/n/ - Ninja

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(59.17 KB 410x273 12691723588.jpg)

Tampere Anonymous 21.03.2010 (Su) 11:52:38 No. 6542
Elikä tässä on virallinen tampere ninjailu lanka. Tähän lankaan siis kaikki mahdolliset ninjailu paikat ja suunnitelmat ensi kesäksi tampereen seudulla. Itselläni suunnitelmissa käydä lielahden paperitehtaalla hieman tutkimassa kun kerran suljettuna tällä hetkellä. Alueelle pääsy luulisi olevan helppoa sillä rautatieltä tulevien kiskojen portit ovat lähes aina auki.
kyl sinne lietsun tehtaalle pääsee rantojen kautta kun aita ei jatku veteen asti. joskus nuorempana tuli käytyä siellä ku se oli viä aktiivikäytössä. ei kyl uskallettu kauheen pitkälle ku oli sen verran paljon liikennettä viä lähistöllä..
Täysin mahdollista, sillon ku paperitehdas oli vielä auki, kävin polkupyörällä keskellä päivää pyöräilemässä sen halki. Eipä tullut mitään sanomista, ei siellä kyllä paljoa ihmisiä näkynytkään.
onkos tampereella mitään muuta hyvää paikkaa missä kannattaisi käydä. paasikiventien hylätyt talot olen melkein kaikki tutkinut mutta missä olisi joku vielä jännempi paikka
onkos kukaan käynyt tulitikkutehtaalla? onko tullut kukaan sanomaan mitään?
>>6552
käys vilkasemassa joskus niin näet onko joku käynyt. Mikään virallinen taho ei tule ajamaan pois, mutta en välttämättä menis yksin, etenkään yöaikaan
Onko ne Muonamiehentien rotiskot nykyään missä kunnossa? Joku ainakin vielä asui siellä kun kolme vuotta sitten viimeksi sielläpäin pyörähdin.
(541.25 KB 1536x1024 126920799967.jpg)

Tulitikkutehdas ja läheinen, vielä isompi kattohuopatehdas (Kolkos) kannattaa tsekata. Hyvät jalkineet on tärkeät, koska siellä on järjettömästi lasinsirua ja neulaa maassa. En menisi yksin näihin, ja älkää nyt helvetissä ainakaan sinne katolle menkö kekkuloimaan, varsinkaan huopatehtaalla. Sieltä tulee läpi.

Pispalan uittotunnelin voi käydä katsomassa. Siinä on lähellä niitä Paasikiventien autiotalojakin. Toinen tunnelinpää onkin sitten kauempana, mutta siellä on ihan mielenkiintoisia juttuja, mm. vanha tukkirata mikä vie järveen. Tunneliinhan ei saa mennä.

Messukylässä on yksi autiotalo, mielettömät määrät romua pihassa, ja yksi palanut piharakennus, tämä Osuusmyllynkadulla.

Kangasalan ja tampereen rajamailla on metsässä vanha Lamminrahkan asuinalue, joka on ollut hylättynä ja metsittyneenä aika kauan, osasta taloista vain perustukset jäljellä. Siellä on paljon vaarallisia entisiä kellareita, joita peittää vain ohut karikekerros, helposti putoaa läpi ja seivästyy johonkin eli kevyin askelin. Talojen paikkojen välillä on pitkiäkin matkoja, metsässä kävelyksi menee. Creepy paikka.

Sitten on vielä Epilässä eräänlaiset kylpylänrauniot, joista on jäljellä betonirakenteita ja pari tornia, sekä maakuopan keskellä johtavaan saareen menevä metallinen kaarisilta. Lisätietoa hakusanalla "Sixtus Syrjänen", mies oli kylpylän rakennuttaja joskus 20-luvulla muistaakseni. Tämä sijaitsee metsäisessä notkelmassa lähellä voimalaa Pispalan valtatiestä syrjässä.

Sitten yksi paikka minkä voi käydä tsekkaamassa ulkoa päin on Nottbeckin yksityishautausmaa, älkää nyt sinne ruvetko aitojen yli kiipeilemään, mutta löytämisessä on sen verran haastetta että en pilaa liioilla yksityiskohdilla :)
>>6563
missä päin lamminrahkaa tuo vanha asuin alue on ja tuosta Nottbeckista sen verran kysyn että pääseekö hautausmaalle teitä/polkuja pitkin vai täytyykö rämpiä pellon/pusikon läpi?

sitten vielä että vehmaisista löytyy valintatalon takaa puisto alue ja kalliorantaa missä on myös paljon raunioita ja kallioon upotettuja bunkkereita. kannattaa käydä tarkastamassa
(461.90 KB 1102x792 126934779176.jpg)

Lamminrahka kutakuinkin kuvaan punaisella merkatussa kohdassa. Raunioita siellä täällä, mutta alueella myös jokunen asuttu talo, reunamilla, eli ei kannata mennä häiriköimään. Lamminrahakke kandee mennä tuolta pohjoispuolelta, eli Aitolahdentietä aika ylös asti, ja sitten käännös metsään Ojakyläntielle. Siellä on sellaista Blair Witch tunnelmaa.

