/meta/ - Kaikkien ukkojen meta

Ylilauta on paras :D ja anime

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(105.54 KB 960x720 tano.jpg)

Pakolaislanka Anonyymi 19.11.2023 (Su) 18:09:31 No. 7324
Pitäisikö tänne jäädä asettumaan? Minilauta sulkeutuu tänään Samalla lanka pakolaisille.
(82.33 KB 960x720 tsika.jpg)

Oletko pakolainen?
Mikäs teidät nyt erottaa foorumilaisista, molemmat kun tekee samanlaisia "tulin tänne foorumilta"-lankoja?
(46.00 KB 960x720 CHARISMA.jpg)

>>7326 Kuka tahansa miltä tahansa laudalta saattaisi tehdä kyseisiä lankoja, mutta mikä minä olen tuomitsemaan anonyymiä
>>7327 Miksi kukaan tekisi semmoista paitsi joku huomiohuoraava tai narsistinen henkilö?
(139.17 KB 960x720 00002801.jpg)

>>7328 Minua ihan aikuisen oikeasti kiinnostaa
(103.80 KB 960x720 00003202.jpg)

Loin langan satunnaiseen, sori sori
>>7326 itse välillä postailen sniikisti kuumajuomalankoihin ja kukaan ei ole epäillyt mitään. t.minifoorumilainen.
>>7331 Toisin kuin paskapostaajat muualla itkee, nyymäriin integroituakseen ei tarvi muuta kuin unohtaa vanhat postaustavat, opetella nyymärin kieli ja kulttuuri ja sitten käydä vastaanottohaastattelussa ja jos hyvin käy niin saa postausluvan.
(42.77 KB 960x720 00004803.jpg)

>>7332 Oleellisin unohtui
vittu se poistettiin oikeesti :'(((((
>>7334 jep. aika haikea olo tuli. jätin vielä sivun auki välilehteen.
(3.96 KB 323x36 merkattu.jpg)

vittu. Oli epäironisesti paras vaihtoehtoisista Suomi-laudoista. Omaa kontenttia ja touhouta. Ja flashejä ja modeja.
>>7338 nyymichan paras vaihtoehto, soluttaudun ite tänne eipä taida manolot tietää kenen kanssa rupattelevat hähää
>>7339 Jos raportointilauta sulle maistuu niin mikäs siinä t. eri
(20.30 MB 960x540 minilaudan loppu 3.mp4)

>>7341 ;_;7
>>7341 hyvä muistovideo ಥ_ಥ
Valunevat minifoorumilta takaisin ylifoorumille.
(1.29 MB 800x450 1565582582458.gif)

>>7341 vittu kun tuli paha mieli tästä ;-; ei kyllä millekään hyvälle ole tilaa tässä maailmassa
(3.32 MB 300x258 vittu saatana perkele.gif)

paska vuosi kun ekana vähemmän yllättäen lähti apoka ja nyt sitten melkein puun takaa minis. nähdään taas joskus, avaruuslehmipojat.
(212.02 KB 738x1043 Frontpage small.png)

Tässä viimein se /me/diapajan lehtiprojekti julkaistuna. Toivottavasti joku siitä kysellyt löytää sen täältä. https://archive.org/details/Lautakulttuurilehti
>>7347 Velhotarina tuntui jäävän kesken ja loppuosa oli vähän väkinäinen, voisi pölliä sen ja parantaa sitä kääntämällä sen nyymichanin kielelle ja lisäilemällä nc-meemejä. Kaupassa velho voisi kohdata mm. luostarin spartalaisen.
>>7347 yllättävän taidokkaasti tehty
>>7347 caseyn haastattelu oli ihan jees. loppu olikin sitten foorumipaskaa
(1.13 MB 350x200 snake-salute.gif)

>>7341 Jonnet ei tule muistamaan, kuinka eeppinen paikka Minilauta oli. Kyllä tästä vielä noustaan. >>7347 Siistiä, että tämä ainakin selvisi! Mediaprojekteja sietäisi olla enemmänkin
(375.96 KB 700x932 38.jpg)

