/n/ - Ninja

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(2.46 KB 100x100 128190271535.jpg)

Anonymous 15.08.2010 (Su) 23:05:16 No. 10964
Tietääkös kukaan että miten kestävät ja joustavat nuo varustelekasta saatavat BDU-housut on? Katselin, että voisivat olla aika kätevät, koska taskuja on useampi ja ne ovat isoja, joten tärkeimmät ninjailukamppeet saa mukaan ilman erillisiä reppuja/laukkuja.
http://varusteleka.fi/product.php?show=_2I615XFC0&US+BDU-housut,+ripstop,+musta
Joustoa ei ole, kestävyys on ihan ok vaikkakin ripstop pökät ei esim popliinisia paljoa kestävämmät ole. Simppeli perusleikkaus, mutta huomaa kyllä että ovat suunniteltu 30 vuotta sitten. Totta puhuen ei kannata luottaa pelkkiin isoihin reisitaskuihin -hölskyvät siellä niin vitusti ettei ole mitään jakoa. Pieni reppu on aina vitun ok. Näillä housuilla on myös turha ajatella menevänsä ninjailemaan pakkasella ainakaan jossei alla ole pari lämpökerrastoa.
>>10966
Osaisitko suositella mitään muita housuja? Tärkeimmä tekijät ovat tietenkin kestävyys, joustavuus ja hyvät taskut ovat aina plussaa.
Itsellä on tuollaiset AP:n linkin mukaiset housut enkä niitä välttämättä ninjailuun suosittele. Niinkuin tuossa sanottiinkin niin jousta eivät yhtään. Vyötärö täytyy nostaa nänneihin asti etteivät housut roikkuisi tiellä, jos olet tottunut matala-lantioisiin housuin niin pysy kaukana.

Ovat kyllä aivan järjettömän kestävät ja hyvä muuten. Hengittävät ja nuo jalassa saa ja uskaltaa kyntää polvillaan vaikka missä.
>>10964
huomaa, että nyymininjat ovat ostaneet housuja: 3XL housut loppu. Kuten myös kaikki ylipitkät mallit.
>>10977
Heh, tainneet kuitenkin mennä lihavien inttilarppaajien matkaan.
Luulin että kaikki ninjat käyttävät ihan vaan mustia collegehousuja. Itselläni kaikki kamat kulkevat joko laukussa ja syksyllä kun tulee kylmä, pidän pitkähihaista ja varustelekasta ostettuja toppaliivejä: http://varusteleka.fi/product.php?show=_2S90ZA0UE&Ranger+toppaliivi,+musta
ennen kuin kukaan kysyy että miksen käytä takkia, niin siksi että en ole löytänyt takkia, joka ei rajoittaisi käsien liikkuvuutta mutta tarjoaisi kuitenkin lämpöä. Nuo liivit lämmittävät ja taskut ovat plussaa.
Varustelekasta tilaaminen on kai melko helppoa ja toimitus varmaa?
Nuista voi lahkeet taitella shortseiksi helposti?
>>11052
Varustelekasta tilaaminen on helppoa ja jos paljon tilaa, niin melko halpaa. Omat tilaukseni ovat kaikki tulleet alle viikossa.

>>11054
http://varusteleka.fi/product.php?show=_2I6183L6S&Zip-Off+BDU-housut,+mustat
>>11055
muita saman mallisia housuja?
>>11056
jossain oli semmoset nauhahommat jolla ne saatiin shortseiksi eikä vetoketjua.
>>11052
Kyllä. Itselleni ovat tilaukset tulleet parhaimmillaan jopa seuraavaksi päiväksi. Ja kun olen pari kertaa arvioinut kokoni väärin, on asiakaspalvelu & palautus toiminut täydellisesti. Ei voi kuin suositella. Jos tilaamasi koko on päässytkin loppumaan, lekan tyypit soittavat sinulle ja kysyvät että mitä tehdään, ei siis hidasta sähköpostien pallottelua.

>>10971
>>10967
En ymmärrä mitä valitatte joustavuudesta, itselläni on useammatkin BDU-housut (eri värejä jne). Olen löytänyt juuri sopivan koon itselleni, housut ovat sen verran löysät, ettei jouston puute haittaa yhtään. Ja kestävät tosiaan ihan mitä vaan.

http://varusteleka.fi/product.php?show=_2I80X32ZW&BW+taisteluhanskat,+nahka/Nomex
Tässäpä vielä /n/injoille hanskavinkki. Pitkä varsi suojaa pirun hyvin, kestävät vaikka mitä ja ovat niin näppärät, että kamerankin käyttö onnistuu.
bump.
Jotkut työhousut saattaisivat olla hyvät, ovat ihan helvetin kestäviä ja useimmissa myös isot taskut. Monet ovat myös joustavampia kuin tavalliset farkut.
>>10964 Ovat helevetin hyvät ja kestävät, osta ihan huoletta.
>>10964

itselläni ei mennyt 5 vuodessa hajalle ja nykyään ompi arkikäytössä exällä ja tyytyväinen hänkin ollut ei mitään valittamista ainakaan ollut....

suosittelen 10/10
>>10964
Napit lentelee ekana.
Mulla on näitä useammat, en aio enää ostaa. Ei siinä, etten osaisi nappeja ommella, mutta vituttaa maksaa paskasta.
>>10967

Suosittelen BW:n flecktarneja käytettynä, erittäin kestävä kangas, jos et ihan paskoja ota, napit pysyy. Koko puku 14,50.

