilmanvaihtokanavansa. Jos vaikka jotain puolilaillisia haisevia rikkaruohoja kasvattas
(3.59 MB 171x200 140.gif)

En menny salille kun teki mieli säätää tota edgerouteria ja useamman tunnin jäkeen sain 3 WANia toimii, eli saivat julkiset IP:t, sit 3 lan verkkoa jotka kanssa sai omat sisäverkkonsa mutta vain LAN1 yhdystää WAN1 kautta nettiin, muut on conffattu mut ei vaan toimi. Ei vaan vittu toimi. Tää riitti, en aio jatkaa tän säätämistä, se on ajanhukkaa säätää tämmöstä paskaa vehjettä jossa on kelvottoman huono käyttöliittymä. Saan sen esiasetuksilla toimimaan kahdella julkisella IP:llä, se saa riittää. TÄÄ saa riittää.
>>619593 Eihän nyt millään kunnon anolla ole ikkunassa verhot auki. Puskien kasvatuksesta kuulin siskolta että se oli ollut joku vuosi sitten yhdessä erään jäbän kanssa ja niillä oli Kontulassa ihan kunnon kasvattamo, meinaan joku 15-20 kasvia. Saatanan monta natikkaa, ikkunat peitetty eikä mitään aktiivihiilisuodatinta vaan uskottiin vaan siihen ettei kukaan löydä sitä. Eikä tietääkseni löytäneetkään. Ehkä jossain Kontulassa menee vielä läpi joku pieni puskan tuoksu kun kaikki ihmiset siellä on semi hämärää väkeä. Jos meinaat niitä violetteja kasvatusvaloja, niin ei ketään kiinnosta. Jos taas ikkunasta paistaa joku natikka tai 500W ledi se on jo eri asia. Etenki joku 600W natikka puskee niin hirveenä valoa ulos että näyttää siltä kuin joku olisi laittanut auringon huoneeseen. Ledit on kanssa epäilyttäviä mutta ei yhtä paljon, ne ei ole niin kirkkaita mut kyl sellanen kunnon paneeli paistaa etenkin yöllä läpi jos ei oo verhoja et joku saattaa miettii. >>619583 Tosson sulle hyvä valo chileille https://www.herbert.fi/product/1065/flexstar-240w-led-kasvivalaisin-23-molj-dim Tosta on myös se 480W versio jos on paljon chilejä. Mut jos on oikeasti pelkkiä chilejä eikä "chilejä" niin vaikee kuvitella että tarttisit tosta enempää voimaa.
Mietin taas pitäisikö joskus jaksaa hostata Pro Pilkki 2 -palvelinta. Tuskimpa jaksan, TMOP.
>>619597 Tapamme :3
(286.99 KB 1280x675 scott ramona postinne sir.jpg)

>>619597 >>619599 no höpöhöpö, emme tapa! :3
(152.74 KB 1274x2048 GF_X65SasAAuGjP.jpg)

>>619589 vähän tykkäisit löllyttää
>>619597 Kannattaa jaksaa, se oli hyvä
(1.25 MB 900x597 ClipboardImage.png)

(314.06 KB 1278x378 ClipboardImage.png)

Paskattaa moni asia mutta tämä pitää jakaa nyymäriiiiin: Tähteidensotapsykoosi jatkuu aina välillä ja nyt kehittelen avaruuspaattia. Semmoinen jonkun jedihamsterin henkilökohtainen avaruusalus tai sitten jonkun palkkasoturin/salakuljettajan vehje. Semmoinen niinkun urheiluautoharvinaisuus tai klassikko muskeliauto. Ulkomuodotoltaan se olisi niinkun yhdistelmä SR-71:stä ja ryssien SU-27:aa. Sivuprofiili ryssäkoneesta muuten tuommoinen ääs är 71. Huhhels. Jotenkin vaan hienon käärmesmäinen tuommonen kun etu- ja yläosa on korkeammalla kuin ala- ja takaosa. Semmoista. Ei mulla muuta tänään. Menkää töihin.
(218.70 KB 2048x1152 twilek.jpeg)

