[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1597635180324.png (90,54 KB, 320x480, ei_kai_iltapalaksi_sitten.png) ImgOps Google iqdb

 No.9474

Huh. Hitto millaista unta tuli nähtyä.
Nukuin vain pari-kolme tuntia, mutta uni ei enää tule pollaan, joten voin yhtä hyvin kirjoittaa tänne. Kai unet tänne kuuluvat, vaikkei tämä nyt niin paranormaalia taida olla.

Tähän alkuun pitää sanoa, että olen viime aikoina selaillut 4chanin /x/:ää, missä olen nähnyt mainintoja, että juustoa (tai ainakin tietyntyyppistä) syömällä ennen nukkumaanmenoa pääsisi näkemään erityisen omituisia unia. Itse en viitsinyt mitään erikoista homejuustoa ruveta ostelemaan, vaan ihan tavallisen Valion Aamupala-sulatejuuston pistin poskeen leivän päällä ennen nukkumaanmenoa. Tätä olen siis tehnyt jo muutaman illan näkemättä mitään erityisen outoja unia, joten odotukset eivät olleet kovat, usko tempun toimivuuteen oli jo mennyt. Lähinnä söin iltapalan, koska oli nälkä ja muuten vain piruuttani.

Se uni, mitä sitten näin, oli niin todentuntuinen, että en muista aikoihin sellaista nähneeni, varsinkaan ei-lucidina. Missään vaiheessa en kuitenkaan tajunnut ruveta epäilemään, että kyseessä oli uni, vaikka tapahtumat olivat täysin uskomattomia. Kyseiset tapahtumat ahdistivat ja pelottivat suunnattomasti, koska uskoin kaiken todeksi. Uni oli siis jonkinlainen painajainen, mutta juuri tällaista en muista ennen nähneeni. Se mitä kirjoitan nyt, ehkä kuulostaa joltain sepitteeltä, mutta vakuutan todella nähneeni tällaisen unen.

Olen siis yöpymässä vanhempien luona (oikeasti nukun yksin nyymiasunnossa). On yö, ja olen herännyt käymään wc:ssä. Pöntön äärellä alkaa tapahtua kummia. Ensinnäkin kyrpäni on valtavan kokoinen, ja sojottaa erektiossa. Tuntuu, että olen menettänyt genitaalieni hallinnan, ja ne jatkuvasti pyrkivät jotenkin imeytymään pöntön vetonupin väliin. Yhtäkkiä kulli jollain tavalla tarraantuu nuppiin, ja sen päästä alkaa tursuta jumalattomasti verta. Piina ei lopu tähän, vaan huomaan koko kyrvän IRRONNEEN ruumiistani, siten, että se on edelleen täydessä erektiossa. Verenvuoto on loppunut, ja olen saanut peniksen irti wc-pöntöstä, mutta en saa enää mitenkään kiinnitettyä takaisin paikoilleen.

Olen paniikissa, ja ryntään ulos wc:sta kertomaan perheenjäsenille, ja näyttämään heille irronnutta penistäni. Kaikki kyllä esittävät huolestunutta, mutta jotenkin tuntuu että ketään ei oikeasti kiinnosta. Kaikki vain nyökyttelevät, että onpas kauheaa, ja palaavat takaisin askareisiinsa (tässä vaiheessa on siis ilmeisesti jo aamu) Ainoastaan äitini vaikuttaa olevan jonkin verran oikeasti huolissaan, ja neuvoo menemään sänkyyn, kun hän soittaa lääkärin. Neuvoo myös pitelemään munasta tiukasti kiinni, etten kadota sitä.

Siinä maatessani katson ikkunasta ulos, ja näen kun veljeni ovat valmistautumassa lähtemään jonnekin autolla. Heillä on seurassaan valtavan kokoinen musta mies, joka kivenkovaan äänensävyyn paasaa heille, että minunkin pitäisi tulla myös (minne, en tiedä) Hänelle selitetään, että minun täytyy pysyä sisällä, koska kullini on irronnut ja odotan lääkäriä. Tästä neekeri raivostuu suunnattomasti, ja JUOKSEE TÄYSIÄ päin huoneeni ikkunaa, niin että pamahtaa. Siinä ikkunaan liimautuneena hän molottaa minulle vihaisesti jotain kovaan ääneen arabiaksi, kunnes huomaa kädessäni olevan irtokullin ja hiljenee yhtäkkiä, ja peruuttaa hitaasti takaperin pois ikkunan luota anteeksipyytävän näköisenä.

