[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/n/ - Ninja

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 124474510669.jpg (39,88 KB, 325x325, 124474510669.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.3041[Viimeisimmät 50 postausta]

Itsellä tullut viimeaikoina harrastettua enemmänkin näitä myymälävarkauksia, kokemuksia ja/tai vinkkejä? Taskuvarkauksia olen myös suunnitellut, ja vinkit kelpaisivat tässäkin aihealueessa. Ja mielelipidettä siitä, että kuuluuko tällainen pikkurötöstely ninjojen toimintaan?

 No.3042

Itse en ole tätä harrastanut, mutta olen miettinyt päässäni kuinka helppoa on törkeä ryöstö kadulla. Lähinnä ajatellen iltaa.

 No.3043

Usein suunnittelen pieniä näpistyksiä mutta harvoin tulee toteutettua. Etenkin työpaikalta olisi helppo nyysiä kamaa muiden huomaamatta

 No.3044

Joo, kyllä homma kannattaa. Ei tietenkään suklaapatukoitten pölliminen, vaan partaterien ja esim. näytönohjaimien.

Et vain näytä hermostumistasi niin homma sujuu. Joskus vartijat kyttäävät kassan vieressä ja tuijottavat tuimasti kaikkia epäilyttävän näköisiä, et lähde juoksemaan tai kuse housuun jos näin käy vaan kävelet ulos laiskasti.

Vihje:
Jos ne käskevät pysähtymään juostessasi karkuun, ei ole pakko totella. Jos pääset ulos asti ne eivät luultavasti jahtaa paria sataa metriä pidemmälle.

 No.3049

>>3044
jos jäät kiinni, kyseiseen kauppaan varmasti ei ole hyvä idea mennä vähään aikaan

 No.3050

Itse en ole kokenut thieffi mutta viime talvena tuli pöllittyä vitutuksissa Marco Polon takki stokkalta koska ei ollut rahaa ja oli kylmä. Paskoihin vaatteihin en pukeudu. Homma onnistui niinkin helposti että kävelin sovitus koppiin kahden takin kanssa ja tulin ulos yhden kanssa. Revin vaan sen hälyttimen vittuun ja lol kassiin vain, sitten vaan lunkisti ulos.

 No.3051

>>3050
>Paskoihin vaatteihin
Ja anteeksi paska suomeni, äikkä oli vaan seiska.

 No.3052

Vinkki: älä koita varastaa ketjulompakkoja, voi nykästä omistaja ketjusta takasi ja vetää vintin pimeeksi, nimim. kokemusta on.

 No.3053

Pienenä tuli varasteltua. Lähinnä laskettelukeskuksien kaupoista karkkiaskeja ja red bull-tölkkejä.

Karkkiaski liukuu yllätävän helposti hihan sisään. Tuli tosin lopetettua jo kymmenen vuotta sitten.

 No.3054

Seiskaluokalla tuli pöllittyä 50€ arvoinen tietokonepeli cd-keyn takia. Suojakotelossa oleva peli sujahti näpsäkästi hälytinportin ja seinän välistä syrjäisessä paikassa jossa ei ollut kameraa. Silloin ei ollut rikosoikeudellista vastuuta mutta enpä tekisi samaa uudestaan vaikka ei olisi nytkään. Tietty jos rahaa olisi jostain syystä 0 niin ehkä sitä ruokaa varastelisi elääkseen.

 No.3058

Eräältä huoltoasemalta noin 15-vuotiaana varastin kaikkea mitä sen ikäiset eivät saisi edes hallussapitää eli alkohia, tupakkaa yms. muutakin, mutta olinkin niin tyhmä, että en ikinä vaihtanut näpistelypaikkaani ja koko hommasta tuli lopulta KYTTÄ JUTTU joten ne hommat sitten siihen jäikin.'
Sakkoja maksoin vähemmän kuin mikä oli varastamieni tuotteiden arvo, joten sinänsä se mitään paskakeikkaa ollut.Vinkki: Älkää jääkö kiinni.

 No.3061

olutta tullut joskus nuorempana vietyä, meni mukavasti kun sujautti kangaskassiin/reppuun päkin jos toisenkin ja käveli pois kassojen ohi ruuhka aikaan tietysti. Myöskin tullut tehtyä niin että korilliseen olutta laittaa ykkösolutta yhden sivun täyteen tai vaan pari pulloa ja näyttää sitä ykköstä kassalle ja saa aika halpaa olutta.

 No.3063

Ei tartte varastaa. Köyhät varastelevat.

 No.3071

>>3063

Minkä nuorena varastaa sen neekerinä omistaa.

 No.3074

>>3063

Varastaminen on hupia

 No.3076

Jos ostatte irtokarkkia, ladatkaa patukoita ja muuta kalliimpaa sinne pussiin. Hinta on irtokarkkien grammahinta.

 No.3078

Pienenä tuli suklaapatukoita varastettua, ne kun mahtuvat helposti hihansuuhun. Tietysti lähikaupoista joissa ei ollut hälyttimiä tai kameroita.

Nykyään teen joskus sellaista, että jos satun olemaan kaupassa vaikka etsimässä kaveria eikä ole mitään ostettavaa poistuessa, niin kassan kohdalla koitan olla mahdollisimman hermostuneen oloinen ja "vältellä" katsekontaktia kassaneitiin/mahd. vartijaan. Useamman kerran tullut tällä tavalla pysäytetyksi, hupia lisää vielä se jos ei ole kuulevinaan vartijan huutoja ja kieltäytyy laukun avaamisesta (molempiin lain mukaan täysi oikeus). Ehkä minulla on liikaa ylimääräistä aikaa.

 No.3103

File: 124519802118.jpg (117,94 KB, 510x431, 124519802118.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>3078

Pitääpä ittekkin kokeilla!

 No.3104

myymälävarkailu on ihan fägärien hommaa.
ei siinä voita mitään, kun jokaisella on kuitenkin varaa siihen vitun snickersiin mikä sieltä parhaimmassa tapauksessa irtoaa.

 No.3110

Parasta on tietysti lähteä vartijaa karkuun silloin kun ei ole varastanut mitään. Pitäähän niidenkin saada vähän vipinää puntteihin

 No.3114

Itsehän olen nyt vartiana ensimmäistä vuotta, monesti tekee mieli piestä paskat pihalle jostain hipeistä mutta hyvin on saanu hillittyä vielä. Ylipäätään Securitaksen vartioita ei tartte hirveenä uhkana pitää mitä näitä kollegoita kattonu, on täälä näitä kilipäitäki jotka pieksis iha omaksi ilokseen mut ylipäätään moni jättää juoksematta kiinni mitä oon kuunnellu, kunhan ei vaa mitään teräasetta tai vastaavaa näytä jollon siitä lähtee viesti keskukseen ja tulee poliisisedät korjaamaan talteen tuntomerkkien perusteella. Ei myöskään kannata käydä samassa paikassa useampaan kertaan, samat vartijat niitä kauppakeskuksia yms vahtii ja kasvot jää heti mieleen.

 No.3117

>>3114
>>3115

tässä pari malliesimerkkiä huonoista vartijoista.. :) juuri teidän kaltaisten ihmisten ei pitäisi olla kyseisessä työssä. FAIL! Itse olen järkkärikoulutuksessa ja sinne ei kyllä lähdetä sillä asenteella, että voikun pääsis painimaan. Vartijat ja turvamiehet ovat väkivallan vihollisia, eivät edistäjiä!

 No.3123

>>3117
"Huonoista vartijoista". Jos sun lukutaito ei kykene hahmottamaan lausetta "olin myyjänä", en voi mitään huonolle lukemisen ymmärtämisellesi, mutta voin selventää, että olin myyjänä, en vartijana/järjestyksenvalvojana. Mitä kyseiseen asiaan tulee; et ole ollut ilmeisesti "kentällä" sekunttiakaan. Puhu sitten kun kokemusta löytyy enemmän kuin hienoja teorioitasi joita kurssilla olet tatti vaahdossa opiskellut. Ei ne narkkarit ym. niin mukavia ole, että niille tarvitsee kumartaa tai imeä munaa.

Mene takaisin jonnewebbiin harjoittelemaan elämää jota jopa perus kaupan työntekijä (ei turvallisuusalalla työskentelevä) joutuu kohtaamaan työtehtävissä.

Ehkä opit, ehkä et... Palataan kunhan saat pohjaa ammatillesi. ja nyt pakolliset hymiöt joilla itse koitit viestittää omaa tietouttasi asiasta: =)

 No.3124

>>3123
Olen pahoillani kirjoitusvirheistä. Koita silti ymmärtää mitä olen koittanut tuoda esiin kirjoituksestasi, mikäli luetunymmärtämisesi sen sallii.

 No.3125

File: 124537741948.jpg (37,02 KB, 600x450, 124537741948.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

aika vitun huonoja vinkkejä tullut tähän asti. securitakselta voi yrittää juosta karkuun? jee.

nyt vähän sitä wanhaa kunnon ninja spirittiä kehiin

 No.3126

>>3115
>>3123

ttu mikä vatipää. Ei tunneta, mut silti kyllä sydäntä lämmittää kun toi vitun pelleily osuukin omaan nilkkaan ja juhaa sattuu leukaan.

Ja vaikkei sattuisi, niin niin joudut silti elämään elämääsi pikkusieluisena päähänpotkittuna runkkarina.

Onnea hei valitsemallesi tielle.

>>3117 Asenne on edes hyvä, kyl se siitä.

 No.3192

Voihan sitä taskusta lompakonkin varastaa, kyseinen tietysti tarvitsee vähän ninjailua sekä tarkkailua. Kyseisen uhrin lompakon tulisi olla takataskussa, jolloin se on helpompi ottaa, esimerkiksi metroissa/juna-asemilla on monia hyvin helppoja uhreja. Simppelisti taittelet sanomalehden siten, että se on suunnilleen lompakon kokoinen, sitten 'vahingossa' törmäät uhriisi, törmäyksen aikana pienellä sorminäppäryydellä otat lompakon ja ujutat lehden lompakon tilalle. Kyllä on tullut kokeiltua, ensimmäisellä kerralla jäin kiinni, siinä sitten juostiin karkuun, toisella kerralla onnistuin varastamaan iäkkään miehen lompakon, myös ruuhkabusseissa on helppo 'törmätä' toiseen, varsinkin naiseen ja ottaa heidän laukuistaan lompakot. Nykyään ihmiset eivät vaan pidä paljon käteistä lompakoissaan, mikä on sääli sinänsä.

 No.3195

itte aina "lainailen" kavereitten sormuksia yms ku tuli lainattua taikurikirja ja tuli tota sorminäppäryyttä opeteltua mutta helppoa rahaa saa tälleen: etitte jonkun helpon kolikonkadotustempun netistä tai kirjastosta ja kadulla etitte sopivan uhrin ja lainaatte siltä kolikkoa, kadotatte sen nyypän silmien edestä ja häivytte. helppoa rahaa

 No.3200

Kannattaa hengata juna-asemalla ja pyytää ihmisiä rikkomaan seteleitä kolikoiksi, sitten kun kaivavat lompakon esiin niin nyrkkiä päin näköä ja lompakko mukaan. Helppoa ja hauskaa.

 No.3201

>>3124
Mitä koitit ilmeisesti tuoda esiin kirjoituksessaki oli, että aijempien kirjoitusten kirjoittajat eivät ole sopineet kyseisiin töihinsä. Tämän johtopäätöksen teet kirjoituksesta, jossa kerroin provosoivasti tappeluista.

Voisin olla varma, että olet perus hikikomerolarppaaja ja luulet oikeasti tietäväsi jostain jotain. Veikkaan että tulevassa työssäsi olet samanlainen lapanen kuin suurin osa järkkäreistä/vartijoista. harmittaa katsoa jengiä tekemässä työtä jossa heillä on toisista ihmisistäkin vastuu. En luultavammin ikinä haluaisi olla kaikkitietävän hikikomerolarppaajan käsien varassa.

Sitä samaa kastia. Notkut sitten siellä ja luet sitä ylpalvoa ja myhäilet miten hyvin osaat hoitaa hommat.

 No.3202

>>3201

>Notkut sitten siellä ja luet sitä ylpalvoa ja myhäilet miten hyvin osaat hoitaa hommat.
>luet sitä ylpalvoa
>YlPalvO:a

No jopas, ei o syväjohtamiskoulutus selvästi menny hukkaan ku vartijatkin tavaa Yleistä Palvelusohjesääntöä.

Selvästi toi kyllä taas säväyksen uskottavuutta tämänkin muumin kirjoitukseen.

 No.3203

>>3126
Kyllä välillä sattuikin :)
"joudut silti elämään elämääsi pikkusieluisena päähänpotkittuna runkkarina" <- En ymmärtänyt. En ole pikkusieluinen tietääkseni (Mitä se muuten edes tarkoittaa ?). Päähänkään ei ole potkittu, paitsi tietenkin kehässä. Sitten vielä tämä "runkkari", sen voin tunnustaa täysin, niinkuin 98 % kuvalaudan anoista, niinkuin sinäkin.

Hirvittää miten agressiivista kirjoitusta nuorelta mieheltä. Arvaan että kannatat kannabiksen laillistamista, käytät likaisia "hoppari"-asuja tai vaihtoehtoisesti tiukkoja mustia amis-farkkuja. Olet samanlainen teini-uhoaja/vihaaja kuin muutamat (2) kaveriasi. Mutta ei se mitään. Ymmärrän/mme sinua. Tulet kasvamaan sen yli ja elämä voittaa, alka maistumaan :) <3

 No.3204

>>3202
"Ylpalvolla" koitin viestittää sitä, miten joku voi olla kiinni säännöissä ja ohjeissa, eikä maalaisjärki/tilannetaju kolkuta päätä. Noin muodoin vertauskuvallisesti.

 No.3215

Nohh mulla tulee joskus tarve varastaa jotakin, siis ihan turhaa, ja se tarve tulee sillon ku näkee sen esineen.
Tiimari lol. Sieltä moneen kertaan jotain säälittävää tullut mukaan kun sisko hakenut kortteja kavereilleen.. Vappukamaa ei vaan jaksa ostaa ite :''D
Mut toissapäivänä oli aika outo juttu, ku me oltiin jäätelökioskilla. Ku se nainen käänty kaapii jäätelöö ni mä otin siit pöydältä semmosen teippirullan.
Sit ku me mentiin pois, ni otin sen mun laukusta ja kaveri näytti hölmistyneeltä, ku ei sekään tajunnu että sen otin mukaani.
Oonko vähän töykee. :<
Pienenä vein ärrältä sokeria hurjia määriä. mitä vittua.

