/n/ - Ninja

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(106.01 KB 570x760 127288261847.jpg)

Joensuun ninjat Anonymous 03.05.2010 (Ma) 13:30:19 No. 7462
Joensuun ninjat, mistä aloittaa ja hyviä paikkoja?
(122.51 KB 500x667 127288372392.jpg)

Tossa olisi yksi hyvä kohde, tosin aika vaikea ja vaarallinen. Onko kellään muilla kokemuksia Joensuun hyvistä /n/injailu paikoista, ja mahdollisista huoltotunneleista?
ANTTILANKATOLLE x-----DDDD
asd
(170.49 KB 400x267 127290744461.jpg)

Utran S-Marketin katto on erittäin hyvä aloittelijoille, vähän kokeneemmalle Prisman katto ja rakenteet.
(76.89 KB 580x384 127296253674.jpg)

Entäs keskustan alueella, Anttila kuulemma hyvä ja toimiva koska laaja katto ja pääsee muuallekin sitä kautta?
Kysyn ihan tiedon puutteessa että, onko /n/injailu samaa kuin parkour? Tajuan sen että ne ovat eri asia mutta tämä jäi epäselväksi.
>>7517
parkour on etenemistä nopeasti esteitä ylittämällä paikasta A paikkaan B, ninjailu on kielletyillä/autioilla paikoilla käymistä ja tutkimista
>>7520
Voi toki mennä myös läpi tai ali, sitä ei parane unohtaa. Parkour on erittäin helposti yhdistettävissä /n/injailuun, ja parkourtekniikoista on apua luvattomiin paikkoihin pääsemisessä. Eri asia toki kyseessä, sillä parkouraajat tuppaavat harrastamaan vastuullisesti, eli mm. välttelemään laittomuuksia..
>>7481
Joensuu ninjat tänää utran-ässän katolle :D
Liikaa matkaa utraan, keskustaan mieluumin? :)
>>7575
minnepäin keskustaan?
(136.30 KB 997x738 127394042443.jpg)

Oletteko käyneet täällä?
Jos joku muistaa entisen Jokikoneen (Nykään spr:n kirpputori tai vastaava paska) Oli todella jees ninjailu kohde. Sitten autopurkaamoit kannattaa kierrellä
>>7481

Tekö te siellä Prisman katolla pompitte kun tupakalle baarista tullessa pysähdyin? Joku kuikuili katolta, vaan empä iljennyt sanoa mitään, koska oksensin äänekkäästi sata metri' aiemmin.
>>7481
Prisman katolla voisi joskus käydä pyörähtämässä. Ei kovin jännä mesta ja jos poliisit tulee niin tuolta on kyllä tosi nihkeä lähteä karkuun mihinkään suuntaan.

Ei kyllä taida olla hälyttimiä tai muutakaan tuolla päin? Onko joku käynyt?

Myös keskustan kirjaston katto voisi olla aika hieno paikka, kaltevia pintoja riittää.
>>7916
>Myös keskustan kirjaston katto voisi olla aika hieno paikka, kaltevia pintoja riittää.
Tuon jos teette niin respect.
>>7918
Mielessä tuo on käynyt mutta pitäis vielä tutkia asiaa. Mikä tuossa on sinusta kunnioituksen arvoista? Onko hälyttimiä jne? Vai ihanko vaan niiden tasojen takia? Siellä kiikkujan valitettavasti taitaa nähdä vähän joka suuntaan että nihkeän nopea poistuminen voi olla tiedossa.
>>7919
Pakko sanoa etten tiedä yhtään, lurkkaan vain /n/:ää ja seuraan urotekoja. Tuo kirjasto on vain sen verran tuttu paikka, että ajatus ninjoista kiipeämässä siellä kutkuttaa.
>>7921
Aivan.

