[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1551018026588.png (125,4 KB, 400x400, 2f1878dfb3fc54c0eb362600b2….png) ImgOps Google iqdb

 No.9378

Hei,

tein tällaisen blogin aiheesta. Onkos täällä paljon tiedemiehiä ja/tai naisia kommentoimaan ideaa?

Kuva liittyy, siinä on spirulina ja klorella mikrolevää.

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/270243-mikrolevan-kaytto-vesiviljelyssa

 No.9379

jos tuo levähihhulointi on sulle niin saatanan tärkeä juttu niin etköhän sä saa sen 1,5 tonnia kasaan ihan ite, vaikka myymällä sitä hamppua tai säästämällä
100e toimeentulotuesta kerran kuussa 15 kuukauden ajan, tosin tätähän on sulle varmaan ehdotettu jo ennenkin niin antaa olla
vaikutat hyvältä tyypiltä mutta jotain mätää tässä on (ei sitä juurimätää)

 No.9380

on se tärkee juttu koska sillä voitaisiin ruokkia köyhät maat. ja saataisiin Suomen maatalous kuntoon, niin ei tarvisi elää köyhien maiden kustannuksella. win-win siis.

 No.9381

Itteni ostan vain chiquitan banaaneja reilun kaupan banaanien sijaan koska niissä monikansallisen riistoyhtiön tuotteissa maistuu enemmän ihana ihmisen kärsimys.

 No.9382

>>9380
Kasvaako siellä siis rahaa? Koska köyhien ihmisten nälkä ei johdu siitä, että ruokaa ei oo tarpeeks vaan siitä että niillä ei oo rahaa ostaa sitä.

 No.9383

>>9382
mikrolevää on edullisempi tuottaa kuin esim. soijaa tai riisiä.

 No.9384

>>9383
Ei se niitä rahattomia auta, kun ei niillä vieläkään ole sitä rahaa.

 No.9385

>>9384
sitten kun suomi ja muut hyväksikäyttävät maat maksaa velat, niin on rahaa niillä köyhilläkin mailla.

 No.9386

>>9385
Mitkä velat? Ja vaikka Suomella jotain velkaa olisikin jollekin kehitysmaalle ja sen maksaisi niin ei ne rahat niille nälkäisille mene.

 No.9387

>>9386
mistä luulet että kaikki nää massit tulee? ja kaikki mm. elektroniikka, bensat jne.

ei niillä ole mitään tekemistä rehellisen työn kanssa, vaan talouskasvun huijauksen kanssa.

tai onko sille jokin järkisyy miksi raha on halvempaa kehitysmaissa? ja sieltä luonnonvarat varastetaan halvalla mm. tänne Suomeen.

ei täällä ees tehdä ruokaa enää itse.

"Suomen valkuaisomavaraisuus täydennysvalkuaisen osalta on vain 15 %.

Suomeen tuotiin vuonna 2013 lähes 200 miljoonan euron arvosta soijaa, rypsiä ja rapsia.

Merkittävin osa menee rehukäyttöön.

Valkuaisomavaraisuudella tarkoitetaan sitä, kuinka paljon Suomessa tarvittavasta valkuaisesta on kotimaista alkuperää. "

Lähde: https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/143039/Lahti_Anssi.pdf?sequence=1

 No.9388

>>9387
On se melkosta varastamista, kun ostetaan lämpimässä paremmin kasvavia kasveja 200 miljoonalla. Jos mä ostan sulta levää 200 miljoonalla ni onks sekin sit varastamista? Paitsi jos se sun leväs on halvempaa niin maksan sit varmaan vaan 100 miljoonaa sulle enkä osta mitään niiltä köyhiltä eli niillä on entistä vähemmän rahaa.

 No.9389

>>9388
mikä niiden tuotteiden oikea hinta olisi, jos niistä maksettaisiin rehellinen korvaus eli sama hinta työntekijöillekin palkkana kuin Suomessa? ei kenelläkään olisi varaa enää syödä Suomessa. joten syödään sitten varkaudella ja murhalla hankittua leipää. näköjään suurimmalle osalle ei tuota ongelmia. ei siis ihmetytä lainkaan raamatun sanoma, että suurin osa ihmisistä joutuu helvettiin.

 No.9390

>>9389
Suomessa onkin vähän korkeammat hinnat kuin useimmissa muissa maissa. Täällä viikon ruokakassi maksaa saman verran kuin jossain kuukauden ruoat. Köyhimmissä maissa suomalaisen kuukauden keskipalkalla elää jo monta vuotta. Ja täällä on kallista juuri siksi, että me joudutaan ostamaan ja rahtaamaan sitä ruokaa tänne kaukaa, koska täällä kylmässä on mahdotonta tai ihan vitun kallista kasvattaa niitä.

Se, että jossain kehitysmaassa maksettaisiin Suomen tasoisia palkkoja olisi sama kuin Suomessa maksettaisi perus duunarille joku 100 000€/kk.

 No.9391

>>9390

eli kerrotko, mikä on se syy että neekerimaat palvelee suomalaisia? onko meillä joku synnyinoikeus siihen, että jokaisella suomalaisella on tusinan orjaa tekemässä bensat ja elektroniikat ja ruoatkin?

 No.9392

>>9391
Ei ne ole mitään orjia, kun niille maksetaan. Jos sun jonkun ihme logiikkasi mukaan siellä tuotetuista tuotteista pitäisi maksaa siellä sama hinta, mitä niiden tuottaminen maksaisi täällä niin ei kukaan tuottaisi enää siellä mitään kun samalla hinnalla voi tuottaa ne kotimaassa ilman rahtikuluja, mikä tarkottaisi, että niiden maiden talous romahtaisi täydellisesti. Sitäkö sä haluat?