Nää jutut on ihan harmittomia, ja säälittäviä, mut se vaan tapahtuu :'D

 No.3217

>>3215
>>3074
Toistan oman viestini :>

 No.3218

>>3215
Lol, olisi hirveää jos jäisit kiinni ja jjoku vihanen nakkikopin pitäjä vetäis sua nepparii tollasesta :D

 No.3222

>>3041 Missä nyymit säilyttää rahaa ulkomailla matkaillessaan? Lompakko takataskussa katoaa neljässä sekunnissa...>>3041

 No.3230

>>3222
Ja Suomessa muka ei? Yyh aina suomalaisilta ryöstetään mut suomalaiset ei ryöstä, mitä vittua?

Missä säilytät rahasi Suomessa?

 No.3242

>>3203

Jos elämän ilot tulee jostain nistien läpsimisestä, niin ei sulla hyvin mene.
Peiliin kattomisen paikka. Oot varmasti sen kyläs kovin jätkä. Se lämmittää varmasti.

Harmi että arviosi minusta meni palttiarallaa niin päin persettä kuin mahdollista. :)

Paskaa elämää sinne, homo.

 No.3249

>>3222
bulgariassa olin baarissa ja lompakko ilman muuta takataskussa.. noh ei menny ku pari minuuttia ja tunsin kun joku hipelöi persettä. kyllä se lompakko aika äkkiä löysi uuden säilytyspaikan :> ei siis onnistunut pöllimään.

 No.3250

>>3242
Sehän on elämän _ilo_, muut ilot tulevat elämän toisilta osa-alueilta.

En ole Helsingin kovin jätkä ja vaikka olisin, ei se lämmittäisi, enemmänkin pelottaisi.

Se minkälainen lapanen olet, ei minua kiinnosta. Mikäli se on "harmi", laita vaikka kuvasi tänne niin arvioidaan kuinka päin persettä olin arvioinut olemuksesi.

Homo en ole. Tyttöystävä löytyy ja olen 100 %:n varma seksuaali suuntautumisestani.

Siispä: "Se joka toista haukkuu, sen napa paukkuu ja se on ite homo".

Ai niin... Hyvää elämää sinullekkin. Koita keskittyä enemmän oman elämäsi ajattelemiseen ja löytää tasapaino sille. Nyt ihan ensiksi lopetat sen mököttämisen, menet peilin eteen, hymyilet ja sanot itsellesi "Hei ! mä oon hyvä jätkä!" :)

 No.3251

>>3250

Mä oonki. Harmi et sä et ole. Mut sama se mulle, en sosialisoi tollasten junttien kanssa.

Kuva tavallaan veis anonymiteetin, vai mitä itse luulet?

Mut oot selkeesti hakeutunut oikealle alalle, parasta jatkoa sinne. :)

 No.3252

>>3251
Et sosialisoidu. No mutta.. Sähän teit sen jo. Olen pahoillani puolestasi.

Hakeuduin myyjäksi. Aikaa siitä on yli 6 vuotta. Alalla toimimisesta on siten myös noin 6 vuotta. Kiitos kuitenkin positiivisesta lopetuksesta :)

Niin... Se kuva. Riippuu kuvasta. näkyykö siinä joku osa/asia josta sinut voi tunnistaa. Käy vaikka se irc-galleria profiilisi läpi ja mieti mikä kuva sopisi anonymiteetin suojaamiselle, mikäli nyt sitten haluat lähettää itsestäsi kuvaa.

 No.3254

>>3115

Huhhuh. Tää ano on selvästi Hurja!
Ansaitsit juuri 2,3 internetsiä tästä.

 No.3256

Pieniltä kioskeilta joilla ei ole kuin kamera tai kaksi, saa helposti vietyä tavaraa, kun asetut niin ettei kamera nää sun käsiä, ja sitten kaveri menee tiskille ostaan esim. suklaapatukan ja failaa rahat tippumaan tiskin molemmin puolin. Myyjä kumartuu nostamaan rahoja ja noustessaan ylös, hyllyltä on kadonnut yhtä sun toista.
Serkun kanssa raidattu yhtä ja samaa kioskia kohta puol vuotta tuolla tavoin. Paitsi että tuo myyjän häiritseminen on vaihdellut henkkareiden näyttämisestä arvan ostoon jne.

 No.3259

File: 124630814153.jpg (92,81 KB, 943x613, 124630814153.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

kyttäjuttu

 No.3260

Nuorempana tuli varastettua tavaraa niin helvetisti,parhaimillaan taisi olla 5 vartijaa perässä mutta karkuun päästiin. Nykyään karkkipatukan varastaminen tuottaisi ongelmia

 No.3264

>>3041

Lool AP sagetti itseensä :--------------D

 No.3266

muistan ku viime kesänä mä ja juhis mentii prisman karkki osastolle ja sujautettii hihaa pari snickersii ja mä pistin juhiksen reppuun ediii nii sit ku oltii kävelemäs kassoille päi nii joku vartija käveliki meit päi nii sit käännyttii ja käveltii nopeesti kikkaillen vaate osastolle ja mentii puku koppii ja pistettii verho kii ja sit ku oltii siel nii syötii meijän patukat ja juotii edi ja sitku tultii ulos nii se vartija löys meijät mut ei meijä pöllimii juttuja ja se oli ihan ouwned :D

 No.3270

File: 124649202780.jpg (40,11 KB, 1037x460, 124649202780.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>3192

Ainut oikeasti järkevä postaus tähänasti.

Taskuvarkaan perussääntöihinhän kuuluu että iso voima voittaa pienen, tällä koitan kiteyttää sitä että kun 'törmäät' ihmiseen hän ei lompakonvientiä huomaa.

Ahtaassa metrossa onnistuu helposti myös niin, että töytäisee polvella toista takareiteen, samalla napaten lompsan.

Kun kyseessä on tiukempi levisfarkkujen takatasku, on hyvä käyttää apuvälineitä. Katkaisupihdit ja partaveitsen terä josta on kulma teipattu (jotta siitä voi turvallisesti pitää kiinni)

1: katkaise paksu sauma leikkureilla
2: vedä partaterää taskua leikaten niin, että vastassa on lompakko (ettet viillä uhria perseeseen)
3: tuloksena on aukinainen tasku josta voi helposti tarttua lompakkoon ja vaikka odottaa että uhri kävelee pari askelta eteenpäin.

kuva liittyy.

 No.3271

>>3270

Kun tämän on opetellut, se on aivan naurettavan helppoa uudenvuoden aattona, kun väki kattoo niskat jumissa raketteja taivaalla, kukaan ei katso kun taskuja tyhjennetään auki leikkelemällä ;)

 No.3273

Eihän se max 60ekee lompakossa niin merkkaa.

Pahempi on menettää kaikki välineet, joilla saisi lisää rahaa. Ja siinä ennen korttien kuoletusta kuvitella varas / varkaat tekemässä satasten ostokset jostain magneettinauhaa käyttävistä pikkumarketeista muutaman kympin erissä.

Olen niin geneerisen ikäinen ja näköinen, että ajokorttini kävisi id:ksi monelle tuntemallenikin jannulle lisärikosten tehtailuun.

Miten nopeasti korttien kuoleutuminen kulkeutuu marketteihin ja kioskeille? Kyseessä siis "oikeat" kortit eikä paskaelektroni. Jotkin paikat velottavat pankilta/luotolta vasta päivien kuluttua ostotapahtumasta.

 No.3276

>>3273


Kyllä jos osaa ammattimaisesti varastaa niin 60e on ihan kiva summa ilmaista rahaa, kortteihin ei kannata kajota.

 No.3277

>>3273
Erittäin nopeasti, tai instana. Tietääkseni, vaikka ei olisi tietoakaan onko tilillä rahaa, mutta se värkki kuiteskin yhdistää pankkiin ja katsoo onko tälläistä tiliä edes olemassa. Jos se kuoletetaan, nii se vaan piippaa, että ei myyntilupaa.

 No.3287

>>>>>3192

>>>Ainut oikeasti järkevä postaus tähänasti.

Toistettu

 No.3298

Eilen ruisrockissa, joku limaisen näköinen hevarirotta yritti varastaa lompakkoni kesken in flamesin keikan. Huomasin kun kaverin käsi oli takataskussani ja vedin kaveria päin näköä. Nenä luultavasti murtui ja ei heppu varmastikaan siitä omin voimin noussut. Toivottavasti se oli joku teistä.

 No.3299

>>3298

Tämä on ninjalauta. Ninjat eivät jää kiinni.

 No.3300

>>3298
Joo kyl mäki niiku vetäisin kaikki turpaa jotka tunkee mu housuihi!!! Varsinki AIROMMEIDENIN keikala.
Nii että kallo halkeis! Eikä kyllä sais sen jälkeen ku nosturilla ylös!!!
On kyl nii KOVA DU-DEH!

 No.3316

Viitsiikö joku neuvoa että miten saan varastettua olutta jäämättä kiinni? Rahat meni eilen baarissa :(

 No.3319

>>3316
Hanki apuri pitämään R-kioskin ovea auki ja suorita ns. juoksukaljan haku.

 No.3324

>>3041
ei todellakaan kuulu toimintaan. pikkunilkki voi ninjaantaa tapansa tai lähteä mäkeen.

uskomatonta mitä rääpälettä tässäkin on näkynyt.

>>3195
kolikon... uskomatonta esiteineilyä...

pojat(ja olemattomat tytöt) ihan oikeasti... tajutkaa sääliä itseänne säälittävyytenne takia.

ihan oikeastihhan... rikoksen mahdollisuutta ei edes nähdä... tai rikoksen tekemistä harkita jollei nykypäivänä puhuta vähintään 5-10+ miljoonasta euroina eteenpäin hyötynä. ja silloinkin vasta analysoidaan mahdollista mahdollisuutta.

 No.3327

varasta polkupyöriä niinku oikeet ninjat

 No.3328

>>3327

>varasta polkupyöriä niiku oikeet neekerit

fix'd

 No.3330

Paras tapa pölliä kamaa on kävellä jossain vitun isossa kaupassa korin kanssa, poimia ruokaa ym halpaa paskaa sinne koriin + kaiken muun minkä haluat kähveltää, sitten menet vaate osastolle, nappaat pari paitaa ja menet ''sovittamaan'' sitte kaikki paska vaan reppuun ja kassalle. Piip, se olisi 22€ haluaisitko kuitin? Näin on mennyt kerran 1000€ ja sainpahan ostettua safkaa samalla. Helppoa ku mikä. Mutta ei varmaan kannatta tehä kertaa useammin samassa kaupassa. Ainii ja kannattaa kattoa että ne skannerit on sellasia paskoja jotka loppuu vyötärön kohdalle. Yllättävän suuri osa tällasia.

 No.3353

>>3299
>limaisen näköinen hevarirotta
Mutta eikö kuvalaudan "ninjat ole noita em. kastiin kuuluvia henkilöitä ?"

 No.3354

Ylivoimaisesti paras tapa on vanha opiskelijoiden kikka joka toimii varsinkin näin kesällä kun on kesälomatuuraajia duunissa.
Jos kassalla on vanha pieru niin kiertäkää kaukaa, nähneet jo kaikki temput.
Eli normaalisti kauppaan, kerää ruokaa yms. n 10-20e edestä, maksa normaalisti kassalla. SÄILYTÄ KASSAKUITTI!! Ulos ja annat kassin kaverille, takaisin kauppaan ja KERÄÄT SAMAT TAVARAT + jotain pientä lisää esim. joku maustepurkki.
Menet samalle kassalle ja näytät vanhaa kassakuittia että olet jo maksanut mutta kävit hakemassa unohtuneen tavaran ja maksat sen. Kassa luultavasti tarkistaa kassin mutta sisältö vastaa jo maksettuja. Näin saat toisen satsin ilmaiseksi. HUOM!! Erittäin tärkeää että menet samalle kassalle joka muistaa sinut esim. flirttaile kesätuuraajan kanssa. Eikä liian suurta ostosta kerralla tai pelkästään kaljaa vaan ruokaa mukaan. Tämän voi toistaa eri kaupoissa muutaman kerran niin illan bilekaljat on tienattu puoleen hintaan.
Huono puoli että täytyy olla rahaa niihin oikeisiin ostoksiin.

 No.3378

juoksubisseä juoksen aika säännöllisesti ja ruokaostoksilla taskuun menee 50%. nalkkiin jääny pari kertaamutta 80% tapauksista joissa on pitäny juosta karkuun oon kyllä päässy haneen, kerran piti flindalla lärviin kun tyyppi juoksi ku lasse viren vielä varmaan puolen kilsan päässä marketista (ja olisi varmasti vetänyt pannuun, sen näkee silmistä). sakkojen jälkeenki edelleen ihan_vitusti plussan puolella ja on tämä mukava harrastus. taskuvarastamiseen en lähtis, omatunto kolkuttaisi mutta myymäläketjujen valmiiksi laskettu hävikki ei juuri hetkauta.

 No.3382

En ole koskaan varastanut mitään, mutta kaikennnäköisiä ideoita on käynyt mielessä. Suuret kirpputorit joissa on monta käytävää ja vähintään kaksi kerrosta vaikuttaisivat helpoimmilta paikoilta varastaa jotakin. Niissä kun tavara muutenkin "katoaa" sekavasti, liikkuu koko ajan myyntipaikoilta toisille ihmisten välinpitämättömyyden palauttaa sovittamiaan vaatteita oikeaan paikkaan vuoksi, eikä myyjä aina muutenkaan saa kaikkiaan ei-kaupaksi menneitä tavaroitaan takaisin tästä syystä. Hintalappujakin voi vaihdella keskenään sovituskopeissa.

Ruokapaikoissa ruoan saisi näyttämään pilaantuneelta jollakin omasta takaa tuomalla kuolleella ötökällä tmv. ja siitä valittamalla saisi varmasti hyviä (maittavia) korvauksia.

Ilmaista ruokaa saisi kai kaupastakin. Menee syömään sovistuskoppiin, lol?

 No.3391

>>3382
Tai sitten dyykkaat roskiksesta. Varmaan joutuu näkemään vähemmän vaivaa sillä tavalla. Kaikkea sitä...

 No.3426

>>3391
kauppojen roskikset pidetään lukossa.

 No.3434

>>3426
>>Ninja
>>kauppojen roskikset pidetään lukossa.

Naamakämmen. Ei muuta.

