[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2019 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1523880872890.jpg (53,19 KB, 1000x800, 5692fb2a.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.9323

Rakkaat valotyöntekijät, elokuussa jatkatte edelleen voimakkaiden muutos- ja transformaatioenergioiden elämistä sekä henkilökohtaisesti että maailmanlaajuisesti. Nämä muutokset ovat vaikutusta uusien valokoodien verkkoaktivoinnista kolmen pimennyksen aikana, joita teillä oli heinä- ja elokuussa. Timanttivalosiemenet aktivoidaan ihmisten sydämissä kollektiivisesti, mikä sallii jokaisen ihmisen, joka on avoin ja valmis, vastaanottaa kosmisen Kristus-energian armon ja siunaukset olemukseensa.

Timanttivalo virtaa kosmisesta sydämestä maapallolle vasta-aktivoitujen ylösnousemusportaalien kautta ja aktivoi ne kristalliverkot ja tietoisuussiemenet, jotka kantavat kosmista Kristus-tietoisuutta. Tämä on harmonian, yhtenäisyyden, ykseyden, ehdottoman rakkauden, ilon ja rauhan energiaa. Se on energiaa, joka tukee uuden maapallon ilmentämistä ja kosmisen sillan tai yhteyden luomista valon tähtikenttiin - näitä te olette muodostamassa itsellenne. Kulkuväylä unohdusverhojen ohi kotiinne tähdissä avautuu taas kerran havaintonne piiriin ja valmistaudutte tulemaan tietoisiksi tähtikulkijoiksi ja kosmisiksi matkaajiksi.

Rakkaat ystävät, tämän prosessin edistämiseksi tapahtuu nyt monia muutoksia valokehonne energiakentässä ja fyysisessä kehossanne. Ensiksi timanttivaloa vastaanotetaan lisääntyvällä voimalla valokehoonne, mikä sallii teidän välittää ja säteillä henkistä valoa kuin upea timantti, kun pyhät geometriat sykkivät valoa ja ääntä. Mutta kun valon voimakkuus lisääntyy valokehossanne, fyysisen kehonne käpylisäke aktivoituu ja stimuloituu lisää. Tämä on johtanut muutoksiin käpylisäkkeen biokemiallisessa rakenteessa ja toiminnan laajentumiseen. Tämä vuorostaan johtaa aivolisäkkeen lisästimulointiin, mikä usein aiheuttaa väliaikaista epätasapainoa kehon hormonitoiminnassa sekä lisäyksen siinä valovoimakkuudessa, mitä välitetään hermojärjestelmää pitkin kehon läpi.

Näiden muutosten voimakkain vaikutus on tuntunut uudessa johdotuksessa toisen ja neljännen chakran välillä - sakraali ja sydän. Kaikki tunnekentän jumiutunut tai tukahdutettu energia on räjäytetty timanttivalon syöksyessä energiajärjestelmän läpi. Tämä on merkinnyt sitä, että monien teidän on täytynyt käsitellä tunnekysymyksiä, jotka on tukahdutettu tai ainoastaan osittain käsitelty. Älkää lannistuko, jos olette surullinen, masentunut tai vihainen. Tämä on syvää puhdistumisprosessia, mikä harmonisoi seksuaali- tai luovat energiat sydämen kanssa.

Toisia tuntemuksia kehossa ovat saattaneet olla intensiiviset unet, voimakkaat energiasyöksyt, unettomuus, uupumus ja hyperaktiivisuus. Kun energia tasapainottuu ja siihen sopeudutaan, se tekee tietä selvemmille voimakkaan ilon ja rauhan tunteille syvällä tasolla sekä lisääntyneelle elossaolemisen ja hyvinvoinnin tunteelle, kun astutte uuden maapallon tilaan. Monet teistä kokevat jo näitä voimakkaita autuuden ja ilon tunteita, kun alemmat chakrat ovat puhtaita ja harmoniassa sydämen ja korkeampien chakrojen kanssa, jotka ovat sielun kulkukäytävä. Näin keho ja sielu yhdistyvät sydänchakrassa, taivas ja maa yhdistyvät ja kosminen Kristus-tietoisuus löytää ilmaisun maan päällä niiden kautta, jotka ovat avautuneet tällä prosessille.

>Elementaaleihin yhdistyminen ja lohikäärmetietoisuustyö


Rakkaat ystävät, kun edistytte yhdistymisessänne planeetan elementaalienergioihin, yhdistytte taas lohikäärme-energiaan rakastaen ja kunnioittaen. Lohikäärmeet kantavat luomisen tulielementaalienergioita planetaarisella ja kosmisella tasolla. Ihmisrodun mentaalikehon kehityksen edistämiseksi sovittiin menneisyydessä, että luovan tulen intensiivisen energian sallittaisiin vetäytyä ja viileämmistä mentaalivoimasta tulisi vallitseva joksikin aikaa. Ja niin se oli, että lohikäärme-energian sallittiin vetäytyä tietoisuudestanne ja tämä johti hylkäämisen, pelon ja vihan tunteisiin. Tätä edustivat mytologioissanne tarinat lohikäämeistä, jotka olivat pahoja ja jotka täytyi tappaa ja alistaa.

Tietäkää, että nyt on aika vapauttaa ja palauttaa lohikäärme-energia uuteen tehtäväänsä maan päälle. Maan, ilman, tulen ja veden lohikäärmeet kantavat luovaa tulta ja ovat valmiina palvelemaan Jumalan suunnitelman paljastumisessa uudella maapallolla. Se voimakas jännitys ja ilo, mitä monet teistä tuntevat, on lohikäärmeiden iloa, koska ne kulkevat taas kerran joukossanne ja ottavat oman tehtävänsä luovien tulien ylläpitäjinä Enkelielohimin ohjauksessa, luotaessa muotoa uudella maapallolla.

Ensimmäinen merkittävä tehtävä mihin maapallon lohikäärmeet ovat ryhtyneet, on ollut myrkyllisten tunnejäämien puhdistaminen sekä ihmisen energiakentästä että maasta.

Ydinaseohjelmien tuloksena myrkyllistä energiaa on kerääntynyt maan tunnekenttään. Maan lohikäärmeet ovat yhteistyössä muiden maan sisäisten olentojen kanssa vieneet tätä planeetan eri voimakohtiin. Ensimmäisen atomipommimassatuhon - Japanin Hiroshima - vuosipäivänä 6.8. lohikäärmeet vapauttivat tämän energian ja poistivat sen maapallolta. Tämä tehtiin sen inkarnoituneiden valotyöntekijöiden ryhmän avustuksella, jonka erityistehtävänä oli aktivoida oma lohikäärme-energiansa ja työskennellä lohikäärmeiden kanssa tässä puhdistamisprosessissa, uudistumisen tai uudestisyntymän edistämiseksi.

Rakkaat valotyöntekijät, lohikäärme-energioiden paluu on vaatinut teiltä yksilöinä sen, että yhdistytte täysin kundaliini-tuleenne, sillä se on ihmismuodon lohikäärme-energiaa. Maalohikäärmeenne "sisäinen tuli" on kiekolla juurichakrassanne, kunnes se aktivoidaan, ja sitten se vapautuu selkärankaan ja nousee ylöspäin. Tässä prosessissa tuli sytyttää alemmat chakrat niin, että tapahtuu energiaräjähdys. Sitten saattaa nousta voimakkaita seksuaalienergiaan liittyviä tunteita, kun näihin energioihin sopeudutaan. Tällä kertaa näiden energioiden on kohottava sydämeen, missä ne voivat yhdistyä niiden kosmisten tulilohikäärme- tai tähtilohikäärme-energioiden kanssa, jotka laskeutuvat sydämeen ja yhdistyvät maalohikäärme-energiaan. Tämä saa aikaan uuden energian, mitä kutsutaan sydänlohikäärmeeksi ja mikä kantaa myötätunnon, viisauden ja rakkauden luovia energioita.

Tässä prosessissa sakraalichakraa aktivoidaan voimakkaasti ja se yhdistyy sydämeen. Myös käpylisäkettä aktivoidaan vastaanottamaan tähtilohikäärme-energiaa ja kehitetään uusi yhteys sydämeen. Tämä sallii kosmoksen ja maan luovien tulien virrata kehon ja valokehon läpi, mikä mahdollistaa luomis- ja ilmentämisvoiman kvanttilisääntymisen. Olemme varmoja siitä, että toivotatte innoissanne takaisin lohikäärme-energian ja kunnioitatte sen työtä uuden maapallon ilmentämisessä kanssanne.

>Uuden maapallon uuden arkkityypin syntymä: tähtilapsi


Rakkaat ystävät, tänä uusien alkujen aikana saatte uusia valokoodeja, jotka välittävät informaatiota ja energiaa käytettäväksenne uuden maapallon ilmentämisessä. Ensimmäinen näistä koodeista antaa mallin olemuksellenne, kun alatte rakentaa valon kultaista aikaa maapallolle. Tämä on sen tähtilapsen, taikaolennon arkkityyppi, joka tulee tähdistä maan päälle kantamaan kosmista valoa ja luomaan valosiltaa taivaan ja maan välille!

Olette kaikki valmistautuneita ja valmiita aktivoimaan nämä lapsikoodit. Pyhä sydän on aktivoitunut ja kaksoisliekkikoodit ovat luoneet tasapainoa ja harmoniaa. Jumalainen feminiinisyys ja maskuliinisuus ovat astuneet pyhään liittoon, yhdistyneet jumalaisen rakkauden kultaliekissä ja ylösnousseet timanttivaloksi tullakseen kosmisiksi valotanssijoiksi. Jeshuan ja Maria Magdaleenan arkkityyppinen avatara-energia viimeistelee kehitystyötään planeetalla ja tämä uusi lapsen arkkityyppi on valmis aloittamaan esiintulemisensa planeetalla.

Tähtilapsi on tietoinen kosmisesta ja galaktisesta perinnöstään ja perintöosastaan. Tähtilapsi on lumoutunut ja iloinen olemisesta maan päällä ja elää iloista aineellisen maailman seikkailu- ja löytämiselämää - samalla täysin tietoisena äärettömyydestään valo-olentona, joka elää monissa ulottuvuuksissa yhtä aikaa.

Tähtilapsen energia on valoa ja se on täynnä iloa ja autuutta. Se on leikkisää ja virtaavaa ja se kutoo jatkuvasti valoa ilmentääkseen ja luodakseen maan päällä. Arkkityyppinä se sisältää kaiken itsessään. Se on tasapainossa ja itseriittoinen ja kuitenkin rakastava ja antelias. Se on viaton, intohimoinen ja taianomainen. Se elää taian ja ihmeiden maagisessa tilassa. Ja kuitenkin se on rakastavan yhteisön rakastava osa ja se tuntee rakkauden ja sitoutumisen vetoa niihin, jotka ovat rakkaita se sydämelle. Se kunnioittaa vastuullisuutta valoa kohtaan ja valon palvelemista iloisten seremonioiden ja rituaalien sekä tanssin, laulun ja leikin kautta!

Rakkaat ystävät, taivas on yhdistynyt maahan tietoisuudessanne ja on aika antautua rakkaudelle ja sallia tähtilapsen ilmestyä esiin ja syntyä teissä! Muistakaa, että kotinne on tähdissä, ja muistakaa, että kotinne on maan päällä, ja ne ovat yhtä teissä. Muistakaa rakastaa ja olla lempeä ja antelias, mutta myös leikkiä intohimoisesti ja mielikuvituksekkaasti luoden unelmia, jotka ilmentyvät uusina ja upeina todellisuuksina aineelliseen ulottuvuuteenne.

Ja niin, rakkaat ystävät, tässä voimallisessa elokuussa toivotamme teille iloa, naurua ja rakkautta valomatkallanne maan päällä.

 No.9324

File: 1523880885271.jpg (53,06 KB, 520x687, 13726716_274336689602677_8….jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Luovuus ja tunne tarkoituksestasi voimistuvat, kun kuljet tämän tulevan vuoden läpi. Siitä tulee yleinen teema, ja huhtikuussa sen nähdään tulevan etualalle taas kerran.


Jos yhdistyt energiapäivityksiini, olet luultavasti yksi näiden aikojen innovoijia – meitä on miljoonia ja miljoonia ympäri maailmaa, jotka haluamme tuoda innovaatiota maailmaan. Teoillamme, energiallamme tai kummallakin.


Nämä ovat kummallisia, hämmentäviä ja tunnepitoisia aikoja, ja kuitenkin nämä ovat myös uuden aikakauden syntymää ja vanhan pitkää ja hidasta kuolemaa.


Yksi huhtikuussa esiin tulevista suurista asioista on tunne tarkoituksestasi. Miten paljon tunnet sen tai miten paljon et tunne. Niin tai näin, muutat tunnettasi siitä, kuka olet ja mitä teet muuttuvassa maailmassamme. On tarkastelu- ja uudistumisjakso.


Huomaan työskennellessäni henkisen kasvun yhteisössä, että into löytää tarkoituksemme voi joskus olla tapa naamioida tai välttää toivottomuuden ja avuttomuuden tunteitamme. Ei aina, mutta usein tämä voi olla motiivi "tarkoituksemme löytämisen" takana. Totuus on, että olemme vahvempi, kun sallimme itsemme olla toivottomuuden ja avuttomuuden kanssa aika ajoin. Koska usein energeettiset pohjavirtauksemme (kuten suru tai turhautuminen) ovat juuri niitä energioita, joiden kanssa meidän täytyy olla voidaksemme nousta seuraavaan paikkaan, johon haluamme mennä, tai olemistapaan jonka haluamme kokea. Emme voi päästä A:sta Ö:hön ohittamalla kaikki muut kirjaimet, aivan kuten emme voi laajentua ja muuttua elämässä kokematta pelkoa tai epäröintiä seuraavasta askeleestamme.


Siis jos olet toiminnan ihminen elämässä etkä tiedä, mitä tehdä itsesi kanssa, jos sinulla sattuu olemaan hiljainen hetki, niin sinulle on todella arvokasta ottaa hiljaisia hetkiä, vaikka tämä onkin alussa pelottavaa.


Siis kun puhun tarkoituksesi tunteen voimistumisesta tässä kuussa, en puhu tarkoituksesta, joka naamioi tällaista ahdistusta, vaan kokonaan uudesta tasosta. Tarkoituksen päivityksestä elämässäsi. Ja se saattaa näyttää täysin erilaiselta, mitä luulit tekeväsi. Mutta se tulee monille teistä toivon tunteen, tulevaisuuden vision ja tietämisen kera.


>UudistuminenTeille jotka tunnette olevanne jumissa siinä, mitä teette, mutta teistä ei tunnu, että voitte tällä hetkellä jättää sen, miettikää, miten voitte uudistua. Tarkoitukseen liittyvä uudistumisenergia on voimakasta huhtikuussa. Ehkä katsotte, miten elämänne kulkee tai mitä tapahtuu perhe- tai henkilökohtaisessa dynamiikassanne ja mitä voitte tehdä tai luoda tuodaksenne lisää kohotusta tilanteeseen.


On hyvä kuukausi kallistua siihen suuntaan, miten voitte ottaa vastuun tilanteesta sen valittamisen sijasta, ettei teillä ole mitään. Jos tapanamme on voivotella, se voi viedä meidät alas ja laittaa uhrimoodiin pidemmäksi aikaa, kuin on terveellistä hyvinvoinnillemme. Tietenkin meillä kaikilla on vaikeita aikoja, mutta liian pitkä aika uhritilassa saa meidät ajattelemaan, ettemme osaa luoda mitään. Kun olet tuossa tilassa, sinun täytyy muistaa, että se muuttuu, elämä muuttuu koko ajan ja suhteet ja työtilanteet joissa olet, muuttuvat. Ja että voit ilmaista aikomuksen, affirmoida ja etsiä tukea tavalla, johon pystyt.


Salli itsesi tunnustella tarkoituksentunnetta huhtikuussa, mikä saa sinut esittämään joitain kysymyksiä. Mitä haluaisin tehdä elämässä? Mitä yritän visioida? Ketä haluaisin palvella enemmän? Kuka haluan olla nyt?


>SuruMonilla meistä on tietty tunnekuvio, joka voi panna meidät matalaksi toistuvasti. Joillakin se on turhautuminen, katkeruus, viha, masennus ja toisilla suru, murhe tai hämmennys.


Ja huhtikuussa suru tulee kollektiivisesti esiin ihmisillä tämän identiteettimuutoksen vuoksi. Kun maailmana hyväksymme erilaisen tarkoituksentunnun ja kuljemme eri vaiheeseen kollektiivisessa elämässämme, suru voi joskus seurata meitä.


Suru voi olla kaikkea mahdollista: liikkuen siitä tilasta joka lukkiuttaa sinut ja saa tuntemaan, että tukehdut tai olet kuolemassa, aina pienempiin ohikiitäviin hetkiin asti, jolloin tunnistat muutoksen mukana tulevan surun. Kenties kaipaat jotain ihmistä, koska muutat tai olet päättänyt vaihtaa työpaikkaa, tai tunnistat elämäsi muuttuvan ja tunnet surua eteenpäin siirtymisestä.


Suru voi olla hyvin luonnollista asioiden muuttumisen tunnustamista, mutta toisilla se voi jumittua moniin muihin asioihin psyykessä ja energiakentässä ja panna matalaksi. Jos sinulla on ollut paljon surua, nojaa tässä kuussa tarkoituksentunteeseesi. Ei tarvitse tulla painetuksi alas kollektiivisesta järkytys- ja suruenergiasta, joka kulkee läpi. Affirmoi: "Päästän irti kaikista tunteista ja energioista, jotka eivät ole minun."


Ja jos tunnet olosi melko eläväksi ja onnelliseksi omassa tarkoituksessasi, älä järkyty, jos mukaan tulee hetkellistä surua. Se on osa muutosprosessia ja olemista tunteidesi kanssa.


>Planeetta muuttuuPlaneetalla tapahtuu nyt paljon muutosta. Ja jos tunnet surua jostain, mitä näet maailmassa, ei tunnu hyvältä olla tuossa surussa pitkän aikaa. Tuntuu hyvältä tunnustaa nuo tunteet ja ryhtyä sitten toimeen.


Voimme jokainen tehdä oman juttumme, ja kollektiivina sillä kaikella on heijastevaikutus. Meitä on monta, ja jos aktivoimme tarkoituksentunteemme siitä, mitä voimme tehdä auttaaksemme asioiden muuttamisessa tällä planeetalla, lähetämme oman energiamme suotuisaan suuntaan.


Paljon rakkautta kaikille.

Lee

 No.9325

File: 1523881054964.jpg (58,32 KB, 720x720, 17884618_1522447611113406_….jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Miten teillä menee näissä energioissa? Yksi asiakas kuvasi omia kokemuksiaan kosmisen läimäytyksen saamiseksi universumilta. Siltä voi tosiaankin tuntua. Siitä mikä estää meitä korkeimmasta potentiaalistamme, on tullut hyvin äänekästä. Sitä ei voisi enää sivuuttaa. (No, voi, mutta se sattuu jatkuvasti.)


Planeetalla on enemmän valoa, kuin olemme koskaan ennen tunteneet. Se auttaa kovasti tapahtuvassa puhdistumisessa. Kuitenkin ennen kun jokin voi lähteä, meidän täytyy nähdä sen takana oleva syy. Jos sinulla on pelkoja ja elämässäsi tulee esiin tilanteita, jotka laukaisevat tunteesi, kysy itseltäsi:


* Miksi tämä laukaisee tunteeni?

* Mikä on peruspelko, joka paljastuu?

* Mikä elämäni kuvio paljastuu?

* Viimeisenä, ja tämä voi olla vaikea nähdä: mitä saan tästä?


Kaikella mitä teemme, on hinta. Vaikka se olisikin ulkoisen ilmaisun luomista siitä, miltä meistä tuntuu sisällä. Esimerkiksi, silloin kun ihminen sabotoi itse asioita (tietoisesti tai tiedostamatta), hän luo vain ulospäin ilmaisun sisäisestä arvottomuudentunteestaan.