Nottbeckille pääsee katuja pitkin, tosin ihan lopussa taitaa olla pieni piilopuska..
Nightmare mode. POLamk:in lavastekaupungin valloitus.
Varalan urheilukeskukseen rannan kautta.. Tuolla pispalanharjun rannassa on muutenkin kaikenlaisia rotiskoja
Varalan urheilukeskukseen rannan kautta.. Tuolla pispalanharjun rannassa on muutenkin kaikenlaisia rotiskoja
vanhemmilta tuli kysyttyä tuosta nottbecin hauta jtusta ja sainpa hieman tietoa tuosta paikasta ja haudan kappelikin näkyy ilmakuvissa. muutenkin lielahden tehdasalue kiinnostaa vanhoine rakennuksineen.
Ninjailkaa mustavuoren metsissä poliiseja pakoon ihan pilvessä ! mun juttu!
http://koiruoho.com/index2.html
tuolla sivulla näyttöisi olevan paljon kuvia tampereen lähistöllä olevista hyvätyistä rakennuksista, harmi vain kun ei tietoa. onko kellään mitään hajua mistä nämä kuvat ovat?
tampere bumb
mikäs se oli se nokialla siaitseva vanha tehdas mistä tääläkin on joskus puhuttu
Lielahden tehtaan toisella puolella on kuulemma vielä toimintaa, että ei se koko paikka ihan hylättynä ole. Kellään mitään hajua mitä ne betonirakennelmat rannassa ovat?
>>6774
tukkien nosto laiturilta ainakin mielestäni vaikuttaa
onkos tampereen seudulla mitään hyviä tunneleita missä voisi käydä hieman ninjailemassa
Onko kellään tietoa siitä, onko Lielahdessa muita ninjailu paikkoja jo mainitun tehtaan lisäksi. Itseä nimittäin kiinnostaisi kovasti kiipeillä sielä Lietsun katoilla.
>>6854
no onhan sielä rakennuksia vaikka kuinka paljon mutta esimerkiksi se toinen tehdas (mikälie kaukolämpöpumppaamo) radan toisellapuolella voisi olla hyvä paikka
>>6855
Lielahden voimalaitos?
>>6911
mikä lie
pump
onko kellään tietoa mistä pääsisi keskustan alla oleviin tunneleihin
>>6855

Pumppaamon pihaan kävelykin on jo itsemurha, minuutissa oli vartiointiliikkeen jätkät olkapäässä kiinni.

>>7094

Tarkoitatko P-hämpin kaivaustyömaata? Rongankadulta yöllä koskenrannan puolelta aidan yli, siitä varovasti etenet. Kopeissa ja sisäänkäynnillä infrapunakamerat eli mustaa päälle ja nopeita liikkeitä.

>>6552

Lol Jonnea kiinnostaa ehkä yleisin UE-kohde tampereella.


Pönkitän vielä keskon vanhan viljanprosessointirakennuksen asemaa. Talo on nimittäin sisältä lämmin ja valaistu mutta silti uskomattoman creepy ja hieno kohde. Sisään tosin ei pääse enää oikein mistään sillä kaverin kanssa mentiin sen lipan päällä olevista ikkunoista ja sen jälkeen nekin naulattiin umpeen.

Muuten kyllä kokemisen arvoinen paikka. Autio särkänniemikin on hieno paikka ja sisäänpääsy äärettömän helppo.

Delfiinejäkin pääsee näkemään ympäri vuoden maksutta sillä delfinaarion remontin yhteydessä sen uuden lasiseinämän taakse tehtiin ikkuna johon pääsee portaita pitkin ja sen jälkeen aidan yli. Siellä tosin on liiketunnistimet joten:

