[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

 No.9014[Vastaa]

Moros kadets, mikä menos?
26 postausta ja 10 kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.9516

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.

 No.9536

File: 1619779457565.jpg (209,86 KB, 1918x1080, d60quej-dc59b38f-df9d-4cbc….jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.9537

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.File: 1618777862037-0.jpeg (354,38 KB, 816x1169, tm57-1.jpeg) ImgOps Google iqdb

File: 1618777862037-1.jpeg (420,75 KB, 816x1169, tm57-2.jpeg) ImgOps Google iqdb

File: 1618777862037-2.jpeg (406,08 KB, 816x1169, tm57-3.jpeg) ImgOps Google iqdb

 No.9518[Vastaa]

UFO tietoutta suomalaisesta aikakausmediasta vuosien varrelta Osa 1:
Henry Kjellson: Oliko Mooseksella radiumia arkussa? (Tekniikan Maailma 5/1957)
14 postausta ja 21 kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.9533

>>9532
kaikki

 No.9534

Itteni mielestä /ak/ ei tarttis postata tommosta >>9529 shittiä vaikka onkin vaan hupiluettavaa kun tää nyt ei kuitenkaan millään tavalla ollut seksivammaisen /fap/issa ripulointiin verrattavissa oleva lanka vaan ihan hyvä tänne.

 No.9535

>>9533
Ei ole pakko lukea, jos ei tykkää.File: 1586187303543.png (115,87 KB, 354x504, kuumotus.png) ImgOps Google iqdb

 No.9453[Vastaa]

laitetaas tähän parhaat salaliittoteoriat koronasta

1. korona on bioase, joka aktivoituu 5G-verkkojen avulla, se vaikuttaa 60GHz:n taajuudella joka on sama missä happimolekyylit imeytyvät verenkiertoon, mistä johtuu happivajaus

2. korona on laboratoriossa tehtailtu virus jonka varjolla halutaan rokottaa koko planeetan populaatio, rokote sisältää myrkkyjä jotka estävät ihmisten chakrojen avaamisprosessin (liittyy niinkutsuttuun "herääämiseen"), chakrat avaamalla on mahdollista aktivoida kehossa ja mielessä kaikenlaisia kykyjä, mm. metallilusikoiden taivuttelua oman mielen avulla, levitaatiota, ennaltanäkemistä ja muita parapsyykkisiä kykyjä, jota tietystikään vallassaolijat eivät halua koska he haluavat tehdä ihmisistä orjia
5 postausta ja 3 kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.9514

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.

 No.9515

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.

 No.9517

File: 1617257421912.mp4 (1,72 MB, 1280x720, uuni_aina_lämmin.mp4)

>>9453
Hieman kyllä kiinnostaisi taivutella nimenomaan metallilusikoita mielenvoimalla.
Perkeleen eliitti!File: 1597635180324.png (90,54 KB, 320x480, ei_kai_iltapalaksi_sitten.png) ImgOps Google iqdb

 No.9474[Vastaa]

Huh. Hitto millaista unta tuli nähtyä.
Nukuin vain pari-kolme tuntia, mutta uni ei enää tule pollaan, joten voin yhtä hyvin kirjoittaa tänne. Kai unet tänne kuuluvat, vaikkei tämä nyt niin paranormaalia taida olla.

Tähän alkuun pitää sanoa, että olen viime aikoina selaillut 4chanin /x/:ää, missä olen nähnyt mainintoja, että juustoa (tai ainakin tietyntyyppistä) syömällä ennen nukkumaanmenoa pääsisi näkemään erityisen omituisia unia. Itse en viitsinyt mitään erikoista homejuustoa ruveta ostelemaan, vaan ihan tavallisen Valion Aamupala-sulatejuuston pistin poskeen leivän päällä ennen nukkumaanmenoa. Tätä olen siis tehnyt jo muutaman illan näkemättä mitään erityisen outoja unia, joten odotukset eivät olleet kovat, usko tempun toimivuuteen oli jo mennyt. Lähinnä söin iltapalan, koska oli nälkä ja muuten vain piruuttani.

