/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.39 MB 326x256 ruokahetki.gif)

(236.74 KB 924x693 maattikeitto.jpg)

Ruokalanka #2 Anonyymi 02.02.2024 (Pe) 15:46:54 No. 618823
Ruoka-aineiden nauttimis- ja näläntunteenpoistamisraportointia. Kulinarismia ja mikroeineksiä. Tomaattikeittoa syön, pistin vähän chilikastiketta sekaan.
(87.41 KB 480x270 papapapapapapapa.gif)

ite paistoin perunan tähteitä, paistoin jauhelihaa ja kebabbia, ja nautein ne suolakurkku-kuutioiden kanssa
Lakritsi jogurtti on muuten aika herkullista, etenkin myslin kanssa.
Itellä olisi vielä maanantaina tehtyä makaronilaatikkoa yksi iso annos tai kaksi pienempää, en tiedä vielä miten tulee syötyä. Ehkä jätän huomiseksi yhden annoksen ja syön kaverina vaikka leivää tms. Turhan rasvaista, mutta jauheliha olikin vähän rasvaisempaa mitä yleensä käytän ja mukana oli myös aurajuustoa. Seassa olleet vihreät pavut eivät erikseen maistuneet, niitä olisi voinut olla enemmänkin. Laatikosta tuli alkuunsa vähän jotenkin mautonta ja pliisua, mutta parissa päivässä se jotenkin mcfucking maustoi ihtensä (aurajuuston ansiota?) ja on varsin hyvää.
>>618825 hmm, vähän arveluttaa, vaikka jotain salmiakki-yogorthea ostaisin heti
>>618826 Nyt kun puhuit vanhoista ruuista, niin mullakin on vielä niitä anolihapullia pakkasessa mitä tein silloin joku aika sitten. Pitäisi ne varmaan syödä joskus pois.
>>618827 Saispa vielä lakuvanukasta.
Leivoin tän. Se on nyt uunissa.
>>619001 Mikä hän on, mureke vai joku kakku? (ei :P)
>>618823 Vittu miten masentavan näköinen toi läski. Pakko liikkua enempi ja syödä vähempi että muistuttaisin vähemmän tollasta. Tavallaan tulee oma naama tosta mieleen kun mulla oli pentuna samanlaiset silmälasit silloin kun joskus vuonna 2002 noi oli tyylikkäät.
>>619003 Otappa iltapalaksi litra skyriä, banaani ja litra pepsi maxia.
>>619005 No miten se pepsi max vaikuttaa mihinkään jos siinä on 0 kaloria?
>>619002 Banaanikakku, vai olisiko se banaanileipä lontoolaisittain, kun on leipävuoassakin?
(772.62 KB 2560x1898 photo_2024-02-03_22-09-09.jpg)

Meni rikki.
>>619013 se ei ole virhe, se on ominaisuus - wanha internet sananlasku
Ei se kummoselta limpulta näytä, mutta makoisaa tuli. Olis mahtunu varmaan kaksinkertanenkin taikina vuokaan, mutta eka kerta kun oli, niin ei ollut oikeen mitään käsitystä minkä verran tuo saattais turvota, niin menin vaan reseptin mukaan.
>>619030 Onko makeaa vai "makeaa", kahvin/teen kanssako tuota mutustellaan?
>>619030 ota pillerii
>>619034 Kyllä siihen kaksi desiä meni sokeria, että makeaa on, mutta aika hillitysti, sanoisin. Itse syön ihan vaan huvikseni, mutta varmaan teenkin kyljessä. >>619036 Kiitos, kun muistutit. Pitää iltalääke vielä ottaa.
>>619040 mikään määrä lääkkeitä ei taida susta tervettä tehdä ;__;
>>619043 Ei banaanikakusta nauttiminen tee kenestäkään sairasta. Kait.
>>619044 tukehdu banaaniis
(40.76 KB 240x314 kakapo.jpg)

>>619047 kakansitko kärttykakat vatsallesi kun teit kiukkukuperkeikan?
>>619030 tuun maistamaan
Äitee teki lanttukukon ja oon syönyt sitä tässä pari päivää. On kyllä herkkujen herkku.
Makoisaa on vielä seuraavanakin päivänä.
jonku hyvän muhkelon kanssa kun yhdessä syötäs... ;__;
>>619080 kummallekkin oma banaanikakku?
>>619081 no vaikka joo, tosin tykkäisin itte kyl enempi jostain suklaakakusta tai marjakakusta kuin banaanikakusta
(4.39 MB 1469x1102 ClipboardImage.png)

(3.94 MB 1469x1102 ClipboardImage.png)

