/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.39 MB 326x256 ruokahetki.gif)

(236.74 KB 924x693 maattikeitto.jpg)

Ruokalanka #2 Anonyymi 02.02.2024 (Pe) 15:46:54 No. 618823
Ruoka-aineiden nauttimis- ja näläntunteenpoistamisraportointia. Kulinarismia ja mikroeineksiä. Tomaattikeittoa syön, pistin vähän chilikastiketta sekaan.
>>622481 Vaan et.
>>622482 Koska et antanut sitä miunlle
>>622483 Niin, koska söin sen sinulle.
syökö kukaan täällä kananmunia juoksevana? ite en henkkoht tunne ketään joka niin tekisi
olen viime aikoina ollut hulluna Lidlin prezeleihin pretseleihin.. herkunmoista
>>622502 Ehkä sisäinen saksalaisesi on herännyt?
>>622508 saattaa hyvinkin olla, oh gott
(1.16 MB 455x249 139.gif)

Ei vittu viel joku 100 postausta että lanka menee bumplimittiin ja toi läski lähtee pois.
>>622564 Laihaan kokkiin ei ole luottamista.
>>622570 ei se tee meille ruokaa niin ei ole väliä
>>622571 kannatan toki ehdottomasti saman giffin käyttöä jatkossa
(85.80 KB 480x320 hitlercooks.png)

Tänään teen shepherds pie eli paimenen piirakkaa. Nyt on potut kiehumassa niin saan niistä muusin.
(3.02 MB 480x270 restaurant-eating.gif)

>>623049 Ton viinin nuuhkuttelun voisi laittaa siihen uuteen juomalankaan hähäs.
>>623050 Oispa samassa pätkässä vielä teen- tai kahvinjuontia ;_;
(3.58 MB 498x280 170.gif)

(650.19 KB 259x253 conan6.gif)

>>623051 Kai sen jollain tekoälyllä saisi teenjuojaksi...
(289.47 KB 924x693 pameinspiiraks.jpg)

>>623047 Hmm. Aika huono kuva, mutta hyvää oli.
>>623082 tosi hyvältä näyttäää, kuten laulussa sanotaan
(8.77 MB 960x540 lihapullahommia.mp4)

(5.04 MB 1632x1224 ClipboardImage.png)

Tein lihapulls. Mausteita tuli liian vähän kun oli yli kilo (punalappu)lihaa mutta kyllä nuo maukkaita on. Liha oli turhankin rasvaista tosin ;__; Lisukkeena on vielä hetken aikaa uunissa pötköttelevä kermabataattiperuna-vihreäpapu-kukkakaali-kerma-siansekoitus. Kai sekin joltain maistuu.
(2.08 MB 498x498 171.gif)

>>623135 Näyttää hyvältä.
>>623135 oho :3
>>623135 Kermabataattiperunasetti maistui ihan samalta kuin kermaperunasetti. Bataattia oli tuoteselosteen mukaan nimittäin vain 16% ja perunaa 50%, haha
>>623135 Hyvät pullerot. Itsekkin söin vihdoinkin pakkasesta vanhat lihapullat pois. Olivat olleet siellä jo varmaan puolivuotta. Kastike vain piti tehdä niille nyt.
(12.30 MB 540x810 nc pepsi max mango.mp4)

>>623135 nopeutettu musiikki tuo mukavan maanisen tunnelman, vaikkei ylläkään tälle tasolle
>>623159 Nojoo oli muutamakin erilainen vaihtoehto mutta pistin jälkeenpäin ajatellen turhankin tylsän nyymicorebiisin.
(2.29 MB 1920x1024 1710192953890324.webm)

(2.77 MB 720x1280 1710967369868312.webm)

(2.99 MB 960x712 1711137547147504.webm)

(686.42 KB 720x720 1711137821599285.webm)

(254.73 KB 1440x1800 hmmm ihsö aasialainen jee.jpg)

(1.96 MB 980x735 ClipboardImage.png)

