/n/ - Ninja

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(31.80 KB 800x600 127113270315.jpg)

Radiomastot Anonymous 13.04.2010 (Ti) 07:25:04 No. 7010
Lahtininjat!

Mene!
Mene mäntsälään
lahteenpas
bumb koska kävimme vähän kiertelemässä.. aitojen ali pääsisi helposti ja siitä tikkaisiin mutta edes ensimäiselle tasanteelle ei pääse koska kalterit edessä ja lukossa sivupalkilta saattaisi päästä mutta sekin on yritetty "estää" vanerilevyllä en sitten tiedä kertokaa te!?
>>7054
Toisin olle ennen. Helpompaa oli ninjailu 90-luvun alkupuolella.
>>7058
niin harmi etten itsekkään sillon tajunnut mennä sinne
(65.60 KB 570x640 127232857034.jpg)

>>7068

Harmi ettet ollut vielä syntynytkään silloin, Juri-Petteri.
>>7313
eikö tämä paska voisi pysyä /b/:n puolella jookos
Osaako kukaan suositella hyviä paikkoja Lahdessa aloittelevalle ninjalle?
>>7791
Pasiviherahon studio
kariksen pusikko ja kisis
Ninjaile kariksen pusikoissa viikonloppusin. Haastetta riittää kun kurkit/kuvaat kännisiä teinejä,suosittelisin mustan sijaan camo kuvoituja vaatteita. Onnea veljeni
Osaako joku sanoa hyvää hylättyä rakennusta tutkittavaksi? Itse ainakin menen lähiaikoina hylättyyn hartwallin tehtaaseen.
Älkää kiivetkö radiomastoihin, niissä olevien GSM yms. lähettimien teho on aivan jäätävä. Uskoisin että saavat aikaan kudosvaurioita jos pitkäksi aikaa menette eteen.

Asiaan: Trio voisi olla mielenkiintoinen kohde, olen kaavaillut jo mahdollisen reitin: tenkun (ten dollars saloon) ja sen raflan välissä on kuja josta pääsee kelalle yms. Kujalla on tikkaat joista pääsee matalan lisärakennuksen päälle josta taas saisi taiteiltua tiensä hansasta muuhun trioon johtavan lasiputken päälle. Sen pidemmälle en ole asiaa tutkinut, ajattelin lähiaikoina perehtyä...
>>9009
Voisi itsekkin käydä siellä trion katolla. Mainitsemastasi paikasta todellakin pääsee trion katolle. Ainoa pieni ongelma on se että tikkaat on peitetty vanerilla, mutta siitä kyllä pääsee.
Käykääpä katsomassa streetviewillä mytäjärven lähellä sijaitsevaa teollisuusaluetta. Monia hyviä ninjapaikkoja siellä
>>9014

Sopenkorpea tarkoitat?
Loistava paikka ninjailuun. Olen useammankin kerran siellä käynyt. Keskellä teollisuusaluetta on helvetin korkea viljasiilon näköinen rakennus. Tarkkaan en tiedä kyllä että mikä se on, mutta autiolta näyttäis.
Voitas siellä pitää miitti?
Lahdessakin ninjoja?
>>9502

Mettis kuittaa
mettis kuittaa
>>9009
Kerran olen triossa käynyt kun se oli suljettu. Parkkihallista pääsi helposti hissillä, muutamat limut tarttuivat mukaan.
kertokaapas missä päin lahtea olisi hyvä alottaa ninjaaminen
>>9723
Ahtialassa väistelet kaukon kioskimyyjää.
Itse suunnittelen yö-reissua kolmeen hylättyyn rakennukseen. Tarkka kartta tehty jo. Postauksista päätellen ette tiedä niistä kuin ehkä yhden.
Entisessä Hartwallin tehtaassa on jotain toimintaa menossa. Ilmeisesti joku varasto. Onko muita hylättyjä rakennuksia?
hei sällit, älkää jumalauta menkö radiomastoon. Sen lisäksi että poliisit saattavat joutua tulemaan saatte todellakin vaurioita säteilystä, yksi ikävimmistä on se että kivekset menevät toimintakelvottomiksi paskalla säkällä. Joten, ei radiomastoihin.

Itse kiipesin kerran nosturiin, se oli hieman vastaavan mallinen. Leikki loppui kun poliisit tulivat paikalle hakemaan alas.
>>10227
et vain ollut tarpeeksi ninja
Lisää autioita taloja/rakennuksia jossain, muita otollisia paikkoja? Itse olen ajatellut mennä satamassa seikkailemaan suurten paattien sekaan.

Miitti voisi olla kiinnostava, tosin en varmaan kehtaisi tulla paikalle koska 200% tunnistus ja tunnen salaa niin monta anoa, luultavasti teidänkin joukossanne riittää tuttuja.
>>10233
Trion voisin käydä valloittamassa jonkun oikeasti pätevän ninjan kanssa. Kiipeämisetappi ei nimittäin olisi helppo, etenkään nyt kun remontti on käynnissä. Eniten kiinnostaisi ison pyöreän pömpelin päälle kiipeäminen jossa sijaitsee mäkkäri yms.

Ja jos joskus jotain miittiä saisimme aikaan luultavasti joku tunnistaisi. Lets keep the hopes up.
nastola->lahti
>>10250
Mitäs ninjailtavaa täällä muka on?
mites vanha panimo onko siellä jotain nähtävää ??
>>10252

Uponorin piha ja katot, Novartin alue, Betonitehdas ja muut teollisuusalueet.
Itse olen miettinyt että josko kiipeäisi kkk-marketin katolle ja ripustaisi \n\ lakanan katosta roikkumaan.
Aika vähän Lahdesta kyllä tuntuu löytyvän mitään hylättyä pällisteltävää. Vinkkejä otetaan mieluusti vastaan.

Keskussairaan lähellä (koneharjunkatu) oli vielä ainakin muutama kuukausi sitten joitain hylättyjä rakennuksia, ei nyt mitään kovinkaan ihmeellisen näköisiä, mutta kummallista tavaraa sinne kyllä oli jätetty, mm. autonraatoja, joulukuusten hautausmaa ja joitain satoja ellei tuhansia autonrenkaita levitetty pitkin pihaa.
Missä tuo hylätty Hartwallin tehdas sijaitsee?

Also, kaupungin jollain ennytmuista-mikäseoli-virastolla on olevinaan lista tyhjillään olevista tonteista, mutta siihen ei kannata tuhlata aikaa kuten minä tein. Lista oli vanhentunut, jotkut mestat olivat yksityisillä, jotkut oli purettu ja rakennettu uutta tilalle, ja yleensäkään mitään mielenkiintoista kyseisestä listasta ei löytynyt.
>>10865
Ts. entiset mallasjuoman rakennukset. Osa rakennukista purettu. Osassa taidepanimo ja niissä lopuissakin oli jotain toimintaa.
Tönäisen uusien innovaatioiden toivossa
Lahtinyymi moikkaa täältäkin, pitääpi koittaa Trion kattoa joskus.
Launeen alueella myös Cittarit, Prismat sun muut, Prisman kolmioon olisi hienoa ripustaa jotain roikkumaan maanantaikävijöiden töllisteltäväksi.
bump
launeen kotipokki?
Ahtialan s-market??


Forms
Delete
Report
Quick Reply