Sitten kun selvitämme syyn laukaisijoidemme ja pelkojemme takana, voimme alkaa muuttaa tuota ohjelmointia. Yksi itseäni kovasti auttava asia on lopettaa iltani puhumalla sielulleni ja luettelemalla kaikki asiat, joiden tapahtumisesta olen kiitollinen tuona päivänä, ja sitten listaamalla yhden asian, jonka irtipäästämisessä tarvitsen apua. Annan myös täyden luvan olla autettu, vaikka tämä merkitsisi, että minun täytyy kokea tunteideni syvemmän tason laukaiseminen, jotta voin ymmärtää tuota ohjelmointia vielä enemmän. Vaikkei tämä tee asioista täydellisiä välittömästi, huomaat, että omistautuminen avun pyytämiseen tietyssä ongelmassa auttaa.


Kun jumalainen feminiinisyys tulee tasapainoon meidän kaikkien sisällä, se pakottaa maskuliinienergian puhdistamaan vääristymänsä sisältämme. Tämä voi aiheuttaa vihaa ja turhautumista, jopa raivoa. On ehdottoman tärkeää katsoa niitä tapoja, joilla emme ole eläneet jumalaisen feminiini/maskuliinimallin mukaan, vaan toimineet sen ehdollistamisen mukaan, joka on ollut läsnä alusta saakka. Tässä ei ole kyse syyttelystä tai vääristymien hakemisesta ulkoa, vaan sisäisestä matkasta. Kuvittele, jos me kaikki puhdistaisimme vääristymämme … Se muuttaisi kaiken.


>Fyysinen keho käy sen läpi!Itsestään huolehtiminen on supertärkeää nyt, kun ollessamme stressaantunut, väsynyt, nestehukkainen tai nälkäinen menemme matalampaan mielentilaan eikä tarvita kuin vähän niin menemme reunan yli. Syvän levon tarve on tavallista, kun keho sopeutuu korkeampaan valoon. Kuitenkin jotkut huomaavat, etteivät pysty nukkumaan, kun sisällä pyörii. Jos tämä koskee sinua, niin varmista, että maadoitut. Vietä paljon aikaa luonnossa selkä puuta vasten.


Huimaus iskee meihin todella, kun koko kehomme sopeutuu korkeampiin taajuuksiin. Ajattele juoksijaa, joka juoksee kilometrin päivässä rutiininomaisesti, mutta on nyt nostanut matkaa kolmeen kilometriin päivässä. Hän voi olla uupunut, voi olla tärkeiden hivenaineiden puutetta, paikkojen arkuutta ja tuntua, ettei keho sopeudu ikinä. Se tasoittuu kuitenkin sopeutumisjakson jälkeen. Jos koet tätä, varmista, että olet nesteytetty ja kehon elektrolyytit ja solusuolat ovat kunnossa.


Ruuansulatus on edelleen mielenkiintoinen kokemus. Se mitä keho haluaa ja sietää, tuntuu muuttuvan minuutista toiseen. Kunnioita parhaasi mukaan kehon tarpeita ja vahvista kommunikointia itsesi ja muotosi välillä. Älä epäröi konsultoida lääketieteen ammattilaista, jos olet huolissasi kehostasi ja yleisestä terveydentilastasi. Voi olla hyödyllistä kuulla, ettei mikään ole lääketieteellisesti pielessä, ja jos jokin on pielessä, voit päättää, miten edetä. Tieto on valtaa, ja sen saaminen ei tarkoita, että sinun täytyy noudattaa suosituksia.


Keho voi tarvita paljon työstämistä nyt. Tämä voi olla energiatyötä, akupunktiota, hierontaa, kiropraktiikkaa, kraniosakraaliterapiaa tai mitä tahansa, mikä toimii sinulla. Kehomme ei ehkä vielä toimi aivan kunnolla näissä korkeammissa energioissa.


Tämä on valtavaa aikaa monille meistä. Jotkut lataavat ja sisäistävät alkuperäistä jumalaista suunnitelmaansa, jotkut yhdistyvät korkeimpaan aspektiinsa ja avaavat kommunikointiväyliä (hermoratoja aivoissa) ja toiset alkavat työntää päänsä unohdusverhon läpi.


Jokainen taso vaatii huomiotamme, maailmassa, jossa häiriötekijöitä on kaikkialla. Ota hetki huomataksesi, mikä tai kuka vetää huomiotasi. Itse huomaan, että ne asiat jotka häiritsevät minua, vähentävät usein myös sitä ilon ja rauhan määrää, jonka tunnen kunakin hetkenä.


Olen huomannut joidenkin tekevän aikataulustaan hyvin tiukan. Jos tämä olet sinä, kysy itseltäsi: "Miksi en anna itseni vain olla? Mitä ajatuksia herää, kun annan itselleni hiljaisen hetken?"


Asteikon toisessa päässä ovat ne, joille on tullut olo niin mukavaksi omassa hiljaisuudessaan ja omassa seurassaan, että he ovat rakentaneet melkoisen linnoituksen ympärilleen pitämään maailman ulkona. Ymmärrä, että "tuolla ulkona" tunteemme laukaistaan ja meille näytetään, mikä tarvitsee vielä parannusta. Olemme kaikki Buddha yksin ollessamme, mutta se ei auta meitä kasvamaan. Siis jos olet tuntenut tönäisyn mennä taas "ulos", liittyä johonkin ryhmään tai aloittaa jotain uutta, se on sinulle rakastava työntö.


>Universumin virran mukana meneminenMeille aiheuttaa eniten ongelmia oma vastarintamme. Meillä on usein ennakkonäkemyksiä siitä, miten luulemme, että asioiden pitäisi olla, eikä tämä ehkä sovi yhteen sen kanssa, mitä on. Salli itsesi tuntea tämän aiheuttama suru ja päästä siitä irti. Asiat ovat paljon tasaisempia, kun menemme virran mukana. Aviomieheni sai tämän minulle perille kertoessaan hiljattain jollekin, miten hän oppi merkittävän oppitunnin katselemalla minun räpiköintiäni (kevyesti ilmaistuna).


Olimme melomassa nopeasti virtaavalla joella. Ei liian hullua, ainoastaan ensimmäisen tai toisen luokan koskea, mutten ollut tehnyt koskaan aiemmin sitä. Mieheni sanoi katselleensa minua, kun valitsin sen joen puolen, jolla halusin olla – joka oli yleensä se puoli, jossa ei ollut valtavia kiviä. Hän katseli, kun meloin ja meloin pysyäkseni reitillä, jota pidin turvallisena, vaikka joella oli muita ajatuksia. Jouduin väistämättä niitä kiviä vasten, joita halusin välttää, mikä pyöräytti kajakkini ympäri ja minut kylmään veteen. Hyvin värikkäiden sanojen virratessa suustani kamppailin, jotta saisin kajakin taas turvalliselle reitille, ja käytin paljon energiaa pysyäkseni tuolla alueella, ja sama vain toistui uudestaan.


Lopulta mieheni sai oman kajakkinsa rannalle ja veti myös minut ylös. Hän sanoi minulle, että tappaisin itseni yrittämällä kontrolloida jokea ja minun täytyisi antaa joen valita polkuni. Katsoin hätä, kuin hän olisi ollut hullu, ja sanoin: "Siellä on valtavia kiviä ja joki tähtää minua suoraa niihin!" (Voit kuvitella ilmeeni, kun olin märkä, väsynyt, kylmissäni ja vihainen.) Hän sanoi: "On aina kiviä. Salli itsesi mennä virran mukana. Lepää ja anna joen viedä sinua, ja kun näet kiven tulevan, reagoi viime hetkellä pysyäksesi veneessä."


Kun hän kertoi ystävälleen tätä tarinaa ja nauroi sille, miten vihainen olin ollut, hän selitti lähestyvänsä nyt elämää sillä tavalla. Hän menee virran mukana ja antaa sen viedä minne tahansa ja reagoi vain silloin, kun on pakko. Hän kertoi ystävälleen, että elämä on mennyt paljon tasaisemmin, stressittömämmin ja paljon hauskemmin, kun hän lakkasi yrittämästä kontrolloida asioita.


Joki ei ole erilainen kuin universumin virta. Miten monta kertaa olen elämässä yrittänyt välttää jotain ja haaskannut kaiken energiani, eikä minulla ollut enää yhtään jäljellä, kun tarvitsin sitä? Miten monta kertaa olen seissyt paikoillani raivoavassa virrassa ja sitten ihmetellyt, miksi minusta tuntui niin hakatulta? Miten monta kertaa olen yrittänyt pelata varman päälle, kun kaikki ympärilläni huutaa: "Päästä vain irti!" On aina kiviä, ja voimme joko opetella navigoimaan niiden ympäri helposti ja sujuvasti tai voimme tehdä sen itkien ja potkien.


Toivottavasti kuulet tämän viestin ja sallit itsesi mennä virran mukana. Joen vauhti kiihtyy, ja tarvitsemme kaiken energiamme, kun tulee aika hivuttautua kiven ohi kaatumatta.


Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. Pitäkää huolta itsestänne! Rakkaudella Jenny

 No.9326

File: 1523881222232.jpg (104,26 KB, 1027x1600, ffc9eadc.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Siunausta, rakas valoheimo.


Ilmiselvästi on ollut muutama intensiivinen viikko, kun tämä seuraava valotaso virtaa sisään. Tämä informaatiosarja puhuu sen moniulotteisista tasoista, mitä tapahtuu ylösnousemuksessa tässä nyt-hetkessä. Matkustan kohta Sedonaan korkeavärähteisiin kokoontumisiin, mikä tuntuu hyvin ajoitetulta, kun huhtikuu tarjoaa ainutlaatuista vuorovaikutusta uuden Maan kokemiseen johtavien kristallisiltojen kanssa. Tämä artikkelisarja voi antaa myös selkeyttä ja tukea.


Koemme plasmavalosykkeiden merkittäviä purkauksia. Muinaiskoodit tulevat esiin korkeampia aikajanoja varten. Avatkaa se, mitä olette kylväneet tänne ylösnousemusta varten, rakkaat. Kristalliverkko sopeutuu uuden Maan verkkoihin vakauden saamiseksi. Ilmaiskaa aikomus virrasta, vaivattomuudesta ja helppoudesta.


Meditoikaa tunteaksenne autuutta ja laajentumista ja helpottaaksenne puhdistustoimintaa. Keskittykää sydämeen, kun energiakenttästimulointi on erittäin voimakasta, erityisesti Kristus-taajuuden ruumiillistajilla. Koko kehon värähtelyjen ja syöksyaaltojen voimistuminen jatkuu. Ravistelkaa, kunnes selviydytte siitä!


Valokehonne muuttuu nyt – älkää antako mielen häiritä tätä pyhää transformaatiota. On myös syvää sieluryhmätoimintaa, vaihdamme todellisuutta kollektiivina.


Huomatkaa aktivoitunut sydäntoruslaajentuminen – kuin iso valoilmapallo. Pyörittäkää Kristus-timanttivaloa näiden kenttien kautta – se tukee todella tasapainoa ja integrointia. Lisää vettä ja hapetusta – puhdistamme epätäydentävät DNA-kuviot ja -leimat soluista. Päästä irti, itke, hymyile – tajusimme tämän. On turvallista muuttua.


Tämä päiväntasausaallon alkutyöntö kestää 17.4. saakka. Pitäkää fokus korkeimmissa ensisijaisissa aikajanoissa kaikille. Liittykää sunnuntain ykseysmeditaatioihin kollektiivista vahvistumista, tasapainottumista ja parantumista varten.


>Kristallisiltojen ylittäminen, osa 1Geomagneettiset myrskyt olivat voimakkaita näiden kosmisten tuulien alkupuhallusten aikana. Aurinkotuuli (plasman sisäänvirtaukset) on ollut myös jatkuvaa. Korkeavärähteisen Lähdevalokoodatun valon jatkuvaa virtaa. Asetelmat tämän käytävän aikana auttavat näiden plasman toimitusjärjestelmien jatkuvasti lisääntyvää tulvaa. Tämä vaihe on kuitenkin erilainen. Energiat kohoavat jatkuvasti, tulevat voimakkaammaksi – se on itse muutos. Tämä uusi taajuus paljastaa korkeampia kehityskaaria monille, mikä vuorostaan tasoittaa kollektiivista ylösnousemusta.


Kun planeetan magnetismi muuttuu, se avaa portteja – muinaisia portteja – ja aktivoi Gaian kristalliytimen säteilemään 5D-aktivointeja. Se laukaisee myös heränneen DNA:n ja valokehon ylösnousemusmoodiin. Tästä syystä keho, mieli ja tunteet ovat hyvin stimuloituja tällä hetkellä. Tämä on uusi valotaso, joka jatkuvasti avaa ja laajentaa meitä seuraavaan luomukseen, joka on jo paikoillaan. Uusi Maa nyt.


Jumalaisen tahdon sisäänvirtaus muuttaa merkittävästi Gaian magnetismia ja verkkoja. Huomaa jatkuva aurinkotuuli ja geomagneettimyrskyt päiväntasaushyökyaallon ajan 15.3. lähtien. Tämä on voimakasta energiaa, tehokasta ulottuvuutta muuttavaa ja tietoisuutta nostavaa valoa. Illalla 16.3. katselin kuusi tuntia tuon valoaallon tulevan lähemmäs ja aktivoivan äärimmäisen puhtaita planeetta- ja tähtitoruskenttiä lähijärjestelmissä. Tämän myötä virtasi myös valtavia sädehtiviä 5D-sateenkaariplasmakenttiä. Enemmän siitä seuraavassa artikkelissa.


Nämä puhtaat fotonitoimitukset avaavat sen magneettilinnakkeen, joka piti vanhoja järjestelmiä paikoillaan. Niin ylhäällä, kuin alhaalla, rakkaat. Vanha peli on loppu, sekä ulkoisesti että sisäisesti. Tästä syystä elämänvirtanne vaatii muutosta henkilökohtaisella tasolla. Tästä syystä ette pysty luomaan vanhalla energialla tai se tuntuu epämukavalta. Korkeampi kehityskaaremme, ensisijaiset Kristus-aikajanat, tekevät sen, mitä aiottiin, ja voimaannuttavat tämän kokemuksen luojat ja aktiiviset osallistujat nostamaan kaikki halukkaat sydämen ykseystietoisuuteen.


>Vanhan arkkitehtuurin ja vanhan tarinajuonen purkaminenAjattele universaalisti ja toimi paikallisesti. Kollektiivi vaatii muutosta kaikilla tasoilla. Tämä on vastavuoroista. Tulevat energiat luovat muutosta, puhtaan Lähdekokemuksen jumalainen paluu. Ylösnousemus on käsky Lähteeltä, ja koko universumimme muuttuu. Kollektiivi vastaa käynnistävään valoon etsimällä muutosta.


Tätä on tapahtunut vuosikymmeniä – se piilotettiin. Intensiivisyys lisääntyy, enemmän valoa tuo enemmän paljastuksia. Kun vääristymät, aikasilmukat, epätäydentävät aikajanat ja hologrammi-insertit/leimat poistetaan, kollektiivitietoisuus pääsee aidon valon, jumalaisen totuuden tasalle. Paljastukset alkavat kiihtyä, energiat voimistua ja keho-mieli-henki-kokonaisuutemme sopeutua.


Osa portinvartijan uskontunnustusta on varmistaa, että kaikille annetaan tilaisuus tutkia ylösnousemustaan ilman rajoja tai kontrollointijärjestelmiä, jotka puuttuvat heidän polkuunsa. Tätä tapahtuu tällä hetkellä ylösnousemuksessa. Kaikki puhdistetaan niin, että kollektiivinen ylösnousemuskokemus on täysin avoin kaikkien tutkittavaksi.


>Huolet ja epävarmuudetTämä ajankohtainen energia on tähdätty globaaliin ja selvään heräämiseen ja läpinäkyvyyteen. Epävarmuudesta, itseluottamuksenpuutteesta ja tunteiden syvästä puhdistamisesta voi tulla voimakasta nyt. Kyllä, se on osa prosessia ja DNA/valokehopäivytyksiä. Olette kuitenkin ehkä huomanneet, että se tuntuu erilaiselta, melkein liian intensiivistä joinain hetkinä. Tätä tapahtuu samaan aikaan, kun monet meistä kokevat voimakasta autuutta. Globaalit magneettimuutokset muuttavat myös henkilökohtaista magnetismianne – tapahtuu kuitenkin enemmän.


Kun siirrymme ykseystietoisuuteen, voimme tuntea kollektiivikentän. Paljon epävarmuudesta, egon puhdistamisesta ja luottamusvaikeudesta on heijastusta siitä, mitä tapahtuu kulissien takana. Niillä jotka uskoivat, että raha ja kontrollointi on tärkein asia, ei ole sydänalustaa, jolla seistä, kun aikajanat muuttuvat. Heistä tuntuu, että he menettävät kaiken menettämällä aineellisen omaisuutensa, yhteiskunnallisen statuksensa, taloudellisen statuksensa tai uskomusjärjestelmät siitä, mitä tämä kehittyisi. He pelkäävät paljastumista ja tuomitsemisesta. Näillä ihmisillä on energeettisesti syvä side lähes jokaiseen tällä planeetalla. Se ytimeen saakka ravisteleva menetys, jota he tuntevat uuden valon ottaessa suunnitelman hallintaansa, on kouriintuntuva.


Olemme kokeneet menetystä, kaiken sen uudelleenarviointia, mitä olemme, ja egotason kiinnikkeistä irtipäästämisen oman ylösnousemusprosessimme aikana. Sama prosessi on niiden ulottuvilla, jotka ovat valinneet alemmat aikajanat. Kuitenkin sen osuessa entisiin vallanpitäjiin voimakkaasti, noiden tunteiden ja rakenteiden vapautumisesta on kollektiivisia jälkivaikutuksia. Ne kärsivät, jotka ovat täysin rakastuneet ja kietoutuneet kontrollointiin ja manipulointiin valtana. Meidän täytyy muistaa, että tämä on sen kollektiivista irtipäästämistä ylikierroksilla, mitä tänne oli luotu.


On paljon syvempää sielun etsintää, kun vanhat rakenteet romahtavat. Kuitenkin on pointtia mainita "kulissien takana" tässä artikkelissa: koska olemme kaikki yhtä, koska energia tekee henkilökohtaiselle elämällemme täsmälleen saman kuin vanhoille rakenteille ja koska noilla järjestelmillä oli energiasiteet koko kollektiiviin, tunnemme niiden vanhojen perusalustojen poistamisen, jotka perustuivat kontrollointiin, egoon ja selviytymiseen. Tämä vaikuttaa meihin tapaus- ja persoonakohtaisesti. Armeliaisuus, anteeksianto, tunteellinen ja psyykkinen romahtaminen noista läpinäkyvyysoperaatioista on selvää.


Energia tekee saman meidän matkallemme kuin suuremmille käyttöjärjestelmille. Kyseenalaistaminen, epäilykset, pelot, epävarmuus, itseluottamuksenpuute … Nähdään, että kaikki tämä on heijastusta siitä, mitä tapahtuu massamittakaavassa. Kun ihmiset huipulla tuntevat haavoittumista ja epävarmuutta, mekin tunnemme sen. Se opettaa meille empatiaa ja myötätuntoa. Voidaksemme tulla täysin Kristus-olennoksi, osoitamme tuomitsemattomuutta ja anteeksiantoa. Valheellinen itseluottamus tai valheellinen voimantunto putoaa pois. Tämä sallii meidän tutkia uudelleen kaikkea tässä uudessa valossa. Uusien todellisuuksien rakentaminen purkaessamme vanhoja, on suunnaton tehtävä alemmalle itsellemme. Ole kärsivällinen, seuraa tämän uuden valon virtaa ja anna sen muuttaa sinua.