Päätän jossain vaiheessa, että minun on mentävä kylpyhuoneeseen. Siellä katson sattumalta peiliin, ja huomaan käyväni läpi dramaattista muodonmuutosta. Kasvojeni rakenne on muuttumassa. Silmäni ovat suurentuneet ja muuttuneet sysimustiksi, mutta samalla sellaisiksi vähän vinoiksi, ja niiden ympärille on ilmestynyt voimakas meikkaus. Ripset ovat kauniin pitkät. Kauniit, paksut pusuhuulet. Partaa ei ole. Hiukseni ovat pidentyneet, ja muuttuneet täysin mustiksi, ja niiden päihin on ilmestynyt pinkki värjäys. Olen selvästi muuttumassa kauniiksi, nuoreksi aasialaiseksi naiseksi. Rintakehälleni kasvaa sellaiset pampulat, ei mitkään valtavan kokoiset, vaan aasialaisen kokoiset rinnat. Niitä siinä sitten kourin ja hyväilen, ja ihmettelen miten hottis olen, vaikka samalla olen kauhuissani, että miten tällaista voi edes tapahtua. Edelleenkään en tajua näkeväni unta, vaan ilmeisesti tosissani uskon, että jokin henki rankaisee minua perverssiydestäni ja runkkariudestani, tai jotain sellaista. Tässä sitten heräänkin.
Sekainen mielentila.

 No.9475

Juusto, tuo homosaation lähde ;__; taidan lopettaa sen syönnin.

 No.9476

Olet munaton ja itserakas mammanpoika, jota veljesi pitävät naisena ja hengaavat mieluummin jonkun neekerin kuin sinun kanssasi.

 No.9477

File: 1597653163690.gif (1016,35 KB, 380x266, Aivoihin.gif) ImgOps Google iqdb

Itse söin viime yönä salaneuvoksen juustoa ja yöllä sitten näin hurjaa unta. Näin unta että olin jossain tehtaalla töissä mutta sinne paukkui sisään yhtäkkiä joku hullu rynkyn kanssa ja alkoi ampumaan ihmisiä. No onnistuin pakenemaan ulos sieltä tehtaasta mutta sitten se ukko oli siellä tehtaan katolla ja yritti ampua mua kun mä pingoin siellä ulkona autojen taakse suojaan. Pitää tehdä tutkimusta minkälaisia unia eri juustot aiheuttaa.

 No.9478

Ite näin unta että olin lapsuudenkotini pihalla paljain jaloin ja siellä oli ihan vitusti lintuja ja ne paskoivat ympäriinsä niin, että oli mahdoton kävellä pihalla liukastelematta linnunpaskoihin. Sitä paskaa oli niin paljon, että alkoi ihan oksettamaan ja yökkäilin siellä pihalla jalat paskassa. Sitten heräsin.

 No.9479

Homojuustosta uusi nc-meemi.

>>9478
Unesi oli siinä mielessä väärin että foorumin paskapostaajat on kyllä sammakoita eikä linnuja.

 No.9480

>>9479
Ei ne olleetkaan foorumilaisia vaan ihan perus normoja vain.

 No.9481

>>9480
Hitchcockin normot, löl

 No.9482

File: 1597753036140.jpg (14,14 KB, 320x240, bikini.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>9474
AP täällä, en syönyt juustoa tällä kertaa, mutta ottaessani tunnin mittaiset torkut päivällä, näin unta joka oli kai jonkinlaista jatkoa eiliselle, koska olin edelleen lapsuudenkodissa. En tosin ole enää aasialainen tyttö, ja olen saanut kullinikin takaisin. Istun onnellisena alasti puun oksalla takapihalla ja runkkailen tähystellessäni naapurustoa yläilmoista. Naapurin tyttö keltaisissa bikineissä tulee ja kiipeää puuhun luokseni, ja alkaa tunkemaan kantapäätään peräaukkooni voimallisesti. Tämä ei tunnu kovin miellyttävältä ja pyydän häntä lopettamaan, mutta hän ei ota kuuleviin korviinsa. Herään.

 No.9483

>>9482
Alan epäillä orastavaa seksivammaisuutta.

 No.9484

File: 1598091969799-0.jpg (20,93 KB, 600x600, minifig.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

File: 1598091969799-1.jpg (227,49 KB, 1280x720, ufo_sea.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Tällä kertaa näin unta, että lego-ukkoihin oli tullut sellainen tamagotchi-ominaisuus. Niiden piti aina välillä "syödä"lego-palikoita tai muuten ne kuolevat nälkään. "Kuolleet" legofiguurit sitten hajosivat itsestään palasiksi, ja palaset kierivät itsestään lähimmän lego-postilaatikon sisään, joka sitten lukkiutui eikä päästänyt palasia ulos. Tällä juonella yritettiin saada lisää lego-ukkoja kaupaksi.

