/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(109.54 KB 612x816 1385549692694.jpg)

Hyvä Tekstiseinä joka kalibroi mielesi uudelleen Anonyymi 27.11.2013 (Ke) 12:54:53 No. 8921
Joe Roganin ymmärrys ihmisen psykologiasta on aika heikko. Niin on myös kaikilla psykedeelisten aineiden kanssa läträävillä hippihörhöillä. He sanovat että huumeiden käyttäminen edistää ajatuksen laajentumista. Psykedeelit nimen omaan emaskuloi henkilön ja rikkoo henkilön egon, joka saa ihmisen taistelemaan ja puolustamaan itse itseään luonnossa eli ympäroivässä mailmassa. Tuo valaistuminen on vain äärimmäinen emaskulaatiollinen tila. Kun tuo emaskulaatio tapahtuu ihmisen aivot ja persoonallisuus on ohjelmoitavissa uudelleen. Tämä on myös miksi MK-ultra ohjelmat keskittyivät huumeiden ja eteenkin LSD:n käyttöön, koska ihmisen persoonallisuus ja egon tuhoaminen voi johtaa ihmisen emaskulaatioon ja jopa "uudelleen kouluttamiseen". Kyse ei ole mistään zombi ja hypnoosi paskasta, vaan ihan ihmisen identiteetin muuttamisesta.

Äärimmäinen emaskulaation tila on myös vapautus kovasta masennuksesta, joka saa "valaistumisen" tuntumaan hyvältä. Masennus johtuu juuri emaskulaatiosta. Tuo äärimmäinen valaistumisen tunne on juuri se tila, kun ihminen luopuu viimeisistä egon/itsensä rippeistä ja alistuu hylkäämällä koko elänsä ajan rakentamaa egoaan pois.

Masennus itsessään johtuu aina emaskulaatiosta ja alistumisesta ja tämä hyvän olon tunne on vain psykologinen mekaniikka, jotta sosiaalipsykologian kannalta "omega" hyväksyy alfan määräysvallan ja lopettavat kyseenalaistamisen.

Yhteiskuntamme on niin kapitalistisoitunut ja ihmiset ovat yhteiskuntarakenteen ja valtion instituutioiden alaisuudessa, ja siksi joutuvat alistumaan alfauroksen(valtion) edessä. Tämä saa aikaan masennuksen, joka johtaa emaskulaatioon. Monesti emaskulaation äärimmäinen tila ja hedonismi menevät käsi kädessä. Tämä johtaa nihilismiin, jossa ihminen ei välitä omasta valtataistelustaan ja luonnollisesta toiminnostaan, vaan menee sieltä mistä aita on matalin. Hän menee sieltä missä tuntuu hyvältä ja koka nihilismi ja "valaistuminen" luovat tunteen, että kaikki on relatiivista ja todellisuudella ei ole pohjaa. Tämä saa heidät kyseenalaistamaan materiaalista maailmaa ja luontoa ja sen toimintaa.

Koska emaskulaatio on aina alistuva ja näin ollen naisellinen tila, poistuu aivoista rationaalusuus sivummalle ja emotionaalinen reaktio nousee pintaan aivan kuten naisilla. Tämä on vahvasti johdannainen hedonismiin ja hyvän olon tunteeseen, jossa hyvät ja naiselliset tunteet nousevat pintaan ja näin ollen rakkaus ja universaalinen rakkaus "ihmisyyttä" kohtaan nousee ylös.

Nämä henkilöt leikkivät psykedeeleillä ja rikkovat omaa egoaan ja kutsuvat sitä "ymmärryksen laajentamiseksi", joka oikeasti emaskuloi heidät ja saa heidät reakoimaan tunnepohjaisesti. Koska on tapahtunut vahva ulkoisen auktoriteetin edessä tapahtunut emaskulaatio, on kohdenhenkilö murtanut itsensä ja oman egonsa, eli henkilökohtaisen auktoriteettinsa. Tästä johtuu todellisuuden tajun katoaminen ja universaalisen relatiivisuuden nousu, koska luonto itsessään ei ole enää auktoriteetti ja näin ollen realiteetti.