1. Mene sisään 2. katso delfiinejä tai tyhjää ikkunaa nopeasti 3. mene pois.
>>6674

Ja wtf mistä nuo kuvat oikein on?
>>7102
tarkoitin lähinnä vanhoja kaapeli ja tietoliikenne tunneleita. kiinnostaisi myös muut tampereen tunnelit ja onkalot
Tekisi mieli käydä särkänniemellä yöaikaan
>>7290
nannattaa mennä ennenkuin kausi alkaa
>>7424
voisipa melkein lähettää viestiä kuvaajalle ja kysäistä
>>7432
Ette te failninjat tuota Tampereelta löydä. Jaa että mistäkö tiedän? Olin tuolla kuvauskeikalla mukana.
trebump
>>6563
kävin tuola yksityis hautaus maalla ja mielen kiintoinen paikka oli, joku oli tosin harrastanut siellä juuri yhdyntää sillä aidassa riippui farkut ja käytetty kondomipaketti. Mutta asiaan, katselin siinä samalla himan sitä tehdas aluetta ja päätin ottaa sen seuraavaksi kohteekseni ja mietin millä pääsisin sisään. No ensinnäkin huomasin isomman portin heti siinä jossa oli hyvin takaan lukitettu portti ovi hydrauli avausmekanismineen ja kortin lukioineen, mutta vieressä oli isompi portti (auton mentävä) joka oli kiinni vain kettingillä mikä oltiin kiedottu tolppien ympäri sekä heti vieressä aidassa ihmisen mentävä reikä joten sisälle pääsy ei olisi ongelma, myöskään valvonta kameroita en nähnyt.Nyt kiinnostaisikin onko tuolla kameroita ja onko paljonkaan vartioita ja mikä rakennus on tällä hetkellä käyttämättömänä ja mitä paikkoja kannattaa käydä katsomassa
>>7893
Don't U trye to trole me?!
>>6563
missä tämä kylpylä sijaitsee tarkalleen? google maps -linkki tms, pliis.
>>7904
>>7905
itse asiassa N 61° 30.591 E 023° 40.312
bumb
elikkä tällähetkellä olen käynyt tässä langassa mainituissa paikoissa:
-nottbeckin hautausmaa
- pispalan uittotunneli
- paasikiventien talot
- lamminrahkan rauniot
- vehmaisten rannan rauniot

epilän kylpylärauniot varmaankin käyn tarkastamassa joskus. >>7102 mistä tuo keskon rakennus löytyy ja kerrotko enemmän?
>>6563
Kyllä se katto ihan vankkaa tekoa on. Jos tarkoitat sen rakennuksen kattoa jossa on tasakatto ja katolle tullaan siitä pienestä kopista.
>mistä tuo keskon rakennus löytyy ja kerrotko enemmän?

jos tää on se nekalassa oleva, niin eikös siinä alueella ole aika lailla liikennettä vaikka talo olisikin hylätty?
>>8015
teitä ja muita toimivia rakennuksia on ympärillä joka puolella eli kohde sopii vain tosi ninjalle joka osaa liikkua huomaamattomasti
Sage kaupunkilangoille.
bumb
>>8015
Ei siinä illalla / yöllä enää ketään kuljea. Suositteleen kyllä käymään. Kyseessähän on kuitenkin kokonainen tehdas joka on hylätty.
onko täällä näin vähän tampere ninjoja vai eikö kukaan tiedä mistään mitään kun lanka ei pysy ylhäällä?
Ninja paikkansa löytää..
>>7452
nähään siellä kesän lopussa jos löydän kyseisen placen... :D
Luokkaretkelle tampereelle :D :D Kerkeisköhä jossai välis ninjailemaan.
Kun tulee rosendahlista sen hotellin ohi sitä jyrkkää mäkeä ylös tahmelaan päin (se missä linja 21 kulkee), siinä oikealla puolella on se valtava kallioseinämä. siinä on ensin se valtava teräsovi kallion sisään heti trikootehtaan jälkeen, mutta vähän vielä ylöspäin, niin siellä kallionseinämässä on luola jossa on ruosteiset kalterit (aika paljon kasvillisuutta tiellä) ja nykyään uusi lukko pitää niitä kiinni. ennen ne kalterit oli auki kun vanha lukko oli rikottu. muistaakseni kalterien jälkeen on joku pieni ovi joka on ehkä potkaistu sisään, mutta en ole varma. kiinnostaisi tietää mitä siellä on.
>>8181
olen aina miettinyt mitä siellä on, onhan se kuitenkin harjun seinämässä joten siellä voi olla vaikka minkälainen tunnelisto......
>>8181
>>8189