Vähärasvaista nautaa, pinaattia, maustettua korppujauhoa, kananmunas, crääm fräiche, mausteita, vettä. Megajööti. Ratkesi uunissa kuin anoksen banaanileipä, kasausteknisten syiden johdosta. Levitän mureketaikinan aina ensin lätyksi leivinpaperille jos laitan sinne täytteitä (nyt laitoin aurajuustoa) ja sitten paperin avulla kääräisen siististi rullalle. Nyt pyörittelin vaan rullan takaisin paperin keskelle ja saumakohta jäi ylöspäin ja hieroin sen vain tasaiseksi. Ei kestänyt uunitusta mutta ihan sama. Tuli aikas hyvä. Mustapippuria hieman liikaa. Siitä taas töihin evästä, lisäksi teen huomenna varmaan jotain perunakasvissettiä kaveriksi. Aika sianruokapötkö.
>>619094 tulee samannäköisenä ulos, hähää. ihan hyvä siis
>>619094 Kyllä tuolla anon mahan täyttää.
>>619096 Kyllä, tuolta anon maha näyttää.
>>619122 Kyllä tuohon anon rahan käyttää
>>619122 >>619161 Kyllä teitä pitäs turpaan mäjäyttää.
>>619164 höpöhöpö :3
(941.21 KB 4800x2846 PCfZnOI.jpg)

Tänään ruokalistalla kanapasta.
>>619222 aika hyvä. mausteet?
kun jotkut laittaa hernekeittoon sinappia niin onko se joku tietty merkki mikä on hyvä siihen? olen kokeillut jotain perusmeiraa joka oli ihan ok muttei mikään kummonen elämys
>>619225 tuohon tuli kokonaisuudessaan seuraavat aineet: 800g kanan filettä paloiteltuna, pussillinen pastaa, 1 pippurikerma, 1 normaali kerma, 2 sipulia, 5 valkosipulin kynttä, punainen paprika,150g jotain perus juustoa paloiteltuna pieniksi kuutioiksi, jauhettu paprika, jauhettu savupaprika, soijakastike, curry, cayannepippuri, mustapippuri, paahdettu valkosipulirouhe, valkopippuri, 2 ruokalusikallista hunajaa, puoli purkillista tomaattimursketta ja koristeeksi päälle kirsikkatomaatteja. oli aika isotöinen kun piti paistaa ja maustaa kanat kolmessa erässä ja pastatkin piti keittää puoliksi ennen uuniin laittamista. helpommalla olisi päässyt jos olisi jättänyt uunitusvaihen kokonaan pois ja tehnyt sörsselin isossa padassa. maku 4/5
>>619230 erottuuko hunaja?
>>619231 jos on tarpeeksi flamboyant hunaja
>>619232 eiku maku
>>619233 ruoasta on vaikea erottaa yksittäisiä mausteita mutta kyllä tuossa kokonaisuudessa tietty makeus on.
(1.92 MB 228x261 1521234397715.gif)

Voi vittu saatana rasittaa toi läski
>>619235 hähää
>>619235 istuuko se sun selällä?
Mikä skyrissä on poikkeuksellista?
>>619262 Hyvä maku, tosi paljon proteiinia, matalat kalorit. Vertaa esim. kuningatar ja toffee sky johki joguttiin.
Tänään cuisiinina trädissönäl naksoup.
(53.61 KB 720x510 1337083771138311_n.jpg)

Karjalanpaisti 12h uunissa. Mureaa on.
(2.68 MB 498x324 drool.gif)

(291.06 KB 424x422 cake.png)

söin mannapyyröä kuningatarhillolla
>>619334 Paska, seksivammainen kuva.
>>619334 Olisiko liian helppo väärinymmärrys sanoa "itse olisin syönyt lusikalla"?
>>619335 Miksi? Itestä ei niin erityisen huono.
>>619335 >paska ei >seksivammanen ehkä >>619336 samankaltaista on käytetty usein, mutta onhan se hassu mielikuva
(1014.11 KB 4000x3000 wqvKfpy.jpg)

(556.26 KB 4000x2250 3HeQ43p.jpg)

Tänään leivoin muffineita. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä kolmea erilaisia; vadelmamuffineita vattuhillotäytteellä, sitrusmuffineita vaniljacremetäytteellä, suklaamuffineita suklaahipuilla ja pätkistäytteellä. Taikinat onnistui muuten hyvin mutta jonkin sortin aivopierun johdosta kippasin vadelmahillotäytteen vadelmamuffineiden taikinan sekaan niin että vattutaikina meni pilalle. Tästä hermostuneena kippasin sitten suutuspäissäni sitruunasta puristetun sitruunamehun vaniljacremetäytteeseen vaikka sinne piti laittaa sitruunan kuoriraaste.. Tämä teki virhe teki cremestä aivan liian löysää jotta sitä olisi voinut käyttää täytteenä. Yritin kompensoida virheen lisäämällä cremen sekaan kuohukermaa ja vispaamalla siitä vaahtoa mutta laihoin tuloksin. Löysäksi jäi. Lopulta sain kasaan kourallisen suklaahippu-muffineita pätkistäytteellä mitkä onnistuivat kuten suunnittelin, kourallisen vaniljasitrusmuffineita (lisäsin taikinan vaniljaa) ilman täytettä ja kourallisen löysiä vadelmapettymyksiä mitkä lensivät kaaressa roskiin.
(2.08 MB 1350x1008 shaggyok.png)

>>619433 tosi hyvältä näyttäää~ kuten laulussa sanotaan. tee joskus avaruusmuffinen
(1.11 MB 1849x1387 tossut.jpg)

(537.95 KB 1849x1387 ruumiinavaus.jpg)