Riippuvuus vanhasta todellisuudesta loppuu. Mentaalisista, fyysisistä, tunnepuolen ja henkisistä vääristymistä luovutaan, jotta voidaan saada selvä kokemus uudesta polusta.


>Henkinen kypsyy ja henkinen paljastuminenHenkisen kypsyytemme, sydämemme ja suhteidemme haasteet vapauttavat menneisyyden magnetismin. Jos tunnet irtoavasi, juuri se tapahtuu kentässäsi (ja Gaian kentässä). Kyllä, ylösnousemussuodattimemme tulevat hienojakoisemmiksi ja hienojakoisemmiksi, kun käymme läpi tätä prosessia. Tämä on ollut jatkuvaa. Kuitenkin tänä vuonna, kun käsittelemme heränneen kollektiivin suurempia määriä, kokemus hävittää tarinajuonia ja uskomuksia siitä, keitä olimme ja miten menisimme tästä läpi.


Tämä on kaunis mestaruusvihkimys äärettömiin mahdollisuuksiin. Laitamme sydämemme höyhenvaa'alle. Mitä on opittu ja sovelsimmeko sitä kunnolla? Täytyykö jotain muuttaa mukautumiseksi korkeammalle kehityskaarelle?


Jatkamme sen jalostamista, mitä olemme, voidaksemme sulautua yhteen korkeamman aidon itsemme kanssa. Niiden jotka tuntevat ja luovat tämän vedon korkeammalle tasolle, täytyy kunnioittaa ja arvostaa sitä. Korkeavärähteinen heimo kurkottaa moniulotteisesti luodakseen korkeimpia lopputuloksia kaikille.


>Suhde Lähteeseen – sovella moniulotteista tietoisuutta kaikkeenSuhdettamme Lähteeseen testataan. Suhdeongelmat ovat heijastusta suhteesta Itseen, joka on suhde Lähteeseen. Jumaluus etsii omaa heijastustaan, voimistaa pyhiä peilejä ja korjaa vääristymiä.


Kun puhdas Lähdevalo palaa, kunnioitamme syvästi suhdettamme Lähteeseen. Tunnemme suhteemme luomakuntaan, kaikkeen ja kunnioitamme sitä Jumalana, Itsenä. Suhteemme Lähteeseen lopettaa ja harmonisoi suhteita muodossa, koska korkeamman itsen suhde puhdistaa Lähteen kera.


Opimme tämän jakautumisprosessin aikana, miten todellisuudet eroavat ja miten ne nousevat joksikin muuksi. Muistamme muinaisen luomisemme ja sen, miten luodaan taas harmoniassa Lähteen kanssa. Kurkotamme korkeinta totuutta, korkeinta ilmaisua kohti. Kaikki mikä rajoittaa korkeimman kehityskaaresi täyttä ilmaisemista, paljastuu.


Keskity moniulotteiseen tietoisuuteen ja sovella sitä kaikkeen, mitä ilmestyy elämänvirtaasi. Kaikkiin tilanteisiin, vuorovaikutuksiin, tunteisiin, käyttäytymistapoihin, sanoihin, projekteihin ja luomuksiin. Tämä on jatkuvaa ilmestymistämme esiin yhtenä yhtenäisenä tietoisuutena. Kaikki kulkee ulottuvuuksien halki – käytä tätä tietoa suoraan siihen, mitä tulee eteen.


Uusi valotaso voi olla intensiivinen joinain hetkinä – sekä voimakasta autuutta että voimakasta harmonisoitumista Kristus/kristalli/ykseysaikajanojen kanssa. Värähtelyämme testataan. Aitoutta testataan. Henkistä kypsyyttä testataan. Ylisieluryhmät nostavat mahdollisimman monia korkeampiin kokemuksiin sujuvasti ja helposti. Mitä kirkkaammin loistamme, sitä helpompaa toisten on nähdä valo.


Ensisijaiset Kristus-aikajanat ovat hyvin korkeavärähteisiä luomuksia ja kvanttivaikutuksella ne nostavat kokemuksemme nollapisteeseen. Muista, että ne ovat osa sillanrakentamista maailmojen välille – käytämme niitä ylösnoustaksemme 5D:hen. Kuten aina, värähtelyavain on kristallinen/Kristus-ihmissydän.


Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

 No.9327

File: 1523881316092.png (49,79 KB, 650x650, itq.png) ImgOps Google iqdb

Siunausta, rakas valoheimo.


"Pääsiäiskatedramme" joka tuntuu hyvin kaukaiselta tässä nyt-tilassa, ankkuroi voimakaita auringonpurkaustaajuuksia viime viikonloppuna. Ensimmäinen sunnuntaimeditaatiomme oli uskomattoman väkevä. Vuorella tehdyn auringonnoususeremonian jumalaisten valokoodausten ja kentän läpi syöksyneiden Lähdekoodien välissä, itkin koko ensimmäisen meditaation ajan kiitollisuudesta ja aktivoinneista.


>Pyhä avioliittoPyhä avioliittomme esitellään – korkeamman ja alemman itsen jumalainen yhteenliittyminen jatkuvana kokemuksena. Tämä on ruumiillistuminen, Kristus-itseksi tuleminen. Tämänhetkinen syvän rauhan ja jumalaisen läsnäolon tunne on hyvin paljon osa tätä yhteenliittymistä. Kunnioita tätä voimakasta rakkautta, tasapainoa ja halua olla rauhassa. Luota – tämä puhdistumis- yhteenliittymisvaihe on hyvin tarkoituksellinen.


Selväjärkiset unet viittaavat sekä henkilökohtaisiin että kollektiivisiin laukaisijoihin kristallisiltojen aktivoimiselle uuteen Maahan. Tästä syystä tämä sarja on nimetty näin – tähtiporttivuorovaikutus paljastaa jumalaisen alkemisen avioliiton globaalit aktivoinnit. Ruumiillistaminen korkeavärähteiselle heimolle, tietoisuus näistä tasapainottavista taajuuksista heränneille ja introspektio monille ei-heränneille. Gaian magneettiverkkojen muuttuminen päiväntasaussisäänvirtauksen myötä, vaikuttaa henkilökohtaiseen magnetismiimme ja vanhat polariteetit hajoavat sekä sisäisesti että ulkoisesti. Nojaa aurinkotuuliin – voi tuntua melkein romanttiselta tuntea Lähde näin selkeästi jälleen.


Muista, että korkeampi värähtely hallitsee enemmän alempia todellisuuksia. Tämä käytävä on Luojatietoisuustilasi täyteen oivaltamiseen ja uuden valon toimittamiseen kaikkien jumalaisten lahjojensa kera ihmiskunnalle.


Kun energiat transformoivat ja harmonisoivat meidät Kristus/kristalli/ykseystilan syvään rauhaan, ilmestymme esiin tästä introspektiovaiheesta täysin aktivoituneen sydänkeskuksen kera. Tuntuu jatkuvasti enemmän avatarmaiselta – on täällä ja ei ole täällä – mikä on uusi tietoisuutemme hologrammitodellisuuksista. Kun hallitsemme tämän yhteenliittymisen, kykenemme yhtenä yhtenäisenä Lähdevoimana muuttamaan todellisuutta hyvin nopeasti. Leikimme tällä Sedonan valoheimokokoontumisessa lauantaina 14.4. Liity seuraamme, jos voit.


>ValokehoevoluutioValokehomme muuttuu ja laajenee mukautuakseen evoluutioomme. Chakrajärjestelmä puhdistuu ja yhdistyy tukemaan uutta projektiota Itsestä. Nämä Lähdekoodien korkeammat taajuudet jotka tuntuvat kuin puhtaimmalta timantti-kristalli-Kristus- valolta, jonka voimme käsittää, saavat DNA:mme tottelemaan korkeampaa itseä, korkeampaa ylösnousemuskehityskaarta. Äskettäisen sisäänvirtauksen myötä Lähdekoodit laukaisevat uuden 5D-maan aistittavaksi todellisuudeksi kaikille halukkaille sydämille.


Ruumiillistumisyhteenliittymisen aikana DNA muistaa tuon ensisijaisen aikajanan tulevaisuuden luomisen tässä nyt-hetkessä. Tuleva itse, mennyt itse, nyt-itse yhdistyvät. Tämä voimistuu, kun Solaris aktivoi voimakkaat nollapistelaukaisijat. Tämä tapahtuu tällä hetkellä. Leimahtelu ylösnousemuspilarissasi on suora heijastus auringon leimahtelusta, joka on jo käynnissä.


DNA:mme reagoi myös muinaisten koodien aktivoitumiseen Gaiassa. Gaia muistaa teidät, rakkaat. Se sisältää kaiken, mitä olette kokeneet täällä, ja kaiken mitä tänne on kylvetty säilöön ylösnousemukseenne saakka. Huomatkaa, miten tämä valokehon laajentumisvaihe tuntuu vähän tutulta, kuin menemiseltä Kotiin. Tähtisiemenet ja adeptit muistavat enemmän aiemmista mestaruusmatkoistaan. Muinaisista levollisista, viisaista, luovista ja virtaavista olotiloista.


>Aika-avaruuden ja valon luonne muuttuuMuutamme elämäntyyliämme, suunnitelmiamme, luomuksiamme ja sijaintipaikkaamme mukautuaksemme korkeampaan kehityskaareen. Kyllä, uusia taitoja tihkuu esiin. Kuitenkin tämän puhtaan Lähdekoodatun valon fokus joka on kirjaimellisesti Jumalan paluu meihin, on Kristus-itsemme ruumiillistaminen, jotta voimme globaalisti aktivoida kristallisillat uuteen Maahan. Kunnioita sydäntäsi näiden pyhien porttien osana.


Uusi valo on kuin muuttamista uuteen kotiin. Loit tämän täysin uuden kodin ihanteelliseksi – värähtelyltään ihanteellisesti yhteensopivaksi korkeamman tietoisuutesi kanssa. Vanhat asiat eivät sovi tai tunnu oikealta tähän tilaan. Menneisyyden tiheämmät tunteet, tavat, riippuvuudet, ajatusmallit, sanat, toiminnot ja luomukset eivät tunnu tai näytä oikealta tuossa uudessa tilassa. Halu puhdistaa tavaroita, siivota tiloja ja muuttaa kaikkea fyysisyydessä edustaa sitä, mitä tapahtuu sisäisesti ja energeettisesti. Sovella moniulotteista tietoisuutta kaikkeen. Laajennu ulos henkilökohtaiselta matkalta ja näe vertauskuvalliset heijastukset siitä, mitä tapahtuu kosmoksessa.


Ota hetki ja unelmoi, tunne ja luo tuo korkeamman aikajanan kokemus itsellesi. Miltä ihanteellinen sisäinen tilasi tuntuu? Mikä on harmoniassa sen kanssa ja mikä täytyy karistaa tässä nyt-hetkessä? Puhdistamisesta tulee jalostuneempaa, kun taajuuksista tulee puhtaampia. Yritämme edelleen tajuta sisäisen muutoksen välitöntä ilmentymistä. Ja kuten kaikessa muussakin, harjoittelu on ainoa tapa tulla paremmaksi välittömässä ilmentämisessä.


>Globaalit yhdistymiset – osallistu auttaaksesi ja vastaanottaaksesiRakkaat, pysytäänpä fokusoituneena tämän globaalin muutoskäytävän jumaluuteen. Osallistukaa sunnuntain globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Levittäkää sanaa. Tämä on korkeavärähteisen heimomme kanssaluomista ja se tulee voimakkaammaksi joka viikko. Ne ovat erinomainen tapa yhdistyä veljiinne ja sisariinne kanssaluomaan korkeimpia lopputuloksia kaikille osallisille, vahvistamaan 5D-Kristus-aikajanoja ja parantamaan omaa ylösnousemuskokemustanne.


>Uuden kuun yhdistyminen tulee sunnuntaina 15.4. klo 18.59 PTValosta tulee hyvin voimakasta joinain hetkinä. Nukkuminen, luonto, luovuus ja yksinkertaisuus ovat siunauksia tämän vaiheen aikana. Muista, ettet ole valon uhri – olet sen kanava. Edistä virtausta. Tue kehoa, Gaiaa ja kollektiivia käsittelemään tämä jatkuvasti lisääntyvä virta.


Siunatkoon, uudistakoon ja puhdistakoon tämä jumalainen valo koko luomakunnan jumalaiseen olemiseen. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.


Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

 No.9328

File: 1524517509662.jpg (26,33 KB, 506x410, komekko21.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Kuolema ja verot. Ne kaksi asiaa joita ei voi paeta. No, ei ehkä niinkään verot. En aio puhua veroista, mutta kuolemasta kannattaa varmasti vähän puhua. Useimmille ihmisille 3D-maailmassa tämä aihe on epämiellyttävä. Ymmärrettävää. Siihen liittyy paljon väärää informaatiota.


Kristittyjä kiusaa jumala, joka sanoo heille, että on seurattava tiettyjä sääntöjä ja määräyksiä, tai muuten he palavat helvetissä ikuisesti. Tai kenties joillekin pahin kuviteltavissa oleva rangaistus, kuten pakko lukea raamattua kannesta kanteen uudestaan ja uudestaan ikuisesti … ja uskokaa minua, se ei ole mielenkiintoinen kirja.


Siis tietyt uskonnot eivät varsinaisesti innosta ihmisiä haluamaan kuolla, ottaen huomioon, että he eivät luultavasti ole pitäytyneet kyseisen uskonnon periaatteissa. Ja ottaen huomioon, että nuo säännöt muuttuvat tulkitsijasta riippuen. Ja muut uskonnot jotka uskovat karmaan, kertovat seuraajilleen, että jos he eivät elä hyvää elämää, he tulevat luultavasti takaisin hyönteisenä tai sellaisena, jonka täytyy kohdata vaikeita olosuhteita.


Enemmän tieteeseen nojautuvat eivät halua lähteä tästä maallisesta vaelluksesta, koska he eivät usko, että on jumala tai mitään elämän jälkeen. Siis kuoleminen on asia, jota he haluavat lykätä mahdollisimman kauan.


Toiset pelkäävät jättää rakkaita taakseen syyllisyyden ja velvollisuuden tunteesta, ja toisilla on vain liian hauskaa täällä.


>TÄYSIN OMA KATEGORIAMe jotka käymme läpi ruumiillistunutta valaistumista, olemme hyvin eri paikassa, kuin kaikki yllämainitut kategoriat. Olemme elämäkierron lopussa, joka kesti noin 26.000 vuotta, tuhat vuotta sinne tai tänne.


Kuolemme tässä elämässä – ja jotkut ovat jo tehneet sen – ja uudestisynnymme uuteen elämään pysyen tässä kehossa. Mutta tämä keho uudelleenkalibroidaan, joten se ei ole oikeasti sama keho, jonka kanssa aloitimme. Ihanteellisesti se sielumme ilmaisumuoto, ei esi-isiemme.


Meille kuolema ei ole mitään pelättävää. Itse asiassa joillekin meistä suurempi pelko on jumittaminen tässä, tavallaan uudelleenkalibroinnin ja integroinnin ei-kenenkään-maalla, mikä on julmaa. Emme toivoisi sitä edes pahimmalle vihamiehellemme.


Jos siis kestämme tätä, se johtuu siitä, että ajattelemme, että tuhansien elämien jälkeen tällä pallolla, haluamme tehdä jotain todella radikaalia. Emme halua lähteä ja tulla takaisin taas kerran – ja meidän täytyy aloittaa alusta ja unohtaa, kuka olemme. Joillekin meistä se olisi pahin helvetti.


Mutta toisaalta, ei ole mitään sääntöä, että meidän täytyy tulla takaisin. Sitten kun on herännyt, ei ole oikeastaan mitään pointtia palata, ellei siinä valinnassa ole iloa.


Kyse ei ole siitä, että meidän täytyy herätä, koska olemme jo hereillä. Heräämme ihmisenä. Eli sallimme sielumme tulla kehoomme ja elämäämme. Useimmat ihmiset jotka uskovat sieluun, uskovat, että heidän täytyy kuolla voidakseen kokea tuon sielun.


Siis kuolema. Olemme kaikki tehneet sen monta, monta kertaa. Tiedämme, että todellisuus toisella puolella on helpompi kuin tämä. Ja näin on, koska siellä fyysinen keho ja vanha ohjelmointi eivät rajoita meitä.


Mutta tiedämme myös, että niin vaikeaa kuin täällä oleminen onkin, ei ole oikeastaan mitään tätä aika-avaruustodellisuutta vastaavaa. Siinä on jotain, että on kehossa ja kokee itsensä hyvin tunnetasolla.


Maalasin ennen kankaalle, ja se oli hyvin aistillinen kokemus. Eksyin maalien väreihin, tuntuun ja tuoksuun. Tunsin jälkikäteen olevani humalassa. Luulen näin olleen, koska siinä oli kaikki autuuden ainesosat. Tunto, näkö, haju. Lisäksi upeaa musiikkia, jota soitin maalatessani, ja se oli täydellistä. Voin muokata maalia, miten tahansa halusin. Siitä ei aina tullut täsmälleen sitä, mitä olin kuvitellut, mutta se oli aina mielenkiintoista.


Siis kuolema. Kuolemme vanhalle ja tulemme uudeksi. Olemme kohdanneet – ja jotkut kohtaavat edelleen – pahimpien pelkojemme pimeyden. Pelot ovat tuttuja tunteita, jotka eivät ole totta.


Pelot ovat tuttuja. Ne ovat mielen tuote. Ne eivät ole se, kuka olemme.


>SINUN EI TARVITSE MENNÄ KOTIIN, MUTTET VOI JÄÄDÄ TÄNNESiis kuolema. Voimme ruksata sen pelkolistaltamme. Itse asiassa monet meistä toivovat suloista kuolemaa toisinaan, ottaen huomioon, että tämä prosessi voi olla työläs. Mietimme toisinaan, kestämmekö sen ja onko jokin kohta, jossa tunnemme tuon integroinnin fyysisesti ja tunteellisesti. Emme ole taatusti heikkoja.


Omassa kokemuksessani olen päästänyt irti paljosta. Olen keventänyt esi-isäohjelmointini taakkaa ja päästänyt irti hyvin paljosta energian ylläpitämisestä ja huolehtimisesta.


Monien tätä lukevien tapaan uusi "tavoitteeni" on enemmän iloa. Ja tunnen hengen olosuhteista huolimatta. Ja se on iso juttu, koska useimmat ihmiset odottavat kuolemaa kokeakseen sen. On siis hyvä nähdä se edistyminen, jota olemme tehneet hengen sallimisessa elämäämme – missä määrin olemmekin tehneet sen.


Joskus kun kaikki tuntuu liian musertavalta, istun alas ja yritän saada asiani järjestykseen. Viimeinen tahto ja testamentti, kaappien ja jääkaapin siivoaminen. Selailuhistorian poistaminen. Kaikki asiat joita ihmisen täytyy ajatella ennen kuolemista.


Mutta jostain syystä en pääse koskaan kovin pitkälle siinä. Häiriinnyn halusta saada kupillisen hyvää kahvia. Menen ulos autolleni, ja huomaan, miten leuto ja raikas ilma on, koska edellisiltana oli satanut täällä Floridassa. Voin tuntea oloni pelkästään hyväksi noina hetkinä, vaikka minusta olisi tuntunut kuinka hirveältä hetkeä aiemmin.


Siis tiedän, että minulla on aina vaihtoehtona lähteä. Ja jos ja kun teen tuon valinnan ja minulla on rauha sen kanssa, se tapahtuu. Se olisi valinta yhteistyössä sieluni kanssa.


Mutta haluan lopettaa onnistuneena. Onhan tämä minulle pitkään pyörineen "Jumalainen ihminen" -sarjan viimeinen jakso, loppuhuipennus. Haluaisin tehdä siitä todella hyvän.