Voi pojat. Siellä on muutama huone, tyhjiä olutpulloja ja katossa katkenneita teräspalkkeja. Pentagrammejakin löytyy jokunen. Käymisen arvoinen mesta.
>>8192
Joku viime aikoina siitä ohi mennyt voisi kertoa onko kalterit edelleen lukossa.
>>8213
samapa tuo, ota "kynsisakset" mukaan ja problem fixed
pirkankadun ja kortelahdenkadun risteyksestä spottasin rakennuksen, jossa on kunnon remppa meneillään, ikkunat sepposen selällään ym... rakennusaitoja hieman ympärillä, mutta tutkimusmatka todella tehtävissä.
>>8181
Tonne visiittiä tänään tai keskiviikkona.
Tekis mieli käyrä tampereella vähä kattelee kaikkia jänniä paikkoja, aikas monessa paikassa käyny ja joihinki paikkoihin ei mua saa sitte millää menee. Kuten tulitikkutehtaat yms nistisaatananpalvojasprayhomojen paikat voi unohtaa =)jotain vähän erikoismpaa vois katsastaa, kuten vanhoja viemäreitä, autiotaloja / kyliä. Tai vaan muutoin hienoja paikkoja. Ehdottakaa siis jotain? paikat mihi tarvii "kynsisaksia" tai polttopilliä voi unohtaa :))

Kuvia voi olla luvassa!
bumb
Tampere oikeasti näin kuollut?
tampere bump
Tampereen /n/injat. Aloittelevaa tyttöninjaa kiinnostaisi. Mistä kannattaa aloitella?
>>9226
Passionissa tänään klo 22 Laita päällesi musta huppari. :3
Vitsi kun en omista täysin mustaa. :<
Hupparia siis.
Ite oon menossa sinne rakennustyömaalle joka on liehahdessa sen ex-gigantin vieressä. Tänä yönä joskus 2-3 yöllä, jos jaksaa. Tuski siel mtn hienoa on mut haluis käyä tsiigaa.
Onko kukaan käynyt härmälässä ent. Valmet, nyk. Kalmar teollisuusalueen rannalta lötyvässä luolastossa? Itse aikoinani kävin, oli käymisen arvoista. Hämärää, jonkin verran sokkeloista louhittua luolaa todennäköisesti jostain lentokonetehtaan sodan jälkeiseltä ajalta. Runsaasti kuvattavaa, mm. paljon ikivanhoja väestönsuojeluvarusteita, suunnitelmia papereilla ties minkä katastrofien varalle yms. Ja kaikki vähänkin huokoinen materiaali homerihmaston peitossa. TODELLA creepy paikka. Pahoin tosin pelkään että tunnelien suuaukot on nykyään paljon tiukemmin kiinni, siihen viereen kun on rakennettu uusia kerrostaloja viimevuosina...
>>10472
missäpäin aluetta sisäänkäynnit siaitsevat, kiinnostaisi käydä
>>10483

Aika vaikea merkitä karttaan, koska ilmakuvat niin vanhoja että lähialue ei nykyään vastaa todellisuutta likimainkaan, mutta toimitan jonkinlaista karttaa jotta ninjat pääsevät katsastamaan alueen.
(703.87 KB 1843x847 128030079963.jpg)

>>10483

Jep, aika pahalta näyttää näiden luolien tutkailu, taitaa olla umpeen rakennettu juuri kyseinen kohta. Mutta vanhaa ilmakuvaa, olkaa hyvät. Yritän löytää uudempaa kuvaa ja merkitä saman kohdan.
Miksei kukaan hullu kiipeä commercen (se palanut keskustorin mäkkäri) katolle ja sieltä sisään?
>>10483

Noniin, kävin paikanpäällä vähän scouttaamassa ja pelko kävi toteen: puolet Kalmarin tontista vedetty sileeks ja kerrostaloja tilalle. Luolaston suuaukkojen lähistöllä ei vielä ole rakennuksia, MUTTA ne on todennäköisesti teollisuushallien purkamisvaiheessa ajettu täyteen maata ja kivenlohkareita. Perkele. Otin muutamia kuvia ja pientä toivonkipinää jäi tästä loistavasta kohteesta.
(1.21 MB 1944x2592 128031236910.jpg)

Lohkareilla peitetty sisäänkäynti... mutta...
(999.08 KB 2592x1944 128031270329.jpg)

...kiviröykkiön päältä pilkistää sisäänkäynnin yläreunaa, josta saattaa hoikempi ja rohkeampi ninja luikerrella. Hyvällä tuurilla sisäänkäynti ei ole ihan täysin tukossa, ja luolaston ihmeet aukenevat.
Ja tämä sisäänkäynti sijaitsee korkeasta savupiipusta n.50m lähintä kallionseinämää kohti.
>>10495
Noni! Ja kavereita/Bobcatteja paikalle siirelemään kiviä vittuun. Olis aika hienoa päästä paikkaan, jossa ei olla käyty vuosiin.
>>10495
pitäisiköhän pyytää /fit/:tin puolelta hieman raavasta apua? ketterällä ninjalla kun ei ole varaa lihas massan kasvattamiseen että pääsee ketterämmin liikkumaan
>>10497