(847.12 KB 220x220 gorilla mutustaa.gif)

khachahachapurit valmistuivat. Ei noi kananmunat oikeen pysyny tossa keskellä vaan levisivät hieman yli. Ohjeen mukaan olisi pitänyt käyttää mozzarellaa juustona, mutta eihän mulla niin hienoja juustoja ole. Käytin sitten ahvenanmaan talvijuustoa. No hyvän makuisia nää ainakin on.
>>619433 >>619478 Kiitos ruokaraporteista.
Aasialaista ruokaa anotyyliin eli pakastewokkivihanneksia, silputtuja nakkeja, voileipää ja lasi maitoa.
(1.45 KB 16x16 upvote.png)

Anokanapasta eli kanan jauheliha (punalaputettu), porkkana-maissi-parsakaalisekoitus ja vihreäpapu (molemmat pakasteina tottakai), joku simpukkapasta, kookosmaito, mausteet. Sianruokaa.
(2.42 MB 1122x1007 ClipboardImage.png)

Veikkauksia että mikä helvetti se on? Kananjauhelihapihvi, katsoin äkkiä netistä jonkun reseptin, löytyi jonkun mutsin ruokablogi josta vähän sovelsin kun ei ollut kermaa (laitoin kermaviiliä) ja uuniin, lopputulos näyttää joltain maissileivältä. Ihan hyvää kuitenkin vaikka onkin niin tyhmän näköisiä että hahatutti ja en ollut varma kehtaanko postata. Noihin tulee suhteessa aika paksu ja verrattain sitkeä kuori, ehkä paksumpina olisivat olleet parempia. Ihan sama. Nyymimiitissä sitten paremmat ruoat.
>>620066 sehän on röstiperuna
>>620069 Hmm, totta. Soluttautujapihvi.
Paistoin 3kg kinkun eilen ja nyt jo syöty puolet.
>>620164 Onko se semmonen kinkku josta törröttää luu? Luolamies anos.
>>620164 Sellaisenaan vai jonkun lisukkeen kanssa?
Nii jooo, tein jotain riisikanan tapaista, kanaa riisipedillä mutta tuli aika kakkaa. Ei ollutkaan risottoriisiä niin käytin puuroriisiä (samaa shittiä). Tein eka liemen missä on mm. kanafondia, mausteita jne. ja sekoitin creme fraiche-purkillisenkin sekaan. Sitten lisäsin riisit, sekoitin tasaiseksi, asettelin kanafileejotkut päälle ja heitin vuoan uuniin. Sen verran kun vähän maistoin niin tuli aika paskan makuista, syynä varmaan kanojen "hunajamarinadi" (=ripuli) jota lorotin myös hieman sekaan. Pääsi myös hieman liian kuivaksi vaikka kyllähän se kuivuu viikon aikana muutenkin. Kasvikset keitin erikseen kun niistä tuleee riisiin semmoinen paska maku jos ne valmistuvat samassa astiassa. Kai tuota nyt kuitenkin syö väkisin. Kuvaa ei ole kun oli niin vastenmielisen näköistä jopa sianruoaksi, haha
Tein tänään ribsejä. Marinoin niitä joku nelisen tuntia ja pidin uunissa saman ajan. Olisi pitänyt varmaan marinoida pidempään, mutta nälkä vain kasvoi. Hyvää tuli. Ryynäri edes tuskin muistaa ryynien syövyttämillä aivoillaan miltä ribsit maistuivat.
(135.18 KB 512x512 Pullaposket.png)

>>620955 Ennen oli herkulliset ribsit. Nyt on vain ryynit ja alamaailma... Hmmmpff.
>>620956 ei ne syövytä aivoja, ne vaurioittaa maksaa
(428.68 KB 275x183 771s77k0.gif)

>>620958 miksi se on hauskaa?
(4.15 MB 2000x1332 ClipboardImage.png)

>>619003 Onks toi tää sama tyyppi. Toihan vissiin sai pahalaatusemman koronan ja oli teholla ja menetti kävelykykynsä tai jotain. Kuitenkin kai vielä elossa
(1.41 MB 624x620 läpsis.gif)

Leikkasin nautan ulkofilettä paloiksi ja nuijin ne lytyiksi. heivasin ne pakastepussiin jossa on tekemäni marinadi. Saa nähä paistelenko niitä huomenna vai milloin.
>>621324 Oikein naudalle. Onko anomarinadi? Toivottavasti saadaan ruokaraportti.
(421.08 KB 497x373 goku ja sämpylä.gif)

Aloitin voileivukakkuprojektin tänään, koska äiteen synttärit. Huomenna koristelu puuhiin. Ekaa kertaa elämässäni teen voileiväkakun, saa nähdä tuleeko hyvää ja hyväksyykö äitimuori suorituksen.
>>621327 Aika joku perushöttömarinadi jonka pöllin netistä. Punaviiniä, soijaa, öljyä, sinappia, savupaprikaa, chilijauhetta, valkosipuleita, suolaa ja mustapippuria.
>>621336 Tai siis ohjeet pöllin netistä hahas.
>>621337 Sama asia, koska datan kopioiminenkin on varkaus.
(1017.29 KB 240x221 surupettymys.gif)