Se uni, mitä sitten näin, oli niin todentuntuinen, että en muista aikoihin sellaista nähneeni, varsinkaan ei-lucidina. Missään vaiheessa en kuitenkaan tajunnut ruveta epäilemään, että kyseessä oli uni, vaikka tapahtumat olivat täysin uskomattomia. Kyseiset tapahtumat ahdistivat ja pelottivat suunnattomasti, koska uskoin kaiken todeksi. Uni oli siis jonkinlainen painajainen, mutta juuri tällaista en muista ennen nähneeni. Se mitä kirjoitan nyt, ehkä kuulostaa joltain sepitteeltä, mutta vakuutan todella nähneeni tällaisen unen.

Olen siis yöpymässä vanhempien luona (oikeasti nukun yksin nyymiasunnossa). On yö, ja olen herännyt käymään wc:ssä. Pöntön äärellä alkaa tapahtua kummia. Ensinnäkin kyrpäni on valtavan kokoinen, ja sojottaa erektiossa. Tuntuu, että olen menettänyt genitaalieni hallinnan, ja ne jatkuvasti pyrkivät jotenkin imeytymään pöntön vetonupin väliin. Yhtäkkiä kulli jollain tavalla tarraantuu nuppiin, ja sen päästä alkaa tursuta jumalattomasti verta. Piina ei lopu tähän, vaan huomaan koko kyrvän IRRONNEEN ruumiistani, siten, että se on edelleen täydessä erektiossa. Verenvuoto on loppunut, ja olen saanut peniksen irti wc-pöntöstä, mutta en saa enää mitenkään kiinnitettyä takaisin paikoilleen.

Olen paniikissa, ja ryntään ulos wc:sta kertomaan perheenjäsenille, ja näyttämään heille irronnutta penistäni. Kaikki kyllä esittävät huolestunutta, mutta jotenkin tuntuu että ketään ei oikeasti kiinnosta. Kaikki vain nyökyttelevät, että onpas kauheaa, ja palaavat takaisin askareisiinsa (tässä vaiheessa on siis ilmeisesti jo aamu) Ainoastaan äitini vaikuttaa olevan jonkin verran oikeasti huolissaan, ja neuvPostaus on liian pitkä. Paina tästä näyttääksesi koko tekstin.
22 postausta ja 14 kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.9510

File: 1611181828879.png (281,34 KB, 800x760, _moomins__almost_time_to_h….png) ImgOps Google iqdb

Tuli syötyä oltermannia ja aurajuustoa sekaisin ja näin unta maailmanlopusta. Tässä unessa olin oppinut rullaamaan skeittilaudalla jota sitten käytin liikkuessani ympäri kaupunkia. Oli lämmin kesä yö ja taivas oli purppuran ja punaisen värinen, tämä väri hiljalleen kokoajan voimistui merkitsien tuhoa(Kuva liittyy, taivas oli hieman tuon värinen). Liikkuessani hiljalleen läpi kaupungin näin ihmisiä siellä täällä juhlimassa humalassa odottaen suurta tuhoa, mutta heidän ilmeitään kun katsoin näin että he olivat surullisia hymyn takana.

Tänä yönä ajattelin syödä jalapeno juustoa. Minneköhän tämä minut vie?

 No.9511

File: 1611468813490.jpg (21,39 KB, 371x662, Lovecraft.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Näin juuri unta. En sanoisi sitä painajaiseksi omalta kohdaltani mutta säälin heitä jotka sellaisessa joutuvat olemassa olemaan. Pseudomessengerkuvalautoja, hyperseksuaalisuutta, verikoodeja
piilotetuissa muistikorteissa, suljettuja mätänemissäiliöitä kurkistusrei'illä, hyljätty koulu, joukko eläimiksi pukeutuneita tanssivia ja hitaasti jahtaavia syypäitä myös kääpiömuodossa, lapsiuhreja, näiden pelastamista uhrauspaikoilta metsistä ja maan alta, suuren jättimäisen madon maanpäällistymistä taivaisiin metsä uhrauspaikalta taivaisiin paon aikana, maanalainen ritualistinen uhraus dei'istyalttari krypta, yritimme paeta pienokaisten kanssa mutta paperinohutpäiset hypnat tulivat paikalle, yritin repäistä yhden heidän päistään mutta kuten jo odottaa saattoikaan niin menetin tajuni 3/4 osaa repäisystä, jälkimainingeissa näin jättimäisiä avautuneita koteloita suurissa arkuissa maanalaisessa rikkoutuneessa pimeässä katedraalissa.

