[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1523880872890.jpg (53,19 KB, 1000x800, 5692fb2a.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.9323

Rakkaat valotyöntekijät, elokuussa jatkatte edelleen voimakkaiden muutos- ja transformaatioenergioiden elämistä sekä henkilökohtaisesti että maailmanlaajuisesti. Nämä muutokset ovat vaikutusta uusien valokoodien verkkoaktivoinnista kolmen pimennyksen aikana, joita teillä oli heinä- ja elokuussa. Timanttivalosiemenet aktivoidaan ihmisten sydämissä kollektiivisesti, mikä sallii jokaisen ihmisen, joka on avoin ja valmis, vastaanottaa kosmisen Kristus-energian armon ja siunaukset olemukseensa.

Timanttivalo virtaa kosmisesta sydämestä maapallolle vasta-aktivoitujen ylösnousemusportaalien kautta ja aktivoi ne kristalliverkot ja tietoisuussiemenet, jotka kantavat kosmista Kristus-tietoisuutta. Tämä on harmonian, yhtenäisyyden, ykseyden, ehdottoman rakkauden, ilon ja rauhan energiaa. Se on energiaa, joka tukee uuden maapallon ilmentämistä ja kosmisen sillan tai yhteyden luomista valon tähtikenttiin - näitä te olette muodostamassa itsellenne. Kulkuväylä unohdusverhojen ohi kotiinne tähdissä avautuu taas kerran havaintonne piiriin ja valmistaudutte tulemaan tietoisiksi tähtikulkijoiksi ja kosmisiksi matkaajiksi.

Rakkaat ystävät, tämän prosessin edistämiseksi tapahtuu nyt monia muutoksia valokehonne energiakentässä ja fyysisessä kehossanne. Ensiksi timanttivaloa vastaanotetaan lisääntyvällä voimalla valokehoonne, mikä sallii teidän välittää ja säteillä henkistä valoa kuin upea timantti, kun pyhät geometriat sykkivät valoa ja ääntä. Mutta kun valon voimakkuus lisääntyy valokehossanne, fyysisen kehonne käpylisäke aktivoituu ja stimuloituu lisää. Tämä on johtanut muutoksiin käpylisäkkeen biokemiallisessa rakenteessa ja toiminnan laajentumiseen. Tämä vuorostaan johtaa aivolisäkkeen lisästimulointiin, mikä usein aiheuttaa väliaikaista epätasapainoa kehon hormonitoiminnassa sekä lisäyksen siinä valovoimakkuudessa, mitä välitetään hermojärjestelmää pitkin kehon läpi.

Näiden muutosten voimakkain vaikutus on tuntunut uudessa johdotuksessa toisen ja neljännen chakran välillä - sakraali ja sydän. Kaikki tunnekentän jumiutunut tai tukahdutettu energia on räjäytetty timanttivalon syöksyessä energiajärjestelmän läpi. Tämä on merkinnyt sitä, että monien teidän on täytynyt käsitellä tunnekysymyksiä, jotka on tukahdutettu tai ainoastaan osittain käsitelty. Älkää lannistuko, jos olette surullinen, masentunut tai vihainen. Tämä on syvää puhdistumisprosessia, mikä harmonisoi seksuaali- tai luovat energiat sydämen kanssa.

Toisia tuntemuksia kehossa ovat saattaneet olla intensiiviset unet, voimakkaat energiasyöksyt, unettomuus, uupumus ja hyperaktiivisuus. Kun energia tasapainottuu ja siihen sopeudutaan, se tekee tietä selvemmille voimakkaan ilon ja rauhan tunteille syvällä tasolla sekä lisääntyneelle elossaolemisen ja hyvinvoinnin tunteelle, kun astutte uuden maapallon tilaan. Monet teistä kokevat jo näitä voimakkaita autuuden ja ilon tunteita, kun alemmat chakrat ovat puhtaita ja harmoniassa sydämen ja korkeampien chakrojen kanssa, jotka ovat sielun kulkukäytävä. Näin keho ja sielu yhdistyvät sydänchakrassa, taivas ja maa yhdistyvät ja kosminen Kristus-tietoisuus löytää ilmaisun maan päällä niiden kautta, jotka ovat avautuneet tällä prosessille.

>Elementaaleihin yhdistyminen ja lohikäärmetietoisuustyö


Rakkaat ystävät, kun edistytte yhdistymisessänne planeetan elementaalienergioihin, yhdistytte taas lohikäärme-energiaan rakastaen ja kunnioittaen. Lohikäärmeet kantavat luomisen tulielementaalienergioita planetaarisella ja kosmisella tasolla. Ihmisrodun mentaalikehon kehityksen edistämiseksi sovittiin menneisyydessä, että luovan tulen intensiivisen energian sallittaisiin vetäytyä ja viileämmistä mentaalivoimasta tulisi vallitseva joksikin aikaa. Ja niin se oli, että lohikäärme-energian sallittiin vetäytyä tietoisuudestanne ja tämä johti hylkäämisen, pelon ja vihan tunteisiin. Tätä edustivat mytologioissanne tarinat lohikäämeistä, jotka olivat pahoja ja jotka täytyi tappaa ja alistaa.

Tietäkää, että nyt on aika vapauttaa ja palauttaa lohikäärme-energia uuteen tehtäväänsä maan päälle. Maan, ilman, tulen ja veden lohikäärmeet kantavat luovaa tulta ja ovat valmiina palvelemaan Jumalan suunnitelman paljastumisessa uudella maapallolla. Se voimakas jännitys ja ilo, mitä monet teistä tuntevat, on lohikäärmeiden iloa, koska ne kulkevat taas kerran joukossanne ja ottavat oman tehtävänsä luovien tulien ylläpitäjinä Enkelielohimin ohjauksessa, luotaessa muotoa uudella maapallolla.

Ensimmäinen merkittävä tehtävä mihin maapallon lohikäärmeet ovat ryhtyneet, on ollut myrkyllisten tunnejäämien puhdistaminen sekä ihmisen energiakentästä että maasta.

Ydinaseohjelmien tuloksena myrkyllistä energiaa on kerääntynyt maan tunnekenttään. Maan lohikäärmeet ovat yhteistyössä muiden maan sisäisten olentojen kanssa vieneet tätä planeetan eri voimakohtiin. Ensimmäisen atomipommimassatuhon - Japanin Hiroshima - vuosipäivänä 6.8. lohikäärmeet vapauttivat tämän energian ja poistivat sen maapallolta. Tämä tehtiin sen inkarnoituneiden valotyöntekijöiden ryhmän avustuksella, jonka erityistehtävänä oli aktivoida oma lohikäärme-energiansa ja työskennellä lohikäärmeiden kanssa tässä puhdistamisprosessissa, uudistumisen tai uudestisyntymän edistämiseksi.

Rakkaat valotyöntekijät, lohikäärme-energioiden paluu on vaatinut teiltä yksilöinä sen, että yhdistytte täysin kundaliini-tuleenne, sillä se on ihmismuodon lohikäärme-energiaa. Maalohikäärmeenne "sisäinen tuli" on kiekolla juurichakrassanne, kunnes se aktivoidaan, ja sitten se vapautuu selkärankaan ja nousee ylöspäin. Tässä prosessissa tuli sytyttää alemmat chakrat niin, että tapahtuu energiaräjähdys. Sitten saattaa nousta voimakkaita seksuaalienergiaan liittyviä tunteita, kun näihin energioihin sopeudutaan. Tällä kertaa näiden energioiden on kohottava sydämeen, missä ne voivat yhdistyä niiden kosmisten tulilohikäärme- tai tähtilohikäärme-energioiden kanssa, jotka laskeutuvat sydämeen ja yhdistyvät maalohikäärme-energiaan. Tämä saa aikaan uuden energian, mitä kutsutaan sydänlohikäärmeeksi ja mikä kantaa myötätunnon, viisauden ja rakkauden luovia energioita.

Tässä prosessissa sakraalichakraa aktivoidaan voimakkaasti ja se yhdistyy sydämeen. Myös käpylisäkettä aktivoidaan vastaanottamaan tähtilohikäärme-energiaa ja kehitetään uusi yhteys sydämeen. Tämä sallii kosmoksen ja maan luovien tulien virrata kehon ja valokehon läpi, mikä mahdollistaa luomis- ja ilmentämisvoiman kvanttilisääntymisen. Olemme varmoja siitä, että toivotatte innoissanne takaisin lohikäärme-energian ja kunnioitatte sen työtä uuden maapallon ilmentämisessä kanssanne.

>Uuden maapallon uuden arkkityypin syntymä: tähtilapsi


Rakkaat ystävät, tänä uusien alkujen aikana saatte uusia valokoodeja, jotka välittävät informaatiota ja energiaa käytettäväksenne uuden maapallon ilmentämisessä. Ensimmäinen näistä koodeista antaa mallin olemuksellenne, kun alatte rakentaa valon kultaista aikaa maapallolle. Tämä on sen tähtilapsen, taikaolennon arkkityyppi, joka tulee tähdistä maan päälle kantamaan kosmista valoa ja luomaan valosiltaa taivaan ja maan välille!

Olette kaikki valmistautuneita ja valmiita aktivoimaan nämä lapsikoodit. Pyhä sydän on aktivoitunut ja kaksoisliekkikoodit ovat luoneet tasapainoa ja harmoniaa. Jumalainen feminiinisyys ja maskuliinisuus ovat astuneet pyhään liittoon, yhdistyneet jumalaisen rakkauden kultaliekissä ja ylösnousseet timanttivaloksi tullakseen kosmisiksi valotanssijoiksi. Jeshuan ja Maria Magdaleenan arkkityyppinen avatara-energia viimeistelee kehitystyötään planeetalla ja tämä uusi lapsen arkkityyppi on valmis aloittamaan esiintulemisensa planeetalla.

Tähtilapsi on tietoinen kosmisesta ja galaktisesta perinnöstään ja perintöosastaan. Tähtilapsi on lumoutunut ja iloinen olemisesta maan päällä ja elää iloista aineellisen maailman seikkailu- ja löytämiselämää - samalla täysin tietoisena äärettömyydestään valo-olentona, joka elää monissa ulottuvuuksissa yhtä aikaa.

Tähtilapsen energia on valoa ja se on täynnä iloa ja autuutta. Se on leikkisää ja virtaavaa ja se kutoo jatkuvasti valoa ilmentääkseen ja luodakseen maan päällä. Arkkityyppinä se sisältää kaiken itsessään. Se on tasapainossa ja itseriittoinen ja kuitenkin rakastava ja antelias. Se on viaton, intohimoinen ja taianomainen. Se elää taian ja ihmeiden maagisessa tilassa. Ja kuitenkin se on rakastavan yhteisön rakastava osa ja se tuntee rakkauden ja sitoutumisen vetoa niihin, jotka ovat rakkaita se sydämelle. Se kunnioittaa vastuullisuutta valoa kohtaan ja valon palvelemista iloisten seremonioiden ja rituaalien sekä tanssin, laulun ja leikin kautta!

Rakkaat ystävät, taivas on yhdistynyt maahan tietoisuudessanne ja on aika antautua rakkaudelle ja sallia tähtilapsen ilmestyä esiin ja syntyä teissä! Muistakaa, että kotinne on tähdissä, ja muistakaa, että kotinne on maan päällä, ja ne ovat yhtä teissä. Muistakaa rakastaa ja olla lempeä ja antelias, mutta myös leikkiä intohimoisesti ja mielikuvituksekkaasti luoden unelmia, jotka ilmentyvät uusina ja upeina todellisuuksina aineelliseen ulottuvuuteenne.

Ja niin, rakkaat ystävät, tässä voimallisessa elokuussa toivotamme teille iloa, naurua ja rakkautta valomatkallanne maan päällä.

 No.9324

File: 1523880885271.jpg (53,06 KB, 520x687, 13726716_274336689602677_8….jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Luovuus ja tunne tarkoituksestasi voimistuvat, kun kuljet tämän tulevan vuoden läpi. Siitä tulee yleinen teema, ja huhtikuussa sen nähdään tulevan etualalle taas kerran.


Jos yhdistyt energiapäivityksiini, olet luultavasti yksi näiden aikojen innovoijia – meitä on miljoonia ja miljoonia ympäri maailmaa, jotka haluamme tuoda innovaatiota maailmaan. Teoillamme, energiallamme tai kummallakin.


Nämä ovat kummallisia, hämmentäviä ja tunnepitoisia aikoja, ja kuitenkin nämä ovat myös uuden aikakauden syntymää ja vanhan pitkää ja hidasta kuolemaa.


Yksi huhtikuussa esiin tulevista suurista asioista on tunne tarkoituksestasi. Miten paljon tunnet sen tai miten paljon et tunne. Niin tai näin, muutat tunnettasi siitä, kuka olet ja mitä teet muuttuvassa maailmassamme. On tarkastelu- ja uudistumisjakso.


Huomaan työskennellessäni henkisen kasvun yhteisössä, että into löytää tarkoituksemme voi joskus olla tapa naamioida tai välttää toivottomuuden ja avuttomuuden tunteitamme. Ei aina, mutta usein tämä voi olla motiivi "tarkoituksemme löytämisen" takana. Totuus on, että olemme vahvempi, kun sallimme itsemme olla toivottomuuden ja avuttomuuden kanssa aika ajoin. Koska usein energeettiset pohjavirtauksemme (kuten suru tai turhautuminen) ovat juuri niitä energioita, joiden kanssa meidän täytyy olla voidaksemme nousta seuraavaan paikkaan, johon haluamme mennä, tai olemistapaan jonka haluamme kokea. Emme voi päästä A:sta Ö:hön ohittamalla kaikki muut kirjaimet, aivan kuten emme voi laajentua ja muuttua elämässä kokematta pelkoa tai epäröintiä seuraavasta askeleestamme.


Siis jos olet toiminnan ihminen elämässä etkä tiedä, mitä tehdä itsesi kanssa, jos sinulla sattuu olemaan hiljainen hetki, niin sinulle on todella arvokasta ottaa hiljaisia hetkiä, vaikka tämä onkin alussa pelottavaa.


Siis kun puhun tarkoituksesi tunteen voimistumisesta tässä kuussa, en puhu tarkoituksesta, joka naamioi tällaista ahdistusta, vaan kokonaan uudesta tasosta. Tarkoituksen päivityksestä elämässäsi. Ja se saattaa näyttää täysin erilaiselta, mitä luulit tekeväsi. Mutta se tulee monille teistä toivon tunteen, tulevaisuuden vision ja tietämisen kera.


>UudistuminenTeille jotka tunnette olevanne jumissa siinä, mitä teette, mutta teistä ei tunnu, että voitte tällä hetkellä jättää sen, miettikää, miten voitte uudistua. Tarkoitukseen liittyvä uudistumisenergia on voimakasta huhtikuussa. Ehkä katsotte, miten elämänne kulkee tai mitä tapahtuu perhe- tai henkilökohtaisessa dynamiikassanne ja mitä voitte tehdä tai luoda tuodaksenne lisää kohotusta tilanteeseen.


On hyvä kuukausi kallistua siihen suuntaan, miten voitte ottaa vastuun tilanteesta sen valittamisen sijasta, ettei teillä ole mitään. Jos tapanamme on voivotella, se voi viedä meidät alas ja laittaa uhrimoodiin pidemmäksi aikaa, kuin on terveellistä hyvinvoinnillemme. Tietenkin meillä kaikilla on vaikeita aikoja, mutta liian pitkä aika uhritilassa saa meidät ajattelemaan, ettemme osaa luoda mitään. Kun olet tuossa tilassa, sinun täytyy muistaa, että se muuttuu, elämä muuttuu koko ajan ja suhteet ja työtilanteet joissa olet, muuttuvat. Ja että voit ilmaista aikomuksen, affirmoida ja etsiä tukea tavalla, johon pystyt.


Salli itsesi tunnustella tarkoituksentunnetta huhtikuussa, mikä saa sinut esittämään joitain kysymyksiä. Mitä haluaisin tehdä elämässä? Mitä yritän visioida? Ketä haluaisin palvella enemmän? Kuka haluan olla nyt?


>SuruMonilla meistä on tietty tunnekuvio, joka voi panna meidät matalaksi toistuvasti. Joillakin se on turhautuminen, katkeruus, viha, masennus ja toisilla suru, murhe tai hämmennys.


Ja huhtikuussa suru tulee kollektiivisesti esiin ihmisillä tämän identiteettimuutoksen vuoksi. Kun maailmana hyväksymme erilaisen tarkoituksentunnun ja kuljemme eri vaiheeseen kollektiivisessa elämässämme, suru voi joskus seurata meitä.


Suru voi olla kaikkea mahdollista: liikkuen siitä tilasta joka lukkiuttaa sinut ja saa tuntemaan, että tukehdut tai olet kuolemassa, aina pienempiin ohikiitäviin hetkiin asti, jolloin tunnistat muutoksen mukana tulevan surun. Kenties kaipaat jotain ihmistä, koska muutat tai olet päättänyt vaihtaa työpaikkaa, tai tunnistat elämäsi muuttuvan ja tunnet surua eteenpäin siirtymisestä.


Suru voi olla hyvin luonnollista asioiden muuttumisen tunnustamista, mutta toisilla se voi jumittua moniin muihin asioihin psyykessä ja energiakentässä ja panna matalaksi. Jos sinulla on ollut paljon surua, nojaa tässä kuussa tarkoituksentunteeseesi. Ei tarvitse tulla painetuksi alas kollektiivisesta järkytys- ja suruenergiasta, joka kulkee läpi. Affirmoi: "Päästän irti kaikista tunteista ja energioista, jotka eivät ole minun."


Ja jos tunnet olosi melko eläväksi ja onnelliseksi omassa tarkoituksessasi, älä järkyty, jos mukaan tulee hetkellistä surua. Se on osa muutosprosessia ja olemista tunteidesi kanssa.


>Planeetta muuttuuPlaneetalla tapahtuu nyt paljon muutosta. Ja jos tunnet surua jostain, mitä näet maailmassa, ei tunnu hyvältä olla tuossa surussa pitkän aikaa. Tuntuu hyvältä tunnustaa nuo tunteet ja ryhtyä sitten toimeen.


Voimme jokainen tehdä oman juttumme, ja kollektiivina sillä kaikella on heijastevaikutus. Meitä on monta, ja jos aktivoimme tarkoituksentunteemme siitä, mitä voimme tehdä auttaaksemme asioiden muuttamisessa tällä planeetalla, lähetämme oman energiamme suotuisaan suuntaan.


Paljon rakkautta kaikille.

Lee

 No.9325

File: 1523881054964.jpg (58,32 KB, 720x720, 17884618_1522447611113406_….jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Miten teillä menee näissä energioissa? Yksi asiakas kuvasi omia kokemuksiaan kosmisen läimäytyksen saamiseksi universumilta. Siltä voi tosiaankin tuntua. Siitä mikä estää meitä korkeimmasta potentiaalistamme, on tullut hyvin äänekästä. Sitä ei voisi enää sivuuttaa. (No, voi, mutta se sattuu jatkuvasti.)


Planeetalla on enemmän valoa, kuin olemme koskaan ennen tunteneet. Se auttaa kovasti tapahtuvassa puhdistumisessa. Kuitenkin ennen kun jokin voi lähteä, meidän täytyy nähdä sen takana oleva syy. Jos sinulla on pelkoja ja elämässäsi tulee esiin tilanteita, jotka laukaisevat tunteesi, kysy itseltäsi:


* Miksi tämä laukaisee tunteeni?

* Mikä on peruspelko, joka paljastuu?

* Mikä elämäni kuvio paljastuu?

* Viimeisenä, ja tämä voi olla vaikea nähdä: mitä saan tästä?


Kaikella mitä teemme, on hinta. Vaikka se olisikin ulkoisen ilmaisun luomista siitä, miltä meistä tuntuu sisällä. Esimerkiksi, silloin kun ihminen sabotoi itse asioita (tietoisesti tai tiedostamatta), hän luo vain ulospäin ilmaisun sisäisestä arvottomuudentunteestaan.


Sitten kun selvitämme syyn laukaisijoidemme ja pelkojemme takana, voimme alkaa muuttaa tuota ohjelmointia. Yksi itseäni kovasti auttava asia on lopettaa iltani puhumalla sielulleni ja luettelemalla kaikki asiat, joiden tapahtumisesta olen kiitollinen tuona päivänä, ja sitten listaamalla yhden asian, jonka irtipäästämisessä tarvitsen apua. Annan myös täyden luvan olla autettu, vaikka tämä merkitsisi, että minun täytyy kokea tunteideni syvemmän tason laukaiseminen, jotta voin ymmärtää tuota ohjelmointia vielä enemmän. Vaikkei tämä tee asioista täydellisiä välittömästi, huomaat, että omistautuminen avun pyytämiseen tietyssä ongelmassa auttaa.


Kun jumalainen feminiinisyys tulee tasapainoon meidän kaikkien sisällä, se pakottaa maskuliinienergian puhdistamaan vääristymänsä sisältämme. Tämä voi aiheuttaa vihaa ja turhautumista, jopa raivoa. On ehdottoman tärkeää katsoa niitä tapoja, joilla emme ole eläneet jumalaisen feminiini/maskuliinimallin mukaan, vaan toimineet sen ehdollistamisen mukaan, joka on ollut läsnä alusta saakka. Tässä ei ole kyse syyttelystä tai vääristymien hakemisesta ulkoa, vaan sisäisestä matkasta. Kuvittele, jos me kaikki puhdistaisimme vääristymämme … Se muuttaisi kaiken.


>Fyysinen keho käy sen läpi!Itsestään huolehtiminen on supertärkeää nyt, kun ollessamme stressaantunut, väsynyt, nestehukkainen tai nälkäinen menemme matalampaan mielentilaan eikä tarvita kuin vähän niin menemme reunan yli. Syvän levon tarve on tavallista, kun keho sopeutuu korkeampaan valoon. Kuitenkin jotkut huomaavat, etteivät pysty nukkumaan, kun sisällä pyörii. Jos tämä koskee sinua, niin varmista, että maadoitut. Vietä paljon aikaa luonnossa selkä puuta vasten.


Huimaus iskee meihin todella, kun koko kehomme sopeutuu korkeampiin taajuuksiin. Ajattele juoksijaa, joka juoksee kilometrin päivässä rutiininomaisesti, mutta on nyt nostanut matkaa kolmeen kilometriin päivässä. Hän voi olla uupunut, voi olla tärkeiden hivenaineiden puutetta, paikkojen arkuutta ja tuntua, ettei keho sopeudu ikinä. Se tasoittuu kuitenkin sopeutumisjakson jälkeen. Jos koet tätä, varmista, että olet nesteytetty ja kehon elektrolyytit ja solusuolat ovat kunnossa.


Ruuansulatus on edelleen mielenkiintoinen kokemus. Se mitä keho haluaa ja sietää, tuntuu muuttuvan minuutista toiseen. Kunnioita parhaasi mukaan kehon tarpeita ja vahvista kommunikointia itsesi ja muotosi välillä. Älä epäröi konsultoida lääketieteen ammattilaista, jos olet huolissasi kehostasi ja yleisestä terveydentilastasi. Voi olla hyödyllistä kuulla, ettei mikään ole lääketieteellisesti pielessä, ja jos jokin on pielessä, voit päättää, miten edetä. Tieto on valtaa, ja sen saaminen ei tarkoita, että sinun täytyy noudattaa suosituksia.


Keho voi tarvita paljon työstämistä nyt. Tämä voi olla energiatyötä, akupunktiota, hierontaa, kiropraktiikkaa, kraniosakraaliterapiaa tai mitä tahansa, mikä toimii sinulla. Kehomme ei ehkä vielä toimi aivan kunnolla näissä korkeammissa energioissa.


Tämä on valtavaa aikaa monille meistä. Jotkut lataavat ja sisäistävät alkuperäistä jumalaista suunnitelmaansa, jotkut yhdistyvät korkeimpaan aspektiinsa ja avaavat kommunikointiväyliä (hermoratoja aivoissa) ja toiset alkavat työntää päänsä unohdusverhon läpi.


Jokainen taso vaatii huomiotamme, maailmassa, jossa häiriötekijöitä on kaikkialla. Ota hetki huomataksesi, mikä tai kuka vetää huomiotasi. Itse huomaan, että ne asiat jotka häiritsevät minua, vähentävät usein myös sitä ilon ja rauhan määrää, jonka tunnen kunakin hetkenä.


Olen huomannut joidenkin tekevän aikataulustaan hyvin tiukan. Jos tämä olet sinä, kysy itseltäsi: "Miksi en anna itseni vain olla? Mitä ajatuksia herää, kun annan itselleni hiljaisen hetken?"


Asteikon toisessa päässä ovat ne, joille on tullut olo niin mukavaksi omassa hiljaisuudessaan ja omassa seurassaan, että he ovat rakentaneet melkoisen linnoituksen ympärilleen pitämään maailman ulkona. Ymmärrä, että "tuolla ulkona" tunteemme laukaistaan ja meille näytetään, mikä tarvitsee vielä parannusta. Olemme kaikki Buddha yksin ollessamme, mutta se ei auta meitä kasvamaan. Siis jos olet tuntenut tönäisyn mennä taas "ulos", liittyä johonkin ryhmään tai aloittaa jotain uutta, se on sinulle rakastava työntö.


>Universumin virran mukana meneminenMeille aiheuttaa eniten ongelmia oma vastarintamme. Meillä on usein ennakkonäkemyksiä siitä, miten luulemme, että asioiden pitäisi olla, eikä tämä ehkä sovi yhteen sen kanssa, mitä on. Salli itsesi tuntea tämän aiheuttama suru ja päästä siitä irti. Asiat ovat paljon tasaisempia, kun menemme virran mukana. Aviomieheni sai tämän minulle perille kertoessaan hiljattain jollekin, miten hän oppi merkittävän oppitunnin katselemalla minun räpiköintiäni (kevyesti ilmaistuna).


Olimme melomassa nopeasti virtaavalla joella. Ei liian hullua, ainoastaan ensimmäisen tai toisen luokan koskea, mutten ollut tehnyt koskaan aiemmin sitä. Mieheni sanoi katselleensa minua, kun valitsin sen joen puolen, jolla halusin olla – joka oli yleensä se puoli, jossa ei ollut valtavia kiviä. Hän katseli, kun meloin ja meloin pysyäkseni reitillä, jota pidin turvallisena, vaikka joella oli muita ajatuksia. Jouduin väistämättä niitä kiviä vasten, joita halusin välttää, mikä pyöräytti kajakkini ympäri ja minut kylmään veteen. Hyvin värikkäiden sanojen virratessa suustani kamppailin, jotta saisin kajakin taas turvalliselle reitille, ja käytin paljon energiaa pysyäkseni tuolla alueella, ja sama vain toistui uudestaan.


Lopulta mieheni sai oman kajakkinsa rannalle ja veti myös minut ylös. Hän sanoi minulle, että tappaisin itseni yrittämällä kontrolloida jokea ja minun täytyisi antaa joen valita polkuni. Katsoin hätä, kuin hän olisi ollut hullu, ja sanoin: "Siellä on valtavia kiviä ja joki tähtää minua suoraa niihin!" (Voit kuvitella ilmeeni, kun olin märkä, väsynyt, kylmissäni ja vihainen.) Hän sanoi: "On aina kiviä. Salli itsesi mennä virran mukana. Lepää ja anna joen viedä sinua, ja kun näet kiven tulevan, reagoi viime hetkellä pysyäksesi veneessä."


Kun hän kertoi ystävälleen tätä tarinaa ja nauroi sille, miten vihainen olin ollut, hän selitti lähestyvänsä nyt elämää sillä tavalla. Hän menee virran mukana ja antaa sen viedä minne tahansa ja reagoi vain silloin, kun on pakko. Hän kertoi ystävälleen, että elämä on mennyt paljon tasaisemmin, stressittömämmin ja paljon hauskemmin, kun hän lakkasi yrittämästä kontrolloida asioita.


Joki ei ole erilainen kuin universumin virta. Miten monta kertaa olen elämässä yrittänyt välttää jotain ja haaskannut kaiken energiani, eikä minulla ollut enää yhtään jäljellä, kun tarvitsin sitä? Miten monta kertaa olen seissyt paikoillani raivoavassa virrassa ja sitten ihmetellyt, miksi minusta tuntui niin hakatulta? Miten monta kertaa olen yrittänyt pelata varman päälle, kun kaikki ympärilläni huutaa: "Päästä vain irti!" On aina kiviä, ja voimme joko opetella navigoimaan niiden ympäri helposti ja sujuvasti tai voimme tehdä sen itkien ja potkien.


Toivottavasti kuulet tämän viestin ja sallit itsesi mennä virran mukana. Joen vauhti kiihtyy, ja tarvitsemme kaiken energiamme, kun tulee aika hivuttautua kiven ohi kaatumatta.


Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. Pitäkää huolta itsestänne! Rakkaudella Jenny

 No.9326

File: 1523881222232.jpg (104,26 KB, 1027x1600, ffc9eadc.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Siunausta, rakas valoheimo.


Ilmiselvästi on ollut muutama intensiivinen viikko, kun tämä seuraava valotaso virtaa sisään. Tämä informaatiosarja puhuu sen moniulotteisista tasoista, mitä tapahtuu ylösnousemuksessa tässä nyt-hetkessä. Matkustan kohta Sedonaan korkeavärähteisiin kokoontumisiin, mikä tuntuu hyvin ajoitetulta, kun huhtikuu tarjoaa ainutlaatuista vuorovaikutusta uuden Maan kokemiseen johtavien kristallisiltojen kanssa. Tämä artikkelisarja voi antaa myös selkeyttä ja tukea.


Koemme plasmavalosykkeiden merkittäviä purkauksia. Muinaiskoodit tulevat esiin korkeampia aikajanoja varten. Avatkaa se, mitä olette kylväneet tänne ylösnousemusta varten, rakkaat. Kristalliverkko sopeutuu uuden Maan verkkoihin vakauden saamiseksi. Ilmaiskaa aikomus virrasta, vaivattomuudesta ja helppoudesta.


Meditoikaa tunteaksenne autuutta ja laajentumista ja helpottaaksenne puhdistustoimintaa. Keskittykää sydämeen, kun energiakenttästimulointi on erittäin voimakasta, erityisesti Kristus-taajuuden ruumiillistajilla. Koko kehon värähtelyjen ja syöksyaaltojen voimistuminen jatkuu. Ravistelkaa, kunnes selviydytte siitä!


Valokehonne muuttuu nyt – älkää antako mielen häiritä tätä pyhää transformaatiota. On myös syvää sieluryhmätoimintaa, vaihdamme todellisuutta kollektiivina.


Huomatkaa aktivoitunut sydäntoruslaajentuminen – kuin iso valoilmapallo. Pyörittäkää Kristus-timanttivaloa näiden kenttien kautta – se tukee todella tasapainoa ja integrointia. Lisää vettä ja hapetusta – puhdistamme epätäydentävät DNA-kuviot ja -leimat soluista. Päästä irti, itke, hymyile – tajusimme tämän. On turvallista muuttua.


Tämä päiväntasausaallon alkutyöntö kestää 17.4. saakka. Pitäkää fokus korkeimmissa ensisijaisissa aikajanoissa kaikille. Liittykää sunnuntain ykseysmeditaatioihin kollektiivista vahvistumista, tasapainottumista ja parantumista varten.


>Kristallisiltojen ylittäminen, osa 1Geomagneettiset myrskyt olivat voimakkaita näiden kosmisten tuulien alkupuhallusten aikana. Aurinkotuuli (plasman sisäänvirtaukset) on ollut myös jatkuvaa. Korkeavärähteisen Lähdevalokoodatun valon jatkuvaa virtaa. Asetelmat tämän käytävän aikana auttavat näiden plasman toimitusjärjestelmien jatkuvasti lisääntyvää tulvaa. Tämä vaihe on kuitenkin erilainen. Energiat kohoavat jatkuvasti, tulevat voimakkaammaksi – se on itse muutos. Tämä uusi taajuus paljastaa korkeampia kehityskaaria monille, mikä vuorostaan tasoittaa kollektiivista ylösnousemusta.


Kun planeetan magnetismi muuttuu, se avaa portteja – muinaisia portteja – ja aktivoi Gaian kristalliytimen säteilemään 5D-aktivointeja. Se laukaisee myös heränneen DNA:n ja valokehon ylösnousemusmoodiin. Tästä syystä keho, mieli ja tunteet ovat hyvin stimuloituja tällä hetkellä. Tämä on uusi valotaso, joka jatkuvasti avaa ja laajentaa meitä seuraavaan luomukseen, joka on jo paikoillaan. Uusi Maa nyt.


Jumalaisen tahdon sisäänvirtaus muuttaa merkittävästi Gaian magnetismia ja verkkoja. Huomaa jatkuva aurinkotuuli ja geomagneettimyrskyt päiväntasaushyökyaallon ajan 15.3. lähtien. Tämä on voimakasta energiaa, tehokasta ulottuvuutta muuttavaa ja tietoisuutta nostavaa valoa. Illalla 16.3. katselin kuusi tuntia tuon valoaallon tulevan lähemmäs ja aktivoivan äärimmäisen puhtaita planeetta- ja tähtitoruskenttiä lähijärjestelmissä. Tämän myötä virtasi myös valtavia sädehtiviä 5D-sateenkaariplasmakenttiä. Enemmän siitä seuraavassa artikkelissa.


Nämä puhtaat fotonitoimitukset avaavat sen magneettilinnakkeen, joka piti vanhoja järjestelmiä paikoillaan. Niin ylhäällä, kuin alhaalla, rakkaat. Vanha peli on loppu, sekä ulkoisesti että sisäisesti. Tästä syystä elämänvirtanne vaatii muutosta henkilökohtaisella tasolla. Tästä syystä ette pysty luomaan vanhalla energialla tai se tuntuu epämukavalta. Korkeampi kehityskaaremme, ensisijaiset Kristus-aikajanat, tekevät sen, mitä aiottiin, ja voimaannuttavat tämän kokemuksen luojat ja aktiiviset osallistujat nostamaan kaikki halukkaat sydämen ykseystietoisuuteen.


>Vanhan arkkitehtuurin ja vanhan tarinajuonen purkaminenAjattele universaalisti ja toimi paikallisesti. Kollektiivi vaatii muutosta kaikilla tasoilla. Tämä on vastavuoroista. Tulevat energiat luovat muutosta, puhtaan Lähdekokemuksen jumalainen paluu. Ylösnousemus on käsky Lähteeltä, ja koko universumimme muuttuu. Kollektiivi vastaa käynnistävään valoon etsimällä muutosta.


Tätä on tapahtunut vuosikymmeniä – se piilotettiin. Intensiivisyys lisääntyy, enemmän valoa tuo enemmän paljastuksia. Kun vääristymät, aikasilmukat, epätäydentävät aikajanat ja hologrammi-insertit/leimat poistetaan, kollektiivitietoisuus pääsee aidon valon, jumalaisen totuuden tasalle. Paljastukset alkavat kiihtyä, energiat voimistua ja keho-mieli-henki-kokonaisuutemme sopeutua.


Osa portinvartijan uskontunnustusta on varmistaa, että kaikille annetaan tilaisuus tutkia ylösnousemustaan ilman rajoja tai kontrollointijärjestelmiä, jotka puuttuvat heidän polkuunsa. Tätä tapahtuu tällä hetkellä ylösnousemuksessa. Kaikki puhdistetaan niin, että kollektiivinen ylösnousemuskokemus on täysin avoin kaikkien tutkittavaksi.


>Huolet ja epävarmuudetTämä ajankohtainen energia on tähdätty globaaliin ja selvään heräämiseen ja läpinäkyvyyteen. Epävarmuudesta, itseluottamuksenpuutteesta ja tunteiden syvästä puhdistamisesta voi tulla voimakasta nyt. Kyllä, se on osa prosessia ja DNA/valokehopäivytyksiä. Olette kuitenkin ehkä huomanneet, että se tuntuu erilaiselta, melkein liian intensiivistä joinain hetkinä. Tätä tapahtuu samaan aikaan, kun monet meistä kokevat voimakasta autuutta. Globaalit magneettimuutokset muuttavat myös henkilökohtaista magnetismianne – tapahtuu kuitenkin enemmän.


Kun siirrymme ykseystietoisuuteen, voimme tuntea kollektiivikentän. Paljon epävarmuudesta, egon puhdistamisesta ja luottamusvaikeudesta on heijastusta siitä, mitä tapahtuu kulissien takana. Niillä jotka uskoivat, että raha ja kontrollointi on tärkein asia, ei ole sydänalustaa, jolla seistä, kun aikajanat muuttuvat. Heistä tuntuu, että he menettävät kaiken menettämällä aineellisen omaisuutensa, yhteiskunnallisen statuksensa, taloudellisen statuksensa tai uskomusjärjestelmät siitä, mitä tämä kehittyisi. He pelkäävät paljastumista ja tuomitsemisesta. Näillä ihmisillä on energeettisesti syvä side lähes jokaiseen tällä planeetalla. Se ytimeen saakka ravisteleva menetys, jota he tuntevat uuden valon ottaessa suunnitelman hallintaansa, on kouriintuntuva.


Olemme kokeneet menetystä, kaiken sen uudelleenarviointia, mitä olemme, ja egotason kiinnikkeistä irtipäästämisen oman ylösnousemusprosessimme aikana. Sama prosessi on niiden ulottuvilla, jotka ovat valinneet alemmat aikajanat. Kuitenkin sen osuessa entisiin vallanpitäjiin voimakkaasti, noiden tunteiden ja rakenteiden vapautumisesta on kollektiivisia jälkivaikutuksia. Ne kärsivät, jotka ovat täysin rakastuneet ja kietoutuneet kontrollointiin ja manipulointiin valtana. Meidän täytyy muistaa, että tämä on sen kollektiivista irtipäästämistä ylikierroksilla, mitä tänne oli luotu.


On paljon syvempää sielun etsintää, kun vanhat rakenteet romahtavat. Kuitenkin on pointtia mainita "kulissien takana" tässä artikkelissa: koska olemme kaikki yhtä, koska energia tekee henkilökohtaiselle elämällemme täsmälleen saman kuin vanhoille rakenteille ja koska noilla järjestelmillä oli energiasiteet koko kollektiiviin, tunnemme niiden vanhojen perusalustojen poistamisen, jotka perustuivat kontrollointiin, egoon ja selviytymiseen. Tämä vaikuttaa meihin tapaus- ja persoonakohtaisesti. Armeliaisuus, anteeksianto, tunteellinen ja psyykkinen romahtaminen noista läpinäkyvyysoperaatioista on selvää.


Energia tekee saman meidän matkallemme kuin suuremmille käyttöjärjestelmille. Kyseenalaistaminen, epäilykset, pelot, epävarmuus, itseluottamuksenpuute … Nähdään, että kaikki tämä on heijastusta siitä, mitä tapahtuu massamittakaavassa. Kun ihmiset huipulla tuntevat haavoittumista ja epävarmuutta, mekin tunnemme sen. Se opettaa meille empatiaa ja myötätuntoa. Voidaksemme tulla täysin Kristus-olennoksi, osoitamme tuomitsemattomuutta ja anteeksiantoa. Valheellinen itseluottamus tai valheellinen voimantunto putoaa pois. Tämä sallii meidän tutkia uudelleen kaikkea tässä uudessa valossa. Uusien todellisuuksien rakentaminen purkaessamme vanhoja, on suunnaton tehtävä alemmalle itsellemme. Ole kärsivällinen, seuraa tämän uuden valon virtaa ja anna sen muuttaa sinua.


Riippuvuus vanhasta todellisuudesta loppuu. Mentaalisista, fyysisistä, tunnepuolen ja henkisistä vääristymistä luovutaan, jotta voidaan saada selvä kokemus uudesta polusta.


>Henkinen kypsyy ja henkinen paljastuminenHenkisen kypsyytemme, sydämemme ja suhteidemme haasteet vapauttavat menneisyyden magnetismin. Jos tunnet irtoavasi, juuri se tapahtuu kentässäsi (ja Gaian kentässä). Kyllä, ylösnousemussuodattimemme tulevat hienojakoisemmiksi ja hienojakoisemmiksi, kun käymme läpi tätä prosessia. Tämä on ollut jatkuvaa. Kuitenkin tänä vuonna, kun käsittelemme heränneen kollektiivin suurempia määriä, kokemus hävittää tarinajuonia ja uskomuksia siitä, keitä olimme ja miten menisimme tästä läpi.


Tämä on kaunis mestaruusvihkimys äärettömiin mahdollisuuksiin. Laitamme sydämemme höyhenvaa'alle. Mitä on opittu ja sovelsimmeko sitä kunnolla? Täytyykö jotain muuttaa mukautumiseksi korkeammalle kehityskaarelle?


Jatkamme sen jalostamista, mitä olemme, voidaksemme sulautua yhteen korkeamman aidon itsemme kanssa. Niiden jotka tuntevat ja luovat tämän vedon korkeammalle tasolle, täytyy kunnioittaa ja arvostaa sitä. Korkeavärähteinen heimo kurkottaa moniulotteisesti luodakseen korkeimpia lopputuloksia kaikille.


>Suhde Lähteeseen – sovella moniulotteista tietoisuutta kaikkeenSuhdettamme Lähteeseen testataan. Suhdeongelmat ovat heijastusta suhteesta Itseen, joka on suhde Lähteeseen. Jumaluus etsii omaa heijastustaan, voimistaa pyhiä peilejä ja korjaa vääristymiä.


Kun puhdas Lähdevalo palaa, kunnioitamme syvästi suhdettamme Lähteeseen. Tunnemme suhteemme luomakuntaan, kaikkeen ja kunnioitamme sitä Jumalana, Itsenä. Suhteemme Lähteeseen lopettaa ja harmonisoi suhteita muodossa, koska korkeamman itsen suhde puhdistaa Lähteen kera.


Opimme tämän jakautumisprosessin aikana, miten todellisuudet eroavat ja miten ne nousevat joksikin muuksi. Muistamme muinaisen luomisemme ja sen, miten luodaan taas harmoniassa Lähteen kanssa. Kurkotamme korkeinta totuutta, korkeinta ilmaisua kohti. Kaikki mikä rajoittaa korkeimman kehityskaaresi täyttä ilmaisemista, paljastuu.


Keskity moniulotteiseen tietoisuuteen ja sovella sitä kaikkeen, mitä ilmestyy elämänvirtaasi. Kaikkiin tilanteisiin, vuorovaikutuksiin, tunteisiin, käyttäytymistapoihin, sanoihin, projekteihin ja luomuksiin. Tämä on jatkuvaa ilmestymistämme esiin yhtenä yhtenäisenä tietoisuutena. Kaikki kulkee ulottuvuuksien halki – käytä tätä tietoa suoraan siihen, mitä tulee eteen.


Uusi valotaso voi olla intensiivinen joinain hetkinä – sekä voimakasta autuutta että voimakasta harmonisoitumista Kristus/kristalli/ykseysaikajanojen kanssa. Värähtelyämme testataan. Aitoutta testataan. Henkistä kypsyyttä testataan. Ylisieluryhmät nostavat mahdollisimman monia korkeampiin kokemuksiin sujuvasti ja helposti. Mitä kirkkaammin loistamme, sitä helpompaa toisten on nähdä valo.


Ensisijaiset Kristus-aikajanat ovat hyvin korkeavärähteisiä luomuksia ja kvanttivaikutuksella ne nostavat kokemuksemme nollapisteeseen. Muista, että ne ovat osa sillanrakentamista maailmojen välille – käytämme niitä ylösnoustaksemme 5D:hen. Kuten aina, värähtelyavain on kristallinen/Kristus-ihmissydän.


Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

 No.9327

File: 1523881316092.png (49,79 KB, 650x650, itq.png) ImgOps Google iqdb

Siunausta, rakas valoheimo.


"Pääsiäiskatedramme" joka tuntuu hyvin kaukaiselta tässä nyt-tilassa, ankkuroi voimakaita auringonpurkaustaajuuksia viime viikonloppuna. Ensimmäinen sunnuntaimeditaatiomme oli uskomattoman väkevä. Vuorella tehdyn auringonnoususeremonian jumalaisten valokoodausten ja kentän läpi syöksyneiden Lähdekoodien välissä, itkin koko ensimmäisen meditaation ajan kiitollisuudesta ja aktivoinneista.


>Pyhä avioliittoPyhä avioliittomme esitellään – korkeamman ja alemman itsen jumalainen yhteenliittyminen jatkuvana kokemuksena. Tämä on ruumiillistuminen, Kristus-itseksi tuleminen. Tämänhetkinen syvän rauhan ja jumalaisen läsnäolon tunne on hyvin paljon osa tätä yhteenliittymistä. Kunnioita tätä voimakasta rakkautta, tasapainoa ja halua olla rauhassa. Luota – tämä puhdistumis- yhteenliittymisvaihe on hyvin tarkoituksellinen.


Selväjärkiset unet viittaavat sekä henkilökohtaisiin että kollektiivisiin laukaisijoihin kristallisiltojen aktivoimiselle uuteen Maahan. Tästä syystä tämä sarja on nimetty näin – tähtiporttivuorovaikutus paljastaa jumalaisen alkemisen avioliiton globaalit aktivoinnit. Ruumiillistaminen korkeavärähteiselle heimolle, tietoisuus näistä tasapainottavista taajuuksista heränneille ja introspektio monille ei-heränneille. Gaian magneettiverkkojen muuttuminen päiväntasaussisäänvirtauksen myötä, vaikuttaa henkilökohtaiseen magnetismiimme ja vanhat polariteetit hajoavat sekä sisäisesti että ulkoisesti. Nojaa aurinkotuuliin – voi tuntua melkein romanttiselta tuntea Lähde näin selkeästi jälleen.


Muista, että korkeampi värähtely hallitsee enemmän alempia todellisuuksia. Tämä käytävä on Luojatietoisuustilasi täyteen oivaltamiseen ja uuden valon toimittamiseen kaikkien jumalaisten lahjojensa kera ihmiskunnalle.


