Catalog of /2012/

Mode: Thread
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Search :
Avaa

R: 161 / I: 51 / P: 1

Lautasofta päivitetty uuteen versioon ja siirretty uuteen hakemistoon. Tähän lankaan bugiraportteja.

R: 6 / I: 0 / P: 1

Enemmän kuin yksi kuva per viesti olisi kiva.

R: 5 / I: 1 / P: 1

"Omat langat" ja "Vastatut langat" toiminnot olisi kiva!

R: 21 / I: 7 / P: 1

Profiloiko modet nyymejä mielessään?

R: 14 / I: 4 / P: 1

Osaako kukaan selittää miksi tämä salasana ei vain muistu millään selaimella Nyymichanissa? Tähän lankaan kirjoitan 5-kirjaimisen salasanan kuten kuvasta näkyy

R: 21 / I: 10 / P: 1

Ehdotan että kaikenlaisesta pillu- ja tyttöystävälesoilusta bannataan /b/:n puolella. Ei ole kiva kun tulee so sad olot ;__;

R: 91 / I: 16 / P: 1

Tässä on nyt lähiviikkoina tulossa pieniä muutoksia laudalle.

Osa alalaudoista tulee poistumaan. Mahdollisesti poistetut laudat tullaan jättämään ns. arkistoiksi, jos Kuvalaudan aikaiset viestit saadaan palautettua. Tästäkään ei mitään varmuutta ole. Nyt saat kertoa mitä lautoja sinä haluaisit täällä nähdä. Varmasti mukana olevat laudat ovat /b/, /a/ ja /flode/.

Sen enempää paljastamatta, moderaattoreiden kanssa tätä ollaan puitu jo suhteellisen pitkään ja jonkinlaista hahmotusta tulevasta ollaan saatu, mutta pitää sitä nyt teiltäkin kysyä.

Lanka pysynee tässä tämän illan, jonka jälkeen voidaan jatkaa /2012/ puolella. Vähän voi ohi aiheenkin kysyä, jos on jotain aivan pakko saada tietää.

R: 14 / I: 2 / P: 1

Haluan vain avoimesti osoittaa kiitollisuuteni ja ylpeyteni ylläpitoa ja Nyymichania kohtaan.

Kaikkien täytyy myöntää, että Nyymichanin alku oli hieman laimea. Tottakai, aluksi oli eeppistä kun erittäin lyhyessä ajassa luotiin paljon alkuperäistä sisältöä. Mutta piakkoin alkuhuuman hälvettyä paikalle jäi vain muutama rinkirunkkari. Itsekin olin monesti ainoa paikalla oleva ano (tai no, nimihomo). Rinkirunkkauksen keskeisimmät ongelmat olivat jatkuva Ylilaudan kanssa taistelu ja "hurrrrrr kuvalaudan perillinen" -meininki.

Alusta asti mielestäni on ollut aivan tarkoituksetonta seurata vanhan laudan jalanjälkiä, kun voisi kehittää itse uutta ja mahtavaa sisältöä ja käyttäjäkuntaa. Tähän Nyymichanin ylläpito onkin onnistuneesti tarttunut.

Kuvalaudan varmuuskopioista alkanut hiljainen parantelu on nyt saanut uudet ulottuvuudet. Tottakai, jotain samaa on vielä, mutta nämä samaisuudet löytyvät pitkälti kaikilta laudoilta. Ja onhan täällä vielä joillain alalaudoilla Kuvalaudan aikaisia lankoja. Mutta ne tuskin ketään haittaavat. Ja nyt /ukko/n saavuttua alalaudat todennäköisesti tulevat aktiivisemmiksi, ja Nyymichan pääsee kokonaan eroon Kuvalaudasta (miinus tietenkin Kuvalaudalta jatkunut postauksien numero).

Nyymichanissa on vihdoin aktiivinen, mutta silti mukaisan pieni käyttäjäkunta. Löytyy muutama aktiivinen nimiystävä laudan kiintopisteinä. Nyt on hyvin toimiva ja oma lautasofta ja tyyli.

Nyymichan on oma lautansa. Ei Kuvalaudan perillinen tai uusi Kuvalauta. Ei Ylilaudan kilpailija. Ei uusi Northpole. Nyymichan on Nyymichan. Ja siitä haluan kiittaa ylläpitoa ja tietenkin käyttäjiä. Te saitte tämän aikaan.

Haistakaa silti vittu ZoneryChanin poistamisesta

R: 10 / I: 3 / P: 1

TÄRKEÄ PYYNTÖ!

Kun langan laajentaa, ja sitten klikkaa "vastaa", viestiin ei kuitenkaan pysty vastata vaan tulee error että unohdit tiedoston. Eli lauta luulee että haluan aloittaa uuden langan.

Korjatkaa kiitos! Eli en voi langan ollessa laajennettuna klikata viestin numeroa ja suoraan vastata sille.

Ilmeeni aina kun tuo tapahtuu.

R: 5 / I: 0 / P: 1

mitä tapahtuisi jos nyymichanissä olisi vain /b/? nousisko postaustahti? Itse kannatan.

R: 9 / I: 1 / P: 2

Tuo heittomerkkeihin perustuva tekstin muotoilu on ihan perseestä. Niistä puuttuu ainakin spoilerit ja alle/yliviivaukset. Palattaisiinko niihin perus sulkumerkkeihin, kiitos?

R: 11 / I: 2 / P: 2

Saisko teeman vaihto valikon tuonne ylös?

R: 0 / I: 0 / P: 2

Kun aukaisee uuden sivun tai vain päivittää sivun niin tausta välähtää aina vitivalkoiseksi. Tämä ärsyttää kovasti varsinkin yöllä kun käytän Tomorrow-teemaa (joka on btw vitun jepa teema, kiitos).

Testasin muutamaa nettisivua ja monilla tausta pysyy koko ajan tummana ilman välkkymisiä, esim. Northpolella.

Kuva ei liity, muuten vain hyvä albumi.

R: 0 / I: 0 / P: 2

haluaisin, että minulle tehtäisiin sticky lanka ja että jokainen threadi alkaisi [:]-riimulla.

R: 3 / I: 0 / P: 2

Dump.fi tyjennetty?

R: 7 / I: 1 / P: 2

Spam Clan

Alkanut tämä Spam Clanin pelleily karata vähän käsistä, ja mietin jonkinlaisia vastatoimia. Olisivatko muut halukkaita ryhtymään jonkinlaiseen toimintaan, jolla saatettaisiin Puistari ja kumppanit edesvastuuseen tai muuten vaan ongelmiin?

R: 2 / I: 1 / P: 2

Miksi alalaudat ovat tyhjiä, stickyjä lukuunottamatta? Olen ollut jonkin aikaa poissa, joten kertokaa mitä on tapahtunut!