Olen monesti fantasioinut siitä kun sisätiloihin pääsisi riehumaan yksinään. Hämmentäviä risteäviä tasoja ja kaiteita monessa kerroksessa. Ninjan paratiisi kaikkine tarttumapintoineen ja kolmen kerroksen mahdollisine tiputuksineen. Parhautta.
Kirjaston katto itselläkin ollut harkinnassa. Pitäisi käydä katsastamssa mahdolliset kamerat ja liikkuuko vartijat. Joskus 3-4 aikaan voisi olla hiljaisinta liikkua.

k/e?
>>7950
Vartijoita nyt ole ainakaan, se on varma. Mitä siellä vahdittaisiin? Kameroita voi olla, varsinkin sisälle lienee tuollaiseen rakennukseen turha yrittää. Luulen että ulkokatolle pääsisi kyllä helposti.

Pitää käydä huomenna pyörimässä itsekin ympärillä ja tutkimassa mahdollisia nousukohtia jne. Takapihalla on onneksi isot puskien suojaamat penkit joilta käsin voi reittejä suunnitella tai jopa vaihtaa vaatteet, sinne ei näe mistään.
Kirjaston katolle mahdollista mennä edestä katsottuna vasemmalta sivustalta, jossa tikkaat. Tikkaiden vastapäätä kerrostalo, josta suora näkymä. Kameroita ei näkyvissä ulkopuolella.

Keilahallin katto tsekattu. Samalla alueella paljon hyviä kattoja. /N/ Suosittelee!

Ensi yönä mahd. uutta reissua tiedossa! Jäähallin katto myös kaunis paikka.
Lut. kirkon katto
Onko aloittelija/n/injat käyneet Penttilän amiksen katolla? Sinne pääsee suurilta osin tikkaita pitkin, ja kiivettävää ei ole paljoa, mutta jos et ole ennen kokeillut ninjailua, suosittelen.
(246.29 KB 150x142 127481852876.gif)

>>8133
Jonnet ei mene peltolan katolle :3
Ottaisko joku mukava nyymi mut joskus mukaan ninjailemaan? ^^ Olen (kai) ihan kiva teinityttö, jolla on tosin sanalla sanoen melko paska peruskunto. En tykkää jos mut jätetään yksin jostain kaiteelta roikkumaan. ;__;
Entisellä kotipaikkakunnallani vietin kesäöitä terveyskeskuksen katolla laulellen ja autiotaloja sekä voimalaitoisten ympäristöjä tutkiskellen, ja nyt huomasin että tällaisia ihmisiä on ihan kasaantunut johonkin. o.o
>>8270

Missä vaikutat? :3
>>8322
Latolankadun pahamaineisemmassa päässä, jos tarkkoja ollaan. :D
Rantakylästä löytyy korkeita kerrostaloja joiden katot olisivat periaatteessa aika hienoja paikkoja mennä yöllä istuskelemaan. Kannattaa kokeilla, onnistuu yksinkin ja melko helposti.
>>7465
Tuolla on pyörähdetty parilla terassilla ja katolla. Hieno paikka! Myös myyn sisälle voi ninjailla helposti, ottakaa itse selvää miten. ;)
>>8337

Myyn katolla olevalle sisäpihalle ja sieltä ninjailemaan?
On tullut mielessä muttei ole tullut toteutettua.
Meikäläinen tulee taas Joensuuhun kesäksi tossa parin viikon päästä. Suomen paras kaupunki btw.

Mä en siellä paikkojen nimiä muista, mutta siellä on tullu exploorattua mm. isompi vene/laiva, tehdasrakennuksia ja 4 autiotaloa. Kukas tietää sen aika ison autiotalon siellä aika metsässä (sori, en muista katujen nimiä), vissiin ollu joskus joku pienempi sairaala tms.
>>8470
>ison autiotalon siellä aika metsässä

Et muista että suunnilleen missäpäin Joensuuta tämä edes olisi? Vähän on hämärä kuvaus.