Samassa unessa myös ufot olivat alkaneet aktivoitua maailman merillä ja hyökkäilivät eri valtioiden sotalaivojen kimppuun. Nyt tarkkana pojat, sillä kaikki luotettava tietohan ufoista tulee unien ja astraaliprojektioiden välityksellä. Tämän siis täytyy olla jokin enne yhdysvaltojen avaruusjoukkojen järjestämästä valeavaruussodasta muukalaisia vastaan.

Samassa unessa myös nukuin serkkutytön kanssa samassa sängyssä, ja tietenkin kähmin ja kourin tätä häpeilemättä. Kiva uni.

 No.9485

File: 1598231937028-0.jpg (13 KB, 558x558, jakkara.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

File: 1598231937028-1.jpg (291,27 KB, 1920x1080, gta.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

No niin, pääsinpäs näkemään pitkästä aikaa selkounen. Vielä kaksi melko jännää unta, tosin niistä vain ensimmäinen oli lucid. Saan ehkä kiittää ulkona riehuvaa sade- ja ukkosmyrskyä, jotka pitivät unen laadun alhaisena.

Ensimmäisessä unessa olen saanut jostakin haltuuni AVARUUSOLION IRTONAISEN PÄÄN, jonka vien asuntooni tarkempaa tutkimusta verten. Se on hieman rantapalloa pienempi, ja sellaisen muhkuraisen laatikon muotoinen, ei niinkään pyöreä eikä vesitipan muotoinen, niin kuin tyypillisillä "harmailla". Hieman leveämpi kuin se on korkea. Väriltään se on harmahtavan purppura. Sen naama muistuttaa hieman… "sitä naamaa" (en nyt kuseta teitä) Jostain syystä uskon olion olevan tavallista avaruusoliota älykkäämpi tai jotain sellaista, ehkä jonkinlainen johtaja, mutta en tiedä miten tähän oletukseen päädyin.

Asetan pään K-Raudan porrasjakkaran päälle tutkimista varten, ja alan kuvata sitä androidini kameralla kävellen sen ympäri. Nyt tapahtuukin kummia: videokuvassa näkyy outoja "warppeja", tai madonreikiä, joiden sisällä näkyy muihin paikkoihin joissa on ihmisiä joita ei ole asunnossani, enimmäkseen tuttuja, kuten sukulaisia ja vanhoja luokkatovereita, eli sellaisia tyypillisiä unissa spawnaantuvia NPC-hahmoja. Ansaitsen ehkä itseltäni taputuksen olkapäälle, koska en erehdy uskomaan kuolleella alienipäällä olevan mitään yliluonnollisia voimia, vaan tajuan näkeväni unta.

Ehkä paranyymien pettymykseksi en jää tutkimaan päätä sen tarkemmin, vaan käytän loppu-unen levitoimiseen. Nostan siis molemmat jalkani ilmaan, jolla konfirmoin itselleni olevan unessa, koska en putoa lattialle. Leijun ulko-ovelle ja yksinkertaisesti rikon ketjun kiskomalla sen irti seinästä - siinä samassa irtoaa pala seinää - Olen oppinut että unissa ei kannata jäädä näpertelemään minkään sellaisen kanssa mikä vaatii vähänkään sorminäppäryyttä, koska muuten todennäköisesti jäät tekemään sitä koko loppu-unen ajaksi. Tykitän siitä suoraan rappukäytävään ja ulos koko talosta. Ulkona on realistisesti yö, ehkä tämä on joku OBE? Jekku-jekku, en usko sellaiseen paskaan. Lennän yötaivasta kohti ja siinä mennessäni räsähdän muutaman puunoksan läpi, ja herään.

Tämä loppu-uni oli sisällöltään hieman pettymys, mutta se on aika tavallista selkounilleni. Ehkä minun olisi pitänyt jäädä asuntoon, ja vaikka kysyä alienilta jotain, mitähän se olisi vastannut?