 No.9329

File: 1524517954448.png (189,42 KB, 730x730, 237a10c0.png) ImgOps Google iqdb

Yksi 5D-tietoisuuden keskeisimpiä piirteitä on syyllisyyden, häpeän ja itse-epäilyn täydellinen puuttuminen. Voitko kuvitella kokevasi tämän? Voitko kuvitella sen upean sisäisen vapaudentunteen, jonka tämä toisi?


Kenties sinulla on ajoittain ollut tämä tunne, mutta olet havainnut vaikeaksi pitää siitä kiinni, kun olosuhteet tulevat haastaviksi. On harvinaista olla täysin vapaa näistä tunteista. Ne vaikuttavat ihmispsyyken luontaiselta osalta.


Jotkut väittäisivät jopa, että nämä tunteet ovat terveitä ja tarpeellisia. Tämä saattaa olla totta sillä hyvin pienellä prosenttiosuudella väestöstä, jolla on sosiopaattisia taipumuksia. Mutta useimmilla meistä se ei ole totta. Syyllisyys, häpeä ja itse-epäily ovat itse asiassa valtavan hyödyttömiä henkiselle heräämisellemme ja kasvullemme.


Miksi sitten näitä salakavalia tunteita jatkuvasti herää – riippumatta siitä, miten paljon henkisiä harjoituksia ja parannustyötä olemme tehneet vuosien saatossa?


>"Sisäinen poliisi"Kuten luultavasti tiedät, jokaisen sisällä on ns. superego tai sisäinen kriitikko, josta puhun tässä "sisäisenä poliisina". Mikä nimi sille annetaankin, se toimii äänenä ja/tai tunteena, joka kertoo jatkuvasti, ettet ole jollain tavalla ok – ettet tee jotain oikein, tarpeeksi nopeasti tai tavalla, jolla sinun pitäisit tehdä se. Se tuomitsee aina ajatuksiasi, tunteitasi, päätöksiäsi ja tekojasi.


Joillakin ihmisillä tämä ääni on erittäin kova, toisilla hienovaraisempi. Joskus tunnereaktio voi herätä niin nopeasti, ettei edes käsitä reagoivansa johonkin.


On tärkeää ymmärtää, että tämä mekanismi saa periaatteessa tuntemaan erillisyyttä Lähteeseen – ja tuntemaan häpeää, syyllisyyttä ja itse-epäilyä. Ollen kaukana tietoisuuden elävästä ja oleellisesta osasta, se on vain päähän ohjelmoitu mekanismi, jonka tarkoitus on pitää heikkona ja voimattomana.


Monet ihmiset eivät edes tiedä tästä mekanismista psyykessään. Mutta ne jotka ovat tehneet itsensä parannustyötä, ovat usein hyvin tietoisia siitä ja keskittyvät vähentämään sen tuomitsevaa vaikutusta ja parantamaan sen aiheuttamia haavoja.


Tuomitseva sisäinen poliisi on nuijinut joitain ihmisiä vuosikausia, ja he yrittävät jatkuvasti parantaa arvottomuuden ja riittämättömyyden tunteitaan. Kun sisäinen tuomitseminen on näin vakavaa, se johtuu tavallisesti siitä kritiikistä ja tuomitsemisesta, jota he ovat saaneet lapsuudessa vanhemmilta, opettajilta ja muilta auktoriteettihahmoilta, mikä on lietsonut tätä sisäistä kritiikkimekanismia.


>"Henkisen poliisin" tunnistaminenSisäisten poliisivoimien kenties salakavalin osasto on "henkinen poliisi". Sisäisen kriitikon tämä aspekti voi olla äärimmäisen salamyhkäinen. Tämä johtuu siitä, että henkinen poliisi sovittaa kaikki omaksumasi henkiset ajatukset, ihanteet, uskomukset ja tavoitteet hyvin ovelasti omaan agendaansa – luomaan häpeän, syyllisyyden ja itse-epäilyn tunteita silloin, kun et elä sen mukaan, mihin uskot.


Se tekee tämän vääristämällä ja vääntämällä henkiset ihanteesi ja uskomuksesi ankariksi ja pysyviksi säännöiksi siitä, mikä on hyvä, oikein tai henkistä – ja se jakaa tunnerangaistuksia, jos et tottele näitä sääntöjä. Oletko koskaan huomannut tätä?


Esimerkiksi, oletetaan, että jossain kohtaa omaksut uskomuksen, että meditointi on tärkeä harjoitus henkiselle heräämisellesi. Ja ryhdyt meditoimaan ja elät parhaasi mukaan tätä ihannetta. Mutta kenties et saa tehtyä sitä, minkä alun perin aioit. Miten kauan kestää, että tuo sisäinen ääni alkaa kalvaa sinua ja kertoo, että olet epäonnistunut, olet laiska, et ole sitoutunut omaan kasvuusi etkä koskaan saavuta valaistumista – tai jotain vastaavaa?


Tai kenties olet päättänyt, että haluat antaa anteeksi jollekin, joka on loukannut sinua. Kyky antaa anteeksi tuntuu sinusta henkiseltä – et halua pitää kiinni vihasta ja syyttelystä. Mutta niin paljon kun yritätkin, viha ja loukkaantuminen tulevat jatkuvasti esiin, ja huomaat, ettet pysty rehellisesti antamaan anteeksi tuolle ihmiselle. Taas kerran, miten kauan henkiseltä poliisilta kestää ottaa sinut hallintaansa, tuomita sinut ja vähätellä sinua, mikä aiheuttaa häpeää ja syyllisyyttä epäonnistumisesta henkisessä aikomuksessasi?


>Korkeamman itsesi ja henkisen poliisin erottaminenSaatat uskoa, että tämä ääni yrittää auttaa sinua ja pitää raiteilla henkisellä matkallasi. Haluathan olla kurinalainen henkisessä harjoituksessasi ja kokea korkeavärähteisiä tunteita ja anteeksiantoa.


Tässä kohtaa on tärkeää kyetä erottamaan henkisen poliisin ja korkeamman viisautesi sisäinen ääni (johon voi sisältyä korkeamman itsen, henkioppaiden, arkkienkeleiden tai muiden opettajien ääniä). Nämä ovat hyvin erityyppisiä ääniä, mutta ne voi olla vaikea erottaa, jos et kiinnitä huomiota ja pysy tietoisena, kun kuulet jonkin sisäisen viestin.


Yksi tapa tietää, puhuuko tuo ääni totta, on viestin hyväntahtoisuuden tunne. Korkeampi itse ja oppaat eivät puhu sinulle tavalla, joka aiheuttaa syyllisyyttä, häpeää tai itse-epäilyä. Ne eivät tuomitse. Ne puhuvat rakastavasti, ystävällisesti ja ymmärtävästi. Ne tekevät ehdotuksia. Ne tarjoavat opastusta ja suojelua. Kun ne puhuvat sinulle, on syvä tunne kietomisesta ehdottomaan rakkauteen riippumatta siitä, mitä ajattelet, tunnet tai teet.


Toisaalta henkisen poliisin viestit ovat aina vähintäänkin jonkin verran negatiivisia ja kriittisiä. Välitön reagointisi häpeällä, syyllisyydellä tai itse-epäilyllä – tai masennuksella, pelolla, epätoivolla – on avain, että olet juuri kuullut henkisen poliisin äänen. Se on hyvin tuttu ääni, jonka olet kuullut suurimman osan elämääsi, joten sitä on vaikea saada kiinni.


Se on erityisen vaikeaa, koska tämä ääni puhuu auktoriteetin kera, kuin vanhempi tai pappi tai opettaja. Ja koska useimpien ihmisten tapaan sinut on ehdollistettu kunnioittamaan auktoriteetteja, otat itsestäänselvyytenä, että se puhuu totta sinusta – olet viallinen ja riittämätön ja sinun täytyy tehdä kovasti töitä, jos aiot koskaan saavuttaa henkisen vapauden tai olla "hyvä" ihminen.


>Sisäisen auktoriteetin hankkiminenMitä siis voit tehdä kehittääksesi tunteen sisäisestä auktoriteetista ja saadaksesi vapauden henkisestä poliisista?


1. Nappaa se kiinni, kun se puhuu sinulle. Valppaus ja tietoisuus on avain. Tule tietoiseksi siitä, kun se antaa sanallisia tai tunneviestejä. Nämä viestit voivat olla hyvin hienovaraisia ja syvään juurtuneita. Tavallisesti silloin on taipumusta tulla tiedostamattomaksi, kun henkinen poliisi tekee työtään sinussa.


Kun saat sen kiinni, nimeä se. Oivalla selkeästi, mitä se on – jotain mikä ei ole ainoastaan hyödytöntä sinulle, vaan se myös heikentää pahasti henkistä heräämisprosessiasi. Tämä etäännyttää sinut automaattisesti siitä. Oivallat, ettei se kerro sinulle totuutta ja se on vain päähäsi ohjelmoitu mekanismi, joka on suunniteltu alentamaan värähtelyäsi.


2. Tiedosta tunnereaktiosi. Toinen askel on olla parhaansa mukaan reagoimatta ehdollistuneilla syyllisyyden, häpeän tai itse-epäilyn tunteilla. Jos nuo tunteet heräävät automaattisesti, älä tuomitse, työnnä pois tai yritä muuttaa niitä. Anna niiden vain olla. Tarkkaile niitä tuomitsematta ja oivalla, että ne ovat vain ehdollistuneita reaktioita.


3. Pidä puolesi sitä vastaan. Jos pystyt, niin vastusta sitten tätä kritiikkimekanismia – ei vihan tai katkeruuden kera, vaan maadoittuneen sisäisen auktoriteetin tunteella, sellaisena joka on oman tietoisuutensa herra. Kehota sitä tiukasti olemaan hiljaa. "Lopeta!" tai "Suu kiinni!" voivat olla hyvin tehokkaita.


Näe tuo mekanismi tunkeutujana, joka on hallinnut sinua ilman todellista henkistä auktoriteettia. Ja ota energeettisesti sen "paikka" keskellä päätä. Näet, että tämän tehdessäsi sen on pakko astua alas. Se ikään kuin tietää, että se on ollut isäntäsi vilpillisin keinoin ja perimmiltään sinulla on valta siihen.


4. Tuo sisään rakkautta. Sitten on aika kutsua rakkautta olemukseesi: rakkautta sitä sisäistä lasta kohtaan, jota tämä kritiikkimekanismi on kiusannut ikuisuuden. Selitä myötätuntoisesti tälle nuoremmalle itselle, miten olet oivaltanut, että olet pitkän aikaa sallinut kritisoitavan sitä sekä tuomittavan sen ja laitettavan häpeämään – ja olet pahoillasi tästä.


Lisää sitten, että otat nyt ohjakset ja teet parhaasi, ettei sitä tapahdu enää. Selitä myös, että opettelet vielä, miten pysytään tässä roolissa, ja saatat lipsua toisinaan – mutta aikomuksesi on pysyä valppaana ja olla sallimatta tuon kiusaaja-kriitikon olla ohjaksissa enää.


Rakkaus itseäsi kohtaan laittaa sinut luonnollisesti korkeampaan värähtelyyn. Ja itse asiassa ollessasi tässä korkeammassa värähtelyssä, voit alkaa jopa rakastaa tuota henkistä poliisimekanismia. Huomaat, ettei sillä ole mitään puolustusmekanismia rakkautta, luomakunnan korkeinta taajuutta, vastaan.


Olet luonnostaan paljon voimakkaampi kuin se. Sinä olet todellinen. Sinä olet tietoisuus – se ei ole. Riittävällä rakkaudella voit alkaa vapautua täysin sen tyranniasta.


>Muut sisäiset poliisivoimatSisäisessä poliisissa on muita osastoja, joista saatat tulla myös tietoiseksi. Sellaisia kuin "ruokapoliisi". Jos haluat kiihkeästi parantaa ruokavaliotasi, sisäisten poliisivoimien tämä osa saattaa elää ja voida hyvin sinussa. Saatat oivaltaa, että joka kerta kun syöt jotain, mikä sisältää esimerkiksi sokeria, geenimanipuloituja ruoka-aineita tai epäorgaanisia lisäaineita, ruokapoliisi tulee esiin täydellä voimalla. Saatat huomata puolustautuvasi sitä vastaan ja selittäväsi, miksi syöt sitä tai miksi et ole huono tai heikko ihminen. Voit nauraa tämän naurettavuudelle.


Tai miten olisi "hammaspoliisi"? Oletko tietoinen siitä aina, kun unohdat käyttää hammaslankaa tai et harjaa hampaita tarpeeksi kauan? Ja tietysti on aina "liikuntapoliisi", joka voi myös tehdä olostasi kurjan, kun sinua ei huvita harrastaa liikuntaa.


Taas kerran, tavoitteet joita sinulla on terveyteen liittyen, voivat olla hyvin arvokkaita ja hyödyllisiä. Mutta sisäinen poliisi tekee tiukkoja ja pysyviä sääntöjä noista tavoitteista ja rankaisee sinua tunteellisesti, jos rikot niitä. Tätä pitää etsiä ja napata se kiinni. Ajattele sitä: minkä mielivaltaisten sääntöjen sallit pyörittää elämääsi?


>Henkisyydessä ei ole tiukkoja ja pysyviä sääntöjäOikeasti ei ole mitään tiukkoja ja pysyviä sääntöjä, jotka koskevat henkisyyttä tai parasta tapaa elää. Henkisellä polulla on valtava valikoima opetuksia, koska ei ole vain yhtä tietä. Jokaisen täytyy noudattaa omaa ainutlaatuista tapaansa löytää tiensä Kotiin.


On tärkeää myös ymmärtää, että 3D-todellisuuden kaikkien luontaisten rajoitusten ja vääristymien vuoksi, kenenkään on hyvin vaikea edetä helposti täyteen heräämiseen, edes parhaissa olosuhteissa. Siksi on tärkeää olla kiltti itsellesi, kun etsit omaa tietäsi.


Kunnioita itseäsi. Pidä kiinni valinnoitasi ja päätöksistäsi. Salli itsesi tehdä virheitä. Älä anna sisäisen poliisin sanella, miten elät tai mitä tunnet itsestäsi.


Ja muista pitää hauskaa tässä sisäisen poliisin nappaamisessa, jos voit. Ota se huumorilla. Huumori on toisinaan melkein yhtä voimakasta kuin rakkaus, kun heräät siksi upeaksi ja voimakkaaksi henkiolennoksi, joka olet.

 No.9330

File: 1525260659649.jpg (18,18 KB, 480x360, 25299343_1290676277744421_….jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Siunausta, rakas valoheimo.


Alemmat todellisuusrakenteet häviävät, kun Kristus/ykseys/kristallitietoisuuden korkeammat todellisuudet ruumiillistetaan. Vanhojen maatodellisuuksien alustat häipyvät pois tässä ja nyt. Vaikutus kollektiivitietoisuuteen on selvä – 5D:n, 7D:n ja 9D:n ankkuroiminen Gaiaan ja korkeavärähteisiin tiennäyttäjiin saa aikaan ylösnousemuksen globaalia nopeutumista. Aikadynamiikat häviävät, hienojakoisempiin ja vähemmän lineaarisiin kollektiivisiin todellisuusversioihin mukautumiseksi.


Puhdas fotonivalo on koodattu jumalaista järjestystä varten. Se synkronoi kosmisen muutoksen ja järjestää todellisuutemme uudelleen ykseystietoisuudeksi. Se "yhdistää pisteet" ja saa aikaan yhdentymisen.


Voimme tuntea ylisieluryhmiemme massiivista uudelleenorganisointia tämän käytävän aikana. Ylösnousemus on saavutettu hyvin monilla tasoilla, rakkaat. Ei vain Gaiassa, vaan myös monissa ylisieluryhmissä.


Valuminen alaspäin fraktaaleissa on hyvin voimakasta – autuutta ja identiteetin kadottaminen, kun ruumiillistamme täysin moniulotteisen ykseystason. Monille on epäselvää, kuka he olivat, kuka he ovat tai kuka heistä on tulossa. Tämä on erittäin hyvä asia, koska se näyttää toteen tämän yhdistymisen ykseystietoisuuteen. Erillisyydestä tulee kaukainen muisto ja se häviää uuden valon kirkkauteen.


Kyvyttömyys määritellä itsensä tällä hetkellä on heijastusta makrokosmisesta uudelleenorganisoinnista, uudelleenkirjoittamisesta universaalilla tasolla. Harmonia käsketään ja saavutetaan korkeammissa ulottuvuuksissa, ja tiheämpi todellisuutemme peilaa tätä mikrokosmisella tasolla laajempien ykseyskokemusten kautta.


Laajennumme yhdistyäksemme pysyvästi tulevan itsen kanssa. Entisen, nykyisen ja tulevan itsen jumalainen avioliitto luo kristallisiltoja uuden Maan alustaan. Olemme kuulleet monta vuotta "ruumiillistuminen ensin". Oleminen tässä kokemuksessa tässä nyt-hetkessä, ja antautuminen tuntemattomalle on avain näiden siltojen avaamiselle kaikkien puolesta.


Tämä on lisätodiste alempien aikajanojen luhistumisesta nollapisteeseen – keskitymme siihen, mitä meistä on tulossa, ei siihen, mitä olemme olleet. Se nopeuttaa myös jakautumista, ja jokaisesta joka kokee seuraavan tason uuden valokehon, voi tuntua siltä, että näytämme toteen, mikä on mahdollista, siirtymällä vaiheittain korkeampaan taajuuteen. Tätä kokemusta tukevia energioita tulee toukokuun puolivälissä. Enemmän siitä pian.


>Kristus-tietoisuuden siltaHenki-muodossa-mallit muuttuvat, kun korkeamman värähtelyn todellisuudet tulevat ulottuville. Soveltuvat mallit jotka tekevät sillan maailmojen välille, kuten kosminen aurinko-Kristus, ruumiillistetaan joukkona, kun nämä itsen uudet mallit yhdistyvät. Se on hyvin erilainen tuntemus, hyvin erilainen kokemus kuin, miten Kristus on määritelty menneisyydessä.


Ensisijaisen ylösnousemusaikajanan muuttumisen myötä viime vuonna, luomme nyt korkeampia mahdollisuuksia ja laajempia kokemuksia kollektiiville. Kristus-tietoisuus on silta maailmojen välillä, minkä vuoksi sillä on pelastajan sivumerkitys ja mestarit sanoivat, että tekisimme "kaiken tämän ja enemmän" . Aivan kuten ensisijasta Kristus-ylösnousemusaikajanaa, käytämme sitä porttina uuteen kokemukseen, koska se tekee sillan ulottuvuuksien ja tiheyksien välille. Minä olen avoin ovi.


Luomme uusia perustoja tämän käytävän aikana, uusia malleja siirtämään meidät uuteen kokemukseen. Kun ruumiillistajat hylkäävät vanhat määritelmät itsestä, nousemme menneisyyden mallien yläpuolelle. Löydämme ja otamme vastaan "inkarnoitunut Luoja" -kykymme, harmonisoidumme kaiken jumalaisen palvelemisen kanssa ja luomme korkeampia kehityskaaria kaikille osallisille.


>Identiteetittömyyskiriisi – ota tuntematon avosylin vastaanIdentiteetti oli sidottu egon mentaali- ja tunnerakenteisiin. Ykseystietoisuuden täyden ankkuroimisen myötä tulee nyt aidon itsen puhdistaminen, irtipäästäminen ja paljastaminen. Vanhat valostandardit eivät määrittele meitä, ja monille tähtisiemenille tämä avaa täysin sisäiset portit seuraavan tason luovuudelle. Korkeavärähteinen luominen yhdessä evoluutiolle antautumisen kanssa voi olla voimakas siirtymävaihe. Hengitä, meditoi, ole luonnossa ja anna valon muuttaa sinua.


