/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

”Maailma on matkalla aikaan, jossa tavalliset taudit tappavat” Anonyymi 28.12.2015 (Ma) 06:27:59 No. 9173
http://www.hs.fi/kotimaa/a1451189919458
>Vaara kuolla aiemmin helposti hoituneisiin sairauksiin kasvaa, joissakin tapauksissa jopa kaksinkertaistuu. Euroopassa kuoli viime vuosikymmenellä 25 000 ihmistä bakteerien vastustuskyvyn takia vuosittain.

Nyt alko sitten kuumottamaan. Miten tämä voi olla mahdollista herran vuonna 2015? Alan todella uskomaan että jotkut kapitalistisiat oikeasti pistelee maailmalle mutatisoituja versioita viiruksista jotta voi myydä sitten täysin uuden ja patentoidun vastalääkkeen kalliimmalla. Voi tässä olla myös se että joku taho on päättänyt että nyt on päästävä eroon 2/3 osasta väestöä. Ei voi muuta sanoo kuin että jumalauta ei helvetti, sikainfluenssa ja ebola eivät olleet mitään tulevaan katastrofiin verrattuna.
Ei tässä nyt mitään salaliittoteorioita taas tarvita. Tämä on ihan luonnollista, kun bakteerit ja virukset ovat meitä huomattavasti lyhytikäisempiä ja siten ehtivät mutatoitua lukuisia kertoja yhden ihmisen elinaikana. Samaan aikaan ihmiskunta on taistellut tauteja vastaan keinoin, jotka pitkässä juoksussa heikentävät ihmiskunnan biologista kykyä vastustaa tauteja. Siinä missä ennen taudit tappoivat ne, jotka eivät pystyneet niitä vastustamaan, ovat he nyt pysyneet hengissä ja lisääntyneet eli jäljelle ei ole jäänyt vain vastustuskykyiset. Me olemme siis eliminoineet osaltamme evoluution vastustuskyvyn saralta ja siinä samassa kiihdyttäneet tautien evoluutiota hyökkäämällä niitä vastaan.
>>9174
Tämä.

Tyypillinen tieteestä mitään tajuamattoman mystikon lähestysmistapa heti ajatella jotain salaliittoja, vaikka asia on yhtä selvää pässinlihaa kuin AP:n kuvassa.


Forms
Delete
Report
Quick Reply