[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/n/ - Ninja

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana
(Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 128161834678.jpg (44,97 KB, 350x526, 128161834678.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.10868

Uusninja tässä kyselee tyhmiä. Onko teillä tietoa tai kokemusta virkavallan kanssa ongelmiin joutumisesta? Toisin sanoen, minkälaista sanktiota siitä voi saada, jos sattuu jäämään kiinni luvatta esim. jossain kaupungin rakennuksessa hiippailusta? (Siis jos ei epäillä ryöstöstä tai pyöri esim. armeijan alueella tai tee muutakaan raskauttavaa.)

Vartija todennäköisesti vaan häätää pois ja murisee vihaisesti, mutta entäpä poliisit? Jotkut pienet rapsut tuosta voinee saada, olettaisin?

 No.10873

Kyllä ne päästää menemään.
Joskus 20vuotiaana päissään ängettiin telttakioskiin, ja vietiin limpsaa. poliisi tuli laitto limut takas, ja käski painella kotia. ei ole kuulunut asiasta sen perään.

 No.10875

Riippuu niin paljon siitä millainen henkilö siellä virkamerkin takana on. Oma käyttäytyminenkin vaikuttaa, vittuilemalla ei kerjää kuin hankaluuksia. Siinäkin tapauksessa että poliisi/vartija käyttäytyy epäasiallisesti, kannattaa pitää oma turpa tukossa ja nostaa jälkeenpäin syyte jos katsoo sen aiheelliseksi.

 No.10995

Ammattilaisvinkki: kantakaa kameraa mukana!!! Jos teidät bustataan talon katolta niin olette olleet vaan kuvaamassa esimerkiksi Tampereen kaupunkia. Aika viattoman kuuloista eikö?

 No.11482

M-realin tehtaiden katoilla kiipeilemisestä jouduin joskus poliisin kynsiin.
Vartija soitti poliisit paikalle.
Juostiin vartijaa karkuun pitkin kattoja 30 min.
Tultiin alas niin oli poliisit vastassa.

Poliisi otti nimet ylös kysyi miksi juostiin siellä.
Vastattiin, että olimme harrastamassa parkouria.
Ei tullut mitään sanktioita.

 No.11506

>>10995
Kusee siinä vaiheessa kun pyydetään näyttämään otetut kuvat. korjaantuu tietenkin ottamalla niitä saakelin kuvia samalla, lol



Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]