Kun antaudumme ajankohtaiselle transformaatiolle, Lähde paljastaa uuden kristallisen olemistavan. Tässä on suurta vapautta, ja vapaus on niiden galaktisten tähtiporttien tarkoitus, joista kuljemme.


Korkeavärähteisen heimon kollektiivivalinta ruumiillistaa ykseys/Kristus/kristallitietoisuus ja yhdistyä korkeampaan itseensä on saanut aikaan valtavaa nopeutumista. Tämä hajottaa uskomuksia ja malleja, jotka eivät sovellu uusiin todellisuuksiin ja korkeampiin aikajanoihin. Tästä syystä hyvin monet tuntevat autuutta ja itsen häviämisen. Viimeinkin pystymme todella antautumaan tuntemattomalle.


Toisia palvellessa päästämme irti henkilökohtaisesta agendasta kaiken palvelemiseksi. Tämä käytävä pyytää meitä ankkuroimaan 5D:n, 7D:n ja 9D:n. Vaikutukset tietoisuuteemme ovat selviä. Kadotamme henkilökohtaisen identiteetin ja omat agendat. Mustamme Luojatilamme ja ilmennämme kollektiivisia kokemuksia yhtenä puhdistuneena olemuksena. Uskaltaudumme tuntemattomaan kokemukseen korkeampien tilojen säilyttämisestä fyysisyydessä. Autuudesta, jumalaisesta rakkaudesta ja jumalaisesta ykseydestä tulee jatkuvaa ja horjumatonta.


>Muinaisten rakenteiden ja koodauksen aktivointiPortinvartijat ja verkkotyöläiset ovat keskittyneet syvien muinaisrakenteiden aktivoimiseen syvällä Gaian pinnan alla. Me laitoimme nämä paikoilleen auttamaan ylösnousemuksemme ruumiillistumis- ja kristallisiltavaiheessa. Kristallikoodien – tuon ainutlaatuisen energian jota huokuu planeetasta tässä nyt-hetkessä – vapautumista Gaiasta voimistavat kristallikerrostumien, akviferien ja maanalaisten muinaisrakenteiden aktivoidut koodit. Saatatte huomata tämän 5D/7D-taajuuden läsnäolon ja tunnun, joskus odottamattomissa paikoissa. Tämä on uuden Maan verkkojärjestelmän vahvistumista, mikä leviää Gaian ylösnousseen ulottuvuuden kenttien ja uusien magneettilinjojen kautta.


>Häviävät todellisuudet ja jakautuminenJakautuminen on arkaluontoinen keskustelunaihe. Se laukaisee usein tuomitsemista ja uskomuksia, minkä vuoksi päätän olla puhumatta siitä. Se on, mitä on. Kun siitä tulee selvempää kollektiiville ja sivuvaikutukset tuovat eriskummallisia tapahtumia henkilökohtaisesti ja globaalisti, meille annetaan tilaisuus olla täysin tietoinen ylösnousemusvalinnoistamme, aikajanavalinnoistamme ja jumalaisen palvelun valinnoistamme.


Olemme kaikki yhtä – jakautuminen on tilapäinen vapaan valinnan kokemus, aivan kuten erillisyys oli väliaikainen kokemus. Pankaa merkille, miten ykseystietoisuuden paluu hävittää tuhansien, miljoonien vuosien kokemukset tiheydessä kaukaiseksi muistoksi. Omalle tietoisuudelleni tämä on ylösnousemuksen siunaus – vapaus siirtyä täysin uuteen olemistapaan tuomitsematta tai ilman jäämää siitä, mitä menneisyydessä on tapahtunut. Poissa. Täysin.


Jakautumisen globaalit sivuvaikutukset voivat olla haastavia jollekin. Säilytä jumalainen neutraalisuus, kun heijastuksista tulee voimakkaampia kollektiivissa. Kaikki tehdään antamaan globaalille kollektiiville tilaisuus harmonisoitua rakkauteen pelon sijasta. Jotkut tapahtumat ovat motivoivia, jotkut heijastuksia ykseystietoisuudesta, mitä täytyy muuttaa maailmanlaajuisesti.


Nämä todellisuudet ovat syviä. On viisasta olla tuomitsematta merta pinta-aaltojen perusteella luullen, ettei ole muuta.


Pysy notkeana kummallisuuden läpi, huomaa, milloin tunteesi laukaistaan, ja tee sisäinen työ. Antaudu fotoniautonomialle ja avaudu jumalaisen rakkauden autuudelle. Jumalaisen rakkauden autuus kasvaa. Se ottaa valtaansa alemman itsen tämän vaiheen aikana sekä kirjoittaa alempien todellisuuksien yli kollektiivisesti.


>Globaalien ykseysmeditaatioiden kaksivuotispäiväEnsi sunnuntai merkitsee kahta vuotta viikoittaisia ykseysmeditaatioita! Kaksi vuotta olemme rakentaneet tätä puhtaan tietoisuuden kenttää ja yhdistäneet moniulotteiset itsemme, palvellen jumalaisesti kaikkien halukkaiden sydänten ylösnousemusta.


Jatkamme Gaian ja ihmissydänverkon vahvistamista lisäämällä rauhaa, kristallitietoisuutta ja ylösnousemusta. Osallistu sunnuntaina globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 8.11., 11.11 ja 17.11 PT. Levitä sanaa – tämä on korkeavärähteisen heimomme kanssaluomista ja se laajenee jatkuvasti. Liity veljiisi ja sisariisi kanssaluomaan korkeimpia lopputuloksia kaikille osallisille, vahvistamaan 5D-Kristus-aikajanoja ja parantamaan omaa ylösnousemuskokemustamme.


Valosta tulee hyvin voimakasta joinain hetkinä. Nukkuminen, luonto, luovuus ja yksinkertaisuus ovat siunauksia tämän vaiheen aikana. Muista, ettet ole valon uhri – olet sen kanava. Edistä virtausta. Tue kehoa, Gaiaa ja kollektiivia käsittelemään tämä jatkuvasti lisääntyvä virta.


Siunatkoon, uudistakoon ja puhdistakoon tämä jumalainen valo koko luomakunnan jumalaiseen olemiseen. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

 No.9331

File: 1525260843881.jpg (61,42 KB, 732x959, 9ea00d34.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Seuraavassa on jyväsiä pohdittavaksi ja meditoitavaksi, sillä vain sinä voit tietää totuuden, riippuen siitä, missä olet omassa evoluutiossasi/ylösnousemuksessasi.


Miten vetäydyt kaksinaisuusmaailmasta – tuosta erimielisyyksien, ahneuden, karman ja kaikkien niiden asioiden maailmasta, jotka tulevat syvästä uskosta erillisyyteen? Päästä irti syvään juurtuneista uskomuksistasi, että niitä edes on, sillä Uudessa niitä ei ole. Vain päästämällä irti näistä uskomuksista voit astua Uuden porteista. Auttaa, kun näkee, että jokainen näistä vanhoista uskomuksista, on harhakuva eikä harhakuvilla ole valtaa sinuun. Sinä pidät ne elossa valittamalla ja kiinnittymällä näihin erillisyyden, vanhan matriisin aspekteihin. Sitten kun olet päästänyt irti kaikista erillisyysaspekteista, voit olla Uudessa. Miten? Pidä ajatuksesi positiivisina ja korkeina, rakasta itseäsi ja kaikkia muita, sillä olette yhtä, ja päästä irti pelosta ja tuomitsemisesta. Sinua eivät kontrolloi toiset tai se, mitä vanha maailma haluaa sinun uskovan. Sinulla on vapaa tahto olla, kuka ja mitä valitset. Uskomalla kaiken, mitä näet ja luet, viivytät vain omaa astumistasi Uuteen, sillä ellet ole vain rakkautta, Uusi pysyy ulottumattomissasi. Et voi olla vanhaa ja Uutta samanaikaisesti, ja kuitenkin olemme kaikki jatkumolla, kun päästämme irti ja integroimme Uutta sisällemme. Tee jokin valinta. Mitä päätät kokea?


Sinulla saattaa olla ohikiitäviä vilauksia Uudesta. Kuitenkin niin kauan kun uskot kaikkea ja kaikkia, et ole Uudessa, ellet käytä omaa erottelukykyä tietääksesi, mikä resonoi kanssasi ja mikä ei. Totuus sinusta on puhdas rakkaus – kaikki muu on valheellista. Kuitenkin erillinen ego roikkuu kiinni valheellisessa, harhassa. Saatat leikkiä Uudessa olemisella, kuitenkin kummassakin maailmassa oleminen aiheuttaa hajaannusta sinussa. Haluat uskoa, että olet vain rakkautta – kuitenkin saatat ihmetellä, miksi epäilet ja miksi et ohita synkempiä ajatuksiasi. Tämä on erillisyyden aspekti. Ei ole hyvää ja huonoa, meitä ja heitä, oikeaa ja väärää, jne. Nämä ovat kaikki esimerkkejä erillisyydestä. Saatat miettiä, oletko todellakin jumalainen – kuitenkin sinulla on edelleen alempia ajatuksia ja tunteita. Muista, että olemme kaikki siirtymässä. Korkeampi totuus on, että olet jumalainen. Piste. Hyväksy erillinen egosi ja anna se olla sielusi ilmaisija. Kerro sille, ettei sen tarvitse taistella tai vastustaa, sen ei tarvitse roikkua vanhassa, sen ei tarvitse tuntea erillisyyttä sieluun, sillä todellisuudessa se ei ole erillään. Vain silloin kun lasket älysi varaan, voimaannutat erillistä egoasi.


Tiedä, että kun korkean ulottuvuuden energialatauksia virtaa sinuun, ne ovat neutraaleja. Riippuu sinusta, annatko latausten voimaannuttaa positiivisuuttasi vai negatiivisuuttasi. Lataukset voimaannuttavat sitä, missä tietoisuutesi on. Niinpä jos tunnet negatiivista itsestäsi, muista ja/tai maailmasta, lataukset korostavat sitä. Jos sinulla on vain positiivisia ja rakastavia tunteita ja ajatuksia, lataukset voimaannuttavat tätä. Se riippuu sinusta. Mikä on valintasi? Kuka olet? Mitä tietoisuutta projisoit maailmaan – Uutta vai vanhaa tietoisuutta? Kun lataus tapahtuu, se tuo esiin lisää irtipäästettävää ja transformoitavaa, riippumatta siitä, onko henkilön tietoisuus positiivisessa vai negatiivisessa. Se tuo irtipäästettäväksi lisää, mikä ei ole rakkautta, ja sinkoaa ulos mukavuusalueelta. Sitten asiat muuttuvat.


Tietoisuuteen tuodaan vanhoja uskomuksia ja solumuistoja syyllisyydestä ja häpeästä. On tärkeää ottaa vastuu kaikista valinnoistaan. Lapset eivät ole uhreja, hekin valitsevat … oivaltavat he sen tai eivät. He valitsevat olosuhteet, jotka auttavat heitä kehittymään. Lapset eivät ole uhreja, he ovat sieluja. Valitsemme kaikki kokemuksia, jotka auttavat meitä kasvamaan ja kehittymään. Tuomme usein esiin, erityisesti lapsena, kokemuksia muista elämistä.


Valolataukset auttavat meitä päästämään irti näistä traumaattisista elämistä ja näin karmasta. Emme ole sidottuja mihinkään vanhoihin tarinoihin. Itse asiassa meidän tehtävämme on vapauttaa itsemme vanhoista malleista ja uskomuksista. Minua on henkilökohtaisesti opastettu lukemaan kirjoja naisista, joita on väheksytty, hyväksikäytetty ja tapettu sen vuoksi, että he ovat olleet omassa voimassaan. Tämä on ollut sieluni tapa auttaa minua päästämään irti näistä muiden elämien vanhoista malleista, kun tämä ei ole totuus minusta tai sinusta. Tiedä kuitenkin, että kaikki mitä on tapahtunut tässä elämässä tai muissa elämissä, on ollut korkeimman evoluutiomme vuoksi. Jos jatkamme edelleen jotain mallia ja tunnemme syyllisyyttä tai syytämme itseämme tai toisia jostain, se on tönäisy päästää irti ja olla rakkautta, voimakas ja vastuussa kaikesta, mitä olemme valinneet. Kaikki energia mitä tuodaan tietoiseen itseen, on tarkoitus vapauttaa ja transformoida rakkaudeksi. Meitä pyydetään katsomaan syvemmälle kaikkeen, mitä tapahtuu ja on tapahtunut, sillä siinä on viesti meille.


Silloin kun koet jonkin suuren muutoksen, kuten ihmisten lähteminen pois tai muutos liiketoiminnassa tai vauraudessa, katso syvälle löytääksesi syvemmän viestin, syvemmän totuuden. Tunne kaikkea – älä käytä älyä totuuden kertomiseen, sillä se ei voi kertoa. Jos pystyt menemään syvälle joka olosuhteeseen, vapaudut kahleista, jotka sitovat sinut vanhaan, ja olet todella vapaa. Vaikka on ollut paljon irtipäästämistä, nyt menet syvemmälle, sillä totuus on spiraali. Muutos ei ole nynnyjä varten. Se vaatii suurta vahvuutta, rohkeutta ja luottamusta. Muutos ei ole rajallinen – se kehittyy mukanasi ja tuo sinut lähemmäs ja lähemmäs Lähteenä olemista … sisäisenä Lähteenä. Olemme ruusuja. Ruusut avautuvat sisältä.


Useimmat eivät halua päästää irti harhakuvistaan. Useimmat eivät tietenkään halua tulla riisutuksi alasti, joten he roikkuvat kiinni harhakuvissaan. Jos kaikki elämässä on harhaa, mitä on jäljellä? Sinä Lähteenä on jäljellä, ja sille voit rakentaa, kuka päätät olla. Miten? Keskityt vain sieluolemukseesi ja siihen, mitä haluat tuntea. Jos haluat tuntea rauhaa, anna kaikessa olla kyse rauhasta elämässäsi. Tämä merkitsee, että annat kaikkien ajatustesi, tunteidesi ja tekojesi olla rauhaa, ilman epäilyä tai tuomitsemista, etkä valitse muuta kuin rauhaa. Jos haluat tuntea iloa, annat kaikkien ajatustesi, tunteidesi ja tekojesi olla iloa. Kun keskityt siihen, mitä haluat tuntea, kaikki mikä on vastoin sitä, tuodaan pintaan transformoimista varten. Jatkat transformoimista, kunnes jäljellä olet vain sinä – Lähde.


Muutos ei ehkä ole aivan sitä, miten kuvittelet sen, mutta se on aina, mitä tarvitaan … jos haluat oikeasti ylösnousta. Luovu odotuksistasi, millaista se on, ja virtaa sen kanssa, mitä annetaan, sillä luultavimmin se on jotain, mitä et odottanut. Kuitenkin se on jotain, mikä auttaa sinua siirtymään pois vanhasta ja mukavasta ja kehittymään.


Leiki/visualisoi, että seisot mahtavan Ozin edessä (tai jonkun jota pidät voimakkaampana ja tietävämpänä kuin sinä, kuten opas tai sielu tai opettaja). Hän sanoo: "Anna minulle jotain, mistä haluat päästää irti." Teet sen ja sitten hän sanoo: "Anna minulle jotain lisää." Tämä jatkuu, kunnes sinulla ei ole enää mitään annettavaa. Tätä sinulta pyydetään. Miltä tuntuu olla ei-mitään ja omistaa ei-mitään?! Pelottaako? Anna myös tämä. Tämä pieni harjoitus kuvaa todellista irtipäästämistä – se ei ole vain älyllinen harjoitus, vaan auttaa sinua todella päästämään irti. Täyty irtipäästämisen jälkeen jumalaisella rakkaudella, sillä olet luonut tyhjiön, joka täytyy täyttää rakkaudella.


Äly on harhaa, kuitenkin useimmat seuraavat vain älyään (joka tuntee vain entiset kokemukset) eikä sydäntään. Sydämensä seuraaminen merkitsee, että tunnustelee asioita – ei vain reagoi automaattisesti tavalla, jolla on aina reagoinut. Intuitio on sydäntä – se on tuntemista, ei ajattelemista. Aito intuitio on Uutta, sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut sinulle. Intuitio voi tuoda sinut johonkin paikkaan, kuitenkin ilman toimeen ryhtymistä homma on kesken. Teko voi olla aikomus – ei älyllinen aikomus, vaan sydämen aikomus … tunnet sen. Mitä jos ei ole aikomusta ja tunnet vain tyhjyyden? Anna sen olla ok. Luota, että sinua opastetaan – intuitio on opastuksesi.


Muuttuminen ei tapahdu hetkessä tai silloin kun ajattelet, että sen pitäisi. Ylösnousemus on jatkuva ja ääretön. Ei ole mitään tavoitetta, paitsi kehittyä. Jokainen valintasi auttaa kehittymään tai taantumaan. Kukaan ei tee tätä puolestasi. Olet yksin vastuussa omasta evoluutiostasi. Tämä vaatii sinua olemaan hereillä ja tietoinen kaikista valinnoistasi. Et voi kehittyä älyä käyttäen. Sinun täytyy tunnustella kaikki valintasi selkeyden kera. Kysy: "Auttaako tämä vaihtoehto minua kehittymään vai taantumaan?" Tunne sydänalasi joko laajentuvan tai supistuvan. Laajentuminen = kyllä. Supistuminen = ei. Tee rauhallisesti tietoinen valintasi.


Jos elämässäsi on jokin haaste, mene syvälle siihen ja tunne tuo oppiminen. Vaikka se olisi toinen ihminen, joka peilaa sinulle, minkä olet torjunut tai mitä olet vastustanut, se on tilaisuus transformoida tuo energia sisälläsi. Äly kehottaa meitä juoksemaan toiseen suuntaan – sydän kehottaa meitä olemaan kärsivällinen ja katsomaan sisältä, sillä et olisi vetänyt sitä puoleesi, jos olisit vapaa tuosta vanhasta mallista, joka luo edelleen elämässäsi. Reagointi on kieltämistä, tuomitsemista ja vastustamista. Tietoinen toiminta on olla kiinnittymättä tuohon energiaan tai olla vastustamatta sitä ja ottaa huomioon, että se mitä erillinen ego haluaa paeta, on juuri se asia, jonka sielu haluaa sinun näkevän. Vanha sanonta kuuluu: "Se pysyy, mitä vastustat." Se on totuus, sillä kun vastustat jotain, se menee suoraan takaisin alitajuntaan, jossa se luo jatkuvasti, kunnes tartut siihen ja transformoit sen rakkaudeksi.


Luota, että sinua tuetaan ja opastetaan kaikissa sydänvalinnoissasi. Jokainen sydänpohjainen valintasi auttaa kaikkia, sillä jaat automaattisesti sen, mitä olet sisällä. Värähtelysi eheyttää tai kuluttaa. Mikä on valintasi? Sain äskettäin upean yhteyden henkilöön, joka asuu muualla päin maailmaa. Nimittäin ei tarvitse olla fyysisesti läsnä rakastaakseen ja ollakseen rakastettu, sillä rakkaudella ei ole mitään rajoja tai sääntöjä. Vedät puoleesi, mitä olet, ja heijastat samaa.

 No.9332

File: 1525260853760.jpg (33,62 KB, 500x438, 7ec.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Useita viikkoja peräjälkeen meitä on pommitettu kosmisella, taivaallisella ja aurinkoaktivoinnilla toisensa jälkeen, mikä on aiheuttanut niin suurta nopeutumista, että on usein tuntunut, ettei meillä ollut riittävästi aikaa nousta hengittämään ilmaa, ennen kuin meille paiskattiin seuraavat koodit. Näiden valtavien valolatausten tulokset ovat aiheuttaneet niin paljon sisäistä muutosta, että tietyt aspektimme joiden kera astuimme maaliskuuhun, eivät ole tunnistettavia enää huhtikuussa. Itse asiassa, jokainen tämän vuoden neljästä ensimmäisestä kuukaudesta on tuntunut kokonaiselta elämältä.