Hinnakkaamista suosittelen kaikkia tru-specin tuotteita, itsellä käytössä multicamit, ja laatu on perus-bduklooneihin verrattuna jotain ihan muuta. tosin hintakin.
(47.29 KB 400x541 128249434257.jpg)

>>11100
AIVAN JÄRJETÖNTÄ HUUTONAURUA :DDD

BW FLECKTARDIT MUKA HYVÄT JA TRUSPECIT? EI SAATANA MIKÄ SPEDE! :d
Pojat pojat.

Jos lähdetään listaamaan käyttökelpoisia /n/injailuhousuja niin ehdottomasti jaetulle kärkisijalle päätyy oikeat sotilas/työhousut. Ylijäämä, oli se sitten oikeastaan mistä päin maailmaa tahansa, on lähes poikkeuksetta erittäin kestävää ja käyttökelpoista. Myös värityksensä puolesta yleensä. Ehdottomia suosikkejani ovat jenkkiläiset ja etelä-afrikkalaiset sotilasvarusteet.

Laadukkaita työhousuja valmistaa mm. Snickers. Ovat todettu erittäin ninjatehokkaiksi taskujensa, laatunsa ja kestävyytensä puolesta.

Lisäksi kaikenmaailman siviilisotilaille suunnitellut taktiset vaatteet toimii usein. Hyväksi todettuja ovat ainakin Blackhawkin ja 5.11. housut. 5.11. taclite -housut saavat meikäläiseltä erityismaininnan.

Toimiviksi, mutta yleensä laadultaan hieman puutteellisemmiksi voidaan laskea kolmannen osapuolen kopiovalmistamat "sotilastuotteet", joihin lukeutuvat nämä Tru-specit, miltecit yms. Leikkaukselta ja väritykseltään yleensä sotilasylijäämää vastaavaa, mutta laadullisesti ja kestävyydeltään varsin heikkoja tekeleitä.

Kiteytettynä: Ostakaa ammattikamaa niin ei tule suru puseroon.
(120.40 KB 640x427 128254376036.jpg)

>>11102

Jonne
(24.68 KB 371x307 128255650490.jpg)

>>11113
Idiootti.
(81.47 KB 640x427 128264860245.jpg)

>>11116
Jonne
Tru-specieni musta väri ei kestänyt montaa pesua.
>>11130
jonne sekä idiootti t. joku aivan muu
>>11244
Tru-specit todellakin ovat halppistavaraa verrattuna oikeisiin. Värit lähtee pesussa, kangas ei kestä rymyämistä kunnolla ja niin edelleen. Omistan airssoo-käyttöön tällä hetkellä yhdet tru-specin woodland-kuvioiset housut, ja niistä on toistaiseksi lähtenyt kaksi nappia ja konepesussa mennyt värit aivan haaleiksi.. Oi propperit, miksi vitussa teidän piti mennä repeämään..
Hauska katsoa kun jokku jotka ovat juuri löytäneet varustelekan palvovat sieltä ostamiaan BW housuja ja luulevat Truspecin olevan oikeasti laatutavaraa. Teesarin vaatteet ovat kyllä truspeciä PALJON paremmat. Ja teesaritkaan eivät sitä terävintä kärkeä ole.
>>11250
Hauska katsoa kun porukka itkee jostain housuista ja niiden ominaisuuksista.

T: Tosi-ninja.
>100x100
>>11250

Ilmeesi kun kävin kävin varustelekassa aikoina, jolloin päivittäistä aukioloa ei ollut. Minä en tiedä mistä arvon elitistit vaatteensa ostavat, mulla on kestänyt kovaa käyttöä, jos sulla ei, tässä sulle sinivalkoinen kyynel.

Palvon todellakin BW-kaman hinta/laatua, enkä todellakaan ole softaava kynäniskajonne.
>>10964
Tekisi mieli tilata AP:n viestissä olevat housut. 40€ on hyvä hinta tuollaisista?
>>11280
Komppaan. Ja Atomitie 5:n D-rapun pieni ensimmäinen varastomyymälä oli jotain niin kultaa (Ei se uudempi, jossa oli jo hyllyt)
>>11280
Ebaystä. Varustelekan valkoiset sivut olivat parhautta, kun kaikki teinihevarit, larppaajat yms. paskat eivät tienneet tästä. Nykyään feispalmaan jokaiselle jolla on SA-int nasselaukku kannossa kaupungilla.
>>11335
Desing-museo myi nasselaukkuja hintaan 35€ muutama vuosi takaperin.
>>11335

Ärsyttää nämä suosittuja asioita dissaavat, mukamas yksilölliset ja omaperäiset sankarit. Sitten valitetaan kovaan ääneen miten on perseestä kun nykyään kaikki käyttää sitä ja tätä, tietysti samalla mainostaen miten itse käytti kyseistä tuotetta ennen kuin siitä tuli suosittu.
>>11335
Hyvä laukku halvalla, miksi dissaat?
Itse en ninjailisi BDU:issa. Joku liukkaammanpuoleinen kerrasto alla touhut voisivat onnistua jotenkuten, mutta auta armias jos housut hikeentyvät, rajoittavat liikettä niin maan saatanasti! Reisitaskuissa hölskyvät kamat olisivat nekin pahasti tiellä.

Löysät collegehousut vetoketjullisilla taskuilla ovat voittajan valinta, tarvittavat kamat sitten reppuun. Itse kuskailen mukana korkeintaan fikkaria ja vesipulloa.


Forms
Delete
Report
Quick Reply