Tuo olisi kyllä niin voitokasta! Edellyttäen että mesta olisi entisessä kuosissaan, viime kerta oli tosiaan vuonna 2003...
Käykääs joku lähellä asuva vähän tutkailemassa sisäänkäyntiä. Kuvasta on vaikea sanoa mahtuuko tosta vai ei.
/n/injat, löytyi ihan veikeä mesta.
Kyseinen paikka sijaitsee Lahdesjärven ABC:n lähellä, eli itse Lahdesjärvellä. Sinne on rakenteilla (ilmeisesti) todella iso ja korkea silta sen yli, joka johtaa Hervantaan. Oli kyllä hieno kokemus kävellä sen sillan päällä, huhhuh mikä näky. Harmi vain, että ei kamera tarttunut mukaan, toivottavasti joku muu ninja toimittaa kuvia sieltä. :)

http://maps.google.fi/maps?f=q&source=s_q&hl=fi&geocode=&q=Automiehenkatu,+33840+Tampere&sll=62.593341,27.575684&sspn=15.636554,67.631836&ie=UTF8&hq=&
hnear=Automiehenkatu,+33840+Tampere&ll=61.458263,23.786495&spn=0.007864,0.033023&z=16&layer=c&cbll=61.458087,23.785624&panoid=EK3ZWmjFAsR4ynCszdZiPg&c
bp=12,122.74,,0,7.75 Tuota tietä suoraan niin kauan että tulee työmaa, jonka läpi menee hiekkatie jota pitkin pitää ninjailla.
>>10528
kävin katsomassa, on kyllä sellanen kiviröykkiö pistetty eteen (ja isoja kiviä), että ei mitään toivoa. jos luolaan pääsis sisään niin tuskin sinne mitään nähtävää edes olis jätetty
>>10545
niin siis missä on työmaa ja mistä silta menee ja minne
>>10567
Osaat varmaan lukea?
työmaa = "Tuota tietä suoraan niin kauan että tulee työmaa"
mistä silta menee ja minne = "eli itse Lahdesjärvellä." "joka johtaa Hervantaan"
Korjaan, että eihän siltä nyt tietenkään suoraa keskelle hervantaa vie, mutta lähemmäs Hervantaa.
>>10568
meinaat ssis varmaan tuota eskoperkiönkatua jossa työ maa siaitsee mutta millä tiellä silta sijaitsee?
>>10572
Aarporankatua eteenpäin, katsoitko linkkini?
>>10619
linkkisi näytti automihenkatua mutta asia tuli nyt selväksi
>>10545
tuli tuolla käytyä, jännän näköinen kun iso silta pienessä lätäkössä keskellä metsää ja tosiaan itse en joutunut ninjailemaan minkään työ maan läpi van pääsin polkupyörällä asfaltti tietä melkein perille asti kunnes muuttui soratieksi. paikalle pääsee kun seuraa uimarannan opasteite ja kääntyy asfalttitien loputtua heti oikealle isolle suoralle soratielle jonka päässä tämä silta on
(22.56 KB 400x400 128089737715.png)

>>10675
mikä jäi epäselväksi
http://maps.google.fi/maps?q=paasikiventie&oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF8&hq=&hnear=Paasikiventie,+Tampere&gl=fi&ei=pQJaTM-TFtGNOL39kOQN&ved=0CBUQ8
gEwAA&ll=61.505502,23.753986&spn=0.01341,0.028367&z=15

tuon kekkosentien sillan alla menee kaksi jotain huoltosiltaa tms. viilee mesta, molemmat tsekattu
>>10694
missä sisäänkäynnit siaitsevat ja onko minkälainen valvonta?
nosto
voi mennä vaikka keskellä päivää. sillan molemmista päistä sieltä alapuolelta pääsee
Mmm.. ennoo huoltokäytävillä kävelly vaan siinä sillan "tukirangassa" jossa on pieni uloke jota pitkin voi valua eteenpäin. Maalannut myös kyseiseen paikkaan.