 No.3453

Lanka ylitti odotukseni. En ole varas, olen ainoastaan alentanut hintaa vaihtamalla hintalappua. En pidä tätä varkautena.

 No.3454

>>3453
Alennus se on viiden sormen alennuskin.

 No.3460

Kleptomaani ilmoittautuu. Onko muita?

 No.3461

>>3460

AP ilmoittautuu. Olen yrittäny rajoittaa varasteluani, mutta nykyään ei pysty poistumaan kaupasta, ellei jotain ole taskussa tai laukussa.

 No.3474

>>3461
Mitä kaikkea oot saaliiksi saanut? Mitkä ovat suurin kohderyhmäsi?

 No.3481

>>3474
Juomat ja naposteltavat. Myös CD-levyjä ja leffoja on alkanut tarttumaan mukaan.

 No.3487

>>3481
Mites toimit niiden suojaushommeleiden kanssa? Et kai vaan varasta pieniltä yksityisyrittäjiltä joilla niitä ei ole?

 No.3489

>>3354
toimii muuten vitun hyvin... Tosin otettiin röyhkeästi kärry täyteen evästä lomareissua varten ja "unohtui" lasten vaipat ostamatta. huippukikka, kassatyttö ei epäillyt mitään, avustamassa oli 2v pikkutyttö niin taisi auttaa asiaa.

 No.3492

>>3461

Siinä vaiheessa menee jo pakkomielteiseksi ja turhaksi jos ei enää profitin takia varasta vaan huvin vuoksi.

Onhan sitä tullut tota touhua tehtyä, nyttemmin ei enää.

 No.3495

>>3487
Eihän noissa CD-levyissä mitään suojaushommeleita ole. Levykauppa X:stä en ole varastanut enkä tule varastamaan, mutta jotain Anttiloita ja muita tulee kierreltyä.
>>3492
Veinpä tässä uuden mp3 -soittimenkin kun huomasin ettei ollut hälyttimiä. Ja aina ne juomat on juotu mitä on viety ja levyt kuunneltu, että vielä en ole vienyt mitään minkä olisin heittänyt menemään. Tosin sekin lienee vain ajan kysymys...

 No.3499

AP on kännissä atm. Ja anonyymiltä ystävältäni terveiset :>

 No.3508

eikös sovituskoppejakin valvota kameroin?

 No.3510


 No.3537

File: 124826993768.jpg (28,12 KB, 484x573, 124826993768.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Onko kenelläkään kokemusta aurinkolasien "ostamisesta" taskualennuksella? Ainoat paikat, mistä saa viemisen arvoisia laseja on optikkoliikkeet, mutta niissä ei yleensä ole yhtään asiakasta ja jos menee lähellekin liikettä, niin sieltä hyökkää vähintään taisteluparillinen myyjiä kimppuun. Onko siis mahdollista suorittaa lasien "osto" siten, että tapahtuma huomattaisiin vasta kun on turvallisen matkan päässä kaupasta. Missä ja miten?
Onko ninjoilla vinkkejä?

 No.3538

>>3537
1. Pölli jonkun lasit
2. Irrota toinen enmuistamikä (se joka painaa laseja nenääsi vasten, 2 kpl)
3. Vie optikolle ja sano että voitko korjata
4. Optikko menee takahuoneeseen korjaamaan jollain laitteella
5. ??????
6. VOITTOA!!!

 No.3548

>>3538
7. Huomata jälkikäteen, että korjauslasku on suurempi kuin varastamiesi aurinkolasien arvo - PRICELESS!

 No.3555

File: 124831082296.gif (49,29 KB, 714x536, 124831082296.gif) ImgOps Google iqdb


 No.3560

File: 124834266924.jpg (85,63 KB, 1086x738, 124834266924.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

*** PROTIP ***

Hälyttimen saa helposti irti neodyymimagneetilla. Sen pitää vain olla riittävän iso, ehkä 2 cm kanttiinsa. Ilmaisen magneetin saa kun purkaa kiintolevyn. Siellä on sisällä kaksi tai neljä magneettia liimattuna sellaisiin vipuihin. Ne kun laittaa päällekkäin saa juuri sopivan. Voi ehkä joutua purkamaan kaksi kiintolevyä.

Kuva liittyy, itse otettu. Magneetti saisi olla hieman isompi mutta tuokin toimii.

 No.3563

>>3560
Entäpäs sellaiset pyöreät hälyttimet? Miten ne terminoidaan?

 No.3564

>>3563
No jos siinä on sellainen muovinen lätkä ja vaijeri niin samalla menetelmällä. Kassahan laittaa sen nipukan ison magneetin sisään ja vetää vaijerin irti.

 No.3568

>>3548
siitä ei tule laskua. se pitäisi maksaa paikan päällä, vasta korjauksen jälkeen.

 No.3571

>>3568
Ja niistä laseista ei tarvitse edes hajottaa mitään. Sanoo vain että sangat on löystynyt, pystyykö kiristämään. Menee takahuoneeseen ja kiristää, kestää pari minuuttia. Kaikenlisäksi ilmaista. Sillä välin nappaa hienoimmat lasit taskuun ja pinkoo. Ei välttämättä edes huomaa hyllyltä kadonneita laseja saman päivän aikana.

 No.3581

Itse tuli tehtyä ensimmäinen taskuvarkauteni viime viikonloppuna kännipäissään kun tupakat oli loppu ja kello jo niin paljon ettei mistään saanut :/ käytin tuota tönäisy taktiikkaa mistä täälläkin ollaan puhuttu.

 No.3584

>>3581
paljo sait?

 No.3587

Olen toiminut vartijana useamman vuoden ja nautin suuresti kaltaisienne kiinniottamisesta.

Kerran yksi kaveri alka laittaa aika kovasti vastaa ni väänsin siltä sormen paskaks. Kaveri vähän huus :D Ei poliisitkaan sanonu mitää.

 No.3588

>>3587
>Kerran yksi kaveri alka laittaa aika kovasti vastaa ni väänsin siltä sormen paskaks.
Aika neitiä, oisit vetänyt jonkun hienon ja äijämäisen äijälukon etkä mitään hinttien sormivääntelyitä.

 No.3589

>>3584


Siis vajaan askin otin jonkun känniurpon takataskusta.

 No.3693

>>3588
Owned!

 No.3699

File: 124921781157.jpg (15,3 KB, 400x298, 124921781157.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Kävin juuri kirpputorilla ja varastin kameran akun. Vein sen syrjempään, revin pois paketista ja pistin taskuun. Kaupan hinta olisi US $ 16.82. Tuntipalkka tuli tienattua.

 No.3728

Varastaminen ei kannata. Huono karmaa, jäbä. Eikä kunnialliset ninjat sellaista harrasta.

 No.3732

>>3728
>>Eikä kunnialliset ninjat

Ninjat oli Jaappanin yhteiskunnan pohjasakkaa. Kastittomia tyhjäntoimittajia joilla ei ollut oikeutta kantaa asetta. Nykyään sanottaisiin että terroristeja.

 No.3734

>>3732
0/10

 No.3735

Paras opetus varasteluun on kunnon turpasauna. Kerran kunnolla pikkunilkistä limat pihalle ja voi olla varma, ettei tule enään muiden taskuja kaivelemaan.

 No.3753

Tutulleni kävi niin, että kun hän oli matkalla Ruotissa ja istui linja-autossa karttaa katsellen, hänen viereensä istui ystävällinen nainen. Nainen alkoi kysellä tutultani, mihin tämä on menossa, ja neuvoi auliisti reittiä karttaa apuna käyttäen. Linja-autosta pois tultuaan tuttuni alkoi kaivaa käsilaukkuaan eikä löytänyt lompakkoaan. Ystävällinen nainen oli ilmeisesti auki levitetyn kartan alla pihistänyt lompakon tuttuni sylissä olevasta käsilaukusta.

Vaatii ehkä kylmäpäisyyttä mutta saattaa toimia.

 No.3757

>>3250
Huh. Tämä nyymi ei pysty ymmärtämään tässä käytettävää väittelytekniikkaa. Pilkot siis väitteet osiksi ja perustelet ne perättömiksi samalla väistäen viestin sanoman oppimatta mitään itsestäsi?

 No.3776

Tämä on toiminut minulla usein elektroniikkatuotteilla, aika kallisarvoisillakin. Kannattaa hyödyntää alennuspläjäyksiä sun muuta milloin on paljon porukkaa ja voi olla mahd. huomaamaton.

1. Osta haluamasi tuote.
2. Vie se parkissa olevaan kaaraasi.
3. Mene takaisin kauppaan.
4. Varmista ettei kassa huomaa sinua tyhjin käsin.
5. Ota sama tuote uudelleen.
6. Ota jotain muuta pientä mukaan.
7. Osta se pieni tuote, sano että se unohtui.
8. Jos hälytin alkaa piippaamaan, näytä hämmentyneeltä ja näytä kuittiasi siitä kalliimasta tuotteesta jonka pöllit toisen kerran.
9. Kotiin!
10. Seuraavana päivänä palauta se toinen, pöllitty, kalliimpi tuote. Saat rahasi takaisin. Profit?

Toivottavasti tajusitte periaatteen.

 No.3788

1.olutta reppuun
2.kaupasta ulos
3.?????
4.profit

 No.3792

>>3788
Tämä on tullut itse nähtyä.
Muutama vuosi sitten kavereiden kanssa kauppaan mennessä eräs herrasmies tuli vastaan sisäänkäyntiporteilla (ne jotka aukeavat vain yhteen suuntaan) kantaen kahta mäyräkoiraa kaljaa samalla, kehottaen painumaan pois tieltä.
Oli kyllä varsin hämmentävää seurattavaa.

 No.3793

Kun olin työharjoittelussa lidlissä joskus ysillä nii siellä oli helvetisti röökiä ja löytötavaroita ku oli yksin tauolla ni tuli muutamat askit pöllittyy ja mitä niistä tavaroista irtos ni joku 30€ ja sitte myin ne askit "kavereille" hintaa jotai 20€ aski.

 No.3833

>>3793
AHAA! Sinä se siis olit! Soittoa tulee

 No.3842

>>3793
20€ aski? Joko esität kovaa tyyppiä, olet paska trolli, tai sinulla on helvetin tyhmiä kavereita.

 No.3848

Itse olen erään supermarketin siivoojana aina parina iltana viikossa. Jään yleensä iltaisin koko kauppaan yksin ja voin ottaa melkeenpä mitä haluan. Siinä ei ole mitään jännää... Päivävuorolla taas pitää olla ovela, jotta voi kääntää esim parit pasteijat ja batteryt leipomotätien naaman edestä. Hyvä keino on "puhdistaa leivosten lasit". Pasteijoita pussiin ja syömään siivouskoppiin tai röökihuoneeseen. Tuollaisista isommista pytingeistä on helppo anastaa tavaraa. Ei tarvitse, kuin odottaa, että näkee vartijan kierroksella ja käydä laittaa taskut täyteen kamaa ja häippästä. Takahuoneesta/varastosta on myös helppo ottaa tavaraa, kun ei siellä mitään kameroita ole, koska se olisi työntekijöiden arvoja loukkaavaa. Suosittelen siivoustöitä kaikille nyymeille jotka haluavat taskut täyteen tavaraa ja rahaa tilille.

 No.3868

>>3378
Sun kaltasia on pätkitty naamaan.

 No.3869

>>3757
Mitä ihmeen väittelytekniikkaa ?
>samalla väistäen viestin sanoman oppimatta mitään itsestäsi?
Anteeks mitä ? Siis nythän on vain kerrottu miten asiat ovat. Mitä ap voisi oppia itsestään moisen keskustelun johdosta ??

Luulen että koitit olla jotenkin järkevä/fiksu, mutta epäonnistuit.

 No.3871

Myymälävarkailla ei ole elämää. T: nyymi

 No.3882

Vittu. Luulin ninjojen olevan fiksuudessaan kaukana varastamisen yläpuolella. :(

 No.3912

Joskus kokeilen onnistunko viemään esim kaverilta lompakon takataskusta tms.
Yllättävän helposti onnistuu huomaamatta.

 No.3924

>>3894
>hylkiöitä

 No.3927

Karman laki ei säästä ketään. Varastatte toisilta, varastatte itseltänne. Miettikääpä sitä.

 No.3929

>>3923
Kyse ei ole uskaltamisesta, internetin kovainen.

 No.3949

Olenko mä ainoa täällä jonka mielestä varastaminen on väärin? Vittu mitä luusereita. Näemmä sharialaki tekisi hyvää Suomessa.

 No.3959

>>3949
Moraalihomo.

 No.3970

>>3949
varastaminen on oikein jos ei jää kiinni. tuo jännitystä elämään

 No.3971

Yritin pöllii motonetist vilkkui kevariin,otin pois paketista,käärin huiviin, pistin reppuun ja silti alko piippaa hälytykset, vittu että sai juosta vartija perässä ikuisuuden, jouduin heittää kypärän menee, ja käydä hakee kemmun myöhemmi... vittu vartija oli napannu kypärän... no sainpas vilkut ainaski

 No.3979

Pienen kokoni ansiosta mahdun joidenkin huoltoasemien auton renkaiden täyttöön tarkoitetusta luukusta (joka tietysti sisältää paineilmaletkun, mikälie) sisään.

 No.3984


 No.3985

Säälittävää touhua tommonen vanhusten ahistelu, vittu tätä myötähäpeää, oikeasti.

 No.3986

>>3985

Toistettu.

Pitää olla alinta kerrosta tuohon hommaan.

 No.3993

Me kavereiden kanssa pöllittiin pankkikortti! Tai se oli OTTO-automaatissa kiinni. Naurettiin ihan sickana :DD Sitten kysyttiin ihan vaan huiatakseen (;D)Alin grillin läheisyydessä olleilta tyypeiltä, et onks tää teidän. :D Ei ollut. No sit mentiin baariin, ja meinattiin tilata sil juamaa. :D Sit ostettiinkin omilla rahoillamme absintin, karpalolonkeron mulle, ja kamulle long island icetean =D No sit me nähtiin kyttäauto Hemingwaysin ulkopuolelta, oltiin ihan KUSASET housussa. Sit munat vaahossa kamut vei kortin KYTILLE. Mä jäin juomaan karpalolonkeroa.

T: T-Ninja

 No.3994

>>3993
elä sano itseäsi ninjaksi

 No.4024

File: 125189066511.jpg (1,81 KB, 147x42, 125189066511.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

En varasta koskaan.