Kun energiat transformoivat ja harmonisoivat meidät Kristus/kristalli/ykseystilan syvään rauhaan, ilmestymme esiin tästä introspektiovaiheesta täysin aktivoituneen sydänkeskuksen kera. Tuntuu jatkuvasti enemmän avatarmaiselta – on täällä ja ei ole täällä – mikä on uusi tietoisuutemme hologrammitodellisuuksista. Kun hallitsemme tämän yhteenliittymisen, kykenemme yhtenä yhtenäisenä Lähdevoimana muuttamaan todellisuutta hyvin nopeasti. Leikimme tällä Sedonan valoheimokokoontumisessa lauantaina 14.4. Liity seuraamme, jos voit.


>ValokehoevoluutioValokehomme muuttuu ja laajenee mukautuakseen evoluutioomme. Chakrajärjestelmä puhdistuu ja yhdistyy tukemaan uutta projektiota Itsestä. Nämä Lähdekoodien korkeammat taajuudet jotka tuntuvat kuin puhtaimmalta timantti-kristalli-Kristus- valolta, jonka voimme käsittää, saavat DNA:mme tottelemaan korkeampaa itseä, korkeampaa ylösnousemuskehityskaarta. Äskettäisen sisäänvirtauksen myötä Lähdekoodit laukaisevat uuden 5D-maan aistittavaksi todellisuudeksi kaikille halukkaille sydämille.


Ruumiillistumisyhteenliittymisen aikana DNA muistaa tuon ensisijaisen aikajanan tulevaisuuden luomisen tässä nyt-hetkessä. Tuleva itse, mennyt itse, nyt-itse yhdistyvät. Tämä voimistuu, kun Solaris aktivoi voimakkaat nollapistelaukaisijat. Tämä tapahtuu tällä hetkellä. Leimahtelu ylösnousemuspilarissasi on suora heijastus auringon leimahtelusta, joka on jo käynnissä.


DNA:mme reagoi myös muinaisten koodien aktivoitumiseen Gaiassa. Gaia muistaa teidät, rakkaat. Se sisältää kaiken, mitä olette kokeneet täällä, ja kaiken mitä tänne on kylvetty säilöön ylösnousemukseenne saakka. Huomatkaa, miten tämä valokehon laajentumisvaihe tuntuu vähän tutulta, kuin menemiseltä Kotiin. Tähtisiemenet ja adeptit muistavat enemmän aiemmista mestaruusmatkoistaan. Muinaisista levollisista, viisaista, luovista ja virtaavista olotiloista.


>Aika-avaruuden ja valon luonne muuttuuMuutamme elämäntyyliämme, suunnitelmiamme, luomuksiamme ja sijaintipaikkaamme mukautuaksemme korkeampaan kehityskaareen. Kyllä, uusia taitoja tihkuu esiin. Kuitenkin tämän puhtaan Lähdekoodatun valon fokus joka on kirjaimellisesti Jumalan paluu meihin, on Kristus-itsemme ruumiillistaminen, jotta voimme globaalisti aktivoida kristallisillat uuteen Maahan. Kunnioita sydäntäsi näiden pyhien porttien osana.


Uusi valo on kuin muuttamista uuteen kotiin. Loit tämän täysin uuden kodin ihanteelliseksi – värähtelyltään ihanteellisesti yhteensopivaksi korkeamman tietoisuutesi kanssa. Vanhat asiat eivät sovi tai tunnu oikealta tähän tilaan. Menneisyyden tiheämmät tunteet, tavat, riippuvuudet, ajatusmallit, sanat, toiminnot ja luomukset eivät tunnu tai näytä oikealta tuossa uudessa tilassa. Halu puhdistaa tavaroita, siivota tiloja ja muuttaa kaikkea fyysisyydessä edustaa sitä, mitä tapahtuu sisäisesti ja energeettisesti. Sovella moniulotteista tietoisuutta kaikkeen. Laajennu ulos henkilökohtaiselta matkalta ja näe vertauskuvalliset heijastukset siitä, mitä tapahtuu kosmoksessa.


Ota hetki ja unelmoi, tunne ja luo tuo korkeamman aikajanan kokemus itsellesi. Miltä ihanteellinen sisäinen tilasi tuntuu? Mikä on harmoniassa sen kanssa ja mikä täytyy karistaa tässä nyt-hetkessä? Puhdistamisesta tulee jalostuneempaa, kun taajuuksista tulee puhtaampia. Yritämme edelleen tajuta sisäisen muutoksen välitöntä ilmentymistä. Ja kuten kaikessa muussakin, harjoittelu on ainoa tapa tulla paremmaksi välittömässä ilmentämisessä.


>Globaalit yhdistymiset – osallistu auttaaksesi ja vastaanottaaksesiRakkaat, pysytäänpä fokusoituneena tämän globaalin muutoskäytävän jumaluuteen. Osallistukaa sunnuntain globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Levittäkää sanaa. Tämä on korkeavärähteisen heimomme kanssaluomista ja se tulee voimakkaammaksi joka viikko. Ne ovat erinomainen tapa yhdistyä veljiinne ja sisariinne kanssaluomaan korkeimpia lopputuloksia kaikille osallisille, vahvistamaan 5D-Kristus-aikajanoja ja parantamaan omaa ylösnousemuskokemustanne.


>Uuden kuun yhdistyminen tulee sunnuntaina 15.4. klo 18.59 PTValosta tulee hyvin voimakasta joinain hetkinä. Nukkuminen, luonto, luovuus ja yksinkertaisuus ovat siunauksia tämän vaiheen aikana. Muista, ettet ole valon uhri – olet sen kanava. Edistä virtausta. Tue kehoa, Gaiaa ja kollektiivia käsittelemään tämä jatkuvasti lisääntyvä virta.


Siunatkoon, uudistakoon ja puhdistakoon tämä jumalainen valo koko luomakunnan jumalaiseen olemiseen. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.


Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

 No.9328

File: 1524517509662.jpg (26,33 KB, 506x410, komekko21.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Kuolema ja verot. Ne kaksi asiaa joita ei voi paeta. No, ei ehkä niinkään verot. En aio puhua veroista, mutta kuolemasta kannattaa varmasti vähän puhua. Useimmille ihmisille 3D-maailmassa tämä aihe on epämiellyttävä. Ymmärrettävää. Siihen liittyy paljon väärää informaatiota.


Kristittyjä kiusaa jumala, joka sanoo heille, että on seurattava tiettyjä sääntöjä ja määräyksiä, tai muuten he palavat helvetissä ikuisesti. Tai kenties joillekin pahin kuviteltavissa oleva rangaistus, kuten pakko lukea raamattua kannesta kanteen uudestaan ja uudestaan ikuisesti … ja uskokaa minua, se ei ole mielenkiintoinen kirja.


Siis tietyt uskonnot eivät varsinaisesti innosta ihmisiä haluamaan kuolla, ottaen huomioon, että he eivät luultavasti ole pitäytyneet kyseisen uskonnon periaatteissa. Ja ottaen huomioon, että nuo säännöt muuttuvat tulkitsijasta riippuen. Ja muut uskonnot jotka uskovat karmaan, kertovat seuraajilleen, että jos he eivät elä hyvää elämää, he tulevat luultavasti takaisin hyönteisenä tai sellaisena, jonka täytyy kohdata vaikeita olosuhteita.


Enemmän tieteeseen nojautuvat eivät halua lähteä tästä maallisesta vaelluksesta, koska he eivät usko, että on jumala tai mitään elämän jälkeen. Siis kuoleminen on asia, jota he haluavat lykätä mahdollisimman kauan.


Toiset pelkäävät jättää rakkaita taakseen syyllisyyden ja velvollisuuden tunteesta, ja toisilla on vain liian hauskaa täällä.


>TÄYSIN OMA KATEGORIAMe jotka käymme läpi ruumiillistunutta valaistumista, olemme hyvin eri paikassa, kuin kaikki yllämainitut kategoriat. Olemme elämäkierron lopussa, joka kesti noin 26.000 vuotta, tuhat vuotta sinne tai tänne.


Kuolemme tässä elämässä – ja jotkut ovat jo tehneet sen – ja uudestisynnymme uuteen elämään pysyen tässä kehossa. Mutta tämä keho uudelleenkalibroidaan, joten se ei ole oikeasti sama keho, jonka kanssa aloitimme. Ihanteellisesti se sielumme ilmaisumuoto, ei esi-isiemme.


Meille kuolema ei ole mitään pelättävää. Itse asiassa joillekin meistä suurempi pelko on jumittaminen tässä, tavallaan uudelleenkalibroinnin ja integroinnin ei-kenenkään-maalla, mikä on julmaa. Emme toivoisi sitä edes pahimmalle vihamiehellemme.


Jos siis kestämme tätä, se johtuu siitä, että ajattelemme, että tuhansien elämien jälkeen tällä pallolla, haluamme tehdä jotain todella radikaalia. Emme halua lähteä ja tulla takaisin taas kerran – ja meidän täytyy aloittaa alusta ja unohtaa, kuka olemme. Joillekin meistä se olisi pahin helvetti.


Mutta toisaalta, ei ole mitään sääntöä, että meidän täytyy tulla takaisin. Sitten kun on herännyt, ei ole oikeastaan mitään pointtia palata, ellei siinä valinnassa ole iloa.


Kyse ei ole siitä, että meidän täytyy herätä, koska olemme jo hereillä. Heräämme ihmisenä. Eli sallimme sielumme tulla kehoomme ja elämäämme. Useimmat ihmiset jotka uskovat sieluun, uskovat, että heidän täytyy kuolla voidakseen kokea tuon sielun.


Siis kuolema. Olemme kaikki tehneet sen monta, monta kertaa. Tiedämme, että todellisuus toisella puolella on helpompi kuin tämä. Ja näin on, koska siellä fyysinen keho ja vanha ohjelmointi eivät rajoita meitä.


Mutta tiedämme myös, että niin vaikeaa kuin täällä oleminen onkin, ei ole oikeastaan mitään tätä aika-avaruustodellisuutta vastaavaa. Siinä on jotain, että on kehossa ja kokee itsensä hyvin tunnetasolla.


Maalasin ennen kankaalle, ja se oli hyvin aistillinen kokemus. Eksyin maalien väreihin, tuntuun ja tuoksuun. Tunsin jälkikäteen olevani humalassa. Luulen näin olleen, koska siinä oli kaikki autuuden ainesosat. Tunto, näkö, haju. Lisäksi upeaa musiikkia, jota soitin maalatessani, ja se oli täydellistä. Voin muokata maalia, miten tahansa halusin. Siitä ei aina tullut täsmälleen sitä, mitä olin kuvitellut, mutta se oli aina mielenkiintoista.


Siis kuolema. Kuolemme vanhalle ja tulemme uudeksi. Olemme kohdanneet – ja jotkut kohtaavat edelleen – pahimpien pelkojemme pimeyden. Pelot ovat tuttuja tunteita, jotka eivät ole totta.


Pelot ovat tuttuja. Ne ovat mielen tuote. Ne eivät ole se, kuka olemme.


>SINUN EI TARVITSE MENNÄ KOTIIN, MUTTET VOI JÄÄDÄ TÄNNESiis kuolema. Voimme ruksata sen pelkolistaltamme. Itse asiassa monet meistä toivovat suloista kuolemaa toisinaan, ottaen huomioon, että tämä prosessi voi olla työläs. Mietimme toisinaan, kestämmekö sen ja onko jokin kohta, jossa tunnemme tuon integroinnin fyysisesti ja tunteellisesti. Emme ole taatusti heikkoja.


Omassa kokemuksessani olen päästänyt irti paljosta. Olen keventänyt esi-isäohjelmointini taakkaa ja päästänyt irti hyvin paljosta energian ylläpitämisestä ja huolehtimisesta.


Monien tätä lukevien tapaan uusi "tavoitteeni" on enemmän iloa. Ja tunnen hengen olosuhteista huolimatta. Ja se on iso juttu, koska useimmat ihmiset odottavat kuolemaa kokeakseen sen. On siis hyvä nähdä se edistyminen, jota olemme tehneet hengen sallimisessa elämäämme – missä määrin olemmekin tehneet sen.


Joskus kun kaikki tuntuu liian musertavalta, istun alas ja yritän saada asiani järjestykseen. Viimeinen tahto ja testamentti, kaappien ja jääkaapin siivoaminen. Selailuhistorian poistaminen. Kaikki asiat joita ihmisen täytyy ajatella ennen kuolemista.


Mutta jostain syystä en pääse koskaan kovin pitkälle siinä. Häiriinnyn halusta saada kupillisen hyvää kahvia. Menen ulos autolleni, ja huomaan, miten leuto ja raikas ilma on, koska edellisiltana oli satanut täällä Floridassa. Voin tuntea oloni pelkästään hyväksi noina hetkinä, vaikka minusta olisi tuntunut kuinka hirveältä hetkeä aiemmin.


Siis tiedän, että minulla on aina vaihtoehtona lähteä. Ja jos ja kun teen tuon valinnan ja minulla on rauha sen kanssa, se tapahtuu. Se olisi valinta yhteistyössä sieluni kanssa.


Mutta haluan lopettaa onnistuneena. Onhan tämä minulle pitkään pyörineen "Jumalainen ihminen" -sarjan viimeinen jakso, loppuhuipennus. Haluaisin tehdä siitä todella hyvän.

 No.9329

File: 1524517954448.png (189,42 KB, 730x730, 237a10c0.png) ImgOps Google iqdb

Yksi 5D-tietoisuuden keskeisimpiä piirteitä on syyllisyyden, häpeän ja itse-epäilyn täydellinen puuttuminen. Voitko kuvitella kokevasi tämän? Voitko kuvitella sen upean sisäisen vapaudentunteen, jonka tämä toisi?


Kenties sinulla on ajoittain ollut tämä tunne, mutta olet havainnut vaikeaksi pitää siitä kiinni, kun olosuhteet tulevat haastaviksi. On harvinaista olla täysin vapaa näistä tunteista. Ne vaikuttavat ihmispsyyken luontaiselta osalta.


Jotkut väittäisivät jopa, että nämä tunteet ovat terveitä ja tarpeellisia. Tämä saattaa olla totta sillä hyvin pienellä prosenttiosuudella väestöstä, jolla on sosiopaattisia taipumuksia. Mutta useimmilla meistä se ei ole totta. Syyllisyys, häpeä ja itse-epäily ovat itse asiassa valtavan hyödyttömiä henkiselle heräämisellemme ja kasvullemme.


Miksi sitten näitä salakavalia tunteita jatkuvasti herää – riippumatta siitä, miten paljon henkisiä harjoituksia ja parannustyötä olemme tehneet vuosien saatossa?


>"Sisäinen poliisi"Kuten luultavasti tiedät, jokaisen sisällä on ns. superego tai sisäinen kriitikko, josta puhun tässä "sisäisenä poliisina". Mikä nimi sille annetaankin, se toimii äänenä ja/tai tunteena, joka kertoo jatkuvasti, ettet ole jollain tavalla ok – ettet tee jotain oikein, tarpeeksi nopeasti tai tavalla, jolla sinun pitäisit tehdä se. Se tuomitsee aina ajatuksiasi, tunteitasi, päätöksiäsi ja tekojasi.


Joillakin ihmisillä tämä ääni on erittäin kova, toisilla hienovaraisempi. Joskus tunnereaktio voi herätä niin nopeasti, ettei edes käsitä reagoivansa johonkin.


On tärkeää ymmärtää, että tämä mekanismi saa periaatteessa tuntemaan erillisyyttä Lähteeseen – ja tuntemaan häpeää, syyllisyyttä ja itse-epäilyä. Ollen kaukana tietoisuuden elävästä ja oleellisesta osasta, se on vain päähän ohjelmoitu mekanismi, jonka tarkoitus on pitää heikkona ja voimattomana.


Monet ihmiset eivät edes tiedä tästä mekanismista psyykessään. Mutta ne jotka ovat tehneet itsensä parannustyötä, ovat usein hyvin tietoisia siitä ja keskittyvät vähentämään sen tuomitsevaa vaikutusta ja parantamaan sen aiheuttamia haavoja.


Tuomitseva sisäinen poliisi on nuijinut joitain ihmisiä vuosikausia, ja he yrittävät jatkuvasti parantaa arvottomuuden ja riittämättömyyden tunteitaan. Kun sisäinen tuomitseminen on näin vakavaa, se johtuu tavallisesti siitä kritiikistä ja tuomitsemisesta, jota he ovat saaneet lapsuudessa vanhemmilta, opettajilta ja muilta auktoriteettihahmoilta, mikä on lietsonut tätä sisäistä kritiikkimekanismia.


>"Henkisen poliisin" tunnistaminenSisäisten poliisivoimien kenties salakavalin osasto on "henkinen poliisi". Sisäisen kriitikon tämä aspekti voi olla äärimmäisen salamyhkäinen. Tämä johtuu siitä, että henkinen poliisi sovittaa kaikki omaksumasi henkiset ajatukset, ihanteet, uskomukset ja tavoitteet hyvin ovelasti omaan agendaansa – luomaan häpeän, syyllisyyden ja itse-epäilyn tunteita silloin, kun et elä sen mukaan, mihin uskot.


Se tekee tämän vääristämällä ja vääntämällä henkiset ihanteesi ja uskomuksesi ankariksi ja pysyviksi säännöiksi siitä, mikä on hyvä, oikein tai henkistä – ja se jakaa tunnerangaistuksia, jos et tottele näitä sääntöjä. Oletko koskaan huomannut tätä?


Esimerkiksi, oletetaan, että jossain kohtaa omaksut uskomuksen, että meditointi on tärkeä harjoitus henkiselle heräämisellesi. Ja ryhdyt meditoimaan ja elät parhaasi mukaan tätä ihannetta. Mutta kenties et saa tehtyä sitä, minkä alun perin aioit. Miten kauan kestää, että tuo sisäinen ääni alkaa kalvaa sinua ja kertoo, että olet epäonnistunut, olet laiska, et ole sitoutunut omaan kasvuusi etkä koskaan saavuta valaistumista – tai jotain vastaavaa?


Tai kenties olet päättänyt, että haluat antaa anteeksi jollekin, joka on loukannut sinua. Kyky antaa anteeksi tuntuu sinusta henkiseltä – et halua pitää kiinni vihasta ja syyttelystä. Mutta niin paljon kun yritätkin, viha ja loukkaantuminen tulevat jatkuvasti esiin, ja huomaat, ettet pysty rehellisesti antamaan anteeksi tuolle ihmiselle. Taas kerran, miten kauan henkiseltä poliisilta kestää ottaa sinut hallintaansa, tuomita sinut ja vähätellä sinua, mikä aiheuttaa häpeää ja syyllisyyttä epäonnistumisesta henkisessä aikomuksessasi?


>Korkeamman itsesi ja henkisen poliisin erottaminenSaatat uskoa, että tämä ääni yrittää auttaa sinua ja pitää raiteilla henkisellä matkallasi. Haluathan olla kurinalainen henkisessä harjoituksessasi ja kokea korkeavärähteisiä tunteita ja anteeksiantoa.


Tässä kohtaa on tärkeää kyetä erottamaan henkisen poliisin ja korkeamman viisautesi sisäinen ääni (johon voi sisältyä korkeamman itsen, henkioppaiden, arkkienkeleiden tai muiden opettajien ääniä). Nämä ovat hyvin erityyppisiä ääniä, mutta ne voi olla vaikea erottaa, jos et kiinnitä huomiota ja pysy tietoisena, kun kuulet jonkin sisäisen viestin.


Yksi tapa tietää, puhuuko tuo ääni totta, on viestin hyväntahtoisuuden tunne. Korkeampi itse ja oppaat eivät puhu sinulle tavalla, joka aiheuttaa syyllisyyttä, häpeää tai itse-epäilyä. Ne eivät tuomitse. Ne puhuvat rakastavasti, ystävällisesti ja ymmärtävästi. Ne tekevät ehdotuksia. Ne tarjoavat opastusta ja suojelua. Kun ne puhuvat sinulle, on syvä tunne kietomisesta ehdottomaan rakkauteen riippumatta siitä, mitä ajattelet, tunnet tai teet.


Toisaalta henkisen poliisin viestit ovat aina vähintäänkin jonkin verran negatiivisia ja kriittisiä. Välitön reagointisi häpeällä, syyllisyydellä tai itse-epäilyllä – tai masennuksella, pelolla, epätoivolla – on avain, että olet juuri kuullut henkisen poliisin äänen. Se on hyvin tuttu ääni, jonka olet kuullut suurimman osan elämääsi, joten sitä on vaikea saada kiinni.


Se on erityisen vaikeaa, koska tämä ääni puhuu auktoriteetin kera, kuin vanhempi tai pappi tai opettaja. Ja koska useimpien ihmisten tapaan sinut on ehdollistettu kunnioittamaan auktoriteetteja, otat itsestäänselvyytenä, että se puhuu totta sinusta – olet viallinen ja riittämätön ja sinun täytyy tehdä kovasti töitä, jos aiot koskaan saavuttaa henkisen vapauden tai olla "hyvä" ihminen.


>Sisäisen auktoriteetin hankkiminenMitä siis voit tehdä kehittääksesi tunteen sisäisestä auktoriteetista ja saadaksesi vapauden henkisestä poliisista?


1. Nappaa se kiinni, kun se puhuu sinulle. Valppaus ja tietoisuus on avain. Tule tietoiseksi siitä, kun se antaa sanallisia tai tunneviestejä. Nämä viestit voivat olla hyvin hienovaraisia ja syvään juurtuneita. Tavallisesti silloin on taipumusta tulla tiedostamattomaksi, kun henkinen poliisi tekee työtään sinussa.


Kun saat sen kiinni, nimeä se. Oivalla selkeästi, mitä se on – jotain mikä ei ole ainoastaan hyödytöntä sinulle, vaan se myös heikentää pahasti henkistä heräämisprosessiasi. Tämä etäännyttää sinut automaattisesti siitä. Oivallat, ettei se kerro sinulle totuutta ja se on vain päähäsi ohjelmoitu mekanismi, joka on suunniteltu alentamaan värähtelyäsi.


2. Tiedosta tunnereaktiosi. Toinen askel on olla parhaansa mukaan reagoimatta ehdollistuneilla syyllisyyden, häpeän tai itse-epäilyn tunteilla. Jos nuo tunteet heräävät automaattisesti, älä tuomitse, työnnä pois tai yritä muuttaa niitä. Anna niiden vain olla. Tarkkaile niitä tuomitsematta ja oivalla, että ne ovat vain ehdollistuneita reaktioita.


3. Pidä puolesi sitä vastaan. Jos pystyt, niin vastusta sitten tätä kritiikkimekanismia – ei vihan tai katkeruuden kera, vaan maadoittuneen sisäisen auktoriteetin tunteella, sellaisena joka on oman tietoisuutensa herra. Kehota sitä tiukasti olemaan hiljaa. "Lopeta!" tai "Suu kiinni!" voivat olla hyvin tehokkaita.


Näe tuo mekanismi tunkeutujana, joka on hallinnut sinua ilman todellista henkistä auktoriteettia. Ja ota energeettisesti sen "paikka" keskellä päätä. Näet, että tämän tehdessäsi sen on pakko astua alas. Se ikään kuin tietää, että se on ollut isäntäsi vilpillisin keinoin ja perimmiltään sinulla on valta siihen.


4. Tuo sisään rakkautta. Sitten on aika kutsua rakkautta olemukseesi: rakkautta sitä sisäistä lasta kohtaan, jota tämä kritiikkimekanismi on kiusannut ikuisuuden. Selitä myötätuntoisesti tälle nuoremmalle itselle, miten olet oivaltanut, että olet pitkän aikaa sallinut kritisoitavan sitä sekä tuomittavan sen ja laitettavan häpeämään – ja olet pahoillasi tästä.


Lisää sitten, että otat nyt ohjakset ja teet parhaasi, ettei sitä tapahdu enää. Selitä myös, että opettelet vielä, miten pysytään tässä roolissa, ja saatat lipsua toisinaan – mutta aikomuksesi on pysyä valppaana ja olla sallimatta tuon kiusaaja-kriitikon olla ohjaksissa enää.


Rakkaus itseäsi kohtaan laittaa sinut luonnollisesti korkeampaan värähtelyyn. Ja itse asiassa ollessasi tässä korkeammassa värähtelyssä, voit alkaa jopa rakastaa tuota henkistä poliisimekanismia. Huomaat, ettei sillä ole mitään puolustusmekanismia rakkautta, luomakunnan korkeinta taajuutta, vastaan.


Olet luonnostaan paljon voimakkaampi kuin se. Sinä olet todellinen. Sinä olet tietoisuus – se ei ole. Riittävällä rakkaudella voit alkaa vapautua täysin sen tyranniasta.


>Muut sisäiset poliisivoimatSisäisessä poliisissa on muita osastoja, joista saatat tulla myös tietoiseksi. Sellaisia kuin "ruokapoliisi". Jos haluat kiihkeästi parantaa ruokavaliotasi, sisäisten poliisivoimien tämä osa saattaa elää ja voida hyvin sinussa. Saatat oivaltaa, että joka kerta kun syöt jotain, mikä sisältää esimerkiksi sokeria, geenimanipuloituja ruoka-aineita tai epäorgaanisia lisäaineita, ruokapoliisi tulee esiin täydellä voimalla. Saatat huomata puolustautuvasi sitä vastaan ja selittäväsi, miksi syöt sitä tai miksi et ole huono tai heikko ihminen. Voit nauraa tämän naurettavuudelle.


Tai miten olisi "hammaspoliisi"? Oletko tietoinen siitä aina, kun unohdat käyttää hammaslankaa tai et harjaa hampaita tarpeeksi kauan? Ja tietysti on aina "liikuntapoliisi", joka voi myös tehdä olostasi kurjan, kun sinua ei huvita harrastaa liikuntaa.


Taas kerran, tavoitteet joita sinulla on terveyteen liittyen, voivat olla hyvin arvokkaita ja hyödyllisiä. Mutta sisäinen poliisi tekee tiukkoja ja pysyviä sääntöjä noista tavoitteista ja rankaisee sinua tunteellisesti, jos rikot niitä. Tätä pitää etsiä ja napata se kiinni. Ajattele sitä: minkä mielivaltaisten sääntöjen sallit pyörittää elämääsi?


>Henkisyydessä ei ole tiukkoja ja pysyviä sääntöjäOikeasti ei ole mitään tiukkoja ja pysyviä sääntöjä, jotka koskevat henkisyyttä tai parasta tapaa elää. Henkisellä polulla on valtava valikoima opetuksia, koska ei ole vain yhtä tietä. Jokaisen täytyy noudattaa omaa ainutlaatuista tapaansa löytää tiensä Kotiin.


On tärkeää myös ymmärtää, että 3D-todellisuuden kaikkien luontaisten rajoitusten ja vääristymien vuoksi, kenenkään on hyvin vaikea edetä helposti täyteen heräämiseen, edes parhaissa olosuhteissa. Siksi on tärkeää olla kiltti itsellesi, kun etsit omaa tietäsi.


Kunnioita itseäsi. Pidä kiinni valinnoitasi ja päätöksistäsi. Salli itsesi tehdä virheitä. Älä anna sisäisen poliisin sanella, miten elät tai mitä tunnet itsestäsi.


Ja muista pitää hauskaa tässä sisäisen poliisin nappaamisessa, jos voit. Ota se huumorilla. Huumori on toisinaan melkein yhtä voimakasta kuin rakkaus, kun heräät siksi upeaksi ja voimakkaaksi henkiolennoksi, joka olet.

 No.9330

File: 1525260659649.jpg (18,18 KB, 480x360, 25299343_1290676277744421_….jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Siunausta, rakas valoheimo.


Alemmat todellisuusrakenteet häviävät, kun Kristus/ykseys/kristallitietoisuuden korkeammat todellisuudet ruumiillistetaan. Vanhojen maatodellisuuksien alustat häipyvät pois tässä ja nyt. Vaikutus kollektiivitietoisuuteen on selvä – 5D:n, 7D:n ja 9D:n ankkuroiminen Gaiaan ja korkeavärähteisiin tiennäyttäjiin saa aikaan ylösnousemuksen globaalia nopeutumista. Aikadynamiikat häviävät, hienojakoisempiin ja vähemmän lineaarisiin kollektiivisiin todellisuusversioihin mukautumiseksi.


Puhdas fotonivalo on koodattu jumalaista järjestystä varten. Se synkronoi kosmisen muutoksen ja järjestää todellisuutemme uudelleen ykseystietoisuudeksi. Se "yhdistää pisteet" ja saa aikaan yhdentymisen.


Voimme tuntea ylisieluryhmiemme massiivista uudelleenorganisointia tämän käytävän aikana. Ylösnousemus on saavutettu hyvin monilla tasoilla, rakkaat. Ei vain Gaiassa, vaan myös monissa ylisieluryhmissä.


Valuminen alaspäin fraktaaleissa on hyvin voimakasta – autuutta ja identiteetin kadottaminen, kun ruumiillistamme täysin moniulotteisen ykseystason. Monille on epäselvää, kuka he olivat, kuka he ovat tai kuka heistä on tulossa. Tämä on erittäin hyvä asia, koska se näyttää toteen tämän yhdistymisen ykseystietoisuuteen. Erillisyydestä tulee kaukainen muisto ja se häviää uuden valon kirkkauteen.


Kyvyttömyys määritellä itsensä tällä hetkellä on heijastusta makrokosmisesta uudelleenorganisoinnista, uudelleenkirjoittamisesta universaalilla tasolla. Harmonia käsketään ja saavutetaan korkeammissa ulottuvuuksissa, ja tiheämpi todellisuutemme peilaa tätä mikrokosmisella tasolla laajempien ykseyskokemusten kautta.


Laajennumme yhdistyäksemme pysyvästi tulevan itsen kanssa. Entisen, nykyisen ja tulevan itsen jumalainen avioliitto luo kristallisiltoja uuden Maan alustaan. Olemme kuulleet monta vuotta "ruumiillistuminen ensin". Oleminen tässä kokemuksessa tässä nyt-hetkessä, ja antautuminen tuntemattomalle on avain näiden siltojen avaamiselle kaikkien puolesta.


Tämä on lisätodiste alempien aikajanojen luhistumisesta nollapisteeseen – keskitymme siihen, mitä meistä on tulossa, ei siihen, mitä olemme olleet. Se nopeuttaa myös jakautumista, ja jokaisesta joka kokee seuraavan tason uuden valokehon, voi tuntua siltä, että näytämme toteen, mikä on mahdollista, siirtymällä vaiheittain korkeampaan taajuuteen. Tätä kokemusta tukevia energioita tulee toukokuun puolivälissä. Enemmän siitä pian.


>Kristus-tietoisuuden siltaHenki-muodossa-mallit muuttuvat, kun korkeamman värähtelyn todellisuudet tulevat ulottuville. Soveltuvat mallit jotka tekevät sillan maailmojen välille, kuten kosminen aurinko-Kristus, ruumiillistetaan joukkona, kun nämä itsen uudet mallit yhdistyvät. Se on hyvin erilainen tuntemus, hyvin erilainen kokemus kuin, miten Kristus on määritelty menneisyydessä.


Ensisijaisen ylösnousemusaikajanan muuttumisen myötä viime vuonna, luomme nyt korkeampia mahdollisuuksia ja laajempia kokemuksia kollektiiville. Kristus-tietoisuus on silta maailmojen välillä, minkä vuoksi sillä on pelastajan sivumerkitys ja mestarit sanoivat, että tekisimme "kaiken tämän ja enemmän" . Aivan kuten ensisijasta Kristus-ylösnousemusaikajanaa, käytämme sitä porttina uuteen kokemukseen, koska se tekee sillan ulottuvuuksien ja tiheyksien välille. Minä olen avoin ovi.


Luomme uusia perustoja tämän käytävän aikana, uusia malleja siirtämään meidät uuteen kokemukseen. Kun ruumiillistajat hylkäävät vanhat määritelmät itsestä, nousemme menneisyyden mallien yläpuolelle. Löydämme ja otamme vastaan "inkarnoitunut Luoja" -kykymme, harmonisoidumme kaiken jumalaisen palvelemisen kanssa ja luomme korkeampia kehityskaaria kaikille osallisille.


>Identiteetittömyyskiriisi – ota tuntematon avosylin vastaanIdentiteetti oli sidottu egon mentaali- ja tunnerakenteisiin. Ykseystietoisuuden täyden ankkuroimisen myötä tulee nyt aidon itsen puhdistaminen, irtipäästäminen ja paljastaminen. Vanhat valostandardit eivät määrittele meitä, ja monille tähtisiemenille tämä avaa täysin sisäiset portit seuraavan tason luovuudelle. Korkeavärähteinen luominen yhdessä evoluutiolle antautumisen kanssa voi olla voimakas siirtymävaihe. Hengitä, meditoi, ole luonnossa ja anna valon muuttaa sinua.


Kun antaudumme ajankohtaiselle transformaatiolle, Lähde paljastaa uuden kristallisen olemistavan. Tässä on suurta vapautta, ja vapaus on niiden galaktisten tähtiporttien tarkoitus, joista kuljemme.


Korkeavärähteisen heimon kollektiivivalinta ruumiillistaa ykseys/Kristus/kristallitietoisuus ja yhdistyä korkeampaan itseensä on saanut aikaan valtavaa nopeutumista. Tämä hajottaa uskomuksia ja malleja, jotka eivät sovellu uusiin todellisuuksiin ja korkeampiin aikajanoihin. Tästä syystä hyvin monet tuntevat autuutta ja itsen häviämisen. Viimeinkin pystymme todella antautumaan tuntemattomalle.


Toisia palvellessa päästämme irti henkilökohtaisesta agendasta kaiken palvelemiseksi. Tämä käytävä pyytää meitä ankkuroimaan 5D:n, 7D:n ja 9D:n. Vaikutukset tietoisuuteemme ovat selviä. Kadotamme henkilökohtaisen identiteetin ja omat agendat. Mustamme Luojatilamme ja ilmennämme kollektiivisia kokemuksia yhtenä puhdistuneena olemuksena. Uskaltaudumme tuntemattomaan kokemukseen korkeampien tilojen säilyttämisestä fyysisyydessä. Autuudesta, jumalaisesta rakkaudesta ja jumalaisesta ykseydestä tulee jatkuvaa ja horjumatonta.


>Muinaisten rakenteiden ja koodauksen aktivointiPortinvartijat ja verkkotyöläiset ovat keskittyneet syvien muinaisrakenteiden aktivoimiseen syvällä Gaian pinnan alla. Me laitoimme nämä paikoilleen auttamaan ylösnousemuksemme ruumiillistumis- ja kristallisiltavaiheessa. Kristallikoodien – tuon ainutlaatuisen energian jota huokuu planeetasta tässä nyt-hetkessä – vapautumista Gaiasta voimistavat kristallikerrostumien, akviferien ja maanalaisten muinaisrakenteiden aktivoidut koodit. Saatatte huomata tämän 5D/7D-taajuuden läsnäolon ja tunnun, joskus odottamattomissa paikoissa. Tämä on uuden Maan verkkojärjestelmän vahvistumista, mikä leviää Gaian ylösnousseen ulottuvuuden kenttien ja uusien magneettilinjojen kautta.


>Häviävät todellisuudet ja jakautuminenJakautuminen on arkaluontoinen keskustelunaihe. Se laukaisee usein tuomitsemista ja uskomuksia, minkä vuoksi päätän olla puhumatta siitä. Se on, mitä on. Kun siitä tulee selvempää kollektiiville ja sivuvaikutukset tuovat eriskummallisia tapahtumia henkilökohtaisesti ja globaalisti, meille annetaan tilaisuus olla täysin tietoinen ylösnousemusvalinnoistamme, aikajanavalinnoistamme ja jumalaisen palvelun valinnoistamme.


Olemme kaikki yhtä – jakautuminen on tilapäinen vapaan valinnan kokemus, aivan kuten erillisyys oli väliaikainen kokemus. Pankaa merkille, miten ykseystietoisuuden paluu hävittää tuhansien, miljoonien vuosien kokemukset tiheydessä kaukaiseksi muistoksi. Omalle tietoisuudelleni tämä on ylösnousemuksen siunaus – vapaus siirtyä täysin uuteen olemistapaan tuomitsematta tai ilman jäämää siitä, mitä menneisyydessä on tapahtunut. Poissa. Täysin.


Jakautumisen globaalit sivuvaikutukset voivat olla haastavia jollekin. Säilytä jumalainen neutraalisuus, kun heijastuksista tulee voimakkaampia kollektiivissa. Kaikki tehdään antamaan globaalille kollektiiville tilaisuus harmonisoitua rakkauteen pelon sijasta. Jotkut tapahtumat ovat motivoivia, jotkut heijastuksia ykseystietoisuudesta, mitä täytyy muuttaa maailmanlaajuisesti.


Nämä todellisuudet ovat syviä. On viisasta olla tuomitsematta merta pinta-aaltojen perusteella luullen, ettei ole muuta.


Pysy notkeana kummallisuuden läpi, huomaa, milloin tunteesi laukaistaan, ja tee sisäinen työ. Antaudu fotoniautonomialle ja avaudu jumalaisen rakkauden autuudelle. Jumalaisen rakkauden autuus kasvaa. Se ottaa valtaansa alemman itsen tämän vaiheen aikana sekä kirjoittaa alempien todellisuuksien yli kollektiivisesti.


>Globaalien ykseysmeditaatioiden kaksivuotispäiväEnsi sunnuntai merkitsee kahta vuotta viikoittaisia ykseysmeditaatioita! Kaksi vuotta olemme rakentaneet tätä puhtaan tietoisuuden kenttää ja yhdistäneet moniulotteiset itsemme, palvellen jumalaisesti kaikkien halukkaiden sydänten ylösnousemusta.


Jatkamme Gaian ja ihmissydänverkon vahvistamista lisäämällä rauhaa, kristallitietoisuutta ja ylösnousemusta. Osallistu sunnuntaina globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 8.11., 11.11 ja 17.11 PT. Levitä sanaa – tämä on korkeavärähteisen heimomme kanssaluomista ja se laajenee jatkuvasti. Liity veljiisi ja sisariisi kanssaluomaan korkeimpia lopputuloksia kaikille osallisille, vahvistamaan 5D-Kristus-aikajanoja ja parantamaan omaa ylösnousemuskokemustamme.


Valosta tulee hyvin voimakasta joinain hetkinä. Nukkuminen, luonto, luovuus ja yksinkertaisuus ovat siunauksia tämän vaiheen aikana. Muista, ettet ole valon uhri – olet sen kanava. Edistä virtausta. Tue kehoa, Gaiaa ja kollektiivia käsittelemään tämä jatkuvasti lisääntyvä virta.


Siunatkoon, uudistakoon ja puhdistakoon tämä jumalainen valo koko luomakunnan jumalaiseen olemiseen. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

 No.9331

File: 1525260843881.jpg (61,42 KB, 732x959, 9ea00d34.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Seuraavassa on jyväsiä pohdittavaksi ja meditoitavaksi, sillä vain sinä voit tietää totuuden, riippuen siitä, missä olet omassa evoluutiossasi/ylösnousemuksessasi.


Miten vetäydyt kaksinaisuusmaailmasta – tuosta erimielisyyksien, ahneuden, karman ja kaikkien niiden asioiden maailmasta, jotka tulevat syvästä uskosta erillisyyteen? Päästä irti syvään juurtuneista uskomuksistasi, että niitä edes on, sillä Uudessa niitä ei ole. Vain päästämällä irti näistä uskomuksista voit astua Uuden porteista. Auttaa, kun näkee, että jokainen näistä vanhoista uskomuksista, on harhakuva eikä harhakuvilla ole valtaa sinuun. Sinä pidät ne elossa valittamalla ja kiinnittymällä näihin erillisyyden, vanhan matriisin aspekteihin. Sitten kun olet päästänyt irti kaikista erillisyysaspekteista, voit olla Uudessa. Miten? Pidä ajatuksesi positiivisina ja korkeina, rakasta itseäsi ja kaikkia muita, sillä olette yhtä, ja päästä irti pelosta ja tuomitsemisesta. Sinua eivät kontrolloi toiset tai se, mitä vanha maailma haluaa sinun uskovan. Sinulla on vapaa tahto olla, kuka ja mitä valitset. Uskomalla kaiken, mitä näet ja luet, viivytät vain omaa astumistasi Uuteen, sillä ellet ole vain rakkautta, Uusi pysyy ulottumattomissasi. Et voi olla vanhaa ja Uutta samanaikaisesti, ja kuitenkin olemme kaikki jatkumolla, kun päästämme irti ja integroimme Uutta sisällemme. Tee jokin valinta. Mitä päätät kokea?


Sinulla saattaa olla ohikiitäviä vilauksia Uudesta. Kuitenkin niin kauan kun uskot kaikkea ja kaikkia, et ole Uudessa, ellet käytä omaa erottelukykyä tietääksesi, mikä resonoi kanssasi ja mikä ei. Totuus sinusta on puhdas rakkaus – kaikki muu on valheellista. Kuitenkin erillinen ego roikkuu kiinni valheellisessa, harhassa. Saatat leikkiä Uudessa olemisella, kuitenkin kummassakin maailmassa oleminen aiheuttaa hajaannusta sinussa. Haluat uskoa, että olet vain rakkautta – kuitenkin saatat ihmetellä, miksi epäilet ja miksi et ohita synkempiä ajatuksiasi. Tämä on erillisyyden aspekti. Ei ole hyvää ja huonoa, meitä ja heitä, oikeaa ja väärää, jne. Nämä ovat kaikki esimerkkejä erillisyydestä. Saatat miettiä, oletko todellakin jumalainen – kuitenkin sinulla on edelleen alempia ajatuksia ja tunteita. Muista, että olemme kaikki siirtymässä. Korkeampi totuus on, että olet jumalainen. Piste. Hyväksy erillinen egosi ja anna se olla sielusi ilmaisija. Kerro sille, ettei sen tarvitse taistella tai vastustaa, sen ei tarvitse roikkua vanhassa, sen ei tarvitse tuntea erillisyyttä sieluun, sillä todellisuudessa se ei ole erillään. Vain silloin kun lasket älysi varaan, voimaannutat erillistä egoasi.


Tiedä, että kun korkean ulottuvuuden energialatauksia virtaa sinuun, ne ovat neutraaleja. Riippuu sinusta, annatko latausten voimaannuttaa positiivisuuttasi vai negatiivisuuttasi. Lataukset voimaannuttavat sitä, missä tietoisuutesi on. Niinpä jos tunnet negatiivista itsestäsi, muista ja/tai maailmasta, lataukset korostavat sitä. Jos sinulla on vain positiivisia ja rakastavia tunteita ja ajatuksia, lataukset voimaannuttavat tätä. Se riippuu sinusta. Mikä on valintasi? Kuka olet? Mitä tietoisuutta projisoit maailmaan – Uutta vai vanhaa tietoisuutta? Kun lataus tapahtuu, se tuo esiin lisää irtipäästettävää ja transformoitavaa, riippumatta siitä, onko henkilön tietoisuus positiivisessa vai negatiivisessa. Se tuo irtipäästettäväksi lisää, mikä ei ole rakkautta, ja sinkoaa ulos mukavuusalueelta. Sitten asiat muuttuvat.


Tietoisuuteen tuodaan vanhoja uskomuksia ja solumuistoja syyllisyydestä ja häpeästä. On tärkeää ottaa vastuu kaikista valinnoistaan. Lapset eivät ole uhreja, hekin valitsevat … oivaltavat he sen tai eivät. He valitsevat olosuhteet, jotka auttavat heitä kehittymään. Lapset eivät ole uhreja, he ovat sieluja. Valitsemme kaikki kokemuksia, jotka auttavat meitä kasvamaan ja kehittymään. Tuomme usein esiin, erityisesti lapsena, kokemuksia muista elämistä.


Valolataukset auttavat meitä päästämään irti näistä traumaattisista elämistä ja näin karmasta. Emme ole sidottuja mihinkään vanhoihin tarinoihin. Itse asiassa meidän tehtävämme on vapauttaa itsemme vanhoista malleista ja uskomuksista. Minua on henkilökohtaisesti opastettu lukemaan kirjoja naisista, joita on väheksytty, hyväksikäytetty ja tapettu sen vuoksi, että he ovat olleet omassa voimassaan. Tämä on ollut sieluni tapa auttaa minua päästämään irti näistä muiden elämien vanhoista malleista, kun tämä ei ole totuus minusta tai sinusta. Tiedä kuitenkin, että kaikki mitä on tapahtunut tässä elämässä tai muissa elämissä, on ollut korkeimman evoluutiomme vuoksi. Jos jatkamme edelleen jotain mallia ja tunnemme syyllisyyttä tai syytämme itseämme tai toisia jostain, se on tönäisy päästää irti ja olla rakkautta, voimakas ja vastuussa kaikesta, mitä olemme valinneet. Kaikki energia mitä tuodaan tietoiseen itseen, on tarkoitus vapauttaa ja transformoida rakkaudeksi. Meitä pyydetään katsomaan syvemmälle kaikkeen, mitä tapahtuu ja on tapahtunut, sillä siinä on viesti meille.


Silloin kun koet jonkin suuren muutoksen, kuten ihmisten lähteminen pois tai muutos liiketoiminnassa tai vauraudessa, katso syvälle löytääksesi syvemmän viestin, syvemmän totuuden. Tunne kaikkea – älä käytä älyä totuuden kertomiseen, sillä se ei voi kertoa. Jos pystyt menemään syvälle joka olosuhteeseen, vapaudut kahleista, jotka sitovat sinut vanhaan, ja olet todella vapaa. Vaikka on ollut paljon irtipäästämistä, nyt menet syvemmälle, sillä totuus on spiraali. Muutos ei ole nynnyjä varten. Se vaatii suurta vahvuutta, rohkeutta ja luottamusta. Muutos ei ole rajallinen – se kehittyy mukanasi ja tuo sinut lähemmäs ja lähemmäs Lähteenä olemista … sisäisenä Lähteenä. Olemme ruusuja. Ruusut avautuvat sisältä.