Yksi hieno, vaikkei mitään ninjailua vaadikkaan on Noljakan metsissä olevat juoksuhaudat, bunkkerit jne. Osa on aika vaikeita löytää ja suurinosa on tagattu jonnejen toimesta täyteen mutta näkemisen arvoisia paikkoja silti.
>>8474

Se oli aika laitamiltya kyllä, sen tähtitornin puoleista sivua joesta kun meni kaupungista poispäin, niin ennen kun tulee sinne entiselle sahalaitokselle (joka on purettu, muutama metallinen tukipilari jäljellä), siellä josssain metikössä se lymyää. Kun pääsen sinne, niin /n/injailen pikkasen ja vaikka teen kartan kaikkiin jänniin paikkoihin. Tosiaan aika monta paikkaa, joita ei oo tässäkään langassa mainittu.
>>8470

>isompi vene/laiva

Rokkilaiva? Lähellä sahaa? Ja yhden kaksi autiota taloa tiedän, toinen on kaksikerroksinen, kaikki ikkunat paskana ja vitusti esim. lasinsirua yms lattioilla. Myös sohva on yläkerrassa.
Toinen autio talo on se keltainen lähellä rokkilaivaa. Jotkut koitti asuttaa sitä paikkaa mutta näemmä häädettiin.
Mielenkiintoista, Jonsederiin muutto vuoden päästä. Tästä ~läheltä~. Laittakaa kuvia niistä rakennuksista missä olette käyneet.
sagea kaupunkilangoille
Joensuunyymi täällä.

Olen seikkaillut siellä täällä. Ennen maansiirtoa ja Penttilän rukkaamista paikka oli hieno seikkailualue. Haaveenani oli sukeltaa vehkeiden kanssa siihen syvään betonialtaaseen joka oli täynnä vettä, todennäköisesti jonkinlainen sahan kellari ollut joskus. Se vanha laiva nököttää vieläkin siellä, voisi käydä tutkaisemassa joku päivä sitä taas. Sisältä aivan ruosteinen ja veden vallassa, mutta hieno muisto silti.

Kuten joku jo mainitsi, Noljakan vanhat bunkkerisysteemit ovat aika hienoja rennolle tutkimiselle. Ninjaillut en ole vähään aikaan, mutta kuntoa yritän pitää silti hyvänä. Aikoinaan Käpykankaan teollisuusalue oli mahtava ninjailulle. Erään teollisuushallin piha oli täynnä kaikenlaisia valtavia koneiden osia joiden päällä hyppiminen riemastutti sydäntä. Puukeskuksen takapihan valtavat kontti- ja tavarapinot samaten. Metallinkaatopaikan luo menin takapihan aitojen ylitse tutkimaan öisin. Romuttuneet autot ja lukemattomat määrät hienoa rautaroskaa olivat tutkimisen arvoisia!

Kaikenkaikkiaan Joensuu on hieno paikka seikkailla, jopa päiväsaikaan tyttöystävän kanssa jonka olen tällaiseen toimintaan tutustuttanut.
Tsekatkaapa John Deere vaikka Bingin karttahaulla. Ninja time?
Pataluodon yläaste :) On nimittäin remontissa ja sieltä löytyy kaikkea mukavaa.

Jos menet, protip: ole niin hiljaa kuin olla ja voit eläkä kolisuta mitään
Maanantaina mäkin sinne Joensuuhun oon vaeltamassa. Tapaillaan sitten Joensuun yössä.

Epiccejä katoilla käytäviä ninjataisteluita odotellessa..
(97.25 KB 600x600 127719051021.jpg)

Eilen tuli taas käytyä tutkiskelemassa, ei nyt varsinaisesti ninjailtua.

Liikuskelin raatekankaan alueella ja vähän keskustassakin. Kävin mm. prisman pihalla ja löysinpä jopa tikapuut. Jumaliste, että olisi hienoa ninjailla Prisman katolla ja rakenteissa. Aivan uskomattoman paljon nähtävää ja paikkoja joisa liikua. Varmasti pääsisi monenlaisiin huoltotiloihin ja ullkaoille!