 No.4031

>>3993
Teini-nja

 No.4077


 No.4081

Mun mielestä yksityisiltä ihmisiltä ja yksityisiltä liikkeiltä ei saa varastaa, ellei ole jotain henkilökohtaista kaunaa. Ja tarpeeseensa pitää varastaa. Ja missään nimessä toisen kuljetusvälinettä(fillari,auto,vene) ei saa viedä, eikä vahingoittaa. Jos sellaista näkee, pitäis saada heti ampua siihen paikkaan(pulp fiction). Ketjuilta pitää varastaa, työpaikoilta kanssa. Ite olen pöllinyt kaupungin sosiaalivirastolta aivan käsittämättömät määrät tarvikkeita, mm. en ole viiteen vuoteen joutunut ostamaan roska- ja biopusseja, pesuaineita(ihmisen enkä kodin), mehuja, paperia(tulostin/wc/talous) jne. Oikein niille. Mitäs varastavat mun vapaa-aikaa eivätkä lunasta sitä oikeaan hintaan. Ja jos jää kiinni, niin on ihan oikeutettua saada turpaansa. Minä ainakin antaisin. Ja tiedän että se onnistuisi. :D Lisäksi en olisi henkilökohtaisesti katkera jos joku vetäisi minua turpaan varastamiseni vuoksi. Kerran näin kaupungin bussissa kun joku perusbentsozombie yritti varastaa naisen laukun just kun ovet oli menossa kiinni ja jotkut kaks jäbää nappas sen kiinni ja veti turpaan koko matkan seuraavalle pysäkille ja heitti ulos tylysti. Bussikuskikin vaan naureskeli. Vitun tyhmä nisti. Mahtokohan olla tuolta /h/ puolelta.

 No.4181

>>3453
--------
Petos (ruots. bedrägeri) on rikos, jossa tekijä hankkii toista erehdyttämällä tai erehdystä hyväksikäyttämällä oikeudetonta taloudellista hyötyä ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä. Petoksesta voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Petoksesta tuomitaan myös se, joka vääristää tietojenkäsittelyn lopputuloksen tietokoneessa syöttämällä vääriä tietoja tietokoneeseen tai muuten puuttuu tapahtumaan sillä tavalla, että lopputulos vääristyy ja toiselle aiheutuu taloudellista vahinkoa.

Yritys on rangaistava.

[muokkaa] Lievä petos

Jos petos, huomioon ottaen tavoitellun hyödyn tai aiheutetun vahingon määrä taikka muut rikokseen liittyvät seikat, on kokonaisuutena arvostellen vähäinen, rikoksentekijä on tuomittava lievästä petoksesta sakkoon.

[muokkaa] Törkeä petos

Törkeä petos. Jos petoksessa

1. tavoitellaan huomattavaa hyötyä,
2. aiheutetaan huomattavaa tai erityisen tuntuvaa vahinkoa,
3. rikos tehdään käyttämällä hyväksi vastuulliseen asemaan perustuvaa erityistä luottamusta tai
4. rikos tehdään käyttämällä hyväksi toisen erityistä heikkoutta tai muuta turvatonta tilaa

ja petos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä petoksesta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.
--------
Lievä petoshan tuo on. Vartijan kiinniotto-oikeus pätee siis.

 No.4210

Only black people steal

 No.4217

File: 12531874364.jpg (35,38 KB, 511x403, 12531874364.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Toivottavasti rosmot saatte turpaan. Varmasti valitatte ku maailma menossa päin persettä ja itse teette perässä.

 No.4239

>>3986
sori että puhkasen sun kuplan, mutta ihan kaikki jotka taistelee shogunin esivaltaa vastaan ei sittenkään mittele voimiaan lohikärmekseiden voimain puolesta. tai vastaan

 No.4405

VINKKI: näpistys vanhenee kolmessa päivässä.

 No.4406

Itse en ole koskaan mitään varastellut, mutta voin kertoa yhden jutun:
Kerran kaupassa ollessani jotkut 15v gangstat meni possella hakemaan bisseä. Naureskelin itsekseni siin jonos että ei noille mitään olla myymässä. Noh, sit ne meni siihen kassalle ja joku muija (porukan eka) koitti ostaa siiderii, muut kaverit siinä kiinni intoilemassa. Yhdellä lava kädessä. Noh, ylläri ettei sille myyty. Tää kyseinen muija ja sen gangsta kaverit sit vaan käveli pokkana ovesta ulos yhdellä se lava kädessä. Kassa huomas vasta kun ne oli jo ovella että yks pölläs lavan. No, se oli myöhästä sit. Vartija tuli 1min pääst siihe paikalle mut eipä niitä junnuja tietenkään enää siinä vaiheessa missää näy.

eli protip myyjille: kattokaa sitä peiliä mikä on siinä kassalla josta näkee mitä ihmisillä on kädessä.....

mut ninjoille en tota temppua suosittelis, se on ihan siitä kiinni että kattooko se myyjä sitä peiliä vai ei. jos ei kato niin onnittelut, sait ilmasen lavan / lavat.
TOISAALTA>> Jos se kattoo, ja sulla on ikää ja aikeet muuten sitten ostaa ne lavat, niin sanot vaan pokkana että kaks lavaa. :D

 No.4415

File: 125481577897.jpg (12,94 KB, 302x228, 125481577897.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>3984
kotiavaimet sekä lappu jossa hänen nimensä ja kotiosoitteensa.

 No.4419

Näköjään mennyt aika monella /n/injailut ja /n/eekeröinnit sekaisin.

 No.4422

Olen muutaman (meitä on +/- 7) kaverin kanssa hakenut juomaa maksamatta mitään. Pieni kauppa jossain vantaan lähiössä, vähän henkilökuntaa, noin 5 aikuisen kokoista miestä, kasvot peitetään, mennään sisälle, kaikki ottaa 1 tai 2 koppaa kaljaa, kävellään pois, pelkoa voi käyttää aseena näyttämällä vaikka keskisormea jos ei muuta keksi. Kertaakaan ei ole vartija yrittänytkään. Voima on valtaa ja ylivoima on ylivaltaa. Pari juoksuaskelta junaan, avot. Ja onhan se tyhmää olla sullomatta taskuja täyteen pikkusälää kun kerran rikosta ollaan jo tekemässä.

 No.4424

>>4422
Oletteko kaikki kenties tummaihoisia?

 No.4426

File: 12549039296.jpg (17,57 KB, 300x300, 12549039296.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>4422
>>pelkoa
>>näyttämällä keskisormea

Kyse lienee jostain muusta reaktiosta kuin pelosta...

 No.4430

Pelleillä mennyt ninjailu ja neekeröinti sekaisin.

Hävettää puolestanne.

 No.4431

>>4424
Miksi oltaisi?
>>4426
Arvasin, että joku menee tähän :)
>>4430
Haista vittu, tärkeintä on ettei jää kiinni ja myymäläketjuilta varastamisessa ei ole mitään väärää.

 No.4460

>>4405
Soossia!

 No.4495

>>4430
>>4419

Mitä vittua on neekeröinti?

 No.4497

Tämähän on poliisiasia

 No.4511

Mitä vitun ninjailua se on, että varastaa jonkun ihmisen lompakon? Sillä periaatteella kaikki rikolliset on jotain vitun ninjoja. Tulkaa ottaa mun lompakkoa ni tungen kumisaappaan persuksiinne.

 No.4512

>>3330

Jos repun/taskut/tilan jossa pöllittyä kamaa säilyttää päällystää foliolla, ei piipparit tajua mitään.

Folio on ystäväsi.

 No.4513

>>4406

Suurinta osaa kassahenkilöstöä on nykyään neuvottu olemaan puuttumatta tapahtuvaan varkauteen tai varastamisyritykseen, sitä varten on vartijat. Jos kassahenkilö ottaa yhteen varkaan kanssa, siitä syntyy suurempi paperisota kuin jos vartija ottaa varkaan kiinni.

 No.4668

Kuinka suuri summa näpistys saa olla euroissa, ennen kuin se luokitellaan varkaudeksi? (+Bump)

 No.4672

>>4668
aboutti 300€

 No.4680

>>4668
Wikipedian mukaan 330€. Mene siis ja näpistä nintendo DSi.

 No.4686

>>3200
repesin hyviten tälle

 No.4701

Helevetin varas

 No.4704

>>4686

>hyviten

 No.4848

Haha, vai että oikeen ninjoja.
Taitaa olla äänessä elämästä syrjäytyneet lökäpöksygangsta ostarilla hengailija "ninjat".
Mustalaiset on sitten varmaan ninjojen eliittiä.. Mustat kuteet, varastamis- ja puukkotekniikat hallussa.

 No.4852

Kyttäjuttu.

 No.4857

>>4848
truu dät

 No.4863

>>4848

Teryleenihousut soveltuvat loistavasti ninjailuun

 No.4867

>>4848
eiku ne on casanova-mafiosoja..

 No.4869

Tässä langassa Jonnejen keskustelua.

 No.4882

File: 125836453449.jpg (45,21 KB, 475x356, 125836453449.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>4848
Kommentisi on kovin voitokas

 No.4896

File: 125842646663.jpg (57,52 KB, 764x576, 125842646663.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Itse olen suunnitellut tavarantoimittajaksi tekeytymistä. Ensin Transpointin takki päälle, pahvilaatikkoon jotain paskaa, asiallisen näköiset osoitetarrat kylkeen, itse tehty rahtikirja ja sitten vaan toimittamaan kauppaan. Ruuhka-aikaan isoissa kaupoissa tai kauppakeskuksissa käy lastauslaitureilla ja takahuoneissa sellainen härdelli ettei kukaan kiinnitä kuskien toimintaan mitään huomiota. Joulunaluspäivät olisivat täydellinen ajankohta. Sitten käy toimittamassa feikkipaketin ja nappaa mennessään kaikkea kivaa kainaloon. Kaikkein paras olisi että paikan päällä tekisi varastamastaan tavarasta aidon näköisen rahtikirjan painoineen ja mittoineen, jos joku sattuisi tulemaan nykimään hihasta niin voisi sitten väittää että ihan asialla tässä ollaan, esim. viallista televisiota hakemassa, soittaa pari puhelua "ajojärjestelijälle" ym. ja livahtaa nopeasti takavasemmalle.
Mutta onneksi on varaa ostaa niin ei tarvitse varastaa.

 No.4897

/r/ kuvaa jossa oli kovalevyn magneeteista kyhätty jonkunnäkönen vaijeri juttu jolla on helppo purkaa magneeetteja.

 No.4899

>>3078
Ja vartijaa vituttaa... Kokemusta on, ja hauskaa oli.

 No.4903

>>3222
Olen matkustellut aika paljon ympäri maailmaa, eikä ole koskaan takataskusta viety. Jossain koreassa ruuhka-aikaan metrossa pidin etutaskussa lompakkoa, mutta sitä lukuunottamatta aina normisti takataskussa. Muutenkin ihmisiin pitäisi pystyä luottamaan, ilman että ihmiset huvikseen varastelevat kaikkea parin kympin toivossa. Etenkin kun siihen kahden kympin taksirahaan ei saa vakuutusta ja sitten joutuu vielä kävelemään kotiin. Kyläkaupasta ryöstetty suklaapatukka taas on suoraan pois hienoa yriotystä pyörittävän muutenkin huonosti tienaavan myyjän taskusta pois. Jos varastelette, niin pliis tehkää se isoissa marketeissa, tai varastakaa yrittykseltä, jolloin vakuutus korvaa. Voin taata, että jokanen neekeri ja wannabe neekeri joka multa yrittää lompakkoa viedä, saa kyllä elämänsä selkäsaunan.

 No.4909

Jos alat lompakoita taskuista pihistelemään, tee se paikoissa jossa varoitetaan taskuvarkaista kylteillä. Kun ihmiset näkevät kyltin, he koettavat taskujaan ja saat selville missä taskussa lompakko on. Sehän se suurin vaiva siinä touhussa on; tietää missä taskussa se lombuuki sijaitsee. Tällee btw. Ei muuta
Jatkakaa.

 No.4932

Itse olen sitä mieltä, että varastaminen on suurilta kauppaketjuilta oikein. Kunhan ei jää kiinni. Silloin ei ole ninja.
Dyykkaaminen käy ruoan hankintaan, kirpparit pientavaraan(tässä teen poikkeuksen yksityishenkilöitä koskeneissa sanoissani) ja marketit aivan kaikkeen muuhun, sekä tietenkin kaikkiin edellämainittuihin.
Suosittelen varastamista, jos ei ajattele, että suuryritykset saavat aivan vapaasti pitää maailman ihmisten rahat ja nautiskella niistä antamalla vain ylihinnoiteltuja, halvalla tuotuja tavaroita vastikkeena.

Kiitän.

 No.5015

Ensimmäinen /n/injalangalla vierailu ja taitaa jäädä viimeiseksi. Vittu mitä idiootteja, varastatte kirpputoreilta? Tajuatteko saatanan kiveksettömät pikkulapset, että ne on ihan yksityisen ihmisen sinne viemiä tavaroita, eivätkä mitään kauppaketjujen pikkukojuja? Tai lompakkoja pöllitte? Voi vittu.. toivottavasti joku hakkaa teiltä naamat sisään.

 No.5564

Älä ajattele muita.

Yksilön selviäminen ennen kaikkea

 No.5568

>>5564
Sitten kun mennään varastamaan pikkutavaroita yksityishenkilöiltä kirpputorilta, ei taida enää olla selviytyminen kyseessä. Mutta kuka minä olen tuomarille, se on varmasti hauskaa.

 No.5569

Alkoipa hymyilyttämään väkisinkin kun mietin näiden albiinoneekereiden olemusta. Elämässä epäonnistuneita rumia kynäniskaisia luusereita, vähän käy jopa sääliksi reppanoita.

Mutta ei enää siinä vaiheessa kun erehdytte kokeilemaan minun taskujani.

 No.5570

File: 126366067453.jpg (28,4 KB, 300x300, 126366067453.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Palatte kaikki Helvetissä! Lisää sieluja mestarille...

 No.5571

Mielestäni varastaminen ei kuulu tälle laudalle, tässä on kyse enmmän harmittomasta hiippailusta kuin varastamisesta ja vandalismista.

 No.5572

>langan ottama käänne
Näinhän siinä sitten käy, kun lauta ei ole enää salainen. Itseäni ainakin kiinnostaa ihan varastamisen tekniikka, jos joskus tulee oikeasti tarvetta selviytymiseen + jännä kuulla tarinoita, kikkoja ja temppuja. En aio soveltaa käytäntöön. Menkää moraalihomot vittuun.