 No.9512

>>9511
Tais olla eldritch cheeset tällä kertaa.

Itteni unijakso taisi loppua, viime yön unissa en saanut mitään valmiiksi vaikka touhusin ja säädin kokoajan jotain. Kokoajan meni joku pieleen. Rakensin mm. jotain pientä konetta ja ruuvit meni kokoajan vääriin reikiin yms.File: 1523880872890.jpg (53,19 KB, 1000x800, 5692fb2a.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.9323[Vastaa]

Rakkaat valotyöntekijät, elokuussa jatkatte edelleen voimakkaiden muutos- ja transformaatioenergioiden elämistä sekä henkilökohtaisesti että maailmanlaajuisesti. Nämä muutokset ovat vaikutusta uusien valokoodien verkkoaktivoinnista kolmen pimennyksen aikana, joita teillä oli heinä- ja elokuussa. Timanttivalosiemenet aktivoidaan ihmisten sydämissä kollektiivisesti, mikä sallii jokaisen ihmisen, joka on avoin ja valmis, vastaanottaa kosmisen Kristus-energian armon ja siunaukset olemukseensa.

Timanttivalo virtaa kosmisesta sydämestä maapallolle vasta-aktivoitujen ylösnousemusportaalien kautta ja aktivoi ne kristalliverkot ja tietoisuussiemenet, jotka kantavat kosmista Kristus-tietoisuutta. Tämä on harmonian, yhtenäisyyden, ykseyden, ehdottoman rakkauden, ilon ja rauhan energiaa. Se on energiaa, joka tukee uuden maapallon ilmentämistä ja kosmisen sillan tai yhteyden luomista valon tähtikenttiin - näitä te olette muodostamassa itsellenne. Kulkuväylä unohdusverhojen ohi kotiinne tähdissä avautuu taas kerran havaintonne piiriin ja valmistaudutte tulemaan tietoisiksi tähtikulkijoiksi ja kosmisiksi matkaajiksi.

Rakkaat ystävät, tämän prosessin edistämiseksi tapahtuu nyt monia muutoksia valokehonne energiakentässä ja fyysisessä kehossanne. Ensiksi timanttivaloa vastaanotetaan lisääntyvällä voimalla valokehoonne, mikä sallii teidän välittää ja säteillä henkistä valoa kuin upea timantti, kun pyhät geometriat sykkivät valoa ja ääntä. Mutta kun valon voimakkuus lisääntyy valokehossanne, fyysisen kehonne käpylisäke aktivoituu ja stimuloituu lisää. Tämä on johtanut muutoksiin käpylisäkkeen biokemiallisessa rakenteessa ja toiminnan laajentumiseen. Tämä vuorostaan johtaa aivolisäkkeen lisästimulointiin, mikä usein aiheuttaa väliaikaista epätasapainoa kehon hormonitoiminnassa sekä lisäyksen siinä valovoimakkuudessa, mitä välitetään hermojärjestelmää pitkin kehon läpi.

Näiden muutosten voimakkain vaikutus on tuntunut uudessa johdotuksessa toisen ja neljännen chakran välillä - sakraali ja sydän. Kaikki tunnekentän jumiutunut tai tukahdutettu energia on räjäytetty timanttivalon syöksyessä energiajärjestelmän läpi. Tämä on merkinnyt sitä, että monien teidän on täytynyt käsitellä tunnekysymyksiä, jotka on tukahdutettu tai ainoastaan osittain käsitelty. Älkää lannistuko, jos olette surullinen, masentunut tai vihainen. Tämä on syvää puhdistumisprosessia, mikä harmonisoi seksuaali- tai luovat energiat sydämen kanssa.

