/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Anonyymi 05.02.2024 (Ma) 23:50:40 No. 619200
Mitä olette katselleet viime aikoina? Siis elokuvia, sarjoja, dokumentteja, videoita ja vastaavia yleisesti. Itse olen katsonut nyt Werner Herzogin tuotantoa. Aguirre oli todella hyvä ja Little Dieter Needs to Fly oli mielenkiintoinen. Fitzcarraldo ja sen elokuvan tekemisestä kertova dokumentti (Burden of Dreams) oli taas ehkä vähän tylsiä, mutta kuitenkin samaan aikaan kiehtovia. Aikamoinen työmaa oli sen elokuvan teossa. Herzogilta on vielä ainakin pari dokumenttia mitä tulen katsomaan.
katsoin sua ;)
katsoin viimeksi konttorirotat uudestaan, eli siis office space, kun sattui tulemaan telkkarista. aina ollut mielestäni yliarvostettu elokuva vaikkei huono. onkohan siinä joku ansaitsematon hype taustalla että ooh beaviksen ja buttheadin luoja teki ihan oikean elokuvan joka oli katsottava, tää heppuhan osaa mitä vaan. sitä ennen katsoin uudestaan dogman, tuli hankittua kun se oli ainoa kevin smithin leffa joka uupui hyllystä. jonossa on if... ja blazing saddles, blurayiden kassominen on ollut heikolla tolalla kun xbonen softa ei toista kolmasosaa levyistä haha, enkä ole vielä runkkaamiselta ja f4sen hakkaamiselta kerennyt tiettarisoftia vielä säätää vaikka ton vlcn saakin helposti toistamaan sinilevyjä. ainahan ne vois polttaa levylle ja kattoa sit, mut jos eka katsois kovalevytilaa lisää
>>619202 polttaa *kovalevylle siis
(873.57 KB 1202x1018 smug fox.png)

ihte katon vaan airaavaa animee
>>619211 Ite katon myös muuta animee. Sellaista, jota ei nähnyt kun se esitettiin.
Elokuvia en ole katsonut vuosiin, enkä kyllä sarjojakaan mutta reilu vuosi sitten kun isälle hankittiin disney+ juutalaispalvelu niin on tullut katsottua tähtiensotasarjoja. Siinäpä ne.
>>619211 Frieren on ollut ainoa airaava anime mitä olen jaksanut seurata hetkeen. >>619213 Disney+ vähän kiinnostaisi, mutta luulen että siellä on saatettu muokata vanhoja piirroselokuvia jälkikäteen nykyisten herkkyyksien mukaisesti.
>>619214 Kyllä tuon korvia syväkurkuttais.
>>619200 Panty & Stocking with Garterbelt Popee The Performer ENA (animated series)
(33.75 KB 612x408 repent-or-perish.jpg)

Muistattehan ettette piratoi.
>>619220 miksei?
itteni pers piratoin aina vähintään kaksi kuukautta kerrallaan käymättä suihkussa
En ole hetkeen katsonu mitään, oon aika varma että kaikki katsottavat elokuvat ja sarjat on katsottu. Animea en katso. Normo imbd:tä kun aina selaan sieltä ei kirjaimellisesti löydy enää mitään sellasta mikä kiinnostais tai mitä en ois jo nähny. Tätä se on kun on niin autistinen maku kaiken suhteen.
(291.83 KB 1920x1080 rainy dog.jpg)

Katsoin Takashi Miiken black society trilogyn. Eli Shinjuku Triad Society, Rainy Dog ja Ley Lines. Aika perus Miikee. Tyylikkäitä ja väkivaltaisia elokuvia japanin (ja Taiwanin) alamaailmasta. Yhtenäistä juonta näillä elokuvilla ei ole keskenään, mutta teemat on aika samanlaiset kaikissa.
Elokuvia ois kiintolevyillä teratavukaupalla mut ei oo tullut katsottua yhtään ainakaan puoleen vuoteen. Vähän sama juttu animen kanssa. Friereniä katselin kun se alkoi mutta siitäkin on jo joku 10 jaksoa katsomatta. Viime vuonna aloitettua Mushishin uusintakatselua pitäisi kyllä jatkaa.
(308.34 KB 1920x1080 n4xtocY.jpeg)