Pimennyksistä päiväntasaukseen olemme liikkuneet poikkeuksellisen syventymis- ja laajentumisjakson läpi – intensiivinen valmistautuminen mystiseen avioliittoon vihkimiseen. Päiväntasauksesta pääsiäiseen ne jotka olivat valmistautuneita, aktivoivat nousseen Kristuksen henkiinheräämiskoodit jumalaisen täydellistymisemme, korkeamman ja alemman itsen ja feminiini- ja maskuliinipolariteetin pyhän yhdistymisen, kautta. Pääsiäisestä (Oinaan) uuteen kuuhun olemme integroineet aktivoituja ylösnousemus/henkiinheräämiskoodeja DNA:ssamme, kun alamme mukautua uudelle tietoisuustasolle ja omaksua sen laajuuden, mitä olemme juuri käyneet läpi.


Jossain kaiken tämän keskellä meitä esti myös erittäin tarpeellinen neurologinen uudelleenkartoitus Merkuriuksen perääntymismatkan aikana. Meidät kytkettiin täysin irti, mikä antoi jokaiselle meistä kyvyn katkaista yhteydet perusteellisesti ja irrottaa täysin kaikki ne monet johdot ja langat, jotka yhdistivät meidät vielä vanhaan mentaalimatriisiin.


Tämän massiivisen hankkeen tulokset ovat edelleen paljastumassa. Perimmiltään se kuitenkin vapautti meidät kaikista valheellisista valtarakenteista ja antoi meille käyttökelpoisen vaihtoehdon kiinnittyä aitoon Lähdevoimaamme … reitittää uudelleen henkilökohtainen elämävoimamme valmisteluna langattomuuteen.


Siis kyllä, 2018 on potkinut meistä paskaa ulos tähän mennessä … mutta näin on, koska 1) olemme valmis siihen ja 2) saavuttaaksemme taajuuden, joka tarvitaan jumalaisen suunnitelmamme toteuttamiseen, meidän täytyy kyetä omaksumaan valtavia valomääriä. Tässä kirjoitamme käsikirjoituksen uudelleen koko ihmiskunnalle, sellaisen joka sisältää totuuden alkuperästämme ja täydestä biologisesta potentiaalistamme.


Tämän kuukauden ensimmäisen puoliskon fokus oli integrointi lepäämällä sisäisessä pyhätössämme. Huhtikuun toisessa puoliskossa aloitimme intensiivisen jälleenrakennusvaiheen ja uudistamme itsemme, tilamme ja elämämme astian majoittamaan sisäisen nousseen Kristuksen, valmisteluna "pyhän lapsen tulemiselle". Ja nyt kun siirrymme toukokuuhun, alamme yhdistää näitä rakennemuutoksia jokapäiväisen elämänne, kehonne ja maailman järjestelmiin … ja samaan aikaan teemme uuden tason suunnitelmaamme kokonaisuuden palvelemiseen uudella tasolla.


Siirrymme syvemmälle sielumme polun ja tarkoituksen aitoon merkitykseen ja Skorpionin täysikuun jälkeen kuukauden lopussa (29.4.) – jolloin tämä kaikenkattava uudestisyntymäprosessi kulminoituu – alamme juurruttaa omistautumistamme Palvella (isolla P:llä) puhtaan Lähdesuhteen paikasta.


Kun tulemme kokemaan fyysistä elämää liitossa Lähteen kanssa, opimme omakohtaisesti, mitä merkitsee käyttää universaalia tai kosmista Itseä … käyttää olemassaolon perimmäistä syytä … "jumalaisen sopimuksemme" tulkitsemiseen. Tästä aidon/jumalaisen yhteyden paikasta tiedämme, että elämämme ainoa tarkoitus on Palvella kokonaisuutta … toisiamme, Maata, galaksia, kosmosta, Kaikkeutta. Mikään vähemmän ei tyydytä meitä täällä.

 No.9334

File: 1525407991666.png (115,32 KB, 285x289, Kuvakaappaus 2018-03-17 12….png) ImgOps Google iqdb

Ei ainoastaan planeetta koe ilmastomuutosta, ilmaston lämpenemistä, vaan myös planeetalla tapahtuu ilmastomuutos. Kaikki asukkaat tuntevat Maan päälle tulevan valon jossain määrin, mutta useimmat ihmiset tunnistavat sen jonkin olemisena pielessä. Monet näkevät sen maailmana, joka on tullut hulluksi, liian monina ristiriitaisina energioina, korkeimpien tasojen korruptiona. Jotkut newagelaiset uskovat, että kyse on pimeistä voimista. Monet uskonnot näkevät sen lopunaikoina, Jumalan vihana meitä kohtaan, kun emme noudata hänen sääntöjään.

Aivan kuten tämä valo on häirinnyt meidän kehoamme ja henkilökohtaista elämäämme useita vuosia, sillä on omat tapansa myös toisten ihmisten kanssa. Se tuo esiin ristiriitaenergiat ihmisten kehoissa. Ja niitä esitetään, kun näemme asioita tulevan valoon uutisissa. Korruptio, naisviha, rasismi, homofobia ja muukalaispelko nousevat pintaan. Tuntuu siltä, etteivät ihmiset pysty piiloutumaan. Heidän epärehellisyytensä näkyy.

Ajankohtainen polarisoitunut poliittinen, yhteiskunnallinen, kulttuurillinen ja uskonnollinen ilmasto ovat vain oireita kuilun kasvamisesta ryhmien välillä – niiden jotka ovat kiinnostuneita todellisesta muutoksesta ja niiden jotka haluavat jäädä jumiin.

Olemme nähneet sitä henkilökohtaisissa suhteissamme. Ne jotka ennen tuntuivat olevan samalla aaltopituudella kanssamme, tuntuvat olevan nyt universumien päässä. Emme enää suvaitse niitä toisten asenteita ja käyttäytymistapoja, joita ennen siedimme.

Se ajatus, että henkiset olennot ovat kaikkea rakastavia ja kaiken hyväksyviä, voi ohittaa totuuden henkisestä heräämisestä – että herännyt ihminen on hyvin tarkkanäköinen. Herännyt ihminen nauttii kaikenlaisista ihmisistä ja välillä tyhjänpäiväisestäkin keskustelusta, mutta kun kyse on ihmisistä, jotka ovat intiimi osa elämäämme, ei ole valtavaa kiinnostusta kärsiviä tolloja kohtaan. Itse asiassa, ajan kuluessa tuollaiset energiansyöjät eivät ole enää vaikutuspiirissämme.

Ehkä kysytään, eikö valon pitäisi tuoda ihmiset enemmän harmoniaan toistensa kanssa. Sen sijaan näemme nyt enemmän jakautuneisuutta, kuin kukaan meistä muistaa elämänsä aikana. Aina suurimmista organisaatioista intiimeimpiin suhteisiin saakka. Pariskuntia eroaa poliittisten erimielisyyksien vuoksia.

Mutta tämä johtuu siitä, että näemme, ettei noissa erimielisyyksissä ole kyse vain politiikasta, vaan ydinarvoista. Nuo arvot paljastuvat kaikkien nähtäväksi. Erityisesti ns. pimeämmät arvot. Äläkä yhtään epäile – noita arvoja ja ominaisuuksia on aina ollut. Ne verhottiin ajan kuluessa ja jopa hyväksyttiin, mutta nyt kätketyt asiat paljastuvat valossa.

Naapurini joka on Argentiinasta, sanoi, että hän on kaikkien Amerikan vuosiensa aikana tuntenut harvoin syrjintää alkuperänsä tai värinsä vuoksi. Mutta nykyisen hallinnon aikana hän on kokenut ihmisten silmäilevän häntä epäilevästi, siirtyvän kauemmas ja joidenkin jopa kieltäytyvän palvelemasta häntä kaupoissa ja muissa julkisissa paikoissa. Hän on nainen, joka on aina uskonut amerikkalaiseen järjestelmään sopeutumiseen ja opettanut myös lapsilleen oman tunteensa. Niinpä tämä vaivaa häntä. Hän ei ole koskaan ennen kokenut samanlaista avointa vihamielisyyttä.

Ja tietysti näemme sitä miesten ja naisten, heteroseksuaalien ja homoseksuaalien, republikaanien ja demokraattien, vasemman ja oikean, konservatiivien ja liberaalien ja eri uskonnollisten ryhmien välillä – ja luettelo jatkuu.

Tuntuu tapahtuvan paljon, mutta yksinkertaistettuna se on vain galaktisen tarinan esittämistä. Ihmiset ulkoistavat ratkaisemattomat tunteensa viholliseen. Niinpä siitä tulee valo vastaan pimeys, maskuliininen vastaan feminiininen, hyvä vastaa paha. Ja henkilökohtaisemmalla tasolla vihollinen voi olla ruoka, kaikkien syömistensä tutkiminen tarkkaan tai fyysinen keho. Uskoen, että se pettää heidät.

Siinä ei ole oikeastaan mitään uutta, mutta uutta on sen kuumentuminen. Ilmaston lämpeneminen on symbolisesti ihmistarinan kuumenemista ja mullistumista.

>VOIT JUOSTA, MUTTET PIILOUTUA


Ne jotka ovat tunteneet jäävänsä marginaaliin, ovat vihaisempia kuin koskaan. Myös ne joilla on periaatteessa kaikki kontrolli ja etuoikeudet, tuntevat itsensä riistetymmäksi.

Keskustelimme erään miespuolisen ystäväni kanssa siitä, miten jotkut valkoiset tuntevat olevansa syrjittyjä, erityisesti valkoiset cissukupuoliset miehet. Niinpä muodostuu ryhmiä, joilla on viha hastaginään. Ystäväni sanoi: "En tajua sitä! Valkoiset ihmiset kontrolloivat kaikkea Amerikassa." Naisena tuo ironia ei tietenkään jää minulta huomaamatta. Mutta tajuan sen. He tuntevat muutoksen enemmän ja enemmän uhaksi ja menettävänsä valtansa ja kontrollinsa.

Missä tahansa leirissä ihmiset ovatkin, he eivät pysty enää kätkemään, kuka ovat. Kun asiat kuumenevat, kaikkien arvoja ja uskomuksia katsotaan suurennuslasilla.

>VALEUUTISET


Ja tässä on mielenkiintoinen osa. Tiedän, että pidät tästä. Ja tiedän, että tiedät jo tämän. Ei yksinkertaisesti ole mitään pelättävää.

Eikö ole kiehtovaa, miten koko tämä valeuutisilmiö vaikuttaa. Kiehtovaa on myös, miten pelkoa on lietsottu hyvin monissa. Pelkoa joka löytää ilmaisun vihana ja raivona. Ja usein siitä seuraa väkivaltaa.

Kuitenkin jos katsomme asiaa lähemmin ja tarkistamme oikeat faktat, huomaamme, että nuo pelot ovat suurimmalta osin perusteettomia. Meksikolaiset, muslimit, mustat, homot, lesbot, muunsukupuoliset, transsukupuoliset ja naiset eivät ole vihollinen eivätkä uhka. Mutta toisaalta todisteiden puuttuminen ei ole koskaan estänyt hyvää salaliittoteoriaa leviämästä.

Mutta todellinen uhka on tietysti muutos. Monet eivät osallistu siihen. Ja ne jotka tuntevat olonsa uhatummaksi, protestoivat äänekkäimmin tällä hetkellä. He yrittävät työntää niitä vastaan, joita he pitävät vaarallisena omalle vapaudelleen. Nekin jotka hyväksyvät valaistuneemman ja edistysmielisemmän ideologian, yrittävät pakottaa muutosta. Puskevat rauhan ja tasavertaisuuden puolesta.

Se on erittäin vanha ja hidas tapa muuttaa asioita – yrittää muuttaa kaikkien muiden mieli. Tiedämme kaikki, että vakaat todisteet jotka ovat selvästi ristiriidassa omien oletusten kanssa, eivät horjuta niitä, jotka pitävät kiinni uskomuksistaan pelon ja suojelutarpeen vuoksi. Kumpikin osapuoli uskoo todella, että oma ideologia on oikea.

>ILMASTOMUUTOS


Kun heräämme ja jätämme tuon kaksinaisen maailman taakse, kamppailemme sen kanssa vielä jossain määrin. Mutta ristiriita on paljon lähempänä – oman mielemme kanssa. Tuo vanha hiilipohjainen mieli yrittää edelleen painostaa meitä valepeloillaan. Se tuntee olevansa vähemmän ja vähemmän tarvittu, ja se pelkää lakkaavansa olemasta. Mutta se on vain tietoisuuskehityksen sivutuote. Sisällämme tapahtuu ilmastomuutos, joka korostaa kaikkia mielen suurimpia pelkoja, jotka tulevat esiin ja ulos.

Jotkut uskovat, että planeetan ilmastomuutos johtuu ihmisistä ja piittaamattomuudesta ympäristöä kohtaan. Ei ymmärretä, että Maa laajenee ylösnousemuksen evoluutioprosessin vuoksi. Vaikka tehtävämme on huolehtia tästä Maasta pitäen sen puhtaana ja saasteettomana, ilmastomuutos tapahtuu ihmisvaikutusten ulkopuolella. Ihmiset olisivat paremmassa tilanteessa, jos he voisivat vain sallia planeetan kalibroitua uudelleen. Tavallaan vain astua pois tieltä.

Taas kerran, ulkoinen on heijastusta sisäisestä. Kun sallimme mielen puuttumatta asiaan tämän sielun, "minä olen" -olemuksen tai ikuisen itsen laajentumisprosessin – miten sitä halutaankin kutsua – sallimme myös tasapainon, joka on ratkaisu kaikkiin ihmisten ristiriitoihin. Meistä tulee eläviä ja hengittäviä esimerkkejä, miten se tehdään sisältä ulospäin.

 No.9335

File: 1525408142994.jpg (153,99 KB, 1024x765, pEXGJy-R.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Joskus elämä näyttää mysteeriltä, ja se pysyy sellaisena, elleivät ihmiset tunnista ympärillään energioita, joista teille ei ole opetettu ja jotka selittävät paljon tuosta mysteeristä. On olemassa suurempi lähde, joka on kirjaimellisesti edessänne. Tämä suuri lähde koputtaa nenäänne (eli jos avaisitte silmänne, näkisitte sen). Tietysti tämä on vertauskuva.

Planeetalla on uutta energiaa, ja kaiken sen uutuus tulee siitä, mitä te olette ihmiskuntana saavuttaneet nostettuanne itsenne ylös menneisyyden ennustuksista. Monet teistä kasvoivat ennustusten kera, jotka kertoivat elämänkiertonne loppumisesta. Koko sivilisaationne ei kestäisi paljon yli vuoden 2000. Sotaisat tapanne saisivat aikaan viimeisen taistelun, ja ihmiskunnan tuhoutuminen tapahtuisi maailmanlaajuisella ydinsodalla. Mutta sitä ei tapahtunut.

Se mitä tapahtui, oli täysin ennustamatonta. Se oli alku kiipeämiselle uuteen ajattelumalliin – muutos johon monet teistä eivät ole valmiita. Tämän vuoksi nyt olisi hyvä aika nähdä, mitä ympärillänne on, jotta olisi enemmän ymmärrystä.

Kutsun sitä "todellisuussipulin kuorimiseksi". Osa siitä mitä kuoritte pois ja mitä tutkitte, on, mitä teille on kerrottu syntymästä saakka monista asioista. Merkittävä kerros jonka kuoritte, on, mitä teille opetettiin Jumalasta. Toinen kerros on, mitä olette oppineet suhteestanne elämän osiin ympärillänne – muihin ihmisiin, yhteiskuntaan jossa olette, ja siihen toimintamalliin jota ajattelette elämänä.

Mitä jos kuoritte olemassa olevan todellisuutenne sipulia ja sattumanvaraisen muutoksen sijasta näette elämässänne synkronismia? Mitä jos näette totuuden, jota teille ei koskaan opetettu, sellaisen jonka suunnittelussa kenties autoitte? Mitä jos tämä näyttäisi osan siitä, miksi olette täällä? Muuttaisiko se elämänasennettanne? Sen sijaan että sattumanvaraiset olosuhteet heittelevät teitä, olette itse asiassa sen kontrollissa, minkä suunnittelussa olette auttaneet! Vau! Kaikki tuo tuli vanhan informaation kuorimisesta pois.

Olemme sanoneet tämän aiemmin. Olette tänä päivänä energiassa, joka muuttaa yhteiskuntaa aivan silmienne edessä. Nytkin näette sitä uutisissanne joka päivä. Yhtäkkiä rehellisyys tietyissä tilanteissa nähdään eri tavalla. Melkein kuin verho olisi vedetty sivuun ja tilanteet, jotka eivät ole olleet rehellisiä vuosisatoihin, paljastetaan vasta nyt! Oletteko huomanneet?

Opetuksemme on ollut tämä: asiat jotka ovat olleet vanhassa ja synkemmässä energiassa aioneita, eivät voi jatkaa olemassaoloaan valossa. Miten siis kuvaisitte tuota uutta toimintamallia? Mikä sen nimi on? Monet ovat käyttäneet nimeä "valaistumisevoluutio". Vertauskuva on, että valo sytytetään pimeässä paikassa, eikä tässä ole kyse vain henkisistä asioista. Kyse on monista piirteistä kulttuurissanne, ja kaikki tämä saa aikaan energioita ja reaktioita, joita ette odottaneet.

Olemme kertoneet teille, että tämä uusi energia vaikuttaa kaikkeen. Lopulta näette jollain tasolla kaikkialla tapahtuvan sitä, mistä puhun. Näette sitä yrityksissä, näette sitä pankkitoiminnassa, näette sitä hallitusohjelmissa, näette sitä politiikassa ja näette ihmisten reagoivan täysin eri tavalla uusiin rehellisyys- ja myötätuntoenergioihin.

"Kryon, miten kauan tässä kestää?" Taas kerran vastaus on "kyllä". Olen antanut teille sen mahdollisuuden jonka tulevaisuus voi tuoda, ja te kontrolloitte sitä täysin. Se vauhti, miten nopeasti ihmiskunta alkaa luopua vanhoista ajattelumalleista, riippuu teistä. Miksi se on hidasta? Teistä vain tuntuu hyvältä osallistua siihen, mikä on toiminut erittäin hyvin aiemmin. Tunteenne on tämä: "Näin asiat toimivat! Ei ole mahdollista muuttaa asioiden toimintatapaa, vaikka kertoisit minulle mitä." Vastaus tähän vastalauseeseen on seuraava: on tulossa uusi toimintamalli, joka muuttaa asioiden toimintatapaa. Haasteeksenne siis tulee uskoa tämä totuus ja alkaa pitää silmällä sitä. Näiden muutosten näkeminen lisää sen totuutta, mitä sanomme. Monille se merkitsee, ettei ole ehkä yhtä mukavaa kuin ennen, koska toimintamalli on uusi eikä sellainen, mihin ihmiskunta on tottunut.

Tämä toimintatapamuutos vanhemmasta tavasta eri tapaan saattaa vaatia toistuvaa kuviota "kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin". On asioita, jotka saavat teidät itkemään, ja toiset asiat näyttävät paluulta synkempiin tapoihin. Näin on, koska tämä muutos ei tapahdu Pollyanna-maailmassa. Se edustaa energioiden taistelua, mutta nyt valo on voimakkaampaa kuin koskaan ennen. Ihmiskunta on menossa hyvin vanhasta pimeydestä uuteen valoon. Haluan antaa teille vertauskuvan, jota en ole koskaan ennen antanut, ja se näyttää, mitä todellisuudessa on tapahtunut.

>Vertauskuvallinen shakkipeli


Olette vuosisatoja pelanneet peliä nimeltään "shakki". Niinpä tämä on vertauskuva pimeyden ja valon shakkipelistä. Pidän tästä vertauskuvasta, koska oikealla shakkilaudalla on mustia ja valkoisia hahmoja. Siksi se on hyvä 3D-vertauskuva.

