/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(19.21 KB 250x376 Kimmo Sasi.jpg)

Anonyymi 18.04.2020 (La) 20:24:10 No. 9460
Kotimainen ja kansainvälinen poliittinen kehitys on ottanut viime aikoina vakavaa takapakkia johtuen pahantahtoisten interdimensionaalisten reptiliaanien (kansankielellä liskomiesten) juonittelusta, joiden päämääränä on taannuttaa koko ihmiskunta ikuisiksi ajoiksi vähämielisiksi, kurjuudessa eläviksi orjaroboteiksi.

Eräs maamme johtavista liskomiehistä on todistetusti Kimmo Sasi. Todisteet puhuvat aukotta puolestaan: nauhurimaisen monotoninen ja luonnottoman taukomaton verbaalinen hevonpaskabingo-ulosanti (=massahypnoosimetodi), nokkakolarista naarmuitta selviäminen (niskatuki vain viikon kestänyttä hämäystä), Kokoomuksen jäsenyys (noh, tiedättehän) ja luonnollisesti kenties raskauttavin todiste muodonmuutoskyvyistä on suomuinen iho. Tämä jo V-sarjastakin tuttu "naamarin kupruilu" paljastuu eritoten Sasin kiihtyessä ja puolustaessa vimmatusti reptiliaanisysteemille tärkeitä asioita kuten suuryhtiöiden intressejä ja liskoeliitin veronkevennyksiä. Edellä mainitut ja monet muut seikat ovat vuosien mittaan osoittaneet paatuneimmillekin skeptikoille että kyse on todellisesta, vakavasti otettavasta uhasta.

Johtopäätös: KIMMO SASI ON SYÖTÄVÄ. TÄMÄ SIKSI, ETTÄ SAISIMME IHMISRODUN EDUSTAJINA HÄNEN INTERDIMENSIONAALISEN REPTILIAANITIETOISUUTENSA KÄYTTÖÖMME. SE ON AINOA KEINOMME. VAIN TÄTEN IHMISKUNTA PELASTUU JA PÄÄSEE POIS ANNUNAKIEN ORJAROTUNA OLEMISEN IKEESTÄ.

KININIGIN! KININIGIN! KININIGIN!

Kimmo Sasia voi nauttia sellaisenaan, sushina, grillivartaina ja keittoina. Kaikenlaisia Sasi-reseptejä otetaan tälle palstalle vastaan. Etsimme joukkoomme vapaaehtoisia Kimmo Sasin syömisbakkanaaleihin osallistuvia, tietoisuutensa kohottamiseen tähtääviä aktiivisia ihmisiä.
>>9460

Aijaijai! Sieltä tuli raikas tuulahdus menneisyyden lautakulttuurista, oikea blast from the past :D Jonnet eivät TODELLAKAAN muista :D


Forms
Delete
Report
Quick Reply