Useimmat eivät halua päästää irti harhakuvistaan. Useimmat eivät tietenkään halua tulla riisutuksi alasti, joten he roikkuvat kiinni harhakuvissaan. Jos kaikki elämässä on harhaa, mitä on jäljellä? Sinä Lähteenä on jäljellä, ja sille voit rakentaa, kuka päätät olla. Miten? Keskityt vain sieluolemukseesi ja siihen, mitä haluat tuntea. Jos haluat tuntea rauhaa, anna kaikessa olla kyse rauhasta elämässäsi. Tämä merkitsee, että annat kaikkien ajatustesi, tunteidesi ja tekojesi olla rauhaa, ilman epäilyä tai tuomitsemista, etkä valitse muuta kuin rauhaa. Jos haluat tuntea iloa, annat kaikkien ajatustesi, tunteidesi ja tekojesi olla iloa. Kun keskityt siihen, mitä haluat tuntea, kaikki mikä on vastoin sitä, tuodaan pintaan transformoimista varten. Jatkat transformoimista, kunnes jäljellä olet vain sinä – Lähde.


Muutos ei ehkä ole aivan sitä, miten kuvittelet sen, mutta se on aina, mitä tarvitaan … jos haluat oikeasti ylösnousta. Luovu odotuksistasi, millaista se on, ja virtaa sen kanssa, mitä annetaan, sillä luultavimmin se on jotain, mitä et odottanut. Kuitenkin se on jotain, mikä auttaa sinua siirtymään pois vanhasta ja mukavasta ja kehittymään.


Leiki/visualisoi, että seisot mahtavan Ozin edessä (tai jonkun jota pidät voimakkaampana ja tietävämpänä kuin sinä, kuten opas tai sielu tai opettaja). Hän sanoo: "Anna minulle jotain, mistä haluat päästää irti." Teet sen ja sitten hän sanoo: "Anna minulle jotain lisää." Tämä jatkuu, kunnes sinulla ei ole enää mitään annettavaa. Tätä sinulta pyydetään. Miltä tuntuu olla ei-mitään ja omistaa ei-mitään?! Pelottaako? Anna myös tämä. Tämä pieni harjoitus kuvaa todellista irtipäästämistä – se ei ole vain älyllinen harjoitus, vaan auttaa sinua todella päästämään irti. Täyty irtipäästämisen jälkeen jumalaisella rakkaudella, sillä olet luonut tyhjiön, joka täytyy täyttää rakkaudella.


Äly on harhaa, kuitenkin useimmat seuraavat vain älyään (joka tuntee vain entiset kokemukset) eikä sydäntään. Sydämensä seuraaminen merkitsee, että tunnustelee asioita – ei vain reagoi automaattisesti tavalla, jolla on aina reagoinut. Intuitio on sydäntä – se on tuntemista, ei ajattelemista. Aito intuitio on Uutta, sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut sinulle. Intuitio voi tuoda sinut johonkin paikkaan, kuitenkin ilman toimeen ryhtymistä homma on kesken. Teko voi olla aikomus – ei älyllinen aikomus, vaan sydämen aikomus … tunnet sen. Mitä jos ei ole aikomusta ja tunnet vain tyhjyyden? Anna sen olla ok. Luota, että sinua opastetaan – intuitio on opastuksesi.


Muuttuminen ei tapahdu hetkessä tai silloin kun ajattelet, että sen pitäisi. Ylösnousemus on jatkuva ja ääretön. Ei ole mitään tavoitetta, paitsi kehittyä. Jokainen valintasi auttaa kehittymään tai taantumaan. Kukaan ei tee tätä puolestasi. Olet yksin vastuussa omasta evoluutiostasi. Tämä vaatii sinua olemaan hereillä ja tietoinen kaikista valinnoistasi. Et voi kehittyä älyä käyttäen. Sinun täytyy tunnustella kaikki valintasi selkeyden kera. Kysy: "Auttaako tämä vaihtoehto minua kehittymään vai taantumaan?" Tunne sydänalasi joko laajentuvan tai supistuvan. Laajentuminen = kyllä. Supistuminen = ei. Tee rauhallisesti tietoinen valintasi.


Jos elämässäsi on jokin haaste, mene syvälle siihen ja tunne tuo oppiminen. Vaikka se olisi toinen ihminen, joka peilaa sinulle, minkä olet torjunut tai mitä olet vastustanut, se on tilaisuus transformoida tuo energia sisälläsi. Äly kehottaa meitä juoksemaan toiseen suuntaan – sydän kehottaa meitä olemaan kärsivällinen ja katsomaan sisältä, sillä et olisi vetänyt sitä puoleesi, jos olisit vapaa tuosta vanhasta mallista, joka luo edelleen elämässäsi. Reagointi on kieltämistä, tuomitsemista ja vastustamista. Tietoinen toiminta on olla kiinnittymättä tuohon energiaan tai olla vastustamatta sitä ja ottaa huomioon, että se mitä erillinen ego haluaa paeta, on juuri se asia, jonka sielu haluaa sinun näkevän. Vanha sanonta kuuluu: "Se pysyy, mitä vastustat." Se on totuus, sillä kun vastustat jotain, se menee suoraan takaisin alitajuntaan, jossa se luo jatkuvasti, kunnes tartut siihen ja transformoit sen rakkaudeksi.


Luota, että sinua tuetaan ja opastetaan kaikissa sydänvalinnoissasi. Jokainen sydänpohjainen valintasi auttaa kaikkia, sillä jaat automaattisesti sen, mitä olet sisällä. Värähtelysi eheyttää tai kuluttaa. Mikä on valintasi? Sain äskettäin upean yhteyden henkilöön, joka asuu muualla päin maailmaa. Nimittäin ei tarvitse olla fyysisesti läsnä rakastaakseen ja ollakseen rakastettu, sillä rakkaudella ei ole mitään rajoja tai sääntöjä. Vedät puoleesi, mitä olet, ja heijastat samaa.

 No.9332

File: 1525260853760.jpg (33,62 KB, 500x438, 7ec.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Useita viikkoja peräjälkeen meitä on pommitettu kosmisella, taivaallisella ja aurinkoaktivoinnilla toisensa jälkeen, mikä on aiheuttanut niin suurta nopeutumista, että on usein tuntunut, ettei meillä ollut riittävästi aikaa nousta hengittämään ilmaa, ennen kuin meille paiskattiin seuraavat koodit. Näiden valtavien valolatausten tulokset ovat aiheuttaneet niin paljon sisäistä muutosta, että tietyt aspektimme joiden kera astuimme maaliskuuhun, eivät ole tunnistettavia enää huhtikuussa. Itse asiassa, jokainen tämän vuoden neljästä ensimmäisestä kuukaudesta on tuntunut kokonaiselta elämältä.


Pimennyksistä päiväntasaukseen olemme liikkuneet poikkeuksellisen syventymis- ja laajentumisjakson läpi – intensiivinen valmistautuminen mystiseen avioliittoon vihkimiseen. Päiväntasauksesta pääsiäiseen ne jotka olivat valmistautuneita, aktivoivat nousseen Kristuksen henkiinheräämiskoodit jumalaisen täydellistymisemme, korkeamman ja alemman itsen ja feminiini- ja maskuliinipolariteetin pyhän yhdistymisen, kautta. Pääsiäisestä (Oinaan) uuteen kuuhun olemme integroineet aktivoituja ylösnousemus/henkiinheräämiskoodeja DNA:ssamme, kun alamme mukautua uudelle tietoisuustasolle ja omaksua sen laajuuden, mitä olemme juuri käyneet läpi.


Jossain kaiken tämän keskellä meitä esti myös erittäin tarpeellinen neurologinen uudelleenkartoitus Merkuriuksen perääntymismatkan aikana. Meidät kytkettiin täysin irti, mikä antoi jokaiselle meistä kyvyn katkaista yhteydet perusteellisesti ja irrottaa täysin kaikki ne monet johdot ja langat, jotka yhdistivät meidät vielä vanhaan mentaalimatriisiin.


Tämän massiivisen hankkeen tulokset ovat edelleen paljastumassa. Perimmiltään se kuitenkin vapautti meidät kaikista valheellisista valtarakenteista ja antoi meille käyttökelpoisen vaihtoehdon kiinnittyä aitoon Lähdevoimaamme … reitittää uudelleen henkilökohtainen elämävoimamme valmisteluna langattomuuteen.


Siis kyllä, 2018 on potkinut meistä paskaa ulos tähän mennessä … mutta näin on, koska 1) olemme valmis siihen ja 2) saavuttaaksemme taajuuden, joka tarvitaan jumalaisen suunnitelmamme toteuttamiseen, meidän täytyy kyetä omaksumaan valtavia valomääriä. Tässä kirjoitamme käsikirjoituksen uudelleen koko ihmiskunnalle, sellaisen joka sisältää totuuden alkuperästämme ja täydestä biologisesta potentiaalistamme.


Tämän kuukauden ensimmäisen puoliskon fokus oli integrointi lepäämällä sisäisessä pyhätössämme. Huhtikuun toisessa puoliskossa aloitimme intensiivisen jälleenrakennusvaiheen ja uudistamme itsemme, tilamme ja elämämme astian majoittamaan sisäisen nousseen Kristuksen, valmisteluna "pyhän lapsen tulemiselle". Ja nyt kun siirrymme toukokuuhun, alamme yhdistää näitä rakennemuutoksia jokapäiväisen elämänne, kehonne ja maailman järjestelmiin … ja samaan aikaan teemme uuden tason suunnitelmaamme kokonaisuuden palvelemiseen uudella tasolla.


Siirrymme syvemmälle sielumme polun ja tarkoituksen aitoon merkitykseen ja Skorpionin täysikuun jälkeen kuukauden lopussa (29.4.) – jolloin tämä kaikenkattava uudestisyntymäprosessi kulminoituu – alamme juurruttaa omistautumistamme Palvella (isolla P:llä) puhtaan Lähdesuhteen paikasta.


Kun tulemme kokemaan fyysistä elämää liitossa Lähteen kanssa, opimme omakohtaisesti, mitä merkitsee käyttää universaalia tai kosmista Itseä … käyttää olemassaolon perimmäistä syytä … "jumalaisen sopimuksemme" tulkitsemiseen. Tästä aidon/jumalaisen yhteyden paikasta tiedämme, että elämämme ainoa tarkoitus on Palvella kokonaisuutta … toisiamme, Maata, galaksia, kosmosta, Kaikkeutta. Mikään vähemmän ei tyydytä meitä täällä.

 No.9334

File: 1525407991666.png (115,32 KB, 285x289, Kuvakaappaus 2018-03-17 12….png) ImgOps Google iqdb

Ei ainoastaan planeetta koe ilmastomuutosta, ilmaston lämpenemistä, vaan myös planeetalla tapahtuu ilmastomuutos. Kaikki asukkaat tuntevat Maan päälle tulevan valon jossain määrin, mutta useimmat ihmiset tunnistavat sen jonkin olemisena pielessä. Monet näkevät sen maailmana, joka on tullut hulluksi, liian monina ristiriitaisina energioina, korkeimpien tasojen korruptiona. Jotkut newagelaiset uskovat, että kyse on pimeistä voimista. Monet uskonnot näkevät sen lopunaikoina, Jumalan vihana meitä kohtaan, kun emme noudata hänen sääntöjään.

Aivan kuten tämä valo on häirinnyt meidän kehoamme ja henkilökohtaista elämäämme useita vuosia, sillä on omat tapansa myös toisten ihmisten kanssa. Se tuo esiin ristiriitaenergiat ihmisten kehoissa. Ja niitä esitetään, kun näemme asioita tulevan valoon uutisissa. Korruptio, naisviha, rasismi, homofobia ja muukalaispelko nousevat pintaan. Tuntuu siltä, etteivät ihmiset pysty piiloutumaan. Heidän epärehellisyytensä näkyy.

Ajankohtainen polarisoitunut poliittinen, yhteiskunnallinen, kulttuurillinen ja uskonnollinen ilmasto ovat vain oireita kuilun kasvamisesta ryhmien välillä – niiden jotka ovat kiinnostuneita todellisesta muutoksesta ja niiden jotka haluavat jäädä jumiin.

Olemme nähneet sitä henkilökohtaisissa suhteissamme. Ne jotka ennen tuntuivat olevan samalla aaltopituudella kanssamme, tuntuvat olevan nyt universumien päässä. Emme enää suvaitse niitä toisten asenteita ja käyttäytymistapoja, joita ennen siedimme.

Se ajatus, että henkiset olennot ovat kaikkea rakastavia ja kaiken hyväksyviä, voi ohittaa totuuden henkisestä heräämisestä – että herännyt ihminen on hyvin tarkkanäköinen. Herännyt ihminen nauttii kaikenlaisista ihmisistä ja välillä tyhjänpäiväisestäkin keskustelusta, mutta kun kyse on ihmisistä, jotka ovat intiimi osa elämäämme, ei ole valtavaa kiinnostusta kärsiviä tolloja kohtaan. Itse asiassa, ajan kuluessa tuollaiset energiansyöjät eivät ole enää vaikutuspiirissämme.

Ehkä kysytään, eikö valon pitäisi tuoda ihmiset enemmän harmoniaan toistensa kanssa. Sen sijaan näemme nyt enemmän jakautuneisuutta, kuin kukaan meistä muistaa elämänsä aikana. Aina suurimmista organisaatioista intiimeimpiin suhteisiin saakka. Pariskuntia eroaa poliittisten erimielisyyksien vuoksia.

Mutta tämä johtuu siitä, että näemme, ettei noissa erimielisyyksissä ole kyse vain politiikasta, vaan ydinarvoista. Nuo arvot paljastuvat kaikkien nähtäväksi. Erityisesti ns. pimeämmät arvot. Äläkä yhtään epäile – noita arvoja ja ominaisuuksia on aina ollut. Ne verhottiin ajan kuluessa ja jopa hyväksyttiin, mutta nyt kätketyt asiat paljastuvat valossa.

Naapurini joka on Argentiinasta, sanoi, että hän on kaikkien Amerikan vuosiensa aikana tuntenut harvoin syrjintää alkuperänsä tai värinsä vuoksi. Mutta nykyisen hallinnon aikana hän on kokenut ihmisten silmäilevän häntä epäilevästi, siirtyvän kauemmas ja joidenkin jopa kieltäytyvän palvelemasta häntä kaupoissa ja muissa julkisissa paikoissa. Hän on nainen, joka on aina uskonut amerikkalaiseen järjestelmään sopeutumiseen ja opettanut myös lapsilleen oman tunteensa. Niinpä tämä vaivaa häntä. Hän ei ole koskaan ennen kokenut samanlaista avointa vihamielisyyttä.

Ja tietysti näemme sitä miesten ja naisten, heteroseksuaalien ja homoseksuaalien, republikaanien ja demokraattien, vasemman ja oikean, konservatiivien ja liberaalien ja eri uskonnollisten ryhmien välillä – ja luettelo jatkuu.

Tuntuu tapahtuvan paljon, mutta yksinkertaistettuna se on vain galaktisen tarinan esittämistä. Ihmiset ulkoistavat ratkaisemattomat tunteensa viholliseen. Niinpä siitä tulee valo vastaan pimeys, maskuliininen vastaan feminiininen, hyvä vastaa paha. Ja henkilökohtaisemmalla tasolla vihollinen voi olla ruoka, kaikkien syömistensä tutkiminen tarkkaan tai fyysinen keho. Uskoen, että se pettää heidät.

Siinä ei ole oikeastaan mitään uutta, mutta uutta on sen kuumentuminen. Ilmaston lämpeneminen on symbolisesti ihmistarinan kuumenemista ja mullistumista.

>VOIT JUOSTA, MUTTET PIILOUTUA


Ne jotka ovat tunteneet jäävänsä marginaaliin, ovat vihaisempia kuin koskaan. Myös ne joilla on periaatteessa kaikki kontrolli ja etuoikeudet, tuntevat itsensä riistetymmäksi.

Keskustelimme erään miespuolisen ystäväni kanssa siitä, miten jotkut valkoiset tuntevat olevansa syrjittyjä, erityisesti valkoiset cissukupuoliset miehet. Niinpä muodostuu ryhmiä, joilla on viha hastaginään. Ystäväni sanoi: "En tajua sitä! Valkoiset ihmiset kontrolloivat kaikkea Amerikassa." Naisena tuo ironia ei tietenkään jää minulta huomaamatta. Mutta tajuan sen. He tuntevat muutoksen enemmän ja enemmän uhaksi ja menettävänsä valtansa ja kontrollinsa.

Missä tahansa leirissä ihmiset ovatkin, he eivät pysty enää kätkemään, kuka ovat. Kun asiat kuumenevat, kaikkien arvoja ja uskomuksia katsotaan suurennuslasilla.

>VALEUUTISET


Ja tässä on mielenkiintoinen osa. Tiedän, että pidät tästä. Ja tiedän, että tiedät jo tämän. Ei yksinkertaisesti ole mitään pelättävää.

Eikö ole kiehtovaa, miten koko tämä valeuutisilmiö vaikuttaa. Kiehtovaa on myös, miten pelkoa on lietsottu hyvin monissa. Pelkoa joka löytää ilmaisun vihana ja raivona. Ja usein siitä seuraa väkivaltaa.

Kuitenkin jos katsomme asiaa lähemmin ja tarkistamme oikeat faktat, huomaamme, että nuo pelot ovat suurimmalta osin perusteettomia. Meksikolaiset, muslimit, mustat, homot, lesbot, muunsukupuoliset, transsukupuoliset ja naiset eivät ole vihollinen eivätkä uhka. Mutta toisaalta todisteiden puuttuminen ei ole koskaan estänyt hyvää salaliittoteoriaa leviämästä.

Mutta todellinen uhka on tietysti muutos. Monet eivät osallistu siihen. Ja ne jotka tuntevat olonsa uhatummaksi, protestoivat äänekkäimmin tällä hetkellä. He yrittävät työntää niitä vastaan, joita he pitävät vaarallisena omalle vapaudelleen. Nekin jotka hyväksyvät valaistuneemman ja edistysmielisemmän ideologian, yrittävät pakottaa muutosta. Puskevat rauhan ja tasavertaisuuden puolesta.

Se on erittäin vanha ja hidas tapa muuttaa asioita – yrittää muuttaa kaikkien muiden mieli. Tiedämme kaikki, että vakaat todisteet jotka ovat selvästi ristiriidassa omien oletusten kanssa, eivät horjuta niitä, jotka pitävät kiinni uskomuksistaan pelon ja suojelutarpeen vuoksi. Kumpikin osapuoli uskoo todella, että oma ideologia on oikea.

>ILMASTOMUUTOS


Kun heräämme ja jätämme tuon kaksinaisen maailman taakse, kamppailemme sen kanssa vielä jossain määrin. Mutta ristiriita on paljon lähempänä – oman mielemme kanssa. Tuo vanha hiilipohjainen mieli yrittää edelleen painostaa meitä valepeloillaan. Se tuntee olevansa vähemmän ja vähemmän tarvittu, ja se pelkää lakkaavansa olemasta. Mutta se on vain tietoisuuskehityksen sivutuote. Sisällämme tapahtuu ilmastomuutos, joka korostaa kaikkia mielen suurimpia pelkoja, jotka tulevat esiin ja ulos.

Jotkut uskovat, että planeetan ilmastomuutos johtuu ihmisistä ja piittaamattomuudesta ympäristöä kohtaan. Ei ymmärretä, että Maa laajenee ylösnousemuksen evoluutioprosessin vuoksi. Vaikka tehtävämme on huolehtia tästä Maasta pitäen sen puhtaana ja saasteettomana, ilmastomuutos tapahtuu ihmisvaikutusten ulkopuolella. Ihmiset olisivat paremmassa tilanteessa, jos he voisivat vain sallia planeetan kalibroitua uudelleen. Tavallaan vain astua pois tieltä.

Taas kerran, ulkoinen on heijastusta sisäisestä. Kun sallimme mielen puuttumatta asiaan tämän sielun, "minä olen" -olemuksen tai ikuisen itsen laajentumisprosessin – miten sitä halutaankin kutsua – sallimme myös tasapainon, joka on ratkaisu kaikkiin ihmisten ristiriitoihin. Meistä tulee eläviä ja hengittäviä esimerkkejä, miten se tehdään sisältä ulospäin.

 No.9335

File: 1525408142994.jpg (153,99 KB, 1024x765, pEXGJy-R.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Joskus elämä näyttää mysteeriltä, ja se pysyy sellaisena, elleivät ihmiset tunnista ympärillään energioita, joista teille ei ole opetettu ja jotka selittävät paljon tuosta mysteeristä. On olemassa suurempi lähde, joka on kirjaimellisesti edessänne. Tämä suuri lähde koputtaa nenäänne (eli jos avaisitte silmänne, näkisitte sen). Tietysti tämä on vertauskuva.

Planeetalla on uutta energiaa, ja kaiken sen uutuus tulee siitä, mitä te olette ihmiskuntana saavuttaneet nostettuanne itsenne ylös menneisyyden ennustuksista. Monet teistä kasvoivat ennustusten kera, jotka kertoivat elämänkiertonne loppumisesta. Koko sivilisaationne ei kestäisi paljon yli vuoden 2000. Sotaisat tapanne saisivat aikaan viimeisen taistelun, ja ihmiskunnan tuhoutuminen tapahtuisi maailmanlaajuisella ydinsodalla. Mutta sitä ei tapahtunut.

Se mitä tapahtui, oli täysin ennustamatonta. Se oli alku kiipeämiselle uuteen ajattelumalliin – muutos johon monet teistä eivät ole valmiita. Tämän vuoksi nyt olisi hyvä aika nähdä, mitä ympärillänne on, jotta olisi enemmän ymmärrystä.

Kutsun sitä "todellisuussipulin kuorimiseksi". Osa siitä mitä kuoritte pois ja mitä tutkitte, on, mitä teille on kerrottu syntymästä saakka monista asioista. Merkittävä kerros jonka kuoritte, on, mitä teille opetettiin Jumalasta. Toinen kerros on, mitä olette oppineet suhteestanne elämän osiin ympärillänne – muihin ihmisiin, yhteiskuntaan jossa olette, ja siihen toimintamalliin jota ajattelette elämänä.

Mitä jos kuoritte olemassa olevan todellisuutenne sipulia ja sattumanvaraisen muutoksen sijasta näette elämässänne synkronismia? Mitä jos näette totuuden, jota teille ei koskaan opetettu, sellaisen jonka suunnittelussa kenties autoitte? Mitä jos tämä näyttäisi osan siitä, miksi olette täällä? Muuttaisiko se elämänasennettanne? Sen sijaan että sattumanvaraiset olosuhteet heittelevät teitä, olette itse asiassa sen kontrollissa, minkä suunnittelussa olette auttaneet! Vau! Kaikki tuo tuli vanhan informaation kuorimisesta pois.

Olemme sanoneet tämän aiemmin. Olette tänä päivänä energiassa, joka muuttaa yhteiskuntaa aivan silmienne edessä. Nytkin näette sitä uutisissanne joka päivä. Yhtäkkiä rehellisyys tietyissä tilanteissa nähdään eri tavalla. Melkein kuin verho olisi vedetty sivuun ja tilanteet, jotka eivät ole olleet rehellisiä vuosisatoihin, paljastetaan vasta nyt! Oletteko huomanneet?

Opetuksemme on ollut tämä: asiat jotka ovat olleet vanhassa ja synkemmässä energiassa aioneita, eivät voi jatkaa olemassaoloaan valossa. Miten siis kuvaisitte tuota uutta toimintamallia? Mikä sen nimi on? Monet ovat käyttäneet nimeä "valaistumisevoluutio". Vertauskuva on, että valo sytytetään pimeässä paikassa, eikä tässä ole kyse vain henkisistä asioista. Kyse on monista piirteistä kulttuurissanne, ja kaikki tämä saa aikaan energioita ja reaktioita, joita ette odottaneet.

Olemme kertoneet teille, että tämä uusi energia vaikuttaa kaikkeen. Lopulta näette jollain tasolla kaikkialla tapahtuvan sitä, mistä puhun. Näette sitä yrityksissä, näette sitä pankkitoiminnassa, näette sitä hallitusohjelmissa, näette sitä politiikassa ja näette ihmisten reagoivan täysin eri tavalla uusiin rehellisyys- ja myötätuntoenergioihin.

"Kryon, miten kauan tässä kestää?" Taas kerran vastaus on "kyllä". Olen antanut teille sen mahdollisuuden jonka tulevaisuus voi tuoda, ja te kontrolloitte sitä täysin. Se vauhti, miten nopeasti ihmiskunta alkaa luopua vanhoista ajattelumalleista, riippuu teistä. Miksi se on hidasta? Teistä vain tuntuu hyvältä osallistua siihen, mikä on toiminut erittäin hyvin aiemmin. Tunteenne on tämä: "Näin asiat toimivat! Ei ole mahdollista muuttaa asioiden toimintatapaa, vaikka kertoisit minulle mitä." Vastaus tähän vastalauseeseen on seuraava: on tulossa uusi toimintamalli, joka muuttaa asioiden toimintatapaa. Haasteeksenne siis tulee uskoa tämä totuus ja alkaa pitää silmällä sitä. Näiden muutosten näkeminen lisää sen totuutta, mitä sanomme. Monille se merkitsee, ettei ole ehkä yhtä mukavaa kuin ennen, koska toimintamalli on uusi eikä sellainen, mihin ihmiskunta on tottunut.

Tämä toimintatapamuutos vanhemmasta tavasta eri tapaan saattaa vaatia toistuvaa kuviota "kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin". On asioita, jotka saavat teidät itkemään, ja toiset asiat näyttävät paluulta synkempiin tapoihin. Näin on, koska tämä muutos ei tapahdu Pollyanna-maailmassa. Se edustaa energioiden taistelua, mutta nyt valo on voimakkaampaa kuin koskaan ennen. Ihmiskunta on menossa hyvin vanhasta pimeydestä uuteen valoon. Haluan antaa teille vertauskuvan, jota en ole koskaan ennen antanut, ja se näyttää, mitä todellisuudessa on tapahtunut.

>Vertauskuvallinen shakkipeli


Olette vuosisatoja pelanneet peliä nimeltään "shakki". Niinpä tämä on vertauskuva pimeyden ja valon shakkipelistä. Pidän tästä vertauskuvasta, koska oikealla shakkilaudalla on mustia ja valkoisia hahmoja. Siksi se on hyvä 3D-vertauskuva.

Sanotaan, että tässä vertauskuvassa on pimeän energian pelaajia ja valoenergian pelaajia. Jokainen tätä kuuntelemassa on ollut hyvin kauan valon ja pimeyden pelissä – kaksinaisuustaistelussa. Ajatelkaa tätä oman historianne shakkipelinä. Edustatte laudan valkoisia nappuloita, ja kautta historian olette aina olleet valon puolella. Tässä pelissä jossa on hyvin kiinteät säännöt, yrititte aina toimia tinkimättä, rehellisesti, myötätuntoisesti ja valon kera. Se ei kuitenkaan mennyt lainkaan hyvin. Hävisitte aina. Siirryitte sinne ja tänne, mutta tässä shakkipelissä pimeillä hahmoilla oli aina etulyöntiasema. Itse asiassa säännöt tuntuivat suosivan pimeyttä. Pimeä tietoisuus vangitsi pelaajan, sitten eteni ja lopulta päätti pelin. Te voititte hyvin harvoja pelejä.

Vertauskuvallisesti olette nähneet tämän pelin päättyvän neljä kertaa ihmishistorian aikana. Tämä on vertauskuva neljän aiemman sivilisaation päättymisestä maan päällä kurjasti ja aina piti aloittaa alusta. Tuo pelin loppuminen oli aina intuitionvastaista sille, mitä te halusitte. Mielestänne valon olisi pitänyt voittaa. Kun pimeys voitti, se oli "voittaja saa kaiken" -tilanne, ja tuo voittaja oli tuhoutuminen, kuolema, sota ja matala tietoisuus. Syynä intuitionvastaiseen pimeyden paremmuuteen oli se, mitä olemme sanoneet aiemmin: matala tietoisuus ei näe, mitä sen edessä on. Se ei pysty laskemaan, mitä edessä on, koska sillä ei ole valoa. Kerroimme teille, että "hölmö ei tiedä olevansa hölmö". Sillä ei ole aavistustakaan. Se luulee saaneensa selvää maailmasta, mutta näkee vain sen, mitä pimeä tietoisuus sallii sen nähdä. Se ei myöskään näe, että jos se voittaa, se on ihmiskunnan kuolema.

Toisaalta valkoiset pelaajat tiesivät aina, että valo olisi piilossa ja näyttäytyisi voiton myötä. He tiesivät aina, että sota ei toimi eikä voisi koskaan olla ratkaisu. Kuitenkin sota voitti, uudestaan ja uudestaan. Ei ole koskaan ollut sotaa, joka sai aikaan, mitä se halusi saada aikaan – ei koskaan. Se on ollut aina toimimaton vastaus, joka johti uuteen kamppailuun. Todiste? Jos sota olisi ratkaisu, olisi ollut vain yksi sota. Sen sijaan jokainen sota kylvi seuraavan välikohtauksen siemenen, ja tuli lisää sotaa. Miksi valo ei siis voittanut? Sehän pystyi näkemään ja pimeys ei.

Valkoiset pelaajat työnsivät nappuloitaan pelilaudalla aina rakkauden, myötätunnon, lahjomattomuuden ja rehellisyyden kera. Oli shamaaneja ja viisaita ihmisiä, jotka auttoivat. Oli niitä, jotka tiesivät paremmin. Oli niitä, jotka sanoivat: "Antaa rakkauden tehdä tämän, antaa myötätunnon tehdä tämän." Kuitenkaan valo ei koskaan voittanut. Valo ei voittanut vuosisatoihin.

Sitten tapahtui jotain. Tässä vertauskuvan vanhemmassa shakkipelissä, säännöt siitä, kuka voi liikkua minne ja milloin, olivat aina kallellaan pimeisiin pelaajiin päin. Ihmisluonto suosi pimeitä pelaajia, ja pelko oli työkalu, joka toimi aina. Niinpä vaikka pimeät pelaajat eivät nähneet paljon, heillä oli etulyöntiasema, koska he voivat liikkua eteenpäin käyttäen sääntöjä, jotka huijasivat tai pakottivat laudan valopelaajia. Pelin säännöt suosivat pimeyttä, ja niitä suojeltiin kaiken kustannuksella.

Shakkipelissä jota pelaatte toisten kanssa tosielämässä, on samat säännöt mustille ja valkoisille nappuloille. Mutta tässä vertauskuvassa säännöt muuttuisivat riippuen ihmiskunnan tietoisuudessa. Matalassa tietoisuudessa säännöt olivat aina puolueellisia. Mustat nappulat voivat siirtyä paikkoihin, joihin valkoiset nappulat eivät. Valkoiset nappulat eivät koskaan tienneet sitä ja olettivat sääntöjen olevan tasapuoliset. Mutta ne eivät olleet, ja pimeys hallitsi.

>Suuri muutos


Viidennen ja viimeisen pelin lopussa pimeys oli taas voittamassa. Massatuhoaseet oli taas keksitty ja otettu käyttöön, ja näytti siltä, että uusi huono loppu oli taas tulossa. Tämä oli profetia kulttuuristanne 50 vuotta sitten. Pimeyden epäreilut ja puolueelliset säännöt olivat taas olleet käytössä – tällä kertaa vain ei olisi enää ihmiskunnan uutta alkua. Kun se olisi loppu, Maa olisi pilalla kaiken elämän kannalta. Muinaiset kalenterit laskivat taas kerran 5.200 vuoden sivilisaatiokelloa, melkein loppuun saakka. Kaikki mustat nappulat etenivät taas pelilaudalla ja työnsivät pois valkoisia nappuloita, kuten aiemminkin. Mutta sitten tapahtui jotain – tapahtui jotain esoteerista, kuitenkin energeettisesti ilmiselvää kaikille.

Juuri ennen sitä aikaa, kun Kryon tuli tälle planeetalle, Neuvostoliitto kaatui ja lakkasi olemasta. Ennustettujen lopunaikojen yksi merkittävistä pääpelaajista oli poissa. Tätä ei koskaan ennustettu pyhissä kirjoissanne. Tiesittekö sen? Missä pyhissä kirjoituksissa on ennuste tästä? Etsikää sitä. Sitä ei ole. Tämä oli niin merkittävän erilaista, kuin odotettiin, että esoteeriset älyköt ovat kysyneet: "Voisiko olla monia todellisuuksia ja ihmiskunta siirtyi niiden välillä? Onko jossain maailma, joka tuhottiin, ja olette edelleen siinä? Nousiko ihmiskunta jotenkin tuon mahdollisuuden yli, kenties toisessa universumissa tai ulottuvuudessa, joka meni toiseen suuntaan?" Olemme puhuneet tuosta mahdollisuudesta toisessa kanavoinnissa, ja vastaus oli, että totuus on havainnossa kysymyksestä, joka perustuu lineaariseen ajatukseen siitä, miten asiat ehkä toimivat. Siis onko toinen todellisuus, toinen ulottuvuus?

On multiversumeita. Olemme kanavoineet siitä. On moniulotteisia todellisuuksia. Olemme kanavoineet siitäkin. Olette itse asiassa uudessa todellisuudessa, jonka loitte 80-luvun loppupuolella, ja olette siirtyneet pois vanhempien ennustusten tietoisuudesta. Olette nyt uudessa todellisuudessa, jossa ei ole ennustuksia! Pysähtykää. Mitä se kertoo teille? Kenties olette tosiaankin siirtyneet ulottuvuuteen, jossa Maa ei ole enää sitä, mitä se oli? Kuulkaa, mikään pyhä kirjoitus ei puhu siitä, missä olette tänä päivänä. Oletteko huomanneet? Miltä tämä tuntuu teistä?

Siis eri todellisuuksissa on ulottuvuusmuutos. Se ei kuitenkaan tarkoita, että jatkoitte vanhassa todellisuudessa, yksinkertaisesti siksi että muutuitte dramaattisesti. Sen sijaan vaihdoitte vain todellisuutta – mitä ette ole koskaan ennen tehneet.

Joillekin teistä ei tunnu oikealta. Haluatte kartan, eikö vain? Haluatte jonkinlaisen kartan, jossa sanotaan: "Olet tässä. Tuonne olet matkalla, ja tätä teet nyt." Tässä uudessa todellisuudessa ette kuitenkaan saa sellaista. Siirtyminen edes hieman moniulotteiseen tilaan aiheuttaa kummallisia havaintoja siitä, mitä on oikeasti tapahtunut. Tämä muutos pelottaa joitain.

Mutta on enemmän. Entä shakkipeli? Vuoden 2012 muutoksen myötä tapahtui jotain muuta. Nimittäin tämän valtavan energiamuutoksen myötä shakkipeliin tuli sääntömuutos. Sen sijaan, että mustilla nappuloilla on etulyöntiasema, nyt se on valkoisilla nappuloilla, ja pelkän valon ja pimeyden sijasta valkoisiin nappuloihin sovelletaan tietoisuutta, jota ei ole ennen ollut. Siis kuka kontrolloi shakkipeliä? Te kontrolloitte!

>Uudet säännöt


Suuremman valomäärän ja kehittyneen myötätuntotietoisuuden myötä, muutosprosessi muutti pelisääntöjä. Nyt yhtäkkiä shakkipelin jokainen valkoinen nappula voi monistaa itsensä! Sen sijaan, että menetetään pelaajia, kun pimeys työntää pois laudalta, ne joilla on korkeampi tietoisuus, luovat lisää pelaajia ja lopulta voittavat toisen puolen. Pimeät nappulat voisivat tehdä saman, mutta koska ne eivät näe pimeässä, niillä ei ole aavistustakaan. Uudet säännöt ovat täällä, ja ne suosivat niitä, jotka tuntevat kyvyn luoda uusi itse.

Minäpä kerron teille jotain: ne jotka luovat uusia pelaajia ja toimintamalleja tällä hetkellä, ovat uutisissanne! Näettekö sen? Näettekö, mitä tapahtuu, kun lahjomattomuutta alkaa näkyä eivätkä pimeät ajatukset ja teot pysty enää ryömimään näkymättä pimeässä? Sen sijaan uusi valo loistaa niihin, ja kaikki näkevät ne! Rakas ystävä, sinun täytyy tietää, että tämä on erilaista! Kehotimme teitä pitämään silmällä sitä, ja tässä se on. Nämä ovat shakin valopelaajia, jotka luovat lisää itseään ja voittavat pimeyden shakkilaudalla. Tätä olette te tänä päivänä, vuoden 2012 jälkeen.

Sodan loppuminen ei ole pelin loppu. Se on alku. Tulee aika, jolloin ajatusta toisten ihmisten tappamisesta ratkaisuna mihinkään pidetään toimimattomimpana ja barbaarisimpana asiana, minkä kukaan ihminen voisi koskaan tehdä. On mahdollisuus tulevaan Maahan, joka vain lukee näistä asioista ja näkee niitä vain vanhoissa uutisraporteissa.

Rakkaat ystävät, kun heräätte ja kuoritte vanhojen sääntöjen ja vanhan todellisuuden sipulia, näette sen hämmästyttävän voiman, joka teillä on sisällä. Tuo voima tuli kirjaimellisesti tähdistä. Voima? Kuunnelkaa tätä: kun oivallatte, mitä tietoisuutenne pystyy tekemään, oivallatte, että sairaus ei voi selviytyä valaistuneessa kehossa. Mitä? Tarkoitatko, että tietoisuus voi muuttaa kehon kemiaa? Kyllä, ja tämä on ollut opetuksemme melkein 30 vuotta. Monet planeetan alkuperäisasukkaat ovat tehneet tämän ja tekin teette. Siis mitä parantaja siksi tekee? Parantaja on tietoisuusvalmentaja! Sen sijaan, että autetaan sairauden poistamisessa, opetus on, miten luodaan kehokemia, joka ei päästä sitä koskaan sisään!

Tämä ei tapahdu huomenna, rakkaat ystävät. Olette hädin tuskin kääntyneet kulmasta niinä vuosina, jotka olette käyneet läpi vuoden 2012 jälkeen. Siis on edelleen vaikeaa, eikä kukaan pidä muutoksesta. Valotyöntekijät, kun sanon, että koette uuden toimintamallin, se on hyvin totta monille teistä. Tämä on niin erilaista monille teistä, että jotkut ovat sanoneet: "En pysty tekemään tätä. On liian vaikeaa, vaikka olemme pyytäneet ja halunneet sitä elämien ajan." Oletteko yllättänyt, että tämä muutos on vaikea?

Haluan kertoa teille jotain, kun lopetamme. Pääasiassa tämä muutos on mielestänne hyvin vaikea, koska se on kaiken tuntemanne muokkaamista. Aina on vaikeaa, kun muutetaan toimintamallia, järjestelmää, asioiden tapaa toimia tai asioiden tapaa olla. Teissä on se osa, joka kysyy: "Miksi? Miksi meidän täytyy muuttua?" Vastaus on erilainen kuin mikään, minkä olette kuulleet aiemmin. Voidaksenne mennä paikkaan, johon olette aina halunneet mennä elämien ajan – paikkaan jossa olette elämänne ja oman kulttuurinne ja sivilisaationne kontrollissa. Se on aikaa, jolloin voitte rakastaa toisianne meren yli ja teillä on "yhdistynyt ihmiskunta". Se on aikaa, jolloin te kaikki tunnette naapurinne. Tämä on mahdollisuus, jonka näemme – ei planeetan kuolema, ei loppu, vaan uudistuminen.

Tämän olemistavan jonka plejadilaiset näyttivät teille saapuessaan, voisitte luoda ajan kuluessa vapailla valinnoilla. Tervetuloa tähän uuteen juhlaan, rakkaat ystävät. Olette matkalla ymmärtämään, mitä on seuraavaksi.

Lisää on tulossa. Tulossa on asioita, joita ette odota, eivätkä ne ole välttämättä negatiivisia tai positiivisia. Ne ovat vain erilaisia, kuin odotitte.

Miten reagoitte nähdessänne jotain, mitä olette odottaneet innolla elämien ajan? Kyyristyttekö pelosta ja sanotte: "En pysty tekemään sitä! Minua pelottaa!" Vai sanotteko sen sijaan: "Olen odottanut juuri tätä epävarmuutta ja kasvua." Pelataanpa shakkia tässä uudessa valossa.

Tämä on se vapaa valinta, josta puhumme.

Ja niin se on.

Kryon

 No.9408

bumb

 No.9409

bumb

 No.9417

File: 1555077569048.jpeg (64,55 KB, 530x610, jesus_christ.jpeg) ImgOps Google iqdb

Kävimme keskustelua Jeesuksen (Jeshuan) kanssa yhtenä päivänä, ja hän kertoi minulle todella kyllästyneensä saamaan kritiikkiä kaikesta, mikä menee pieleen, ja kunniaa kaikesta mikä menee oikein. Ja ne menevät koko ajan sekaisin keskenään riippuen siitä, kenen puolella on.

Hänen täsmälliset sanansa olivat: "Katsos, se mitä tapahtui 2000 vuotta sitten, sadan vuoden tarkkuudella, on historiaa. En tajua, miksi ihmiset eivät voi päästää irti siitä. Tai vielä pahempaa, vääristelevät tuota tarinaa. Mutta te kaverit, te ylösnousemusekspertit, olette erilaisia! Te tajusitte tarinani oikein."

Ja hän sanoi, että siksi hän rakastaa hengata kanssamme. Tajuamme, ettei hän ole pelastajamme, vaan hän on ystävämme. Hän päätyi marttyyriksi vain, koska hän yritti puskea vallanpitäjiä vastaan, ja nämä työnsivät takaisin. Näetkö, miten se toimii?

Hänen viestinsä meille on, ettei meidän tarvitse tehdä sitä samalla tavalla. Itse asiassa emme voi tehdä sitä niin. Emme voi ruumiillistaa Kristus-tietoisuuttamme uhraamalla itsemme tai esittämällä marttyyriä. Kun hän kehotti menemään ja tekemään paremmin kuin hän, hän tarkoitti: menkää ja säteilkää valoanne, mutta ilman ristiä, ilman kärsimystä.

Ja muuten, alkuperäinen risti oli symboli ihmisen ja jumalan risteyksestä. Sama pätee ns. kalasymboliin.

Siis hän teki, mitä silloin täytyi, mutta nyt on hyvin erilainen aika. Olemme hyvin erilaisessa energiassa. Maailma huokuu enemmäkseen edelleen synnin, marttyyriuden, uhriuden ja todellisen itserakkauden puutteen tietoisuutta. Mutta me emme. Tuomme uuden ja radikaalin olemistavan.

Jeshua erottui omana aikanaan, koska hänen opetuksensa olivat melko radikaaleja. Koko itserakkausjuttu ei mennyt silloinkaan kovin hyvin läpi. Juuri niin. Häntä ei saanut vaikeuksiin niinkään naapurinsa rakastaminen, kuin itsensä rakastaminen. Koska itsensä rakastaminen merkitsi todellisuudessa valaistumista.

Ne jotka hallitsivat, eivät tietenkään halunneet ihmisten harjoittavan mitään, mikä uhkasi heidän omaa asemaansa ja valtaansa. Heillä ei ollut mitään käyttöä valaistuneille massoille. Niinpä vallanpitäjät jatkoivat uhrautumispropagandan myymistä, yhdessä kovan työn hyveellisyyden kera. Sitten he antoivat ihmisille vähän leipää ja sirkushuveja siinä toivossa, että massat pysyivät riittävän tyytyväisinä ja väsyneinä, etteivät ne kaataisi hallintoa.

Kuulostaako tutulta? Nenä kiinni sorvissa, ei aikaa syvään itsepohdiskeluun. Mutta vähän olutta ja jalkapalloa pitkän työviikon lopussa.

Niinpä hallitsijoille Jeshua merkitsi vaikeuksia isolla V:llä. Hän oli liian suuri uhka. Kävelevä aikapommi. Hän ei ollut valmis tyytymään leipään ja sirkushuveihin. Hän ei ollut kiinnostunut kompromissista. Hän oli vapauden pioneeri. Kuulostaako tutulta?

Siis olen hyvin iloinen, että meillä oli pieni keskustelu. Koska silloin kun asioista tulee rankkoja tällä planeetalla, kun gravitaatio imee ja alan mennä negatiivisuuden kaninkoloon, voin luottaa hänen vetävän minut ylös toivon perspektiivillään, mutta kietomatta sitä myöskään epätodelliseen hölynpölyyn.

Rakastan hänessä sitä, että hän oikaisee hevonpaskat. Ja voin aina luottaa, että hän haastaa minut omistani. Hän muistuttaa minulle, kuka oikeasti olen, ja siitä innostuksesta jota tunsin tullessani tänne, ja samaan aikaan hän tunnistaa tämän polun haasteet. Aidon vapauden armottomuuden.

Hänen viestinsä meille kaikille on antaa palaa. Olla radikaali. Olla vapaa – ja olla unohtamatta "pitää" hänestä Facebookissa!

 No.9418

File: 1555094975254.jpg (271,6 KB, 1517x1209, bac3d8fb.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Me kaikki tunnemme sen. Tiedämme, että aika nopeutuu, ja se johtuu siirtymisestämme 5D-tietoisuuteen. Ennen tätä taajuusmuutosta olemassaolomme tässä 3D-todellisuudessa on ollut lukittuna ajan antivirtaukseen. Mutta nyt tuo todellisuus on purkautumassa ja liitymme taas avaruusaikaan, jossa ei ole aikaa.

Keinotekoinen aikakuvaus on lineaarinen aika, joka on täysin illuusio. Se on poimu aika-avaruudessa. Sitä pitää paikallaan mieli, joka on lukittuna virtaan ja siirretty uskomusten ja tuomitsemisten antivirtaukseen, tilapäisesti pois universaalista virrasta.

Menneisyydessä olemme todistaneet todellisuutemme hidastuvan tähän antivirtaukseen, josta on tullut melkein ennustettavaa, mutta tämä muuttuu näiden uusien energioiden myötä. Meitä ollaan nyt vetämässä takaisin universaaliin päävirtaan, minkä vuoksi kuulette minun aina kehottavan "lopettamaan näiden taajuuksien vastustamisen, koska se on paljon kivuttomampaa sinulle". Eli päästä irti uskonnollisista ja yhteiskunnallisista uskomuksistasi – se tekee siirtymästä paljon tasaisempaa.