>>621335 toivotaan että sujuu
>>621335 Kuvaa sitten siitäkin.
(847.03 KB 1849x1334 nauta.jpg)

>>621327 Ihan hyvää tuli.
>>621365 Ja hyvät lisukkeet.
>>621348 Oli sen verran hyvä kakku että ei kerennyt kuvia ottamaan. Pahoittelut.
>>621398 No tee uusi ja ota kuvat.
(1.48 MB 849x900 ClipboardImage.png)

Ostin kotimaiskirjolohijauhelihaa (punalaputettuna) ja väänsin jauhelohipullia, tai tein niistä tuollaisia minipihvejä oikeastaan kun tarkoitus oli ensin laittaa ne leivän päälle. Lihaa oli aika vähän enkä jaksanut mittailla mitään niin korppujauhoja tuli suhteessa liikaa. Tuli kuitenkin aika hyvän makuisia, maustemäärätkin heitin hatusta. Ei noistakaan oikeasti osaa sanoa päältäpäin että mitä helvettiä ne on, näyttää joltain pieniltä leiviltä, haha. Ihan sama. Kaikki sianruoka mitä teen näyttää samalta, kts. >>620066 kun laitan ne uuniin, en jaksa paistella pannulla koska rasva roiskuu ym. sotkua haha. Noille sopisi varmaan kylkeen joku kermaviilikastikesetti mutta en harrasta semmoisia nyt. Iltapalaksi lohenmakuisia ja -hajuisia epämääräisyyksiä ja huomenna vielä loput. Kokkailuni on kuin elämäni, ihan sama mitä tekee niin samaa paskaa kaikki, täydet 70% annettu.
>>621508 näyttää kyl aika hyvältä
>>621514 Olisi ollut varmaan enemmän kuin aika hyviä jos olisi tehnyt ihan pyöreitä pullia tai jotain pitkulaisia tankoja (ja ehkä leivittänytkin vielä) ja friteerannut ne kunnolla läskiöljyssä. Mutta en minä semmoisia, tapan kuitenkin ihteni siinä + läskihommia hyh haha.
(1.64 MB 980x854 ClipboardImage.png)

Paistoin pitsoja, silputaan ja pannaan pakkaseen...
(87.41 KB 480x270 papapapapapapapa.gif)

piti itsenkin raportoida. eli paistoin kaalia, sipulia ja possua, ja sit söin ne! sit oli myös tuota mannapuuroa mantskuhillun kanssa jälkkäriksi
>>621559 onko tuossa sientä? aika hyvä
>>621561 Joo, herkkusientä, jauheliha+sipuli ja vähän ananasta. Alemmassa pellissä on jauheliha, punasipuli ja tomaatti.
>>618823 VITTU TOI LÄSKI VITUTTAA!!!!! VITTU!!!!!!!! Viel enempi ku aasiatar julmuri.
(2.17 MB 200x200 104.gif)

>>621573 Hähää
>>621573 Ite pidän molemmista kuvista.
>>621582 Oispa kuva missä se muovinaamamutsi on syömässä, voisi laittaa joka ruokalankaan sitten ne kuvat hähää
(2.06 MB 735x980 ClipboardImage.png)

Nyt pitää kehua ihteäni. En ole koskaan ennen onnistunut tekemään näin hyviä sianruokalihapullia. Yllättävää että harjoitus tekee hamsterin... 15% naudanjauhelihaa ja sitten maltoin olla laittamatta liikaa korppujauhoja ja varsinkin nestettä ym. niin tuli hyvin kiinteä taikina. Mausteet heitin hatusta mutta nekin meni ihan nappiin, siis määriltään.
>>621646 Ääh, nyt tekee mieli lihapullia..
olen innoissani kun kohta saa taas mämmiä. siinä kun kaataa ropposeen maitoa ja sokeria, ellei jopa kermaa, niin kyllä se on just niin eikä melkein
>>621656 Mietopostailua, minun nyymikaanissani?
>>621657 mm, joo
(697.74 KB 2560x1898 photo_2024-03-14_19-16-18.jpg)

Tämmönen taas
>>621690 Voita piälle ja suuta kohti.
>>621691 näyttää vähän vuokakakulle toi, mutta: ei välttämättä huono idea
>>621691 En minä banaanilimpun päälle voita. >>621692 Sellanen se onkin, mutta limppuna.
>>621693 Testaappa niin yllätypit.
>>621694 Niin mitä siis? Taikinassa on jo voita.
>>621698 Laitat tuohon palan päälle voita. Onhan leivänkin taikinassa voita ja silti sitä voidellaan paistamisen jälkeen.
>>621699 Mut leipä on paljon kuivempaa. Tuo ei voita kaipaa.
>>621700 No älä sitten testaa senkin jäärä.
noh, riita poikki ja voita väliin
>>621701 En niin.
>>621702 Valkosipulivoi patongin välissä kelpaisi kyllä.
(1.87 MB 200x150 126.gif)

