/n/ - Ninja

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(39.75 KB 300x300 126885444148.jpg)

/n/injailu varusteenne Anonymous 17.03.2010 (Ke) 19:34:03 No. 6490
Mitä arvon /n/injat kantavat mukanaan kierroksillaan, mitä erikoisia modifikaatioita olette tehneet /n/injailu vaatteillenne, minkälaisen laukun otatte mukaan ja mihin aikaan /n/injailette?
Itsellä Promotion Sportbag-urheilulaukku jossa pidän GeeTee merkkisiä 18" pulttisaksia, monitoimityökalua (Leatherman-kopio), mustaa spray-maalia, paljon tilaa "löydetyille" aarteille ja lahkeen sisään on ommeltu erikoisuudeksi 19cm veitselle tuppi.
Haiskahtaa enemmän vandaalilta mutta kuitenkin ...
>>6493
Ei sitä koskaan tiedä mihin tarvitaan mitäkin
Eikö tuossa ole aika paljon rontattavaa. 90-senttiset pulttisakset? Kamoon!
Pastean tähänkin lankaan >>5245 koska ottaa yleisesti päähän.
>>6510
Hyödyllisiä ja mahtuu kassiin
>>6510
>>n.45cm pulttisakset
Ei koskaan kannata kantaa mukanaan "itsepuolustusvälinettä" kuten veistä. Ei siitä kuitenkaan mitään hyötyä ole ja poliisille on selittämistä. Tappelussa vasara on parempi jos sellainen tilanne kuitenkin tulee eteen.
>>6536
Itse olen sohitellut Perkeleitä kauemmas ja juossut pakoon.
Ihan kelpo aktiikka, pitää vain osata juosta tai on pahassa kusessa
(85.70 KB 361x340 127299912640.jpg)

Pitäiskö hankkia tuollainen parkour laukku joka menee selkään tiiviisti, vai olkareppu http://www.victor.fi/shop/images/olkareppu_0907_a8c.jpg
Ei kannata, ostaisit mielummin es tai kaksi
Aina kannattaa pitää mukanaan savu- tai valo pommia niin pääsee pakoon. Valo pommi on parempi kun ei ole myrkyllistä.
>>7524
Tuo parkour-reppu vaikuttaa paremmalta. Olkalaukku tulee miltei väistämättä tielle.
BUMP
(277.70 KB 1000x925 127549053110.jpg)

Tässä meikänyymin varusteet. Kuvasta puuttuu digijärkkäri ja vesipullo. Uskokaa tai älkää mut toi kaasunaamarilaukku on pirun asiallinen kun pääsee kamoihin käsiks nopeesti eikä tarvi repii selästä niinku reppua. Pystyy Myös juoksee ja kiipelilemään ja kaikkee vallan mainiosti kun vaan kiristää remmit oikein ja KÄYTTÄÄ sitä vyötäröremmii.
>>8453
Ritsa? jee, pääset ampumaan vartijoita ja hihittelemään?
>>8456
Kerran tuli hihiteltyy aikalailla kun vartija juoksi outojen kolausten perässä eikä sit löytäny ketään.
t: >>8453
Ritsa saattaisi tosiaankin olla ihan hyödyllinen väline. Sit ehkä varalle pari pienehköä kiveä mukaan jos liikkuu isossa hallissa. Vartijalle paskat housuun aavemaisilla kolahduksilla :DD
(55.78 KB 284x423 127550217982.jpg)

>>8453
Mistä tuo tanto-mallinen puukko on hankittu? Ja onko toi monokulaari? jos on niin mistä sekin hankittu. (Voi tosin omalle budjetille tulla liian kalliksi.) Ehkä gsm blocker vois olla hauska kans jos joku vartija jahtailee. Eipä pystys paljoa apuja soittelemaan. SILLOIN vois jo ruveta pikkuse hirvittää.
Mistä saisi hankittua hyvän ritsan? Kuinka helpoa ritsalla ammuskelu on? Muuta mitä kannattaisi tietää jos aikoo hankkia ritsan?
Nyt tais mennä röllin puolelle. Jos ei niin mm. savenmaalta saa kohtuu hyviä ritsoja. (Muuta ei kannata katsoakkaan)
>>8453
Saanen ehdottaa: http://www.varusteleka.fi/showproduct.php?show_product=_2UP0O8E8P

Vitun pätevä ninjalaukku. Parempaa et todennäköisesti saa.
>>8460
Leuku on CRKT MCGowan M.A.K-1 jonka tilasin tuolta: http://www.starlex.fi/verkkokauppa/product_catalog.php?c=40
Taitaa vaan olla loppu nyt kun en löytänyt enää, mut täälta ainakin saa: http://www.crkt.com/McGowan-MAK-1-Multiple-Access-Knife

Minikaukoputki on Konus 18x50 handy-18 ja SIKAHALPA: http://www.villenkello.fi/shop/kauppa4/products.php?&action=show&id=2583&show=all
Näppärä reittien suunnitteluun ja spottien tarkasteluun.