He kutsuvat muita lampaiksi, mutta ovat itse emaskuloineet ja hedonistisoituneet niin pahasti että nauttivat hyvinvointiyhteiskunnasta ja sosiaalituesta, jotta he eivät koskaan taistele heitä alistavaa systeemiä vastaan. He alistuvat, mutta silti valehtelevat itselleen, että he taistelevat systeemiä vastaan jäämällä "kilpailun" ulkopuolelle. Se että idiootti ei kilpaile, ei tarkoita etteikö kilpailu tapahdu hänestä huolimatta. Hän vain emaskuloituu ja lopettaa.

Emaskulaatio ja sen äärimmäisin tila, joka saavutetaan psykedeelillä voidaan saavuttaa myös meditaatiolla, tai suomeksi psykoanalysoimalla itse itsensä tarpeeksi syvällisesti. Sama tila tapahtuu kristityillä, jotka alistuvat jumalan edessä, antautuvat ja ottavat "pyhän hengen" vastaan. Tuo meditaatio ja psykedeelinen tila on sama uskonnoissa.
(1.90 MB 440x248 1385550538217.gif)

Ei tää kyl mitään kalibroinut. Sekavaa ja pointitonta.

>LSD

>koka
>nihilismi

Nämä sentään olivat hyvää settiä.
> Äärimmäinen emaskulaation tila on myös vapautus kovasta masennuksesta, joka saa "valaistumisen" tuntumaan hyvältä. Masennus johtuu juuri emaskulaatiosta.

Niin siis aiheuttaako emaskulaatio masennusta vai vapauttaako emaskulaatio masennuksesta? Vai vapauttaako emaskulaatio masennuksesta silloin, kun ihmisen psyyke ns. "ylikuumenee" emaskulaatiosta ja "leikkaa kiinni"?
LP;EL
>>8924

öööööööööööööööö jätkä ei jaksa lukea vajaan 500 sanan kirjoitusta???? aika vajaa
Okei mut mikä on sun argumentti
>ctrl+F "emasku"
>21 tulosta

ITT: jonne oppinut uuden sivistyssanan
Eiku kato tajusin vaa et masennus kaipaa mielihyvälaastarii ja sit ollaa mukarevelaatiopärinöis nii paljo parempaa ihmist. Mun mielest tää oli hyvä teksti ^-^
>>8927

Taitaa olla sulle uusi sana kun kiinnitit siihen vain huomiota :D
Näinhän se on. Ap on nousut psykedeelijonneilun yläpuolelle. Arvostan.
Bump! Ajankohtainen langu.

Itsehän olen tälläinen emaskuloitunut hinttohomosaatana ja just viimeiset kaksi vuotta olen vaan luhnuttanut tekemättä mitään yhteiskuntaan liittyvää. Tämä koko prosessi on ollut itsessään kovin hedelmällinen, koska olen joutunut kokemaan tunteiden kirjon aivan eri tavalla verratessa entiseen, kun yritin suojella egoani ja miehisyyttäni. Suosittelen jokaiselle, joka haluaa kokea elämässään muutakin kuin pelkän tutun ja turvallisen. Oppii aika ebin juttuja ihmisyydestä.
(385.18 KB 1137x1521 1406424667054.jpg)

>>9162
Otit siis pääsi pois perseestäsi vain tunkeaksesi sen sinne takaisin? Se on todella helppoa vajoutua mihin tahansa ääripäähän kun kyseessä on kontrolli ja epävarmuus. Itse yritän louhia omaa tietäni kun en jaksa enää toistella samoja iäisiä polkuja sukupolvesta toiseen niitä toistellen tavan ja olankin takaa. Maskuliinista ja feminiinistä puolta tarvitaan kumpaakin ja kunnioitan molempia mutta niiden vastakkainasettelu urheilullisessa tiimimielestä on köykäistä manipulaatiota jos minulta mitään tullaan kysymään.