>>621702 Ei voita. Liikaa kolesterolia.
Kana-riisi-pakastekasvissianruokasetti tehty mutta eri tavalla. Paistelin lihoja vain hieman ja sitten heitin kaikki riisit ja kasvit ja muut uunivuokaan veden, mausteiden ja kerman kanssa. Tuli ihan samanlaista maultaan ja koostumukseltaan (ihan hyvää) mutta paljon vähemmällä vaivalla kuin riisit+kasvit erikseen keittämällä ja lihat(+kasvit) paistamalla, eli vähemmän astioita ym. Käytännössä broileria riisipedillä siis mutta saa nähdä kuivuuko tämä huomiseen mennessä kuten jos käyttäöisi kanafileitä.
>>621846 oliko ihan korppu?
pesto on aika hyvää lämppäreissä. pitäisi kokeilla tonnikalan kanssa kun tuli mieleen että se vois olla hyvä yhdistelmä
(892.25 KB 1368x1734 Nuut.jpg)

Tulitsia nuuteleita menee testiin.
Postatkaa nyt tää lanka bumplimittiin et päästään eroon tost vitun läskistä.
(53.95 KB 326x256 mm1.png)

(54.10 KB 326x256 mm2.png)

(54.80 KB 326x256 mm3.png)

>>622004 hähää
>>622003 Tuli kyllä pieni hiki syödessä. Oli kyllä hyvän makuisia.
>>622008 aloititko chilipään tien?
>>622008 Hiki laiskan syödessä, sanoo sananlaskukin.
>>622009 Ehkä. Mulla on vielä tosta ghost pepper versio joka on sitten vieläkin tulisempi.
>>622010 ei päde tulisiin ruokiin
paistelin äkkiä keitinpottuja jauhelihan ja makkarasiivujen kanssa, perunat tuli sellasiks kumisiksi pinnasta rapean sijasta mutta muuten hyvää. laitoin sivuun myös runsaasti punajuurta
Sieniä jonka sisälle viskaistu jalopenoria ja aurajuustoa. Kääritty pekoniin.
>>622269 itse asettelisin kun sieni on sen verran pieni maali, noin muuten kuulostaa hyvältä
(1.02 MB 400x268 ClipboardImage.gif)

Ois varmaa pitäny postaa niist letuist tänne.
>>622275 tee lisää...
>>622275 Alatko tottua ja samaistua tohon?
(456.85 KB 390x293 940719.gif)

>>622289 En samaistu.
>>622294 Se ei taida olla ihan totta.
(2.17 MB 200x200 104.gif)

mannapuuroa pähkinävoilla ja hunajalla
>>622316 Mitä pähkinää voissasi on?
>>622317 se on tehty maapähkinöistä
>>622318 Eivät siis edes oikeita pähkinöitä.
>>622319 no ohan
>>622320 Kasvitieteellisessä mielessä eivät ole. Allergikoille tosin sama asia.
>>622321 no önnönnöö taas sun kasvitieteellisille. miks sä sitä sitten sanot, marjaksi?
>>622322 Ne ovat herneitä.
>>622328 kai sanot niitä maaherneiksi?
>>622334 no niin vissii
Tehkääpä mulle calzone
>>622477 Tein ja söin.
>>622478 Mulle piti olla...
>>622479 Sulle tein ja sulle söin.
>>622480 Olisin voinut syödä sen itselleni
>>622481 Vaan et.
>>622482 Koska et antanut sitä miunlle
>>622483 Niin, koska söin sen sinulle.
syökö kukaan täällä kananmunia juoksevana? ite en henkkoht tunne ketään joka niin tekisi
olen viime aikoina ollut hulluna Lidlin prezeleihin pretseleihin.. herkunmoista
>>622502 Ehkä sisäinen saksalaisesi on herännyt?
>>622508 saattaa hyvinkin olla, oh gott
(1.16 MB 455x249 139.gif)

Ei vittu viel joku 100 postausta että lanka menee bumplimittiin ja toi läski lähtee pois.
>>622564 Laihaan kokkiin ei ole luottamista.
>>622570 ei se tee meille ruokaa niin ei ole väliä
>>622571 kannatan toki ehdottomasti saman giffin käyttöä jatkossa
(85.80 KB 480x320 hitlercooks.png)

Tänään teen shepherds pie eli paimenen piirakkaa. Nyt on potut kiehumassa niin saan niistä muusin.
(3.02 MB 480x270 restaurant-eating.gif)

>>623049 Ton viinin nuuhkuttelun voisi laittaa siihen uuteen juomalankaan hähäs.
>>623050 Oispa samassa pätkässä vielä teen- tai kahvinjuontia ;_;
(3.58 MB 498x280 170.gif)

(650.19 KB 259x253 conan6.gif)

>>623051 Kai sen jollain tekoälyllä saisi teenjuojaksi...
(289.47 KB 924x693 pameinspiiraks.jpg)

>>623047 Hmm. Aika huono kuva, mutta hyvää oli.
>>623082 tosi hyvältä näyttäää, kuten laulussa sanotaan
(8.77 MB 960x540 lihapullahommia.mp4)

(5.04 MB 1632x1224 ClipboardImage.png)

Tein lihapulls. Mausteita tuli liian vähän kun oli yli kilo (punalappu)lihaa mutta kyllä nuo maukkaita on. Liha oli turhankin rasvaista tosin ;__; Lisukkeena on vielä hetken aikaa uunissa pötköttelevä kermabataattiperuna-vihreäpapu-kukkakaali-kerma-siansekoitus. Kai sekin joltain maistuu.
(2.08 MB 498x498 171.gif)