>>619604 ei mennä :3
>>619604 Kyllä näillä kuuhun mennään
>>619604 Piti vielä sanoa että protokolladroidin nimi on tietenkin 4N-0, mekaanikkodroidi on H4-H4 ja salamurhaajadroidikaveri on 7M-0P.
>>619577 hölmö ano, ei lapissa ole silt stridereitä niin et pääse fast travellaan ja jumiudut taas johonkin anokoloon
>>619614 Tosiaan, Lapissa pystyi pikamatkustamaan ilmaiseksi, jos on käynyt jo kohteessa. Paikallisille mummeleillekaan ei tarvi tehdä mitään palveluksia, kun ne tykkää siitä, kun pystyy huutamaan kovaa.
>>619589 no kyllä mulle vähän vähemmänkin muhkut kelpais kunhan on semmone söpö ja mukava ja nuorena sopivan yksin jääny syrjäytyny
hähättää
>>619618 Sopivan, eli ei ollenkaan.
>>619614 Kannattaa opetalla markki ja recalli ennnen kuin lähtee niin ei jää jumiin
>>619620 No sulle semmonen sopivan ei yhtään yksin jäänyt (ei varmasti vaikeaa löytää), ja ittelle taas sit semmone sopivan yksin jääny (ei varmaan löydy mistään).
>>619622 Sopivan, eli ei ollenkaan.
>>619623 No sulle ilmeisesti sopii ei yhtään yksin jääneet sit, mulle taas sopis semmoset vähän enemmän yksin jääneet kun kerran itsekin jäin yksin nuorena.
>>619625 Se ei ole merkittävä tekijä sopivuuden kannalta.
Miten paljon pitää vetää viinaa ja pilleriä etä kuolee?
(246.78 KB 1440x1080 tomo souvenir.jpg)

>>619627 huono kysymys, niin ei tehdä :3
>>619627 Tuliko tissuttelusta paha mieli?
>>619627 Riippuu viinasta ja pilleristä.
>>619628 Mielestäni varsin hyvä kysymys, jos haluaa esimerkiksi pyrkiä välttämään liiallista viinan juontia ja pillerien syöntiä.
>>619630 Konjakki ja D-vitamiinipilleri. Paljonko pitää syödä, että tulee se raja vastaan?
(526.08 KB 500x377 sakaki nuhuh.gif)

>>619631 no mutta väkijuomia ja lääkkeitä ei saa sekoittaa yhtään :3
(34.99 KB 680x558 pasishit.jpg)

>>619633 join lauantaina pari saunakaljaa vaikka otin aikaisemmin buranan päänsärkyyn, oh dog..
>>619634 Jaahas, nyt orava tulee ja "rankaisee" sinua.
>>619635 Tulispa orava niin survosin nyrkin sen perseeseen
(95.60 KB 1366x768 yuuko tietää.jpg)

>>619634 >>619635 höpöhöpö, sitäpaitsi burana ei ole sellainen lääke :3
(64.87 KB 1280x720 hakase owah.jpg)

>>619636 niin ei tehdä! :3
>>619638 Ole sinä saatanan sosionomi hiljaa jo, teistä ei muutenkaan ole mitään hyötyä tälle yhteiskunnalle.
>>619639 höpöhöpö ja minä saan jutella täällä muiden kanssa siinä missä muutkin :3
>>619639 Ei muistakaan manoloista ole.
>>619639 öyh öyh! öhmmmm,,,, öyh!
>>619643 manolot on höpöttäviä huviharakoita ja siksi hyödyllisiä :3
>>619645 Työpaikan ansaitsevia kretiinejä ovat.
(298.88 KB 632x475 yomi adjusting.png)

>>619646 kyllä, kaikki ansaitsee työpaikan jos sellaisen haluavat. kretiinejä ei taida enää olla kun se on parannettu sairaus :3
>>619646 hähää, orava servas sut


Forms
Delete
Report
Quick Reply