Ihmismieli ei ole sidottu pelkästään tähän fyysiseen tasoon. Se on sieluvirran kulkuneuvo, ja nyt ihmissielu siirtyy planeetan 5D-muutokseen. Kun siirrymme 5D:tä kohti, alamme kulkea 4D:n läpi ja käsitys lineaarisesta ajasta loppuu. Tästä syystä monet kadottavat ajantajun, ja meistä tuntuu, että olemme hukanneet aikaa jne. Todellisuudessa koemme universumin virran, jossa kaikki virtaa yhteistuumin yhdessä.

"Oleminen" on muutos … tästä syystä nyt-hetkessä on edelleen liikettä, koska kaikki liikkuu todellisuudessa yhdessä. Tästä syystä silloin kun ihminen virtaa tämän jatkumon kanssa – eli ei ole vastustusta – kaikki on harmoniassa.

Nyt-hetkessä menneisyytesi purkautuu tähän hetkeen, samalla kun seuraava mahdollinen tulevaisuus on jo laskeutunut tähän hetkeen … joten tämä dynamiikka rullaa jatkuvasti muotoillen uutta todellisuuttasi.

Ego joka on lukittuna antivirtaukseen, kupla joka yrittää pitää kiinni uskomuksiisi ja tuomitsemisiisi perustuvasta kiinteästä todellisuudesta, on perimmiltään umpikuja pää pyörällä. Tässä tilapäisessä kuplassa saatat luulla, että sinun täytyy tehdä asioita, urasi on tärkeä, laskut täytyy maksaa jne., ja huomaat säntäileväsi yrittäen pysyä näissä aikatauluissa. Kuitenkin kaiken sen alla on täysin eri agenda, eli universumin virralla on täysin oma suunta ja tarkoitus.

Elämä on ylösnousemassa ajattomampaan 5D:hen. Niinpä joka hetki sinua vedetään kahdessa ristiriitaisessa virrassa. Uskomusten ja tuomitsemisten kiinteä antivirtaus ja mitä sinun pitäisi tehdä tässä matriisissa nimeltään yhteiskunta, ja virta jossa sielusi vetää sinua kohti Lähdettä … ylösnousemus!

Kutsun tätä jalaksi kahdessa erilaisessa maailmassa. Silloin kun olet tuossa aidossa mielentilassa, nyt-hetkessä, aika häviää. Siitä syystä avautuessasi sielusi todellisuuteen, millään mihin haaskaat aikaasi 3D-todellisuuessa, ei ole perimmiltään merkitystä.

Elämä maan päällä ylösnousee, ja näemme sen nykytodellisuutemme hajoamisena. Vanha 3D-todellisuus on palvellut tarkoituksena ja purkautuu. Näemme sitä kuudennen massasukupuuton etenemisenä ja biosfäärin hajoamisena. Ei ole tarvetta roikkua kiinni tässä tai parantaa sitä tai korjata sitä. Siirtyminen tähän 5D-todellisuuteen ns. korjaa sen, eli siirtyminen tähän korkeammalla värähtelevään taajuuteen. Suuremman harmonian todellisuuteen.

Se 4D-karma-ankkuri joka on luonut tämän koulutus-, kasvu- ja evoluutiotutkimustodellisuuden, on nostettu. Se tapahtui vuoden 2012 lopussa, kun siirryimme Vesimiehen aikaan. Fyysiset rakenteet voivat olla vielä paikoillaan tällä erää, mutta muuttuvien taajuuksien liike kannustaa sielua korkeammalle.

Tämä merkitsee sitä, että jos vastustat edelleen tätä muutosta, löydät itsesi paljon stressaantuneempana tekemästä, mitä luulet, että sinun pitäisi tehdä, ja aikaa on aina vain vähemmän. Päästä siitä irti!

Mitä enemmän antaudut noissa asioissa, joita luulet, että sinun pitäisi tehdä, sitä enemmän sielusi on läsnä. Sinun täytyy toimia sielusta kaiken sujumiseksi näinä uusina aikoina. Meidän täytyy katsoa suurempaa kuvaa makrotasolla, eli merielämän sukupuutto, monien lajien sukupuutto joka päivä, johtuu siitä, että tämä planeetta ylösnousee ja niin mekin.

Jos jäisimme tähän fyysiseen tilaan, meillä ei olisi tarpeeksi resursseja ruokkia ja ravita planeetan asukkaita. Näetkö, mitä tarkoitan? Ylösnousemme tältä fyysiseltä tasolta, joten on vähemmän tarvetta niin tiheään, fyysiseen ravintoon – perustelu massasukupuuttojen tapahtumiseen planeetalla.

Luopuminen eläintuotteista jotka ovat hyvin raskaita värähtelyltään, on oire tästä värähtelymuutoksesta. Eli kun kehosta tulee enemmän valoa, on vähemmän tarvetta niin raskaan värähtelyn ravintoon. Tästä syystä tulevaisuutemme maan päällä on täysin kasvipohjainen.

Kyse ei ole siitä, että ihmiskunta tappaa ne kaikki – nämä sukupuutot ovat osa ylösnousevan lajin ja planeetan kiertoa. Kaikki mitä nyt tapahtuu, tapahtuu jumalaisessa järjestyksessä. Siltä ei ehkä näytä, mutta kaikki on putoamassa oikeaan paikkaan.

 No.9419

File: 1555141970826.jpg (50,21 KB, 500x568, hali.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Taas kerran puhumme sielupolusta ja palvelusta. Esittämänne kysymys on alla. Siinä ilmaistaan useita hyvin yleisiä väärinkäsityksiä polusta ja palvelusta.

"Hei. Miten voimme liikkua suoraan sielupolullamme ja palvelussamme, jos meillä ei ole aavistustakaan, mitä se on tästä hetkestä lähtien, mutta sydämemme pauhaavat lähteä … ja vilpittömyytemme ja innokkuutemme vuoksi olla harmoniassa sielumme totuuden kanssa … ollen avoin. Tulisitteko tapaamaan meitä sinne, missä olemme, valtavan armo- ja opastustoimituksen kera, joka muuttaa peliä kaikilla. Kiitos."

Liittyen sielupolkuun, kuten kutsutte sitä. Sielupolkunne on se polku, jolla olette, eikä se voi olla mikään muu. Oletteko sillä kehityskaarella tai lähellä sitä, jolla aioitte olla päättäessänne inkarnoitua? Se on eri kysymys.

Ymmärtäkää kuitenkin, että keräätte kokemusta Itsellenne, eikä voi olla väärää tapaa tehdä sitä.

Me hengessä jotka olemme kiinnostuneita prosessistanne, vaikutamme parhaamme mukaan siihen, että pysytte mahdollisimman lähellä alkuperäistä aikomustanne. Mutta fakta vapaasta tahdostanne pysyy. Jos asiat ovat vähän liian töyssyisiä, jos polkunne on täynnä kuoppia, ottakaa huomioon, että saatamme auttaa parhaalla tavalla, jolla meidän sallitaan. Pieni suunnanmuutos, jos se tasoittaa tietä, saattaa olla kaikki opastus, mitä tarvitsette. Jos opastuksenne on vaikeampaa, miettikää, miten voimakasta opastuspyyntönne on ollut.

Sallitaanko teidän muuttaa polkuanne alkuperäisestä aikomuksesta? Tietysti sallitaan. Olette vapaita. Voitte saada, millaisen elämän tahansa, minkä valitsette. Teitä ei rangaista. Piste. Saatatte päättää tutkia syytä ja seurausta syvemmin. Suosittelemme kuitenkin, että hyväksytte vastuun noista valinnoista.

Samanlaiset perustelut pätevät palveluunne. Puhutte itsen palvelemisesta vastakohtana toisten palvelemiselle. Ja on erittäin hyviä syitä, että päätätte olla keskittymättä täysin mieltämäänne omaan etuun, vaikka tuollaiset havainnot ovat melkein täysin virheellisiä ja äärimmäisen lyhytnäköisiä.

Sanotaanpa taas kerran, kuten olemme todenneet aiemmin – tuntemanne kyvyttömyys tietää ja löytää polkunne johtuu määrityksestänne, ettei elämänne ole tarpeeksi hyvä. Teillä on ajatuksia, mitä "tarpeeksi hyvä" on, ettekä koe sitä. Saanemme korostaa, että nuo ajatukset ovat opittuja. Emme sano, ettei esimerkiksi mahtavana opettajana oleminen ole ansiokasta. Sanomme, että siellä on opettaja, missä on tarvetta siihen.

Ja rakkaat ystävät, KAIKKI nämä väärinkäsitykset aiheuttaa ajatuksenne erillisyydestä. Tämän hetken kaikki tarpeelliset polut, kaikki tarpeellinen palvelu on se, mitä elätte kollektiivina. Jos havaitsette jonkin tarpeen, niin tuon havainto on se, mitä tarvitaan. Ymmärrättekö? Tietäminen aiheuttaa päätöksiä. Päätökset aiheuttavat tekoja. Teot aiheuttavat muutosta. Ette voi muuttaa maailmaa yhdessä yössä. Voitte osallistua. Ja te osallistutte.

Pääviestimme tässä on, että te OLETTE riittävä. Te OLETTE, mitä tarvitaan. Emme ole kuitenkaan epäsolidaarinen teille. Antakaa itsellenne kunnia halustanne tulla paremmaksi. Se on sisäänrakennettuna teihin. Haluatte aina parempaa. Haluatte aina olla parempi. Ystäväni, se on teidän polkunne ja palveluanne.

Kiitos kysymyksestänne.

 No.9420

File: 1555354880035.png (37,85 KB, 507x464, e770d347.png) ImgOps Google iqdb

Jos tässä heräämisprosessin kohdassa uskot, että on tärkeää tulla paremmaksi persoonaksi, paremmaksi ihmiseksi, on aika haastaa tuo uskomus. Koska jos et haasta sitä, se haastetaan – usko minua. Koska tällä prosessilla ei ole mitään tekemistä paremmaksi ihmiseksi tulemisen kanssa. Henkisemmäksi, rakastavammaksi, myötätuntoisemmaksi tai anteeksiantavammaksi tulemisen kanssa.

Jos tämä blogi resonoi kanssasi, olet heräämisessäsi kohdassa, jossa tiedät, ettei sinua vaadita korjaamaan mitään ihmisitsessäsi. Jos et tiennyt sitä, se on ok. Sinussa on osa, joka tietää sen, ja siitä täytyi vain muistuttaa.

Minua yökkää sellaiset toteamukset, kuin "olemme kaikki yhtä" ja "rakastakaa toisianne" tai "maailmanrauha". Miksi? Koska se heijastaa heräämisprosessin totaalista väärinluonnehdintaa. Sekä "anna anteeksi toisille", "rakasta toisia ehdottomasti" ja "on parempi antaa kuin saada".

Nämä toteamukset saavat ihmiset tuntemaan olonsa vielä arvottomammaksi ja syyllisemmäksi, kuin he jo tuntevat. Se lisää vain heidän omaa itseinhoaan. Se on kuin AA-kerho, joka panee osallistujan kertomaan, miten hän on ehkä loukannut tosia, ja kannustaa häntä hyvittämään yksitellen kaikille noille ihmisille.

Ironista kyllä, tuon riippuvuuden juuri oli alun alkaen itserakkaudettomuus. Ja kun hänelle kertoo, että hän on vielä huono ihminen sen lisäksi – no, en ole varma, miten se auttaa häntä.

Jos yrität edelleen olla parempi ihminen, ehdotan vahvasti, että luovut siitä välittömästi. Se vain estää ylösnousemusprosessiasi. Jos haluat tulla paremmaksi ristisanatehtävissä tai paremmaksi tai tehokkaammaksi munakkaan tekemisessä tai parantaa jotain teknistä taitoa, se on ok. Käy käsiksi.

Mutta jos pyrit tulemaan valaistuneemmaksi tai kärsivällisemmäksi tai ymmärtävämmäksi tai paremmaksi ystäväksi, menet vain itsesi tielle. Vaikka yrittäisit tulla terveemmäksi fyysisesti tai tunteiltasi, tässä kohtaa sekin kostautuu sinulle.

Mutta monet teistä ovat löytämässä tuon vakavoittavan realiteetin. Näette, että yritys tehdä jotain noista asioista, vain turhauttaa teidät. Se on noidankehä.

Koska ensinnäkin se on toimimista sen olettamuksen kanssa, että sinussa on jotain vikaa. Että tarvitset parantamista ja korjaamista. Että ihmisitsesi on luontojaan viallinen. Ja täydellisen ihmisen standardi muuttuu siitä riippuen, kenen kanssa puhuu tai kenen opetuksia seuraa.

Valitettavasti liian monet henkiset opetukset kannustavat ihmisiä yrittämään olla parempi ihminen.

Oletko huomannut, että toisten häpäiseminen olemaan "parempi" epäonnistuu – merkitsee tuo "paremmuus" sitten ystävällisempää, ymmärtävämpää tai mitä tahansa. Ja jos sitä yritetään, se on tietysti valheellista.

Pyrkimyksessä olla parempi toisille on paljolti kyse kontrolloinnista ja manipuloinnista.

Tämän heräämisprosessin iso aspekti on tuntea vihaa ja kärsimättömyyttä. En mene seikkaperäisesti siihen, koska olen käsitellyt sitä muissa postauksissa. Mutta meillä jotka olemme ylösnousemuksen, ruumiillistuneen valaistumisen kehityskaarella, noita tunteita tulee esiin useammin ja opimme hyväksymään ne, ja tiedämme myös, ettemme oikeasti loukkaa ketään toista. Emme yksinkertaisesti pysty siihen enää tässä vaiheessa.

Siis jo joku loukkaantuu, hän tuntee jo sillä tavalla – usko minua. Jos toiset laukaisevat meidän tunteemme, tunnistamme myös nyt, ettei kyse ole oikeasti heistä.

Ja toisaalta tiedämme myös, että tietoisena oleminen hyvin tiedostamattomalla planeetalla voi koetella kärsivällisyyttämme parhaanakin päivänämme. Niinpä joskus ärtyisyys johtuu siitä, että olemme tekemisissä toisten kanssa, jotka ovat edelleen unessa.

Siis koko tuo juttu, että rakastetaan toisia ja jaetaan valonsa kaikkien kanssa, vaikka mikä olisi, on kenties tarkoitettu toisille etsijäryhmille. Mutta jos luet tätä ja resonoit sen kanssa, sinä et enää etsi.

VANHA KOULU

Joskus vanhoilla uskonnollisilla opetuksilla on kyky työntyä uuden tietoisuuden opetuksiin, joissa käsitys sielusta tai "minä olen" -olemuksesta korvaa käsityksen tuomitsevasta jumalasta.

Koko ajatus olemisesta "hyvä", jotta olisi jumalan hyväksymä ja jumala antaa meille taivaspaikan, on vanhaa koulua. Huomaatko, että monet uskonnot opettavat, että ihmisten täytyy olla hyvä ensin täällä ja sitten heidän täytyy odottaa kuolemaan saakka päästäkseen taivaaseen – tai minne tahansa. Heidän palkkiotaan viivytetään, ja syistä joista useimmat eivät halua puhua. Makrotasolla se liittyy massojen kontrollointiin. Ja mikrotasolla se liittyy mielen yritykseen manipuloida ja kontrolloida meitä.

Tuo viivytetty tyydytys toimii jossain määrin pitämään ihmiset ruodussa, koska palkkio on aina joskus tulevaisuudessa ja jossain planeetan ulkopuolella.

Tästä syystä jotkut avoimesti kristityt vihaavat new-age -porukkaa. Viimeksi mainitut toteuttavat sitä ideaa, että ilo on sisällä, jumala on sisällä ja yksilö voi saavuttaa tiloja tai tietoisuutta ilman jumalaa, joka vaatii kovaa rahoitusta.

Vuosia sitten päätin käydä eräässä paikassa, joka väitti tekevänsä parannuksia. Se perustui kristinuskoon. Nuo naiset kysyivät minulta, puuhastelinko new agen kanssa, ennen kuin he olivat valmiita laittamaan kätensä päälleni parannusta varten.

Tuolloin sanoin, etten puuhastellut. Ja teknisesti ottaen en ollut todella new-age -ihminen. Olin ihan omassa kategoriassani, kuten monet meistä ovat. Mutta vaikka tuo kysymys häiritsi minua, kieltämättä olin siellä, koska olin tavallaan epätoivoinen.

Jos on mitään "paremmuuden" mittaa, niin voin sanoa tulleeni pitkän matkan siinä, etten tunne epätoivoa mistään. Mutta tästä ei kuulu kiitos mielelleni, koska se rakastaa saada aikaan pelon, epäilyn ja epätoivon tunteita.

Kiitos kuuluu enemmän sielulleni, jolla ei ole pelkoa alun alkaenkaan. Nyt näen hyödyn yhdistymisestä siihen enemmän ja enemmän – sieluni läsnäolosta.

Koska sieluni ei pyydä minua parantamaan itseäni ihmisenä. Se ei ole huolissaan siitä, etten ole ollut tarpeeksi hyvä tai tarpeeksi välittävä tai tarpeeksi puhdas. Ihminen tuomitsee itsensä. Kuitenkaan tässä vaiheessa sielulla ei ole määritelmää hyvälle, välittävälle tai puhtaalle. Ikuiselle itsellemme kaikki on vain kokemusta. Sielumme on tuomitsevan jumalan antiteesi.

Sielussamme on kyse vapaudesta ja ilosta. Se ei tee myönnytyksiä tuohon vapauteen ja iloon. Se on haastavaa ihmiselle, koska ihmisessä on kyse kompromisseista. Antamisesta periksi miellyttääkseen toisia, tunteakseen turvaa, saadakseen rahat riittämään, estääkseen suhdetta hajoamasta. Ja pyrkimys olla parempi on edelleen syvään juurtuneena ihmiseen.

Kaikki miljoonat kompromissit ja odottaminen, kunnes tuntee enemmän arvokkuutta, heikentävät ajan kuluessa ihmisen ilontunnetta.

Kuitenkin vapaudentunne on yhden hengenvedon päässä, yhden taajuuden päässä. Sillä ei ole merkitystä, miten kauan ihminen on tuntenut tylsiä ja värittömiä tunteita. Ihmisen ei tarvitse odottaa, kunnes hän lähtee planeetalta tai kunnes hän "ratkaisee" kaikki ongelmansa, kokeakseen tuota hillitöntä iloa. Tuo vapaus on juuri tässä ja juuri nyt.

Ihmisen ei tarvitse parantaa itseään rahtuakaan ollakseen tuon ilon arvoinen.

 No.9421

File: 1555358053060.jpg (279,72 KB, 1000x1529, principia_discordia.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Hienot sanasopat, kauniit lauseliemet ja reilut kerrontakeitot, kaweri.

 No.9422

Ihan hauskoja vanhoja pastoja mutta ikävä kyllä kehitysvammaiset kuvat liitteenä. 0/5 haisee jonnen ensimmäiseltä kosketukselta avaruuskulttuuriin.

 No.9423

>>9422
Tää, foorumikuvapaskaa.

 No.9424

File: 1555433012755.jpeg (22,2 KB, 580x326, tuhkat.jpeg) ImgOps Google iqdb

>>9422
>>9423

ei kyllä mä oon ottanu noi pastat sieltä samalta vitun sivulta kun 10v sittenkin

 No.9425

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Huhtikuu on vapaaksi murtautumisen ja eteenpäin siirtymisen ratkaiseva kuukausi. On aika siirtyä eteenpäin haalistuvasta menneisyydestä, aika siirtyä eteenpäin vanhasta maisemasta, aika siirtyä ruumiillistamaan aito itsemme täysin ja aika siirtyä asumaan uudessa todellisuudessa.

Tämän kuukauden energia luo intensiivisiä huippuja, ja toisinaan kaikki saattaa tuntua tulenaralta. Tämä intensiivisyys asettaa monet vanhentuneet ja valheelliset elementit vaaraan. Ne jotka meistä ovat vastustaneet muutosta, käyvät läpi pakotettuja muutoksia, ja hetkessä he kulkevat veitsenterällä.

Monista meistä tuntuu edelleen, että kuljemme kapeaa polkua elämän ja kuoleman välissä – verhoton paikka, jossa myriadit maailmat ovat nyt näkyvissä. Tällä maailmojen välisellä polulla kulkemisesta tulee helpompaa kuin ennen. Emme enää vastusta sitä tai yritä astua siitä pois. Se ei pelota meitä niin, kuin ennen. Tiedämme, että jokaisen ottamamme askeleen täytyy olla aito. Ja tiedämme, että kulkeminen niin kapealla viivalla syventää meitä mittaamattomasti. Se poistaa pinnallisen ja tekee meistä äärettömästi aidomman.

Meidän ei tarvitse olla huolissaan siitä, ettei maailmojen välissä ole enää verhoa, sillä emme tarvitse enää sitä. Maailmojen sisäisten maailmojen ei ole tarkoitus olla erillisiä enää. Nyt voimme kulkea avoimesti maailmojen välillä ja astella sujuvasti ajattomien aitojen maailmojen läpi fyysisessä kehossamme. Kulkeminen elämän läpi tällä tavalla saa kaiken tuntumaan äärettömästi elävämmältä ja arvokkaammalta. Kaikki on vaarassa.

Tällä hetkellä meille annetaan lukuisia tilaisuuksia nähdä menneisyys uusin aidoin silmin. Tämä on hyvin erilaista kuin menneisyyden näkeminen vanhoilla silmillämme, ja se mahdollistaa meillä monien asioiden näkemisen, joita emme nähneet ennen. Tämä antaa meille laajentuneen ymmärryksen koko matkasta, jonka olemme kulkeneet tähän mennessä. Voimme nyt kääntää nurin väärinkäsitykset ja rajoittuneet uskomukset, joita olemme kantaneet mukanamme pitkän aikaa. Tämä avaa täysin uuden ymmärryksen menneistä kokemuksistamme.

Tähän saakka olemuksemme on ollut kuin jääkieleke etelänavalla, ja uskomuksemme, entiset kokemuksemme, koulutuksemme, tuomitsemisemme, loukkauksemme ja havaitsemamme rajoitukset olivat jäädyttäneet sen kiinteäksi. Jääkielekeolemukseemme on kehittynyt säröjä pitkän aikaa. Mutta aivan kuin Etelänapamantereella, nyt nämä vanhat uskomukset ja jäätyneet muistot lohkeavat nopeasti irti ja kelluvat pois.

Kun jäälohkareita irtoaa jääkielekkeestämme, jotkut niistä sulavat nopeasti unholaan, kun taas toiset ajelehtivat uuteen, aitoon paikkaansa. Silloin oivallamme, että monet asiat eivät ole enää tärkeitä meille. Se on kuin tietokonepelissä, jossa yhdellä tasolla oli elintärkeää käyttää keihästä itsemme puolustamiseen, ja sitten muutama taso myöhemmin tuo keihäs on kuin lastentarha-ase ja oikeasti tarvitsemme nyt taikapilveä.

Kun alamme katsoa kaikkea aidoin silmin, alamme nähdä täysin uuden maailman ympärillämme. Aidot silmämme näyttävät meille sisällämme ne alueet, joilla on virheitä sisäisessä ohjelmoinnissamme, jotta voimme ottaa tarvittavat askeleet sen korjaamiseksi. Kun teemme tämän, se mahdollistaa meille päätökset ja teot suuremman selkeyden ja itseluottamuksen kera. Samaan aikaan tuntuu siltä, että uskomattoman raikkauden valtava aalto huuhtoutuu ylitsemme ja poistaa paljon vanhaa surua, pettymystä, tympääntymistä, särkyneitä unelmia, vastoinkäymisiä ja ratkaisematonta tunnejäämää menneisyydestämme.

Jotkut meistä kokevat tällä hetkellä suuria mullistuksia elämässään. Nämä ovat asioita, joita emme koskaan uskoneet tapahtuvan. Kaksinaisuuden pintatasolla ne vaikuttavat kamalilta takaiskuilta – kuitenkin laajemmassa mittakaavassa ne ovat erittäin vapauttavia. Vaikka ovatkin äärimmäisen haastavia, ne rikkovat jääkielekeolemustamme. Nämä tilanteet pakottavat meidät tekemään havaintotavassa muutoksia, joita tarvitaan kovasti. Ne tuovat sitä perusteellista transformoitumista, jota tarvitsemme eniten.

Tähän saakka olemme pitäneet kiinni jostain, mistä emme halunneet päästää irti – kuin apina jonka käsi on juuttunut lasipurkkiin. Kenties se oli turvallinen työpaikka tai rakastamamme ihminen tai muutospelkomme. Yhtäkkiä ilmestyy näkymätön vasara ja pirstoo tuon purkin! Se saattaa murskata muutaman sormenkin, mutta ne toipuvat. Purkki on poissa. Kätemme laittaminen takaisin siihen ei ole vaihtoehto tällä hetkellä. Mitä siis teemme?

Tämä ei ole ehdottomasti aikaa yrittää luoda uudelleen menneisyyttä. Sen sijaan meidän täytyy kerätä rohkeutemme ja tarttua ennenkuulumattomaan tilaisuuteen, joka meille on juuri annettu. Meidän täytyy kuunnella aidon sydämemme yllytyksiä, ja tehdä jotain täysin kartan ulkopuolella – jotain mikä on hurjan luovaa ja ennustamatonta. Kenties on aika muuttaa täysin suuntaa. Ja se on tämän ajan nerokkuutta.

Kaksinaisuuden infrastruktuuri murenee vakaasti kaikkialla ympärillämme. Patoja murtuu, siltoja romahtaa, teitä sortuu ja suuria alueita maista jää tulvien alle. Nämä ovat kaikki merkkejä, että vanha "normaali" on nyt poissa. Herkkä luontomme tuntuu täysin ylikuormittuneelta toisinaan, kun kaikki tämä raakuus paljastuu, erityisesti virittyessämme kollektiivin sekasortoon. Niille jotka yrittävät edelleen elää "normaalissa" maailmassa, on erityisen järkyttävää nähdä vanhan maailmansa romahtavan.

Monille meille on kuitenkin äärimmäisen vapauttavaa oivaltavaa, ettei meidän tarvitse enää tehdä asioita vanhoilla tavoilla. Nyt pystymme navigoimaan paljon suuremman mestaruuden kera, käyttäen sydämemme tietämistä. Tämä tekee meille mahdolliseksi ohittaa paljon siitä, mitä meille opetettiin, ja tehdä asioita täysin tuoreilla tavoilla. Tämä tuo meille uutta jännityksen ja innostuksen tunnetta siitä, mitä on tulossa.

 No.9426

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Sielun pimeä yö on prosessi, jonka jotkut totuudenetsijät käyvät läpi jossain kohtaa elämässään. Tästä ei puhuta paljon henkisissä opetuksissa, koska meidän halutaan keskittyvän vain rakkauteen ja valoon.

Meitä kehotetaan aina nostamaan värähtelyämme, katsomaan valoon, mutta mikään tästä ei kestä, jos ei ole rakastanut pimeyttä. Sielun pimeä yö on kaiken kaikkiaan kaunis kokemus. Silloin ihmisen ego, valheellinen itse kuolee ja tekee tilaa todelliselle, aidolle itselle, joka on rakkautta.

Tämä prosessi voi tapahtua koska tahansa elämän aikana, mutta tavallisesti se tapahtuu silloin, kun etsii henkisiä opetuksia ja on saanut selville, että ego on valehtelija. Ego voi olla hyvä, ja ego voi olla uskomattoman tuhoava. Olet kuullut minun sanovan: "… jos minulla ei olisi jonkinlaista egoa puhumassa tästä aiheesta niin, kuin puhun, minut syötäisiin elävältä."

Joillakin on merkittäviä ongelmia tällä alueella, koska herätessään maailmallemme sellaisena, kuin se oikeasti on, ihmiset haluavat juosta pimeydestä ja sen uskomattomasta rumuudesta kohti valoa, oivaltamatta, että sivuuttamalla pimeys kasvaa vain suuremmaksi. Uskon, että tällä tavalla pimeys ja sen kätketyt agendat ovat tulleet hyvin voimakkaiksi. Se täytyy paljastaa, ja sitä monet meistä tekevät tällä hetkellä tämän ihmisten heräämisaikana. Jos emme paljasta sitä ja sen agendaa, se pysyy piilossa ja jatkuu.

Kun käyt läpi tämän sielun pimeän yön – ja useimmat käyvät heräämisprosessinsa aikana – katso sitä henkisenä siirtymäriittinä. Pelko häviää. Ihmiset eivät oivalla sitä raskasta taakkaa, jota kantavat elämästä elämään, ja kun heräät, kaikki tämä tuska ja hämmennys tulee pintaan, muttei ole vapaampaa tunnetta kuin parantuminen.

Jotkut ihmiset tuntevat, että he ovat masentuneinta ja heillä on avuttomuuden, turhautumisen, pelon, hämmennyksen, yksinäisyyden, häpeän, syyllisyyden jne. tunteita. Nämä tunteet jotka yrittävät tulla pintaan, yrittävät saada huomiosi, jotta käsittelet ne … koska oikeasti ne kaikki ovat kehossa tunteita, joihin on sidottu jokin tarina, ja tätä tuskaa tunnetaan ympäri maailmaa.

Henkinen masennus on erilaista kuin kliininen masennus, koska oireet eivät tule jostain ulkoisesta tilanteesta – kaikki on sisäistä. Mitä enemmän yrität päästä pois tuosta pimeästä yöstä, sitä itsepintaisempi se on, koska se täytyy parantaa.

Tämän prosessin aikana tunnet olevasi yksin etkä tunne monia, jotka ymmärtävät, mitä tunnet. Pelkäät heidän ajattelevan, että olet hullu, ja pelkäät aiheuttavasi uskomatonta pelkoa ja hämmennystä myös heille. Mutta vastustaessasi tätä teet asiat huonommiksi itsellesi suojelemalla egoa, valheellista itseä. Olet ikään kuin jumissa kolmannen ulottuvuuden todellisuuden ja viidennen ulottuvuuden todellisuuden välissä, ja jollekin tämä muutos synnyttää paljon pelkoa. Egoitsesi on kuolettavan peloissaan, että se lakkaa olemasta, koska on muutos, joka on tuntematon. Egoitsesi kuin pudotetaan, ja tuntematon on erittäin pelottavaa joillekin. Tunnet kuin olevasi poissa kontrollista, vaikka et ole koko aikana ollut kontrollissa tässä 3D-todellisuuudessa – se oli vain egon nerokasta petosta.

Sinun täytyy antautua tälle, ja egoitse luopuu taistelusta. Vastustaminen tekee tästä hyvin vaikeaa monille. Vaikeinta tämä on uskonnollisille ihmisille, jotka jumittavat vielä täysin uskomusjärjestelmässään ja ovat sen hallitsema. Minulla on eniten ongelmia tämän ryhmän kanssa, ja se on täysin ymmärrettävää. Monien on erittäin vaikea ylittää uskonnollista ohjelmointia. He eivät oivalla, että heidän egonsa, valheellinen itsensä valehtelee heille ja estää heiltä totuuden, vaikka kaiken aikaa he tietävät sen syvällä sisällä …

Se miten nopeasti pääset tästä läpi, kun on sinun aikasi, riippuu täysin sinusta – miten tiukka ote egolla on sinuun. Egosi ei halua luopua sinun kontrolloinnistasi ja se aloittaa kunnon tappelun. Hyvin monet ihmiset ovat kiinni kärsimyksessä ja tuskassa, koska rakastamme taistella itsemme kanssa – se antaa meille identiteetin, valheellisen identiteetin.

Hyvin monet pelkäävät tätä muutosta tuntemattomuuden vuoksi. Mutta tämä tuntematon alue on rakkautta. Ihmiset ovat luontaisesti etsijöitä, ja se on tavallaan pattitilanne, koska pelkäämme sitä asiaa, jota etsimme.

Se on tavallaan kuin henkinen katkaisuhoito, joka jokaisen täytyy käydä läpi jossain kohtaa elämässään – siitä ei ole epäilystäkään. Siis jos antaisin jonkin neuvon, niin olisi parempi käydä se läpi tässä elämässä. Kyse on vain siitä, miten tuskalliseksi teet sen itsellesi vastustamalla.

Kun hyväksyt tämän prosessin vääjäämättömäksi ja luovut vastarinnasta, seuraava askel on olla tekemättä mitään. Olet paljon suurempi ja vapautuneempi tässä tietoisuudessa, kuin koskaan oivallat. Egon pelokas ote on vahva, koska se haluaa pysyä hengissä, mutta muista aina: sielun pimeä yö on pelkkä illuusio.

Olemme olleet aina kotona, ja olemme olleet valoa koko ajan. Koska – ajattele sitä – jos emme olisi valoa, miten tulimme tietoiseksi ihmisen pimeydestä? Eli, jos olisimme pimeyttä, emme pystyisi havaitsemaan pimeyttä. Transformaatio on vaikea asia, mutta oikeasti se on uudestisyntymä. Siitä tässä heräämisessä on kyse – älä vain vastusta sitä.

 No.9427

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Energiat rakentuvat (sekä auringonpilkut) ruumiillistumistaajuuksien kolmanteen aaltoon, joka saapuu 15.–19.4. ja virtaa toukokuun alkuun saakka. Tämä on valmistautumista voimakkaampaan ruumiillistumiskokemukseen (kyllä, vielä voimakkaampaan, vielä fyysisempään) ja seuraavaan kristalliverkkoaktivointiin 25.–29.4.

Edessä oleva viikko on täydellinen hetki sukeltaa tämän ruumiillistumisen mystisiin aspekteihin. Anna sen ilmaista kauttasi, ollen avoin kanava uudelle. Ei luola-aikaa, vaan mestaruusmoodia – siirtyen sanoista tekoihin, näyttäen toteen kristalli-itsen tulemisen esiin ja tehden noita korkeampia valintoja, jotka tukevat täysin sitä ylösnousemusta, jota olet henkilökohtaisesti valinnut ilmaista tässä nyt-hetkessä.

Näemme palvelutyömme, suhteidemme, henkilökohtaisten valintojemme, elämäntyyliemme ja myös henkisyyden ilmaisemistapamme muuttuvan mukautuen korkeampaan itseen, joka ottaa matkan hallintaansa – jos sallimme tämän tapahtua. Se on valinta, aivan kuten ylösnousemus, joka tehdään hiljaisina hetkinä sydämen, Lähteen kanssa.

Valmistautuminen vuoteen 2020 – tapahtuu nyt

Muutos ja uusi korostuvat koko ylösnousemuksessamme, kuitenkaan tämä vuotta 2020 edeltävä aikajanojen ja kokemusten erottelu ei ole ollut selvempää kuin tällä hetkellä. Paras neuvo maailmojen jakautumisen käsittelemiseen: anna ihmisten saada kokemuksensa ja yritä olla kiinnittymättä siihen, miten ihmiset tulkitsevat sen, mitä tapahtuu tai ei tapahdu. Kollektiivin mentaalitasot puhdistavat harhakuvitelmia – sivuvaikutus niistä voimakkaista taajuuksista jotka rikkovat illuusion kulissien takana. Se tulee pintaan, kuten kaikki tässä prosessissa. Jumalainen neutraalisuus on turvasatamasi – se on tuomitsemattomuutta + iso loiskaus ehdotonta rakkautta. Kaikki tulee esiin fotonihuuhtelussa – ole kärsivällinen ihmisten kanssa. Siunaa, ja rukoile vaivattomuutta, armollisuutta ja korkeimpien lopputulosten nopeaa toimittamista.

Heti saavuttuani Sedonaan, Jeshua astui sisään ja antoi selkeyttä itsen perusolemuksesta ruumiillistumisen aikana. Tästä latauksesta ansaitsee kirjoittaa kunnolla, joten teen sen ensi viikolla, kun tämän ensimmäisen viikonlopun konferenssikiire on loppu.

Juhlimme tänä viikonloppuna ykseysmeditaatioiden kolmea vuotta!

Olen ikuisesti siunattu saadessani tämän viikoittaisen yhdistymisen, joka antaa tukea, selkeyttä, rauhaa ja parannusta. Millaisen jumalaisen kanssaluomuksen olemmekaan ilmentäneet, rakas valoheimo. Kutsumme jatkuvasti pöytään jokaista halukasta sydäntä palveluksessa. Apusi sanan ja kontaktin levittämisessä on tervetullutta. Tämän viikon sunnuntaimeditaatioomme sisältyy seuraavan aallon toivottaminen tervetulleeksi – miten voimakas käytävä tämä onkaan kaikille osallisille.

Sedonan Kristalliyhdentyminen-tapahtuma lauantaina ja sunnuntaina 27.–28.4.
''
Näiden kokoontumisten jumalainen koordinointi koskettaa aina sydäntäni. Maan sisäiset verkot ovat vahvistumassa, ruumiillistumisaktivoinnit on koordinoitu pääaikajanamuutoksen kanssa, kollektiivinen tähtisiemen-DNA-aktivointi on käsillä, kristalliyhdentyminen on tapahtumassa … siis paljon tapahtuu huhtikuun lopussa. On ollut voimakasta välttämättömyyttä olla tähti- ja sieluperheen kanssa fyysisyydessä tänä aikana.

Henkiinheränneen itsen voimaannuttaminen, ruumiillistaminen ja ilmaiseminen ovat vahvoja teemoja tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Yhteiset päivämme Sedonassa ovat keskittyneet näihin teemoihin sekä kristalliverkkotyön seuraavaan tasoon. Uutta keskustelua tulee esiin, ja minulla on kunnia antaa selkeyttä, tukea ja aktivointeja sydämestä-sydämeen -livetapahtumassa. Koko tapahtuma on suunniteltu antamaan 5D-juhlakokemus – aito kokoontuminen joka heijastaa tapaamme kokoontua ja jakaa korkeammissa maailmoissa.

Julkaisen miten-valmistautua -videon ensi viikolla, koska hyvin paljon yhdistyy tätä tapahtumaamme varten. Portinvartijat, tiennäyttäjät, olennot palveluksessa … meillä on vielä paikkoja jäljellä Kristalliyhdentymiseen 27.4. Jos tunnet kutsun olla korkeavärähteisen heimon kanssa, varaa paikkasi, pakkaa kimaltavat vaatteesi ja uskaltaudu kauniiseen Sedonaan tähän juhlaan. Lippuja ja yksityiskohtia täältä. Ohjeita osallistujille …

Siunausta upeille ykseysmeditoijillemme

Kiitollisuutta kaikille, jotka ovat liittyneet mukaan joka viikko kuluneet kolme vuotta. Vilpitön kiitos niille portinvartijoille tässä maailmassa ja sen ulkopuolella, jotka pitävät tätä pyhää tilaa kollektiiviselle parantumiselle, aktivoinnille ja ylösnousemukselle. Rauhantekijät ovat vahvaa ja omistautunutta sakkia. Miten siunattuja olemmekaan yhdistyessämme tällä tavalla. Yksityiskohtia ja latauksia täältä.

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

 No.9428

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Sopeutuessasi uuteen Maahan ja sen energioihin, saatat olla uupuneempi, kun tutustut tähän uuteen ilmapiiriin ja evoluutioon, jota on tapahtunut enimmäkseen sisälläsi. Silloin kun tämä energia tuntuu olevan melkein liikaa, sinulla saattaa olla halu palata takaisin vanhoihin 3D-tapoihin tai -käyttäytymismalleihin. Jos teet tämän, se ei merkitse, että olet epäonnistunut missään mielessä.

Sinua kannustetaan liikkumaan omaa tahtiasi ja omalla tavallasi. Kuitenkin jotkut jotka ovat kyvyttömiä tai haluttomia siirtymään tai sopeutumaan näihin korkeampiin ja intensiivisiin energioihin, saattavat lähteä tästä elämästä kokonaan. Tämä kohonnut energia ja sielutyöntö saattaa olla liikaa joillekin sieluille, ja he päättävät lähteä tästä maallisesta ulottuvuudesta enemmin kuin myöhemmin.

Tämä on heillä vain sielutason vapaan tahdon valinta. Ihmiskuntaa kokonaisuutena kannustetaan parantamaan itsensä ja päästämään irti vanhasta painolastista, joka ei enää palvele heitä. Tämä on kaikille sen vapauden, rauhan, rakkauden, yltäkylläisyyden ja ilon kokemiseksi, joka voidaan saavuttaa kaikilla olemustasoilla. Tämä annetaan jokaiselle sielulle yksilönä, perustuen hänen valintaansa ja parantumispäätökseensä.

Kuitenkin tämä energia ja sydänomistautuminen tähän muutokseen on myös polttoainetta kaikille sieluille löytää inspiraatiota ja opastusta niiltä, jotka päättävät kulkea tätä polkua uuteen Maahan. Ne jotka kulkevat urheasti ensimmäisinä, jättävät kirkkaan valojuovan opastamaan niitä, jotka valitsevat nämä samanlaiset halut ja tämän muutoksen lopputulokset. Kuvittele, että kun useampia ja useampia sydämiä liittyy näihin ponnisteluihin mukaan, tämä lopputulos on jokaisen maan päällä elävän sielun ulottuvilla. Ota tämä askel eteenpäin ja tiedä, että nämä suurenmoiset rakkaus- ja luomisenergiat ulottuvat kauas kosmokseen.

Jos huomaat lipsuvasi takaisin vanhoihin tapoihin, kierteisiin, käyttäytymismalleihin ja tekoihin, joita et enää halua tuoda mukanasi uuteen Maahan, tiedostat sen melko nopeasti. Se tuntuu sinusta epätyydyttävältä. Saatat myös olla pahoillasi tai katuvainen siitä, että näytit luiskahtavan taaksepäin. Se on ok! Älä ole niin ankara itsellesi!!

Olemme kaikki astumassa kartoittamattomalle alueelle ja koemme intensiivisiä energioita samanaikaisesti. Ole mukava itsellesi, jos tätä tapahtuu. Se on muistutus sinulle, että jos et pidä siitä, mitä tapahtuu tai mitä on ympärilläsi, muuta se!! Kukaan ei pakota sinua liikkumaan tietyllä tavalla. Sinun on päätettävä se. Taikasauva on sinun käsissäsi.

Saatat olla myös tietoisempi liikkumisesta edestakaisin ulottuvuuksien välillä päivästä toiseen, hetkestä toiseen. Verho ohenee ja ohenee jatkuvasti. Aikajanamme tuntuvat yhdistyvän, kun päätämme niitä. Sinulla saattaa olla erilaisia kehotuntemuksia, uupumusta ja mielialavaihteluja enemmän kuin koskaan ennen. Lähde-energia tulee auttamaan sinua puhdistumisessa sellaisesta, mitä et tietoisesti päätä parantaa. Rullaa näiden energiaheilahtelujen myötä, ja ala tunnistaa ne siksi, mitä ne ovat.

Otatte kaikki uskomattomia askelia ja harppauksia eteenpäin!

 No.9429

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Olemme kaikki sieluja, mutta jotkut ovat virittyneempiä muistoihinsa siitä ikuisesta elämästä, jonka monet inkarnaatiot muodostavat.

Sielu on todellinen sinä, ikuinen itse, korkeampi itse. Olemme kaikki kuulleet sanonnan: "Emme ole ihmisolento, jolla on henkinen kokemus. Olemme henkinen olento, jolla on ihmiskokemus."

Ihmiset jotka lähestyvät inkarnaatiokiertonsa loppua, ovat vanhoja sieluja. Nämä vanhat sielut ovat oppineet monia oppitunteja ja heistä on tulossa hyvin tietäväisiä todellisen olemassaolomme menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Vanhoilla sieluilla on voimakas intuitio ja suurta empatiaa ja ymmärrystä ihmisiä kohtaan, koska se on heille tuttu juttu monista elämistä. Monet vanhat sielut pystyvät yhdistymään korkeampaan itseensä ja henkioppaisiinsa. Tämän kyvyn myötä he voivat saada uskomatonta näkemystä.

Tämä tieto on meidän kaikkien sisällä. Tämä tieto on tallennettuna solumuistiimme, DNA:han ja se tuodaan entisistä elämistä. Tällä hetkellä monet alkavat yhdistyä tuohon solumuistiin. Muistimme palaa.

Vanhat sielut uskovat, että kokemukset tuovat enemmän iloa kuin materiaaliset asiat. He nauttivat myös erittäin paljon yksinolemisesta – se on eräänlaista latautumista. Jotkut ihmiset pitävät yksinolemista ja yksinäisyyttä pelottavana, mutta vanhat sielut pitävät sitä äärimmäisen tarpeellisena.

Vanhat sielut tietävät erittäin hyvin, miten tärkeää on luottaa intuitiivisiin vaistoihinsa. Vanhat sielut ovat hyvin kosketuksessa siihen tietoon ja informaatioon, jota he ovat keränneet.

Kun inkarnoidumme, tapaamme monia samoja sieluja. He voivat olla veli, sisar, täti, setä, vaimo, äiti, isä jne. Mutta joka inkarnaatiossa nuo sielut ovat erilaisissa naamioissa ja rooleissa.

Sielu elää tietyn fyysisen inkarnaation, koska sillä on jonkinlainen velka tai velvollisuus, joka täytyy suorittaa. Näiden samojen sielujen kanssa inkarnoituminen antaa meille tilaisuuden ns. vapautua karmavelasta. Kaikki on suunniteltua – ei ole sattumia.

Karma on vain entisistä elämistä tuotu painolastijäämä, joka yksilön täytyy hoitaa. Jos joku ihminen elämässäsi saa toteutettua tavoitteensa, hän siirtyy pois elämästäsi. Kaikki ihmiset joita tapaamme elämässämme, ovat opettajia ja tarkoitettuja tiettyyn asiaan. Jotkut näistä ihmisistä saattavat suututtaa sinut tai olla varsinaisia paskiaisia, mutta he ovat siinä tietystä syystä ja auttavat sinua eteenpäin evoluutioprosessissasi. Nämä ihmiset ovat auttamassa sinua vapautumaan myrkyistä, joista pidät kiinni.

