/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(79.10 KB 500x400 127254009644.jpg)

Anonymous 29.04.2010 (To) 14:21:36 No. 4698
- Luotu ja toimeenpantu Luciferin langenneiden enkelien toimesta orjuuttamaan koko maailma globaalin talousjärjestelmän alle, joka täyttää jälkimmäisen puolikkaan Ilmestyskirjan 13.:sta luvusta.

- Tarjoaa rauhaa ja vaurautta, ehtona että kaikkien jotka osallistuvat pitää olla "leimattuja" eli ottaa merkki (microchip)

- Toiset "Sanandat" kuten Maitreya, Muhammad, ja muut seuraavat kahta johtajaa, St. Germainea y Sananda Jeesusta. Nämä Sanandat täyttävät monien messiasta tai Jumalan lähettilästä odottovan uskonnon odotukset.

- Nämä johtajat eivät ole enkeleitä, tai ylösnousseita/valaistuneita mestareita, vaan langenneita Annunaki enkeleitä jotka ovat täällä pettääkseen ihmiskunnan lopun päivinä johtaakseen koko maailman satanismiin, Luciferin palvontaan Jumalana.

- Kaikki jotka kieltäytyvät osallistumasta pedon globaaliin talouteen pyyhitään pois maan päältä. Tämä tarkoittaa että heidät tapetaan. Annunakit väittävät että nämä ihmiset lähetetään toiselle planeetalle ajattelemaan uudelleen päätöstänsä mutta ei heitä lähetetä mihinkään muualle kuin hautoihinsa. Tee heidän kanssaan yhteistyötä tai kuole.

- Nämä "Omegalaiset" sanovat olevansa "Valkoisia Ritareita" (White Knights), suojellakseen maata Illuminatin vihamieliseltä vallankaappaukselta, mutta mitä he tarjoavat ei ole mitään muuta kuin vihamielinen vallankaappaus heidän itsensä taholta. Paholainen on molemmilla puolilla, ei ole väliä ovatko he enkeleitä taivaasta jos he julistavat toista evankeliumia kuin Jeesus Kristus, he ovat tuomittuja.
(852.20 KB 525x480 127256464748.gif)

mistä saan haettua microchippini?
mulle ei oo vielä tarjottu.
>>4698
Ehkä, paitsi
>satanismiin, Luciferin palvontaan Jumalana.

Tee uudestaan kotiläksysi.
>>4755
Anna ihmisten pohtia asioita tavallaan, normihimo.
>>4774
Mitä tarkoitat?
>>4707

ne tarjoo lapsil ekaks ja sit ku on yleistyny tarpeeks turvallisuuden nimissä tää niin alkaa saamaan muutki

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=157097&tstart=0
Ihmiset ottavat rahansa pois kaikista pankeista, jotka vain liittyvät federal reserve bankin toimintaan ja ovat sitoutuneet siihen ja pahimmassa tapauksessa tästä voi saada jopa amero alkunsa. Uusi rahajärjestelmä TAI sitten se rahajärjestelmä, jolla laitetaan RFID siru jokaisen oikeaan käteen/otsaan jossa on jokaisen omat varat rekisteröitynä... Pedon merkki...

Tiedän, että tämä seuraava sanomani herättää ärsyyntymistä, sekä vihaa joissakin ihmisissä, mutta sanonpa kummiskin, koska Jeesuskin puhuu raamatussa, että: "Teitä tullaan vihaamaan minun nimeni tähden, joten olkaa vahvoja uskossanne."

Eli tämän haluan kaikile sanoa vielä kerran: Olkaa ihmiset kuuliaisia Jumalalle, älkääkä ottako sitä pedon merkkiä MISSÄÄN nimessä! ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ! Ja uskokaa Jeesukseen! Lukekaa raamattua! Mitä enemmän luette, sen paremmin ymmärrätte Jeesusta ja hänen sanomaansa. Ja huom! Peto tekee itsestään kuvan ja antaa sille hengen niin, että se voi puhua ja pilkata Jumalaa ja se pakottaa jokaisen kumartamaan ja palvomaan sitä. Tämä kuva on mahdollisesti INTERNET. Koska joka paikassa: Televisiossa, lehdissä ja radiossa ohjataan aina ihmisiä enemmän ja enemmän internetin pariin. Joka paikassa kuulee ja lukee: "LUE LISÄÄ OSOITTEESA: WWW PISTE...." Huomatkaa, että jokainen nettisivu on www-alkuinen. Hepreassa v/w=6 eli www=666=Pedon luku.

Ja jos joku huomaa, että tämä ajatus pitää paikkansa, niin haluaisin vielä sen ilmaista, että antikristus, jhoka planetaalla on, ja joka johtaa ihmisiä harhaan, on mahdollisesti Paavi. Antikristus on juuri se, jota vähiten odottaa, Paavilla on suuri valta katolisessa kirkossa. Paavin sanotaan olevan Jeesuksen sijainen maan päällä. (Antikristuksen sanotaan raamatussa esiintyvän Jeesuksena) Raamatussa puhutaan Babylonista, Maailman portosta. Babylonilla tarkoitetaan Rooman liittoa, eli nyk. EU:ta... Voi mahdollisesti olla harhaan johtavaa, mutta Rooman liitolla voi mahdollisesti tarkoittaa myös Vatikaanivaltiota, joka on Rooman sisällä itsenäinen valtio... Ja kuka muukaan, kuin Paavi, on Vatikaanivaltion kuningas?

Pitäkää mielessä, että tämä on vain MINUN teoriani, enkä MISSÄÄN NIMESSÄ halua eksyttää ketään teitä... Haluan vain, että jokainen tietäisi raamatun sisältöä ja haluan sanoa VAIN sitä, mitä raamatussa puhutaan MITÄÄN siihen lisäämättä tai poistamatta.

discuss
>>5581
>>4698

olen pyöritellyt juuri tätä samaista teoriaa päässäni todella pitkään, ja uskonut siihen todella tiukasti. Nykyisin kuitenkin olen sitä mieltä että helvettiä ei ole olemassa, ja jumala on jotakuinkin hyvin erilainen kuin mitä raamatussa sanotaan. Olenko joutunut harhaan? En tiedä, mutta AP:n posti nostatti taas niskavillani pystyyn, en tiedä mihin uskoa enää.
nosto
Amen brother
perustelut ja lähde puuttuvat. todella mielenkiintoinen teoria.
>>5581
>Antikristus on juuri se, jota vähiten odottaa

Hitsi, sehän olet sinä itse!
(45.87 KB 396x303 128099812132.jpg)

Ohessa ilmeeni kun olin menossa /sopo/oon mutta klikkasin ohi enkä huomannut asiaa. Tämä ketju oli sivun ensimmäisenä.

Sage koska off-topic. Jatkakaa.
ajankohtaisuus bump
(23.04 KB 192x250 1350925203731.jpg)

ei haittaa, lucifer on herra.
>>8661

kyllä Kristus on Herra


Forms
Delete
Report
Quick Reply