Toisia tuntemuksia kehossa ovaPostaus on liian pitkä. Paina tästä näyttääksesi koko tekstin.
44 postausta ja 18 kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.9507

File: 1609243803542.jpeg (79,04 KB, 640x806, 670b6b01-19c4-4987-be21-c….jpeg) ImgOps Google iqdb

Tervetuloa, rakkaat lukijat. Toivomme, että viestimme tuo parempaa ymmärrystä ja rauhaa teille kaikille näinä hämmennyksen ja kaaoksen aikoina. Kuten kaikki muukin, joulujuhlat ovat erilaisia tänä vuonna, kun monia perinteitä ja uskonnollisia kokoontumisia on rajoitettu tai ne on kielletty.

Älkää salliko perinteidenne määritellä itseänne siinä uskossa, että ilman niitä ei voi olla iloa tai kunnon juhlaa. Yrittäkää ymmärtää, että nykyinen "joutoaika" palvelee itse asiassa hyvää tarkoitusta, koska se saattaa monet syvempään tietoisuuteen siitä, miten jotkut heidän tämänhetkiset elämänvalintansa pitävät heitä paikoillaan ja estävät siirtymästä uusiin suuntiin.

Perinteitä luodaan uskomuksilla ja tavoilla, joita välitetään sukupolvelta toiselle sanojen ja käytäntöjen avulla, kunnes niistä tulee välttämättömyys osallistujille, eivätkä ne ole enää vaihtoehto. Perinteet sanelevat usein, että tiettyjen tilanteiden tai kokoontumisten täytyy noudattaa vakiintunutta protokollaa, jossa on tavallisesti sääntöjä oikeasta ajasta, oikeista sanoista tai toimista.

Perinteet pysyvät hengissä ja voivat hyvin organisoiduissa uskonnoissa, etnisissä ja kulttuurillisissa ryhmissä, perheissä ja maissa, ja usein osallistujat antavat niille vallan. Perinteet voivat olla hauskoja ja kohottavia, kunnes niistä tulee jotain, mitä ei voi rikkoa, muuttaa tai poistaa ilman todellisia tai kuviteltuja seuraamuksia. Tuossa kohtaa niistä tulee esikuvan/epäjumalan palvontaa.

Voi tuntua tuskalliselta, kun se toiminta josta nautitte, ei ole enää ulottuvilla, mutta pitäkää mielessä, että jotain paljon suurempaa, kuin mihin olette tottuneet, tapahtuu tänä aikana. Sallikaa tuon prosessin kehittyä. Kysykää itseltänne: "Onko oikeasti tärkeää, että tämä asia, tapahtuma, perinne, käytäntö jne. tapahtuu juuri niin, kuin se on aina tapahtunut, vai opettavatko nykyiset olosuhteet minua tutkimaan uskomusjärjestelmääni ja ajattelemaan uudella tavalla?"

Nykinen "joutoaika" tarjoaa tilaisuuksia henkilökohtaiseen pohdiskeluun, sisäiseen kasvuun ja omien valintojen ja uskomusten rehelliseen tutkimiseen. Monet alkavat ymmärtää, että on muita ja jopa parempia tapoja elää kuin ne, joita olette pitkään pitäneet oikeina tai muuttumattomina. Monet alkavat integroida ja ilmaista henkilökohtaista voimaantumista tekemällä valintoja tehdä, muuttaa, olla tekemättä tai poistaa joitain asioita elämässään, jota tuntuvat jo valmiilta – perheen painostuksesta, koulutuksesta, aiemmistaPostaus on liian pitkä. Paina tästä näyttääksesi koko tekstin.

 No.9508

File: 1609243912956.jpg (82,1 KB, 480x720, tumblr_nowwzaZ2g61sj13wfo1….jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Tarkkailija.