 No.5692

Varasta suurilta kauppaketjuilta, monikansallisilta ja VALTIOLTA! Varsinki Suomen tasavallalta pitää kääntää kaikki mikä irti lähtee! Menkää Alkoon, kääntäkää viinat yms! Miksikö? Koska valtio kusee teitä jatkuvasti silmään!

 No.5708

>>5692
päivää pasi viheraho

 No.5717

Itse tuli tossa kesällä näpisteltyä limsasta-alkoholi juomiin ja kaikkea mahdollista sitten se homma päättyi siihen kun juoksin vartijaa kilometrin tai pari karkuun ja loppujen lopuksi vartijalta loppui kunto =)

 No.5763

miks helvetissä hyvä lanka täyttyy aina heti vollottavista nappuloista

 No.5976

>>3215

vitun idiootti tapa ittes jonne.

ainii, ja painu vittuu täältä

 No.5989

>>3276
Toistettu. Jättäkää nyt hyvät ihmiset ne perkeleen korttiostokset sikseen - niistä kun jää vähän helvetin kovalla tsäänssillä kiinni.
>>3354
Ihme ettei tuota vinkkiä tullut aikaisemmin tässä ketjussa. Toimii kuin unelma, jos tosiaan on se hömelö harjoittelijatyttö eikä joku katkera kaupanomistaja myymässä.

>>3776
Pitää sitten kanssa kattoa, että siellä kaupassa on joku harjoittelija töissä -> kauemmin kaupoissa töissä olleet tietävät kyseisen tempun.

>>4896
Tähän mennessä mielenkiintoisin suunnitelma. Pitänee ensi jouluna katsoa jos vaikka siskoille sattuisi löytymään joululahjat.

Yleisesti ottaen: pienyrityksiin ja kirppareihin kohdistuvat varkaudet sekä taskuvarkaudet ovat harvinaisen syvältä, mutta isompiin yrityksiin kohdistuvat näpistykset ja dyykkaminen taas ovat ei-niin-perseestä. Ei sillä, että varastamisella mitään eettistä perustetta olisi oikein missään yhteydessä.

 No.6003

File: 126634077617.jpg (3,34 KB, 125x124, 126634077617.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Osaan pölliä sormukset, kaulakorut, korvakorut sekä rannekellot ja vyöt ihmisiltä ilman että huomaavat:D Siskoltani otin korvakorut kun luki lehteä. Taskuista on helppo pölliä. Kaupasta pöllin kerralla kerran yli 300 euron edestä krääsää. Olen paha ihminen;___;

 No.6005

File: 126634344132.jpg (146,5 KB, 600x450, 126634344132.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Tässäpä helppo tapa.
Kyylätkää ikkunasta postiautoa aina kun se tulee. Joskus hyvin harvoin naapurille tuodaan paketti joka kannetaan sisälle.

Itse katsoin ikkunasta kun postitäti lähti kantamaan pakettia naapurin sisälle. Jätti vielläpä takakontin auki. Auto oli täynnä paketteja, muutakun olisi käynyt hakemassa pois. Kyyläilin tilannetta kokoajan. Oli varmaan jäänyt suustaan kiinni, kun koko paketin viemisessä meni noin 7min.
Moraalini kielsi kuitenkin varastamasta, mutta tässä kuitenkin hyvä ohje teille varkaille.

 No.6006

>>6005
Jee, sitten saat jotain Hobby Hallin paskaa millä et tee mitään ja millä ei ole mitään jälleenmyyntiarvoa.

Ajattele vähän.

 No.6013

File: 126639910434.jpg (4,54 KB, 111x108, 126639910434.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>6006
Mietippäs uudestaan. Kyllähän sellaisista hobbyhallin kodinkoneistakin rahaa saa, kun uusia ovat. Sitten kaikki pelit ynm jotka kulkevat kirjekuorissa saat ne itsellesi.

Miten jotkut voivat olla näinkin tyhmiä.

 No.6030

>>6013
>Kyllähän sellaisista hobbyhallin kodinkoneistakin rahaa saa, kun uusia ovat.

Itse suosin myös spontaaneja pesukoneenkaappauksia. Tekee höpöä napata muutama sellainen kainaloihin ja pistää juoksuks.

 No.6043

>>6030
Ha ha ha... kyl pitäisi ittekin kokeilla pesukonekaappausta vaikka alottaen ihan kotoa löytyvästä. Voisin kuvitella henkilön kenen autosta tms on viety pesukone katsovan tielle kun joku juoksee pesukonepaketti kainalossa pakoon.
Voisin nauraa ja toivottaa hyvät päivänjatkot sille.

 No.6076

File: 126673083398.gif (1,81 MB, 240x144, 126673083398.gif) ImgOps Google iqdb

>>6043
Nauroin samalle ajatukselle.

 No.6077

>>6076
Mistäs tämä gif on?

 No.6078

>>6077
Varmaan Jackass, sen ranskalaisen tyypin ohjelma tai jokin vastaava.

 No.6088

>>6077
Remi Gaillard, uskoisin.

 No.6101

Ninjailen silloin tällöin IKEAAN ja puikkelehdin huonekalujen välissä kuin varjo. Vartiat joskus huomaavat minut ja mun täytyy mennä pahvilaatikoihin piiloon niitä. Tavoitteeni on pölliä niin paljon kuin mahdollista niitä pieniä IKEAN lyijykyniä pieneen NINNJAREPPUUNI kuin mahdollista.

 No.6102

>>6101
Vittu mää pieksän sut jos nään :D

 No.6103

>>3200
Tämä ! Nauroin monta minuuttia :D

 No.6104

>>3453
Heh, tästä tulikin mieleen: mitä jos näpistämisen sijaan jättäisikin tuotteen tilalle (tai suoraan kassaan) pienen summan rahaa, eli maksaisi tuotteesta vain osan. Olisiko silloin lain mukaan kyseessä lievä petos? Enpä kuitenkaan usko, että se mitenkään näpistystä lievempi rikos olisi.

 No.6114

Mä varastin kirja kaupasta äidin kielen kirjan että oppisin suamee! :O

 No.6115

sE kyll ä tul eee v armasti tarpeeseen si nulle herras mies

 No.6119

Itse olen harrastanut taskuvarkauksia. Jos muita ihmisiä ei näy lähellä niin tutkin lähellä naulakossa olevien takkien taskut. Eipä siitä paljon saa, vähän taskurahaa. Kännyköitä en viitsi pölliä, en tee niillä mitään. Ei ole ketään jolle myisi.

 No.6121

>>6005
Tosta tuli mieleen, että voisit tilata rivitaloasuntoon jotakin kamaa kotiinkuljetuksella -> olet itse ovella jauhamassa paskaa tavaran toimittajalle (tai muuten viivyttämässä) -> samaan aikaan kaveri anastaa postiautoston takaperästä lupaavannäköisiä paketteja -> €€€

Uskoisin homman toimivan parhaiten rivitaloasunnossa, sillä mahdollisuus, että kuljettaja/toimittaja jättää tavaratilan auki siksi aikaa, että tuo paketin ovelle on suurempi rivitalossa, kuin esim. kerrostalossa.

Tiedän henkilön joka on anttilasta varastanut mm. uuden lompakon ja hanskat.
1) Kahdet hanskat (tai kaksi lompakkoa) sovituskoppiin
2) Ota mukaasi yksi T-paita ja "mene sovittamaan"
3)Tunge toinen lompakko laukkuusi ja odottele vähän
4) Vie toinen lompakko takaisin hyllyyn

Tämä toimintatapa on aukoton, sillä et voi jäädä kiinni valvontakameraankaan. Kuvassa viet lompakon koppiin ja tuot sen "sovituksen" jälkeen paikalleen kauppaan. Pöllityn kaman vaan pitää olla sen verran pieni ettei huomaa, onko kädessäsi yksi vai kaksi tuotetta.

Siinä vähän vinkkiä kiinnijäämisen pelosta kärsiville /n/injoille ;)

 No.6122

>>6121
Ei ole aukoton, terveisin nimimerkki Jäänyt kiinni varkaudesta koska sovituskopissa olikin piilotettu kamera. Myöhemmin kun ihmettelin, että miten voi olla laillista valvoa sovituskoppeja (esim. nuoret tytöt sovittelemassa rintsikoita ja vartijat kopeissaan???), sanoivat että on täysin laillista mutta kaikki kaupat eivät silti tee sitä. Nykyään onkin sitten suurempi kynnys lähteä pölläilemään, kun on kiinni jäänyt muutamankin kerran nuorempana.
Kannattavaahan se on aina kun on hyvä mahdollisuus, ja toimivat tekniikat. Tästä langasta on ruvennut ihan kleptomaanin sormi syyhyämään, etenkin >>3354 pitää kokeilla.

 No.6124

Joo itehän luulin kanssa ettei sovituskoppiin ole luvallista laittaa kameroita :S Hyvä ettei ole omalle kohdalle osunu...

 No.6126

Vittu miks luin tätä lankaa. Olin jättäny näpistykset jo taakse vuosia sitten, mutta erehdyttyäni tänne on mukaan alkanut tarttumaan tavaroita. Tupakkiaskeja ja virvoitusjuomia on nyt sitten ruvennut lähtemään taskualennuksella. En muistanutkaan kuinka helvetin helppoa se on.

 No.6128

>>6122
Ei ole kyllä laillista pitää kameroita pukukopissa. Sama kun vessojen kopeissa sais olla kamerat.

 No.6131

>>6121
Miksi viet lompakon sovituskoppiin ja taas takaisin hyllyyn? Oletko sovituskopissa juuri sen ajan mitä paidan sovittaminen vaatii? Kuinka valitset paidan mitä sovitat? Käyttäydytkö muuten normaalisti? Entä jos portit hälyttävät kassalla?

Sinua kyyläävä vartija on nähnyt 10k asiakasta ostoksilla; osaatko varmasti käyttäytyä kuin rehelliset?

 No.6132

>>3041
Ninjat tekevät myymälävarkauksia vain silloin kun pitää saada tavaraa kaupasta ilman että tulee nähdyksi. Lisäksi taskuvarkauksia vain ja ainoastaan silloin kun henkilöllä on jotain tiettyä tavaraa jota tarvitaan johonkin muuhun. Harjoittelu tietenkin on asia erikseen. Itse palauttaisin (tai yrittäisin) harjoitteluvaiheessa lainaamani tavarat tavalla tai toisella.

 No.6144

http://www.youtube.com/watch?v=96OljGZapv4

Urban Sprinting, liittyy aiheeseen.

 No.6168

http://rapidshare.com/files/357649884/Complete_Guide_To_Shoplifting.doc.html

Siinäpä teille muutama vuosi takaperin rotteneggsiin kirjoittamani pätkä. Itsehän elän jo ties kuinka monetta vuotta näillä konsteilla.

 No.6172

>>6144
Ai helvetti miten repesin. Miksi ei useampi parkouristi tee näin?

Mutta ennen kuin lähtö kokeilemaan, onko tässä mitään laitonta, vai onko sekin näpistys jos varastaa varashälyttimen?

 No.6173

>>6168
Reuploadia tai UL vaikka sendspaceen, tuossa tuli nyt raja vastaan.

 No.6175

>>6173
Toivon samaa.

 No.6199

No totta helvetissä se on näpistys jos varastat varashälyttimen. Se on kaupan omaisuutta eikä edes myytävänä. Jos jää kiinni niin vartijaa tod. näk. vituttaa sen verran että tekee kiinnioton, paikalle poliisit ja sakot näpistyksestä, kthx.

 No.6200

Ota pussiin luomu tai suomalaisia tomaatteja ja laita pussiin espanjalaisten tomaattien hintalappu. Toimii 100% varmasti voi soveltaa muihinkin kilotavara tuotteisiin.

 No.6201

>>6200
Siis niiq aika ninjaa hei..

 No.6202

>>6199
Voisihan kauppaan ninjata oman varashälyttimen kanssa.

 No.6203

Soiks hälytin vaan sillon kun esinees on näkyvä hälytin (esim. vaatteet ja pelit)?
Onks se tosiaan nii helppoo?

 No.6204

>>6203
Ei, vaan jokaisen kassan jälkeen on röntgenskanneri, joka läpivalaisee sinut ilman suostumustasi siihen. Tämän jälkeen tietokoneohjelma tunnistaa kaikki mahdolliset vaatteet ja esineet mitä sinulla on ja vertaa niitä kaupan valikoimaan. Kun sinulla on tunnistettu riittävällä varmuudella olevan jotain varastettua, hälytin alkaa soida!

Mikä pöljä.. -.-

 No.6228

Jotkut kaupat ovat ottaneet käyttöön ns. aktiivikoodin, viivakoodi joka reagoi hälyttimiin. Aktiivikoodin tunnistaa siitä että tuotteen päälle on laitettu erillinen viivakoodilappu. Hälyttimet tunnistavat kyseisen viivakoodin ja hälyttävät siitä, kassalla myyjät vetävät tuotteen laitteesta joka neutralisoi tunnistuksen.
T: /n/inja joka jäi kiinni tuotteen takia jossa oli kyseinen koodi.

 No.6230

>>6228
RFID, luulisin. En tiedä yhtään millä sen saa helpoiten tapettua tai vaarattomaksi.

 No.6236

reuploadi pyynnöstä.
http://www.sendspace.com/file/mbnycl

Tiedoksi noista hälyttimistä - EI ne ei perustu mihinkään vitun viivakoodeihin! prkl, nyt jotain järkeä... Lähes kaikki suomessa olevat hälytinlaitteet hyödyntää RF tai AM tageja, toisin sanoen tuotteessa on kiinni pieni tarra jonka toiselle puolelle on upotettu hyvin pieni metallipaska. Hälytintornit havaitsee sen antennia muistuttavan metallipaskan luomalla pienen radioaaltokentän niiden tornien välille, kun sille alueelle sitten lyödään "antenni" joka reagoi niiden tornien lähettämään taajuuteen, hälytys laukeaa. AM-tagit toimii käytännössä melkein tasan samalla tavalla, lukekaa täältä jos kiinnostaa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_article_surveillance

Molemmat noista on helvetin helppo ohittaa esim. foliovuoratulla repulla tai ihan vaan repimällä ne hälytintarrat helvettiin, lukekaa tuosta artikkelista minkä uploadasin.

 No.6239

>>6236
Huomasin kerran että kirjakaupan kirjojen välissä oli sellainen "metallipaska". Valkoinen ehkä 5mm leveä liuska jonka sisällä oli selvästi metallia. Yhdessä kapassa taas käytettiin tavallisen näköisiä hintalappuja joiden takana oli metallia. Niitä ei ollut kaikissa tavaroissa vaan siellä täällä ansoina varkaile.