Sianruokaa. Pakastekasvis-pakastekatkarapu-makaroni-kermamössöä. Katkarapujen parasta ennen-päiväyskin on viime vuoden kesältä. Riisi olisi ollut ehkä parempi, mutta sitä ei nyt ollut kaapissa. Mausteina curry ja perunamauste (kasviksille). Ihan hyvää, ei valittamista. Kaverina raejuustoa ja lasi maitoa.
>>623434 tuliko katkoista pröötsejä?
>>623458 Ei vielä. Voisi kokeilla tuota joskus uudestaan, mutta riisillä ja ei-paskaste-kakkaravuilla.
Kanafileepihvejä tjsp. äijäfraijerissa ja keitetyt pakasteparsakaalit. Kanoista tuli ihan syötäviä. Mehukkaita, mutta ei mitenkään erikoisen makuisia koska ne oli jotain tomaatti-pesto-mönjässä uitettuja. Mutta jos osaisi maustaa ne jotenkin täydellisesti niin aikas hyväs. Ihan kanankoipi-ohjelmalla käristin. Vähemmän tuo sotkee kuin pannulla paistaminen, kun käytän äijäfraijer aluspaperia.
>>623773 teetkö fräijerillä usein?
>>623774 En oikeastaan, en välttämättä edes joka viikko. Mutta just jotkut (bataatti)ranskalaiset on helppo ja nopea (ja vähäsotkuinen) valmistaa sillä. Makkaraperunahommissa riittää kun heittää makkarat loppuminuuteilla mukaan. Ei tarvi turhaan lämmittää ja odotella uunia. Suojapaperia kun käyttää niin ei tarvi koriakaan edes huuhdella. Suojapaperi tietenkin huonontaa ilman kiertämistä mutta minä en ole saasta-ano.
Teen kohta burgerin.
>>623776 Oli ihan hyvä burgeri. Pilkkasin burgerijumalia ja tein pihvin sikanautajauhennlihasta.
>>623777 Pitääkö sen olla aina beef?
>>623778 Joo tai chikun, ei ikinä swinebööf.
(467.39 KB 250x187 159.gif)

Pöllin kaupasta lihatiskiltä lihapullat ja muusia.
>>623822 miten se muusi siellä
(2.70 MB 480x360 vegeronit.mp4)

Onko soija-ammattilaisia paikalla? Ostin pakkaseen (punalaputettua) kananjauhelihaa ihan vitusti ja voisin tehdä taas kerran lihapullia. Ajattelin tosin jatkaa sitä hieman soijarouheella. Onko joku joskus tehnyt jotain vastaavaa ja jos, niin onko jotain vinkkejä? En ole koskaan ennen käyttänyt soijarouhetta missään. Tässä tapauksessa riittäänee soijarouheen reipas liottaminen suola(?)vedessä vai kannattaako siltikin keittää soijat ensin lihaliemi- tms. kuution kera että maistuukin joltain? Vai onko se turhaa kun taikinaan tulee kuitenkin mausteet. Meinasin jotain 2/3 tai 3/4 kanaa ja 1/3 tai 1/4 soijarouhetta. Lähinnä lisäPRODEn takia ja muuten vaan kokeilunhalusta. Paskattaa vaan kun aina kun puhutaan soijasta niin tulee kaikenmaailman keharilautojen ääliöhomomeemit mieleen, haha Liite ei liity mutta se oli ainoa sopiva. En ole alkamassa vegaani anokseksi. Vain fotosynteesi kiinnostaa. >>623844 Tais ryynipäissään meinata semmosta lounasruokatiskiä, yleensä lihatiskin vieressä, ainakin täällä.
>>623846 Ite sain äiteeltä joskus jonkun paketin tummaa soijarouhetta. En ole sen kanssa mikään asijantuntija tai ravitsemusterapeutti, mutta pakkauksen ohjeen mukaan olen testaillut. Kolmisen minuuttia keittää vedessä ja voi käyttää jauhelihan tapaan. Liemikuutioita ja reiluja annoksia mausteita suosittelen, itsessään aika mautonta mutta ihan lihaisa suutuntuma. Tuota jauhelihan jatkamista voisi kyllä kokeilla ensi viikolla tai joskus. Vähän on jauhelihapihvit houkuttaneet.
>>623847 Kiitos, se nähdään sitten sunnuntaina. Tiedä vaikka tekisin anokokkailuvideon siitä. Jos lopputulos on paskaa niin ihan sama, koska kulinarismi on kiellettyä luostarissa. Syödään ne pullat sitten väkisin.
laitoin joskus vanhaksi menneitä (ainakin päiväyksen mukaan, voiko nuo varsinaisesti mennä pilalle vuosikymmeniin) soijarouheita ja niitä isompia paloja myslin sekaan, kyllähän se rouskui kivasti siinä samalla
Teksturoituja soijarouheita kannattaa käytellä ihan kuten vetistä jauhelihaa: ensin paistella rasvassa, lisätä mausteet ja sitten vasta turvotella nesteellä.
(16.15 MB 960x540 lihapullahommia 2.mp4)

Paskuuttani vammailin enkä muistanut ottaa pakastimesta kanajauhelihoja sulamaan ajoissa niin kauppareissulla sitten ostin punalappunaudanjauhelihaa ja jatkoin sitten sitä soijarouheella. Noin 750g jauhelihaa ja 2 desiä soijarouhetta lihaliemikuution kanssa keitettynä. En huomaisi sitä jos en tietäisi. Enkä huomaa nytkään vaikka tiedän. Mausteetkin meni ihan jees. Ihan jees hyviä tuli. Vähän erilaisia kuin viimeksi muuten kun oli vaan 5% rasvaa jauhislihassa eli pinta pysyi kuivempana.
>>623970 mikä eggykappale?
>>623970 Ihanan pyöreitä ainakin. Omat lihapullat on aina vähän epämääräisiä ja eri kokoa.
(2.52 MB 498x373 176.gif)

>>623970 Hyvät musat.


Forms
Delete
Report
Quick Reply