Yhtään kameraa en tikkaille huomannut ja yllätyin muutenkin kameroiden vähyyttä. Takapuolella ainoastaan lastauslaiturin roskiksia huomasin kuvaamassa kaksi kameraa.

Takana olevilta tikkailta pääsisi siis todella helposti ylös. Ainut vaan, että alueella kannattaa olla varuillaan, sillä paskantärkeä vartija pyöri kuin puolukka pillussa autonsa kanssa ympäriinsä, luuli varmasti että olen varkaissa tms, koska reppu selässä siihen aikaan ympäriinsä hiipparoin.

Tarkoitus ottaa pian uusiksi ja mahdollisesti käydä tutkailemassa muitakin paikkoja. Lidl katollekin etsin tikkaat. Niitäkään ei kamerat kuvaa, ja ovat vieläpä hyvässä suojassa.

Pahoittelen kirjotusasuani, en jaksa korjailla virheitä, sillä olen väsynyt, kuten kuvakin kertoo.
Jeejee, oon vittu ninja. Kiipeen tikkaat katolle.
Autiotalot täältä ja 50km säteeltä on tullu pistettyä porukassa paskaks aika tehokkaasti, aivan saatanan hauskaa kieltämättä ollu :D
Hyväksi todettuja paikkoja keskustan alueela on anttilan katto, sekä kauempana prisman katto.

Joskus Joensuun ninjamiitti, koska huomaa että joensuussa on paljon asiallisia ninjoja.
>>9430
jytäkuttu
>>9430
Miksi vitussa niitä pitää pistää paskaksi? Eikö siellä ois kivempi vaikka ihan vaan hengailla? Ja muutkin haluaa ehkä käydä hei ;__;
Eilis yön palloilu keitaan katon reissu oli kiva
pics or didnt happen
Kuvia saa toimittaa.

Eilen ninjailtu noljakasa
Onkos kukaan ninjaillut tuon Suvantokadun nyt tyhjillään olevassa homepoliisi- ja oikeustalossa? Ois nasta mennä kattelemaan, mutta voi olla aika "hot spot".
Itse olen kerran ninjaillut kavereiden kanssa. Kävimme ensin 3 kerroksisen talon katolla niiniraavalla ja siirryimme siitä keskustaan kaverin entisen talon katolle, joka oli 4 kerroksinen ja siitä tiedepuiston katolle.

http://img196.imageshack.us/i/img0233ns.jpg/

http://img812.imageshack.us/i/img0238m.jpg/

http://img683.imageshack.us/i/img0242xu.jpg/

http://img84.imageshack.us/i/img0241b.jpg/

Pitää katsella jos joskus olisi taas aikaa ninjailla :D Joensuussa on vaan niin vähän korkeita taloja missä olisi hienot näkymät :/
jns bump
(2.40 MB 3648x2056 127984968171.jpg)

Kävin tänään ensimmäistä kertaa ikinä ninjailemassa. Mukana oli myös kompakti semijärkkäri ja tripodi, joten kuvia tuli otettua useampi kappale.

Ensimmäisenä suuntasin teollisuusalueen lähistölle ja käväisin Gigantin katolla.
(3.34 MB 3648x2736 127984972919.jpg)

(4.49 MB 3648x2736 127984982894.jpg)

Olisin käynyt Jokikoneen katolla, mutta tikapuita ei näkynyt missään, jolloin ne todennäköisesti olivat aidatulla alueella. Lisäksi valvontakamerat oli aika tungettelevan oloisia. Aidan yli olisi päässyt suht helposti ison roskiksen päältä, mutta jätin kuitenkin välistä tällä kertaa.
(2.11 MB 3648x2736 12798499021.jpg)

Kävin sitten about Konttia vastapäätä olevan rakennuksen katolla pyörähtämässä ennen matkan jatkamista.
(2.73 MB 3648x2736 127985001780.jpg)