Kehopuku

Liityn seuraanne tänään vision kera Maa-planeetasta, ja autan teitä näkemään, missä kohtaa olette tässä kauniissa pelissä. Nimittäin kun heräsitte tänä aamuna, ette nousseet ylös ja laittaneet vain vaatteita päällenne, vaan laitoitte myös kehopuvun. Laitoitte päälle sen puvun, jonka olette suunnitelleet matkallenne tällä pelilaudalla. Tuo kehopuku muistuttaa teitä siitä osasta, jota esitätte, kun tulette taas tajuihinne unitilasta. Se on kuin Maa-elämänne kirjanmerkki, sillä se muistuttaa teille, mihin jäitte ja mitä teitte. Laajemmat tavoitteenne ja uskomuksenne sekä tunnearpenne ovat kaikki tuossa kehopuvussa. Se on ollut tarkkaan tähdättynä valittuun suuntaan. Kun nukutte, laitatte sen huolellisesti sivuun, niin kuin vaatteet jotka ripustatte yöksi. Pesette sen ja valmistelette sen seuraavan päivän matkaa varten. Se tukee ja suojelee teitä tämän pelin tiheydessä.

Se on kaunista peliä, myös kontrastin kera. Kuitenkin on erittäin haastavaa nähdä se pelinä, kun olette sen keskellä. On eräs mielenkiintoinen asia, joka on tapahtunut melko viime aikoina. Haluaisimme auttaa teitä tiedostamaan sen ja oppimaan vähän enemmän siitä, miten ankkuroidaan tämä omaan elämäänne. Energia on liikkunut Maa-planeetan läpi hyvin nopeasti. Kuten olemme maininneet aiemmin, useita vuosia sitten aika alkoi muuttua ja yhdistyä. Aika vaihtelee ja on aina vaihdellut yksilöittäin. Vaikka se ei ole ongelma, kollektiivinen värähtely on ollut vähän paikallaan suhteessa aikaan, mutta nyt se muuttuu hyvin hitaasti. Ihmissydän on nousussa. Juhlikaa sitä, rakkaat ystävät, ja ankkuroikaa se elämäänne.

Ihmiset reagoivat luonnostaan pelolla, kun he tuntevat muutoksen perusenergiassaan. Reaktiot vaihtelevat kovasti, mutta yleinen reaktio mihin tahansa pelkoon on astua taaksepäin. Se on itse asiassa energeettistä pelkoa, ei tietoista pelkoa. Energiakenttänne joka pyörii torusmuodossa, vetäytyy lähemmäs kehoa, ja sitten se vedetään takaisin laajemmaksi, kun se tuntee muutoksen. Vaikka tämä tuntuu suojavalta lyhyellä tähtäyksellä, niin jos kenttää ei laajenneta uudestaan, henkilöstä voi tulla avoin ulkoiselle vaikutukselle ja radikalisoitumiselle.

Kohdelkaa itseänne hyvin – "itsekäs- itse ensin" -yhtälö

Ansaitsette olla mukavasti tällä planeetalla. Se on hyvin yksinkertaista – olette henki. Tulitte äärettömyydestä, mikä merkitsee, että teillä oli kaikki, mPostaus on liian pitkä. Paina tästä näyttääksesi koko tekstin.

 No.9509

File: 1609244032180.jpg (68,94 KB, 500x500, 3ys8zw.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Todellisuutenne on saavuttanut ratkaisevan kohdan. Tämä on se muutos, jota olette pyytäneet. Ei ole mitään ohjeita, miten näitä uusia aikoja navigoidaan, mutta niitä luodaan joka hetki seuraamalla sydänkeskustanne. Uusi ulottuvuus, todellisuus, Maa-malli ilmestyy nyt. Meillä ei ole sanoja tähän eikä ole teilläkään, mutta näemme, että voitte tuntea tämän uuden energian jälkivaikutukset tai laineet. Venytätte ja kurkotatte nyt sitä kohti. Se ei ole aivan vielä tarpeeksi lähellä, eikä ole aika tehdä tuota hyppyä. On vielä jonkin verran polarisoitunutta painolastia siivottavana.

