[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/n/ - Ninja

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana
(Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 128067568130.jpg (2,18 MB, 3888x2592, 128067568130.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.10607

Arvon Urban Explorerit ja Ninjailijat

Kertokaa tarinoita mukavista ja onnistuneista ninjailureissuistanne,liittäkää mahdollisuuksien mukaan kuva kyseisestä reissusta.

Tämän kesän suosikkireissuksi on noussut mastossa käynti. Yön pimeydessä paikkoja nuuskiessani päätin tehdä jotakin uudenlaista. Jotakin, joka muuttaisi Ninjailukokemuksiani radikaalisti. Päätin siis kiivetä mastoon ja vieläpä päivällä!

Reppuun pakkasin pullollisen vettä, kameran, suklaapatukan ja linkkuveitsen. Noin klo 16:00 lähdin kiipeämään kohti tuntemattoman korkeaa huippua, jonka arvioisin olevan noin 40m. Matka oli todella hikinen ja tuskallinen. En koskaan olisi voinut kuvitella mastoon kiipeämisen olevan niin raskasta, hyvästä fyysisestä kunnostani huolimatta. Jopa työni puolesta joudun kiipeilemään paljon, mutta tämä oli aivan erilaista. Ei valjaita, ei vaijereita. Ainoastaan metallia, johon tarrata jos putoaa. Onneksi maihari tyyliset turvakengät eivät tuottaneet tälläkään kertaa pettymystä, vaan olivat tukevat ja tarpeeksi pitävät. Huipulle päästyäni virittäydyin istumaan maston runkoon siten, että olkapääni olivat sitä vasten ja jalkani tiukasti kiinni vastapäisessä putkessa. Kaivoin kameran esille ja otin muutaman kuvan, join myös juomapullon tyhjäksi ja lähdin kapuamaan alas. Alaspäin laskeutuminen oli hankalampaa, sillä joutui katsomaan koko ajan alaspäin, joka alkoi pian käymään niskoihin. Jalkanikin alkoivat olla aika finaalissa, joten jouduin pitämään pari taukoa matkalla. Maahan päästyäni hiippailin varjoja pitkin kotiini, kävin suihkussa ja aloin nukkumaan.

Reissu oli todellakin mielenkiintoinen ja erilainen kuin muut Urban Exploraus reissuni, tai tässä tapauksessa "Ninjailuni". Suosittelen korkealle kiipeämistä kaikille, jotka siihen vain henkisesti kykenevät. Ensi yönä mahdolliessti reissua läheiselle teollisuus alueelle ja vanhan palolaitoksen tornille..


ps. Masto heilui aivan jumalattomasti, koska tuuli. Ja kyllä, en muistanut syödä suklaapatukka mastossa.

pps. En voi todistaa kuvaa mitenkään mastosta otetuksi. Jatkossa tulen ottamaan /N/- lapun mukaani päivämäärän kanssa. Armahtakaa, olen uusi täällä.

ppps. Saatanan perkele. Jouduin kirjoittamaan viestin uudelleen, koska unohdin ensimmäisestä kuvan.

 No.10608

File: 128067590513.gif (13,23 KB, 960x841, 128067590513.gif) ImgOps Google iqdb

En suosittelisi radiomastoissa käymistä.

 No.10609

>>10608
lopeta turha lässytys heti.

 No.10635

Meilla oli joskus jonneina (aikaa ennen kukkahattuja) oikein puunvalloitus kerho tms. Meillä oli oma lippu joka oli aina vähän erilainen riippuen vuodenajasta yms. joka vietiin korkeiden puiden latvaan. Kerran tuli viereisestä kerrostalosta asukakat ulos huutelemaan :) Liput olivat itseasiassa aika hienoja koska kyseinen taiteilija nero on "piirtänyt" lukiossa kuviksesta ällän ainoana sinä vuonna kirjoittaneista.

 No.10636

>>10635
ainiin ja lisättäköön että kun täällä ei ole kuin yksi masto jonka huipulla olen käynyt niin myös lämpötehtana savupiippujen huipulla on tullut käytyä (toinen korkeampi toinen matalampi.

 No.10638

EEEBIN SPÖDRÖ SPÄDRE!! OLIKS HYVÄ HEILUVA MASTO?? PALAA VAAN SINNE /h/ OSASTOLLE HOMO!!Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]