Jätin Prisman nyt rauhaan tällä kertaa ja suuntasin sitten keskustaan. Tavoitteena oli kartoittaa Metropolia ja mahdollisesti kiivetä päälle. Mitään tikapuita ei kuitenkaan katutasolle asti yltänyt, joten kiipesin sitten lopulta Centrumin vieressä olevan kerrostalon katolle ottamaan pari kuvaa.
(2.95 MB 3648x2736 127985011684.jpg)

Ajattelin sitten, että Tapion katolle pääsisi varmasti helposti. Näinhän se oli, takapihalta löytyi alapäästä levyblokatut tikapuut (eli toisinsanoen ei este eikä mikään), joilla pääsi suoraan kerrostalon kattoterassille.
(2.92 MB 3648x2736 12798501627.jpg)

Kattoterassilla tuli vastaan myös hauska bongaus.
(3.21 MB 3648x2736 127985030053.jpg)

Kattoterassilta pääsi vielä parit tikapuut ylemmäksi (jotka näkyy tässä kuvassa taustalla) aivan rakennuksen huipulle.
(2.96 MB 3648x2736 127985040891.jpg)

Katolla tuli otettua myös poseerauskuva Osuuspankin logon kanssa. Kokomusta ei välttämättä ole tietysti paras valinta värinä tähän aikaan vuodesta, mutta kun ninjoja kerta ollaan...
(3.51 MB 3648x2736 127985047554.jpg)

Tältä katolta tulikin otettua sitten suuri osa reissun kuvista. Harmi vain, että oli jo näinkin valoisaa, kuvista olisi tullut paljon tunnelmallisempia vähemmässä valossa.
(4.23 MB 3648x2736 127985053826.jpg)

Kävelykatu näytti kyllä suht hyvältä yläilmoista.
(3.61 MB 3648x2736 127985063060.jpg)

Grillillä riitti asiakkaita tähänkin aikaan yöstä.
(3.70 MB 3648x2736 127985070139.jpg)

Kuvia tuli otettua vähän kaikista suunnista.
(2.91 MB 3648x2736 127985074490.jpg)

Bongasin kadulta kävelemästä myös jonkin sortin heinähattumiehen.
(3.39 MB 3648x2736 127985084219.jpg)

En ottanut kelloa tai kännykkää mukaan ninjailuun, joten torinlaidan kello sai toimia ajannäyttäjänä. Olin lähtenyt alun perin liikkeelle about kahden aikoihin. Hyvin kyllä aika kuluu ninjaillessa.
(2.63 MB 3648x2736 127985102266.jpg)

Ja loppuun vielä pala taivasta. Otin tämän kuvan jälkeen vielä muutaman kuvan, minkä jälkeen pakkasin kameran ja kolmijalan, laskeuduin kattoterassille ja poistuin klassista reittiä eli oven kautta, kun kerta siihen oli niin ystävällisesti tarjottu mahdollisuus.

Kotiin tultua totesin, että reissun aikana tuli aika saatananmoinen hiki, vaikkei sitä ulkona huomannutkaan. Lämpöä oli kuitenkin ~24ËšC.

Kaikenkaikkiaan sanoisin ettei ollut mikään paskempi reissu ekaksi ninjailuksi.
Ompas siel valosta neljältä... Hyvii kuvii
>>10354
Se on sitä Suomen kesää. Pimeää riittää vain about tunnin ajan puoli yhdestä puoli kahteen, eikä silloinkaan ole mitenkään erityisen pimeää. Sen jälkeen vain kirkastuu.
pump
Hienoja kuvia kieltämättä!

Itse tuli käytyä parin kaverin kanssa viime sunnuntaina lääkärikeskus Suinuun katolla (siinä Citymarketin vieressä) ja hyvät näkymät oli sieltäkin.

