/n/ - Ninja

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(2.18 MB 3888x2592 128067568130.jpg)

Story of the Ninja ÄrTE 01.08.2010 (Su) 18:14:44 No. 10607
Arvon Urban Explorerit ja Ninjailijat

Kertokaa tarinoita mukavista ja onnistuneista ninjailureissuistanne,liittäkää mahdollisuuksien mukaan kuva kyseisestä reissusta.

Tämän kesän suosikkireissuksi on noussut mastossa käynti. Yön pimeydessä paikkoja nuuskiessani päätin tehdä jotakin uudenlaista. Jotakin, joka muuttaisi Ninjailukokemuksiani radikaalisti. Päätin siis kiivetä mastoon ja vieläpä päivällä!

Reppuun pakkasin pullollisen vettä, kameran, suklaapatukan ja linkkuveitsen. Noin klo 16:00 lähdin kiipeämään kohti tuntemattoman korkeaa huippua, jonka arvioisin olevan noin 40m. Matka oli todella hikinen ja tuskallinen. En koskaan olisi voinut kuvitella mastoon kiipeämisen olevan niin raskasta, hyvästä fyysisestä kunnostani huolimatta. Jopa työni puolesta joudun kiipeilemään paljon, mutta tämä oli aivan erilaista. Ei valjaita, ei vaijereita. Ainoastaan metallia, johon tarrata jos putoaa. Onneksi maihari tyyliset turvakengät eivät tuottaneet tälläkään kertaa pettymystä, vaan olivat tukevat ja tarpeeksi pitävät. Huipulle päästyäni virittäydyin istumaan maston runkoon siten, että olkapääni olivat sitä vasten ja jalkani tiukasti kiinni vastapäisessä putkessa. Kaivoin kameran esille ja otin muutaman kuvan, join myös juomapullon tyhjäksi ja lähdin kapuamaan alas. Alaspäin laskeutuminen oli hankalampaa, sillä joutui katsomaan koko ajan alaspäin, joka alkoi pian käymään niskoihin. Jalkanikin alkoivat olla aika finaalissa, joten jouduin pitämään pari taukoa matkalla. Maahan päästyäni hiippailin varjoja pitkin kotiini, kävin suihkussa ja aloin nukkumaan.

Reissu oli todellakin mielenkiintoinen ja erilainen kuin muut Urban Exploraus reissuni, tai tässä tapauksessa "Ninjailuni". Suosittelen korkealle kiipeämistä kaikille, jotka siihen vain henkisesti kykenevät. Ensi yönä mahdolliessti reissua läheiselle teollisuus alueelle ja vanhan palolaitoksen tornille..


ps. Masto heilui aivan jumalattomasti, koska tuuli. Ja kyllä, en muistanut syödä suklaapatukka mastossa.

pps. En voi todistaa kuvaa mitenkään mastosta otetuksi. Jatkossa tulen ottamaan /N/- lapun mukaani päivämäärän kanssa. Armahtakaa, olen uusi täällä.

ppps. Saatanan perkele. Jouduin kirjoittamaan viestin uudelleen, koska unohdin ensimmäisestä kuvan.
(13.23 KB 960x841 128067590513.gif)

En suosittelisi radiomastoissa käymistä.
>>10608
lopeta turha lässytys heti.
Meilla oli joskus jonneina (aikaa ennen kukkahattuja) oikein puunvalloitus kerho tms. Meillä oli oma lippu joka oli aina vähän erilainen riippuen vuodenajasta yms. joka vietiin korkeiden puiden latvaan. Kerran tuli viereisestä kerrostalosta asukakat ulos huutelemaan :) Liput olivat itseasiassa aika hienoja koska kyseinen taiteilija nero on "piirtänyt" lukiossa kuviksesta ällän ainoana sinä vuonna kirjoittaneista.
>>10635
ainiin ja lisättäköön että kun täällä ei ole kuin yksi masto jonka huipulla olen käynyt niin myös lämpötehtana savupiippujen huipulla on tullut käytyä (toinen korkeampi toinen matalampi.
EEEBIN SPÖDRÖ SPÄDRE!! OLIKS HYVÄ HEILUVA MASTO?? PALAA VAAN SINNE /h/ OSASTOLLE HOMO!!


Forms
Delete
Report
Quick Reply