>>623135 Näyttää hyvältä.
>>623135 oho :3
>>623135 Kermabataattiperunasetti maistui ihan samalta kuin kermaperunasetti. Bataattia oli tuoteselosteen mukaan nimittäin vain 16% ja perunaa 50%, haha
>>623135 Hyvät pullerot. Itsekkin söin vihdoinkin pakkasesta vanhat lihapullat pois. Olivat olleet siellä jo varmaan puolivuotta. Kastike vain piti tehdä niille nyt.
(12.30 MB 540x810 nc pepsi max mango.mp4)

>>623135 nopeutettu musiikki tuo mukavan maanisen tunnelman, vaikkei ylläkään tälle tasolle
>>623159 Nojoo oli muutamakin erilainen vaihtoehto mutta pistin jälkeenpäin ajatellen turhankin tylsän nyymicorebiisin.
(2.29 MB 1920x1024 1710192953890324.webm)

(2.77 MB 720x1280 1710967369868312.webm)

(2.99 MB 960x712 1711137547147504.webm)

(686.42 KB 720x720 1711137821599285.webm)

(254.73 KB 1440x1800 hmmm ihsö aasialainen jee.jpg)

(1.96 MB 980x735 ClipboardImage.png)

Sianruokaa. Pakastekasvis-pakastekatkarapu-makaroni-kermamössöä. Katkarapujen parasta ennen-päiväyskin on viime vuoden kesältä. Riisi olisi ollut ehkä parempi, mutta sitä ei nyt ollut kaapissa. Mausteina curry ja perunamauste (kasviksille). Ihan hyvää, ei valittamista. Kaverina raejuustoa ja lasi maitoa.
>>623434 tuliko katkoista pröötsejä?
>>623458 Ei vielä. Voisi kokeilla tuota joskus uudestaan, mutta riisillä ja ei-paskaste-kakkaravuilla.
Kanafileepihvejä tjsp. äijäfraijerissa ja keitetyt pakasteparsakaalit. Kanoista tuli ihan syötäviä. Mehukkaita, mutta ei mitenkään erikoisen makuisia koska ne oli jotain tomaatti-pesto-mönjässä uitettuja. Mutta jos osaisi maustaa ne jotenkin täydellisesti niin aikas hyväs. Ihan kanankoipi-ohjelmalla käristin. Vähemmän tuo sotkee kuin pannulla paistaminen, kun käytän äijäfraijer aluspaperia.
>>623773 teetkö fräijerillä usein?
>>623774 En oikeastaan, en välttämättä edes joka viikko. Mutta just jotkut (bataatti)ranskalaiset on helppo ja nopea (ja vähäsotkuinen) valmistaa sillä. Makkaraperunahommissa riittää kun heittää makkarat loppuminuuteilla mukaan. Ei tarvi turhaan lämmittää ja odotella uunia. Suojapaperia kun käyttää niin ei tarvi koriakaan edes huuhdella. Suojapaperi tietenkin huonontaa ilman kiertämistä mutta minä en ole saasta-ano.
Teen kohta burgerin.
>>623776 Oli ihan hyvä burgeri. Pilkkasin burgerijumalia ja tein pihvin sikanautajauhennlihasta.
>>623777 Pitääkö sen olla aina beef?
>>623778 Joo tai chikun, ei ikinä swinebööf.
(467.39 KB 250x187 159.gif)

Pöllin kaupasta lihatiskiltä lihapullat ja muusia.
>>623822 miten se muusi siellä
(2.70 MB 480x360 vegeronit.mp4)

Onko soija-ammattilaisia paikalla? Ostin pakkaseen (punalaputettua) kananjauhelihaa ihan vitusti ja voisin tehdä taas kerran lihapullia. Ajattelin tosin jatkaa sitä hieman soijarouheella. Onko joku joskus tehnyt jotain vastaavaa ja jos, niin onko jotain vinkkejä? En ole koskaan ennen käyttänyt soijarouhetta missään. Tässä tapauksessa riittäänee soijarouheen reipas liottaminen suola(?)vedessä vai kannattaako siltikin keittää soijat ensin lihaliemi- tms. kuution kera että maistuukin joltain? Vai onko se turhaa kun taikinaan tulee kuitenkin mausteet. Meinasin jotain 2/3 tai 3/4 kanaa ja 1/3 tai 1/4 soijarouhetta. Lähinnä lisäPRODEn takia ja muuten vaan kokeilunhalusta. Paskattaa vaan kun aina kun puhutaan soijasta niin tulee kaikenmaailman keharilautojen ääliöhomomeemit mieleen, haha Liite ei liity mutta se oli ainoa sopiva. En ole alkamassa vegaani anokseksi. Vain fotosynteesi kiinnostaa. >>623844 Tais ryynipäissään meinata semmosta lounasruokatiskiä, yleensä lihatiskin vieressä, ainakin täällä.
>>623846 Ite sain äiteeltä joskus jonkun paketin tummaa soijarouhetta. En ole sen kanssa mikään asijantuntija tai ravitsemusterapeutti, mutta pakkauksen ohjeen mukaan olen testaillut. Kolmisen minuuttia keittää vedessä ja voi käyttää jauhelihan tapaan. Liemikuutioita ja reiluja annoksia mausteita suosittelen, itsessään aika mautonta mutta ihan lihaisa suutuntuma. Tuota jauhelihan jatkamista voisi kyllä kokeilla ensi viikolla tai joskus. Vähän on jauhelihapihvit houkuttaneet.
>>623847 Kiitos, se nähdään sitten sunnuntaina. Tiedä vaikka tekisin anokokkailuvideon siitä. Jos lopputulos on paskaa niin ihan sama, koska kulinarismi on kiellettyä luostarissa. Syödään ne pullat sitten väkisin.
laitoin joskus vanhaksi menneitä (ainakin päiväyksen mukaan, voiko nuo varsinaisesti mennä pilalle vuosikymmeniin) soijarouheita ja niitä isompia paloja myslin sekaan, kyllähän se rouskui kivasti siinä samalla
Teksturoituja soijarouheita kannattaa käytellä ihan kuten vetistä jauhelihaa: ensin paistella rasvassa, lisätä mausteet ja sitten vasta turvotella nesteellä.
(16.15 MB 960x540 lihapullahommia 2.mp4)