Sanotaan, että tässä vertauskuvassa on pimeän energian pelaajia ja valoenergian pelaajia. Jokainen tätä kuuntelemassa on ollut hyvin kauan valon ja pimeyden pelissä – kaksinaisuustaistelussa. Ajatelkaa tätä oman historianne shakkipelinä. Edustatte laudan valkoisia nappuloita, ja kautta historian olette aina olleet valon puolella. Tässä pelissä jossa on hyvin kiinteät säännöt, yrititte aina toimia tinkimättä, rehellisesti, myötätuntoisesti ja valon kera. Se ei kuitenkaan mennyt lainkaan hyvin. Hävisitte aina. Siirryitte sinne ja tänne, mutta tässä shakkipelissä pimeillä hahmoilla oli aina etulyöntiasema. Itse asiassa säännöt tuntuivat suosivan pimeyttä. Pimeä tietoisuus vangitsi pelaajan, sitten eteni ja lopulta päätti pelin. Te voititte hyvin harvoja pelejä.

Vertauskuvallisesti olette nähneet tämän pelin päättyvän neljä kertaa ihmishistorian aikana. Tämä on vertauskuva neljän aiemman sivilisaation päättymisestä maan päällä kurjasti ja aina piti aloittaa alusta. Tuo pelin loppuminen oli aina intuitionvastaista sille, mitä te halusitte. Mielestänne valon olisi pitänyt voittaa. Kun pimeys voitti, se oli "voittaja saa kaiken" -tilanne, ja tuo voittaja oli tuhoutuminen, kuolema, sota ja matala tietoisuus. Syynä intuitionvastaiseen pimeyden paremmuuteen oli se, mitä olemme sanoneet aiemmin: matala tietoisuus ei näe, mitä sen edessä on. Se ei pysty laskemaan, mitä edessä on, koska sillä ei ole valoa. Kerroimme teille, että "hölmö ei tiedä olevansa hölmö". Sillä ei ole aavistustakaan. Se luulee saaneensa selvää maailmasta, mutta näkee vain sen, mitä pimeä tietoisuus sallii sen nähdä. Se ei myöskään näe, että jos se voittaa, se on ihmiskunnan kuolema.

Toisaalta valkoiset pelaajat tiesivät aina, että valo olisi piilossa ja näyttäytyisi voiton myötä. He tiesivät aina, että sota ei toimi eikä voisi koskaan olla ratkaisu. Kuitenkin sota voitti, uudestaan ja uudestaan. Ei ole koskaan ollut sotaa, joka sai aikaan, mitä se halusi saada aikaan – ei koskaan. Se on ollut aina toimimaton vastaus, joka johti uuteen kamppailuun. Todiste? Jos sota olisi ratkaisu, olisi ollut vain yksi sota. Sen sijaan jokainen sota kylvi seuraavan välikohtauksen siemenen, ja tuli lisää sotaa. Miksi valo ei siis voittanut? Sehän pystyi näkemään ja pimeys ei.

Valkoiset pelaajat työnsivät nappuloitaan pelilaudalla aina rakkauden, myötätunnon, lahjomattomuuden ja rehellisyyden kera. Oli shamaaneja ja viisaita ihmisiä, jotka auttoivat. Oli niitä, jotka tiesivät paremmin. Oli niitä, jotka sanoivat: "Antaa rakkauden tehdä tämän, antaa myötätunnon tehdä tämän." Kuitenkaan valo ei koskaan voittanut. Valo ei voittanut vuosisatoihin.

Sitten tapahtui jotain. Tässä vertauskuvan vanhemmassa shakkipelissä, säännöt siitä, kuka voi liikkua minne ja milloin, olivat aina kallellaan pimeisiin pelaajiin päin. Ihmisluonto suosi pimeitä pelaajia, ja pelko oli työkalu, joka toimi aina. Niinpä vaikka pimeät pelaajat eivät nähneet paljon, heillä oli etulyöntiasema, koska he voivat liikkua eteenpäin käyttäen sääntöjä, jotka huijasivat tai pakottivat laudan valopelaajia. Pelin säännöt suosivat pimeyttä, ja niitä suojeltiin kaiken kustannuksella.

Shakkipelissä jota pelaatte toisten kanssa tosielämässä, on samat säännöt mustille ja valkoisille nappuloille. Mutta tässä vertauskuvassa säännöt muuttuisivat riippuen ihmiskunnan tietoisuudessa. Matalassa tietoisuudessa säännöt olivat aina puolueellisia. Mustat nappulat voivat siirtyä paikkoihin, joihin valkoiset nappulat eivät. Valkoiset nappulat eivät koskaan tienneet sitä ja olettivat sääntöjen olevan tasapuoliset. Mutta ne eivät olleet, ja pimeys hallitsi.

>Suuri muutos


Viidennen ja viimeisen pelin lopussa pimeys oli taas voittamassa. Massatuhoaseet oli taas keksitty ja otettu käyttöön, ja näytti siltä, että uusi huono loppu oli taas tulossa. Tämä oli profetia kulttuuristanne 50 vuotta sitten. Pimeyden epäreilut ja puolueelliset säännöt olivat taas olleet käytössä – tällä kertaa vain ei olisi enää ihmiskunnan uutta alkua. Kun se olisi loppu, Maa olisi pilalla kaiken elämän kannalta. Muinaiset kalenterit laskivat taas kerran 5.200 vuoden sivilisaatiokelloa, melkein loppuun saakka. Kaikki mustat nappulat etenivät taas pelilaudalla ja työnsivät pois valkoisia nappuloita, kuten aiemminkin. Mutta sitten tapahtui jotain – tapahtui jotain esoteerista, kuitenkin energeettisesti ilmiselvää kaikille.

Juuri ennen sitä aikaa, kun Kryon tuli tälle planeetalle, Neuvostoliitto kaatui ja lakkasi olemasta. Ennustettujen lopunaikojen yksi merkittävistä pääpelaajista oli poissa. Tätä ei koskaan ennustettu pyhissä kirjoissanne. Tiesittekö sen? Missä pyhissä kirjoituksissa on ennuste tästä? Etsikää sitä. Sitä ei ole. Tämä oli niin merkittävän erilaista, kuin odotettiin, että esoteeriset älyköt ovat kysyneet: "Voisiko olla monia todellisuuksia ja ihmiskunta siirtyi niiden välillä? Onko jossain maailma, joka tuhottiin, ja olette edelleen siinä? Nousiko ihmiskunta jotenkin tuon mahdollisuuden yli, kenties toisessa universumissa tai ulottuvuudessa, joka meni toiseen suuntaan?" Olemme puhuneet tuosta mahdollisuudesta toisessa kanavoinnissa, ja vastaus oli, että totuus on havainnossa kysymyksestä, joka perustuu lineaariseen ajatukseen siitä, miten asiat ehkä toimivat. Siis onko toinen todellisuus, toinen ulottuvuus?

On multiversumeita. Olemme kanavoineet siitä. On moniulotteisia todellisuuksia. Olemme kanavoineet siitäkin. Olette itse asiassa uudessa todellisuudessa, jonka loitte 80-luvun loppupuolella, ja olette siirtyneet pois vanhempien ennustusten tietoisuudesta. Olette nyt uudessa todellisuudessa, jossa ei ole ennustuksia! Pysähtykää. Mitä se kertoo teille? Kenties olette tosiaankin siirtyneet ulottuvuuteen, jossa Maa ei ole enää sitä, mitä se oli? Kuulkaa, mikään pyhä kirjoitus ei puhu siitä, missä olette tänä päivänä. Oletteko huomanneet? Miltä tämä tuntuu teistä?

Siis eri todellisuuksissa on ulottuvuusmuutos. Se ei kuitenkaan tarkoita, että jatkoitte vanhassa todellisuudessa, yksinkertaisesti siksi että muutuitte dramaattisesti. Sen sijaan vaihdoitte vain todellisuutta – mitä ette ole koskaan ennen tehneet.

Joillekin teistä ei tunnu oikealta. Haluatte kartan, eikö vain? Haluatte jonkinlaisen kartan, jossa sanotaan: "Olet tässä. Tuonne olet matkalla, ja tätä teet nyt." Tässä uudessa todellisuudessa ette kuitenkaan saa sellaista. Siirtyminen edes hieman moniulotteiseen tilaan aiheuttaa kummallisia havaintoja siitä, mitä on oikeasti tapahtunut. Tämä muutos pelottaa joitain.

Mutta on enemmän. Entä shakkipeli? Vuoden 2012 muutoksen myötä tapahtui jotain muuta. Nimittäin tämän valtavan energiamuutoksen myötä shakkipeliin tuli sääntömuutos. Sen sijaan, että mustilla nappuloilla on etulyöntiasema, nyt se on valkoisilla nappuloilla, ja pelkän valon ja pimeyden sijasta valkoisiin nappuloihin sovelletaan tietoisuutta, jota ei ole ennen ollut. Siis kuka kontrolloi shakkipeliä? Te kontrolloitte!

>Uudet säännöt


Suuremman valomäärän ja kehittyneen myötätuntotietoisuuden myötä, muutosprosessi muutti pelisääntöjä. Nyt yhtäkkiä shakkipelin jokainen valkoinen nappula voi monistaa itsensä! Sen sijaan, että menetetään pelaajia, kun pimeys työntää pois laudalta, ne joilla on korkeampi tietoisuus, luovat lisää pelaajia ja lopulta voittavat toisen puolen. Pimeät nappulat voisivat tehdä saman, mutta koska ne eivät näe pimeässä, niillä ei ole aavistustakaan. Uudet säännöt ovat täällä, ja ne suosivat niitä, jotka tuntevat kyvyn luoda uusi itse.

Minäpä kerron teille jotain: ne jotka luovat uusia pelaajia ja toimintamalleja tällä hetkellä, ovat uutisissanne! Näettekö sen? Näettekö, mitä tapahtuu, kun lahjomattomuutta alkaa näkyä eivätkä pimeät ajatukset ja teot pysty enää ryömimään näkymättä pimeässä? Sen sijaan uusi valo loistaa niihin, ja kaikki näkevät ne! Rakas ystävä, sinun täytyy tietää, että tämä on erilaista! Kehotimme teitä pitämään silmällä sitä, ja tässä se on. Nämä ovat shakin valopelaajia, jotka luovat lisää itseään ja voittavat pimeyden shakkilaudalla. Tätä olette te tänä päivänä, vuoden 2012 jälkeen.

Sodan loppuminen ei ole pelin loppu. Se on alku. Tulee aika, jolloin ajatusta toisten ihmisten tappamisesta ratkaisuna mihinkään pidetään toimimattomimpana ja barbaarisimpana asiana, minkä kukaan ihminen voisi koskaan tehdä. On mahdollisuus tulevaan Maahan, joka vain lukee näistä asioista ja näkee niitä vain vanhoissa uutisraporteissa.

Rakkaat ystävät, kun heräätte ja kuoritte vanhojen sääntöjen ja vanhan todellisuuden sipulia, näette sen hämmästyttävän voiman, joka teillä on sisällä. Tuo voima tuli kirjaimellisesti tähdistä. Voima? Kuunnelkaa tätä: kun oivallatte, mitä tietoisuutenne pystyy tekemään, oivallatte, että sairaus ei voi selviytyä valaistuneessa kehossa. Mitä? Tarkoitatko, että tietoisuus voi muuttaa kehon kemiaa? Kyllä, ja tämä on ollut opetuksemme melkein 30 vuotta. Monet planeetan alkuperäisasukkaat ovat tehneet tämän ja tekin teette. Siis mitä parantaja siksi tekee? Parantaja on tietoisuusvalmentaja! Sen sijaan, että autetaan sairauden poistamisessa, opetus on, miten luodaan kehokemia, joka ei päästä sitä koskaan sisään!

Tämä ei tapahdu huomenna, rakkaat ystävät. Olette hädin tuskin kääntyneet kulmasta niinä vuosina, jotka olette käyneet läpi vuoden 2012 jälkeen. Siis on edelleen vaikeaa, eikä kukaan pidä muutoksesta. Valotyöntekijät, kun sanon, että koette uuden toimintamallin, se on hyvin totta monille teistä. Tämä on niin erilaista monille teistä, että jotkut ovat sanoneet: "En pysty tekemään tätä. On liian vaikeaa, vaikka olemme pyytäneet ja halunneet sitä elämien ajan." Oletteko yllättänyt, että tämä muutos on vaikea?

Haluan kertoa teille jotain, kun lopetamme. Pääasiassa tämä muutos on mielestänne hyvin vaikea, koska se on kaiken tuntemanne muokkaamista. Aina on vaikeaa, kun muutetaan toimintamallia, järjestelmää, asioiden tapaa toimia tai asioiden tapaa olla. Teissä on se osa, joka kysyy: "Miksi? Miksi meidän täytyy muuttua?" Vastaus on erilainen kuin mikään, minkä olette kuulleet aiemmin. Voidaksenne mennä paikkaan, johon olette aina halunneet mennä elämien ajan – paikkaan jossa olette elämänne ja oman kulttuurinne ja sivilisaationne kontrollissa. Se on aikaa, jolloin voitte rakastaa toisianne meren yli ja teillä on "yhdistynyt ihmiskunta". Se on aikaa, jolloin te kaikki tunnette naapurinne. Tämä on mahdollisuus, jonka näemme – ei planeetan kuolema, ei loppu, vaan uudistuminen.

Tämän olemistavan jonka plejadilaiset näyttivät teille saapuessaan, voisitte luoda ajan kuluessa vapailla valinnoilla. Tervetuloa tähän uuteen juhlaan, rakkaat ystävät. Olette matkalla ymmärtämään, mitä on seuraavaksi.

Lisää on tulossa. Tulossa on asioita, joita ette odota, eivätkä ne ole välttämättä negatiivisia tai positiivisia. Ne ovat vain erilaisia, kuin odotitte.

Miten reagoitte nähdessänne jotain, mitä olette odottaneet innolla elämien ajan? Kyyristyttekö pelosta ja sanotte: "En pysty tekemään sitä! Minua pelottaa!" Vai sanotteko sen sijaan: "Olen odottanut juuri tätä epävarmuutta ja kasvua." Pelataanpa shakkia tässä uudessa valossa.

Tämä on se vapaa valinta, josta puhumme.

Ja niin se on.

Kryon

 No.9408

bumb

 No.9409

bumb

 No.9417

File: 1555077569048.jpeg (64,55 KB, 530x610, jesus_christ.jpeg) ImgOps Google iqdb

Kävimme keskustelua Jeesuksen (Jeshuan) kanssa yhtenä päivänä, ja hän kertoi minulle todella kyllästyneensä saamaan kritiikkiä kaikesta, mikä menee pieleen, ja kunniaa kaikesta mikä menee oikein. Ja ne menevät koko ajan sekaisin keskenään riippuen siitä, kenen puolella on.

Hänen täsmälliset sanansa olivat: "Katsos, se mitä tapahtui 2000 vuotta sitten, sadan vuoden tarkkuudella, on historiaa. En tajua, miksi ihmiset eivät voi päästää irti siitä. Tai vielä pahempaa, vääristelevät tuota tarinaa. Mutta te kaverit, te ylösnousemusekspertit, olette erilaisia! Te tajusitte tarinani oikein."

Ja hän sanoi, että siksi hän rakastaa hengata kanssamme. Tajuamme, ettei hän ole pelastajamme, vaan hän on ystävämme. Hän päätyi marttyyriksi vain, koska hän yritti puskea vallanpitäjiä vastaan, ja nämä työnsivät takaisin. Näetkö, miten se toimii?

Hänen viestinsä meille on, ettei meidän tarvitse tehdä sitä samalla tavalla. Itse asiassa emme voi tehdä sitä niin. Emme voi ruumiillistaa Kristus-tietoisuuttamme uhraamalla itsemme tai esittämällä marttyyriä. Kun hän kehotti menemään ja tekemään paremmin kuin hän, hän tarkoitti: menkää ja säteilkää valoanne, mutta ilman ristiä, ilman kärsimystä.

Ja muuten, alkuperäinen risti oli symboli ihmisen ja jumalan risteyksestä. Sama pätee ns. kalasymboliin.

Siis hän teki, mitä silloin täytyi, mutta nyt on hyvin erilainen aika. Olemme hyvin erilaisessa energiassa. Maailma huokuu enemmäkseen edelleen synnin, marttyyriuden, uhriuden ja todellisen itserakkauden puutteen tietoisuutta. Mutta me emme. Tuomme uuden ja radikaalin olemistavan.

Jeshua erottui omana aikanaan, koska hänen opetuksensa olivat melko radikaaleja. Koko itserakkausjuttu ei mennyt silloinkaan kovin hyvin läpi. Juuri niin. Häntä ei saanut vaikeuksiin niinkään naapurinsa rakastaminen, kuin itsensä rakastaminen. Koska itsensä rakastaminen merkitsi todellisuudessa valaistumista.

Ne jotka hallitsivat, eivät tietenkään halunneet ihmisten harjoittavan mitään, mikä uhkasi heidän omaa asemaansa ja valtaansa. Heillä ei ollut mitään käyttöä valaistuneille massoille. Niinpä vallanpitäjät jatkoivat uhrautumispropagandan myymistä, yhdessä kovan työn hyveellisyyden kera. Sitten he antoivat ihmisille vähän leipää ja sirkushuveja siinä toivossa, että massat pysyivät riittävän tyytyväisinä ja väsyneinä, etteivät ne kaataisi hallintoa.

Kuulostaako tutulta? Nenä kiinni sorvissa, ei aikaa syvään itsepohdiskeluun. Mutta vähän olutta ja jalkapalloa pitkän työviikon lopussa.

Niinpä hallitsijoille Jeshua merkitsi vaikeuksia isolla V:llä. Hän oli liian suuri uhka. Kävelevä aikapommi. Hän ei ollut valmis tyytymään leipään ja sirkushuveihin. Hän ei ollut kiinnostunut kompromissista. Hän oli vapauden pioneeri. Kuulostaako tutulta?

Siis olen hyvin iloinen, että meillä oli pieni keskustelu. Koska silloin kun asioista tulee rankkoja tällä planeetalla, kun gravitaatio imee ja alan mennä negatiivisuuden kaninkoloon, voin luottaa hänen vetävän minut ylös toivon perspektiivillään, mutta kietomatta sitä myöskään epätodelliseen hölynpölyyn.

Rakastan hänessä sitä, että hän oikaisee hevonpaskat. Ja voin aina luottaa, että hän haastaa minut omistani. Hän muistuttaa minulle, kuka oikeasti olen, ja siitä innostuksesta jota tunsin tullessani tänne, ja samaan aikaan hän tunnistaa tämän polun haasteet. Aidon vapauden armottomuuden.

Hänen viestinsä meille kaikille on antaa palaa. Olla radikaali. Olla vapaa – ja olla unohtamatta "pitää" hänestä Facebookissa!

 No.9418

File: 1555094975254.jpg (271,6 KB, 1517x1209, bac3d8fb.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Me kaikki tunnemme sen. Tiedämme, että aika nopeutuu, ja se johtuu siirtymisestämme 5D-tietoisuuteen. Ennen tätä taajuusmuutosta olemassaolomme tässä 3D-todellisuudessa on ollut lukittuna ajan antivirtaukseen. Mutta nyt tuo todellisuus on purkautumassa ja liitymme taas avaruusaikaan, jossa ei ole aikaa.

Keinotekoinen aikakuvaus on lineaarinen aika, joka on täysin illuusio. Se on poimu aika-avaruudessa. Sitä pitää paikallaan mieli, joka on lukittuna virtaan ja siirretty uskomusten ja tuomitsemisten antivirtaukseen, tilapäisesti pois universaalista virrasta.