Kannattaisi ehkä vuorata toppatakki foliolla niin voisi pistellä povariin mitä vaan.

 No.6257

Tietääkö kukaan noiden kauppojen hälytinporttien vaikutusaluetta? Voiko esim. sukanvarteen piilottaa jonkin pikkuesineen ja päästä portista läpi ilman hälytystä?

 No.6261

File: 126789946248.png (110,51 KB, 478x156, 126789946248.png) ImgOps Google iqdb

Petosta oon tehnyt huutonetin avulla. Monia tonneja on tinattu. En oo jäänyt kiinni. Prepaidliittymä ja väärät nimet toimii hyvin.

Kuva liittyy vahvasti.

 No.6262

>>6257
Ei toimi. Mul oli semmone häliytin kengänpohjas,se oli semmone tarra ja tarttu lattialt. Alko hälyttää

 No.6263

>>6239
toppatakin voi toki vuorata, mutta se pitää vuorata helvetin hyvin - testata voi vaikka heittämällä kännykän sinne taskuun (tai reppuun jos oot vuorannut repun) ja koittaa soittaa siihen - pitäisi sanoa että ei saa yhteyttä. Jos puhelin alkaa soimaan niin enemmän foliota vaan peliin.

>>6257
Kyllä ne ottaa helvetin isolta alueelta, ei kannata kokeilla :))

>>6261
Minkäslaista maksupolitiikkaa oot käyttänyt? Tilisiirron kanssa on paha kusettaa oikein mitään, pankista kun saa oikeat nimet...

 No.6264

>>6262
>>6263
Onneksi ei sitten tullutkaan tänään /n/eekeröityä tuolla mainitulla sukanvarsitempulla vaan muutin mieltäni viime hetkellä, olisi muuten ilmeisesti tullut turhan piukat paikat makuuni. Mutta pari kolikkoa sinne tai tänne kun kuitenkin sain samalla reissulla pöllittyä sen mitä oikeasti menin hakemaan.

 No.6265

>>6263
Kirje ja paikan päällä oon nähny

 No.6277

en suosittele yrittään multa varastaa lompakkoa. 2 kertaa on koitettu ja molemmilla kerroilla pistin suoraan turpaan - 1 isku ja ninja kanveesissa taju kankaalla.
varmaan muistaa hetken ettei kannata varastaa nyrkkeilijän näköiseltä isolta jätkältä kukkaroa.

 No.6280

>>6277
Tässä tilanteessahan tosininjahan soittaa poliisit. Yritäpä sitten siinä todistaa, että joku yritti viedä lompakkoasi. Tulee linnareissu.

 No.6303

Itse olen suomen kovin Ninja! varastin poliisilta pistoolin, eikä se huomannut mitään. spudöspärdö

 No.6316

voi jumalauta oikeesti. luulin että täällä /n/:ssä on lapsenmielistä porukkaa joka tykkää kiipeillä ja hiippailla, olettekin vitun pellejä varastelevia syöpäläisiä. Toivottavasti kuolette. meillä /h/ puolellakaan ei ehkä olla yhteiskunnan kermaa mutta ei sentää tuollaisia saatanan idiootteja

 No.6318

ebinnn meiän lauta on parempi ku teidän äitien laudat

 No.6321

>>6320
Riippuu ihan baarista, harrastin tuota yhtenä iltana jossain teinimestassa - kantapaikka sen sijaan on sen verran siisti, että varmasti älähdettäisiin jos koettaa jonkun muun juomaan koskea.

 No.6324

tuplat ja haen ES lavan ja hakkaan mikan

 No.6381

>>6261
Ei jumalauta jätkä! TOI ON RAUKKAMAISTA! Ei noin saa kusettaa. Käännä niistä vitun ketjukaupoilta, jos osaat! >;))))

 No.6383

oon joskus ladannu musaa...

 No.6389

>>3078
Teen samaa, kun miehet sinisissä tulee niin on pirun kivaa kun ne ei löydä mitään, kolme kaveria kaupan puolella tyhjentää hyllyjä iloisesti kun henkilökunta pällistelee meikäläistä TAKAHUONEESSA.

 No.6404

>>6261
Vitun homo, kuole pois ja painu vittuun täältä

 No.6418

File: 126858249678.jpg (170,14 KB, 500x418, 126858249678.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Kerran baarissa pyysin ystävällisesti erästä itselleni tuntematonta naishenkilöä tarjoamaan minulle jaloviinaa. Ei suostunut, joten otin puhelimen tämän laukusta. Ihan hyvä luuri.

 No.6437

>>6101
Nauroin niin paljon!

 No.6539

Kävin tuossa viimeviikolla Anttilassa ostamassa substralia kasveille. Sen jälkeen menin viereiseen Vapaavalintaan ja huomasinkin siellä pullollisen erimerkkistä kasviravinnetta, jossa oli paljon paremmat ravinnearvot. Eihän sitä toista pulloa enää viittinyt ostaa, joten taskuun vaan ja kaupasta ulos. Helppoa kuin mikä. Myös yksittäisä olut ja siideri-tölkkejä on tullut nuorempana varastettua, eikä ole koskaan tullut kiinni jäätyä.

 No.6540

Pitkään tullut harrastettua alkoholituotteiden näpistelyä lähikaupasta, helposti on onnistunut... Kerran joudun lähteä juosten karkuun tosin, vartija ei seurannut edes pihalle asti.

Kertokaas mulle miten tienaan viikon aikana 20€+ tällä kyseisellä pikku harrastuksella. Velat on maksettava ;_;

 No.6567

>>6540
myy alaikäisille ne alkoholijuomat.
20€ tosin luulisi saavan viikossa pakon edessä vaikka keräämällä pulloja...tai pöllimällä yhden lompakon.

 No.6589

>>6261
Tosiaan, vitun perseestä. Kääntäkää ne tavarat oikeesti joiltain joilla sitä liikaa on. Olkaamme siis Robinhoodeja, ninjaveljeni.

 No.6666

Suurimmat saavutukseni ovat bittiavaruudessa. Kaiken maailman keppostelua on tullut siellä harjoitettua. Rahaa en ole huijannut keneltäkään, kaikki on tehty vain naurujen vuoksi.

 No.6667

>>3971

Toivottavasti oli kallis kypärä :D Entisenä Motonetnyyminä muistan kun itsekin tuli jemmailtua niitä RFID-lätkiä oveliin paikkoihin. Siis jos en ollut juuri kiireinen pölliessäni itselleni varaosia ja työkaluja. Mulkut työkaverit ja pari asiakastakin sai ärräfiideetä kengänpohjaan tai paidanselkään. Sitä oli hauska seurata kun punastelivat kassoilla.

PROTIP: Esim. Motonetin työntekijätkään eivät _välttämättä_ ole niin tyhmiä, että hälylappu sijoitettaisi vain tuotteen pahvipakkaukseen. Esim. pöllityimpiin valoumpioihin tuli liimailtua sisäpuolelle se, niin ettei ninjakaan huomaa.

Folioo suosittelen.

 No.6668

>>6666
Tajusin vasta nyt saaneeni 6666-getin... onko tämä enne?

 No.6675

>>6668
Ei ollut get koska et sanonut get. Miksi ihmiset eivät ymmärrä tätä?

 No.6676

>>6675

Koska en ole ikinä kuullutkaan tällaisesta säännöstä. Sinäkö sen päätit? Sami.

 No.6683

>>6676
Onhan se yleisesti tiedossa, että vahingossa tapahtunut ei ole noteeraamisen arvoinen.

http://encyclopediadramatica.com/GET

>GET is the act of reaching a certain reply number on one of the many imageboards ...
>GET can also refer to the act of predicting one's post number at any time ...
>How to GET:
>When the reply count begins to approach a significant number, generally a whole thousand, million, or some silly number like 11,223,344, people start spamming threads with "__________GET"

 No.6695

>>6683
No, jos luet tuon tarkemmin, siinä lukee että GET on tietyn luvn saaminen TAI ("can also refer to") numeron arvaaminen.

 No.6699

>>6695
Olisi pitänyt varmaan tämäkin ajatus kirjoittaa viestiini, mutta unohdin sen... GET itsessään on verkkoliikenteeseen liittyvä termi (miksi muuten se kirjoitettaisiin all-capsina?)

http://en.wikipedia.org/wiki/Hypertext_Transfer_Protocol#Request_methods
>GET - Requests a representation of the specified resource.


Mitä helvettiä minä teen, internetissä vielä...

Ninjakaksintaistelu jupiterin 5. kuussa tänään yhdeltätoista, voittaja on oikeassa!

 No.6892

Korruptoitunut /n/, minunkaan mielestäni tällaiset langat eivät kuulu /n/:ään. Jos varastelu kiinnostaa niin eikö /b/:stä olisi irronnut enemmän vinkkejä?
Lisäksi tällainen lanka vain vetää paskaa ja puoleensa. Ainahan sitä voi jonkinlaista tasoa toivoa.

 No.6981

File: 127102390131.png (115,87 KB, 409x417, 127102390131.png) ImgOps Google iqdb


 No.7044

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/04/32554&ext=rss

Aikovatko varasninjat käyttää tätä jotenkin hyödyksi huomenna?

 No.7045

>>3054

Tietääkseni hälyt ottavat sinne seinäänkin päin, ja siitä ihan puolen metrin säteellä joka suuntaan porteita. Joten enpä usko että olet vienyt seinän ja portin kapeasta välistä yhtään mitään. Hyvä kustetusyritys.

 No.7161

>>3984
minkälainen idiootti saa olla, että pitää lompakossaan avaimia ja kotiosoitetta

 No.7162

no ei o mitn ninjailua semmone varastelu, se on vaan noloa

 No.7165

>>7162
moraalihomo

 No.7168

>>7165
varashomo

 No.7170

Katsokaas tätä tyyppiä:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/8999519/
Se on varastanut useita kertoja lähes 100 egellä bensaa/kerta, mutta saa tuomion vaan näpistyksestä!
Epärehellisyys kannattaa?
1) "NÄPISTYS (8330/R/1xx/09) Rikoslaki 28 luku 3 § 1 1.3.29
V on anastanut Shelliltä 58,36 litraa bensiiniä, eli omaisuutta yhteensä
74,64 euron arvosta tankkaamalla sen käytössään olleeseen henkilöautoon ja poistumalla paikalta maksamatta." jne...

Vasta kun tyyppi keksi varastaa naapurin autosta rek.kilvet ja laittoi ne hämäykseksi omaan autoonsa, niin juttu muuttui vakavammaksi. Hän sai useita eri syytteitä:

15. KÄTKEMISRIKKOMUS (8330/R/099xx/09) Rikoslaki 32 luku 5 § 5.3.29 - 6.3.29
V ottanut huostaansa K:n autosta anastetut rekisterikilvet xxx-xxx ja kiinnittänyt ne omaan autoonsa, vaikka on tiennyt kilpien olevan anastetut.
Kätkemisrikosta on omaisuuden arvo huomioon ottaen pidettävä kokonaisuutena arvostellen vähäisenä.

16. AJONEUVORIKKOMUS (8330/R/101xx/09) Ajoneuvolaki 66a § 4, 96 §
Asetus ajoneuvojen rekisteröinnistä 23 § 2 6.3.29
V on kuljettanut tiellä omistamaansa henkilöautoa xxx-xxx, johon hän on asettanut autoon kuulumattomat rekisterikilvet xxx-xxx.

17. VARKAUS (8330/R/101xx/09) Rikoslaki 28 luku 1 § 1 6.3.29
V on anastanut Teboililta bensiiniä 79,80 euron arvosta tankkaamalla sen käytössään olleeseen autoon ja poistumalla paikalta maksamatta.
V on ennen syytteessä selostettua tankkaamista kiinnittänyt autoon siihen kuulumattomat rekisterikilvet edellä kohdassa 16 selostetulla tavalla. Tämä osoittaa V:n teon suunnitelmallisuutta eikä rikosta sen vuoksi kokonaisuutena arvostellen ole pidettävä vähäisenä. V on sen vuoksi tuomittava varkaudesta."

 No.7298


 No.7347

Onko etelä suomessakin(itse asun Oulun lähellä) päin näin että suht koht pienessä, esim siwassa on kaks myyjää ja yks kamera siinä kassan lähettyvillä? Ite oon monesti tehnyt silleen että kun kassalle menee väkeä ostamaan niin ite ladon vaan reppuun kaljat ja siiderit kun eipä se myyjä kerkeä kattoa kameraa kun on jonoa kassalla. Miten muuten onnistuu esim kaljan varastaminen prismasta tai citymarketista ym. isoista kaupoisa? niillähän on monta kameraa ja näyttöä siellä vartijan kopissa. Ja kai ne on kameroita ne mustat pallurat esim prismassa?

 No.7349

sadasdasd

 No.7354

Olen vain kotirosvo

 No.7355

>>7354
Viittaatko Ouluun?

 No.7358

>>7347
Pimeillä nurkilla (nurkat johon kamerat eivät yllä kokonaan tai ollenkaan) tai sitten pukukopit (herättää huomiota kun ukkeli menee pukukoppiin kasa sikspäkkejä kainalossa ja tulee ulos täyden repun kanssa) joten suosittelen jättämään juomaostokset pienemmille kaupoille.

 No.7388

Sikäli aivan väärään lankaan pistän viestiä, kun olen varkaan vastakohta melkeinpä. Toisaalta ihan hyvä tietää, mitä kikkoja käytetään niin voi sitten työpaikkani (Citymarket) päällikölle kertoa eteenpäin ja osaa varautua. Varsinkin tuon saman kuitin käyttö toisen satsin ostoon on aika ovela!

Ymmärrän tietty, ettei kaikki näpistyksiä saada kiinni. Lähinnä se on ärsyttävää ja minulle käsittämätöntä, miksi jotkut niin tekevät vain jännityksen perässä.

Taskuvarkautta en tosiaan suosittele lainkaan, koska se on oikeasti tosi paskamaista sille henkilölle. Päältä päin kun ei välttämättä näe, onko tämä joku työttömäksi jäänyt velallinen. Vähän rotia siihen hommaan, jooko? Ninjojen nyt pitäisi kuitenkin olla jollain tavalla kunniallisia, edes.

 No.7395

Varastakaa kaupasta jos siltä tuntuu, mutta älkää varastako ihmisten laukuista ja taskuista, vituttaa >:/

 No.7396

Antakaa mamujen tehdä ryöstelyt niin tilastot näyttää paremmilta.