Tuli tässä mieleen että onko kukaan mennyt katon kautta La Barren (baari, tiedoksi ulkopaikkakuntalaisille) kattoterassille? Voisi olla aika reteä meininki istahtaa sinne omien kaljojen kanssa istuskelemaan hetkeksi.
bumb
>>9933
Kuka tuo alhaalla seisova mies on? Vartijako se siellä?
>>10347
Heh. Oma asuintaloni näkyy tästä kuvasta.
Oho, hienoja kuvia kyllä täällä. Itse on tullut monesti käytyä ninjailemassa, esimerkiksi tuolla mainitulla kirjaston katolla sekä esimerkiksi Citymarketin viereisessä korkeassa talossa (mitä liikkeitä siinä nyt, La barre). Kuvia voisin yrittää käydä näpsimässä esim. tänä viikonloppuna.
(267.52 KB 1600x1200 128258777981.jpg)

Postaan "teaserin"

Samalla myös bump.
(277.69 KB 1600x1200 12825888509.jpg)

Toinen samasta paikasta. (Jep, paska kuvanlaatu.)
>>11119
>>11121

Carelicumin katto eikös niin? Yllättävän hassu paikka, ja jännään aikaan ootte ollu tuolla. Joku voisi varustautuu paremmalla kameralla ja käydä ottamassa fotoja.
>>11127
Ihan hieno paikka, haastetta ei tosin ole (muuta kuin levy tikkaiden edessä alhaalla, ja senkin voi nostaa pois). Tietty sieltä voisi yrittää päästä vaikkapa ehkäpä LaBarren kattoterassille.
(1.91 MB 3072x2304 128296882224.jpg)

Nyt on tsekattu paremmin tuota Carelicumin kattoa. Barren katolle pääsee periaatteessa pudottautumaan, maks 3,5m tiputusta. Takaisin ylös voisi päästä kiikun kautta, mutta kíikun korkeutta oli vähän paha mitata pimeässä. Kuva liittyy.
kävin kesällä jns:ssa ja huomasin että class ohlsonin katolle pääsi sieltä takakautta. Käykääpä tsekkaamassa muistanko oikein. Siellä näyttäisi olevan katolla joku terassi...
>>11320
Se rakennus on tullut kierrettyä muutamaan otteeseen eikä ulkoo oo löytyny tikkaita. Tietty sitä seurakuntakeskuksenpuoleista seinää saattas voida kiivetä, turhan hasardi vaan.
(292.37 KB 1600x1200 128300119259.jpg)

Tunnistaakos kukaan mistä löytyy? Kännykkäkameralla piti pelleillä, kamerasta kun loppu akku.
(288.42 KB 1280x1024 128301069952.jpg)

Kiiiiiiiiiiiiiiivetkää sinne......no jos ette uskalla niin....
(1.81 MB 3072x2304 128304989870.jpg)

ninjailetteko porukassa? olis jeba päästä messiin ninjailemaan yöhön
(102.03 KB 900x600 128308568442.jpg)

mietittekö samaa kohdetta mitä minä?
hyppytornia
>>11339
playsible. Jonneja ja läskejä ei tosin oteta mukaan.
en ole jonne enkä läski :) joskus tullu parkouria harrastettua, hehe. ihan vuorot hommattiin urheiluhallilta
>>11343


ikää 12-13?
ikää 19½
miten saamme sinuun yhteyttä?
>>11346
ja kuka sinä oikein olet.

Tämä ei toimi ilman nimihomoilua.
>>11347

:nimihomoilu on amatööreille.
hankalaksi meni hehe
heh
Nostan Joensuuta ja samalla elvytän /n/injaa. Keskustassa paljon helppoja kattoja, yhdelle pääsee päivällä ihan sisäreittejä, ovet auki, ei kovin palkitsevaa. Prisma ihan mukava, valitettavasti hienoja tunneleita yms. ei hirveästi ole.
Hieno lanka, täytyykin käydä tsekkaa nuo paikat kun kesälomakin alko just.. :)


Forms
Delete
Report
Quick Reply