No, nukahdan pian uudestaan. Nyt olen lapsuuden kotikylässä ja kaahaan korttelien läpi autolla. En ole enää lucid, mutta aivoni uskottelevat minulle, että pelaan jotain virtuaalitodellisuuspeliä, joten perseilen sen mukaisesti. Olispa tällaisia pelejä VR:ssä oikeasti…

Poliisit jahtaavat minua, mutta niillä näyttäisi olevan vielä paskempi tekoäly kuin GTA:ssa, koska ne vain jatkavat matkaansa pysäköityessäni jonkun omakotitalon pihalle. Tässä talossa asuu kaksi jotain veljestä, joista nuorempaa pidän jostain syystä täytenä kusipäänä, ja haluan tappaa hänet. Tunkeudun sisään taloon, ja etsin kyseisen jäbän, löydän hänet hengailemasta keittiössä. Vedän häntä turpaan ja paiskaan hänet pää edellä johonkin pesuvatiin, joka on jostain syystä lattialla. Alan kaataa hänen naamalleen kaikkea mahdollista mitä löydän lähettyviltä mm. aamiaismuroja, OMO-pesuainetta, kiehuvan kuumaa vettä teekannusta. Hänen päänsä peittävä ainesekoitus kihisee ja paisuu omituisesti, mutta hänen ruumiinsa ei värähdäkään, joten päättelen hänet kuolleeksi.

Talon eteisessä kohtaan vanhemman veljeksen, joka ilmeisesti uskoo minun olevan joku paikalle tilattu valokuvaaja tai sen tapainen. Hän alkaa selittää, kuinka minun pitäisi käyttää eteisessä olevaa härveliä, johon pitäisi laittaa pystyasennossa oleva valokuva hänen veljestään jollain tietyllä tapaa kahden viivoittimen väliin… jos tämä kuulostaa sekavalta ja monimutkaiselta, sitä se myös oli unessa. Koska en tiedä olevani unessa, jään ansaan, ja loppu-uni kuluu viivoittimien kanssa tuskailuun. Tämä on ehkä yksi syy, miksi nämä VR-unet eivät ole yhtä hyviä kuin aidot selkounet, tosin näissä yleensä myös tapahtuu mielikuvituksellisempia asioita, joten enpä tiedä.

Okei, yötä on vielä jäljellä, josko menis takaisin nukkumaan vielä pariksi tunniksi. Öitä nyymit.

 No.9486

>>9485
Oletko varma, että se oli avaruusolion pää? Olen nähnyt samankaltaisen pään, tosin ruumiissa kiinni, ja se oli pakkasherran pää.

 No.9487

>>9486
En tiedä. Minulla on vahva fiilis että tuossa unessa tapahtui paljonkin ennen tuota osaa jonka muistan. En muista mistä pään sain tai miksi mielsin sen avaruusolioksi, on vain erittäin hämärä mielikuva, että joku olisi antanut sen minulle.

 No.9489

File: 1600435717896-0.jpg (318,34 KB, 1024x1536, kingsman.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

File: 1600435717896-1.jpg (1,34 MB, 2858x1568, brahmin.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

File: 1600435717896-2.jpg (193,96 KB, 1920x1080, brahmin2.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Olen metrossa matkalla johonkin. Olen joku agentti tai vastaava, joka tutkii Suomen kuninkaallisiin mahdollisesti kohdistuvaa murhajuonta.
Näen, kun televisiossa venäläisellä kanavalla noin 15v nuori. Mahdoton sanoa, onko tyttö vai poika. Vihreä tuulipukutakki ja vaaleanpunaiset hiukset. Haltiakorvat. Itkee. Sitten katsoo ylöspäin, ja sanoo: "Brah'min… Mä näin sen kuninkaan… sen hiukset oli niin ihanat!"

 No.9490

>>9489
>Näen, kun televisiossa venäläisellä kanavalla noin 15v nuori.

Mikä?

 No.9491

>>9489
Onko sulla jonkin sortin psykoosit nyt käynnissä? Eipäilen, että täällä ketään agentteja lurkkaisi ja muutenkin kuulostaa aika epärealistiselta.

 No.9492

File: 1600439363519.gif (496,94 KB, 500x259, pappilukkari.gif) ImgOps Google iqdb

>>9491
>Eipäilen, että täällä ketään agentteja lurkkaisi
Juuri noin ne agentit haluavat antaa sinun uskoa.

 No.9493

File: 1600467723328.png (53,03 KB, 320x200, IMG_4897.PNG) ImgOps Google iqdb

>>9489
¿¿

 No.9494

File: 1601043102419-0.jpg (7,63 KB, 200x199, sternn.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

File: 1601043102420-1.jpg (15,08 KB, 360x203, napa.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

File: 1601043102420-2.jpg (54,96 KB, 850x589, simpukka.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Pidin taukoa juuston syönnistä, ja unet vähenivät selkeästi, ja muuttuivat sumeammiksi ja tylsemmiksi. Kokeilin yhdessä välissä tuota Salaneuvosta, mutta ei pärissyt. Aloin käyttämään Valion Aamupala-juustoja jälleen, ja vaikuttaa siltä, että unet ovat taas vähän eloisampia.