>>8464
Juu, oon kattonut just tota laukkuu tuolta lekasta. Vituttaa reppujen kanssa vaan ihan törkeesti se että joutuu ottamaan aina pois selästä et pääsee käsiks kamppeisiin.
(240.94 KB 990x489 127570013495.png)

>>8464
Tuotetta parilla reissulla testanneena sanon pari sanaa. Ensinnäkin, tuohon sopii yllättävä määrä tavaraa -- niinkin paljon että painoa tulee liikaa. Ensi silmäykseltä se on tietysti paljon vähemmän kuin mitä selkäreppuun sopii huolellisella pakkaamisella, mutta balanssi painon ja tilavuuden välillä on ihan hyvä.

Toisekseen, taskut ovat pienemmänpuoleisia mutta niitä on 6. Puolen litran limupullo mahtuu päätaskuun (lipan alla) kivutta, ja ehkä toinenkin, mutta ei enää kolmas. Ei pidä liikkuessa mainittavampaa ääntä: kaikkien vetskareiden vetimet ovat narua ja kumisia periä joten eivät helise, ja laukun materiaalin selkäpuoli ei juuri kahise. (Takki pitää varmasti enemmän ääntä.) Selkä- ja kylkipuolella oleva pehmuste tekee siitä oikeastaan aika miellyttävän kantaa joskin vain jos siellä on ainakin noin kilon verran tavaraa -- sitten tuo alkaa "leijailla" ainakin mun selässäni. Hihnojen päät ovat tarrapaloilla (velcro) kiinni itsessään joten tarttuvia ja pyöriviä irtopätkiä ei tarvitse kärsiä, poislukien lipan sulkeva hihna jota ei kovin lyhykäiseksi saa.

Laukulla on taipumus roikkua lantiolla ja hieman pakaroiden yläosan päällä. Se on siis todellakin olkalaukku eikä selkäreppu. Tähän mennessä olen päässyt kaikkiin taskuihin käsiksi laukku selkäpuolellakin, mutta yhdellä kädellä pääsee vain saman puolen pieniin taskuihin koska laukku liikkuu selässä suuremman räpläyksen aikana. Materiaali on kevyttä mutta jämäkän tuntuista; roiskeenpitävyyttä en ole testannut. Olkahihna on tähänastisen kokemuksen perusteella tarpeeksi pehmeä, suorastaan hiukan luksus keinonahkakaistaleineen. Käsien liikkuvuutta tämä ei haittaa juuri yhtään (oikealla puolella se on vähän oikean housuntaskun edessä), mitä nyt vasemman hartian tulisi toki olla oikein päin.

Onko hyvä? Tähän mennessä. Vähän militaristisen näköinen, mutta musta väri kätkee tuon aspektin jättiläismäistä muovisolkea lukuunottamatta ihan hyvin. Mitään brändäystä tuossa ei ole, mutta tarrapinnat ja lisätaskujen yms. härveleiden kiinnityshihnaspotit saattavat herättää vähän huomiota. Olkalaukkua julkisella paikalla pitävä mies näyttää tietysti vähän suomenruotsalaiselta, mutta tämä lienee makuasia.

Hintansa väärti? Jostakin erikoisliikkeestä saattaisi ehkä löytää paremman, mutta se olisi tuntuvasti kalliimpi eikä yhtä 30 vuotta kestävän (perrrkele) tuntuinen. Jos kokee että on tarvetta kantaa erilaista roinaa mukanaan enemmän kuin taskuun tai pienempään laukkuun sopii, mikäpä ettei.
>>8565
Mitä vittua tuossa kuvassa tapahtuu?
>>8565
toimiiko tuo kuvan vihje?
>>8653
Ei ole tullut tuollaisia laitteita vastaan suomessa, kokeile ihmeessä jos löydät jostain
>>8653
Tottakai toimii. Kunhan muistat mitä "like a boss" tarkoittaa.
mistä ton gsm blockerin voi hommata?
Raaka pumppaus, mutta pakko tässä on avautua tähän laukkukeskusteluun.

Itsellä on meinaan tällainen:
http://www.sturm-miltec.de/index.php?JAGD-U.ANGLERWESTE+WOODLAND&page=productDetails&productNo=10701020-902&pageType=&resetVariants=1&variantUniqId=4c
2107b808ae2&source=1030&refIdentifier=532ec38b181794b80842ce2da7325902

Kyllä, olen "maalta" ja täällä maalla ninjailu tarkoittaa hyvin usein loistavia pakopaikkoja pienten metsätilkkujen muodossa, joten maastoväri ei ole huono asia.

Ainoa vika, että tuo päällä herättää kadulla huomiota tarpeettoman paljon, joten jossain kassissa pitää raijata tuo mukanaan ja dumpata kassi ennen tositoimia.

Pluspuolia ovat kuitenkin lukuisat taskut, joista suurin osa neppareilla tai tarranauhalla kiinnittyviä. Samoin myös koko selän kokoinen "repputasku", jonka aukaiseminen onnistuu yhdellä kädellä. Tänne saa kaikenlaisia aarteita mukaansa, vaikkei se minulle tärkein ominaisuus olekaan.
Gsm blockerin saat ku meet deal extremeen ja alat ettii passelia (löytyy pitemmälle ja lyhyemmälle matkalle.) Laitteet ovat laittomia, mutta mitäs pienistä.
Bump


Forms
Delete
Report
Quick Reply