Kaksinaisuus purkaa itseään käyttämällä liioiteltuja ääripäitä, joita on luotu eteenpäin ajattelevien ja menneisyydestä riippuvaisten ihmisten välille. Vanhentunut ohjelmointi on häviämässä, kun se käy viime taistelujaan. Ihmiskunnan tietoisuus jatkaa valtavaa heräämistä kollektiivisen sielun pimeän yön avulla. Ihmisten radikaalit tunteet ja reaktiot ovat oireita tästä. Kollektiivitietoisuus huuhdotaan ja valmistellaan tulevaisuutta varten. Polariteetit alkavat nyt hävitä, koska ne ovat pilaantuneet joka suunnassa ja kaikilla rintamilla. Nämä asiat eivät kuulu uuden Maan ytimeen. Kun tämän kohdan jälkeen katsotte taaksepäin, ihmettelette, miten saitte aikaan tämän transformaation.

Olette mestarin polulla. Tämä on hyvin hienoviritettyä tanssia … ei pidä valita puolta tai tarttua aseisiin ja lähteä taisteluun minkään ääripään puolesta. Tie tämän läpi on pitää tasapainonne, pysyä keskuksessanne ja poissa teitä ympäröivästä kaaoksesta, joka ei ole pysyvä häiriötekijä. Jatkakaa virtaamista keskuksenne läpi. Pystytte säilyttämään tasapainon omaksumalla asenteeksi joustavuuden ja tämän prosessin radikaalin hyväksymisen, joka on edessänne koko ajan. Pysykää sydämessänne tuomitsematta. Olkaa hyvin kärsivällinen ja pysykää maadoittuneessa kehossanne. Jos polarisoidutte, voitte kerätä epäpuhtauksia, jotka teidän täytyy puhdistaa ja parantaa myöhemmin lisähaasteiden kera. Pysyäksenne selkeänä ja laskeutuaksenne täysin uuden Maan malliin totaalisen valmistautuneena, teidän täytyy pitää itsenne neutraalissa keskipisteessä, kunnes tasapaino palaa. Ja se palaa. Tämä hämmennyksen ja haasteiden aika ei jatku ikuisesti.

Tiedätte, milloin alatte ankkuroitua keskukseenne ja korkeampiin taajuuksiin. Alatte tuntea jonkin puolen tai taistelun valitsemisen epämiellyttäväksi. Teillä on hyvin harvoja ennakkoasenteita, koska olette jo alkaneet ankkuroitua uuden Maan malliin ja sen uusiiPostaus on liian pitkä. Paina tästä näyttääksesi koko tekstin.File: 1484005296370.png (880,47 KB, 1421x682, 154190.png) ImgOps Google iqdb

 No.9245[Vastaa]

Selittäkää tämä kuva minulle.
9 postausta ja 3 kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.9444

File: 1559780085220-0.png (904,96 KB, 777x2777, 1559770814792.png) ImgOps Google iqdb

File: 1559780085220-1.png (923,54 KB, 1222x3222, 1559770852620.png) ImgOps Google iqdb

File: 1559780085220-2.png (1,41 MB, 1222x3555, 1559770890153.png) ImgOps Google iqdb


 No.9445

File: 1559780123117-0.png (1,23 MB, 777x4444, 1559770924133.png) ImgOps Google iqdb

File: 1559780123117-1.png (1,47 MB, 1222x4777, 1559770961302.png) ImgOps Google iqdb


 No.9505

File: 1609012265043.png (266,58 KB, 620x889, 1407385173986.png) ImgOps Google iqdb

Tässä alkuperäinen.File: 1587230650435.jpg (19,21 KB, 250x376, Kimmo Sasi.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.9460[Vastaa]

Kotimainen ja kansainvälinen poliittinen kehitys on ottanut viime aikoina vakavaa takapakkia johtuen pahantahtoisten interdimensionaalisten reptiliaanien (kansankielellä liskomiesten) juonittelusta, joiden päämääränä on taannuttaa koko ihmiskunta ikuisiksi ajoiksi vähämielisiksi, kurjuudessa eläviksi orjaroboteiksi.

