Tein kokeeksi jauhelihataikinan pelkästä jauhelihasta ja mausteista ja paistoin 3 pihviä äijäfraijerissa ja yhden pannulla. Äiifaijerissa lihanesteet pysyvät kaikki pihvin sisällä, pannulla niitä valuu hieman ulos. Katsoin jonkun ohjeen netistä äirfraijeriin, 180c ja 8min ei riittänyt, laitoin vielä 4 minuuttia lisää loppuvaiheilla. Pihvit vaan turposi pulleiksi, eli lihapullat voivat olla ihan jees tällä tavalla. Rakenteeltaan tietenkin kuin paistettu jauheliha yhtenä könttinä. Mausteetkin osui ihan nappiin. Ihan hyvää, mutta en taida tehdä pelkästä jauhelihasta enää muuten kuin joskus "kiireessä" ja jos tekee vain yhden annoksen kerrallaan. En nimittäin usko että nämä ovat kovin hyviä enää vaikka huomenna. Oikein hyviä kuitenkin, vähän erilaisia mihin on tottunut. Just tämmöinen perinteinen hampurilaispihvi.