Paskuuttani vammailin enkä muistanut ottaa pakastimesta kanajauhelihoja sulamaan ajoissa niin kauppareissulla sitten ostin punalappunaudanjauhelihaa ja jatkoin sitten sitä soijarouheella. Noin 750g jauhelihaa ja 2 desiä soijarouhetta lihaliemikuution kanssa keitettynä. En huomaisi sitä jos en tietäisi. Enkä huomaa nytkään vaikka tiedän. Mausteetkin meni ihan jees. Ihan jees hyviä tuli. Vähän erilaisia kuin viimeksi muuten kun oli vaan 5% rasvaa jauhislihassa eli pinta pysyi kuivempana.
>>623970 mikä eggykappale?
>>623970 Ihanan pyöreitä ainakin. Omat lihapullat on aina vähän epämääräisiä ja eri kokoa.
(2.52 MB 498x373 176.gif)

>>623970 Hyvät musat.
Tein kokeeksi jauhelihataikinan pelkästä jauhelihasta ja mausteista ja paistoin 3 pihviä äijäfraijerissa ja yhden pannulla. Äiifaijerissa lihanesteet pysyvät kaikki pihvin sisällä, pannulla niitä valuu hieman ulos. Katsoin jonkun ohjeen netistä äirfraijeriin, 180c ja 8min ei riittänyt, laitoin vielä 4 minuuttia lisää loppuvaiheilla. Pihvit vaan turposi pulleiksi, eli lihapullat voivat olla ihan jees tällä tavalla. Rakenteeltaan tietenkin kuin paistettu jauheliha yhtenä könttinä. Mausteetkin osui ihan nappiin. Ihan hyvää, mutta en taida tehdä pelkästä jauhelihasta enää muuten kuin joskus "kiireessä" ja jos tekee vain yhden annoksen kerrallaan. En nimittäin usko että nämä ovat kovin hyviä enää vaikka huomenna. Oikein hyviä kuitenkin, vähän erilaisia mihin on tottunut. Just tämmöinen perinteinen hampurilaispihvi.
(1.43 MB 332x332 fat.gif)

Tein rillillä makkaroita. Tuli hyvät 4 wilhelmiä jotka söin. Siinä grillatessani terassin ohi käveli sellanen mutsy lastenkärryn ja koiran kanssa. Oli oikein sellanen 35v just saatu asuntolaina rivitaloon/paritaloon + lapsi ja koiranpentu. Mut sillä mamacitalla oli kyl melkoinen rööri eikä ollut mikään muhku. Oli siis hyvät ruuanlaittosetit alusta loppuun.
>>625265 >Mut sillä mamacitalla oli kyl melkoinen rööri miten sä näit millanen se oli?
>>625267 Se oli varmaan niitä voimaantuneita naisia joilla on housut niin vaossa että ne on osittain röörissä.
>>625268 se omn huuurri näimn,purkka päähä eiku hetkimen...
>>625268 Tää se oli, hyvä jos sukkahousuja paksummat pöksyt.
Tulitsia korean nuudeleita söin. Nää buldakit on kyllä hyviä.
En voi suositella forssan herkkusienisalattia kenellekään. Aattelin että laittaa elämä ranttaliks ja juhannukseks tollasta kallista hyvää herkkusienisalaattia mut eihän toi maistu miltään muulta kun sinapilta. Eikä ees miltään hyvältä sinapilta sama olis melkeen laittaa vaan turun sinappia ton sijasta lautasen reunaan. Saakohan tota ees syödyks ennenkun menee päiväys hitto vitosen tosta melkeen maksoin mitähä kaikkee oikeesti hyvää silläki rahalla ois saanu
(2.65 MB 498x498 221.gif)

>>625268 Tämähän c oli. >>625269 Ootko nyt tahallaan ylivammainen?
>>628552 Heitä ne sienet järveen kaloille. Kierrätä muovi pakkaus :3
>>628556 Voin kyl hakee jos on oikeanlaisia sieniä.
>>628556 ne tuskin tykkää siitä senab
(9.17 MB 640x358 222.gif)