Eräs maamme johtavista liskomiehistä on todistetusti Kimmo Sasi. Todisteet puhuvat aukotta puolestaan: nauhurimaisen monotoninen ja luonnottoman taukomaton verbaalinen hevonpaskabingo-ulosanti (=massahypnoosimetodi), nokkakolarista naarmuitta selviäminen (niskatuki vain viikon kestänyttä hämäystä), Kokoomuksen jäsenyys (noh, tiedättehän) ja luonnollisesti kenties raskauttavin todiste muodonmuutoskyvyistä on suomuinen iho. Tämä jo V-sarjastakin tuttu "naamarin kupruilu" paljastuu eritoten Sasin kiihtyessä ja puolustaessa vimmatusti reptiliaanisysteemille tärkeitä asioita kuten suuryhtiöiden intressejä ja liskoeliitin veronkevennyksiä. Edellä mainitut ja monet muut seikat ovat vuosien mittaan osoittaneet paatuneimmillekin skeptikoille että kyse on todellisesta, vakavasti otettavasta uhasta.

Johtopäätös: KIMMO SASI ON SYÖTÄVÄ. TÄMÄ SIKSI, ETTÄ SAISIMME IHMISRODUN EDUSTAJINA HÄNEN INTERDIMENSIONAALISEN REPTILIAANITIETOISUUTENSA KÄYTTÖÖMME. SE ON AINOA KEINOMME. VAIN TÄTEN IHMISKUNTA PELASTUU JA PÄÄSEE POIS ANNUNAKIEN ORJAROTUNA OLEMISEN IKEESTÄ.

KININIGIN! KININIGIN! KININIGIN!

Kimmo Sasia voi nauttia sellaisenaan, sushina, grillivartaina ja keittoina. Kaikenlaisia Sasi-reseptejä otetaan tälle palstalle vastaan. Etsimme joukkoomme vapaaehtoisia Kimmo Sasin syömisbakkanaaleihin osallistuvia, tietoisuutensa kohottamiseen tähtääviä aktiivisia ihmisiä.

 No.9461

>>9460

Aijaijai! Sieltä tuli raikas tuulahdus menneisyyden lautakulttuurista, oikea blast from the past :D Jonnet eivät TODELLAKAAN muista :DFile: 1586255172343.jpg (80,33 KB, 960x720, 3dbf250b.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.9456[Vastaa]

Niin! Tietoisuus! Tuo onnellisen sekasyöjä-nisäkkään elämäämme alati riivaava pikku perkele.

Me ihmiset olemme vakuuttuneita ja kovin ylpeitä siitä, että olemme tietoisia olemassaolostamme, teoistamme ja niiden seurauksista. Mutta olemmeko todella? Ja jos olemme, miksi epäonnistumme niin usein toimimaan optimaalisella tavalla yksilöinä ja lajina?

Se mitä tietoisuudella yleisesti, mutta virheellisesti käsitetään on kokonaisvaltaisen, objektiivisen perspektiivin sijasta pikemminkin kykyä havainnoida, arvottaa ja organisoida yhdenlaista subjektiivisen tietoisuuden ilmentymää. Aivan kuten näkyvä valo, jonka avulla pystymme havainnoimaan tiettyjä asioita ympärillämme, on vain tietty spektrin osa-alue (jonka ulkopuolelle jää aivan toisenlaisia, mutta ei sen vähemmän "oikeita", asioita paljastavat UV-valo jne.) on myös tietoisuudella omat mustan valon ulottuvuutensa.

Jokainen, joka on esimerkiksi taidetta luodessaan, täydellisyyttä hipovaksi treenattua urheilusuoritusta tehdessään tai seksuaalisen ekstaasin huipulla kokenut Flown tietää, että tässä "zonessa" arkipäivän tietoisuus tuntuu jäävän taka-alalle ja suorastaan vieraan tuntuiset voimat ohjaavan omaa toimintaa. Tämä vierauden tunne johtuu siitä, ettemme ole niin tietoisia täydestä potentiaalistamme kuin haluamme kuvitella olevamme.

Muuntuneiden tietoisuuden tilojen etsiminen sen paremmin flow-kokemuksien kuin taikatattienkaan avulla ei kuitenkaan ole lopullinen ratkaisu pulmaamme. Matkailu avartaa ja niin toki voi tehdä mieleen kohdistuva tutkimusmatkailukin, puhumattakaan siitä kuinka tärkeää ylipäätään on tiedostaa (pun) että itseyden pimennoissa on jotakin etsimisen arvoista, mutta loppujen lopuksi nämä salaman välähdykset muutoin valottomissa maailmoissa eivät pysty antamaan meille selkeää kokonaiskuvaa tietoisuutemme skoopista ja käyttömahdollisuuksista.