 No.9393

>>9392
ai ei oo orjia? luuletko että neekerimaat haluaa antaa niiden luonnonvarat puoli-ilmaiseksi meidän suomalaisten käyttöön? tai että itämaissa ihmiset haluaa elämäntyökseen tehdä meille taulutelkkareita ja kännyköitä ja syödä ite sit paskaruokaa, kun ei kukaan enää viljele maata siellä?

 No.9394

>>9393
Luuletko sä, että joku suomalainen haluaa kuskata sun roskiasi kaatopaikalle? Luuletko, että joku suomalainen haluaa siivota sun jälkiäsi? Ei varmaan kovin moni, mutta silti ihmiset tekee sitä kun siitä niille maksetaan. Ja ihan yhtä puoli-ilmaiseksi niitä luonnonvaroja hankitaan ihan mistä tahansa. Globaali markkinatalous kato toimii sillain, että ihmiset ostaa siltä joka myy halvimmalla ja sit kaikki myy siihen samaan halpaan hintaan tai ei myy ollenkaan. Suomesta kaivettu malmi maksaa markkinoilla ihan saman verran kuin vaikka Keniasta kaivettu. Samoin Suomessa kasvatettu banaani maksaa yhtä paljon kuin jossain muualla kasvatettu, minkä takia kukaan ei kasvata banaaneja Suomessa, koska niiden tuottaminen täällä maksaisi enemmän kuin millä niitä saisi myytyä.

 No.9395

>>9394

ai maksaa saman verran? eikä maksa, koska keniassa maksetaan ihmisille ala-arvoista palkkaa, ala-arvoisissa olosuhteissa.

ja siihen on osasyyllinen kaikki, ketkä hyötyy epärehellisestä kaupasta: myös Suomi.

ps. ihmiset Suomessa ei tarvitse banaaneja elääkseen, ne ovat ylellisyystuote.

 No.9396

>>9395
Taidanpa ostaa huomenna banskuja.

 No.9397

>>9395
No kyllä se nyt vaan maksaa. Luuletko sä, että ihmiset maksaa vapaaehtoisesti jotain Suomi-lisää suomalaisista tuotteista? Samaa tavaraa sais puolet halvemmalla jostain muualta, mutta ostetaan nyt noilta suomalaisilta tota kallista.

Kyllä me kuule kilpaillaan ihan samalla viivalla afrikkalaisten kanssa. Jos afrikkalaiset myy halvemmalla niin meidänkin täytyy, koska muuten kukaan ei osta meiltä. Siinä ei ole mitään epärehellistä.

 No.9398

>>9397
sunko mielestä globlismin markkinataloudessa ei ole mitään epärehellistä? voivoi kun olet sokea..

 No.9399

>>9398
Sulla on kyllä erikoinen määritelmä epärehellisyydelle. Maksatko itse sitten esim. 2000€ vuokraa kämpästäsi, koska jossain muualla vuokrat on niin korkealla? Etpä taida, senkin epärehellinen roisto!

 No.9400

>>9399

kyllä totuuden voi itselleen ja muillekin myöntää, vaikka itsekin joutuisi elämään roiston lailla.

 No.9401

>>9400
>joutuisi
Kyllä sä saat ihan oikeasti maksaa enemmän sitä vuokraa, ei kukaan pakota maksamaan vähemmän. Eli maksappa nyt sille vuokranantajalles oikeeta vuokraa sen sijaan että riistäisit sitä ressukkaa tolla ryöstövuokrallasi.

 No.9402

>>9401

nyt puhuttiin globaalista markkinataloudesta, eikä minun henkilökohtaisesta vuokrasta. miksi vaihdat aihetta?

 No.9403

>>9402
Itsehän sinä aloitit puhumaan afrikkalaisten henkilökohtaisista palkoista. Eikö se ole samaa aihetta? Ja on muuten nuo afrikkalaiset sitten vielä suakin suurempia riistäjiä, kun maksavat vielä vähemmän vuokraa asunnoistaan.

 No.9404

>>9403
tämä aihe koskee koko Suomea, niin sossupummista eliittiin. että jokainen täällä elää hyväksikäyttäen köyhien maiden alennustilaa. ja sen vuoksi olisi aika nostaa ns. kissa pöydälle ja puhua aikuisten oikeasti politiikankin taholla nämä asiat selväksi, että raha on vain illuusio ja se ei ole oikein hyväksikäyttää toisia ihmisiä oman edun vuoksi.

 No.9405

>>9404
Niin ja tolla sun logiikallasi sinä myös hyväksikäytät suomalaisia vuokranantajia, koska maksat pienempää vuokraa kuin jotkut toiset.

Jos nyt kuitenkin lakataan olemasta naurettavia niin voimme todeta, ettet sinä ole mikään hyväksikäyttäjä vaan harjoitat ihan rehellistä kaupankäyntiä niinkuin kaikki muutkin tässä maailmassa. Paitsi Pohjois-Korea, joka ei oo kai vieläkään maksanu Suomelle niitä jotain vehkeitä mitkä ne osti joskus vuosikymmeniä sitten.

 No.9406

>>9405
senkus elät valheen vallassa. se ei minulta varsinaisesti ole mitään pois, vaikka uskot valheeseen.

 No.9458

syö se hevoses saatana ja tukehu leväänPoista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]