Darth Vader kuristaa upseerin. Leia kommunikoi radiolla agentin kanssa, joka lentää rahtialuksella ja pakenee piraattia. Leia kauko-ohjaa alusta joka ampuu piraattialuksen tohjoksi. Sarjakuvamaisen näköinen ukko (vähän niin kuin se yksi Heavy Metalista) ejektoituu räjähtävästä aluksesta. Ukon naamalle lävähtää automaattisesti joku hengitysnaamari. Leia ampuu avaruudessa leijuvan ukon. (Tämä on jonkin sortin avaruuden sotarikos.)

Otin 2h päiväunet ja näin toista unta. Myös mahdollisesti juustojen inspiroimana, joita söin aamulla.

Olen bussissa, jossa joku intialainen maharadza rekrytoi minut suurvisiirikseen. Hänen palvelusväkensä täyttää puolet bussista. Uskomattoman kauniit napatanssijat keimailevat kojelaudalla lukiessani sopimusta samalla kun minulle vakuutetaan, etten tarvitse erityistä koulusta tehtävään. Opin kuulemma töitä tehdessä. Hyvä juttu! Myöhemmin olen Intiassa, jossain 1700-luvun eurooppalaista linnoitusta muistuttavassa rakennuksessa veden äärellä. Palvelijani sukeltavat simpukoita. Lueskelen raportteja, joista ilmenee etteivät kaikki työntekijäni ole tyytyväisiä.

 No.9498

Oltermanni kokemuksia kellään? Onko oikeasti salakuljetuksen arvoista

 No.9502

Varokaa ettei käy niinkuin sille yhdelle naapurilaudan nyymille joka veti hullunruoho extractia ja jotain salaisia lisäaineksia, matkusti astraaliruumiissa siriukseen eikä koskaan löytänyt takaisin kotiin. Juustojen turvalliset doset vaihtelee ihan yksilöittäin, ja sekakäytön tuloksia on vaikea ennalta-arvioida.

 No.9503

>>9502
Meillä ei ole naapureita.

 No.9510

File: 1611181828879.png (281,34 KB, 800x760, _moomins__almost_time_to_h….png) ImgOps Google iqdb

Tuli syötyä oltermannia ja aurajuustoa sekaisin ja näin unta maailmanlopusta. Tässä unessa olin oppinut rullaamaan skeittilaudalla jota sitten käytin liikkuessani ympäri kaupunkia. Oli lämmin kesä yö ja taivas oli purppuran ja punaisen värinen, tämä väri hiljalleen kokoajan voimistui merkitsien tuhoa(Kuva liittyy, taivas oli hieman tuon värinen). Liikkuessani hiljalleen läpi kaupungin näin ihmisiä siellä täällä juhlimassa humalassa odottaen suurta tuhoa, mutta heidän ilmeitään kun katsoin näin että he olivat surullisia hymyn takana.

Tänä yönä ajattelin syödä jalapeno juustoa. Minneköhän tämä minut vie?

 No.9511

File: 1611468813490.jpg (21,39 KB, 371x662, Lovecraft.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Näin juuri unta. En sanoisi sitä painajaiseksi omalta kohdaltani mutta säälin heitä jotka sellaisessa joutuvat olemassa olemaan. Pseudomessengerkuvalautoja, hyperseksuaalisuutta, verikoodeja
piilotetuissa muistikorteissa, suljettuja mätänemissäiliöitä kurkistusrei'illä, hyljätty koulu, joukko eläimiksi pukeutuneita tanssivia ja hitaasti jahtaavia syypäitä myös kääpiömuodossa, lapsiuhreja, näiden pelastamista uhrauspaikoilta metsistä ja maan alta, suuren jättimäisen madon maanpäällistymistä taivaisiin metsä uhrauspaikalta taivaisiin paon aikana, maanalainen ritualistinen uhraus dei'istyalttari krypta, yritimme paeta pienokaisten kanssa mutta paperinohutpäiset hypnat tulivat paikalle, yritin repäistä yhden heidän päistään mutta kuten jo odottaa saattoikaan niin menetin tajuni 3/4 osaa repäisystä, jälkimainingeissa näin jättimäisiä avautuneita koteloita suurissa arkuissa maanalaisessa rikkoutuneessa pimeässä katedraalissa.

 No.9512

>>9511
Tais olla eldritch cheeset tällä kertaa.

Itteni unijakso taisi loppua, viime yön unissa en saanut mitään valmiiksi vaikka touhusin ja säädin kokoajan jotain. Kokoajan meni joku pieleen. Rakensin mm. jotain pientä konetta ja ruuvit meni kokoajan vääriin reikiin yms.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]