Näitä opettajia tavattaessa …

Ensikontakti on fyysinen visuaalisella tasolla. Sitten tuo vetovoima menee alitajuntaan, jossa luetaan karmatiedostoja. Sinun karmatiedostosi ja toisen ihmisen karmatiedosto tunnistavat sen tietyn asian, jota tarvitaan suorittamaan tuo tietty velka tai velvollisuus. Siis siellä tämä yhteys muodostuu, kun menemme tuohon suhteeseen. Muista, ettei ole mitään sattumia!

Suhteiden ristiriita on kuin kultaa, koska tärkeitä asioita tapahtuu. Tiedän, että se on syvältä, mutta nämä ristiriidat tuovat esiin tunteita ja tunteet saavat sinut esittämään kysymyksiä, joten ristiriita on tarpeellinen.

Joskus näemme tämän ystävän tai kumppanin sellaisena, joka yrittää loukata meitä tai suututtaa meidät. Tähän on karmasyy. Hän on revitty osasi ja auttamassa sinua parantumaan. Siihen saakka kunnes suhteet eivät ole selkiytyneet tällä tasolla, jatkamme inkarnaatiokiertoa eri elämissä ja eri rooleissa. Kaikki kuitenkin muuttuu ylösnousemuksessa!

 No.9430

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.


Ihmiset tekevät melkein mitä tahansa välttääkseen tuntemasta epämukavuutta. Mutta olemme epämukavassa ajassa. Emme ainoastaan ylösnousemuspioneereina, vaan maailmassa laajemmin. Vanhat säännöt eivät tunnu toimivan enää kenenkään maailmassa. Maille on epämukavaa muutos. Monimuotoisuus. Useammat naiset vallassa.

Sukupuolikäyttäytymiseen liittyviä keskusteluja vältetään, koska monet miehet ja myös naiset painivat naissukupuolta koskevien pitkäaikaisten asenteiden ja käyttäytymistapojen kanssa. Eräs yritys irtisanoi transsukupuolisen naisen, koska hän halusi alkaa käyttää mekkoa töissä. Hän oli käyttänyt miesten pukua miehenä. Työnantaja sanoi, ettei ollut mukavaa, kun mies käytti mekkoa, vaikka työntekijä identifioituikin nyt naiseksi.

On mielenkiintoista, että naiset käyttävät koko ajan miesten vaatteita, eikä sitä tuomita tai tutkita tarkoin. Me naiset voimme käyttää miesten housuja, paitoja, hattuja, kenkiä … eikä kenkään silmä värähdäkään. Miksi niin on? Johtuuko se siitä, että kun on enemmän mies, se nähdään askeleena ylöspäin elämässä?

Mutta tulla nähdyksi naisena, ellet ole sitä jo syntyessä – monien ihmisten mielestä täytyy sietää se, mitä tulee, jos sinusta tulee feminiininen. Jos jotkut ihmiset näkevät kahden naisen suutelevan, he haluavat mukaan, mutta jos kaksi miestä suutelee, se on niin epämukavaa, että he tarvitsevat turvallisen paikan.

Myönnän, että jotkut asiat saavat oloni tuntumaan todella epämukavalta. Ja yritän oikeasti juosta toiseen suuntaan, kun näen niitä, säästääkseni itseni tuolta epämukavuudelta. Mutta tunnistan myös, että tuo epämukavuus on minun ongelmani – ei niiden ihmisten, joita satun katsomaan.

Mutta näin on suuremman tiedostamisen vuoksi. Nimittäin tiedostamisessa ei ole kyse olemisesta jonkinlainen täydellinen olento, joka on aina ystävällinen, ymmärtävä ja myötätuntoinen. Tietoisuudessa on kyse sen tunnistamisesta, että me olemme vastuussa siitä, miltä meistä tuntuu – ei kukaan muu.

Tiedostamisessa ei ole kyse siitä, että pelastaa jonkun, yrittää muuttaa jonkun tai sallii toisten polkea omia rajojaan. Herätessä meistä tulee hyvin erotteleva. Mutta mitä epämukavuuteen tulee, tunnemme intiimisti sen, koska tunnemme tämän transformaation epämukavuuden mielessämme ja kehossamme.

Kaikki nämä kummalliset muutokset kehossamme ja kaikki yhteydettömyydentunteet 3D-maailmaan ovat täysin luonnollisia. Toisista saattaa alkaa tuntua epämukavalta se, missä me olemme elämässämme. Taas kerran, ei ole meidän ongelmamme. Heidän täytyy löytää tapa käsitellä oma epämukavuutensa.

TOISTEN OLON TEKEMINEN EPÄMUKAVAKSI

Pari ihmistä joista olen päästänyt irti elämässäni, yrittää jatkuvasti vahvistaa asemiaan ja toivoo, että voimme palata takaisin suhteeseemme. He toivovat edelleen, että vanha Maria ilmestyy taas esiin, mutta sitä ei tapahdu.

En ole enää tuo ihminen. Ja se tekee joidenkin ihmisten olon erittäin epämukavaksi. Ja vihaiseksi. Ja se on seuraava pointtini. Silloin kun epämukavuus johtaa vihaan tai pahempaan, väkivaltaan, se on ongelmallista.

Näemme sitä maailmassa laajasti, kun ihmisten epämukavuus on niin suurta, että heidän täytyy hyökätä niiden kimppuun, joiden ajatellaan aiheuttavan heille epämukavuutta.

Näemme sitä, kun sota naisten oikeuksista kuumenee ympäri maapalloa. Ja tuossa epämukavuudessa on oikeasti kyse haluttomuudesta katsoa sisälle omia tunteitaan ja omia pelkojaan.

Abortinvastaiset ryhmät joita pidän viharyhminä, ovat ristiretkellä tuhotakseen naiset. Radikaalille uskonnolliselle oikeellisuudelle on superepämukavaa naiset, jotka saavat jalansijaa maailmassa.

Saalistaminen paljastuu kaikilla tasoilla. Kirkot eivät pysty jatkamaan omiensa suojelemista, ja monista ihmisistä tuntuu nyt epämukavalta, kun totuus tulee esiin.

Patriarkaatti paljastuu siksi, mitä se on ja on aina ollut, ja niistä jotka uskovat, että heillä on eniten menetettävää, tuntuu hyvin epämukavalta. Mutta sen sijaan, että he kohtaisivat oman epämukavuutensa ja näkisivät sen tilaisuutena kääntyä sisäänpäin ja kohdata omat pelkonsa, he tuplaavat yrityksensä hiljentää naiset.

ALUKSI VAPAUS ON EPÄMUKAVAA

Ja naisen täytyy kohdata uudenlaista epämukavuutta, kun hänelle annetaan tilaisuus vapautua siitä häpeästä ja syyllisyydestä, jota hän on kantanut ihmiskunnan puolesta. Mutta tämä vaatii häntä olemaan radikaali.

Hänen täytyy vapauttaa itsensä, ja tämä merkitsee olemista piiloutumatta enää tuskansa ja kärsimyksensä taakse. Se merkitsee, että hänen täytyy käsitellä elämässään ne monet ihmiset, jotka kutsuvat häntä itsekkääksi tai jotain pahempaa. Ja käsitellä monien ihmisten putoaminen pois hänen elämästään tai niiden suhteiden jättäminen taakse, jotka eivät enää tuo hänelle iloa.

Hänen täytyy vaatia takaisin aistillisuutensa ja ilonsa. Ja se voi merkitä toisten saamista loukkaantumaan hänelle, koska hän ei ole enää kiinnostunut esittämään draamaa tai kärsimään toisten kanssa.

Kun hän päästää irti roolistaan toisten koetinkivenä, hän näkee joidenkin ihmisten elämässään kompuroivan ja joidenkin yrittävän jatkaa hänen energioidensa imemistä, ja se tekee hänen olonsa hyvin epämukavaksi.

Syyllisyydestä irtipäästäminen on prosessi, ja alussa mieli yrittää saada hänet tuntemaan vielä enemmän syyllisyyttä. Mutta se on peliä, joka on tulossa loppuun hänellä.

Siis kyllä, elämme epämukavuuden aikaa. Mutta todellinen muutos on aina epämukavaa aluksi. Ja kieltämisellä ja kognitiivisella dissonanssilla voi päästä vain tiettyyn pisteeseen saakka. Epämukavuuden pakenemisyritys lakkaa toimimasta jonkin ajan kuluttua, koska ei voi enää piiloutua minnekään.

 No.9431

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Pitkän aikaa yritin pidätellä lohikäärmettäni peläten, että jos lohikäärme polttaa pois vanhan ihmisidentiteettini, menettäisin rakkaudentunteen. Onnekseni lohikäärme ei odottanut minun lupaani.

Rakkaudentunne oli kaunein lahja, jonka annoin itselleni. Olin niin intohimoinen rakkaudesta, että päätin kokea sen jokaisesta mahdollisesta vinkkelistä ja tutkia jokaista rakkaussävyä, joka tällä hullulla planeetalla on. Enkeliammattini ja missioni tänne maan päälle inkarnoituessa oli ikään kuin tutkia rakkautta, joten en aikonut luopua siitä helposti.

Jotain kuitenkin tapahtui pyrkiessäni sukeltamaan syvälle rakkaudentunteeseen: jouduin ihmisrakkauskokemusteni vangiksi ja unohdin oman vapauteni – rakkausriippuvuudesta oli tullut kristallivankilani.

Kenties silloin ei ollut yllättävää, että lohikäärmeeni otti usein rakastajamuodon. Esimerkiksi, reilu parikymppisenä (ennen kuin löysin Crimson Circlen), päädyin fyysisesti väkivaltaiseen suhteeseen. Katsoessani taaksepäin näen nyt tuon kokemuksen lohikäärmeenäni, joka pakotti minut olemaan brutaalin rehellinen itserakkaudettomuudessani. Tietysti kirosin lohikäärmeen ja kysyin, eikö ollut lempeämpää tapaa ohjata minua itserakkauden polulle. Miksi sen täytyi olla niin väkivaltaista? Ilmeisesti lohikäärme oli yrittänyt hienovaraisempia lähestymistapoja, mutta olin pitänyt kiinni riippuvuudestani erittäin sinnikkäästi. Minulta vaati muutaman uuden suhteen päästä tärkeään sallimiseen – kun sallin lohikäärmeen polttaa pois kiintymykseni kaikkeen, mikä ei ole aidosti harmoniassa totuuteni kanssa, prosessi on hyvin armollinen. Ainoastaan vastustaessani noita liekkejä, siitä tulee säälimätön.

Viime vuosina lohikäärme on tullut pintaan monta kertaa, jälleen suhteiden kautta. Tajusin älyllisesti, mitä Adamus tarkoitti puhuessaan emootioiden ja tunteiden/tuntemusten erosta, mutta tultaessa käytännön soveltamiseen, havaitsin kietoutuvani edelleen emootioihin – olin edelleen addiktoitunut ihmiskokemukseen. Kun kuulin oivaltaneiden mestareiden tai henkisten opettajien puhuvan siitä, ettei oivaltamisen jälkeen ole enää emootioita, ajattelin: "Mitä itua on olla ruumiillistunut, jos ei salli ihmisen kokea ihmisyyttään?!"

Se aiheutti mielelleni paljon päänsärkyä, erityisesti koska kuulin monia erilaisia viestejä: "Salli vihasi", "Älä samaistu emootioihisi", "Emootiot ovat inhimillisiä", "Olemme JA-tilassa", "Päästä irti ihmisidentiteetistäsi" … Se kaikki tuntui hyvin ristiriitaiselta ja hämmentävältä. Ja jälleen vanha sitoutumiseni rakkaudentunteeseen tuli esiin: olin varma, että jos päästäisin irti ihmisemootioistani, menettäisin rakkaudentunteeni. En yksinkertaisesti voinut kuvitella rakkautta emootioiden ulkopuolella. Ainakaan mieleni ei voinut …

Lohikäärmeeni selvitti mukavasti tuon hämmennyksen polttamalla pois ihmisegoni ja näyttämällä emootioiden haurauden. Hitaasti löysin ohuen – mutta syvän – rajan emootioiden ja tunteiden väliltä. Esimerkiksi, jos jokin ulkoinen tilanne aiheutti vihareaktion, oivalsin, että voin samaistua tuohon emootioon, puolustaa oikeuttani tuntea vihaa, analysoida, miksi tunsin vihaa, ja pakahtua lävitseni kulkevasta neurokemiallisesta aallosta. Tai sen sijaan että yritin kontrolloida tuota emootiota tai antaa sen kontrolloida minua, voin vain antaa sen palaa lävitseni, kunnes se muuntuu luonnostaan ja haihtuu kuin savu. Suurin haaste tuolla hetkellä on olla puuttumatta sallimiseen. Osa lohikäärmeen alkemiaa on muuntaa emootiot selkeiksi tunteiksi. Määrittävä ero emootioiden ja tunteiden välillä näyttää olevan, että tunteet ovat puhtaita kokemuksia, jotka eivät sekaannu tunteeseeni siitä, kuka olen. Mutta heti kun käytän tunnetta määrittämään identiteettini, mieli vääristää sen ja muuttaa emootioksi.

Täydeksi yllätyksekseni huomasin, että on mahdollista tuntea rakkautta ilman emootioita tai kiinnittymistä ihmisidentiteettiin! Nyt koen vapaata rakkaudentunnetta, josta puuttuu kärsimystekijä, ja se tuntuu maailman luonnollisimmalta asialta. Oletin loogisesti, että rakkaus vaatii polariteettia, koska se luotiin Maan polariteetista. Luulin, että jos rakkauden tuska menetetään, silloin myös sen syvyys, kauneus, rikkaus ja kiihkeys menetetään. Onneksi olin väärässä.

Tämä uusi rakkaudentunne ei ruoki ihmisidentiteettiä, suojele haurasta mieltä eikä puolusta emootioita. Se pelkästään säteilee avoimesti ja aidosti, ilman pelkoa tai rajoituksia. Se on kiihkeää olematta kireää. Se on syvää olematta dramaattista. Se on intohimoista olematta polarisoitunutta. Ja se on kuitenkin herkullisen aistillista ja intiimiä! Jumalalle(itselle) kiitos lohikäärmeestä, joka poltti pois kiinnikkeeni uudestaan ja uudestaan, ihmiseni järkyttävästä pelosta ja kovista protestiäänistä huolimatta. Jos ei olisi lohikäärmettä, en olisi koskaan uskaltanut etsiä sisältäni vapaata – ja aitoa – rakkaudentunnetta.

 No.9432

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Henkisyysperäinen stressihäiriö on henkinen, fyysinen ja todellisuushäiriö, joka tulee kauan sen jälkeen, kun henkilö on altistunut heräämiselle, ja vähän ennen hänen luonnostaan tapahtuvaa Oivaltamistaan. Henkisyysperäisen stressihäiriön asiantuntijan, tohtori Agonen (Transilvania, Romania), mukaan tämä häiriötila on haastava, mutta välttämätön osa mestaruutta.

Heräämisen alkuvaiheissa yksilö roikkuu kiinni henkisessä retoriikassa ja henkisissä uskomuksissa, tavallisesti "Uusi aika" ja "Uusi ajattelu" -liikkeisiin liittyvissä. Kun heräämisprosessi kehittyy, henkilö kohtaa jotain, mitä kutsutaan makyoksi. Sana juontuu muinaisesta Zen-termistä, joka merkitsee "turhanpäiväisiä ja häiritseviä henkisiä harjoituksia". Adamus Saint-Germain*, tunnettu makyo-aihetta käsittelevä kirjailija, kutsuu sitä suoraan "henkiseksi hevonpaskaksi", koska se aiheuttaa riippuvuutta ulkoisista virikkeistä sen sijaan, että edistetään aitoa suhdetta omassa Itsessä.

Henkisyysperäinen stressihäiriö syntyy yleensä hienovaraisesti. Yksittäisen traumaattisen tapahtuman ei uskota laukaisevan sitä samalla tavalla, kuin sen yleisesti tunnetun, henkisyyttä edeltävän kriisin, joka tunnetaan traumaperäisenä stressihäiriönä. Henkisyysperäisen stressihäiriön tiedetään kuitenkin aiheuttavan vaihtelevanasteista masennusta ja ahdistusta, koska henkilön perustavanlaatuiset henkiset uskomukset hävittää "lohikäärmemäinen olento", kuten häiriöstä kärsivät kuvaavat sitä. Särkyneitä vanhoja uskomuksia ei korvata uusilla uskomuksilla, mikä saa henkilön olon tuntumaan tyhjältä ja avuttomalta. Tohtori Agonen mukaan henkilö yrittää epätoivoisesti täyttää entisten henkisten uskomustensa jättämän tyhjiön uudella retoriikalla, mm. sellaisten asiantuntijoiden sanonnoilla, kuten Kuthumi lal Singh ja Tobias, mutta turhaan. Viimeaikaiset havainnot pienestä kansainvälisestä ryhmästä, joka tunnetaan shaumbroina, osoittavat, että vaikka henkilö haluaisi täyttää tuon tyhjiön uusilla uskomuksilla, on olemassa dynamiikka, joka estää sitä tapahtumasta.

"Olemme nähneet ihmisten yrittävän kaikkea täyttääkseen sen suuren epämukavuuden, jota henkisyydenjälkeinen tyhjiö aiheuttaa", toteaa Saint-Germain. "Jotkut menevät avaruusolento/emäalusreittiä, jotkut yrittävät herättää henkiin lemurialaiset juurensa ja jotkut hyppäävät lentokoneeseen ja menevät Sedonaan. Mutta vaikka he yrittäisivät kuinka kovasti, uudet häiritsevät uskomukset eivät yksinkertaisesti ole mielekkäitä, koska henkilön syvä, luontainen osa paljastaa noiden korvaavien uskomusten valheellisuuden."

Henkisyysperäisen stressihäiriön oireita ovat mm. häiritsevät ajatukset, tunteet tai unet, jotka liittyvät henkilön hyvinvointiin. On havaittu, että perinteisen "taistele tai pakene" -reaktion sijasta shaumbrat valitsevat tavallisesti "taistelun". Tohtori Agonen äskettäisen tutkimuksen mukaan ihmisissä on enää erittäin vähän jäljellä "pakenemista", kun he saavat henkisyysperäisen stressihäiriön. "He ovat uupuneita ja kyllästyneitä taistelemaan", hän sanoi hiljattain puheessaan Ylösnousseiden mestareiden klubilla. "Viimeinen asia jota he haluavat, on taistelu, on se sitten heidän lastensa, pomonsa tai Jumalansa kanssa. He ovat vahvoja – yllättävästi vahvempia kuin odottaisi – mutta heille ei enää maistu veri tai taistelu. Mieluummin he ilakoisivat alasti merenrannalla, kuin osallistuisivat konfliktiin. Oletamme tämän johtuvan siitä, että he ovat nähneet taistelujen hyödyttömyyden entisissä elämissä, ja luultavasti vielä enemmän siitä, että heidän taistelukenttänsä ovat nyt sisällä. Tämä on luonnollinen, mutta järkyttävä osa mestaruuteen tulemista."

Henkisyydenjälkeinen kokemus syntyy, kun henkilö lakkaa etsimästä vastauksia ulkopuoleltaan. Ihminen kyllästyy etsijäaspektin jatkuvaan vaelteluun ja ankeuteen, kun se menee henkiseltä umpikujapolulta toiselle ja toimii siinä harhakuvitelmassa, että vastaus on heti seuraavan kulman takana. "Hän tietää, että on aika lakata pelaamasta henkisen etsijän peliä", Saint-Germain vaikeroi. "Mutta kerropa se hänelle, ja hän nappaa viimeisen taistelurippeen, joka on jäljellä, ja paiskaa sen päällesi. Se on kuin äiti, joka suojelee lasta, mutta tässä tapauksessa tuo lapsi on jokin harhaluulo."

Yksi henkisyysperäisen stressihäiriön kummallisista sivuvaikutuksista on uusi huumorintaju. "Naura tai kuole", naureskeli Kuthumi lal Singh. "Henkisyysperäinen stressihäiriö edistää uutta huumorintajua, joka on ollut ehkä tukahdutettuna elämien ajan. Pieruvitsit tulevat tavallisesti pintaan, kun henkilö saa tämän stressihäiriön. Nimittäin pierut ovat kuin menestys – ne vaivaavat ihmisiä vain silloin, kun ne eivät ole heidän omiaan. Henkisen etsinnän vaiheessa on niin paljon ankeutta, että pieruvitsi on tervetullut helpotus … Monin tavoin! Älä kuitenkaan rohkene kertoa ihmisille minun vitsiäni valaistumisesta: hassu asia tapahtui matkalla valaistumiseen – menetin kaiken. Kukaan ei pidä sitä hauskana. Kerro vain jokin pieruvitsi sen sijaan … se saa aikaan hymyjä ja kyyneliä."

Henkisyydenjälkeinen ihminen alkaa oivaltaa, että hän on ollut uppoutuneena erillisyyspeliin yhtä kauan, kuin hän on ollut maaplaneetalla – ja kenties pidempään. Erillisyydestä sieluun, itseen ja omaan energiaan tuli elämäntapa, jonka harvat kyseenalaistivat. Ne jotka haastoivat sen, leimattiin bipolaarisiksi, toimintakyvyttömiksi tai täysin omituiseksi. "Autan heitä näkemään, että tuo erillisyys on suuri harhaluulo", tohtori Agone sanoi kurtistaen hieman kulmiaan. "Mutta se ei ole helppoa. Jotkut näkevät minut jonain, mikä on heidän ulkopuolellaan, kuin minä olisin tohtori Sigmund Freud ja he olisivat asiakkaani. Toiset näkevät minut söpönä ja pörröisenä pehmoleluna ja alkavat laulaa "Lohikäärme Puffia". Itse asiassa minulla ei ole mitään muotoa, agendaa ja aikajanaa. Olen täällä antamassa paljon kaivattua selkeyttä, ja tehdessäni sitä paljastan heidän viimeiset tasapainottomuutensa ennen tulemista Oivaltamiseen."

Tohtori Agone myönsi meille olevansa erittäin kiireinen nykyään. "Tammikuuhun 2019 saakka minulla oli vakaa työ, erityisesti niiden kanssa jotka kokivat Adamuksen Threshold-työpajan. Mutta tammikuun ProGnostista saakka on ollut jatkuvaa hulluutta. Minua ärsyttää edelleen vähän, ettei Adamus antanut minulle mitään ennakkovaroitusta siitä, että hän aikoi päästää lohikäärmeen irti shaumbrojen joukkoon. Olen yrittänyt pestata muutaman avustajan, mutta en ole löytänyt ketään, jolla on minun selkeyteni."

Tällä hetkellä ei tiedetä, miten pitkään henkisyysperäinen stressihäiriö kestää, koska erittäin harvat ylösnousseet mestarit ovat eläneet kokeakseen sen. Tobias, Crimson Councilin entinen shaumbra-valmentaja/neuvonantaja, sanoi omansa kestäneen erittäin lyhyen aikaa. "Kärsin "liiallisten uskonnollisten uskomusten häiriöstä" suurimman osan elämääni. Sitten sillä hetkellä kun päästin niistä kaikista irti vihanpuuskassa, olin valaistunut … ja kuollut. Henkisyydenjälkeinen vaiheeni kesti vain muutaman tunnin, koska vanhaan hyvään aikaan ei olisi koskaan edes ajateltu jäädä maisemiin ruumiillistuneena mestarina. Mutta nyt kaikki haluavat jäädä! Minun täytyi luoda uusi elämä, nimeltään Sam, vain nähdäkseni, mistä kaikki puhuivat tässä "Oivaltaneen elävän ihmisen" jutussa. Sam ei ole "kovasti vaikeuksissa", jos tiedätte, mitä tarkoitan. Hän viettää koko päivänsä kommunikoiden – mitä ikinä se onkin. Ja ennen kuin huomaatkaan, hän halaa jo puita, syö mysliä ja puhuu vanhojen kuolleiden juutalaisten kanssa."

Adamus myönsi, että henkisyysperäisen stressihäiriön akronyymi (PSSD) näyttää ja kuulostaa erittäin paljon englanninkieliseltä sanalta "vihainen" (pissed) eli hyvin kiukkuinen ja ärtynyt. "Ei ole mitään sattumia, missään", sanoi tuo Ylösnousseiden mestareiden klubin nykyinen puheenjohtaja. "Shaumbroilla kaikessa, kaikessa, kaikessa on tällä hetkellä kyse heidän tulemisestaan Oivaltamiseen, mukaan luettuna oleminen PSSD tai vihainen (pissed). Se kaikki on osa taianomaista Oivaltamiseen tulemisen kokemusta. Vetäkää vain syvään henkeä ja sallikaa."

 No.9433

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.


Lapset joita inkarnoituu todellisuuteemme tällä hetkellä, eivät ole kehittyneempiä ainoastaan kyvyiltään, vaan myös kemiallisesti solutasolla. Jokaisen sukupolven myötä tapahtuu edistymistä. Uudet vanhemmat kasvattavat hyvin erilaisia lapsia kuin koskaan ennen.

Se ei toimi tämän uuden ihmisrodun kanssa enää, mikä on toiminut ennen. Vauvoja syntyy paljon entistä valppaampana. Heitä valmennetaan tähän uuteen värähtelyyn. Lapsilla on aina ollut korkea värähtely rajoittavien uskomusten puuttumisen vuoksi.

Näillä lapsilla joita inkarnoituu nyt tähän todellisuuteen, on erittäin suuria rooleja täytettävänä, ja heidän kykynsä heijastavat sitä, mikä on mahdollista korkeammissa ulottuvuuksissa lajimme evoluution myötä. He ovat täällä opettamassa meille, miten eletään korkeammissa ulottuvuuksissa, nyt-hetkessä.

Näiden lasten aivot ovat aktivoituneempia. Näemme uusia kykyjä, joista tulee lopulta odotettuja ja normi näiden lasten myötä. Lopulta olemme kaikki maailmanlaajuisesti yhdistyneitä tähän korkeampien ulottuvuuksien tietoon, joka on valmiina ladattavaksi mieleemme.

Nämä uudet lapset ovat virittyneitä menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden energioihin. Näiden lasten psyykkiset kyvyt ylittävät paljon kaiken, mitä olemme nähneet aiemmin. Monet heistä ovat telepaattisia, he pystyvät lähettämään ja vastaanottamaan toisten ajatuksia välimatkasta riippumatta. Jos näiden lasten kykyjä ei kehitetä, ne heikkenevät ajan kuluessa, eli … on erittäin tärkeää, että vanhemmat tukevat heitä.

Näiden lasten fyysinen ja geneettinen rakenne on hyvin erilainen, ja näemme heidän olevan erittäin herkkiä. He eivät opi samalla tavalla, kuin lapset ennen heitä. Arkisten faktojen ulkoaopettelulla ei ole enää käyttöä heille. He taistelevat vanhoja perinteisiä tapoja vastaan.

Nämä lapset auttavat korvaamaan asioiden vanhat tekemistavat koulutusjärjestelmässä, terveydenhoidossa, rahoitusjärjestelmässä ja politiikassa. Nämä lapset kyseenalaistavat kaiken, rikkoakseen vanhat kaavat uuteen ajattelutapaan. ADD, ADHD jne. ovat lapsia, jotka eivät pysty ilmaisemaan itseään järjestelmässä, joka on haluton kehittymään!

Kyse ei ole siitä, etteivät he pysty keskittymään. He kieltäytyvät keskittymästä vanhoihin ja vanhentuneisiin opettelutapoihin. Heidän mielensä on paljon kyvykkäämpi, mistä heille annetaan kunnia. Kyse on vain siitä, ettei heitä kannusteta sopivalla tavalla.

Heidän mielensä toimii eri tavalla. Vanhemmat on ohjelmoitu pelkäämään jokaista poikkeamaa koulutusjärjestelmän normista, ja silloin kun he poikkeavat, heidän ajatellaan olevan väärässä, mutta koulutusjärjestelmässä huomataan ensimmäisenä muutostarve.

Nämä uudet lapset kehittävät psyykkisiä kykyjä. He pystyvät näkemään näkymätöntä ja hankkivat uskomattomia parannuskykyjä. Jotkut pystyvät manipuloimaan lukuja sekunneissa tavalla, jota ei uskoisi, ja jotkut pystyvät näkemään energioita niiden ihmisten ympärillä, joihin he keskittyvät. Kaikki nämä kyvyt ovat toimimattomina meidän kaikkien sisällä, mutta näillä lapsilla ne aktivoituvat syntymässä.

Nämä lapset osoittavat, ettei näitä kykyjä nähdä poikkeuksellisina, vaan niistä tulee tavallisia. Näen joka päivä muutosta lapsissa koulutusjärjestelmässämme. Näen niitä järkyttäviä mielen turruttavia tapoja, joita heille opetetaan pitämään heidät yksinkertaisena, ja ne jotka vastustavat järjestelmää, lääkitään sopeutumaan.

Meidän täytyy muistaa, että kaikki lapset ovat nälkäisiä tiedolle, mutta kaikki lapset eivät janoa samaa tietoa. Nämä uudet lapset vaativat täysin uuttaa oppimismallia, ja uskokaa minua: he tulevat saamaan sen.

 No.9434

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.


Siunausta rakkaat.

Muutamana kuluneena viikkona energian ollessa niin intensiivistä, kuin on ollut, olen huomannut asiakaspiirilläni psyykkisten kykyjen lisääntymistä. Monet kirjoittavat minulle nyt enneunista, selvänäköisistä kokemuksista ja toisten ulottuvuuksien orbien ja kipinöiden näkemisestä. Minulle on ilo kuulla kaikista, koska vuosia olen tuntenut itseni yksinäiseksi kaikissa päivittäisissä psyykkisissä kokemuksissani. Huomaan omat kokemukseni ainutlaatuisiksi siinä, että ne ovat erilaisia kuin monilla muilla. Omat kokemukseni ovat aina muiden todellisuuksien partaalla, eivät lähelläkään tätä todellisuutta.

Mitä psyykkiset kokemukset merkitsevät? Ne merkitsevät, että henkilöstä on tulossa moniulotteinen ja hänellä on kokemuksia tämän todellisuuden aika-avaruuden ulkopuolella. Se merkitsee, että pystymme näkemään selvästi toisiin ulottuvuustiloihin ja saamaan informaatiota, johon muut eivät pääse helposti käsiksi. Kollektiivina – kun useammat ja useammat pystyvät kokemaan psyykkisiä tapahtumia – tämä merkitsee, että ihmiskunta muuttuu ja kehittyy ihmisestä galaktiseksi.

Rakastan jakaa omia psyykkisiä kokemuksiani kollektiivin kanssa – tällä tavalla muut ymmärtävät ja tietävät, mikä on mahdollista.

Selvänäköisiä kokemuksia

Olin autotallissa ja juttelin tyttäreni kanssa kolmesta suuresta televisiosta, jotka eräs muuttoa tekevä ystävä oli antanut hänelle. Hän sanoi, että yhdessä kulki raitoja toisella sivulla, yksi toimi hyvin ja yhtä hän ei ollut testannut. Myöhemmin menin autotalliin taas puhumaan hänen kanssaan, ja hän kertoi, että viimeisessä televisiossa oli sininen sävy. Kerroin tietäväni sen jo, koska hän oli jo kertonut sen minulle. Hän sanoi, ettei ollut kertonut siitä aiemmin, koska hän ei ollut testannut sitä vielä. Kuitenkin käydessäni aiemmin keskustelua hänen kanssaan kuulin hänen sanovan, että yhdessä oli sininen sävy. Tiedän tämän, koska olin kuvitellut sen mielessäni, kun olin puhunut hänen kanssaan ja kävelin pois. Tämä on esimerkki siitä, että "kuulen" jotain, mitä ei ole sanottu, ja tiedän jotain, mitä en voi tietää, ennen kuin se tapahtuu (selvätietoisuutta ja selvänäköisyyttä).

Selväkuuloinen viesti Luojalta

Minulle annettiin viesti viime viikolla, kun makasin sängyllä tekemättä mitään: "Nyt on aika mennä kotiin." Kun saan tällaisia viestejä tyhjästä, osaan kiinnittää erityishuomiota. Tämä sai huomioni sen vuoksi, "mikä koti on". Ei tarkoitettu kuolemaa niin, kuin monet ihmiset viittaavat kotiin, vaan "kotipesääni" jonne olen yrittänyt päästä kuluneet kolme vuotta. Viime vuonna tuli viivytys, kun olin juuri pääsemässä sinne ja ostamassa taloa, periaatteessa kohta allekirjoittamassa sopimusta, ja minulle tuli viesti tällä samalla äänellä (Luoja): "Et voi mennä nyt, jotain dramaattista tapahtuu tyttärellesi, jos lähdet nyt."

Voi siis nähdä, että nämä kaksi viestiä voi liittyä yhteen. Viime vuonna noudatin viestiä ja pysäytin talon ostoprosessin, ja tänä vuonna minulle näytetään vihreää valoa – vaara on ohi. Luoja on aina suojellut minua ja olen aina kuunnellut, mitä hän kertoo minulle.

Toinen viesti jonka sain muutama päivä sitten, tuli samanlaisella äänellä: "Kun se aika tulee, vapautat henkiinheräämisen." Tulkinta: ihmiskunnan henkiinherääminen tapahtuu vapauttamalla ihmiset 3D-kahleista, joita he kantavat. Ne ovat kaikki valheellisuutta, valheita, ohjelmointia ja ehdollistumista, joiden vaikutuksen alaisuudessa he ovat olleet vakuuttaen itselleen, että nämä asiat ovat totta, jotta heidän ei tarvitse kohdata itseään. Minulle tämä viesti kertoo olemaan valmis vapauttamaan heidät kahleista, kun se aika tulee. Olen jo omistanut monta artikkelituntia tähän ihmisten vapauttamiseen valheellisuuksista ja se jatkuu – tämä on osa matkaani.

Unet

Kiinnittäkää tarkkaa huomioita uniinne tällä hetkellä … tämä on portti korkeampiin maailmoihin. Te jotka olette seuranneet minua, tiedätte kokemukseni, josta puhuin hiljattain: näin unta jostain ja se ilmentyi heräämishetkellä. Olen kuullut monista muista, jotka ovat nähneet enneunia, jotka ilmentyivät samana päivänä. Tämä on selvä merkki, että kollektiivi alkaa siirtyä ylöspäin evoluutio/ylösnousemusprosessissa.

Ajankohtainen energiapäivitys

Olen juuri tullut ulos neljän päivän jatkuvasta autuudesta, josta puhuin äskettäisessä artikkelissani. Kaksi seuraavaa päivää olivat melkein täysin vastakkaisia. Olet ehkä huomannut olevasi hermostunut tai lyhytpinnainen ja tuntenut olevasi poissa kehosta. Tätä tapahtuu joko ennen autuaita jaksoja tai välittömästi niiden jälkeen. Olen huomannut trendin, ettei energia voi pysyä autuaana neljää päivää enempää ennen putoamista. Matalia energia-aaltoja tulee juuri ennen autuutta tai juuri sen jälkeen. Näin sen täytyy tapahtua, kun tällä hetkellä emme pysty ylläpitämään korkeampia taajuuksia kauan kollektiiville, joten sitten tapahtuu putoaminen. Tämä muuttuu lopulta, kun olemme kaikki riittävän vahvoja säilyttämään autuuden pidempiä aikoja. Voimme tehdä tätä yrittämällä pidentää näitä aikoja.

 No.9435

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Kysymys:

Mestarit, tunnen olevani jumissa. Muutama vuosi sitten kävin läpi kriisin ja aloin parantaa itseäni sen jälkeen. Olen oppinut, että oma energiani määrittelee kokemukseni. Nyt minusta tuntuu, että monien vuosien työn jälkeen mikään ei ole muuttunut. Tuntuu siltä, että vaikka muuttuisin kuinka paljon, elämäni ei muutu. Enkä oikeasti enää tiedä, mitä tehdä. –Virpi, Suomi

Vastaus:

Elämäsi on muuttunut. Olet saanut paljon aikaan, mutta kun olet tehnyt sen, myös perspektiivisi on muuttunut ja siksi näet uuden lähtöpisteen. Uudessa alussa se mitä on edessä, näyttää pelottavalta ja mahdottomalta. Se on kuin mennessäsi alakoulusta keskikouluun ja sitten yliopistoon tai ammattikouluun. Jokainen tuntui alussa siltä, ettet tiennyt mitään etkä pääsisi koskaan mihinkään. Tunsit, ettei kaikki aiempi työ saanut mitään aikaan, mutta todellisuudessa kaikki tuo työ teki mahdolliseksi, että pystyi siirtymään eteenpäin.

Olet saattanut loppuun elämänoppituntejasi, ja se on sallinut sinun ymmärtää energiaa ja sitä, miten jokainen sielu luo oman todellisuutensa. Ollessasi muutosten keskellä et näe niitä. Olet ilmentänyt muutoksia, kuten tiedostat, mutta koska et tiedä, mitä voit tehdä niillä, ne vaikuttavat merkityksettömiltä.

Olet käännekohdassa tai risteyksessä, jossa on aika löytää jotain, josta voit olla intohimoinen. Intohimo vetää sinut päivistä läpi ja saa sinut haluamaan nousta ylös ja jatkaa elämää. Et ollut suunnitellut mitään erityistä ennen tulemistasi, joten vaihtoehdot ovat avoimia.

Olet herännyt perusolemuksellesi ja sille tarkoitukselle, mitä varten sielut tulevat kaksinaisuuteen, ja voit nyt auttaa toisia saavuttamaan tämän tietoisuuden. Olet hyvin luova, vaikka et ole käyttänyt sitä mihinkään, ja se voi saattaa sinut yhteen toisten kanssa ja sallia sinun jakaa merkittävän viisautesi heidän kanssaan.

Astu pois kaavasta, joka on tuntunut hyvin mukavalta, joskin rajoittavalta, ja kokeile kirkkautta ja valoa maailmassa. Etsi harrastuksia, jotka miellyttävät sinua ja tuovat sinulle iloa. Lähde pois urastasi ja näe maailma taas.

 No.9436

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Mestarit, kamppailen elämän kanssa. Luulen, että olen aina kamppaillut. Minusta tuntuu kuin kuutiolta pyöreässä kolossa. Kun tulen vanhemmaksi, tunnen eristäytyväni enemmän. Olen kadottanut kaiken puhtini, enkä tiedä, miten saan sen takaisin. Tyttäreni sanoo, että olen naiivi ja syntynyt väärällä vuosisadalla. Vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa stressaa minua. En menestynyt siinä ammatissa, johon kouluttauduin – eivätkä itsensä sabotointi ja mielenterveysongelmat auttaneet siinä. Lapsuuteni oli väkivaltainen, mutta näen sen nyt elämänoppituntina, jonka valitsin. Onko teidän lupa antaa minulle vinkki elämäntarkoituksestani? Sisältyykö siihen mitenkään spiritualistikirkko? –Caroline, Irlanti

Vastaus:

Väkivaltainen lapsuutesi muodosti kaavan, jonka vanki tunnet olevasi. Mielenterveysongelmasi ja itseä vähättelevä ja sabotoiva käyttäytyminen ovat estäneet sinua kehittämästä tuntoa siitä, kuka olet. Samaistut edelleen tuohon pelokkaaseen ja kontrolloituun lapseen, joka ei voinut tehdä mitään päätöksiä itse.

Tarkoituksesi on hyväksyä, että olet Lähde-energian osa, jolla on voimia ja kykyjä olla kaikkivoimainen, suurenmoinen ja kaikkiluova. Et ole naiivi, vaan paremminkin yliherkkä sille, miten luulet toisten ihmisten näkevän sinut. Halusi miellyttää muita välttääksesi rangaistuksen on muokannut koko elämääsi. Voit nähdä tämän vuorovaikutuksessasi toisten ihmisten kanssa ja heidän välttämisessään.

Kun olit töissä, olit niin tietoinen toisista ihmisistä ja heidän vaatimuksistaan, että annoit sen ohjata, mitä teit, vaikkei sinua ollut palkattu tekemään sitä. Tämä sabotointi mutkisti lisää sitä, mitä tunsit itsestäsi, ja näit vain sen, että epäonnistuit kaikessa, mitä yritit.

On aika ymmärtää itseäsi, sitä kuka olet – sielu jolla on ihmiskokemus – ja löytää tapoja nauttia tästä elämästä. Spiritualistikirkko voi olla upea apu sen löytämisessä, millainen matkasi voisi olla. Koska kartat päätösten tekemistä, jottet ole vastuussa mistään, vanhan päättämättömyyden korvaaminen uskonnollisilla opeilla on lempeä siirtymä.

Mutta älä tämän uuden askeleen myötä tee tai hyväksy mitään, ellei se tunnu resonoivan kanssasi. Jos noudatat tiettyjä menettelytapoja ja sitten ne tulevat työläiksi, päästä irti niistä ja jatka johonkin muuhun. Tämä on vasta alku – apupyöräsi joita et tarvitse ikuisesti.

 No.9437

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Mestarit, olen hyvin herkkä energialle ja toisten energia menee suoraan lävitseni. Tunnen, missä heillä on kipua, ja tunnen heidän tunteensa, ja se saa minut voimaan pahoin. Myös joidenkin ihmisten äänen värähtely tuntuu erittäin epämukavalta. Kun teen työtäni hierontaa ja hoitoja, se on vielä pahempaa käsien ollessa asiakkaan iholla, mutta minulla on kyky "imeä" ja parantaa tuo tuska. Miten suojaudun epämukavuudelta ja energian tyhjentymiseltä? –Lauren, Australia

Vastaus:

Tässä tapahtuu kaksi asiaa. Et ainoastaan tunne toisten ihmisten energiaa, vaan annat sen tiedostamatta imeytyä fyysiseen kehoosi. Toiseksi, et ole tehnyt suojauksia estämään tätä etkä ole opetellut puhdistamistekniikkoja, jotka poistavat nuo energiat persoonastasi.

Empaattisena ja herkkänä ihmisenä sinulla on vaihtoehtoja. Voit sulkea täysin energiavastaanottosi, tai voit käyttää sitä oppiaksesi enemmän ihmisistä ja siitä, miten auttaa heitä ammatissasi. Jos haluat estää sitä tuntumasta, sinun täytyy sulkea pois muut aistimukset, paitsi omasi. Tämä on erittäin dramaattinen ratkaisu eikä sitä voi ehkä peruuttaa, jos haluat käyttää tuota taitoa myöhemmin.

Toinen vaihtoehto on luoda itse tai pyytää oppaitasi luomaan suodattimia, jotka päästävät sisään vain ne energiat, jotka haluat vastaanottaa. Sano, että haluat tuntea, missä asiakkaalla on kipua, jotta voit keskittyä sen alueen hieromiseen – ja avaudu vain tuolle aistimukselle. Jos haluat auttaa myös kivun syyn poistamisessa, voit pyytää tunneyhteyttä syyhyn, jotta voit selvittää asiakkaasi tukoksen.

Mutta pane tuon suodatin kulkemaan lävitsesi ja vapauttamaan kipu maahan, kun olet tiedostanut sen, äläkä sisäistä sitä kehoosi. Voit käyttää tätä samaa suodatusjärjestelmää äänivärähtelyihin. Se on kuin diskantin ja basson säätämistä musiikkia kuunnellessa. Pyydä henkilökohtaisia oppaitasi tai parannusoppaita auttamaan sinua näissä säädöissä. Aikomuksesi on kontrolloiva tekijä kaikissa näissä tekniikoissa.

Jos sisäistät kivun ja sitten sinun täytyy parantaa itsesi sen vaikutuksista, teet tuplatyön – itsellesi ja asiakkaalle. Jos tunnet sen, kun se kulkee lävitsesi, saat tarvitsemasi informaation, mutta sinun ei tarvitse poistaa sitä myöhemmin. Jäämäenergian poistamisessa auttaa, kun visualisoit itsesi puhdistavan värähtelyenergiaputouksen alle, joka puhdistaa ja piristää samanaikaisesti.

Osa siitä, mitä tunnet, on myös asiakkaisiisi kiinnittyneitä negatiivisia energioita ja ruumiittomia sieluja. Voit estää niitä vaikuttamasta sinuun, jos sanot jonkin suojelevan affirmaation ennen hoitosi aloittamista. Pyydä vain, että ainoastaan valo-olennot osallistuvat ja kaikki negatiiviset olennot jäävät hoitoalueesi ulkopuolelle.

 No.9438

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Valokeho- ja DNA-aktivoinnit olivat koko huhtikuun ajan ennen kaikkea "ydinvoimaa" … HYVIN radioaktiivisia (jopa ylenpalttiseen hiustenlähtöön saakka) siinä mielessä, että levisivät fyysisten ja ei-fyysisten kehojemme joka senttiin. Tämä (aurinko- ja kosminen) säteilyhoito ohjattiin kaikkiin kehorakenteisiimme … erityisesti luustoon ja lihaksistoon … poistamaan vanhoja ohjelmia, poistamaan kalkin kristalli-DNA:stamme ja luomaan tilaa, jota tarvitaan korkeammalle ihmismallille.

Tämä oli kattava prosessi, mutta sitä tarvittiin vetämään valo kehomme ja elämämme ydinperustaan saakka, valmisteluna täydelliseen uudelleenkirjoitukseen … molekyylimuotomme täydelliseen uudistumiseen.

Joka vuosi käymme läpi keskeisen kuoleman ja uudestisyntymän pyhän jakson aikana. Tämä ei ole koskaan erityisen nautittavaa ylösnouseville. Kuitenkin tiedämme, että meidän täytyy hyödyntää tämä "pyhä" aika kuolemiseen, voidaksemme uudestisyntyä … tyhjentää itsemme perin pohjin ja tehdä tilaa aidommalle/puhtaammalle ilmaisulle … mutta tämä vuosi ylitti KOVASTI tyypilliset kuolemantuskat, sillä tämä oli loppuunsaattamiskohta.

