/meta/ - Kaikkien ukkojen meta

Ylilauta on paras :D ja anime

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(38.11 KB 640x480 IMG_20230501_003550_648.jpg)

Anonyymi 25.11.2023 (La) 13:30:52 No. 7361
Onko apokalauta lopullisesti kuollut?
Ehkä, ehkä ei.
en tiiä
(409.45 KB 2733x816 apoka.png)

(773.01 KB 1200x900 apokan hautasaatto.png)

On ja haudattu myös.
>>7365 >>7364 Hienoa se oli kun kesti näin kauan, mutta jotenkin itse pidin sitä ns. kuolemattomana. Edes näköisversio olisi ollut hyvä olla tästä erinomaisesta hyvien aikojen reliikistä. Nyt on jäänyt tyhjä olo kun luin tuon adminin postauksenja muistaakseni 2 viikon päästä domain ei ohjannut sivuille (tiedä sitten onko ip:llä tavoitettavissa vielä). Varsin surullista ja jotenkin tuntuu että suru tälle ei ollut tarpeeksi oikeasuhtainen mielestäni. Toisaalta ehkä se kertoo nykyajasta jotain.
>>7368 Itsestäni vähän erikoista että apoka oli monelle juuri sellainen menneiden aikojen reliikki. Vähän kuin isovanhempaa pidettäisiin väkisin hengissä hengityskoneessa vaikka se olisi jo aivan vihannes, koska onhan se sentään isoäiti, vaikka eihän sitä käyty katsomassakaan enää viime vuosina kuin kerran vuodessa jouluna kun se makasi vanhainkodissa paskavaipat täynnä, jos sillonkaan ehdittiin. Apokallakin moni tuntui vain käyvän lukemassa omia viestejään vuosien takaa mikä on omasta mielestäni jotenkin narsistista, mutta olkoon. Olenhan minäkin vain pro-nyymichanilainen, sama on joskus meilläkin edessä. Väliaikainen tuho oli jo paha.
>>7369 Itse en koskaan edes tunnistanut mitkä oli omia postauksiani koska en niitä merkinnyt enkä moista miettinyt. Enemmänkin menin muistelemaan miten kaunista kirjoitustapa oli ennen verrattuna nykyaikaan. Oma kirjoitustaito on rappioitunut jo vuosien aikana erittäin vahvasti ja tästä tulee tietynlainen itseinho kun tajuaa miten olisi voinut vaalia omia taitojaan mutta antoi niiden sitten vain rapistua. Mikäli nc suorittaa sudokut niin availen varmaan selainta ja mietin että eipä voi enää lukea asiallisia postauksia ja suljen selaimen jonka jälkeen tunnin päästä sama asia. Internetin monimuotoisuus on jotenkin hukkunut itseltäni vaikka ennen tuli käytyä vaikka millä sivuilla kun nykyään ei tule kontaktia kuin nc ja tekstimuodossa harvojen pelien kautta.
>>7371 En usko että nyymärin tuho on kovin ajankohtainen, ellei sitten joku laittomuusprojekti yllätä. Ylläpitäjä on kuitenkin töissä käyvä normo (ja olikohan domain vielä joku ilmainenkin haha + ylläpitäjällä ei ole postauslupaa omalle laudalleen btw. hähää), modet hoitaa hommansa eikä kukaan mainosta tätä missään, päinvastoin, nyymichanilla on semmoinen maine tuolla paskamerten takana ettei tänne kukaan halua tulla edes. Eli tuho tulee todennäköisesti sitten kun kaikki 3 käyttäjää menettävät postauslupansa tai kuolevat jolloin riksha sammuttaa valot.
Iso käsi täältä sinne, kiitos apoka.
>>7372 En itsekään usko että lähiaikoina mitään tapahtuu koska meno on rauhallista, mutta kunhan hypoteettista tilannetta pohdin.
>>7378 Itteni vaan sitten lopetan lautailun jos nyymichan kuolee toistamiseen ja lopullisesti. Tai enhän minä mitään lautaile. Nyymichan ei ole itelleni lauta, vaan chani, hahas, ei kiinnosta sellainen tyypillinen anonyymi paskapostaus ja sössön mössön lautakulttuuri jne., kiinnostaa vaan hyvien manolovelien raportointi ja horinat omassa rink- kodissa. Muita mestoja en käytä, joskus lurkkailen että tietää mitä ne vihamieliset kasuaarit suunnittelee. Mutta nyymärin tuhon jälkeen ei olisi siihenkään enää tarvetta.
(26.86 KB 715x533 cj tears.jpg)

En ole lurkannut lautoja pitkiin aikoihin, mutta tänään tuli mieleen vilkaista, että onko Apokalle tullut postauksia pyhien kunniaksi. Kiitos yhteisistä vuosista Sumea ja kumppanit, ja hyvää jatkoa jos ei oma riitä.
>>7408 Tyypillinen apokan käyttäjä, kestää puoli vuotta huomata että lauta on kuollut ;__;
(499.08 KB 839x632 1649665140763.png)

Ei mitä helvettiä, onko koko suomalainen internet kuollut? Tänään aattelin apokalautaa vilkaista mutta ilmeisesti senkin tekohengitys on lopetettu. Ylipaska on ollut täysin käyttökelvoton jo vuosikymmenen, pakenin aikoinaan ulkomaan laudoille ja pikaviestittimiin. Mutta aina silloin tällöin tulee jotain asiaa tai kysyttävää esim kotimaan politiikasta, missä voi tämmöisestä edes keskutella nykyään?
voi harmi kun et päässy sotkemaan apokalle
>>7438 No nyt on ironinen postaus!
Eiköhän sunkin kiukuttelua ole katseltu tarpeeksi


Forms
Delete
Report
Quick Reply