/2012/ - 2012

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(24.61 KB 448x500 1347348115029.jpg)

Hyvinkäänyymi 11.09.2012 (Ti) 10:21:55 No. 2384
Haluan vain avoimesti osoittaa kiitollisuuteni ja ylpeyteni ylläpitoa ja Nyymichania kohtaan.

Kaikkien täytyy myöntää, että Nyymichanin alku oli hieman laimea. Tottakai, aluksi oli eeppistä kun erittäin lyhyessä ajassa luotiin paljon alkuperäistä sisältöä. Mutta piakkoin alkuhuuman hälvettyä paikalle jäi vain muutama rinkirunkkari. Itsekin olin monesti ainoa paikalla oleva ano (tai no, nimihomo). Rinkirunkkauksen keskeisimmät ongelmat olivat jatkuva Ylilaudan kanssa taistelu ja "hurrrrrr kuvalaudan perillinen" -meininki.

Alusta asti mielestäni on ollut aivan tarkoituksetonta seurata vanhan laudan jalanjälkiä, kun voisi kehittää itse uutta ja mahtavaa sisältöä ja käyttäjäkuntaa. Tähän Nyymichanin ylläpito onkin onnistuneesti tarttunut.

Kuvalaudan varmuuskopioista alkanut hiljainen parantelu on nyt saanut uudet ulottuvuudet. Tottakai, jotain samaa on vielä, mutta nämä samaisuudet löytyvät pitkälti kaikilta laudoilta. Ja onhan täällä vielä joillain alalaudoilla Kuvalaudan aikaisia lankoja. Mutta ne tuskin ketään haittaavat. Ja nyt /ukko/n saavuttua alalaudat todennäköisesti tulevat aktiivisemmiksi, ja Nyymichan pääsee kokonaan eroon Kuvalaudasta (miinus tietenkin Kuvalaudalta jatkunut postauksien numero).

Nyymichanissa on vihdoin aktiivinen, mutta silti mukaisan pieni käyttäjäkunta. Löytyy muutama aktiivinen nimiystävä laudan kiintopisteinä. Nyt on hyvin toimiva ja oma lautasofta ja tyyli.

Nyymichan on oma lautansa. Ei Kuvalaudan perillinen tai uusi Kuvalauta. Ei Ylilaudan kilpailija. Ei uusi Northpole. Nyymichan on Nyymichan. Ja siitä haluan kiittaa ylläpitoa ja tietenkin käyttäjiä. Te saitte tämän aikaan.

Haistakaa silti vittu ZoneryChanin poistamisesta
Komppaan.
Paitsi että painu vittuun nimihomo
Kiitokset vastaanotettu. Hiljaa hyvää tullee vai mitenseoli.
>(miinus tietenkin Kuvalaudalta jatkunut postauksien numero)
miten se voi olla miinus?
(19.34 KB 159x187 1347375971594.png)

>>2397
Ei hän välttämättä tarkoittanut, että se on negatiivinen asia. Luepas viesti uudelleen.

Mutta komppaan AP:ta. Nytkin on ilo nähdä paikalla olevan yli 100(!) nyymiä, mutta en silti näe turhaa spurdo splöröä vaan ihan asiallista ja mielenkiintoista keskustelua, mutta silti rennolla otteella.
Nyymichan on ihan jepa. Vielä kun pääsisimme eroon nimihomoista, niin antaisin 4/5. Onneksi näitä narsisteja on kuitenkin sen verran vähän, että niiden kanssa kykenee vielä elämään.
>>2405
mutta nimikenttähän kuuluu laudoille.
>>2406
Anonyymi keskustelu herrasmiesten kesken kuuluu laudalle. Ei huomiohuoraaminen nimikentällä.
(27.56 KB 460x276 1347381312058.jpg)

>>2408
Tämä. Vituttaa kun en viitsi edes lukea ap:n viestiä kokonaan tämän epäkohdan takia. On se nyt niin helvetin vaikea olla kohdistamatta sitä huomiota itseensä. Kyllä se anonyymi viestikin tai oc sen palautteen silti sinulle tuo. Helvetin aivokapasiteettirajoitteiset ameeban esiasteet epäanonyymit homot! Sage samalla.
>>2409
Siperia opettaa…Eikun kuvalauta.

Siellä good ja bad get kiistojen aikana opin yhden asian. Nimittäin välttämään katsomasta nimikenttään. Nyt siihen ei enää edes kiinnitä huomiota onko se homon vai anon postaama viesti.
Mitä näitä nyt on muutama, joka käyttää nimikenttää.. Animurotta, animualfa, hyvinkäänyymi… Jos vaikka kokonaan ignoraisi sen nimikentän siitä, jos niin häiritsee. Mitä, jos he tekevät sitä tahallaan. Ihan vain hakemassa peppukipua.
Itseäni ei kyllä nimihomoilu häiritse enkä itse nimihomoile koskaan, mutta olisiko mahdollista saada laudalle joku mahdollisuus valita näkyvätkö mahdolliset nimet itselle? kun se joitakin niin paljon häiritsee niin voisivat sitten valita kaikkien nimet piilotettavaksi itseltään.
>>2453
Se nimioptio pitäisi olla oletuksena pois päältä. Jos joku haluaa rinkirunkata tai tehdä nimimerkkiään esille, se olisi hänelle mahdollista, mutta olemme kuitenkin anonyymillä foorumilla. Se on näiden chanien tarkoitus ja nimikenttä on ap:n tunnistamista (Jos tälle siis tarvetta, ei eri langoissa aina sama huuomiohuoraus) varten. Ts. nimikenttä on hyvä olla, mutta sitä ei ole koskaan takoitettu huomiohomoilua varten.
>>2454
EN usko, että laudan nimihomot rinkirunkkaavat. Ehkä nuo chihomot tuntevat toisensa, mutta hekin pysyvät yhdessä langassa, joten ketään ei haittaa. Sitä paitsi, adblockilla saa nimet pois näkyvistä, jos häiritsee.

Pari nimihomoa ei pitäisi häiritä ketään. Kuvalaudalla oli jopa muutama ihan hauskakin, loppuvaiheessa mm. alfabilenyymi, jonka rölläily ei haitannut ketään ja sen jutut olivat silloin ihan hauskaa, kun laudoilla ei päivittäin nähnyt "vitun neitsyet :DD" paskaa. Olen sitten kai vain suvaitsevainen heitä kohtaan.

Nyymichanissa ei edes ole ongelmaa nimihomojen kanssa, koska heitä on alle 10, joita harvoin edes näkee. En myöskään näe, että hyvinkäänyymin tarkoitus on "hei kattokaa hei oon hyvinkäänyymi, siis nimihomo laudalla kattokaa" -tyyliä vetää.
>>2454
Nimikenttä on ihan hyvä ominaisuus AP:n tunnistamista varten niinkuin mainitsit.
En näe mitään ongelmaa nimikentässä, eikä kukaan moderaattoreistakaan ole ilmaissut tyytymättömyyttään sitä kohtaan.

>mutta olemme kuitenkin anonyymillä foorumilla

Anonymiteetillä voidaan tarkoittaa muitakin asioita kuin sitä, että kaikki lähettävät viestin samalla nimimerkillä. Esimerkkinä tämä lanka. Kenelläkään ei ole varmaan käsitystä Hyvinkäänyymin oikeasta henkilöllisyydestä joten hän on anonyymi.

Nimikentän oikein- tai väärinkäytöstä jokainen moderaattori palkitsee haluamallaan tavalla.

>>2455
Samaa mieltä kaikin puolin.


Forms
Delete
Report
Quick Reply