Niiden jotka ovat keulassa (uudet ihmisprototyypit), on täytynyt päästää irti sanoinkuvaamattoman syvällä tavalla (elämiä syvällä) saapuakseen tähän uuteen risteykseen. Meidän on täytynyt/täytyy olla hyvin avoin ja luottavainen antaaksemme valtavan, puhtaan rakkauden virrata muotoomme ja samanaikaisesti puhdistaa soluistamme kaikki, mikä ei ole rakkautta. Tämä tavallista syvempi prosessi vaati, että olemme täysin yhteydetön merkittävällä tavalla kytkeäksemme täysin pois tai purkaaksemme (ihmis)tahtomme ja luopuaksemme siitä kokonaan, sallien paluun korkeampaan (Jumalan) tahtoon.

Tämä luopumisprosessi merkitsee aina miellyttävää elämän ja kuoleman välisen kuilun haarukointia päiviä/viikkoja/kuukausia yhtäjaksoisesti … riippuen siitä, miten vastentahtoinen olemme tai miten paljon tiheyttä sisällämme … tyhjentäen pois kaikki jäljellä olevat kiinnikkeet viimeisimmän elämän suhteisiin ja luomuksiin.

Tässä täyden hiljaisuuden tilassa emme voi ottaa tai pakottaa mitään pois … 3D-elämä ja -toiminnot laitetaan odottamaan, kaikki velvollisuudet, vastuut à ulos ikkunasta. Emme ole täällä, emme ole siellä … emme ole oikeastaan missään … vain kellumme musertuneena, odottaen (kosmista) aikaamme, kunnes kuolemaprosessi antaa lopulta tietä uudelle syntymälle. Kyllä, kuoleminen elävältä on kamalaa, mutta ainoa tie ympäri on tuon kokemuksen läpi … ja pojat, menimme tosiaan siitä läpi. Sitten tietysti sen toisella puolella àkristallipallo, tähdet, sateenkaari, perhonen, yksisarvinen …

Onneksi toukokuu näyttää hyvin erilaiselta dynamiikalta … Uudesta kuusta lähtien (tänään!) se intensiivinen sisäinen valmistelujakso, jonka olemme kaikki käyneet läpi tavalla tai toisella, on valmis antamaan tietä täysin uudelle energialle. Olemme suuren nopeutumisen jaksossa, ja tässä kuussa sisäinen kaivamisemme muuttuu selvästi ulkoiseksi, selvittääksemme tilaa fyysisessä elämässämme näiden uusien tasojen tulemiselle, jotka juuri ankkuroimme. Meidän täytyy maadoittaa/ankkuroida/toimittaa Maan kehoon kaikki, mitä olemme vastaanottaneet ja integroineet omaan kehoomme viime kuussa.

Mikä jännittävintä, monet ensimmäisessä aallossa loksahtivat viime kuussa ruumiillistumisen uuteen ja hurjan mielenkiintoiseen vaiheeseen/tasoon … missä oli suurin fokuksemme … ja nyt integroinnin jälkeen siirrymme syvemmälle siihen transformaatioprosessiin, jonka kaikki huhtikuun aktivoinnit saivat aikaan.

Joillekin tämä merkitsee kehon kirkastamisvaiheen alkua.

 No.9439

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Muutama kulunut kuukausi ovat olleet äärimmäisen intensiivisiä ja syvästi transformoivia. Hyvin paljon muuttuu syvällä solutasolla. Parhaiten voin kuvata sitä niin, että meidän täytyy mennä syvälle sisään voidaksemme laajentua vielä enemmän, kuin olemme koskaan uneksineet mahdolliseksi. Se merkitsee vetäytymistä hyvin paljosta hiljentäen sen melun, joka pitää meidät lukittuna tiettyyn todellisuuteen.

Shamaanimatkoilla minulle on näytetty musta ovi, portaali, jonka ympärillä on kultaisia pilkkuja. Ajattelin, että kenties se johtaisi minut uuteen maailmaan. Kun lopulta tunsin olevan aika kulkea tuosta ovesta, olin yllättynyt, minne ovi johti minut.

Minulle näytettiin syvällä pidettyjä kaavoja ja uskomuksia ja se, missä todellisuus muuttui vastaamaan noita uskomuksiani. Minulle näytettiin aikajanoja, joita olin luonut toteuttamaan nuo uskomukset, ja miten vain yksinkertainen muutos ymmärryksessä purkaa tuon aikajanan. Näin, missä ihmisiä oli tullut esittämään rooleja, jotka sopivat yhteen uskomusteni kanssa. Minulle näytettiin sitten, että kun näkee mielen rajoitusten läpi, nuo roolien esittäjät joko muuttavat vuorovaikutustaan ja rooliaan tai lähtevät kentästäni. Se oli yksinkertaisesti hämmästyttävää ja erittäin silmiä avaavaa. Kaikki meistä käyvät läpi tämän jollain tasolla, eikä se ole välttämättä helppo prosessi.

Suuri paluu

Tiimini kertoi sitten minulle, että tämä on suuren paluun aikaa. Palaamme itseemme, sielumme syvään tietämiseen ja syvään aitouteen. Kaikki käy läpi tämän prosessin – Maa ja kaikki sen asukkaat kaikista lajeista, valtakunnista ja suvuista. Kukaan ei jää koskematta, kun energiat kylvettävät planeettaamme. Se miltä tämä suuri paluu näyttää ja miten kauan se kestää, on hyvin yksilöllistä.

Ratkaiseva tekijä on, että meidän täytyy omistaa kaikki – omat havaintomme, uskomuksemme ja odotuksemme. Omistaa kaikki aspektimme, myös varjomme syvimmät sopukat. Se missä meillä on ollut väärinkäsityksiä, uhriutta ja itseä sabotoivaa käyttäytymistä, tulee selvemmiksi ja selvemmiksi. Tarkkailutilassa on helpompaa nähdä, kuin ollessamme kietoutuneena tunteisiin.

Näemme myös ne kollektiiviset uskomusjärjestelmät, jotka ovat pitäneet meidät todellisuudessa, jossa heikennämme itseämme jatkuvasti. Meidän täytyy nähdä, missä olemme antaneet voimamme toisille, instituutioille, uskonnolle, uskomusjärjestelmille ja pelolle. Tämän näkeminen ja korjaaminen on osa palaamista itseemme, täysivaltaisuuteemme ja luomuksiimme.

Sen uuden tilan navigoiminen, josta löydämme itsemme

Olemme uudessa tilassa, jossa on uudet säännöt, ja meitä pyydetään vain seuraamaan sydäntämme. Silloin kun emme ole keskittyneet jumaluuteemme, voimme kulkea vanhojen ja vanhentuneiden aikajanojen ja uuden välillä. Tämä heiluminen edestakaisin on meille tuskallista mentaalisesti, fyysisesti ja tunteellisesti. Emme voi enää olla mukavasti odotuskannalla.

Hiljattain erään session aikana keskustelimme tästä heilumisesta edestakaisin todellisuuksien välillä, ja henki selitti: "Ne jotka käyttävät luomisvoimiaan, mutta eivät kulje omassa voimassaan, huomaavat kaksinaisuuden voimistuvan".

Se merkitsee, että ne jotka heräävät, heräävät luomisvoimilleen (onneksi hitaasti), mutta olematta voimaantunut tekemään sitä, mikä on parasta heille itselleen, ja kollektiivin kaksinaisuudesta tulee paljon äänekkäämpää. Joskus asioiden täytyy tulla todella vastenmielisiksi, jotta näemme sisälle haudatut mallit.

Sydäntila täysin avoimena voimme katsoa uusin silmin kaikkea ympärillämme. Sydäntilan kautta pystymme paremmin erottamaan, mikä on totta ja oikein meille, myös kaiken meitä ympäröivän melun kera. Kun annamme itsellemme luvan elää aidoimmasta tilastamme, millään kaavoillamme, uskomuksillamme ja väärinkäsityksillämme ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin näkyä ja parantua.

Kyse ei ole siitä, että sivuutamme mielen, koska se on elintärkeä kokemuksissamme maan päällä. Kyse on kuitenkin sydämen laittamisesta kuskin paikalle ja mielen laittamisesta taakse. Se on työkalu käytettäväksi, ei mitään muuta.

Säännöt ovat muuttuneet

Kun opettelemme kulkemaan tässä uudessa tilassa, ajasta tulee todella keikkuvaa. Joinain päivinä aika tuntuu menevän hyvin nopeasti ja toisina hitaasti. Huomaan kuitenkin, että jos keskityn yhteen tehtävään, aika venyy ja saan tehtyä paljon lyhyessä ajassa. Jos häiritsen itseäni tehtävän aikana maailmamme kaikilla näteillä ja kiiltävillä asioilla, aika lentää ja saan vähän tehtyä. Tämä kouluttaa meitä olemaan hyvin läsnä ja tarkoituksellinen kaikessa, mitä teemme.

Tämän uuden tilan säännöt ovat erilaiset. Se ei ole enää "parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla". Nyt päästetään irti siitä, mistä pidetään kiinni, ja hypätään oksalle, joka saa sydämen laulamaan, tietäen, että lintuja on enemmän kuin koskaan. Kun olet tehnyt päätöksen seurata sydäntäsi, universumi valaisee tuon polun kuin kiitoradan. Meidän täytyy luottaa itseemme, että teemme oikeat päätökset, vaikkei mikään näytä selvältä.

Kaiken suuri paluu

Kaikki muuttuu, kaikki on hitaasti heräämässä amnesian lumouksesta. Aurinkomme on muuttunut, ja koodit ja geometria joita virtaa sisään, muuttavat kaiken, myös DNA:mme. Kun meistä tulee heränneempiä, niin tulee myös maailmastamme.

Eräs ystävä ja minä menimme hiljattain lasten kanssa paikalliselle kuumalle lähteelle. Ajomatka on kerrassaan upea ja yksi suosikeistani. Sillä on osuus, jossa tie menee kanjonin läpi, tie seuraa jokea ja vuoret saavat kunnioittamaan Maan uskomatonta kauneutta. Oloni ei kuitenkaan ollut nyt rento, ja huomasin piteleväni sydän- ja kurkkuchakraani. Katsoin ystävääni, joka harjoittaa myös shamanismia, ja huomasin hänenkin hierovan rintaansa. Tuntui vain kummalliselta ja järkyttävältä.

Pyysin näyttämään, miksi meistä tuntui tältä, ja kolme Amerikan alkuperäiskansojen edustajaa – nainen ja kaksi miestä – tuli näkyyni. Tiesin, että he olivat maan suojelijoita. He selittivät poistavansa ne suojukset, jotka he olivat laittaneet paikoilleen. Minulle näytettiin, että vuoria oli pidetty kauniissa kultaverkossa, mutta nyt se poistettiin. En ymmärtänyt täysin sitä, mutta lineaarinen mieleni meni kivivyöryihin tai maanjäristyksiin.

Paluumatkalla menimme taas tuohon kanjoniin, ja kummastakin meistä tuntui välittömästi huonolta. Edessämme oli valtava kivenjärkäle, joka erottui kaikista muista. Katsoin ystävääni ja sanoin: "En pidä siitä, miltä tuo kivi tuntuu. Se on hyvin vihainen." Hän oli samaa mieltä ja sanoi, että häntä karmi ja hän suunnitteli kaasuttavansa kanjonin läpi. Juuri silloin hänen nuori poikansa, joka on erittäin selvänäköinen, sanoi: "Äiti, näen jatkuvasti kiviä, jotka murskaavat autoja." Kuiskasin ystävälleni, että minä näin kiviolennon, joka nousi maasta ja paiskoi kiviä autoihin. Hän oli samaa mieltä ja täysin kananlihalla.

Ajattelin edelleen, että tämä voisi johtaa maailmassa maanjäristyksiin tai kivivyöryihin. Kuitenkaan se ei istunut oikein, tiesin jotain puuttuvan. Kuten joskus tapahtuu, universumi antaa minulle täsmälleen sen, mitä tarvitsen tuomaan ymmärrystä.

Tiimini näytti minulle, että joka kerta kun maailmamme (tai meidän) taajuus alentui, oli merkittäviä maanmuutoksia. Vastakkaista tapahtuu nyt. Kun olemme suuressa paluussa, Maa muuttuu taas. Verhot jotka ovat pitäneet meidät unessa, pitivät myös Maan unessa. Nämä verhot ovat nyt poissa, ja kaikki alkaa nousta syvästä unesta.

Sitten löysin sattumalta Lucy Cavendishin kirjan "The Lost Lands", jossa selitettiin, että monet muinaisheimot ympäri maailmaa puhuivat siitä, miten esi-isistä tuli peruskalliota, riuttoja ja vuoria. Lakotat "kertovat tarinaa nousevista vesistä, maa-alueista jotka tämä tulva peittää, ja suuresta päälliköstä, joka johti soturinsa vuorille Arizonassa. "Kun tuli selväksi, että myös vuorenhuiput hukkuisivat, päällikkö kertoi intiaanisotureilleen muuttavansa nämä kiveksi sen sijaan, että antaisi heidän hukkua häpeällisesti. He vartioivat korkeita paikkoja tänäkin päivänä." Näin jälleen kultaisen verkon tulevan alas. Verkko oli vain unikerros.

Kun luin noita sanoja, menin kananlihalle. Sitten ymmärsin ja sympatisoin sitä vihaa, jota tunsin tuosta suuresta kivenjärkäleestä tien varressa. Ymmärrämme tuskan vaipumisesta niin syvään uneen, että unohdimme, kuka olemme, ja yhteytemme sieluun. Kun hieromme silmistämme lumouksen, meihin iskee oivallus, miten paljon menetimme itsestämme kunkin univerhon laskeutuessa. Joka kerta kun maailma muuttui ja sen taajuus aleni, menimme syvemmälle ja syvemmälle uneen. Meidän ei tarvitse kaivaa paljon yhdistyäksemme noihin tunteisiin – on syvää surua ja joskus vihaa.

Tiimini kertoi, että tuo suru, viha ja myös raivo on tallennettuna kehoomme. Kaikki tuska monista elämistä, tuska vaipumisesta syvemmälle ja syvemmälle yhteydettömyyteen. Meidän on aika kunnioittaa tuota tuskaa ja kertoa keholle, ettei sen tarvitse enää pitää sitä. Laske se alas.

Ulvo kuuta, juokse, kunnes ei enää henki kulje, salli itsesi raivota, itke, kunnes kyyneliä ei enää tule, rummuta ja laula … tee mitä tahansa vaaditaan sen laskemiseksi alas. Kerro kehollesi, että se on nyt turvassa, se on nyt vapaa, ja joka päivä palaat enemmän ja enemmän siihen, kuka olet kokonaisuutena. Laske se alas ja ala tuntea sinua ympäröivä taika. Meistä kaikista on tulossa elävämpiä ja elävämpiä.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja iloa, kun menemme tämän uskomattoman siirtymän läpi. Kiitos kaikille, jotka jaatte tätä työtä. Se on tärkeä tapa saada informaatiota ulos.

 No.9464

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Nyt olemme heinäkuussa, vuoden 2020 seitsemännessä kuukaudessa, mikä antaa meille kuukauden, jolla on puumerkkinä 11. Tämä merkitsee mestaruutta ja kykyä vetää resurssimme yhteen noustaksemme kuin feenix-lintu sen tuhkasta, mikä ei enää palvele meitä. Heinäkuussa on useita teemoja tai energiatunnuksia, joihin sisältyvät sitoutuminen ja uudelleensuuntaaminen sekä loppuunsaattaminen ja yhdenmukaisuus. Tässä kuussa alkaa myös suuri perääntymisjakso, joka kestää syyskuun puoliväliin. On iso kuukausi, jossa on paljon tukea jatkuvaan 3D/5D-ylösnousemusintegrointiimme.

Heinäkuu alkaa Marsin siirtymisellä Oinaaseen kuudeksi kuukaudeksi ja kolmannella pimennyksellä jaksossa, joka alkoi kesäkuussa. Mars on neliössä 21.6. olleen pimennyksen astelukuun ja luo puitteet pimennykselle 5.7. Paljon tapahtuu tällä ensimmäisellä viikolla. Halu siivota, puhdistaa, päästää irti ja mennä eteenpäin on voimakas, vaikka Merkurius perääntyy 11.7. saakka.

Muutama kulunut kuukausi on tuntunut siltä, että olemme hyökkäyksen kohteena – ja olemme olleet niiden voimien hyökkäyksen kohteena, jotka haastavat valomme, voimamme ja energiamme. Olen nähnyt viime aikoina enemmän pelokkaita, masentuneita ja vihaisia ihmisiä kuin koskaan ennen. Mutta olen nähnyt myös päättäväisempiä, määrätietoisempia ja heränneempiä ihmisiä kuin koskaan ennen. Vuorovesi kääntyy ja valo voittaa. Kyllä, prosessi on epämukava, mutta hajoaminen ei ole koskaan helppoa, erityisesti kun katselemme kokonaisen toimintatapamuutoksen tapahtumista, kuten nyt.

Yksi asia josta meidän ei tarvitse olla huolissamme tässä kuussa, on Marsin neliö Saturnukseen ja Plutoon, joka alkaa vasta elokuun loppupuolella ja kestää vuoden loppuun. Siis saamme vähän armonaikaa siihen. Näinä aikoina meidän täytyy löytää valoisia kohtia ja arvostaa siunauksiamme.

Heinäkuun energian uudelleenkohdistaminen pyytää meitä käyttämään energiaamme uusilla tavoilla, hyläten sen, mikä ei enää palvele meitä tai mitä emme enää tarvitse.

Tarvitseeko meidän toistaa jokin oppitunti tai palata elämän vanhaan haasteeseen? Se on oma valintamme, mutta se viehättää meitä paljon vähemmän nyt.

Tarvitseeko meidän käydä uusi karmakierto tai parantumispolku jonkun kanssa? Voimme käydä, jos haluamme, mutta uudet horisontit siintävät eikä meillä ole aikaa tai kiinnostusta laittaa itseämme tuon kärsimyksen läpi nyt.

On aika tehdä uusia sitoumuksia itsellemme ja polullemme. Vaikka teemme lupauksia toisille, unohdamme lupaukset itsellemme. Miten teemme itsemme onnellisemmaksi, laajennamme iloamme, lisäämme täyttymystämme, fokusoidumme menestykseemme? Jos elämämme epätyydyttävät, ilottomat, tuskalliset ja kovat aspektit eivät lähde itsestään (ja ne voivat lähteä), saatat huomata, ettei sinulla ole enää tarvetta tai halua käsitellä niitä.

Ja meillä tulee taas esiin teemoina loppuunsaattaminen ja yhdenmukaisuus. Loppuunsaattaminen on yksi parantumisen aspekti, jolloin tiedämme, että olemme tehneet akaiken voitavamme jossain tilanteessa ja tunnemme olevamme valmis, ilman katumusta tai tarvetta kiertää tuota karmapyörää uudestaan.

Yhdenmukaisuus – aihe josta olen kirjoittanut ja opettanut vuodesta 2011 – tulee taas kerran etualalle. Tämä on enemmän kuin halua, että elämämme toimii jossain määrin normaalisti ja ennustettavasti – se on sielumme energiaprioriteetti, jonka voimme nyt ruumiillistaa enemmän. Yhdenmukaisuus on prosessi energiaharmoniaan pääsemiseksi – käyttää aikomustamme luoda energia-astioita ilmentymiselle, luoda energiaresonanssi jolla haluamme ilmentää, ja sitten viedä se mestaruuteen, jotta olemme polulla synkroniin sielumme viiden energiaprioriteetin kanssa.

Yhdenmukaisuus on sielutasolla jumalaista harmoniaa – sopivaa, virtaavaa ja vaivatonta energialiikettä elämäämme ja pois siitä. Siihen liittyy ns. pyöröoviprosessi, jonka voimme saavuttaa, kun olemme sielun yhdenmukaisuusaspektissa. Pyöröoviprosessi toimii juuri niin kun pyöröovi – se mitä emme enää tarvitse tai halua, menee ulos, kun uusia mahdollisuuksia tulee sisään. Se on sieluenergiamme aspekti, joka on aina ulottuvillamme, ja se on jo meidän, jos hyväksymme sen. Se vaatii vain, että sallimme tuon virtauksen tapahtua ja olemme valmis sen parantumistyön osalta, joka meidän tarvitsee tehdä.

Sieluenergiamestaruuden viittä prioriteettia on käsitelty yksityiskohtaisesti viimeisimmässä kirjassani. Klikkaa tästä lukeaksesi otteen siitä.

Ja lopuksi, Saturnus siirtyy 1.7. takaisin Kauriiseen saattamaan loppuun kulkunsa siinä, ja siinä se viimeistelee sen siivoustyön, joka alkoi sen Pluto-yhtymästä tammikuussa 2020. Se on Kauriissa ja jatkaa osana tuota stelliumia vuoden loppuun saakka. Saturnus palaa seuraavan kerran Kauriiseen vasta tammikuussa 2047. Muista, että tämä on toistuva kierto, ja näimme Saturnuksen viimeksi Kauriissa 1988 (Saturnukselta kestää 29 vuotta kiertää eläinrata). Saturnus aloitti viimeisimmän Kauris-vierailunsa joulukuussa 2017, ja se päättyy tammikuussa 2021. (Odotan sitä innolla.)

Siis meillä on heinäkuussa lisää sitä, mitä meillä on ollut koko vuoden, paitsi että olemme nyt vuoden toisessa puoliskossa ja olemme tehneet sen purkutyön, joka oli Saturnus/Pluton lupaus. Nyt voimme tehdä talteenotto- ja kierrätystyön rakentaaksemme uudestaan uudella tavalla. Sitä mitä elämässäsi on vielä, kannattaa katsoa uudestaan. Se mikä on siirtynyt eteenpäin, ei ole enää tarpeellinen tai hyödyllinen sinulle sillä polulla, jolla olet.

On hyvä aika ilmaista voimakkaita aikomuksia, pitää hyvät energiarajat ja ajatella, mihin haluat sitoutua elämässäsi. Käytä tämän kuukauden voimakas energia täysimmän potentiaalin mukaisesti – suuri transformaatio on mahdollinen, jos käytämme 4L-transformaatiokaavaani (suom. huom. englannin kielessä kaikki verbit alkavat L-kirjaimella):

* Opi oppiläksy.

* Hyppää uuteen energiaan.

* Laskeudu uuteen mahdollisuuteen.

* Hyödynnä tuo oppiminen menestyäksesi paremmin, laajentaaksesi energiakenttäsi ja ollaksesi avoin vastaanottamaan ne yltäkylläiset siunaukset, jotka ovat sinun.

Upeaa kuukautta, ja pitäkää tuo pyöröovi liikkeessä.

 No.9465

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Rakkaat lukijat, tuomme viestimme kera suuren määrän rakkautta ja kunnioitusta, sillä olemme hyvin tietoisia siitä, miten vaikeiksi asiat ovat tulleet hyvin monille. Muistakaa, että nämä nykyajat edustavat suurta osaa siitä matkasta, jonka valitsitte auttaaksenne luomaan uuden ja paremman maailman. Olette juuri siinä, missä teidän pitäisi olla tällä hetkellä, vaikka siltä ei näytä kolmen ulottuvuuden standardien mukaan.

Hiljaisuus, eristäytyminen ja sen taukoaminen, mikä pitää ihmiset hypnotisoituna, tietämättömänä ja etsimässä kiihkeästi hyväänsä itsensä ulkopuolelta, herättää monet, jotka eivät ole koskaan ennen ottaneet aikaa katsoa sisäänsä ja rehellisesti tutkia omaa ja maailman uskomusjärjestelmää.

Perusrakenteiden täytyy useimmissa kolmen ulottuvuuden luomuksissa hajota ennen ilmestymistään korkeampaan muotoon. Sitä maailma nyt kokee. Kaaos ei kestä ikuisuuksia, koska ilmentyneillä kolmen ulottuvuuden käsitteillä ei ole lakia tukemassa tai pitämässä paikoillaan, ilman niihin uskomista. Kun useammat ja useammat heräävät, näillä vanhoilla luomuksilla ei yksinkertaisesti ole tarvittavaa substanssia pitämässä paikoillaan.

Te olette heränneet ja ymmärrätte nyt, että jokainen, myös te itse, on aina ollut ja tulee aina olemaan jumalainen tietoisuus fyysisessä muodossa. Kuitenkin ajan kuluessa yhden jumalaisen tietoisuuden yksilöllistyneet ilmaisumuodot ovat saastuneet, ehdollistuneet ja manipuloituneet hyväksymällä kaksinaisuuden ja erillisyyden todellisuudeksi, ja näin on luotu "ihmistila".

Tiedätte nyt, kuka ja mitä olette, ja näin ollen on aika lakata tuomitsemasta tai kritisoimasta itseänne teoista aiemmassa tietoisuustilassa. Hyväksykää totuus jumalaisesta luonnostanne ja lakatkaa raahaamasta menneisyyden jätettä etualalle, voidaksenne vaikeroida ja katua sitä siinä väärässä uskossa, että se on henkistä nöyryyttä. Pystytte nyt näkemään asiat korkeammasta perspektiivistä, joten teidän täytyy lakata elämästä tutussa, mutta ylikasvetussa ohjelmoinnissanne "sopiaksenne joukkoon" tai miellyttääksenne jotakuta.

Monet asiat joita tapahtuu, näyttävät kammottavilta valaistuneilla silmillänne katsottuna, mutta älkää salliko itseänne imaistavan harmoniaan negatiivisen ja pelkopohjaisen informaation kanssa, joka jatkuvasti pommittaa teitä uutisissa ja politiikassa. Tiedostakaa myös, että on joitain kanavia, jotka eivät heijasta korkeaa valotasoa, eivätkä ne ole totuus pelkästään siksi, että ne ovat kanavia. Kanavat eivät voi nousta korkeammalle kuin niitä tekevien tietoisuus. Luottakaa aina intuitioonne näissä asioissa ja seuratkaa sitä. Olkaa informoitu, mutta älkää uppoutuko – olkaa henkisiä tarkkailijoita, jotka ovat informoituja ja tietoisia, mutta pystyvät olemaan lisäämättä energiaa vaikutelmiin.

Ymmärtäkää, että monet "uhrit" valitsivat kokemuksensa osana evoluutiomatkaansa. Joskus kyse on tarpeellisesta karman selvittämisestä, jonka he ovat valmiita kokemaan. Henkisesti kehittynyt sielu voi suunnitella elämänkokemuksen, joka laittaa hänet juuri siihen paikkaan, missä hänen kokemuksensa pakottaa muut heräämään. Nämä urheat sielut päättivät auttaa ylösnousemusprosessia tavoilla, jotka he itse valitsivat, mutta joita he eivät henkilökohtaisesti tarvinneet sielukasvuunsa. Toisilla kerroilla tämäntyyppiset kokemukset ovat pelkästään sellaisen yksilön "veivilista", joka tarvitsee tuon kokemuksen kasvaakseen ja oppiakseen.

Niin ei aina ole, mutta esimerkkejä voisivat olla orjien julma omistaja, joka oivalsi toisella puolella tarpeen energian tasapainottamiseen ja suurempaan ymmärrykseen ja päätti reinkarnoitua mustaksi pojaksi, tai henkilö joka tappoi ja vainosi Amerikan alkuperäiskansoja 200 vuotta sitten ja päätti kokea elämää noiden kansojen edustajana köyhässä reservaatissa. Ulkoisista vaikutelmista huolimatta kaikki on täydellistä. Energia pyrkii aina harmonisoitumaan itsensä kanssa ykseyden täydellisyytenä ja eheytenä.

Näiden asioiden tietäminen ei merkitse, että olette piittaamatta ihmistarpeista. Se merkitsee, että muistatte kaikessa suuremman kuvan, josta useimmat eivät vielä tiedä. Pysykää keskittyneenä siihen oivalluksen, että ykseyden korkeamman ulottuvuuden taajuudet integroituvat kollektiiviin tällä hetkellä, mikä paljastaa ja synnyttää ulkoisia tapahtumia. Kaikki etenee suunnitelman mukaisesti.

Kaaos jatkuu jonkin aikaa, kun uusi kollektiivitietoisuus yrittää syntyä. Päästäkää irti kaikesta ohjelmoidusta pelosta, rakkaat ystävät, ja hyväksykää, että olette juuri siinä, missä teidän tarvitsee olla tällä hetkellä. Astukaa etäämmälle, sallikaa prosessi ja luottakaa. Yksilöllistyneenä jumalaisena tietoisuutena teidän täytyy vain pitää kiinni totuudesta ja sallia sen opastaa teitä, kun jatkatte päivittäisen elämän tavallisia ihmistoimia, ja siitä tulee enemmänkin olemista kuin tekemistä.

Tiesitte syvemmällä tasolla tämänhetkisistä ajoista, mutta päätitte silti olla täällä, koska tiesitte, että intensiiviset energiat antaisivat teille tilaisuuden puhdistaa kaikki jäljellä oleva karmallinen epätasapaino ja vanha solumuisti ja siirtyä korkeampaan tietoisuustilaan pysyen fyysisessä kehossa.

Etsikää sisältä valtaa/voimaa, jonka vielä ehkä annatte jollekin ihmiselle, paikalle tai asialle. Korvatkaa se oivalluksella, ettei millään ulkoisessa maailmassa ole valtaa teihin, koska on vain yksi voima, ja se on kaikkialla läsnä, kaikkivoimainen ja kaikkitietävä. Tämä voima olette te. Ei ihmisyytenne – ei se Mary, John tai Bill joka uskotte olevanne – vaan todellinen Sinä. Pitäkää tämä pyhä totuus päällimmäisenä päässänne ja sydämessänne aina, kun teillä on houkutus antaa voima jollekulle tai jollekin ulkopuolella.

Todellisuutenne on jumalainen tietoisuus, ja siihen saakka kunnes voitte hyväksyä tämän ja sallia sen tulla tietoisuustilaksenne, pysytte vanhassa energiassa ja jatkatte sen kokemista. On aika astua pois kaikesta vanhasta ohjelmoinnista, jonka teihin ovat iskostaneet perhe, ystävät, uskonnot, politiikka, koulu, armeija tai mikä tahansa auktoriteettihahmo, vaikka olisitte joskus hyväksyneet sen täysin tai edelleen hyväksyisitte osittain.

Tämä ei merkitse, että kaikki tämänhetkiset lait, säännöt ja informaatiot ovat vääriä. Se merkitsee vain, että tutkitte nykyistä uskomusjärjestelmäänne näistä asioista ja alatte tuoda uskomuksenne harmoniaan näiden asioiden korkeamman ilmaisumuodon kanssa.

Tietäkää, että kaksinaisuus- ja erillisyystietoisuuden muodot voivat olla vain harhakuvia mielessä, käsityksiä henkisestä todellisuudesta niiden alla, sillä ette voi tehdä mitään tyhjästä. Kuvia ilmentyy harmoniassa yksilön ja/tai kollektiivin tietoisuustilan kanssa. Ns. "hyvät" kuvat eivät ole yhtään todellisempia kuin "huonot" kuvat. Tästä syystä asiat mädäntyvät ja häviävät, kun niiden todellisuus ei ole enää läsnä.

On vain Jumala ja se ilmentää, on aina ilmentynyt ja tulee aina ilmentämään itseään elämässä ja elämänä. On vain yksi elämä ja tuota yhtä elämää ei voi koskaan lopettaa, manipuloida, muuttaa tai eliminoida, vastakkaisista vaikutelmista huolimatta. Tämä yksi elämä ilmaisee ikuisesti itseään äärettöminä muotoina ja muunnelmina.

Suojelkaa, rakastakaa ja kunnioittakaa kaikkea elämää oivaltaen, että koska on vain yksi, sen mitä teette toisille, teette itsellenne. Kaikki vetävät itselleen energioita, joiden kanssa he ovat harmoniassa. Taas kerran, yksi/ykseys pyrkii automaattisesti harmoniaan kokonaisuutensa kanssa.

Tämä informaatio tuo aina esiin abortin. Emme mene tähän tänään. Sanomme vain, että sielu ei tule täysin sisään hedelmöitysaikaan, kuten monet uskovat, vaan kulkee usein edestakaisin päättäen, onko tämä oikea valinta vai ei, eikä se usein integroidu kokonaan ennen syntymää.

Energia sallii niiden, jotka ovat valmiita ja halukkaita, siirtyä korkeampaan tietoisuustilaan. Tämän prosessin hyväksyminen on ja aina tulee olemaan yksilön vapaan tahdon valinta, mutta tuo valintakohta on nyt. Nyt, ei myöhemmin matkan varrella, ei sen jälkeen kun tunnette olevanne vähän pyhempi, kun luette tietyn kirjan tai käytte uuden kurssin tai teette pyhiinvaelluksen johonkin pyhään paikkaan tai kun ette enää kiroa ja suutu.

Nyt on aika, rakkaat ystävät, tietää, hyväksyä ja näin tietoisesti tulla siksi, mikä olette aina olleet.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

 No.9466

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Kaikki kirjoitukset, kirjat, videot, kurssit, webinaarit, yksityissessiot ja viestit, mukaan luettuna tämä viesti, on suunniteltu vain yhtä asiaa varten. Vapauttamaan vastarintaa. Häiritsemään mieltä.

Ne on suunniteltu auttamaan mieltä hiljentymään riittävästi, jotta luodaan tilaa sallimiselle. Sallien sielun ja "minä olen" -olemuksen tulla fyysiseen kehoomme. Mieltä ei jätetä tämän transformaation ulkopuolelle. Se tulee mukanamme, kaikkien aspektien, kaikkien entisten elämien ja tietysti fyysisen kehon kanssa. Se on kaikenkattavaa.

Mutta tämän ruumiillistuneen valaistumisen varsinainen "työ" tehdään tasoilla, joita ihmispersoona ei voi eikä sen tarvitse ymmärtää.

Eikä tämä toteamus ole vähättelemään ihmismieltä ja -persoonaa. Ei lainkaan. Ihmisosa on tietysti oleellinen täällä olemiseen. Mutta se ei pyöritä show'ta. Se ei osaa.

Jonkin kohdan jälkeen oivallamme sen. Oivallamme myös, että tämä oivaltamisjuttu on täysin ainutlaatuinen jokaiselle meistä. Ei ole yhdenkoon oivaltamista. Ja oivallamme, että olemme loppujen lopuksi itse viimeinen auktoriteettimme. Arvostamme kaikkia opettajia ja kirjoja ja kursseja, kaikkea rakkautta ja tukea, mutta jossain kohtaa me olemme se, joka oivaltamisen kokee.

Erotamme kaikesta, mitä kuulemme, luemme ja katselemme, sen mikä resonoi kanssamme. Jos jokin ei resonoi, se ei yksinkertaisesti ole meidän totuutemme. On monia totuuksia. Se horjuttaa mieltä. Mieli haluaa, että on vain yksi totuus.

Mutta erona on, että täysivaltaisuudessa ymmärrämme, ettemme oli yksi/yksikkö. Olemme moniulotteinen. Olemme ihminen ja ikuinen sielu. Ja tuolla sielulla voi olla myriadeja ilmaisumuotoja, ei vain ihmismuoto.

Meidän ei tarvitse tietää kaikkien noiden ei-fyysisten aspektiemme nimiä taivaallisissa ulottuvuuksissa. Eikä heidän tarvitse olla näkyvissä asemissa, jotka ihmiset tunnistavat. Koska perimiltään olemme vain oma Itsemme.

Kun alamme tuntea tuon energian sisällämme, ei jossain ulkona, meidän täytyy hyväksyä vastuu tuosta totuudesta. Emme voi pelata uhritietoisuuspeliä.

Ihmiset pelaavat tuota peliä, esittävät uhritietoisuutta. Mutta he alkavat nähdä, ettei se tyydytä heitä entiseen tapaan. He yrittävät kuin pelata tammea eivätkä oivalla, että nyt peli on shakkia. Mutta se on ulottuvuuksienvälistä shakkia. Ei enää 3D-pelilauta.

Mutta me emme ole enää tuossa pelissä lainkaan. Olemme ei-kaksinaisessa tilassa, jossa "minä olen" -olemuksesta tulee ensisijainen ääni kehossamme ja elämässämme. Olemme tutkineet pelkojamme ja huomanneet, että ajan kuluessa noilla peloilla ei ole samaa otetta meihin, vaikka niitä edelleen tulee esiin.

Alamme tajuta, ettei kyse ole ihmisitsen nujertamisesta. Tai mielen työntämisestä sivuun. On kyse sen tunnustamisesta, että kyllä, noita ajatuksia ja tunteita on edelleen, mutta emme anna niille enää koko huomiotamme.

Alamme tajuta, että olemme sekä ihminen että jumala. Olemme moniulotteinen. Olemme kaikkea sitä. Tuo ilmaisu "hän on kaikkea sitä" on täsmälleen oikein.

Kun on opettaja tai opas toisille tässä prosessissa, haasteena on, miten monella tavalla saman asian voi sanoa, jotta se kuulostaa uudelta? Koska mieli haluaa jotain uutta. Se haluaa uutta informaatiota, johon se voi sanoa "ahaa". Mutta oikeasti kyse on vain siitä, että silloin kun olemme valmis vastaanottamaan tuon informaation, tajuamme sen.

Miten monta kertaa olemme lukeneet uudelleen jonkin vanhan viestin tai kirjan ja sanoneet: "Vau, en muista tätä osaa"? Vaatii jonkin aikaa sisäistää ja tietää – ei vain älyllisesti – nämä totuudet siitä, kuka olemme. On integrointijaksoja, joita täytyy kunnioittaa. Tietysti mielemme on kyllästynyt niihin ja haluaa uskoa, ettei se lopu koskaan. Siltä tuntuu. Mutta tuo tunne tulee mielestä, joka ei ymmärrä oivaltamista.

Siis saavutamme kohdan, jossa alamme todella luottaa sisäiseen ääneemme, yli kaiken muun ulkopuolellamme. Ja sitten tulemme yhteen vain nauttimaan toistemme energioista. Sitä tapahtuu jo.

Massat kuuntelevat edelleen ääniä ulkopuolelta. Heistä tuntuu tällä hetkellä hyvin epävarmalta – ei ainoastaan koronaviruksen vuoksi, vaan koska he eivät voi luottaa noihin ulkoisiin ääniin entiseen tapaan.

Ihmisyksilö joka uskoo edelleen olevansa vain ihmispersoona, on peloissaan. Hänellä on todella epämukavaa. Monilla ei ole enää vanhaa elämäänsä. He eivät voi palata entiseen tapaan.

Ihmiset kadottivat kosketuksen sisäiseen ääneensä kauan sitten, ja se johti maailmaan, jossa mieli hallitsee. Mieli alkoi olla vastuussa kaikesta. Ja mieltä venytetään äärirajoilleen.

Meitä on sanottu hulluksi, koska puhumme oman äänemme kanssa ja tunnemme todellisuuden, joka on tämän todellisuuden ulkopuolella. Ja katsomme takaisin heitä ja näemme sellaisten ihmisten maailman, jotka uskovat olevansa oma mielensä. Miten hullua se on?

Siis maailma vaikuttaa tulevan hulluksi. Mutta todellisuudessa se on tulossa terveeksi. Siitä on tulossa mieletön. Paremmin ilmaistuna, se on höllentämässä mieltä. Mieli höllentää otettaan siitä.

Ja sitä mekin teemme. Höllennämme mielemme otetta meistä, jotta voimme sallia Itsemme olla täällä kanssamme tavalla, jota ei ole koskaan ennen tehty.

Siis tämä on tekemäämme pioneerityötä, ja kaikkien pioneerien tapaan opimme kulkiessamme. Tunnistamme jossain kohtaa, ettei kenelläkään "tuolla ulkona" ole vastauksia. Itse asiassa taivaallisissa ulottuvuuksissa ne joita olemme historiallisesti ihailleet, mm. ylösnousseet mestarit, odottavat meidän raportoivan heille havainnoistamme. He oppivat meiltä tässä kohtaa – tätä ruumiillistunutta valaistumista ei ole koskaan ennen viety näin pitkälle.

Se on melko pelottavaa mielelle, koska mieli tuntee olevansa vastuussa ja haluaa vastauksia, ja se usein etsii taivaallisilta olennoilta niitä. Se haluaa takuita. Se haluaa tietää lopputulokset. Mitä on kulman takana? Palvellessaan meitä mieli haluaa tietää. Kysyvän mielen tarvitsee tietää. Siinä on tuo pulma: se ei voi tietää.

Se alkaa kuitenkin nähdä joitain todellisia ja konkreettisia todisteita siitä, että se voi luottaa Itseen. Se laittaa nuo todisteet tietokantaansa. Ne ovat ehkä pienempiä asioita ensin, kuten ajattelit juuri jotakuta ja hän otti yhteyttä. Tai haluaisit joitain ruoka-ainetta, mutta sinua ei huvita mennä kauppaan, ja sitten muutaman minuutin päästä naapuri koputtaa ovelle ja sanoo ostaneensa ylimääräistä maapähkinävoita – haluaisitko purkin? Tai toinen ihana naapuri jakaa kotiruoka-aterian kanssasi.

Tai asiat alkavat vain virrata, kuten liikenne tai kassajono. Asiat näyttävät vain asettuvan riviin ilman, että mielesi täytyy yrittää järjestää sitä. Mutta vain jos johdat taajuuttasi.

Jos olet ilkeä ja liikut tuon ajattelutavan kera, näet, miten energia palvelee sinua myös silloin. Ihmiset törmäilevät sinuun, jono on epätavallisen pitkä tai hidas kassalla, ja asioiden tekeminen tuntuu kamppailulta.

Ne jotka lukevat tätä, tietävät jo kaiken energian johtamisesta. Se on energia-aakkoset. Mutta tämä tuntuu olevan aikaa, jolloin siitä tulee enemmän ongelma ja meidän täytyy olla vielä tietoisempi.

Ja taas kerran, kyse ei ole siitä, että teeskentelemme, ettemme tunne, mitä tunnemme, tai että analysoimme noita tunteita. Ja eikö ole helpotus, ettei meidän tarvitse tehdä sitä enää?

Kyse on sen tiedostamisesta, ettemme ole vain nuo tunteet. Että ne eivät määrittele meitä, luojan kiitos. Kyse on sen tiedostamisesta, että olemme myös minä-olen.

Siis meidän ei tarvitse yrittää tehdä ihmisitseämme paremmaksi. Luojan kiitos. Se on mahdotonta.

Huomaamme, että kollektiivi yrittää nuhdella toisiaan siitä, ettei olla parempia ihmisiä. Me olemme nuhdelleet itseämme samasta asiasta.

Ja niin kauan kun näemme itsemme yhtenä/yksikkönä, lankeamme tuohon hypnoosiin. Jos ihminen on kaikki, mitä sinulla on, sinun täytyy pyrkiä tulemaan paremmaksi versioksi itsestäsi.

Sinun täytyy jatkuvasti yrittää kehittyä. Tulla onnellisemmaksi, rikkaammaksi, menestyneemmäksi, miellyttävämmäksi, myötätuntoisemmaksi, henkisemmäksi. Tuo pyrkiminen ja matkanteko on erittäin viettelevää,

Mieli on niin tottunut olemaan ohjaksissa ja pitämään meidät turvassa, että se luuli luonnostaan, että sen täytyy tehdä myös tämä valaistumisjuttu.

YLLÄTYS!

Mutta ihmispersoonaa varten on iso yllätys.

OLET JO OIVALTANUT. OLET JO VALAISTUNUT. OLET JO YLÖSNOUSSUT.

Et vain ole tietoinen siitä, rakas ihminen. Katsot edelleen itseäsi yksittäisestä ihmisperspektiivistäsi. Perspektiivistä joka määrittelee sinut epätäydelliseksi/keskeneräiseksi.

Tämä jäsennellyn, lineaarisen todellisuuden ulkopuolella ei ole aikaa tai paikkaa sellaisena, kuin tunnemme sen, joten kaikki on jo tehty. Jollain tapaa menemme vain taaksepäin ajassa nähdäksemme, miten pääsimme siihen. Se on tavallaan takaisinmallinnusta.

Mieli on täysin tämän uutisen kimpussa, käsitteellisesti. Se sanoo: "Vau, tämä on jännittävää! Olen jo perillä!" Mutta mieli ei oikeasti usko sitä. Se ei voi. Mutta sen ei tarvitse. Ja se on oivaltamista.

Mieli on rajoittunut. Se ei voi käsittää, että se on enemmän kuin itsensä. Se voi yrittää. Ja se yrittää ymmärtää. Mutta tämä aiheuttaa liikaa painetta sille. Sen ei tarvitse tajuta sitä. Miksi? Koska se on jo tehty. Ei ole mitään "tajuttavaa".

Siis tärkein asia jonka nämä viestit tekevät, myös tämä viesti, on viedä mielen huomio muualle, jotta samalla tapahtuu tätä takaisinmallinnusta. Jumalainen mieli tietää. Ihminen, lineaarinen mieli ei tiedä. Sen ei tarvitse.

Nyt on aika syödä jotain herkullista. Suklaata? Kunnon voileipä? Keittoa? Tai kenties mennä mukavalle kävelylle? Kahvia? Tai ottaa torkut? Katsoa Netflixiä?

Kiitos, että piipahdit. Nauti päivästäsi, pioneeritoveri!

 No.9473

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Tervehdys, rakkaat ystävät.

Olen Sydämen tiedemies, ja tuon tänään mukanani hyviä uutisia Maa-planeetalle. Tapahtuu paljon muutosta, kuten olette nähneet viime kuukausina ja myös vuosina. Huomattava määrä energiaa on tullut yhteen ja kerääntynyt hyvin pieneen tilaan. Sen tuloksena hyvin paljon tapahtuu joka päivä. Nyt tapahtuu monia tärkeitä asioita, yksi toisensa jälkeen. Joskus on vaikeaa pysyä perässä ja selvittää, missä olette tänään ja mitä asiaa on tärkeintä katsella.

