Nii jooo, tein jotain riisikanan tapaista, kanaa riisipedillä mutta tuli aika kakkaa. Ei ollutkaan risottoriisiä niin käytin puuroriisiä (samaa shittiä). Tein eka liemen missä on mm. kanafondia, mausteita jne. ja sekoitin creme fraiche-purkillisenkin sekaan. Sitten lisäsin riisit, sekoitin tasaiseksi, asettelin kanafileejotkut päälle ja heitin vuoan uuniin. Sen verran kun vähän maistoin niin tuli aika paskan makuista, syynä varmaan kanojen "hunajamarinadi" (=ripuli) jota lorotin myös hieman sekaan. Pääsi myös hieman liian kuivaksi vaikka kyllähän se kuivuu viikon aikana muutenkin. Kasvikset keitin erikseen kun niistä tuleee riisiin semmoinen paska maku jos ne valmistuvat samassa astiassa. Kai tuota nyt kuitenkin syö väkisin. Kuvaa ei ole kun oli niin vastenmielisen näköistä jopa sianruoaksi, haha