Oikeastaan sillä asialla tulin, että kertokaahan jotain hyviä keskusta mestoja, kun keskustassa itsekin majailen.
>>10773
rautatie aseman vierestä lähtevä tunneli
>>8239 seo uimahalli rempan alla olis varmaa helmi mennä sinne yöllä ninjailee
jos itellä ois mahollisuus niin kävisin ninjaileen vaikka joka yö särkänniemellä/ssä.
Käyttäkää temparelaiset etua hyväksenne!
pliis särkänniemi on ihan vitun tylsä mesta
(379.80 KB 615x800 128161799881.jpg)

Huopakattotehdas ja sen lähiympäristö on tosi hieno mesta, suosittelen lämpimästi. Valtava määrä graffitimaalauksia (joista pari hienoakin), ja joihinkin tehtaisiin/toimistoihin/mihinlie on jätetty kaikenlaista tavaraa lojumaan jostain tyyliin 70-luvulta saakka.
(469.28 KB 933x700 128161803148.jpg)

>>10866
missä?
>>10872
Pispalassa junaradan varressa. Myös keskustasta pääsee muutaman minuutin kävelyllä (muistaakseni esim. savilinnankatu), junaradan viertä kulkee polku ja sellainen lankkupätkä.

Älkäähän sit harrastako ilkivaltaa tuolla, niin jää muillekin pällisteltävää.
(52.60 KB 444x414 128170017937.png)

>>10820
Ilmeeni kun minulla on avaimet särkänniemen kaikkiin portteihin.
>>10891

Vartija?
(453.71 KB 1600x1200 1322606929410.jpg)

(433.30 KB 1600x1200 1322606978799.jpg)

(442.68 KB 1600x1200 1322607137324.jpg)

(3.82 MB 2592x1728 1322674654946.jpg)

Voisin postata vaikka tähän jotain kuvia mitä viime kesänä otin nekalassa, niin eeppinen mestä kun tämä on

Tässä se keskon rakennus
(4.38 MB 2592x1728 1322674720525.jpg)

>>11437
vähän lähempää
(3.83 MB 2592x1728 1322674755211.jpg)

>>11438
taide
(4.50 MB 2592x1728 1322674813971.jpg)

>>11439
tässä on selkeesti järjestetty joku teloitus ammunta, tai sitten muuten vaan jotkut densojen kokoontumisajot
(3.16 MB 2592x1728 1322674881443.jpg)

>>11440
kaasukammio
(4.27 MB 2592x1728 1322674931804.jpg)

luonto vastaan kehitys
(3.72 MB 2592x1728 1322675045721.jpg)

>>11442
sama tornike, tervetuloa neuvostoliittoon
(2.74 MB 2592x1728 1322675074723.jpg)

>>11443
stairway to heaven
(3.15 MB 2592x1728 1322675132635.jpg)

elääkö se?
(1.29 MB 1037x691 1322675315147.jpg)

pari kuvaa vielä mitä on vähän käsitelty jälkeenpäin
(978.11 KB 1037x691 1322675332165.jpg)

(823.06 KB 1037x691 1322675350675.jpg)

(1.02 MB 1037x691 1322675376845.jpg)

>>11448
ja eiköhän nyt ole kuva-ulostaminen saatu päätökseen
(455.82 KB 643x650 1322675564496.png)

niinnojoo voisi vielä postata muutaman tämmöisen, nämä löytyvät google mapsin street viewistä, paikka vähemmän yllättävästi nekala
(556.29 KB 819x612 1322675598131.png)

>>11450
jep jep
>>11442
kestääkö kehitys?
(2.22 MB 3648x2736 1322680141763.jpg)

>>11452
Luonto näyttää olevan pääsemässä niskan päälle. Kuvassa tilanne lopputalvelta 2010.
>>7424
Missä tää paikka on?

Joku valaiskoon minua ja heti.
Tuo Nekalassa sijaitseva Keskon vanha rakennus on kyllä mielenkiintoinen ninjailupaikka. Siellä kylläkin omistaja yrittää sisäänpääsyn estää kaikilla mahdollisilla tavoilla.
>>11481
voisiko olla uittotunneli? en ole varma.
Lielahdessa siinä harjun vieressä menee se "silta" (vanhan S-marketin vieressä, lähellä sitä huoltoasemaa, niin siellä alla on jotain, kukaan tsekannut?
>>11446
>>11447
>>11448
>>11449

/r/ ohjeita miten voi muokata värejä samalla tavalla
>>11499
Mitä siellä siis pitäisi olla? Ja mitä siltaa tarkalleen tarkoitat?
Itsekkin on tuola Kespron viljankäsittely tornissa käyty tutkimassa. Sen sirkuskoulun puolen ikkuboista pääsi vielä syksyllä sisään. Jos joku paikalle sattuu, menkää kellaariin, jossa todennäköisesti valot päällä, käppäilkää nuprten nuotiopaikan ohitse. Täälä oli alaspäin vievä portaikko joka oli tulvinut umpeen.
>>11520 jatkaa, puhelin ei anna kirjoittaa pitkää viestiä.