Menneisyydessä olemme todistaneet todellisuutemme hidastuvan tähän antivirtaukseen, josta on tullut melkein ennustettavaa, mutta tämä muuttuu näiden uusien energioiden myötä. Meitä ollaan nyt vetämässä takaisin universaaliin päävirtaan, minkä vuoksi kuulette minun aina kehottavan "lopettamaan näiden taajuuksien vastustamisen, koska se on paljon kivuttomampaa sinulle". Eli päästä irti uskonnollisista ja yhteiskunnallisista uskomuksistasi – se tekee siirtymästä paljon tasaisempaa.

Ihmismieli ei ole sidottu pelkästään tähän fyysiseen tasoon. Se on sieluvirran kulkuneuvo, ja nyt ihmissielu siirtyy planeetan 5D-muutokseen. Kun siirrymme 5D:tä kohti, alamme kulkea 4D:n läpi ja käsitys lineaarisesta ajasta loppuu. Tästä syystä monet kadottavat ajantajun, ja meistä tuntuu, että olemme hukanneet aikaa jne. Todellisuudessa koemme universumin virran, jossa kaikki virtaa yhteistuumin yhdessä.

"Oleminen" on muutos … tästä syystä nyt-hetkessä on edelleen liikettä, koska kaikki liikkuu todellisuudessa yhdessä. Tästä syystä silloin kun ihminen virtaa tämän jatkumon kanssa – eli ei ole vastustusta – kaikki on harmoniassa.

Nyt-hetkessä menneisyytesi purkautuu tähän hetkeen, samalla kun seuraava mahdollinen tulevaisuus on jo laskeutunut tähän hetkeen … joten tämä dynamiikka rullaa jatkuvasti muotoillen uutta todellisuuttasi.

Ego joka on lukittuna antivirtaukseen, kupla joka yrittää pitää kiinni uskomuksiisi ja tuomitsemisiisi perustuvasta kiinteästä todellisuudesta, on perimmiltään umpikuja pää pyörällä. Tässä tilapäisessä kuplassa saatat luulla, että sinun täytyy tehdä asioita, urasi on tärkeä, laskut täytyy maksaa jne., ja huomaat säntäileväsi yrittäen pysyä näissä aikatauluissa. Kuitenkin kaiken sen alla on täysin eri agenda, eli universumin virralla on täysin oma suunta ja tarkoitus.

Elämä on ylösnousemassa ajattomampaan 5D:hen. Niinpä joka hetki sinua vedetään kahdessa ristiriitaisessa virrassa. Uskomusten ja tuomitsemisten kiinteä antivirtaus ja mitä sinun pitäisi tehdä tässä matriisissa nimeltään yhteiskunta, ja virta jossa sielusi vetää sinua kohti Lähdettä … ylösnousemus!

Kutsun tätä jalaksi kahdessa erilaisessa maailmassa. Silloin kun olet tuossa aidossa mielentilassa, nyt-hetkessä, aika häviää. Siitä syystä avautuessasi sielusi todellisuuteen, millään mihin haaskaat aikaasi 3D-todellisuuessa, ei ole perimmiltään merkitystä.

Elämä maan päällä ylösnousee, ja näemme sen nykytodellisuutemme hajoamisena. Vanha 3D-todellisuus on palvellut tarkoituksena ja purkautuu. Näemme sitä kuudennen massasukupuuton etenemisenä ja biosfäärin hajoamisena. Ei ole tarvetta roikkua kiinni tässä tai parantaa sitä tai korjata sitä. Siirtyminen tähän 5D-todellisuuteen ns. korjaa sen, eli siirtyminen tähän korkeammalla värähtelevään taajuuteen. Suuremman harmonian todellisuuteen.

Se 4D-karma-ankkuri joka on luonut tämän koulutus-, kasvu- ja evoluutiotutkimustodellisuuden, on nostettu. Se tapahtui vuoden 2012 lopussa, kun siirryimme Vesimiehen aikaan. Fyysiset rakenteet voivat olla vielä paikoillaan tällä erää, mutta muuttuvien taajuuksien liike kannustaa sielua korkeammalle.

Tämä merkitsee sitä, että jos vastustat edelleen tätä muutosta, löydät itsesi paljon stressaantuneempana tekemästä, mitä luulet, että sinun pitäisi tehdä, ja aikaa on aina vain vähemmän. Päästä siitä irti!

Mitä enemmän antaudut noissa asioissa, joita luulet, että sinun pitäisi tehdä, sitä enemmän sielusi on läsnä. Sinun täytyy toimia sielusta kaiken sujumiseksi näinä uusina aikoina. Meidän täytyy katsoa suurempaa kuvaa makrotasolla, eli merielämän sukupuutto, monien lajien sukupuutto joka päivä, johtuu siitä, että tämä planeetta ylösnousee ja niin mekin.

Jos jäisimme tähän fyysiseen tilaan, meillä ei olisi tarpeeksi resursseja ruokkia ja ravita planeetan asukkaita. Näetkö, mitä tarkoitan? Ylösnousemme tältä fyysiseltä tasolta, joten on vähemmän tarvetta niin tiheään, fyysiseen ravintoon – perustelu massasukupuuttojen tapahtumiseen planeetalla.

Luopuminen eläintuotteista jotka ovat hyvin raskaita värähtelyltään, on oire tästä värähtelymuutoksesta. Eli kun kehosta tulee enemmän valoa, on vähemmän tarvetta niin raskaan värähtelyn ravintoon. Tästä syystä tulevaisuutemme maan päällä on täysin kasvipohjainen.

Kyse ei ole siitä, että ihmiskunta tappaa ne kaikki – nämä sukupuutot ovat osa ylösnousevan lajin ja planeetan kiertoa. Kaikki mitä nyt tapahtuu, tapahtuu jumalaisessa järjestyksessä. Siltä ei ehkä näytä, mutta kaikki on putoamassa oikeaan paikkaan.

 No.9419

File: 1555141970826.jpg (50,21 KB, 500x568, hali.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Taas kerran puhumme sielupolusta ja palvelusta. Esittämänne kysymys on alla. Siinä ilmaistaan useita hyvin yleisiä väärinkäsityksiä polusta ja palvelusta.

"Hei. Miten voimme liikkua suoraan sielupolullamme ja palvelussamme, jos meillä ei ole aavistustakaan, mitä se on tästä hetkestä lähtien, mutta sydämemme pauhaavat lähteä … ja vilpittömyytemme ja innokkuutemme vuoksi olla harmoniassa sielumme totuuden kanssa … ollen avoin. Tulisitteko tapaamaan meitä sinne, missä olemme, valtavan armo- ja opastustoimituksen kera, joka muuttaa peliä kaikilla. Kiitos."

Liittyen sielupolkuun, kuten kutsutte sitä. Sielupolkunne on se polku, jolla olette, eikä se voi olla mikään muu. Oletteko sillä kehityskaarella tai lähellä sitä, jolla aioitte olla päättäessänne inkarnoitua? Se on eri kysymys.

Ymmärtäkää kuitenkin, että keräätte kokemusta Itsellenne, eikä voi olla väärää tapaa tehdä sitä.

Me hengessä jotka olemme kiinnostuneita prosessistanne, vaikutamme parhaamme mukaan siihen, että pysytte mahdollisimman lähellä alkuperäistä aikomustanne. Mutta fakta vapaasta tahdostanne pysyy. Jos asiat ovat vähän liian töyssyisiä, jos polkunne on täynnä kuoppia, ottakaa huomioon, että saatamme auttaa parhaalla tavalla, jolla meidän sallitaan. Pieni suunnanmuutos, jos se tasoittaa tietä, saattaa olla kaikki opastus, mitä tarvitsette. Jos opastuksenne on vaikeampaa, miettikää, miten voimakasta opastuspyyntönne on ollut.

Sallitaanko teidän muuttaa polkuanne alkuperäisestä aikomuksesta? Tietysti sallitaan. Olette vapaita. Voitte saada, millaisen elämän tahansa, minkä valitsette. Teitä ei rangaista. Piste. Saatatte päättää tutkia syytä ja seurausta syvemmin. Suosittelemme kuitenkin, että hyväksytte vastuun noista valinnoista.

Samanlaiset perustelut pätevät palveluunne. Puhutte itsen palvelemisesta vastakohtana toisten palvelemiselle. Ja on erittäin hyviä syitä, että päätätte olla keskittymättä täysin mieltämäänne omaan etuun, vaikka tuollaiset havainnot ovat melkein täysin virheellisiä ja äärimmäisen lyhytnäköisiä.

Sanotaanpa taas kerran, kuten olemme todenneet aiemmin – tuntemanne kyvyttömyys tietää ja löytää polkunne johtuu määrityksestänne, ettei elämänne ole tarpeeksi hyvä. Teillä on ajatuksia, mitä "tarpeeksi hyvä" on, ettekä koe sitä. Saanemme korostaa, että nuo ajatukset ovat opittuja. Emme sano, ettei esimerkiksi mahtavana opettajana oleminen ole ansiokasta. Sanomme, että siellä on opettaja, missä on tarvetta siihen.

Ja rakkaat ystävät, KAIKKI nämä väärinkäsitykset aiheuttaa ajatuksenne erillisyydestä. Tämän hetken kaikki tarpeelliset polut, kaikki tarpeellinen palvelu on se, mitä elätte kollektiivina. Jos havaitsette jonkin tarpeen, niin tuon havainto on se, mitä tarvitaan. Ymmärrättekö? Tietäminen aiheuttaa päätöksiä. Päätökset aiheuttavat tekoja. Teot aiheuttavat muutosta. Ette voi muuttaa maailmaa yhdessä yössä. Voitte osallistua. Ja te osallistutte.

Pääviestimme tässä on, että te OLETTE riittävä. Te OLETTE, mitä tarvitaan. Emme ole kuitenkaan epäsolidaarinen teille. Antakaa itsellenne kunnia halustanne tulla paremmaksi. Se on sisäänrakennettuna teihin. Haluatte aina parempaa. Haluatte aina olla parempi. Ystäväni, se on teidän polkunne ja palveluanne.

Kiitos kysymyksestänne.

 No.9420

File: 1555354880035.png (37,85 KB, 507x464, e770d347.png) ImgOps Google iqdb

Jos tässä heräämisprosessin kohdassa uskot, että on tärkeää tulla paremmaksi persoonaksi, paremmaksi ihmiseksi, on aika haastaa tuo uskomus. Koska jos et haasta sitä, se haastetaan – usko minua. Koska tällä prosessilla ei ole mitään tekemistä paremmaksi ihmiseksi tulemisen kanssa. Henkisemmäksi, rakastavammaksi, myötätuntoisemmaksi tai anteeksiantavammaksi tulemisen kanssa.

Jos tämä blogi resonoi kanssasi, olet heräämisessäsi kohdassa, jossa tiedät, ettei sinua vaadita korjaamaan mitään ihmisitsessäsi. Jos et tiennyt sitä, se on ok. Sinussa on osa, joka tietää sen, ja siitä täytyi vain muistuttaa.

Minua yökkää sellaiset toteamukset, kuin "olemme kaikki yhtä" ja "rakastakaa toisianne" tai "maailmanrauha". Miksi? Koska se heijastaa heräämisprosessin totaalista väärinluonnehdintaa. Sekä "anna anteeksi toisille", "rakasta toisia ehdottomasti" ja "on parempi antaa kuin saada".

Nämä toteamukset saavat ihmiset tuntemaan olonsa vielä arvottomammaksi ja syyllisemmäksi, kuin he jo tuntevat. Se lisää vain heidän omaa itseinhoaan. Se on kuin AA-kerho, joka panee osallistujan kertomaan, miten hän on ehkä loukannut tosia, ja kannustaa häntä hyvittämään yksitellen kaikille noille ihmisille.

Ironista kyllä, tuon riippuvuuden juuri oli alun alkaen itserakkaudettomuus. Ja kun hänelle kertoo, että hän on vielä huono ihminen sen lisäksi – no, en ole varma, miten se auttaa häntä.

Jos yrität edelleen olla parempi ihminen, ehdotan vahvasti, että luovut siitä välittömästi. Se vain estää ylösnousemusprosessiasi. Jos haluat tulla paremmaksi ristisanatehtävissä tai paremmaksi tai tehokkaammaksi munakkaan tekemisessä tai parantaa jotain teknistä taitoa, se on ok. Käy käsiksi.

Mutta jos pyrit tulemaan valaistuneemmaksi tai kärsivällisemmäksi tai ymmärtävämmäksi tai paremmaksi ystäväksi, menet vain itsesi tielle. Vaikka yrittäisit tulla terveemmäksi fyysisesti tai tunteiltasi, tässä kohtaa sekin kostautuu sinulle.

Mutta monet teistä ovat löytämässä tuon vakavoittavan realiteetin. Näette, että yritys tehdä jotain noista asioista, vain turhauttaa teidät. Se on noidankehä.

Koska ensinnäkin se on toimimista sen olettamuksen kanssa, että sinussa on jotain vikaa. Että tarvitset parantamista ja korjaamista. Että ihmisitsesi on luontojaan viallinen. Ja täydellisen ihmisen standardi muuttuu siitä riippuen, kenen kanssa puhuu tai kenen opetuksia seuraa.

Valitettavasti liian monet henkiset opetukset kannustavat ihmisiä yrittämään olla parempi ihminen.

Oletko huomannut, että toisten häpäiseminen olemaan "parempi" epäonnistuu – merkitsee tuo "paremmuus" sitten ystävällisempää, ymmärtävämpää tai mitä tahansa. Ja jos sitä yritetään, se on tietysti valheellista.

Pyrkimyksessä olla parempi toisille on paljolti kyse kontrolloinnista ja manipuloinnista.

Tämän heräämisprosessin iso aspekti on tuntea vihaa ja kärsimättömyyttä. En mene seikkaperäisesti siihen, koska olen käsitellyt sitä muissa postauksissa. Mutta meillä jotka olemme ylösnousemuksen, ruumiillistuneen valaistumisen kehityskaarella, noita tunteita tulee esiin useammin ja opimme hyväksymään ne, ja tiedämme myös, ettemme oikeasti loukkaa ketään toista. Emme yksinkertaisesti pysty siihen enää tässä vaiheessa.

Siis jo joku loukkaantuu, hän tuntee jo sillä tavalla – usko minua. Jos toiset laukaisevat meidän tunteemme, tunnistamme myös nyt, ettei kyse ole oikeasti heistä.

Ja toisaalta tiedämme myös, että tietoisena oleminen hyvin tiedostamattomalla planeetalla voi koetella kärsivällisyyttämme parhaanakin päivänämme. Niinpä joskus ärtyisyys johtuu siitä, että olemme tekemisissä toisten kanssa, jotka ovat edelleen unessa.

Siis koko tuo juttu, että rakastetaan toisia ja jaetaan valonsa kaikkien kanssa, vaikka mikä olisi, on kenties tarkoitettu toisille etsijäryhmille. Mutta jos luet tätä ja resonoit sen kanssa, sinä et enää etsi.

VANHA KOULU

Joskus vanhoilla uskonnollisilla opetuksilla on kyky työntyä uuden tietoisuuden opetuksiin, joissa käsitys sielusta tai "minä olen" -olemuksesta korvaa käsityksen tuomitsevasta jumalasta.

Koko ajatus olemisesta "hyvä", jotta olisi jumalan hyväksymä ja jumala antaa meille taivaspaikan, on vanhaa koulua. Huomaatko, että monet uskonnot opettavat, että ihmisten täytyy olla hyvä ensin täällä ja sitten heidän täytyy odottaa kuolemaan saakka päästäkseen taivaaseen – tai minne tahansa. Heidän palkkiotaan viivytetään, ja syistä joista useimmat eivät halua puhua. Makrotasolla se liittyy massojen kontrollointiin. Ja mikrotasolla se liittyy mielen yritykseen manipuloida ja kontrolloida meitä.

Tuo viivytetty tyydytys toimii jossain määrin pitämään ihmiset ruodussa, koska palkkio on aina joskus tulevaisuudessa ja jossain planeetan ulkopuolella.

Tästä syystä jotkut avoimesti kristityt vihaavat new-age -porukkaa. Viimeksi mainitut toteuttavat sitä ideaa, että ilo on sisällä, jumala on sisällä ja yksilö voi saavuttaa tiloja tai tietoisuutta ilman jumalaa, joka vaatii kovaa rahoitusta.

Vuosia sitten päätin käydä eräässä paikassa, joka väitti tekevänsä parannuksia. Se perustui kristinuskoon. Nuo naiset kysyivät minulta, puuhastelinko new agen kanssa, ennen kuin he olivat valmiita laittamaan kätensä päälleni parannusta varten.

Tuolloin sanoin, etten puuhastellut. Ja teknisesti ottaen en ollut todella new-age -ihminen. Olin ihan omassa kategoriassani, kuten monet meistä ovat. Mutta vaikka tuo kysymys häiritsi minua, kieltämättä olin siellä, koska olin tavallaan epätoivoinen.

Jos on mitään "paremmuuden" mittaa, niin voin sanoa tulleeni pitkän matkan siinä, etten tunne epätoivoa mistään. Mutta tästä ei kuulu kiitos mielelleni, koska se rakastaa saada aikaan pelon, epäilyn ja epätoivon tunteita.

Kiitos kuuluu enemmän sielulleni, jolla ei ole pelkoa alun alkaenkaan. Nyt näen hyödyn yhdistymisestä siihen enemmän ja enemmän – sieluni läsnäolosta.

Koska sieluni ei pyydä minua parantamaan itseäni ihmisenä. Se ei ole huolissaan siitä, etten ole ollut tarpeeksi hyvä tai tarpeeksi välittävä tai tarpeeksi puhdas. Ihminen tuomitsee itsensä. Kuitenkaan tässä vaiheessa sielulla ei ole määritelmää hyvälle, välittävälle tai puhtaalle. Ikuiselle itsellemme kaikki on vain kokemusta. Sielumme on tuomitsevan jumalan antiteesi.

Sielussamme on kyse vapaudesta ja ilosta. Se ei tee myönnytyksiä tuohon vapauteen ja iloon. Se on haastavaa ihmiselle, koska ihmisessä on kyse kompromisseista. Antamisesta periksi miellyttääkseen toisia, tunteakseen turvaa, saadakseen rahat riittämään, estääkseen suhdetta hajoamasta. Ja pyrkimys olla parempi on edelleen syvään juurtuneena ihmiseen.

Kaikki miljoonat kompromissit ja odottaminen, kunnes tuntee enemmän arvokkuutta, heikentävät ajan kuluessa ihmisen ilontunnetta.

Kuitenkin vapaudentunne on yhden hengenvedon päässä, yhden taajuuden päässä. Sillä ei ole merkitystä, miten kauan ihminen on tuntenut tylsiä ja värittömiä tunteita. Ihmisen ei tarvitse odottaa, kunnes hän lähtee planeetalta tai kunnes hän "ratkaisee" kaikki ongelmansa, kokeakseen tuota hillitöntä iloa. Tuo vapaus on juuri tässä ja juuri nyt.

Ihmisen ei tarvitse parantaa itseään rahtuakaan ollakseen tuon ilon arvoinen.

 No.9421

File: 1555358053060.jpg (279,72 KB, 1000x1529, principia_discordia.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Hienot sanasopat, kauniit lauseliemet ja reilut kerrontakeitot, kaweri.

 No.9422

Ihan hauskoja vanhoja pastoja mutta ikävä kyllä kehitysvammaiset kuvat liitteenä. 0/5 haisee jonnen ensimmäiseltä kosketukselta avaruuskulttuuriin.

 No.9423

>>9422
Tää, foorumikuvapaskaa.

 No.9424

File: 1555433012755.jpeg (22,2 KB, 580x326, tuhkat.jpeg) ImgOps Google iqdb

>>9422
>>9423

ei kyllä mä oon ottanu noi pastat sieltä samalta vitun sivulta kun 10v sittenkinPoista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2019 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]