Halon ensimmäisen tuotantokauden katsoin eilen kokonaan läpi. Yllättäen tykkäsin siitä. En ole kyllä koskaan niitä pelejä pahemmin pelannut.
Katsottu Dinner in America. Vahvasti liioitellulla tyylillä tehty elokuva missä vihainen punkkari ja nuorena yksin jäänyt vähän syrjäytynyt söpö mukava tyty rakastuvat. Hyvä elokuva ja söpö tyty.
>>619473 vois olla muhkumpi toi
>Love Exposure (2008) Neljän tunnin pituinen japanilainen draama-komedia pantsujen salakuvaamisesta, ystävyydestä, uskonnosta ja rakkaudesta. Melkein pisin elokuva minkä olen katsonut. Puoliväliin asti tämä oli hyvinkin hauska ja viihdyttävä elokuva, mutta viimeinen tunti oli jo vähän puuduttavaa katsottavaa. Voisin suositella katsomaan tämän kahdessa erässä. Tylsä se ei kuitenkaan ollut, vaikka olikin vähän turhan pitkä. Why Don't You Play in Hell? samalta ohjaajalta oli enemmän makuuni.
https://www.youtube.com/watch?v=pAMy7IhOVQE Hitman elokuvan (varmaan kymmenes katsontakerta) todetakseni että elokuva on todella kliseinen ajakseen. Ei kuten nykyajan kliiniset elokuvat mutta jälkikäteen katsottuna aikamoista aivot pois päältä katsottavaa elokuvaa täynnä ihmeellisiä b-elokuvan vikoja ja ongelmia. Jotenkin ei edes ole kyse siitä että itselläni olisi viharakkaussuhde tähän elokuvaan. On vaan jotenkin niin huvittavan epäpuhdas elokuva vaikka en itse elokuva-asiantuntija ole että 1h40m menee nopeasti. Isoimmat ongelmat mielestäni on äänet, absurdit ajoitukset ja päänäyttelijä saa elokuvan menemään pelkäksi huonoksi huumorielokuvaksi kuin toimintaelokuvaksi.
>>619511 Cold Fish samalta ohjaajalta oli paljon synkempi ja vakavampi kuin nuo aiemmat elokuvat mitä katsoin. Tässä "tositapahtumiin perustuvassa" elokuvassa akvaariokalakauppias joutuu tahtomattaan rikoksen polulle. Uskon että tämä pohjautuu aika löyhästi tositapahtumiin, mutta otan selvää kohta. Tämä oli sellainen elokuva, että sen katsoo kerran eikä sitä tarvitse katsoa enää. Ihan ok silti. Pitäisi katsoa vaihteeksi vähän kevyempiä elokuvia.
Viimeksi katsoin Absolutely Anything -elokuvan, joka oli ihan kelpo komedia. Mainitsemisen/suosituksen arvoista lähiaikoina katsomistani on The Human Condition -trilogia, joka on sopivan realistisella tavalla samaan aikaan lohduton ja toiveikas. Kuva liittyy, siinä ruutukaappaus A Soldier's Prayer -elokuvasta (trilogian päätösosa).
>>619617 Kommaripaskaa, mutta elokuvatrilogian pääosakommarikin oppii elämän realiteetit ja kuolee taigaan, kuten oikein onkin. Japanilaiset esittämässä kiinalaisia ja yhdysvaltalaiset ryssiä tosin hieman laimentaa tunnelmaa.
>>619668 Miten se sitten on "kommaripaskaa" jos kommarille käy huonosti
Kahtosin pitkästä aikaa semmosen Pi nimisen kuvan. Oli edelleenkin hyvä. Semmosta Ripa ruostuu ja ereaserhead meininkiä. Siinä oli vain juutalaisia, joten jos semmosista tulee pahamieli niin ei kannata katsoa.
>>620845 Onko se missä se laskeskelee (ylläri) piitä, lopussa leikkaa tukkansa ja poraa päähänsä? Joku talmudasiayhteys (laskemisessa) tuossa taisi myös olla.
>>619220 Ei nykyään tarvitse, kun netti on täynnä ilmaisia suoratoistopalveluita
>Johnny Got His Gun 1971 Ensimmäisen maailmansodan sotilas menettää kaikki raajansa sekä näkönsä, kuulonsa ja puhekyvyn. Sairaalassa se sitten makoilee vain ja uneksii ja muistelee menneitä. Tässä on hyvin kuumeunimainen tunnelma ja muutenkin aika masentavaa settiä. Vähän ehkä sellainen elokuva minkä katsoo kerran ja se riittää.
>>620882 Kuten mitä?
>>621471 Tubi nyt ainakin. Siihen toisin tarvii VPN että toimii.
>>621472 Jotain mainospaskaa varmaan. Helpompi warettaa.
>>621474 waretan sut kohta..
black sails
(7.47 KB 200x250 CalvinDHedman.jpg)

>>621489 oot sä tos?
>>621490 ei vaan elämäm koulu "kiusaaja"
>>621491 hmm, aika huolitellun oloinen sellaiseksi. mulkulta toki näyttää
Katottu: Slow Horses S1 Slow Horses S2 Kesken: Reacher S2
>>620882 Riippuu millä jako-oikeudella ja millä tavalla striimaajan materiaali on hankittu että onko se karmisesti tasapainossa. Pienelle ystäväpiirillehän saa näyttää omistuksessa olevaa matskua jos se vielä pitää paikkansa.
(1.30 MB 1132x631 qq.png)

"Riistametsällä" tulee katseltua aina loppuun jos se kanavapujotellessa sattuu tulemaan. Ne kokkaa metsässä ja juo viinaa yleensä
>>621494 Oliks tää mä?
>>622546 kyllä kai
>>622544 Kauheen monta lyhtyä.
>>622548 tv-valaistusta varten
>>622549 Ei nykykamerat enää vaadi niin rajua valaistusta.
>>622573 se on enempi katsojia varten kuin kameraa
>>622705 Halusivat siis häiritä minua liian monella lyhdyllä?
>>621470 onks tuosta elokuvakin. lukasin sen kirjan joskus, olikohan se sotilaspojaks nimetty. sen oli kai kirjottanu se joku amerikkalaine hollywoodissa boikotoitu kommari josta tehtiin leffa jota näytteli walter whiten näyttelijä. vois kattoo joskus, löytyy näemmä youtubesta kuten kaikki parhaat elokuvat
>>622724 Youtube sanoo että se ei ole nähtävillä kun tekijänoikeudet.
>>622800 Ai voldemorttiinko viittaat?
>>622854 voldelort, hähää
>>622767 0joo tähänkin piti kommentoida että sliipersbasistilla meinasit kai Silu Seppälää. Se kun on ollut kaurismäkileffoissa.


Forms
Delete
Report
Quick Reply