Tosiiaan, HCmpi ninja käppäilee auton perässä Hervannan väestönsuojaan, ja sniikkaa avaamaan sivuoven kaverille.
Ideaparkin alla oleva suurehko tunneliverkosto on myös yhden aidanylityksen päässä.
Nonii laitetaampas tähän muutama ninja kohde jota ei oo vielä mainittu. Valkeekoskella pyörönmaan koulu on ihan kokemisen arvonen, vaikee vaan löytää ja aikalailla metässä. Toinen on Lempäälässä oleva hylätty hotelli, joka oli aika jännä mesta kanssa. Lisää vinkkejä kaikkiin paikkoihin, varsinkin suhtkoht hyvässä kunnossa oleviin autiotaloihin saa heittää kiinnostaa nimittäi käydä yhen kaverin kanssa tutkimassa kaikki tällaset ja sitä ollaan jo hyvän aikaa harrastettu. Toi särkänniemi kiinnostaa kanssa, mut eikö siellä oo mitään valvontaa näin talvisin?
>>11524
Haluaisitko kertoa pyörönmaan koulusta pikku vinkkiä missäpäin on? Kiinnostaisi käydä katsomassa minkälainen mesta on?
Kukaan tuskin haluaa näin perämettään mennä, mutta työharjoitteluaikanani tutustuin Kurun Niemikyläntiellä olevaan kivifirman raunioihin. Josku vuonna nakki ja keppi Kurun metsissä louhittiin kallioita ja metsiä ehdittiin raiskata sinäaikana varmasti enemmän kuin laki sallii. Teiden reunoilla saattaa nähdä metsistyneitä kuoppia ja valtavia kivikasoja.

Tuolla olisi useita ruosteisia kaivinkoneita, kuorma-autoja, todella hämärännäköisiä louhintakoneita ja tiilitorneja. Kuvia en valitettavasti kameranpuutteessa voinut napata tuonaikana ja olin siellä tasan päivän. Lupaan kyllä panua ottamaan läjän kuvia kunnes Suomi voittaa Jalkapallon mm kisat.
(1.73 MB 3264x1836 1344805050088.jpg)

Aika kuluneesta mestasta nyt kerron mutta jos jotain sattus kiinnostaa, elikkäs lielahdessa on hylätty tehdas nimeltä M-real. siässnpääsy on helppo suoraan pääporteista rikostusta aidasta, keskimmäisessä rakennuksessa on aika hieno yläkerta mutta ihan tyhjä kumminkin ja sen takana olevassa rakennuksessa oli avonainen ovi jossa tyhjä halli ja vaahtosammuttimia + muuta roinaa, tänään tuli taas käytyä siellä hallissa niin huomasin että ylhäällä on joku toimiston tyylinen paikka joka rupesi kiinnostamaan mutta ovi oli laitettu pulteilla kiinni, ens kerralla mennään hylsysarjan kanssa sisään ja toimistoon :D
Epilän kylpylässä tuli käytyä tunti sitten. Suota oli ja betonia kans.
(844.89 KB 2136x1544 1347618959951.jpg)

Ylöjärvellä Keijärven takaa löytyy vanha vedenpuhdistamo. Sisäänkäynti voi olla hankalaa, sillä ovi on lukittu ja seinässä ollut iso reikä, josta itse pääsin sisälle on ollut tukittuna jo pitkään. Kuva liittyy vahvasti.

http://goo.gl/maps/UoT6b
Ylöjärven puolelta joo, mutta pääseekö Voionmaan opiston entisiin tiloihin mitenkään? Siellähän oli tulipalo tässä ihan lähiaikoina https://www.aamulehti.fi/kotimaa/voionmaan-opiston-omistaja-esitteli-tulipalon-aiheuttamia-tuhoja-pienta-pintaremonttia-pitaa-tehda-24357761/

full disclosure: olen paikan entinen opiskelija
>>6563
Lamminrahkasta lisätietoja? Alueelle ilmeisesti rakennetaan parhaillaan lisää taloja. Vieläkö kannattaa mennä käymään?
(412.10 KB 1040x693 harmalan_luola.JPG)

>>10486
Tuonne Härmälän luoliin voi päästä vielä sisään, vaikka ovatkin aivan asutusalueessa kiinni. Tuon ilmakuvan punaisen neliön kohdalla on kolme suuaukkoa, joista keskimmäisen ali voi pienimmät ninjat ryömiä. Kahden reunimmaisen sisäänpääsyn yli voi taitavimmat ehkä hyvässä lykyssä kiivetä, mutta sieltä takaisin kiipeäminen vaatisi varmaan köysitikkaat. Luola koostuu kolmesta suuresta tilasta jotka on yhdistetty käytävillä.