Ensimmäinen aikamuutos

Kerromme teille tärkeän asian. Noin neljä vuotta sitten mainitsimme, että jotain tapahtui Linnunrata-galaksin keskellä. Aivan galaksin ytimessä on musta aukko, joka todellisuudessa muodosti sen. Kun se söi, se veti sisään kaikki planeetat ympäriltään, mikä jätti avaruuteen kauniin pikkuspiraalin, jota kutsutte Linnunradaksi. Galaksissanne on hyvin monia planeettoja, joilla on elämää. Saatte sen lopulta selville, koska löydätte tapoja kommunikoida aikajanan ulkopuolella. Erittäin monia mahdollisuuksia tulee hyvin lähitulevaisuudessa.

Noin neljä vuotta sitten Linnunradan energia alkoi muuttua. Musta aukko sen ytimessä alkoi syödä hyvin hitaasti vetämällä ainetta sisään. Se ei pelkästään raahaa pitkää planeettajonoa perässään, vaan alkaa vetää niitä mustaan aukkoon. Ja tuo toiminta muutti aikaa – ei vain Maa-planeetan aikaa, vaan kaiken Linnunradalla ja myös sen ulkopuolella. Toisia galakseja muissa ulottuvuuksissa on sidottu omaanne. Muutos ajassa on aiheuttanut paljon muutosta elämässänne ja myös luonut täydelliset olosuhteet ulottuvuuksien yhdistymiselle. Jos tarkastelette kollektiivin tapahtumia, voitte nähdä, että korkeampi standardi on hiljaa siirtymässä paikoilleen. Se on heijastusta feminiinisyyden nousemisesta, mikä on toinen ehto ulottuvuuksien yhdistymiselle.

Yksi ihmisten haasteista on, että monet "järjestelmänne" eivät tiedä, että värähtelynne on noussut. Noilta järjestelmiltä vaaditaan nyt paljon, kun feminiinienergia nousee. Merlia puhuu siitä pian, sillä tämä on osa mestaruusprosessia. Hyvin lyhyessä ajassa ihmisstandardit ovat kohonneet, eikä feminiinisyys enää ole valmis sietämään monia vanhoja tapoja. Muutos on käsillä. Toivottakaa tervetulleeksi mestaruuden aika.

Sysäys muutokseen

Monet teistä täällä Maa-planeetalla kokevat tätä virusta, joka toisissa maissa on jo jokseenkin kesytetty. Tulee kaksi virusaaltoa lisää, mutta monien valotyöntekijöiden työ on jo tehnyt tästä vähemmän ongelmallista. Lisää tuota työtä tapahtuu, ennen kuin lisäaallot saapuvat.

Olette edelleen tämän viruksen ensimmäisessä aallossa, missä tahansa olettekin. Ja tietysti tietyillä alueilla on suuria vaikeuksia sen kanssa. Monet paikat ovat eri tavoin alivalmistautuneita ja niillä on uskomattomia haasteita, mikä johtaa monien ihmisten kuolemaan. On myös monia asioita, joita voitte tehdä tässä, mm. noiden henkien tervehtiminen, kun he lähtevät ulos. Pitäkää mielessä, että monia kutsutaan Kotiin auttamaan toiselta puolelta.

Moniulotteiset peilit

Kerromme siitä teille, kun menemme eteenpäin, mutta tällä erää haluaisimme kertoa tärkeämmän aspektin siitä, mitä tapahtuu. Se on osa evoluutionne laajempaa aspektia. Jakautuminen sai tämän viruksen vaikuttamaan joihinkin alueisiin enemmän kuin toisiin, mutta illuusio erillään olemisesta on saanut uuden muodon muuttuneessa ajassa. Antakaa minun selittää. Tiedätte, että olette täydellisiä olentoja Kotoa. Henkenne on täydellinen, joten se on luonnollinen olettamus. Mutta lapsena teidän täytyy oppia, että olette epätäydellinen. Kysymykseksi silloin tulee, miksi ette voi nähdä täydellisyyttänne? Se on ollut jaettuna henkenne 11 "peiliin".

Henkenne heijastuu 11 eri refraktioksi, joista jokainen on kokonainen itsessään. Yksitoista eri "sinua" kokee elämää eri tavalla ja tekee eri valintoja. Periaatteessa jokainen "sinä" on kuin kaksonen, jota ette ole koskaan tienneet itsellänne olevan. Voisitte luiskahtaa kehen tahansa niistä ja tietää, kuka olette ja mitä olette tehneet, joten on hyvin mielenkiintoista, miten se toimii. Periaatteessa ne kaikki ovat sama "sinä", mutta ne kokevat eri asioita ja pelaavat peliä oman henkenne värähtelyharmoniassa. Kuten olemme todenneet, monta kertaa silloin kun jokin merkittävä päätös tehdään, nuo monet ulottuvuudet kokevat tuon päätöksen toiset puolet. Tuolla tavalla henki ei jää koskaan mitään kokemusta paitsi.

Ulottuvuuksien yhdistyminen

Nämä ovat mestaruuden aikoja, sillä kun aika muuttui, se asetti riviin kaikki ulottuvuudet. Kun maskuliininen ja feminiininen saavuttavat tasapainon, ulottuvuudet alkavat yhdistyä. Jonkin aikaa olemme puhuneet ulottuvuusseinien ohenemisesta. Nyt ne yhdistyvät evoluutiomuutosta varten, joka on juuri edessä. Se on alkanut, ja vaikka useimmat ihmiset tuntevat sen, luonnollinen reaktio on ajatella, että se menee pois pian.

Rakkaat ystävät, ykseystietoisuus palaa, mikä merkitsee, että nyt ihmiset näkevät korkeammasta perspektiivistä. Se tapahtuu silmänräpäyksessä. Ulottuvuusseinät ohenevat, jotta löydetään uusi ihmisen ja hengen sekoitus pelaamaan pelin seuraavaa tasoa. Jokin aika sitten mainitsimme, että saattaisitte saada näkyjä. Saatatte myös nähdä valon välähdyksiä ja kuulla ääniä muista ulottuvuuksista ympärillänne, kummallakin puolella. Ajatuksia alkaa myös suodattua näiden seinien läpi, jotka ohenevat nyt itsejenne välillä eri ulottuvuuksissa. Ja nyt kerromme teille, että ne ohenevat vielä lisää. Teillä on nyt monia lisätilaisuuksia tulla paljon lähemmäs täydellistä kuin koskaan ennen Maa-planeetalla, ihmiskunnan kollektiivisen kohoamisen vuoksi. Sitä on vaikea nähdä, koska näyttää olevan hyvin monia kiistoja ja huomattavaa levottomuutta, koska ihmiskunta nousi hyvin nopeasti.

Yhteiskunnallisten järjestelmien sopeuttaminen korkeamman värähtelyn elämään

Vanhat järjestelmät yrittävät edelleen käsitellä entiseen tapaan ihmiskuntaa, joka muuttuu nopeasti maan päällä. Olette olleet tässä tilanteessa aiemmin, jolloin järjestelmienne täytyi sopeutua hyvin nopeasti pysyäkseen ihmiskunnan kehittymisen tasalla. Koskaan aiemmin sitä ei ole todellisuudessa tapahtunut, koska teidän täytyi pidätellä kehitysaskelianne ihmiskollektiivina. On varmaa, että maapallolla on monia vaikeuksia, mutta kerromme teille, että äänet ovat puhuneet ja ne on kuultu. Nyt alatte tuoda osianne takaisin muista aika- ja paikkaulottuvuuksista ja integroida niitä. Kun kuljette päivittäisen elämänne läpi, teillä on jännittäviä tilaisuuksia, kun Maa-planeetta muuttuu.

Olemme puhuneet paljon siitä, sillä on korkeampi maailma, jossa alatte elää melko pian. Se ei merkitse, että teidän täytyy lähteä Maasta tai fyysisestä kehostanne, vaikka se muuttuu vähän. Teistä alkaa tuntua vähemmän tiheältä ajan kuluessa. Tämän ei tarvitse tapahtua jakautumiskohdassa, mutta kun tulette takaisin täydellisyyteenne, alatte kulkea mestaruusajassa. Kaikki mitä voitte osata, on tässä nyt, joten teidän ei tarvitse viedä sitä seuraavalle tasolle. Teidän ei tarvitse käsitellä mitään siitä yksilönä tai kollektiivina. Kuitenkin tilaisuuksia on runsaasti, ja nämä ovat tosiaankin mahtavia aikoja. Tämä on yksi syy, miksi hyvin paljon energiaa heitetään jokaiselle tällä hetkellä. Ainoastaan aika ei ole muuttunut, ihmisten yrittäessä saada siitä kiinni, vaan olette myös mestaruusajassa. Kaikki nämä kysymykset tulevat eteenne hyvin nopeasti. Teillä on tilaisuus päättää, mitä otatte mukaanne ja mitä jätätte taakse, kun siirrytte tälle seuraavalle tasolle.

On täydellinen aika juhlia, rakkaat ystävät, koska nyt on valoa ja se säteilee hyvin kirkkaasti. Se tulee ihmisten sydämestä. Olemme uskomattoman innoissamme nähdessämme tämän seuraavan tason tulevan esiin, kun se alkaa mennä eteenpäin sydän kerrallaan. Osallistukaa siihen, rakkaat ystävät, ja nauttikaa kyydistä. Auttaa valtavasti hyvin monin tavoin, mitä enemmän voitte tulla takaisin ykseyteen tänä aikana. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan tosianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne joka tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen.

Olen Sydämen tiedemies, ja rakastan teitä kovasti.

Espavo.

 No.9495

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Tervetuloa, rakkaat lukijat. Tietäkää, että ollessanne harmoniassa näiden viestien kanssa, olette harmoniassa Arcturuslaisen ryhmän energian kanssa.

Kaikki etenee suunnitelman mukaisesti, vaikka vaikutelmat näyttävät aina vain negatiivisemmilta, erityisesti niillä jotka ovat tietämättömiä ylösnousemusprosessin tapahtumisesta. Saatatte ajatella, että te ette tee mitään, mutta jokainen teistä päätti osallistua näihin energeettisesti voimallisiin aikoihin antaakseen energiansa, kokemuksensa ja tietonsa sadoista aiemmista elämistä kollektiivitietoisuuteen.

Muut tuntevat vaihtelevassa määrin automaattisesti sen energian, joka huokuu yksilön tietoisuudesta, koska on vain yksi/ykseys. Energia pyrkii aina harmoniaan itsensä kanssa ja vetää puoleensa omaa värähtelytasoaan. Tästä syystä on sanonta: "Samanlaiset lapset leikkivät parhaiten", ja tästä syystä on myös usein vetovoimaa tai vastenmielisyyttä ihmisten välillä, jotka eivät edes tunne toisiaan.

Kukaan ei voi kätkeä tietoisuustilaansa naamion taakse kovin pitkäksi aikaa, vaikka monet yrittävät ja muutama jopa onnistuu siinä jonkin aikaa. Energia puhuu kovaa ilman sanoja tai tekoja, erityisesti niille jotka elävät enemmän sisältä kuin ulkoa ja joista on tullut tietoisempia energiasta. Luottakaa intuitioonne, sillä se on tehokas työkalu.

Tietyt paikat alkavat tuntua raskailta ja epämiellyttäviltä, koska energianne värähtelee nyt korkeammalla taajuudella, mikä saa teidät epäharmoniaan tiettyjen suosikkipaikkojen, -ihmisten tai -toimintojen kanssa. Kunnioittakaa näitä kokemuksia vastustamatta tai fanfaareitta, mutta ymmärtäen. Jatkossakin on aikoja, jolloin teidän täytyy osallistua johonkin, mistä olette kasvaneet yli, mutta vastustamisen sijasta käyttäkää tuo tilaisuus harjoitella pysymistä keskuksessa, tuomitsematta tai kritisoimasta niitä jotka ovat vielä harmoniassa sen kanssa.

Älkää koskaan yrittäkö syyllisyyden, kiintymyksen, ikätoverien painostuksen tai yleisen uskomuksen vuoksi pitää kiinni jostain tai palauttaa jotain, mistä olette kasvaneet henkisesti yli. Sitten kun ette enää energeettisesti ole harmoniassa jonkun ihmisen, paikan, asian, idean tai uskomuksen kanssa, mikään ei voi tehdä siitä samanlaista, kuin se oli aiemmassa tietoisuustilassa, ellei se siirry teidän tasollenne. Tämä on henkistä evoluutiota.

On erittäin tärkeää, että opitte antamaan negatiivisten ajatusten ja tunteiden virrata läpi ja ulos, ottamatta niitä henkilökohtaisesti omaksenne pelkästään siksi, että olette tietoinen niistä. Sadat negatiiviset ajatukset ja uskomukset joita leijuu kollektiivitietoisuudessa, ovat aina persoonattomia, koska ne eivät ole todellisuus – jumalainen tietoisuus. Sillä hetkellä kun otatte ne omaksenne, niistä tulee omianne ja sitten alatte vetää puoleenne samanlaista energiaa.

Ainoat ominaisuudet jotka ovat henkilökohtaisia teille, ovat jumalaista tietoisuutta. Alkakaa vaatia näitä ominaisuuksia niiden kolmen ulottuvuuden uskomusten sijasta, joita leijuu tietoisuuteenne kollektiivista liittyen rahaan, terveyteen, henkisyyteen jne.

Jos huomaatte, että jokin samanlainen tai sama negatiivinen ajatus tuntuu jatkuvasti ilmestyvän, se merkitsee, että olette jollain tavalla harmoniassa tuon energian kanssa ja vedätte sitä puoleenne. Käyttäkää tuo kokemus löytääksenne ja puhdistaaksenne ne uskomukset, jotka ovat tuon jatkuvan ajatuksen taustalla. Hyvä esimerkki on ihminen, joka ajattelee ja murehtii aina terveyttään ja saa automaattisesti sairauden, joka on yleinen tuolla hetkellä.

Mieli – täydellisessä toiminnassaan tietoisuusväylänä - muodostaa rakastavasti jokaiselle ihmiselle juuri sen, mitä tämä pitää tietoisuudessaan. Ei ole tavatonta, että joku joka on lääketieteessä erikoistunut tiettyyn sairauteen, huomaa itsensä tai jonkun läheisensä kehittävän juuri tuon sairauden.

Hyväksynkö edelleen iän, heikentymisen ja sairauden todellisuudeksi? Voiko Jumala ikääntyä tai heikentyä? Jos sairaus olisi osa jumalaista tietoisuutta, kukaan ihminen tai mikään hoito ei voisi koskaan parantaa, muuttaa tai korjata sitä, sillä jumalainen laki pitäisi sen pysyvästi paikallaan. Alkakaa hyväksyä se totuus, että olette luojia.

Koska Maan energia tulee aina vain intensiivisemmäksi ja jalostuneemmaksi, kaikki ilmentyy erittäin nopeasti ja on paljon helpompaa yhtäkkiä havaita olevansa jonkinlaisessa epämiellyttävässä ahdingossa, kun luiskahtaa takaisin vanhaan energiaan.

Älkää pelätkö, mutta olkaa valppaana siinä, mitä tunnette ja uskotte joka hetki. Harjoittakaa totuutta, vaikka ette vielä täysin oivaltaisi sitä. Henkisen heräämisen ensimmäinen osa on tieto, sitten tulee harjoitus ja lopulta, kun vähiten odotatte sitä, oivaltaminen, jolloin siitä tulee saavuttamanne tietoisuustila.

Seuraava vuosi on myllerrystä, mutta myös suurta heräämistä, kun paljon vanhaa alkaa murentua. On tärkeää pysyä nyt-hetkessä, ennustamatta ja murehtimatta, mitä on nyt tai mitä on tulossa. Luottakaa, että Maan ylösnousemus on jumalainen suunnitelma eikä jumalaisia suunnitelmia voi ohjata tai niihin vaikuttaa ihmismielen vastarinnalla, jota hallitsee ego ja väärä informaatio.

Kun aina vain enemmän valoa virtaa Maahan ja paljastaa henkilökohtaisia ja globaaleja energioita, jotka ovat valmiita vapautettavaksi, kehonne tai elämänne saattaa näyttää yhtäkkiä hajoavan. Tehkää käytännön tasolla, mitä teidän tarvitsee tehdä, mutta älkää koskaan unohtako, että paljon enemmän tapahtuu, kuin mitä kolmen ulottuvuuden vaikutelmat osoittaisivat. Mitä tulee niihin fyysisiin ongelmiin, joita tupsahtelee monille teistä tällä hetkellä, tietäkää, että suurin osa niistä johtuu entisten elämien vanhasta sairaus- tai vammaenergiasta ja se menee ohi.

Rakkaus on korkein energiamuoto, koska se on jumalainen todellisuus. Rakkaus on kaikkialla läsnä oleva, teidät on tehty siitä ja se on kaikki, mitä on. Tästä syystä luette ja kuulette niin paljon rakkaudesta korkeampien ulottuvuuksien viesteissä.

Rakkaus on energia, joka yhdistää kaikki ja virtaa kaikkien välillä YHDESSÄ (ykseydessä).

Olemme sanoneet tämän aiemmin, mutta se on erittäin tärkeää sanoa uudestaan, koska rakkauden todellisen luonteen ymmärtäminen on avain kaikkeen. Rakkaus on kaikkien ja kaiken jumalaisen luonnon tunnustamista, myös omansa, kera sen oivalluksen, että te ette ole koskaan olleet mitään muuta.

Kolmen ulottuvuuden tasolla rakkaus tulkitaan tietoisuustilojen kautta, jotka ovat hyvin ehdollistuneita uskomuksilla kaksinaisuudesta ja erillisyydestä. Rakkaus on halvennettu tarkoittamaan seksiä, valtaa, toisen omistamista, tuskaa, rangaistusta tai jossain kulttuureissa ja uskonnollisissa ryhmissä jopa ihmisen tai eläimen hengen uhraamista.

Rakkautta on mainostettu ja usein edelleen mainostetaan luopumisena omasta identiteetistä voidakseen palvella toista ihmistä tai aatetta, jota pidetään arvokkaampana. Älkää koskaan luopuko luontaisesta jumalaisesta voimastanne syyllisyyden, katumuksen tai toisten painostuksen vuoksi, sillä sitä te olette. Jos teillä ilmenee tarve palvella jollain tavalla, antakaa sen olla oma valintanne, joka on tehty täysin tiedostaen jumaluutenne – ei mitään toisten mielipiteiden ja uskomusten teille pakottamaa.

Ykseyden tuntevat aina vain useammat ihmiset, vaikka useimmat eivät vielä ymmärrä, mitä he tuntevat. Se alkaa ilmentyä tuloksena tuhoisista säätapahtumista ja monista mielenosoituksista, joita on ympäri maailmaa. Jotkut jotka ovat aina eläneet onnellisesti eristyneenä mukaviin koteihinsa, ympärillään omat "juttunsa" ja samanmieliset ystävänsä, pakotetaan alkamaan kyseenalaistaa ja tutkia uskomuksiaan, joko omien tai muiden kokemusten vuoksi.

Myötätunto, palvelu ja kasvava tietoisuus toisten ongelmista ovat alkuaskelia, jotka lopulta johtavat jokaisen yksilön tietoisuustilaan, jossa ketään ei jätetä ulkopuolelle, tietoisuuteen joka ymmärtää, ettei ketään voi jättää yhden/ykseyden ulkopuolelle.

Näette tällä hetkellä suuren määrän poliittista myllerrystä, joka on vanhan ja uuden välinen yhteentörmäys. Ne jotka ovat täysin sotkeutuneena vanhaan, ovat kyvyttömiä näkemään mitään muuta tapaa tehdä asioita, kun taas uusi tiedostaa, miten hyödytöntä hyvin suuresta osasta vanhaa on tullut.

Paljon siitä mikä muodostaa politiikan, lain ja organisoidut uskonnot, perustuu "valta toisiin" -rakenteisiin, ja kun nämä asiat kyseenalaistetaan ja ne alkavat romahtaa, se tuntuu kuin kuolemalta niille, jotka menestyvät niissä. Tietämättömyydessään he yrittävät pitää kaiken entisellään ja tekevät kaiken voitavansa sanoilla ja teoilla säilyttääkseen vallitsevan tilan, oivaltamatta, että uusia ja parempia rakenteita ilmestyy esiin vanhan tuhkasta.

Olkaa rohkeita, rakkaat ystävät, sillä kaikki etenee suunnitelman mukaisesti ja tapahtuu niin, kuin voi. Emme voi antaa ennusteita, koska te, Maan ihmiset, luotte energian, joka ilmentyy ulospäin. Olemme tarkkailijoita ja täällä auttamassa, mutta vapaa tahto merkitsee, että Maan ihmisten itsensä täytyy tehdä työ ja luoda ne energiat, joita tarvitaan uuden maailman tietoisuuden rakentamiseen.

Ihmiskunta on nyt valmis lopettamaan katsomisen tähtiin, metafyysisiin harjoituksiin, seremonioihin, guruihin, pappeihin, asiantuntijoihin tai hallituksiin, jotta ne muuttaisivat asiat paremmiksi. Jokaisen täytyy jossain kohtaa lakata uskomasta olevansa heikko ja voimaton ihminen, joka on kaikkien kolmen ulottuvuuden uskomusten kohteena.

Voimanne/valtanne takaisin ottaminen merkitsee sen oivalluksen ymmärtämistä, hyväksymistä ja elämistä, että kaikki voima/valta on jo ja on aina ollut täysin sisällänne.

Kaikki on jumalaisen tietoisuuden ilmaisemista, ja tietoisuus tästä on ainoa tapa, jolla parempi maailma voi lopulta ilmentyä. Maan ihmisten on aika laittaa ison tytön/pojan housunsa jalkaan ja tulla ulos kolmen ulottuvuuden uskomusten mukavan sateenvarjon alta. Pidätte siitä tai ette, niin monet kolmen ulottuvuuden "turvarievut" eivät enää toimi niin, kuin ennen, koska ne muodostanut energia on muuttunut eikä enää tue niitä.

Luottakaa, että on jumalainen suunnitelma, että te olette osa sitä ja kaikki etenee tämän suunnitelman mukaisesti.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

 No.9496

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Em. Liityn seuraanne tänään suuren ilon kera ja tuoden muistutuksia Kotoa. No, planeetta liikkuu uskomatonta vauhtia. Planeetta on aina kulkenut omaa polkuaan, ja sillä on ollut ylä- ja alamäkensä. Mutta kiehtova asia on, että ihmisen evoluutio alkaa kulkea ällistyttävää vauhtia. Näemme nyt vaikeuksia melkein kaikkialla, eri paikoissa ympäri maailmaa. Ymmärtäkää, että tämä on kaikki osa ihmisevoluutiota, kurkottamista ulospäin ja sitten palaamista taas takaisin yhteen. Kyllä, on hyvin haastavaa, koska liikutte kaikki eri suuntiin ja voitte nyt nähdä jakautumista ympäri planeettaa. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että teillä on sydämen viisautta ja pian paljastuu, miksi halusitte olla täällä tänä aikana.

Tulevina aikoina ihmiset saavat selville yksinkertaisia tapoja yhdistää sydänenergian toisten kanssa tällä planeetalla. Kun värähtelynne kohoavat, luotte rakkausverkon. Tämä verkko kehittyy tuottamaan energiaa, jota tarvitaan ihmiskunnan avuksi kollektiivisten ongelmiensa ratkaisemisessa. Ihmiset yrittävät hyvin monin eri tavoin saavuttaa yhtä jos toista asiaa, turhautuvat ja sitten ilmaisevat tuon turhautumisen. Viime aikoina monissa maissa ihmiset ovat lähteneet kaduille ilmaisemaan tuota turhautumista. Se on melko normaalia kiertoa, joka on toistunut ihmiskunnan kehittyessä. Näette tätä jonkin aikaa ympäri planeettaa. Ihmissydän nousee, ihmiset kurkottavat ulospäin. Teknologioita käyttämällä jokainen yksilö alkaa sanoa, mitä hän tarvitsee. Kaikki alkavat sanoa sen kovaan ääneen, jokaisen vaatiessa kauan sitten menetetyn äänensä.

Ensimmäinen askel evoluutiossa on saavuttaa uusi itsetietoisuustaso. Tuossa kohtaa yksilö määrittelee itsensä sen mukaan, mitä hän ei halua ympärilleen. Vahvuuden löytäminen itsenäistymällä voi olla katalyytti ja voimaannuttavaa, mutta vain lyhyen aikaa. Ankkuroimiseksi korkeammille tasoille täytyy hallita toinen askel, joka on määritellä itsensä nyt sen mukaan, mitä haluaa ympärilleen.

Ihmiset tarkastelevat rasismia useammilla alueilla, kuin ehkä tiedätte. Se on yleistä tasapainottamista, jota on kauan odotettu, ja meidän perspektiivistämme se on ihmisten tulemista itsetietoiseksi. Näemme, miten se ankkuroidaan kollektiivissa. Ketkään kaksi ihmistä eivät ole samanlaisia tai tasavertaisia, vaikka henkenne ovat täysin tasavertaisia. Kopioikaa se kokemuksiinne toisten kanssa, ja kaikki ihmiset alkavat määritellä itsensä sen mukaan, mitä he haluavat ympärilleen. Tämä on harmonista feminiinienergiaa toiminnassa.

Lähdekoodit

Kun henkenne matkaa fyysiseen kehoon, kun inkarnoidutte ja kuljette elämän läpi, on aikoja, jolloin asioita tulee teille taianomaisesti. Saatatte ihmetellä, miksi tämä tai tuo tapahtui teille tietyllä tavalla. Rakkaat ystävät, loitte suurimman osan siitä sopimuksella. Enää teillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta, on vain potentiaalinen polku. On useita sopimustasoja, joista olette tietämätön, myös suostumisesta osaksi jotain kollektiivista sopimusta. Kun alkuun muodostitte nämä yhteydet, periaatteessa muodostitte yhteyden siihen fyysiseen olentoon, jonka kanssa henkenne asuu ja yhdistyy. No, se kaikki tehdään lähdekoodeja käyttämällä. Nuo alkuperäiset lähdekoodit pystyvät kylvämään ja yhdistämään fyysisen kehon. Samalla tavalla kuin DNA:ssa on kehonne fyysiset koodit, lähdekoodit sisältävät tuon suhteen henkeenne. Se sallii teidän saada kauniin kokemuksen, jossa teeskentelette olevanne ihminen.

Kun törmäätte vaikeuksiin tulevina aikoina, yksi tärkeimpiä aspekteja on sydänten yhdistäminen. Nimitäin kaikilla teillä on vastaukset. Vaikka kenellekään teistä ei ole kaikkia vastauksia, yhdessä teillä kaikilla on ratkaisu kaikkeen. Pitäkää se mielessä, koska edessä olevat haasteet on motiivi, jonka olette kollektiivisesti luoneet planeetallenne. Kun se kehittyy, näette enemmän ihmisiä lähtevän kaduille ja pitävän kylttiä sille, mitä he tukevat. Se on avoin sydän, ja jos voitte yhdistyä noihin avoimiin sydämiin, voitte luoda ykseyden. Se ei kuitenkaan tarkoita, että teidän täytyy yhdistyä vihaisiin ihmisiin kaduilla.

Sen te näette, kun yhdistätte sydämenne, ja se on rakkauden puhtain muoto. Voitte luoda verkoston planeetan yli pelkästään yhdistymällä energeettisesti. Jos teillä on ystäviä maailman eri osissa, löytäkää aikaa yhdistyä heihin. Tämä vahvistaa omaa henkilökohtaista energiaverkkoanne ja luo rakkausverkoston. Ja kyllä, teillä voi olla meditaatioita tiettyyn aikaan tuomaan ihmiset yhteen. Useimmat teistä ovat parantajia ja opettajia, joten haastamme teidät tekemään kaiken tämän ja enemmän. Kollektiivinen ihmissydän nousee, jos sille annetaan tilaa.

Näette paljon energiamuutoksia seuraavina kuukausina. Joistain pidätte ja joistain ette, mutta älkää kiinnittykö liikaa, jotta ette uuvu. Olkaa selvästi omassa totuudessanne, mutta jos mahdollista, tehkää se etäältä. Tulee aikoja, jolloin ääntänne tarvitaan. Pitäkää mielessä, että teillä on jotain saavutettavaa kaikesta tästä, sillä se saa jokaisen astumaan esiin, etsimään korkeampaa totuutta ja kurkottamaan jotain kohti, mikä voi auttaa heitä liikkumaan. Maailmanne on jo muuttunut, rakkaat ystävät.

Suuri muutos

Suurin haaste koko universumissa on, että muiden täytyi kollektiivisesti lopettaa pelinsä – kenties heidän planeettansa muuttui tai jotain samanlaista tapahtui. Tietysti teille on tuttu Lemuria ja luultavasti vielä tutumpi Atlantis, joka alkaa nyt taas nousta. Yksi kauneimmista asioista tässä on, että kun tulette yhteen sydänenergiassa, siirrytte korkeampaan värähtelyyn. Vaikka ette tuntisi yhteyttä Atlantikseen, on tapahtumassa tilinteko. Monet ovat esittäneet osaa tässä muutoksessa. Jotkut teistä ovat olleet käsi kädessä ja nousseet ylös vaikeuksista ja luoneet korkeamman tilan, johon muut voisivat siirtyä.

Atlantiksen muistaminen

Haasteena siinä on, että te ette voi helposti irrottautua. Olette asettaneet itsenne olosuhteisiin, jotka määrittelevät teidät. Todellisuudessa olette laittaneet sekä pelin että sen säännöt liikkeelle. Kuten olemme maininneet aiemmin, 60-luvun loppupuolella monet sielut jotka pelasivat tuota Atlantiksen peliä, tulivat takaisin. Heitä tulee edelleen suuria määriä, kun nyt on tilaisuus tehdä asiat eri tavalla. Monet kylvivät erilaisen kulttuurin siemeniä, kun taas toiset lähtivät kaduille tuomaan nuo ideat ja maadoittamaan ne tiukasti kollektiiviin.

Tehtiin lupaus Atlantiksen romahtamisen jälkeen. Jos ihmiskunta koskaan pääsisi siihen pisteeseen, jossa Maa voisi tehdä tuon siirtymän, monia atlantislaisia inkarnoituisi ollakseen täällä noina aikoina. Vaikka monet teistä ovat täällä noista ajoista, ette muista sitä. Isännällä ei ole muistoja ajastaan siellä – ainoastaan se, minkä me olemme kertoneet hänelle. Se on melko yleistä, mutta tässä on pointti. Homma ei toimi, jos kaikki nousevat uuteen maailmaan ja luovat uuden pelin tälle korkeammalle tasolle, mutta sitten jättävät muut ihmiset alas tappelemaan. Miksi ei? Koska se tapahtui aiemmin.

Henkiset magneetit

Se on hyvin yksinkertaista, rakkaat ystävät. Viime kerralla kun tämä tapahtui, teillä on suuri kokous, jolloin kutsuitte kaikki sielut yhteen ja pysäytitte kirjaimellisesti ajan. Aikailluusio keskeytettiin hetkeksi, kaiken tuomiseksi yhteen kaikista ajan aspekteista hengessä. Tässä peliä muutettiin hieman. Ja lupasitte, että te ette koskaan enää jakautuisi – joko kaikki menisivät tai ei kukaan menisi. Se on mielenkiintoinen tilanne, koska kun nousette ylös, on erittäin helppoa erottaa ajattelu ja piiloutua korkeampaan tilaan. Tässä olisi hyödyllistä ymmärtää, että olette kaikki yhteydessä, ja olette aina olleet. Siis jos yritätte nousta korkeampaan tilaan, se ei yksinkertaisesti toimi. Voitte luoda tämän korkeamman tilan ja astua siihen aika ajoin uudistumaan ja saamaan näkemystä uudesta suunnasta. Ongelma kuitenkin syntyy, silloin kun yksilö haluaa paeta ja elää kokonaan korkeammissa värähtelyissä.

Ideana tässä on luoda tuo pyhä tila, panostaa siihen ja käyttää sitä tasapainottumiseen ja uudistumiseen, kun jatkatte yhdistymistä muihin fyysisessä muodossa. Se sallii teidän maadoittaa korkeampaa valoa ja vetää kaikki ihmiset ylös tehdessänne sitä. Kutsumme tuota tilaa esayotoksi ja käytämme sitä opetuksissamme, mutta monia muita nimiä tulee eri kanavilta. Pitäkää mielessä, että nimet eivät ole tärkeitä. Emme puhu Kodista, rakkaat ystävät. Tämä korkeampi tila sallii hengen edelleen kokea fyysisessä muodossa. Kyse on pelkästään siitä, että fyysinen keho ja henki neuvottelevat uudelleen sopimuksensa. Lopullinen yhdistelmä ilmestyy esiin hengen useampina intohimoina ja harvempina fyysisinä haasteina.

Muutaman seuraavan vuoden aikana on hyödyllistä, että tämä pyhä tila on tukevasti paikoillaan. Kun kehitytte, monet yhteiskunnalliset järjestelmänne muuttuvat, mikä vaikuttaa päivittäiseen elämään monissa paikoissa. Elämän säännöt näyttävät muuttuvan nopeasti, ja kun yhteiskunnalliset järjestelmät muuttuvat, niiden täytyy kehittää itseään. Siinä on paljon vaikeuksia yhtenäisyydenpuutteen vuoksi. Lisäksi ihmiskunnan korkean ja matalan värähtelyn välinen ero on paljon suurempi kuin ennen. Kaunis asia kuitenkin on, että teidän täytyy vain pitää kädestä ja se vahvistaa energianne eksponentiaalisesti universumiksi. Mielenkiintoista kyllä, ihmisillä jotka pitävät teitä kädestä, saattaa olla erilaiset uskomukset kuin teillä. Sillä ei ole merkitystä, koska jos vetäydytte tarpeeksi kauas, voitte nähdä, että kaikki ovat yhteydessä ja samaa.

Merlinin laki

Voitte nähdä universumin edessänne, kun kuljette elämän läpi. Olemme aiemmin kertoneet teille tarinan Merlinin laista, kun se pätee tässä. Merlinin tiedettiin kulkevan ajassa taaksepäin, ja sen tuloksena hänellä oli sellaista, mitä useimmat kutsuivat taikuudeksi. Yhtenä päivänä nuori Artturi pyysi Merliniltä luomisen lakeja. Merlin vastasi, että sellaisia lakeja ei ole eikä hän pitänyt lainkaan koko lakiajatuksesta. Sitten Merlin kertoi Artturille tämän yksinkertaisen ajatuksen: "Poikani, elämässä täytyy neuvotella. Idea on tämä: tee paras kauppa, jonka osaat neuvotella, ja kun tulee se aika, toimita vähän enemmän." Artturi käytti tätä usein, ja mentorinsa toiveista huolimatta hän kertoi kaikille, että se oli Merlinin laki. Se toimii kaikenlaiseen energiavaihtoon. Tulevina päivinä pitäkää mielessä, että suhteet ovat yksi näistä neuvotteluista.

Rakkausverkko

On mielenkiintoista, että näinä muutosaikoina maan päällä suhteet voivat auttaa tämän pyhän tilan luomisessa, josta puhumme. Se vaatii vain yhtä vahvaa yhteyttä. Löytäkää se tai pankaa se tapahtumaan jossain. Jos teillä ei ole yhtä erittäin vahvaa yhteyttä, luokaa niitä monia sen sijaan. Tarvitseeko teidän olla harmoniassa jonkun kanssa siinä, mitä luotte yhdessä? Ei enää. Vaikka ne olisivat vain lyhyitä vuorovaikutustilanteita, se auttaa luomaan verkoston ympäri planeettaa. Kun syötätte ideoita ja rakkautta tuohon yhteyteen, se laajenee eksponentiaalisesti ja maadoittaa tuon energian.

E-perhe

Kuten olemme myös maininneet, rakkaat ystävät, monet teistä ovat E-perhettä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun pelaisitte peliä ilman varjostavia sääntöjä, sillä kyse oli vapaan valinnan pelistä. Ja näin ollen moni tästä perheestä otti pois siipensä pelatakseen tätä peliä. Nyt teillä on massiivinen määrä heitä, mutta he ovat kaikki melko nuoria. Vaikka he ovat vain pieniä lapsia, heillä on energiaa, joka voi auttaa kovasti. Kun luotte näitä yhteyksiä ja löydätte tuon yhden ihmisen tai ryhmän, jonka kanssa voitte yhdistyä säännöllisesti vahvistamaan verkkoa, jota rakennatte, muistakaa sisällyttää mukaan nuo lapset. Tehkää tilaa heille ajatuksissanne, koska he tuovat vastauksia, joita monet teistä etsivät tällä hetkellä.

Rakkaat ystävät, suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan toisianne ja pelaamaan hyvin yhteen.

Jokaisessa tilaisuudessa olette pelilaudan taikureita.

Olen Em, ja rakastan teitä kovasti.

Espavo.

Ryhmä

 No.9497

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Rakkaat mestarit, olemme monin tavoin pyrkineet ilmaisemaan teille Luojalähteen rakkaus-valon suurenmoisuuden ja kokonaismerkityksen. Korkeamman tiedon monien puolien on aika tulla yhteen, jotta voitte paremmin ymmärtää täydellisyyden Luojan suuressa suunnitelmassa.

Omniversumin suurin voima on rakkausvoima, jota säteillään Luojan feminiiniolemuksen tai jumalatarenergian kautta. Ensin Luojan maskuliiniolemus synnyttää uuden luomisen siemenet mielessään, minkä tulos on jumalainen suunnitelma/piirustus, joka sitten kiedotaan rakkausytimeen tai jumalatarolemuksen tunneluontoon. Ihmeellinen ja suurenmoinen prosessi on näin käynnistetty, ja se johtaa suurimmat kuvitelmanne ylittäviin luomuksiin. Te ihmisinä olette yksi noista suurenmoisista luomuksista.

Kun kukin sielu majoittuu fyysiseen kehoon, pyhään sydämeen varastoidaan annos timantinhohtoisia hiukkasia. Viattomalla lapsella tämä jumalainen rakkaus-valo virtaa vapaasti pyhään sydämeen ja takaisin. Kuitenkin vähitellen tuo viattomuus katoaa. Tasapainottoman energian eetterikilpiä alkaa muodostua pyhän sydämen ympärille – egon alulle panemana, tarkoituksena oletettavasti suojeleminen. Siksi aikuisuuteen mennessä tämä jumalaisen eliksiirin virtaus on kovasti vähentynyt, paitsi muutamalla heränneellä sielulla. Tästä syystä sanomme, että on hyvin tärkeää tasapainottaa chakrajärjestelmä ja aktivoida aurinkovoimakeskus, mikä vuorostaan aloittaa pyhän sydämen uudelleenaktivoinnin ja voimaantumisen.

On elintärkeää, että pyritte pysymään keskittyneenä sydämeen. On hyvin kriittistä, että olette virittyneet neljännen ulottuvuuden puolivälin tai viidennen ulottuvuuden alempiin taajuuksiin, jotta voitte saada pääsyn Luojavalon timantinhohtoisiin hiukkasiin. Olette aina yhteydessä Henkeen korkeamman itsenne kautta hopealangalla. Pyhän sydämenne täytyy kuitenkin olla avoin, jotta timantinhohtoisten hiukkasten rakkaus-valoenergia voi virrata vapaasti teihin ja teistä. Teidän täytyy värähdellä kolmannen tiheyden ja neljännen tiheyden alatasojen yläpuolella tämän tapahtumiseksi. Tämä on kriittinen askel tulemisessa itsemestariksi ja tasapainon, energisen terveyden ja yltäkylläisyyden kanssaluojaksi.

Kun toteamme: "Jumalalähde säteilee jatkuvasti ytimestään puhtaan Kristus-energian virtoja", puhumme timantinhohtoisista hiukkasista. Olemme kertoneet teille, että säteilette ja vedätte puoleenne energiaa automaattisesti. Kun värähtelette pyhän rakkauden keskuksesta, vedätte puoleenne timantinhohtoisia hiukkasia. Kun olette harmoniassa korkeimman kohtalonne kanssa kaiken korkeimmaksi hyväksi, säteilette timantinhohtoisia hiukkasia. Siitä syystä on hyvin tärkeää purkaa ne eetterikilvet, joita olette asettaneet pyhän sydämenne ympärille, jotta sallitaan energian vapaa virtaus teihin ja teistä. On myös tärkeää, että aktivoitte timanttiytimellisen jumalasolunne pyhässä sydämessänne. Tämä sallii timantinhohtoisten hiukkasten vapaan virtauksen sytyttää enemmän Luojatietoisuuden 12 sädettä sisällä. Kun saavutatte tämän, olette hyvin matkallanne itsemestaruuteen.

Toisinaan meditoinnin aikana, kun olette siirtyneet syvälle pyhään sydämeenne, on mahdollista yhdistyä korkeamman tietoisuuden autuustilaan. Jos siirrytte tuohon elämänvirtaan tai -jokeen, se on tunne, jota ette koskaan unohda. Kuitenkin taas kerran pätevät universaalit lait: voitte päästä käsiksi vain siihen taajuustasoon, johon parhaillaan resonoitte, sillä on turvamekanismi tietoisuutenne noustessa. Kun integroitte korkeammat taajuusmallit, pääsette käsiksi rakkaus-valon jalostuneempiin tasoihin (timantinhohtoiset hiukkaset).

Tieto ja viisaus, päällystettynä rakkaudella, myötätunnolla, fokusoituneella aikomuksella ja toiminnalla, aikaansaavat voiman, jossa on avain ilmentymättömän potentiaalin universaaliin varastoon. Energia Luojan sydänytimestä odottaa, että muovaatte sitä ja ilmennätte sen miksi tahansa, mitä voitte kuvitella fyysisellä tietoisuustasolla. Olemme täällä auttamassa teitä kaikin mahdollisin tavoin yhdistymään rakkaus-valovirtaan ja näiden jumalaisten hiukkasten rajattomaan varantoon. Olen arkkienkeli Mikael.

LISÄÄ TIMANTINHOHTOISISTA VALOHIUKKASISTA

Arkkienkeli Mikaelin ylivalaisemana ** ohjeita noudattaen Ronna, pyhä kirjuri

1. Metatroninen valo tai tämän universumin koko valoasteikko tulee Ylimmältä Luojalta ja koostuu jumalaisen rakkaus-valon timantinhohtoisista hiukkasista.

2. Ylimmän Luojan ylösnousemusaalto on tärkein ylläpitävä aalto, joka virtaa Luojan sydänytimestä. Tämän valon/elämänvirran voima lisääntyy, kun on aika aloittaa uusi ilmentämis- tai ylösnousemussykli. Tämä aika-aalto koostuu timantinhohtoisista hiukkasista.

3. Tämä ylösnousemusaalto on valtava alaspäin pyörivä virta Luojalta koko ilmentyneessä luomakunnassa. Se on elämänlanka luomakunnan joka osaan, on kyse sitten universumista, tähdistöstä, galaksista, aurinkokunnasta, planeetasta tai ihmis-, eläin-, kasvi- ja mineraalikunnasta. On paljon pienempi, ylöspäin pyörivä valovirta, joka on paluupolku, jonka te tietoisina kanssaluojina aktivoitte rakastavalla aikomuksellanne, pyhällä hengityksellänne ja ehdottomalla rakkaudellanne.

4. Toinen kuvaus timantinhohtoisista hiukkasista: jumalaista rakkaus-valoa, joka on peräisin Ylimmän Luojan sydän-mielestä – kaiken luomisen aines. Tämä koko valoasteikko tai sähkömagneettisäteily Lähteestä sisältää kaiken tarpeellisen valomatematiikan, pyhän geometrian ja avaimet ja koodit, joita tarvitaan luomaan maailmoja loputtomasti. Mikään ilmentyneistä universumeista ei voisi olla olemassa ilman sitä, ettekä voisi myöskään te. Sanat "rakkaus" ja "valo" kulkevat yhdessä, sillä nämä kaksi ovat vääjäämättä yhteydessä – ne ovat osa kokonaisuutta.

5. Sekä kosmista tietoisuusvirtaa että kosmoksen viisautta on usein kutsuttu elämänvirraksi, sillä kumpikin sisältää elämän eliksiiriä. Se on elämänlanka Kaikkeen olevaiseen ja siitä takaisin. Elämänvirta koostuu timantinhohtoisista hiukkasista ja sisältää rajattoman ja jatkuvan potentiaalivirran. Kuvitelkaa tämän valkoisen tulen muistisiemenatomivirran tai -joen kulkevan myös kaikkien korkeampien ulottuvuuksien läpi – neljännen puolivälistä 12. ulottuvuuteen – ja yhdistyvän Suureen keskusaurinkoon ja Isä/Äiti Jumalaamme. Sitten se virtaa omniversumiin ja Ylimpään Luojaan. Ihmiskunnan jumalaisen suunnitelman tärkeä osa on palauttaa – tai maksaa kymmenyksinä – osa saadusta ja aktivoidusta rakkaus-valosta takaisin luomakunnan korkeampiin maailmoihin.

6. Kaikki luomakunnassa sisältää perusolemuksen, luomisen rakkaus-valoenergiaa tai jumalan kipinän. Jälleen painotamme, ettei mitään voi olla olemassa ilman sitä. Valo leviää koko ilmentyneeseen luomakuntaan. Kun uusia luomuksia synnytetään, valo leviää ja peittää pimeyden ja näin laajentaa luomakunnan suureen tyhjiöön. Rakkaus on kaiken luomisen dynaaminen voima. Elämä on Luojan rakkautta ilmennettynä.

TIMANTINHOHTOISIIN HIUKKASIIN PÄÄSEMINEN KÄSIKSI JA NIIDEN KÄYTTÄMINEN:

7. Kuvittele rakkaus-valoenergiasi syöksyvän pikkuruisina kristallitimantteina, jotka ovat täynnä Isä/Äiti Jumalamme puhdasta jumalaista perusolemusta. Sillä tosiaankin, jos luet näitä viestejä, ymmärrät totuuden niissä ja olet ottanut käyttöön edes pienen osan siitä, mitä olemme kertoneet, pystyt nyt pääsemään käsiksi Ylimmältä Luojalta tuleviin jalostuneisiin valotaajuuksiin ja integroimaan ne.