Jos olet jotakin vastaan niin tarkista, että teet heidän työnsä varmemmin ja paremmin, näin ne asiat paranevat huomattavasti oikeassakin maailmassa.
>>9163
Joo, mutta nykyään on paljon kivempi kun on pää perseessä. Ehkäpä hinttohmouteni on tehnyt siitä miellyttävämpää.

Hienoa että menet omaa tietäsi. Välillä sieltä omalta tieltä on hyvä lähteä harhailemaan.
>>9164
Ei omalta tieltään voi harhailla, koska minne ikinä menetkin, se on oma tiesi.
(59.77 KB 1254x577 9056434.jpg)

>>8921
Kyllä!
Ihmiset jotka luulevat valaistuvansa vetämällä DMT:tä, happoa tai sieniä ovat kyllä pettymys.
Myöskin liiallinen meditaatio tai jatkuva "tiloissa" leijuminen tekee ihmisestä usein ns. oikean aivopuoliskon lapasen ja he menettevät kyvyn mm. puolustaa itseään tai kyvyn reagoida ongelmiin. Millään ei ole mitään väliä. He alkavat nähdä maailman satumaailmana eivätkä sellaisena kuin se oikeasti on.
Oikea valaistumiseen littyy tasapainottelu vasemman ja oikean välillä.
Kyllä. Voisin peppukipeytyä täysillä, mutten oikeasti välitä.
Ei tuosta teksistä jäänyt muuta mieleen kuin munaskut ja emaali.
>>8921
Hyvä teksti, mutta ei "valaistuminen" aina tarkoita äärimmäistä emaskulaatiota. Sieni tripin aikana mun ego muuttui emaskuloidusta "normaaliksi". Uskon että set and settings oli syynä tähän. Juoksin sysi-mustana syysiltana eksyneenä pitkin metsiä ainoana valona puhelimen-led joka ei paljon auttanut kun näki vain fraktaaleja. luullen että kohta pitää hakata kaverin tyttöystävän raiskaaja metsän laidalla. Se ei muuten helpottanut että samassa helvetin pienessä metsässä liikkui kymmeniä alaikäisia dokaamassa ja vitun kuumottava hirvi. Oli yli 9000/5
(549.76 KB 972x996 HamatsaShaman1.jpg)

>>9189
Käsittääksenihän monissa vanhoissa kulttuureissa, myös Suomessa, on miehillä ollut aikuistumisriittinä mennä yksin johonkin korpeen, vetää sieniä ja pysyä siellä korvessa seuraavaan päivään.
>>9190
Näin voi uskoa vain aito oululainen sossurahoilla psykedeelejä hankkiva anos.
(34.09 KB 317x400 7345623546.jpg)

>>9191
Näin voi sanoa vain tyyppi, joka ei tiedä psykedeeleistä ja metsästä mitään.
>>9190
Miksi vain miehillä olisi ollut tällainen tapa?
>>9193
Naiset oli keittiös?
(90.27 KB 428x599 Finnish_Guard_1830.jpg)

>>9193
Varmaan siks, että synnyttäminen on ihan riittävä aikuistumisriitti. Hemmetistäkö minä tiedän. Ihmiskunta tietää kohtuullisen paljon menneiden kulttuurien tavoista, mutta syitä niille harvemmin tiedetään. Niitä voidaan vain arvailla. Emme me tiedä kaikille nykyisillekään tavoillemme niiden alkuperäisiä syitä.
Sulla tuntuu olevan vähän suunta hukassa. Ihan kuin tuo olisi edes joku ongelma.
Kerrankin Ap ei ollut homo. Hyvää settiä! :3


Forms
Delete
Report
Quick Reply