Voidaksemme tutkia ja ymmärtää UV-valon - ja joiltain osin myös näkyvän valon - käyttäytymistä erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä, tarvitsemme avuksemme ulkoisia, teknisiä apuvälineitä. Tietoisuuteen kohdistuvassa tutkimuksessa tämä apuväline on Avaruuskulttuuri.

 No.9459

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Lasit päähän.File: 1582308720988.jpg (118,1 KB, 1535x1080, Ny.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.9446[Vastaa]

Olette nyt vastuussa tekemistänne tietoliikenneelleverkkoyhteyksistä rikkovista teoista, joista ette ole keksineet painavaa syytä näistä (nykyisistä) vuosista 2012 saakka tähän lankaa saakka. Kuinka kusessa olette loppujen lopuksi?
4 postausta ja Yksi kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.9451

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
>>9450
Monenmoista on ollut sanottavaa muittei yhtään suoranaisesti muita/itseäni uhkaavaa tai aggressoitavaa. Ventannut olen monen jos moisessakin muodossa mutta sehän kuuluu paineenalaisuuteen näissä syvyyksissä. Olen harjoittanut sietokykyäni ja ällistyn jos joku muu kuin oma itseni kykenee sen ylittämään. Jos tunnet minut henk. koht. niin kehotan ottamaan yhteyttä henk. koht. sillä pidän puhua tilanteiden todellisuudesta omastani (ulostautumismielessä) ja omista näkökohdistani, enkä ole herkkänahkainen joka soittelee kaikki tulee 'olemaan hyvälle mie(h-)lelle'.

 No.9452

>>9451
joo lol so random hehe

 No.9457

>>9448
>>9450
>>9452

Et ole selvästikään vihkiytynyt avaruuskulttuurin saloihin, joista tällä /ak/-alalaudalla keskustellaan.File: 1402779282293.jpg (193,71 KB, 500x738, 1402779282293.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.9043[Vastaa]

Nanomotors that are controlled, for the first time, inside living cells
http://science.psu.edu/news-and-events/2014-news/Mallouk2-2014

>Penn State University chemists and engineers have, for the first time, placed tiny synthetic motors inside live human cells in a lab, propelled them with ultrasonic waves, and steered them magnetically.

>The Penn State nanomotors are the closest so far to a “Fantastic Voyage” concept (without the miniature people).
>The nanomotors, which are rocket-shaped gold rods ~300 nanometers in diameter and ~3 microns long, move around inside the cells, spinning and battering against the cell membrane.
>The ability of nanomotors to affect living cells holds promise for medicine, Mallouk said. “One dream application of ours is Fantastic Voyage-style medicine, where nanomotors would cruise around inside the body, communicating with each other and performing various kinds of diagnoses and therapy. There are lots of applications for controlling particles on this small scale, and understanding how it works is what’s driving us.”Four new galaxy clusters discovered some 10 billion light years from Earth
http://www3.imperial.ac.uk/newsandeventspggrp/imperialcollege/newssummary/news_12-2-2014-9-55-3

>An international team of astronomers led by Imperial College London has identified four new distant galaxy clusters — more than has previously been possible — using a new way of combining data from the two European Space Agency satellites, Planck and Herschel.

>The researchers believe up to 2000 further clusters could be identified using this technique, helping to build a more detailed timeline of how clusters are formed.
Postaus on liian pitkä. Paina tästä näyttääksesi koko tekstin.
27 postausta ja 22 kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.9416

File: 1555059681914.jpg (53,2 KB, 630x630, STRAIGHT-OUTTA-RLYEH.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.9442

File: 1559676089110.jpg (133,67 KB, 1480x884, ac7.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.9443

>>9442
Ai Half-life 3?Poista Viesti [ ]
Edellinen [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]