 No.7403

File: 127263049349.jpg (82,6 KB, 427x1062, 127263049349.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Varastaminen on väärin. Olenpa muuten pitänyt jo vuosia lompakkoa kiinni narulla vyössä. Ei ole kukaan edes yrittänyt viedä koskaan, ei edes ulkomailla. Etutaskussakin vielä jopa.

 No.8001

BUMP

 No.8037

Oletteko koskaan miettineet miten nämä rupuset nistit saavat varastettua tavaraa kunnolla kaupasta?

1. Mene kauppaan
2. Mene Takahuoneen oven läheisyyteen ja katso ettei ketään näy
3. Kävele takahuoneeseen ja vie laatikollinen tupakkaa tai mitä ikinä sieltä haetkaan
4. Kävele takaovesta ulos tai kaupan lävitse.

Näin on viimekausina tupakat palanut ja penniäkään ole mennyt.
Tehtävä vaatii paljon munaa mutta toimii jos sen tekee oikein

 No.8038

>>8037
Oletko tietoinen valvonta kameroista?

 No.8040

>>8038

Olen, siksi toimintaperiaatteeseen kuuluukin pikainen sisään ja ulos toiminta, ja myös tämäntakia mainitsin nämä rupuiset nistit koska heitä ei paljoa kiinnosta jos naamari jää valvontakameroiden tallenteisiin.

 No.8045

Mannet tekivät täällä ovelasti pari kk sitten. Menivät siwan takaahuoneeseen niin että myyjä näkee. Myyjä seuraa perässä, mannet menevät takahuoneen ovesta ulos ja jättävt sen auki lukosta. Myyjä palaa liikkeen puolelle, mannet hakevat n 4-10säkkiä kauhean isoja pulloja. Nyt ovat joka sunnuntai mannet ja maahanmuuttajat palauttamassa pulloja ja kaikki repivät kassalta 20-50e seteleitä.

 No.8048

Tuota taktiikkaa olen pariin kaveriin koulussa käyttänyt että tönäsee ruuhkassa selkään tai menee kaverin ohi silleen että vähän kolahta akylki yhtene samalla otat lomapakon ja vaihdat paksun paperinipun tilalle tms. Aina tietysti antanut lopakon takaisin n 9/10 yritystä onnistuu. Hommaa helpottaa jos on löysät takataskut ja lompakon pää pilkottaa taskusta.

 No.8049

Oon joskus funtsinut, että laittaisin paskaa, oksennusta tai jotain habanerokastiketta ja tarantelloja lompsaan ja lompakko sitten sopivasti hollille housun perstaskuun. Ihan vain kaltaistenne pikku pullasuu-taskuvarkaiden varalle. Löytäisin tämän huvittavaksi.

 No.8051

Suomessa ollessa en ole koskaan varastellut, mutta kaverin kanssa englannissa käydessä tuli tehtyä niin typerät källit kuin voi vain olla.
Oltiin lauantaipäivänä kävelemässä birminghamin ostoskeskustassa, joka oli siis ihan täynnä väkeä. Kummallakin oli sellaiset oranssin väriset t-paidat päällä ja nousuhumala hyvässä kunnossa. Huomattiin sitten yhden ison kenkäkaupan laittaneen hyllyllisen uutuuskenkiä esittelyyn siihen kaupan ulkopuolelle, hälytysporttien väärälle puolelle kadulle. Käveltiin siitä ohi kerran ja huomattiin, että perkeles meillähän on melkein samannäköiset paidat kuin työntekijöillä.
Tuumasta toimeen ja hetken mielijohteesta toinen nappasi toisesta päästä hyllyä ja toinen toisesta -> rennosti kävellen otettiin hyllyllinen kenkiä mukaamme ja kadottiin ihmisvilinään. Siltä reissulta tienasi ihan kiitettävät juomarahat ja upouudet niken tossut x5 sekä kotiintuomisia.

 No.8089

Barcelonassa on tunnetusti paljon taskuvarkaita ja niimpä otin reissulle mukaan jonku surkean vanhan kukkaron oikean kukkaron lisäksi. Laitoin kukkaron sisään kuvan jossa mikkihiiri on keso pystyssä ja teksti fuck you! sitten täytteeksi seteleitä tyyliin "3€ save my day" "20c get a job" "1500e smell my ass" yms. Metrossa pidin sitä aina takataskussa kunnolla esillä mutta ei viety. Kerrna yhdet naiset huomauttivat mutta näytin heille kuvan ja kaikki repesivät :DD

 No.8263

>>6076
Trigger Happy.

 No.8299

Tämä toimii varmasti
(kiinnijääminen lähes mahdotonta)
tarvitset:
1.kaverin(rauhallisen ja kokeneen)
2.Hieman rahaa
3.Kaksi puolista teippiä
4.Kylmät hermot
5.Puhelimen(ei pakollinen)

Sinä menet kaverisi kanssa kauppaan
(eri aikaan!), olette kuin ette tuntisikaan.

Ota (esim.) iPod,joka on
pakattu laatikkoon.
Laita se ostos koriin ja osta vaikka pari pulloa limua jotta et herätä turhia epäilyksiä myöhemmin.

Mene vaate osastolle.
Kaverisi on hengaillut koko ajan vaateosastolla etsien muka juuri sopivan laista vaatetta.
Ota pari vaattetta koriin(halpaa),
mene sovittamaan.
Sovitus kopissa avaat iPod laatikon.
Olet satavarmasti kovassa kamera tarkailussa joten parempi pelata varman päälle (avaa sinettiteippi päästä jotta saat sen vielä kiinni), otat palan 2-puolista teippiä, teippaat iPodin penkin alle kiinni(yleensä kopeissa on)tai vaihtoehtoisesti seinään, viet toisen vaatteista takaisin hyllyyn. Poistuttuasi kopista on tärkeää että kaverisi "löytää" sopivan vaatteen ja menee samaan koppiin. Sinä vastaat puhelimeen ja lähdet samalla kävelemään rauhallisesti elektroniikka osastolle ja ja puhut kovaan ääneen(esim.) "Terve"...taukoa..."Nii tää iPodi maksaa täällä sen xxxeuroo" ...taukoa... "jaa että on se niin vähän siellä"...taukoa...."pitääkin käydä
siel"...taukoa....."juu jees moro".
Tämän jälkeen laitat iPod laatikon takaisin hyllyyn,
kävelet chillisti kassalle,
maksat 12 euroa uudesta paidasta ja 3,5 euroa 1,5cola-cola 2-packistä.
Tällä välin on jo kaverisi kerennyt ottamaan iPodin taskuunsa.
Mennyt ostamaan pussin karkkeja tai jotain muuta vastaavaa.
Menet ulos ja tapaat kaverisi(ei kaupan välittömässä läheisyydessä.)

€€€profit.

 No.8305

Esim abc ynm kahvilla käydessä, jossa on ns liukuhihna jolla kuletat tarjotinta ja ladot haluamsi tuotteet, esim kahvi ja sämpylä.

Viskot vaikka laukkuun 3 sämpylää ja ostat yhen, voittoa ?

 No.8306

>>8037
Reindeerspotting ei kerro kaikkia rupuisista nisteistä

 No.8308

>>8299
Kiitos vinkistä. Terv: VartijaNyymi

 No.8309

>>8308
Senkin elämässä epäonnistunut ekstaasi-Erkki.

 No.8312

File: 127530665138.jpg (46,25 KB, 335x352, 127530665138.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Näpistämiselle ei ole eettisesti kestäviä perusteita.

 No.8345

>>8312
Ei ole näpistelemöttämyydelläkään.

 No.8402

Tietääkö joku noiden vartijoiden työaikaa.
Siis aina ennen kun oon menny kauppaan 08.00 aamulla ja näpistelly jotain niin en oo jääny kiinni ja mun kaveri kyl väittää et siel ei oo vartijaa ainakaa klo 13.00.
Mut sit kerran kun menin joskus about 16.30 jäin heti kiinni.
Niin että onks noil vartijol joku tietty aikataulu vai onks ollu vaan sattumaa?

 No.8406

>>8402
Ainakin joissain kaupoissa vartijat päivystää kolmen jälkeen iltapäivällä, kun jonnet pääsee koulusta. Ei muuten ole tullut seurattua.

 No.8414

Itse varastin kaupasta 500 euron edestä vaatteita yhdessä kuukaudessa. Tosin olin kyseisessä liikkeessä töissä. Rahaa vein kassasta ja illan päätteeksi, menin aina vessaan odottamaan että pomo ja muut työntekijät lähtivät. Kun liike oli tyhjä ja hälyttimet päällä, juoksin takahuoneen vessasta sammuttamaan hälyttimet. Yleensä nappasin kassasta 100e taskurahaa, hyllyistä vaatteet ja sitten poistin videokameroista tallenteet. Ei mua siitä kiinni saatu ja silloin tällöin käyn siellä tekemässä vkl vuoroja.

 No.8417

>>8402

Joo vartijat on töissä 15-20 joka päivä joka paikassa.

 No.8440

Itse harrastan pukuhuoneiden ja julkisten tilojen naulokkojen tarkisteluja. Erään paikan pukuhuoneesta sain vielä joskus vuosi sitten n. 50€/kerta. Nykyään paikan turvatoimet ovat kiristyneet ja sieltä ei saa mitään irti.

 No.8743

bumP

 No.8779

Muuten kuka maksaa dippikastikeen mauste pussista?

 No.8863

>>3382
Kirpputori-idea on tyhmä, itse jäin jonnena kiinni mutta ei onneksi tullut kyttäjuttua.

 No.8864

>>8863
Kirpputorilta varastaminen on jo aiemmin tässä langassa todettu typeräksi touhuksi.

 No.8866

>>3192
Oot varmasti helvetin ylpee kun varastat vanhuksilta rahat.

 No.8867

>>8866

Mihin ne vanhukset rahoja tarvii, jos eivät ryyppää nii sitten panttaavat perintöä joka sitten meneeki punaiselle ristille

 No.9291

Miksi hyvä lanka on jäännyt paskojen paikkakunta-lankojen varjoon

 No.9306

Väärien hälytysten aiheuttaminen oli aikoinaan kivaa. 10m jatkojohto reppuun ja kauppakierrokselle. Suht hankala pitää pokka kun portti alkaa huutamaan yli metrin päästä.

 No.9543

>>9306
Ööh, miten se jatkojohto tähä liittyy? O_o

 No.9546

>>9543
Idunktioon perustuvat hälytysportit ja 10m jatkojohdon aiheuttama induktiosilmukka.

 No.9553

>>9306
no mitä kivaa oli sinä että aiheutit itsellesi vääriä hälytyksiä?

 No.9712

>>9553
Itse kerran jouduin tuon tyyppisen väärinkäsityksen kohteeksi, kun eivät löytäneet mitään varastettuja tavaroita niin pyytelivät kovasti anteeksi väärinkäsitystä ja antoivat jopa kympin arvoisen lahjakortin anteeksipyyntönä. En tiedä millainen käytäntö väärinkäsitysten suhteen mutta tuolla tavalla niistä voisi varmaan saada jotain hyötyä.

 No.9714

Kaikenlainen ''sneikki'' toiminta kuuluu ninjailuun kuten pomppiminen, hiipiminen, samoaminen sekä rikokset

 No.9760

Mielenkiinto bump

 No.9761

Stickyä tälle perkele.

 No.9769

eräässä tv ohjelmassa kerrottiin kuinka varastaa tuotteita ennen kun ne ehtii kauppoihin.

Tarvitset:

1)kaupan jossa kuljetusmiehet soittavat summeria päästäkseen sisään

2)kaupan työntekijän asun kaltaisen puvun ja pakettien veto kelkan.

3)puhelimen.

4) pakettiauton.

5)kaverin.

1.etsi kauppa jossa kuljetus mihet painavat summeria päästäkseen sisälle.

2.tulosta lappu jossa lukee: tavaran toimittajat soittakaa umeroon xxxxxxxxxxxxx summeri rikki tai jotain vastaavaa. teippaa lappu lastaus laiturin oveen.

3.piiloudu kaupan lähelle paketti autossa kaverin kanssa. kuljetusmies ei saa nähdä teitä kun hän tulee.

4.kun kuljetus mies soittaa toinen vastaa virallisen kuuloisena: (kaupan nimi) miten voin auttaa. tai jotain vastaavaa. ja sanoo lähettävänsä jonkun noutamaan paketit.

5. toinen lähtee hakemaan paketteja kaupan työn tekijäksi pukeutuneena.

6.lastatkaa paketit autoon ja poistukaa huomaamattomasti. MUISTA POISTAA LAPPU OVESTA

7.PROFIT

 No.9775

Itse olen joskus mennyt lastauslaiturin kautta kauppaan sisälle ja hakenut muutaman kopan kaljaa, jotka yleensä ovatkin heti oven sisäpuolella ensimmäisenä vastassa. Etenkin kesäsin niitä lastaus ovia pidetään usein auki ja talvellakaan ei välttämättä ole lukossa vaan pääsee sisälle kun vaan vetää siitä narusta tai koittaa sitä pienempää henkilö ovea. Kaljat tosissaan on yleensä aina heti sen oven jälkeen joten jos siitä pääsee sisälle niin kukaan tuskin edes huomaa vierailua ja pystyy ihan kävellä muinamiehinä pois kopat kainaloissa..

 No.9796

>>9769
Ei tarvitse lappua välttämättä poistaa koska prepaid ja niitä saa halvalla uusia.

 No.9797

>>9796

kunnon ninja ei jätä todistusaineistoa

 No.9798

>>9797
kunnon ninja hoitaa työnsin yksin ja herättämättä minkäänlaista huomiota. Kunnon ninjan rikoksia ei edes huomata.

 No.9803

ilmeeni kun AP on homo

 No.9842

tönäisy

 No.9935

File: 127860721014.jpg (1,8 KB, 114x114, 127860721014.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Joissain lähikaupoissa on kassoilla tv, joissa näkyy valvontakameran kuvaa. Jos sellasta pelkää, nii ratkaisuksi käynee niinkin ihana laite kuin tv-b-gone.

 No.9938

>>9935
Kai tiesit, että yleensä pullo ja takahuoneessa on myös monitorit.

