/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(81.73 KB 750x763 snugsmug.jpg)

Anonyymi 23.12.2023 (La) 23:31:53 No. 614905
Pitäiskö meidän tehdä joskus joku cytu.be kanava elokuville/sarjoille/videoille? Vaihtoehdot miksi tämä on kivaa ovat rajattomat. Minun selittäminen miksi ne on rajattomat ovat rajatut.
en tiiä
En tiedä mistä kanavasta on puhe, mutta se ei kuulosta anonyymiltä laudalle sopivalta toiminnalta.
(196.51 KB 474x266 1sttime.png)

>>614909 Se on sellanen sivusto mihin voi ladata videoita ja elokuvia koneelta/netistä anonyymisti. Voi vaikka pitää nyymichanin leffaillan joskus kunhan sen aloittaja laittaa hommat aluille. Ehdotuksesta tämä lähtee..
Ois kivaa jos uskaltais hostaa tollasta omalla palvelimella. Mulla on 5 julkista IP:tä joten voin määrätä ja oonkin määrännyt pari nettisivua pois "omasta" IP:stä. Ongelmaksi vaan tulee nopeasti se että jos joku keksii et höhö ryynärin palvelin laitetaan VPN:llä lapoo niin oon aika nopeasit pulassa ja poliisithan eivät voi tulla tänne. Harmi sillee kun kaikki laitteet olis tota varten olemassa ja ois kiva hostaa ja oppia hostaamaan omaa synkkatubea. Tietty ainahan sitä vois vaan esittää jotain toista tuntematonta anoa ja kukaan ei luultavasti tekis temppuja. Paitsi nyt kun tietty sanoin.....
>>614927 hähää
>>614927 Mulla on jopa oma palvelin jonka tein joskus vuosia sitten. Pitää katsoa onko se NC kelpoinen hähäs.
Miten olisi discordservu ja siel striimaaminen? Voidaan samalla keskustellä mikrofonin välityksellä. ;]
>>615008 Joulun kunniaksi: ti
Se discord-heitto oli tsoukki. Älkää olko niin vakavia. :]
Ei huono idea. >>614909 Onhan täällä twitch striimattukkin. Ymmärtääkseni noihin mistä ap puhuu ei tarvitse rekisteröidä mitään nimimerkkiä vaan sen voi keksiä lennosta jos haluaa chattiin osallistua
>>615018 ollaan
Etenikö tämä koskaan jossain rinkirunkussa hehe Olisi kyllä kiva katsoa videoita joita muut katsoo ja laajentaa omaa monotonista katselua.
>>620014 Ei etene.
joo kyl down vote tälle idikselle hei ei oo yhtään hyvä joku rinkirunkun ja yhteisöllisyyden leviäminen moderingin ulkopuolelle menkää vaikka sinne discordii, faceen tai jonnekkin paskalaudalle rinkirunkkaa hei
(1.05 MB 320x240 boythumbs.gif)

Sanotaan näin että projekti on aloitettu..
>>620290 Profiloitko nyt ihan oikein?
>>620294 No voin mä myös perua tän projektin, jos se on niin tuomionpäivä projekti ;_; Aattelin vain että olisi ollut välillä kivaa katsella jotain elokuvaa anoksien kanssa joskus.
>>620296 ei tarvi ja ei ole :3
>>620296 Jotkut varmasti kiinnostuvat, mutta siitä ei tosin kannata odottaa tulevan "vakipaikkaa" tai todellakaan liittää sitä suoraan tähän paikkaan esim. nimellä. Olihan aikoinaan ennen syöpää tinychat huoneita joissa pystyi olemaan, mutta ajat ovat muuttuneet radikaalisti hyvistä ajoista eikä harmitonta toimintaa juurikaan pysty tehdä kohtuullisesti.


Forms
Delete
Report
Quick Reply