Hei mitä vittua miten toi läski on tässä langassa ja alkkislangassa AP postauksessa? Ei vittu mä nyt vasta tajusin...
>>628597 Miksei olis? Oothan säkin läski.
>>628598 C ärsyttää mua.
>>628599 Se on sulle oikein kun tahallasi ärsytät aina muita.
>>628599 No sitä ei onneks suomen kielessä juuri käytetä, niin ei täällä sille kauheasti altistu, mutta mitä tekemistä sillä on tuon läskin kanssa?
>>628604 >C = normaali vartalotyyppi, D = tanakka vartalotyyppi ja B = solakka vartalotyyppi. Taisi sekoittaa kirjaimet keskenään kun on adhd. TAI SITTEN... kun otetaan faijatus huomioon niin sitä ärsyttää normaalipainoiset.
(3.26 MB 498x498 208.gif)

Tänään oli kalasoppaa, jossa: seitä, lohta, perunaa, porkkanaa, maitoa. Jälkkäriksi mansikoita
tänään on pitkästä aikaa perinteistä: makaroonia, jauhelihaa, ketsuppia
Lämmitän grillimakkarat mikrossa. Onko tämä kuinka paha kulinaarinen synti?
>>630044 Ei hirveän paha. Makkaroiden nahka saattaa vain olla aika sitkeä.
(2.90 MB 498x477 adam driver good soup.gif)

Keitin riisiä, paistoin jauhelihaa jonka sekaan pilkoin wilhelmiä ja sivulaa ja söin ne punajuuren kera. Kyllä ne sopii ihan hyvin yhteen
(31.42 KB 452x341 possum dinner.jpg)

tein lämpimän subin eli pitkään sämmylään possua ja juustoraastetta ja mikroon. ruokajuomaksi oli kahvia
>>630500 Yritätkö tahallas viedä ruokahalut tuolla kuvalla?
(164.81 KB 760x585 possumtreats.jpg)

>>630512 en, miksi se veisi?
(3.39 MB 320x320 245.gif)

Kohta bumplimitti!! Ei enää läskiä!!!
>>630563 kyllä se voidaan laittaa seuraavaankin jos tykkäät
(7.95 MB 640x640 240.gif)

>>630566 Vade retro!
>>630568 Monta erilaista kuvaa!!! Kaikissa sama ärsyttävä läski!!!
(3.20 MB 150x150 134.gif)

(434.83 KB 200x134 1721147222024277.gif)

(113.94 KB 356x426 Untitled.png)

ei helkkarin karibian pata miks sen pitää olla niin helppoo ja halpaa
>>630966 Taidanpa käydä ostamassa huomenna. Kanafilekset kylkeen.
>>630966 en tiiä
>>630967 Kävin prismassa ja oli tuo mielessä mutta jossain vaiheessa jotenkin unohdin kun ei tullut katsottua hyllyjä tarkkaan.
(712.03 KB 1849x1387 ruis.jpg)

Rasvaruisleivuja. Välissä ketsuppia, purkkijalopenoja, pekonia, mozzarellaa, sipulia ja hellmans majoneesia.
(2.45 MB 1278x959 ClipboardImage.png)

(1.33 MB 1920x2058 ClipboardImage.png)

>>631018 Täytyy tehdä itsemurhaleipä joku päivä, pekonia ja paistettua kananmunaa. Tai keitettyä kananmunaa, hmm. Sit jotain läskiä juustoa, varmaan cheddaria. Leipänä vois olla lidlin paistopisteen tämmöinen juustosänpylä, se on kunnon läskileipä. Tai sit semmonen tämmönen kuin toisessa kuvassa. Ruisleipää syön normaalisti leivänä mutta en saa siitä enää läskiherkutteluleivää tehtyä. Saapa nähdä, voi olla että en kehtaa tehdä.
>>631024 Ihtekin ajattelin että laittaisin kananmunaa tuonne väliin. Tulin siihen tulokseen että tulee liian läskirasvaleipä. Johonkin se raja oli vedettävä.
Spagetin tekoa. En jaksanut pyöryköitä väsätä, joten jauhenlihakastikkeella mennään.
>>631091 laitatko ne taskuun?
(245.48 KB 500x735 ienjoy.png)

Tein hamburgerin johon laitoin omaa viriteltyä majoneesia. Oli kyllä hyvää. Laitoin siis hellmans majoneesin sekaan valkosipulia, valkosipulijauhetta, turun sinappia ja hyppysellisen sokeria. Vähän semmoinen sinappinen aioli. Kuvat jäi ottamatta, sori siitä.
>>632319 ite taidan mikrottaa wilhelmiä kohta, mutta pitäis kyl joku toinen ilta tehdä hamburger baconilla
>>632320 ite nuudelitan mikroa. vittu tulle hyväy setit. joo,!
>>632325 ihte monesti kaadan kiehuvaa vettä vedenkeittimestä niiden päälle, ne jää silleen al denteiks niinku italialainen sanoisi


Forms
Delete
Report
Quick Reply