 No.9947

Ei nyt sinällään mikään kovin hieno kikka eikä tavallaan myöskään myymälävarkaus, mutta tätä tuli kakarana tehtyä kavereiden kanssa paljon. Kassillinen muovipulloja, mielellään enemmän isoja kuin pieniä. Yhteen isoista pulloista sidotaan ohut lanka korkkiin ja kun automaatti on lukenut viivakoodin, vetäistään pullo takaisin ja syötetään uudelleen. Mielellään aina välissä syöttää uusia pulloja, kaverin olisi hyvä seistä hieman näköesteenä ja pulloja kädessä jotta näyttää edes joltain..

Ei ole vuosiin tullut enään koitettua joten en tiedä hyväksyykö automaatit tätä edestakaisin systeemiä, kannattaa myös katsoa ettei ole kameroita palautuspisteen yhteydessä, siihen meidänkin leikit loppui kun ilmestyi kamera nurkkaukseen. Tällä kuitenkin tienasi hyvät taskurahat aina :)

 No.9948

>>9947

Ei ehkä myymälävarkaus, mutta lievä petos.

 No.9951

Onnistuin varastamaan kellon kultaliikkeestä pienenä! Jäin kuitenki typeryydestä kiinni kotona kun käytin kallista rannekelloa, väitin että ostin 50 markalla halpahallista, ei menny läpi :D

 No.9972

File: 127870455234.gif (2,53 MB, 640x480, 127870455234.gif) ImgOps Google iqdb

RFID? Foliobägi? Kuumotan että puhelimeeni saataisiin yhteys! Miten eristän kassini oikein kunnolla, tarvitsenko lyijyä? Toimiiko dokumentin folioteippijuttu OIKEASTI?

 No.9999

Tänään tuli napattua taas colapullo matkaan, hurja saavutus, eikö?

 No.10021

>>9951
Eikös tätä puitu oikeudessa, ja siellä päätetty että se ei ole petos koska: "pullojenpalautusautomaattia ei voi huijata".

 No.10022


 No.10145

bumbeti bump bump

 No.10216

Jos raiskaa huoran, onko se varkaus vai raiskaus?

 No.10218

>>9769
Musta tuntuu, että te ninjat olette idiootteja, kenellekkään jäänyt mieleen että tuo numero jää kuljetusmiehen kännykkään. inb4 prepade, silti teidät löydetään.
Ja muutenkin kukkaroitten varasteleminen ei ole mitään kovin älykkään ihmisen toimintaa.

 No.10222

>>8402
Kaverini on töissä vartiointiliikkeessä.
Työajat menevät klo 830/900-1800

 No.10224

hyvä jippo on tavarat joiden sisälle voi jemmata jotai arvokkaampaa esimerkiksi joulusin myydään mitä lie 3, 5 pack konvehti rasioita joiden sisälle saa hyvin jemmaan kaiken näköistä kun poistaa sieltä yhden.

 No.10232

>>10224
Irtokarkkipusseihin jotain kilohinnaltaan huomattavasti kalliimpaa ja vähän irtokarkkeja mukaan.

 No.10375

taidan tönäistä

 No.10705

bump

 No.10706

Ota yksittäinen karkki ja punnitse se. Hinta on niin pieni, että se pyöristetään nollaan senttiin, joten saat sen ilmatteeksi!

 No.10707

File: 128102391897.png (11,06 KB, 249x329, 128102391897.png) ImgOps Google iqdb

>>10706
1. Tee sama perunalla.
2. ????
3. Pasko tiiliä kun se pyöristetäänkin ylöspäin 5 senttiin.

 No.10725

Tuota myymälävarkausta on kokeiltu, mutta enemmän minua kiinnostaisi tuo taskuvarkaus.
Tietenkin on tuo tönäisy ja lompakko vaihtaa omistajaa, mutta onko pakko tunkea sanomalehti tilalle? Luulen, että tämä olisi heikko kohtani.
Onko ninjoilla vinkkejä tähän?

 No.10726

Vartijanyymit huomio: Toimivia keinoja viedä hälyttimellä varustettuja tavaroita kassoista läpi? Onko foliolla vuorattu reppu kusetusta?

 No.10732

>>10726
Foliorepulla pääset kaikista suomessa käytettävistä porteista läpi ilman ulinaa. Jos haluat pelata varman päälle niin heitä puhelin foliorepun sisään ja pyydä kaveria soittamaan siihen, jos puhelin soi - reppusi kusee (laita lisää foliota). Jos tulee "numeroon ei saada yhteyttä" olet tehnyt repun oikein ja hälytkään ei ala huutamaan.

T. Kaupoista vuosia varastanut nyymi.

ps. Rotteneggsiin kirjoittamani vanha artikkeli kaikille alasta kiinnostuneille: http://www.rotteneggsx.com/r3/show/se/199313.html

 No.10733

>>10726

Vartijanyymi moro.

Folioreppu toimii, eipä paljoa hälyttele. On vaan se riski, haluaako itelleen tuomion näpistyksestä tai varkaudesta/törkeästä varkaudesta, kun jää kiinni.

 No.10754

Kerran aivan kokeilumielessä varastin red bullin, ja se olikin yllättävän helppoa.

 No.10760


 No.11077

bawmp

 No.11114

Pienenä olin ebun varas. 4-6 luokalla joka päivä koulun lähellä olevaan k-markettiin pöllimään powering? vai mikä palautusjuoma olikaan (silloin ei ollut ES)

6-7 luokalla tuli tehtyä ebuin varkaus ikinä, menin taidenäyttelyyn kampin lähellä, varastin sieltä hienon julisteen (hinta 40e) ja sen jälkeen Sokokseen, josta varastin taulukehyksen laseineen, revin vaan muovit irti ja kävelin se kädessä ulos.

Oi kuinka kaipaankaan noita aikoja.

 No.11115

File: 128255226675.jpg (32,5 KB, 600x480, 128255226675.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.11118

Ruukasimme käydä 16 kesäsinä jannuina pienen kaupan takahuoneessa jonne pääsi helposti. Ei tarvinut kuin kiivetä yhden aijan yli jonka takana metsää. Lähti mukaan mm. tupakka kartonkeja, pensasleikkuri, teippiä n.200 rullaa, pyöräilyhankoja ja commando-pipoja.
En tiedä miten sitä oli nuorempana pokkaa tehä tommosta. Nyt jälkeenpäin miettii että mitä jos työntekijä olisi tullut takahuoneeseen samaan aikaan kun neljä keskenkasvuista pöllii kaikkea mitä ei ole pultattu lattiaan :D:D

 No.11122

teippaaja

 No.11247

>>9769
Tämän kanssa tulee suuria käytännön ongelmia jos käytät omaa kännykkääsi. Muutenkin hyvin riskialtista. Ainakin silloin kun minä olin kaupassa töissä, kaikki työntekijät kävivät aina tupakalla siellä lastauslaiturin puolella.

Pitää siis löytää kauppa jossa on summeri millä päästä sisään ja työntekijät tupakoivat jossain tarpeeksi kaukana

 No.11248

>>3076
Mindblown.png

 No.11262

Vartijanyymi täällä

Muistakaapas lapsukaiset sitten että kun näpistelette kaupoista 500€ on raja jonka ylittämällä näpistys muuttuu varkaudeksi ja ei enää selviäkkään sakoilla : )

 No.11263

>>11262
Saa aika paljon mykyjä sulloa taskuun, että toi maaginen 500e täyttyy.

 No.11266

Nuorempana tuli aina koulun jälkeen käytyä varastelemassa kaupoissa. Täällä pienessä kaupungissa naurettavan helpoa, siitä vaan kun myyjä katsoo muualle tunkemaan patukoita sun muita taskuun.

Erään kerran tosin myyjä sattui huomaamaan, niin kassalle tultuani käski jäämään siihen. Siinä sitten pienen kuulusteluun jälkeen kysyttiin vanhempien numeroita jne. Nooh kylmänviileästi päästä keksin numerot ja henkilötiedot. Eipä ole siitä jutusta sen pahemmin kuulunut sen jälkeen.

 No.11267

>>11262
Raja on 230€.

 No.11268

>>11262
Etkö päässyt poliisiksi kun rupesit vartiaksi?

 No.11272

>>11268
Epäonnistuitko elämässä kun postaat kuvalaudalle?

Eikö sairaanhoitajat päässetkään lääkäriksi?

Tai duunarit toimitusjohtajaksi ?

Ehkä tyhmin kysymys, "EKSÄÄ PÄÄSSY POLIISIKS KUN OOT VARTIJA =D HONK HONK"

 No.11273

0/5

 No.11304

Itse varastelin karkkia 7-8 luokilla useita kuukausia. Olin tyhmä ja hoilotin siitä tietysti kaikille, ja jäin lopulta kiinni. Puhuttelu + 20 euroa, tuntui metkalta ja plussalle jäin.

Mutta homoahan se on, tehkää oikeaa työtä älkääkä hajottako paikkoja

 No.11330

taskuvarkaudet jätät ehdottomasti pois. isoista myymälöistä voit näpistellä.

 No.11355

löysin tänään teboilin pihasta lompakon

se oli jonkun virolaisen (en katsonut tarkemmin, näin vain ajokortin vironkielisen tekstin ja tukun paikallista valuuttaa)

en ottanut, eihän sitä koskaan tiiä jos viron mafia lähtee perään tms.

en mä muutenkaan oikeen viittis toisen elämää vaivata ylimääräisellä huolella, joten heitin sen takas maahan ja lähin kotiin

 No.11356

>>11355
Olisit vienyt edes poliisiasemalle! Arvaapa vituttaisiko jos olisin naapurimaissa vierailemassa ja lompakko katoaisi? Olisit saattanut saada löytöpalkkionkin, lisäksi olisit saanut jollekin hyvän mielen

Ehkä joku puli kävi nostamassa rahat itsellensä ja silpoi arvokortit, miltä nyt tuntuu? Karma puree, tulet elämään seuraavan elämäsi torakkana, mitäs teit pahoja tekojasi!

 No.11358

>>11262
Kiitti tiedost, voinki sit tulevaisuudes välttää sen varkauden :) kiitti hei oikeesti kaveri.

 No.11361

>>6168
saisko tätä tiedostoa uudestaan upattuna?

 No.11362

>>11356

oisin mä siit rahat ottanu jos se ois ollu suomalainen lompakko

noihin virolaisiin juttuihin en koske, koska suurin osa virolaisista on rikollisia, joten paras jättää riski ottamatta

tosiaan se puli joka sen lompsan nappaa voikin sitten viettää hauskan illan lennartin ja toomaksen kanssa lähimetsässä köytettynä puutarhatuoliin

aattelin kyllä kyttäasemalle viiä mut tahtoo olla sunnuntaisin kiinni enkä tosiaan halua mitään harmaata audi 80:tä mauttomilla vanteilla seuraamaan mua kotiin asti

 No.11363

>>9947

Nykyisissä pulloautomaateissa on "huijauksentunnistus", eli jos pullo vedetään takaisin hihnalta, automaatti tunnistaa ja sulkeutuu + laittaa päälle hälytyksen.

t. Sokoksen työntekijä

 No.11364

>>9947

Nykyisissä pulloautomaateissa on "huijauksentunnistus", eli jos pullo vedetään takaisin hihnalta, automaatti tunnistaa ja sulkeutuu + laittaa päälle hälytyksen.

t. Sokoksen työntekijä

 No.11365

Vitun valkomannet. Menkää itteenne.

 No.11366

Toveri, joka varastaa kaltaisiltaan on alhainen ihmisperse.

Itse et olisi moksiskaan jos sinulta pöllittäisiin lompakko ja kännykkä taskusta, aina voit varastaa joltain toiselta uudet tilalle?

Ammu itsesi.

 No.11367

>>3078
Itse tein tälleen ruotsinlaivalta tullessani ja hetihän ne minut nappasivat sivuun jututtamaan

 No.11368

voi pojat kylläpä heräsi taas hinku näpistellä luettuani tätä lankaa.

 No.11369

File: 128312320828.jpg (18,96 KB, 468x264, 128312320828.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>8867

mistä ne vanhukset saa hirveet määrät rahaa? luuletko että eläke on kaikilla korkee?

vittu oikeesti tommoset idiootit pitäs hirttää, kuin vitun pelle pitää olla et varastaa vanhuksilta.

kuvitelkaa se 15v jani varastamassa teiän mummon lompakko mistä löytyy ne kotiavaimet

 No.11372

>>11361
Ollos hyvä.

http://www.sendspace.com/file/wcgtzl

ps. Pitäisi päivittää tuo, aivan helvetin outdated paska, mutta en jaksa... Ehkä joku päivä :))

 No.11373

Jos myymälävarkautta suosittelee niin kannattaa käydä Jumbon citymarketissa. Sieltä on naurettavan helppo pölliä. Härskein tapaus oli, kun joku oli varastanut 2 klp 40'' LCD-televisiota menemällä kassalinjan ohi ja sanomalla kassalle, että vaimo maksaa Infopisteellä.

 No.11374

>>11372
Kiitos vaikkakin löysin sen jo aiemmin.

 No.11381

>>11373
Toi Joku on melkein yhtä kova jätkä ku Yks Tyyppi.

 No.11382

Aika paljon neekereitä kuvalaudalla nykyään

 No.11383

Meikä pölli pienempänä marketeista ihan vittuna tavaraa! Sillon se oli niin naurettavan helppoa ku oli pieni ja viaton...

 No.11392

Eikö täällä ole bumplimittiä vai miksi tämä vielä roikkuu ylhäällä?

 No.11502

bumppia eepokselle

 No.11553

Kleptomaani ilmoittautuu!

 No.11577

ite oon pölliny vitusti kiakkea. esim koulussa olen myöhästynyt tahallaan tunneilta ja kun on mennyt luokkaan olen kähveltänyt takkien taskuista lompakoita ja puhelimia. helppoa kuin heinänteko. ja kaljaa olen tietenkin pöllinyt kaupasta valtavat määrät. parhaimmillan pöllin 22 kaljaa. jouduin toki juoksemaan myyjää karkuun mutta ei haitannut. tänään pöllin 10 kaljaa. kävin 4 eri kaupassa. ensin 3 kaljaa vyötärölle (vyö kireällä) sitte toiseen kauppaan ja 3 kaljaa vyötärölle sitten 2 kaupasta vielä 4 samalla taktiikalla. pölliminen on vitun hauskaa ja helppoa, kuhan harjottelee vähän

 No.11579

Jumalauta, vähän perseestä on että sovituskopeissakin on nykyään kamerat/sinne kuvataan ylhäältä peilin kautta. Suuremman luokan kusetusta
T: Pasi Viheraho

 No.11597

>>11579
et oo oikee pasi

 No.11797

okPoista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]