8. Timantinhohtoisia hiukkasia, Kristus-energiaa tai koko metatronista valoasteikkoa, ei voi muovata ja siihen pääsee käsiksi vain, kun on päässyt neljännen ulottuvuuden puoliväliin ja ylemmäs. Rakkaus pyhästä sydämestä, tai se mitä kutsutaan ehdottomaksi tai pyhäksi rakkaudeksi, on alkemiatoimintaa, joka käynnistää timantinhohtoisten hiukkasten vapaan virtauksen niin, että lähettäjä vastaanottaa myös tätä maagista elämän eliksiiriä, sekä lähettää sitä.

9. Puolivaloasteikkoa tai peruselämänvoima-ainesta joka on kaikkien ihmisten käytettävissä, voidaan muovata – positiivisella tai negatiivisella tavalla – kanssaluojan aikomuksilla fyysisellä olemassaolotasolla. Tämä on energiaa, jota on ihmisten käytössä kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden ympäristössä. Tästä syystä on niin tärkeää palata sisäiseen harmoniseen tasapainoon ja aktivoida pyhä sydänkeskus – jotta pääsee käsiksi ylemmän neljännen ja viidennen ulottuvuuden taajuusmalleihin ja Luojan perusolemuksen timantinhohtoisiin hiukkasiin.

10. Sielua voitaisiin kuvata sen sykkivän elämänvoimaenergian valkoisen tulen muistisiemenatomiksi, joka asuu pyhän sydämen alueella. Tämän siemenatomin ytimessä on timantinmuotoinen, moniviisteinen Jumalasolu, joka aktivoi lisää Jumalatietoisuutesi ominaisuuksia ja laatuja, kun sitä täytetään timantinhohtoisilla hiukkasilla. Sielu voi sisältää vain pienen elämän- ja tietoisuuskipinän niiden sydänalueella, jotka ovat edelleen alempien ulottuvuuksien vankina. Kuitenkin avautuessaan ja puhjetessaan täyteen dynaamiseen voimaansa, se laajenee ja siitä tulee aurinkosydänkeskus, joka sisältää solar plexuksen, sydämen, kateenkorvan ja kurkun alueen. Sitä kutsutaan usein kolminkertaiseksi liekiksi, ja sydäntä on kutsuttu sielun sijaksi.

Sielu kommunikoi kanssasi tunne- ja mentaalikehon kautta – tunteet sydänkeskuksen ja mieli käpylisäkkeen kautta. Kun portaaleja pyhään sydämeen avataan ja aktivoidaan, saat pääsyn viisausvalopaketteihin, joita on talletettuna niihin aivojen korkeammalla värähteleviin osiin, joita kutsutaan pyhäksi mieleksi. Kun tämä yhteys on valmis, fyysinen astia alkaa korjata palkkioita parempana terveytenä ja elinvoimana sekä syvempänä yhteytenä kehoelementaaleihin.

11. Timantinhohtoiset hiukkaset tai rakkaus-valo henkisin termein, voidaan määritellä sähkömagneettisäteilyksi, jumaluuden huokumiseksi Ylimmän Luojan sydän-mielen ytimestä. Se on elämän perusolemus, ja siinä ovat kaikki ne ominaisuudet, laadut, hyveet ja aspektit, jotka on taitettu Luojatietoisuuden 12 suureksi säteeksi, tämän universumin Isä/Äiti Jumalamme, Elohimin ja arkkienkelien kautta. Kaikessa olemassa olevassa on Luojavalon jokin taso. Mitään ei voisi olla olemassa ilman sitä. Tästä syystä sitä kutsutaan usein eläväksi valoksi. Sen täytyy olla läsnä – miten pienenä tai himmeänä hyvänsä – jotta jokin on olemassa.

12. Sinä ilmestyit esiin jumalan kipinänä, tietty määrä Luojavaloa (timantinhohtoisia hiukkasia) varastoituna timanttiytimelliseen Jumalasoluusi. Juurichakrassasi oli myös muistisiemenatomivarasto auttamassa sinua heräämisprosessissa. Kuitenkin suurempi osa jumalaisesta valostasi jäi varastoon Jumalaitseesi korkeamman tietoisuuden yleviin maailmoihin. Ylösnousemusprosessissa ammennetaan se maksimimäärä Luojavaloa, jonka fyysinen astiasi voi sisältää. Kun palaat harmoniaan sisäisessä ja ulkoisessa maailmassasi, fyysinen, mentaali-, tunne- ja eetterikehosi valmistellaan vastaanottamaan henkistä valaisua – elävää valoa/timantinhohtoisia hiukkasia jumalaiselta itseltäsi.

HISTORIALLISTA INFORMAATIOTA TIMANTINHOHTOISISTA HIUKKAISTA

Ronna, pyhä kirjuri

>> Sana "adamantine" *) on ollut käytössä tuhansia vuosia. Buddhalaisesta traditiosta voimme löytää yhden ensimmäisistä viittauksista tähän sanaan. Sanskritissa "vajra" merkitsee "adamantine" ja "vajradhatu" merkitsee "adamantine sphere" (sphere = sfääri, pallo). Mutta kenties tärkein löydös on, että "vajrasattva" merkitsee "adamantine being" (being = olento), joka edustaa puhdistuksen ja parannuksen Buddhaa. Vajrasattva-meditaatio on erityisharjoitus, ja sitä suositellaan Vajrayana-buddhalaisuudessa niille, jotka haluavat puhdistaa itsensä kerääntyneistä epäpuhtauksista, joita ovat aiheuttaneet negatiiviset tunteet, ajatukset, sanat ja teot.


>> Voidaan sanoa, että timantinhohtoiset hiukkaset merkitsevät puhtaita hiukkasia, joihin ei yhdisty mitään – hiukkaset ovat niin puhtaita, pieniä ja yksinkertaisia, ettei niitä voi jakaa. Siksi ne edustavat absoluuttisuutta. Ne ovat yksi universumin vakioita.


>> Timantinhohtoiset hiukkaset ovat äärettömyyden kristallihiukkasia, joissa on potentiaali ilmentää mikä tahansa alkuperäinen aine tai elementti. Voidaan myös sanoa, että timantinhohtoisiin hiukkasiin on tavallaan koodattu universaali DNA (kuin kantasolut), mikä sallii niiden muodostaa minkälaisen atomin tahansa.


>> Rakkauden voima: timantinhohtoiset hiukkaset vaativat voimaa luodakseen muita hiukkasia ja atomeja. Kuitenkin vain yhdentyyppinen energia on yhteensopiva niiden kanssa (ei sen kitkan generoima energia, jonka tunnemme 3D:ssä). Tämä energia on rakkauden magneettinen voima, joka leviää universumiin universaalina elämänvoimaenergiana. Rakkaus ei ole vain kaunein tunne, vaan se on myös voima, joka sytyttää ja ohjaa timantinhohtoiset hiukkaset ilmentymään. Voimme myös kutsua rakkautta ja sen magneettivoimaa – puhdas ja ääretön potentiaali käskeä timantinhohtoisia hiukkasia muodostamaan lukemattomia materiaalisia ilmaisumuotoja. Rakkaus on ylin voima universumissa – se pitää jokaisen galaksin, tähden ja planeetan paikoillaan. Rakkauden läsnä ollessa ilmentyy kauniita, täydellisiä, harmonisia ja tehokkaita malleja/kuvioita spontaanisti. Jokainen ihminen voi myös generoida äärettömän rakkauden laatua ja määrää käyttämällä magneettista pyhää sydäntään.


Enkelisiunauksia, Ronna

*) Suom. huom. "adamantine" on englannin kielen sana, joka merkitsee mm. särkymätön, järkkymätön, joustamaton, taipumaton tai että on timantin kovuus tai kiilto/loisto/hohto, ja se on suomennettu tässä tekstissä "timantinhohtoinen".

 No.9506

File: 1609243731626.png (152,2 KB, 640x329, spin2.png) ImgOps Google iqdb

Kun kuljemme vuotta 2021 kohti, asiat alkavat vähän fokusoitua. Lempeitä tiedostamisaaltoja huuhtoutuu ylitsemme, jättäen vähän tilaa vanhoille havaintotavoille. Se on hyvin lohduttava tunne minulle … tuo mieleeni kodin. Ei fyysistä planeettakotia, vaan värähtelyn jota pidän kotina. Minulle tämä muutos on ollut hyvin ihana. Olen varma, että joillekin havaintotapamuutos on ollut enemmän kuin mekastava herätyskello, joka äkkiä häiritsee unta.

Asiat jotka näyttivät minusta vähän eriskummallisilta, tuntuvat nyt täysin normaaleilta. Se saa minut ajattelemaan: "Miksi koskaan kyseenalaistin sen? Tietysti se on täydellistä!" Yksi henkilökohtainen esimerkki on, että muutin tänä vuonna ja päätin, että tämä olisi "kuiva talo" (ei alkoholia edes vierailijoille). Haluan majoittaa vieraita, enkä halua tuomita ihmisten valintoja, joten annoin ennen ihmisten juoda, mitä halusivat. Vaikka itse en juo, minulla oli jopa pullo viiniä siltä varalta, että sitä haluttiin. Kun tein tuon siirtymisen kuivaan taloon, se ei ollut helppo. Useimmat ihmiset juovat.

Nyt melkein vuoden jälkeen tätä uutta sääntöäni, en voi kuvitella eläväni ilman sitä. Aistini ovat puhtaammat, ja minulla on suuri rauha. Se tuntuu enemmän, kuin tilaisuuden antamiselta ystävilleni pitää pieni loma omasta kulutuksestaan. Olemme kaikki terveempiä ja maadoittuneempia. Miksi koskaan kyseenalaistin sen? Luultavasti koska ensimmäiset askeleet uudessa suunnassa tuntuvat aina kummallisilta. Muutoksesta tulee normaalimpaa, kun jatkamme kehittymistä tällä kiihtyneellä tahdilla.

Osa omasta selkeydestäni liittyy itse muutosajatukseen. Kuulen jatkuvasti lausetta, jota käytin lento-opettajana: "Lennä maahan asti." Nimittäin kun ihmiset opettelevat laskeutumaan koneella, monet heistä lentävät aktiivisesti (käyttävät hallintalaitteita) muutamaan viime metriin saakka, sitten he vain pysyvät siinä, mitä heillä on. Tämä johtaa tavallisesti kovaan laskeutumiseen. "Lennä maahan asti" merkitsee vain, että käyttää hallintalaitteita, kunnes ei ole enää ilmassa. Jatka muuttumista, jatka kehittymistä, jatka energian liikuttamista koko elämäsi. Unohda matka vs. määränpää – kaikki on matkaa. Kaikki joko kasvaa tai lahoaa. Saat valita, miten paljon evoluutiota kutsut elämääsi.

Jokainen uusi selkeys tuo lämpimän ja mukavan rauha- ja kiitollisuusaallon. Joidenkin näistä lempeistä oivalluksista täytyy kiertää useamman kerran, koska palaan vanhoihin tarinarepliikkeihin. Toiset menevät kerralla läpi ja muuttavat maailmankuvaani. Yritän aina kuunnella uusia perspektiivejä, koska tiedän niiden olevan kuiskauksia tulevaisuuden itseltäni. On parasta olla väittelemättä todellisuuden tai tulevaisuuden kanssa …

Neuvoni on kirjoittaa oivalluksesi muistiin ja palata niihin päivänseisauksen jälkeen (21.12.). Suunnittele, että vanhat tarinat häviävät nopeasti ensi kuussa eikä vuosi 2021 jätä kiveäkään kääntämättä. Toivon, että voimme kaikki päästä paikkaan, jossa muutos on hyvä asia ja henkilökohtainen evoluutio normaalia.

 No.9507

File: 1609243803542.jpeg (79,04 KB, 640x806, 670b6b01-19c4-4987-be21-c….jpeg) ImgOps Google iqdb

Tervetuloa, rakkaat lukijat. Toivomme, että viestimme tuo parempaa ymmärrystä ja rauhaa teille kaikille näinä hämmennyksen ja kaaoksen aikoina. Kuten kaikki muukin, joulujuhlat ovat erilaisia tänä vuonna, kun monia perinteitä ja uskonnollisia kokoontumisia on rajoitettu tai ne on kielletty.

Älkää salliko perinteidenne määritellä itseänne siinä uskossa, että ilman niitä ei voi olla iloa tai kunnon juhlaa. Yrittäkää ymmärtää, että nykyinen "joutoaika" palvelee itse asiassa hyvää tarkoitusta, koska se saattaa monet syvempään tietoisuuteen siitä, miten jotkut heidän tämänhetkiset elämänvalintansa pitävät heitä paikoillaan ja estävät siirtymästä uusiin suuntiin.

Perinteitä luodaan uskomuksilla ja tavoilla, joita välitetään sukupolvelta toiselle sanojen ja käytäntöjen avulla, kunnes niistä tulee välttämättömyys osallistujille, eivätkä ne ole enää vaihtoehto. Perinteet sanelevat usein, että tiettyjen tilanteiden tai kokoontumisten täytyy noudattaa vakiintunutta protokollaa, jossa on tavallisesti sääntöjä oikeasta ajasta, oikeista sanoista tai toimista.

Perinteet pysyvät hengissä ja voivat hyvin organisoiduissa uskonnoissa, etnisissä ja kulttuurillisissa ryhmissä, perheissä ja maissa, ja usein osallistujat antavat niille vallan. Perinteet voivat olla hauskoja ja kohottavia, kunnes niistä tulee jotain, mitä ei voi rikkoa, muuttaa tai poistaa ilman todellisia tai kuviteltuja seuraamuksia. Tuossa kohtaa niistä tulee esikuvan/epäjumalan palvontaa.

Voi tuntua tuskalliselta, kun se toiminta josta nautitte, ei ole enää ulottuvilla, mutta pitäkää mielessä, että jotain paljon suurempaa, kuin mihin olette tottuneet, tapahtuu tänä aikana. Sallikaa tuon prosessin kehittyä. Kysykää itseltänne: "Onko oikeasti tärkeää, että tämä asia, tapahtuma, perinne, käytäntö jne. tapahtuu juuri niin, kuin se on aina tapahtunut, vai opettavatko nykyiset olosuhteet minua tutkimaan uskomusjärjestelmääni ja ajattelemaan uudella tavalla?"

Nykinen "joutoaika" tarjoaa tilaisuuksia henkilökohtaiseen pohdiskeluun, sisäiseen kasvuun ja omien valintojen ja uskomusten rehelliseen tutkimiseen. Monet alkavat ymmärtää, että on muita ja jopa parempia tapoja elää kuin ne, joita olette pitkään pitäneet oikeina tai muuttumattomina. Monet alkavat integroida ja ilmaista henkilökohtaista voimaantumista tekemällä valintoja tehdä, muuttaa, olla tekemättä tai poistaa joitain asioita elämässään, jota tuntuvat jo valmiilta – perheen painostuksesta, koulutuksesta, aiemmista tavoitteista jne. huolimatta.

Useimmat kausittaiset traditiot palaavat suuren hässäkän kera niiden avulla, jotka uskovat niiden olevan pyhiä ja välttämättömiä ja myös yritysten, jotka myyvät asiaan liittyviä tuotteita. Ne jotka ovat käyttäneet nykyisen "joutoajan" hyödykseen ja tutkineet uskomusjärjestelmäänsä ja sallineet "vanhan ja valmiin" lähteä pois, huomaavat sitten, kun juhlat taas kerran sallitaan, etteivät he enää resonoi samalla tavalla, koska tietoisuus on muuttunut.

Perinteistä tulee usein lohdukkeita niille, jotka pitävät niitä välttämättöminä ja muuttumattomina. Voidakseen kehittyä korkeampaan tietoisuustilaan, jokaisen täytyy vetää pois se valta, jonka hän on antanut jollekin ihmiselle, paikalle tai asialle, koska se edustaa erillisyystoimintaa. Emme viittaa siihen kunnioitukseen, arvostukseen ja kiitollisuuteen, joka on luonnostaan joidenkin ihmisten ansio, vaan puhumme palvonnasta ja matkimisesta, joka ylittää normaalin arvostamisen. Jumala (todellinen Itsenne) ei tarvitse mitään lohduketta, on se sitten perinne, uskomus tai käsitys.

Olemme puhuneet monta kertaa joulun todellisesta merkityksestä, mutta puhumme siitä taas kerran, koska joulu on monien mielessä tänä aikana. Aidoimmassa mielessä Jeesuksen syntymä edustaa Kristus-tietoisuuden syntymää, joka tapahtuu jokaisen ihmisen evoluutiomatkalla siinä kohdassa, kun hän on valmis. Jokainen sielu tulee lopulta sisäiseen paikkaan, jossa ei ole mitään, mistä hän oli aiemmin riippuvainen. Tämä on "sielun pimeä yö" ja voi kestää jonkin aikaa. Kristus ei voi koskaan syntyä tietoisuuteen, joka on jo täynnä kolmen ulottuvuuden uskomuksia, ja matkan tätä vaihetta vastaa "ei sijaa majatalossa".

Kun kaikki tuttu pettää ja henkilö pakotetaan katsomaan syvemmälle, hän aloittaa sisäisen matkansa (sen yksinäisen matkan jonka Maria ja Joosef tekivät Betlehemiin). Tämä on tavallisesti epämukavaa ja yksinäistä aikaa, riippuen omasta muutosvastarinnasta. Hän löytää lopulta (kenties elämien saatossa) suojan "vaatimattomasta tallista" (hänen tietoisuudessaan ei ole nyt uskoa kahteen voimaan ja erillisyyteen Lähteestä), jossa hän on nyt yksinkertaisuuden ja rauhan ympäröimänä valmis synnyttämään Kristus-tietoisuuden. Niitä joilla on silmät nähdä (viisaat miehet), vedetään hänen luokseen ja he antavat kiitollisuuden lahjoja Kristukselle (valaistuneelle tietoisuudelle).

Oman Kristus-tietoisuutensa synnyttämistä on sanottu ylösnousemukseksi tai oivaltamiseksi. Kristus on jo ja on aina ollut täysin läsnä jokaisessa ihmisessä, mutta se ei voi ilmentyä ulkoisesti, ennen kuin se tunnistetaan, hyväksytään ja siitä tulee yksilön saavuttama tietoisuustila.

Kristus ei ole mies – se on saavutettu titteli, joka merkitsee valaistua tai valoa ja se on jokaisen yksilön ulottuvilla, koska se on jokaisen ihmisen todellinen Itse. Tässä kohtaa monien maailman uskontojen seuraajat estävät itseltään henkisen kehittymisen tietoisuuteen korkeammasta totuudesta. Se usko, että Kristus-tietoisuus kuuluu vain tietylle ihmiselle, on epäjumalanpalvontaa ja pakanallista jumalanpalvontaa. Kun uskomme jonkun tai jonkin olevan henkisempi, ansaitsevampi tai siunatumpi kuin me itse tai kaikki muut, hyväksymme täysin uskon erillisyyteen.

Jeesus/Jeshua saavutti Kristus-tietoisuuden, mutta niin tekin voitte saavuttaa. Hän yritti kertoa tämän oman aikansa ihmisille, mutta he olivat kyvyttömiä ymmärtämään ja pelkästään palvoivat ja edelleen palvovat häntä Jumalan ainoana poikana – parempana, pyhempänä ja erillään kaikista muista. Ihmiskunta on kehittynyt ja pystyy tänä päivänä paremmin ja tällä syvemmällä tasolla ymmärtämään ensimmäisen joulun viestin.

Kuten alkuperäisessä tarinassa, jokaisen ihmisen vastasyntynyt Kristus täytyy pitää salassa ja pyhänä, kunnes se vahvistuu. Sitä täytyy suojella hyvää tarkoittavilta Herodeksilta, joita usein on perheissä, ystävissä, työtovereissa, kirkoissa jne. ja jotka yrittävät ottaa sen teiltä, omaksi parhaaksenne tietysti.

Tietäkää, että kun kehitytte syvemmälle aidon itsenne oivaltamiseen jumalaiseksi tietoisuudeksi, tietoisuutenne korkealla värähtelevä energiaa laajenee pidemmälle energiakenttäänne, josta se sitten automaattisesti hävittää monia varjoalueita (vanhan tiheämmän energian taskuja). Tästä syystä on hyvin tärkeää tänä aikana harmonisoitua todellisen identiteettinne kanssa Jumalolentona, sen sijaan että jatkatte yritystä korjata, puhdistaa ja poistaa kolmen ulottuvuuden vaikutelmia. Kaikki eivät ole henkisesti valmiita tähän askeleeseen, mutta te jotka luette näitä viestejä, olette, tai muuten niissä ei olisi mitään tolkkua teille.

Kun tiedostamisenne jatkuvasti syvenee, oman tietoisuutenne valo alkaa automaattisesti hävittää monia ongelmia, jotka edelleen vaivaavat teitä, koska korkeammat taajuudet hävittävät aina alemmat värähtelytaajuudet. Vanhan energian puhdistaminen on tavallisesti prosessi, joka alkaa siitä tietoisuudesta, että kolmen ulottuvuuden ongelmat heijastavat kolmen ulottuvuuden uskoa niihin ja ne muodostuvat siitä. Tätä seuraa halukkuus luopua näistä uskomuksista ja korvata ne totuudella, mikä sitten avaa oven uusiin ja korkeampiin ratkaisuihin ja päätöksiin.

Joihinkin asioihin täytyy tarttua tietoisella tasolla, mutta moniin ei – usein ne vain putoavat pois teidän edes huomaamatta sitä, ennen kuin joskus myöhemmin oivallatte, etteivät ne ole enää ongelma. Elämästä tulee paljon helpompaa, kun taistelu niiden asioiden korjaamiseksi, parantamiseksi tai muuttamiseksi lakkaa, joista ette pidä itsessänne. Sallikaa jumaluutenne valon säteillä elämänne joka osaan.

Nuoresta iästä saakka vanhemmat, opettajat, asiantuntijat, hallitus ja uskonnolliset johtajat kertovat kaikille, miten eletään heidän opettamansa uskomusjärjestelmän mukaan. Kaikille opetetaan, että heidän täytyy tehdä tätä ja tehdä tuota, he eivät saa koskaan ajatella näin, muuttaa ajatuksiaan, päästää irti tietyistä tavoitteista jne., jos he haluavat olla onnellinen tai hyväksytty. Älkää salliko vanhan henkilökohtaisen ohjelmoinnin jatkaa päätöksentekoa teidän puolestanne. On aika voimaantua henkisesti, seistä totuudessa ja jättää taakse opetukset, jotka ovat saattaneet palvella teitä joskus, mutta joista olette kasvaneet yli jo kauan sitten.

Olette valmis tähän syvempään askeleeseen, rakkaat ystävät, valmis hyväksymään jumalaisen luontonne ja päästämään irti tuosta ihmisen itsetunnosta ja ongelmista, jotka täytyy korjata. Emme sano, että ihmisaskelia ei pidä ottaa tai ette saa koskaan hyödyntää niiden apua, jotka voivat auttaa teitä jollain tavalla. Kun tunnette jonkinlaista avuntarvetta, pyytäkää apua aina sisältä ja antakaa itseänne opastettavan intuitiivisesti niiden luo, jotka työskentelevät korkeammalta tietoisuustasolta, mieluummin kuin niiden jotka saattavat olla suosittuja tai joita ylistetään parhaiksi.

Luottakaa intuitioonne elämänne joka alueella, oikean hammaslääkärin valitsemisesta putkimiehen löytämiseen, koska elämästä tulee silloin paljon helpompaa ja intuitio voimistuu, kun sallitte sen olla oppaanne. Olette valmis siirtymään yli siitä, että etsitte pelkkiä kolmen ulottuvuuden ratkaisuja ongelmiin – henkilökohtaisiin tai globaaleihin. Riippuvuus edelleen siitä, mikä on tuttua tai yleisesti hyväksyttyä, pitää teidät vain harmoniassa tuon tietyn energian kanssa.

Älkää koskaan yrittäkö elää ehdotonta totuutta, ennen kuin olette saavuttaneet tietoisuuden siitä, sillä olette vain pettynyt ja kyseenalaistatte oppimanne – että se ei ole oikeasti totta eikä se toimi. Ensimmäinen askeleenne on tunnistaa, että ulkoiset vaikutelmat ovat illuusio, kolmen ulottuvuuden mielen tulkintoja todellisuudesta, eikä niillä ole mitään lakia tukemassa tai ylläpitämässä. Seuraava askel on hyväksyä se, mikä on oikeasti totta, tunnustamalla YKSI kaikkialla läsnä oleva, kaikkivoimainen ja kaikkitietävä Jumala ainoaksi syyksi ja siksi ainoaksi seuraukseksi.

Nämä askeleet luovat vähitellen teille pyhän paikan (tietoisuustilan), johon Kristuksenne voi syntyä ja lopulta syntyy.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

 No.9508

File: 1609243912956.jpg (82,1 KB, 480x720, tumblr_nowwzaZ2g61sj13wfo1….jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Tarkkailija.

Kehopuku

Liityn seuraanne tänään vision kera Maa-planeetasta, ja autan teitä näkemään, missä kohtaa olette tässä kauniissa pelissä. Nimittäin kun heräsitte tänä aamuna, ette nousseet ylös ja laittaneet vain vaatteita päällenne, vaan laitoitte myös kehopuvun. Laitoitte päälle sen puvun, jonka olette suunnitelleet matkallenne tällä pelilaudalla. Tuo kehopuku muistuttaa teitä siitä osasta, jota esitätte, kun tulette taas tajuihinne unitilasta. Se on kuin Maa-elämänne kirjanmerkki, sillä se muistuttaa teille, mihin jäitte ja mitä teitte. Laajemmat tavoitteenne ja uskomuksenne sekä tunnearpenne ovat kaikki tuossa kehopuvussa. Se on ollut tarkkaan tähdättynä valittuun suuntaan. Kun nukutte, laitatte sen huolellisesti sivuun, niin kuin vaatteet jotka ripustatte yöksi. Pesette sen ja valmistelette sen seuraavan päivän matkaa varten. Se tukee ja suojelee teitä tämän pelin tiheydessä.

Se on kaunista peliä, myös kontrastin kera. Kuitenkin on erittäin haastavaa nähdä se pelinä, kun olette sen keskellä. On eräs mielenkiintoinen asia, joka on tapahtunut melko viime aikoina. Haluaisimme auttaa teitä tiedostamaan sen ja oppimaan vähän enemmän siitä, miten ankkuroidaan tämä omaan elämäänne. Energia on liikkunut Maa-planeetan läpi hyvin nopeasti. Kuten olemme maininneet aiemmin, useita vuosia sitten aika alkoi muuttua ja yhdistyä. Aika vaihtelee ja on aina vaihdellut yksilöittäin. Vaikka se ei ole ongelma, kollektiivinen värähtely on ollut vähän paikallaan suhteessa aikaan, mutta nyt se muuttuu hyvin hitaasti. Ihmissydän on nousussa. Juhlikaa sitä, rakkaat ystävät, ja ankkuroikaa se elämäänne.

Ihmiset reagoivat luonnostaan pelolla, kun he tuntevat muutoksen perusenergiassaan. Reaktiot vaihtelevat kovasti, mutta yleinen reaktio mihin tahansa pelkoon on astua taaksepäin. Se on itse asiassa energeettistä pelkoa, ei tietoista pelkoa. Energiakenttänne joka pyörii torusmuodossa, vetäytyy lähemmäs kehoa, ja sitten se vedetään takaisin laajemmaksi, kun se tuntee muutoksen. Vaikka tämä tuntuu suojavalta lyhyellä tähtäyksellä, niin jos kenttää ei laajenneta uudestaan, henkilöstä voi tulla avoin ulkoiselle vaikutukselle ja radikalisoitumiselle.

Kohdelkaa itseänne hyvin – "itsekäs- itse ensin" -yhtälö

Ansaitsette olla mukavasti tällä planeetalla. Se on hyvin yksinkertaista – olette henki. Tulitte äärettömyydestä, mikä merkitsee, että teillä oli kaikki, mitä olisitte voineet koskaan kuvitella. Sitten tulette tänne ja teeskentelette olevanne rajallinen, ja teeskentelette pelaavanne peliä fyysisenä ihmisenä, minkä olette tehneet uskomattoman hyvin, mutta aika on puristunut kokoon viimeiset seitsemän vuotta. Nyt teistä tuntuu, että kaikki lyhenee, eikä ole oikein tarpeeksi aikaa tehdä samoja asioita kuin ennen. Se on luonnollista iän karttuessa, kun havainto voi muuttua päivittäin. Kuitenkin tämä on paljon enemmän ja laajalle levinnyttä.

Kun fyysinen keho kokee tämän puristuksen, se tuntee uhkaa. Niinpä ensimmäisenä se tuo sisään oman kenttänsä ja vetää se tiukasti kehon ympärille, ja se kiertää, muttei laajene lainkaan. Tämä on "itse ensin" -toimintaa, mikä on ehdottoman sopivaa, koska se on energeettinen selviytymisvaisto. Se on myös kriittistä, koska te olette ainoa, joka sen voi tehdä. Monta kertaa ajattelette, että "itse ensin" on itsekkyyttä. Vaikka ensimmäiset toimet saattavat näyttää samoilta, ne ovat hyvin eri asioita. Henkilö joka on itsekäs, laittaa itsensä "energiajohdon" eteen ja irrottaa kaikki muut. Kuitenkin henkilö joka on itse-ensin, täyttää oman kuppinsa ensin ja huolehtii omista tarpeistaan, jotta hänellä on enemmän annettavaa muille ihmisille. Kerromme teille nyt, että ansaitsette saada tällä matkalla kaiken, mitä tarvitsette, ja enemmän. Yltäkylläisyys on teidän luontonne, puute on opittu olotila.

Jos huolehditte muista tai olette vastuussa toisesta, tämä voi olla väsyttävä tasapaino. Tietäkää, että nämä ovat hyvin vaikeita aikoja monille Maa-planeetalla, joten ajan ottaminen itsellenne voi olla viisas sijoitus. Kerromme myös, että apua on tulossa useilla eri tasoilla.

Suuren osan tästä on aiheuttanut se virus, joka on ollut planeetalla, mutta jos sitä ei olisi ollut, jokin paljon pahempi olisi saanut saman aikaan. Tämä olisi voitu ratkaista paljon nopeammin kommunikoinnin ja yhtenäisyyden avulla, mutta siitä huolimatta tulee asioita, jotka alkavat auttaa monilla eri alueilla. Kyse ei ole vain viruksesta ja sen aiheuttamista kuolemista, vaan mikä tärkeintä, kyse on uusista yhteyksistä ja sisäisestä valosta, jota jokainen teistä on näyttänyt kirkkaasti. Tämä on sankarien aikaa, rakkaat ystävät. Ihmiskunta on työstänyt tätä kollektiivisesti, ja painetta on muodostunut. Pian voitte nähdä paljon enemmän siitä, mitä edessä on. Siis pyydämme teitä kaikkia huolehtimaan itsestänne ja kohtelemaan itseänne hyvin. Jos teillä on enemmän energiaa, huolehtikaa lähellänne olevasta ihmisestä. Jos voitte kohdella häntä hyvin, se aloittaa ketjureaktion, sydämestä toiseen. Tehkää sitä usein.

Palataanpa nyt hetkeksi siihen, mistä puhuimme aiemmin – teidän energiakenttäänne. Useimmat ihmiset jotka kulkevat Maa-planeetalla, ovat tottuneet pitämään valtavaa energiakenttää, melkein metrin leveää. Heräätte ja laitatte yllenne kehopuvun edessä olevaa päivää varten, sitten huomaatte energiakenttänne kutistuneen noin puoleen entisestä. Pienellä harjoituksella ja ponnistelulla voitte tietysti laajentaa sen takaisin. Tästä tulee hyvin kriittistä edessä olevina aikoina, mutta se vaatii nyt enemmän energiaa. Kun maan päällä tarjotaan lisää vaihtoehtoisia todellisuuksia ihmisten kontrolloimiseen, pelkästään jokapäiväisen elämän läpi kulkeminen voi olla haastavampaa.

Pysykää keskittyneenä todellisuuteen, joka voimaannuttaa teitä heikentämättä muita. Jonkin osoittaminen ongelmaksi on energian ohjaamista väärään suuntaan. Hengessä kaikki ovat hyvin yhdistyneitä, silloinkin kun ihmisosa on eri mieltä siitä, missä todellisuudessa se elää. Ja se on hyvä uutinen tässä. On monia tilaisuuksia hyppyyn ihmishavainnossa, ja niitä näyttää alkavan ilmaantua ensi vuoden kolmannen kuukauden paikkeilla.

Tulemme takaisin työskentelemään kanssanne, jotta voimme fokusoitua enemmän siihen. Mutta teidän pitäisi valmistautua nyt, ja sen haluamme kertoa teille tänään. Nimittäin kalastajat lähtevät heittämään verkkonsa sinne, missä he uskovat olevan kalaa. Ja he vetävät nuo verkot takaisin sen saaliin kera, mitä niissä on, ja sitten he heittävät ne taas. Rakkaat ystävät, useimmiten teidän energiakenttänne ovat ottaneet vain sen, mitä on suoraan edessänne. Nyt on aika heittää paljon laajempi verkko, paljon suurempi verkko, ja tuo verkko ilmaantuu maaliskuun paikkeilla.

Aika heittää

On aika laittaa kaikki nuo verkot liikkeelle nyt. On monia tilaisuuksia aloittaa uusi projekti, uusi suunta tai intohimo. Koska maailma on muuttunut, jotkut saattavat vaihtaa työpaikkaa ja ammattia. Kaikki nämä asiat ovat mahdollisuuksia, mutta juuri nyt, usean seuraavan kuukauden aikana, on aika alkaa heittää reilusti tulevaisuuteen. Sen sijaan, että olette huolissanne siitä, mihin jalkanne laskeutuu seuraavalla askeleella, haluamme puhua siitä, mihin se laskeutuu useiden kuukausien päästä.

Nämä ovat täydellisiä tilaisuuksia projisoida itsenne tulevaisuuteen lyhyeksi aikaa ja kylvää jotain positiivista. Kylväkää jotain, mitä voitte kasvattaa, jotain mikä liittyy intohimoonne ja maadoittaa teidät tälle planeetalle. Tämä on hyvin kriittinen asia, kuitenkin vaikea nyt, kun tapahtuu hyvin paljon. Useimmat ihmiset katsovat pelkästään maahan nähdäkseen, mihin heidän jalkansa voi laskeutua seuraavaksi. Älkää katsoko ainoastaan maaliskuuhun, vaan kuukausien päähän sen jälkeen.

Missä olette puolen vuoden kuluttua?

Neljän kuukauden kuluttua, viiden kuukauden kuluttua?

Minkä haluaisitte aloittaa jo nyt?

Ne ovat hyvin todellisia mahdollisuuksia, kun luotte suurempaa kuvaa. Kolmen, neljän tai viiden kuukauden kuluttua tulee energia-aaltoja, jotka avaavat mahdollisuuksia ja antavat ihmisille uuden hengitystavan. Kuten olette huomanneet tämän viruksen myötä Maa-planeetalla, monet ihmiset ovat tehneet sen, mikä on ollut välttämätöntä tanssimiseen siitä läpi, tarttumatta edes kriittisiin ongelmiin. Tuon viruksen todellinen hinta alkaa näkyä, kun taloudet yrittävät globaalisti palautua. Mutta se itse asiassa avaa ovia, joten älkää kadottako sitä näkyvistä.

Pitäkää silmällä näitä taianomaisia aaltoja ja kylväkää meditoidessa, unessa tai vain ajatuksessa se tunne, missä haluatte olla. Tietoinen hetki voi nyt ankkuroida todellisuutenne uusilla tavoilla, mutta teidän täytyy heittää suuri verkko. On aika ajatella isosti, ja se on yksi tärkeimmistä asioista, jonka haluamme jakaa kanssanne tänään. Ihmiskunta on muuttanut osan energiasta, mutta olette edelleen uskomattoman erillään Maa-planeetasta. On melko kiehtovaa katsoa sitä prosessia, kun kaksinaisuus on todella lähdössä. Kyllä, se nostaa päätään ja nousee takajaloilleen kaikesta, mistä voi, ja näette tuon prosessin.

Universaali ajattelu

Tässä ajassa on maan päällä kyse kollektiivisen paikan löytämisestä kasvaa, tulla voimaantuneeksi itseksenne ja siirtyä tuohon luovaan puoleen. Kaikki luovuus tulee samasta paikasta, suoraan Kotoa. Todellisuudessa kaikilla on samat ideat. Universaalien ajattelumallien tietoinen virta kulkee aivoista aivoihin hyvin nopeasti. Joskus huomaatte ajattelevanne hyvin negatiivisia ajatuksia tai ajatuksia, joita ette koskaan miettisi. Rakkaat ystävät, te ette ole vastuussa jokaisesta ajatuksesta, joka kulkee aivojenne läpi. Olette vastuussa niistä, jotka jäävät sinne, joten valitkaa tarkkaan.

Vetäkää henkeä

Paljon tapahtuu Maa-planeetalla tällä hetkellä. Ihmiset löytävät syvempää ymmärrystä henkisyyden laajemmista aspekteista. Rakkaat ystävät, jokaisella ihmisellä joka on inkarnoituneena tänä aikana, on jotain tuotavaa kollektiiviin, kun se kehittyy. Jossain kohtaa teidät kutsutaan palvelukseen. Ja jos katsotte toiseen suuntaan ja päätätte, että te ette ole valmis, se tulee uudestaan. Uudestaan ja uudestaan, ja tosiasia on, että ne jotka tarvitsevat lahjojanne, näkevät teidät ja tietävät, kuka olette. He eivät ehkä ymmärrä sitä tietoisesti, mutta jos ihmiset ajautuvat ongelmiin, he lähestyvät toisia. Monet teistä ovat niitä olentoja, joita he lähestyvät. Tuo on teille tilaisuus levittää globaalia rakkausverkkoa. Se on taianomaista, ja se muuttaa koko energianne kaikessa, minkä kanssa työskentelette. On aika katsoa eteenpäin ja heittää suuri verkko.

Monet teistä ovat asiantuntijoita useilla eri alueilla. Ja jotkut teistä tulevat nyt taaksepäin tulevaisuudesta, sillä tuo taika on täällä tällä hetkellä. Niinpä kerromme teille, rakkaat ystävät, että kun voitte lakata katsomasta suoraan eteenne, tuota taikaa itse asiassa tapahtuu juuri, ennen kuin jalkanne osuu maahan. Luottakaa siihen. Katsokaa kuukausia eteenpäin tulevaisuuteen.

Suuresti kunnioittaen, rakkaat ystävät, tervehdimme teitä tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, tukemaan toisianne joka tilaisuuden tullen ja pelaamaan hyvin yhteen, kun luotte tätä maagista uutta peliä.

Olen Tarkkailija … ja pidän katselemisesta.

Espavo.

Ryhmä

 No.9509

File: 1609244032180.jpg (68,94 KB, 500x500, 3ys8zw.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Todellisuutenne on saavuttanut ratkaisevan kohdan. Tämä on se muutos, jota olette pyytäneet. Ei ole mitään ohjeita, miten näitä uusia aikoja navigoidaan, mutta niitä luodaan joka hetki seuraamalla sydänkeskustanne. Uusi ulottuvuus, todellisuus, Maa-malli ilmestyy nyt. Meillä ei ole sanoja tähän eikä ole teilläkään, mutta näemme, että voitte tuntea tämän uuden energian jälkivaikutukset tai laineet. Venytätte ja kurkotatte nyt sitä kohti. Se ei ole aivan vielä tarpeeksi lähellä, eikä ole aika tehdä tuota hyppyä. On vielä jonkin verran polarisoitunutta painolastia siivottavana.

Kaksinaisuus purkaa itseään käyttämällä liioiteltuja ääripäitä, joita on luotu eteenpäin ajattelevien ja menneisyydestä riippuvaisten ihmisten välille. Vanhentunut ohjelmointi on häviämässä, kun se käy viime taistelujaan. Ihmiskunnan tietoisuus jatkaa valtavaa heräämistä kollektiivisen sielun pimeän yön avulla. Ihmisten radikaalit tunteet ja reaktiot ovat oireita tästä. Kollektiivitietoisuus huuhdotaan ja valmistellaan tulevaisuutta varten. Polariteetit alkavat nyt hävitä, koska ne ovat pilaantuneet joka suunnassa ja kaikilla rintamilla. Nämä asiat eivät kuulu uuden Maan ytimeen. Kun tämän kohdan jälkeen katsotte taaksepäin, ihmettelette, miten saitte aikaan tämän transformaation.

Olette mestarin polulla. Tämä on hyvin hienoviritettyä tanssia … ei pidä valita puolta tai tarttua aseisiin ja lähteä taisteluun minkään ääripään puolesta. Tie tämän läpi on pitää tasapainonne, pysyä keskuksessanne ja poissa teitä ympäröivästä kaaoksesta, joka ei ole pysyvä häiriötekijä. Jatkakaa virtaamista keskuksenne läpi. Pystytte säilyttämään tasapainon omaksumalla asenteeksi joustavuuden ja tämän prosessin radikaalin hyväksymisen, joka on edessänne koko ajan. Pysykää sydämessänne tuomitsematta. Olkaa hyvin kärsivällinen ja pysykää maadoittuneessa kehossanne. Jos polarisoidutte, voitte kerätä epäpuhtauksia, jotka teidän täytyy puhdistaa ja parantaa myöhemmin lisähaasteiden kera. Pysyäksenne selkeänä ja laskeutuaksenne täysin uuden Maan malliin totaalisen valmistautuneena, teidän täytyy pitää itsenne neutraalissa keskipisteessä, kunnes tasapaino palaa. Ja se palaa. Tämä hämmennyksen ja haasteiden aika ei jatku ikuisesti.

Tiedätte, milloin alatte ankkuroitua keskukseenne ja korkeampiin taajuuksiin. Alatte tuntea jonkin puolen tai taistelun valitsemisen epämiellyttäväksi. Teillä on hyvin harvoja ennakkoasenteita, koska olette jo alkaneet ankkuroitua uuden Maan malliin ja sen uusiin taajuuksiin, jotka ovat tasapainossa ja polarisoitumattomia. Paikat jotka tuomitsette, ovat niitä tietoisuuspaikkoja, -ulottuvuuksia ja -tasoja, joihin jäätte jumiin, kunnes opitte menemään sen yli. Antakaa vanhan pudota pois, silloin kun se on liian tiheää ollakseen enää hyödyllistä. Olkaa myötätuntoinen ja antakaa muiden, jotka näyttävät eksyneen, päästä ajan tasalle uudessa ohjelmassa. Tämä kaikki vie aikaa, ja he tulevat totuuteen aaltoina. Kaikki tulevat asiat joita tapahtuu, ovat jumalaisessa järjestyksessä. Ei ole mitään, mistä pitäisi olla huolissaan. Lohduttautukaa sillä tiedolla, että mikään mikä on epätasapainossa uusien taajuuksien kanssa, EI ehdottomasti VOI tulla tulevaisuuteen. Voitte luottaa tähän faktaan.

Olette siellä, minne laitatte energianne. Toimeen ryhtymättömyys on toimintaa. Olkaa tuossa hiljaisessa keskipaikassa, älkääkä tulko vedetyksi siihen draamaan, jota nyt esitetään. Siinä on voimaa, että ei tee mitään ja antaa universumin tasapainottua itse. Te olette silta ihmiskunnalle.

Olette siirtymässä ajan jakautumisen yli. Huomaatte helpommaksi olla läsnä hetkessä, mutta on luonnollinen osa prosessia käydä läpi surua ja katumista menneisyyden osalta, pelkoa ja huolta tulevaisuuteen liittyen ja itsensä epäilemistä ja kyseenalaistamista. Älkää paetko näitä tunteita, vaan menkää niiden läpi, oppikaa ja tulkaa takaisin nykyhetkeen ja keskukseenne. Huominen on suuri mysteeri, jota navigoimme yhdessä.

Kuten olette havainneet, on hyödytöntä odottaa, että löytää totuuden "tuolta ulkoa", lähteestä riippumatta. Teidän täytyy löytää oma sisäinen lähteenne ja keskuksenne ja elää siitä käsin, jotta ette vedä puoleenne tapahtumia, jotka on luotu epätasapainosta (karma). Jos jokin tilanne laukaisee teidät, tutkikaa siihen liittyvän uskomusjärjestelmänne alkuperää. Te ETTE ole yhtä kuin uskomuksenne. Uskomukset eivät ole totuus, ja ne muuttuvat aina aikojen saatossa. Mutta ydinolemuksenne ei muutu koskaan, sillä se on ikuinen. Te OLETTE peili, mutta te ette ole sen kuvastama heijastus.

Kaikki luotu puhdistetaan, luomaan uusi astia uuden Maan ytimelle ja suuremmalle Maa-mallille. Kehotamme jälleen surffaamaan keskellä … elämään myrskynsilmässä. Toimikaa ykseydestä tai heimotietoisuudesta käsin ja tehkää valintanne kollektiivisen hyvinvoinnin perusteella, ei ainoastaan henkilökohtaisen itsenne. Kun elätte tästä uudesta tasapainosta käsin, kaikessa olevaisessa, tuette ja luotte polkua kaikkien seurattavaksi. Te olette niitä siltoja, jotka johtavat pois pimeästä yöstä. Olette uusia visionäärejä ja tiennäyttäjiä. – Aluna Joy Yaxk'in ja Tähtivanhimmat

Sivuhuomautus …

Ylitämme suoraan sen saman energian tai kohdan ajassa, jossa Atltantiksen romahtaminen aiheutti syviä kollektiivihaavoja. Suuri osa polarisoitumisesta, ylireagoinnista ja syvästä vastarinnasta ei tule nykyhetkestä, vaan menneisyyden syvistä haavoista. Tämä laukaistaan kohdattavaksi ja parannettavaksi, koska nämä haavat eivät voi mennä pidemmälle tulevaisuuteen. Siis jälleen kerran … olkaa ystävällisiä. Tietäkää, että ihmiset käyvät läpi paljon enemmän, kuin voitte mitenkään käsittää. Kiitämme teitä kaikesta anteliaisuudestanne tänä vuonna.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]