Sisäänkäynti noin: 61.473183° 23.731642°

>>10494
Teen tilannepäivityksen mainitsemalla, että tämä sisäänpääsy on nyt valettu sementillä umpeen. Se sijaitsee korkeasta savupiipusta n. 70m etelään. Luola ei ole yhdistetty edellämainittuihin luoliin.
Sijainti: 61.473521° 23.728328°
>>11834
Aika hyvä tilannepäivitys näin 11 vuotta myöhemmin, kun täällä ei taida enää ninjoja olla ollenkaan. Vain läskejä koneella istujia.
𒀀 𒀁 𒀂 𒀃 𒀄 𒀅 𒀆 𒀇 𒀈 𒀉 𒀊 𒀋 𒀌 𒀍 𒀎 𒀏 𒀐 𒀑 𒀒 𒀓 𒀔 𒀕 𒀖 𒀗 𒀘 𒀙 𒀚 𒀛 𒀜 𒀝 𒀞 𒀟 𒀠 𒀡 𒀢 𒀣 𒀤 𒀥 𒀦 𒀧 𒀨 𒀩 𒀪 𒀫 𒀬 𒀭 𒀮 𒀯 𒀰 𒀱 𒀲 𒀳 𒀴 𒀵 𒀶 𒀷 𒀸 𒀹 𒀺 𒀻 𒀼 𒀽 𒀾 𒀿 𒁀 𒁁 𒁂 𒁃 𒁄 𒁅 𒁆 𒁇 𒁈 𒁉 𒁊 𒁋 𒁌 𒁍 𒁎 𒁏 𒁐 𒁑 𒁒 𒁓 𒁔 𒁕 𒁖 𒁗 𒁘 𒁙 𒁚 𒁛 𒁜 𒁝 𒁞 𒁟 𒁠 𒁡 𒁢 𒁣 𒁤 𒁥 𒁦 𒁧 𒁨 𒁩 𒁪 𒁫 𒁬 𒁭 𒁮 𒁯 𒁰 𒁱 𒁲 𒁳 𒁴 𒁵 𒁶 𒁷 𒁸 𒁹 𒁺 𒁻 𒁼 𒁽 𒁾 𒁿 𒂀 𒂁 𒂂 𒂃 𒂄 𒂅 𒂆 𒂇 𒂈 𒂉 𒂊 𒂋 𒂌 𒂍 𒂎 𒂏 𒂐 𒂑 𒂒 𒂓 𒂔 𒂕 𒂖 𒂗 𒂘 𒂙 𒂚 𒂛 𒂜 𒂝 𒂞 𒂟 𒂠 𒂡 𒂢 𒂣 𒂤 𒂥 𒂦 𒂧 𒂨 𒂩 𒂪 𒂫 𒂬 𒂭 𒂮 𒂯 𒂰 𒂱 𒂲 𒂳 𒂴 𒂵 𒂶 𒂷 𒂸 𒂹 𒂺 𒂻 𒂼 𒂽 𒂾 𒂿 𒃀 𒃁 𒃂 𒃃 𒃄 𒃅 𒃆 𒃇 𒃈 𒃉 𒃊 𒃋 𒃌 𒃍 𒃎 𒃏 𒃐 𒃑 𒃒 𒃓 𒃔 𒃕 𒃖 𒃗 𒃘 𒃙 𒃚 𒃛 𒃜 𒃝 𒃞 𒃟 𒃠 𒃡 𒃢 𒃣 𒃤 𒃥 𒃦 𒃧 𒃨 𒃩 𒃪 𒃫 𒃬 𒃭 𒃮 𒃯 𒃰 𒃱 𒃲 𒃳 𒃴 𒃵 𒃶 𒃷 𒃸 𒃹 𒃺 𒃻 𒃼 𒃽 𒃾 𒃿 𒄀 𒄁 𒄂 𒄃 𒄄 𒄅 𒄆 𒄇 𒄈 𒄉 𒄊 𒄋 𒄌 𒄍 𒄎 𒄏 𒄐 𒄑 𒄒 𒄓 𒄔 𒄕 𒄖 𒄗 𒄘 𒄙 𒄚 𒄛 𒄜 𒄝 𒄞 𒄟 𒄠 𒄡 𒄢 𒄣 𒄤 𒄥 𒄦 𒄧 𒄨 𒄩 𒄪 𒄫 𒄬


Forms
Delete
Report
Quick Reply