ai taas joku pikkulauta kuoli? pitäisi olla pokerinaamalla vainajan muistolangassa mutta näin kuolemattomana ilme vääntyy väkisin vahingoniloiseen virnistykseen. onhan näissä hautajaissa tullut istuttua.
>>7355 millonkohan tääkin pikkulauda kuolla kupsahtaa
>>7356 Kuoli jo kerran, elvytettiin, meno jatkuu vain parempana kun päästiin runkkualalaudasta yms. eroon.
toivottavasti ei kuole lopullisesti
>>7355 >vahingoniloiseen virnistykseen Mitä iloitsemista siinä on, kun taas yksi pieni internet-yhteisö kuolla kupsahti? Eikö tällaisia pieniä yhteisöjä pitäisi kaikkien niissä aikaa viettävien vaalia eikä vihata?
vähän harmittaam, mutta toisaalta itse käytin minilaudalla pelkkää /yle/ä missä viestitahti oli senverran hidas että kerran kuussa kävi lukemassa uudet viestit ja mitään ei jäänyt välistä
kiitos adminille kaikesta vaivannäöstä anonyymien hyväksi ja kiitos kaikille anonyymeille, jotka täyttivät minilaudan laadukkailla postauksilla
>>7366 Ole hyvä. t. nyymärin admin
>>7367 ajattelin että adminissa on jo mini mainittu kertaallen, mutta kiitos sinnekin
En oikein ymmärtänyt täysin että mikä kiire oli poistaa lauta heti kun siellä oli tarvittavat ominaisuudet ja lisääkin. Eihän sitä jatkuvasti tarvitse ylläpitää ja päivittää (tietysti jotain palvelimen tietoturvapäivityksiä varmaan) joka oli ilmeisesti pääsyy. Jäi jotenkin nyt outo maku kitalakeen tästä. Toki olihan laudan "maine" muuttunut tietynlaisen leiman tyyppiseksi. Erittäin paljon jäi harmittamaan ensin arkistointiin harkinnassa olleet vanhat piirtolangat jotka nyt sitten hävisi kuten myös uudemmat. Ymmärrän kyllä adminia toki että omat päätökset tekee omilta tietopohjilta. >>7347 Mahtavaa. Lehden tekeminen ei ole helppoa toimintaa. Kiitos erittäin paljon että sain kokea tämän jokaiselle osallistujalle ja tukijalle projektissa!
>>7377 Mielestäni oli ihan hyvä että Admini poisti laudan lyhyellä varoitusajalla, ettei tarvinnut harmittaa viikkotolkulla sitä että lauta poistuisi kohta. Toivottavasti joku saa pian uuden laudan pystyyn, mutta mahtaakohan kellään olla sellaiseen motivaatiota kun tänä vuonna on kuollut varmaan 5 pientä lautaa.
No perkele. Minilauta oli oikeasti jos ei hyvä, niin ainakin siinä oli jotain toivoa.
>>7377 Ainahan tuo ylläpitäjä oli ailahteleva ja äkkipikainen. Teki millon mitäkin ratkaisuja jotka peru viikon sisään. Että siinä mielessä ei yllätä yhtään. Vähän kyllä harmittaa. Minilauta oli aika sopiva balanssi vakavapoistailua, paskapostailua, rinkirunkkua ja metaa. Tuollaisenkaan käyttäjäkunnan saaminen millekään vaihtoehtolaudalle on todella harvinaista että siinä mielessä menetetty tilaisuus. Mut minkäs teet
>>7382 Itse koen myös että tuo oli juurikin se välimuoto. En itse ymmärrä perimmäistä syytä (paitsi että admin oli erittäin tietoturvaluontoinen ja ehkä liian vainoharhainen). Lauta ei olisi tarvinnut muuta kuin moderointia. Kello 13 tehdyllä päätöksellä tietysti voi spekuloida oliko kyse oikeasti rahasta kiinni (työ?) ja erittäin harmi jos oli. Itse olisin voinut laitella maksut menemään jos privaattilinjan olisi vain saanut ylläpitoon. Toivon kyllä adminille kaikkea hyvää oli tilanne mikä hyvänsä omassa elämässä.
>>7380 Nyt voisi kyllä olla hyvä aika pistää pystyyn uusi lauta. Ylilaudalla on paljon tornarin rahastukseen kyllästyneitä nyymejä, mutta niitä on vaikeampi houkutella tälläisiin puolikuolleisiin kaveripiireihin. Vastalaudasta ja Minilaudasta ainakin näkee, että käyttäjiäö löytyy, jos vain jaksaa etsiä.
>>7384 pistäkää pystyyn ja menkää sinne
>>7384 Juu, uusi lauta pitäs olla, juuri sinun mieltymyksillesi sopiva. Jos joku muu tekisi omien mieltymyksiensä mukaisen niin sehän olisi rinkirunkkua. Jos ei nyt satu pitämään samanlaisesta menosta kuin sinä niin se on yksinkertaisesti väärässä ja muutenkin tyhmä rinkirunkkaava homo.
>>7386 täällä on kyllä tehty harvinaisen selväksi ettei tänne yksinkertaisesti haluta uusia käyttäjiä, joten miksi niin (passiivis)agressiivinen vastaus? olisiko uusi lauta nyt sitten huono juttu vai? t.eri
>>7387 Eikun hahatuttaa vaan kun mikään ei ikinä kelpaa, on liian hidasta postaustahtia tai modet poistaa turhat nollapostauslangat tai on liikaa tai liian vähän animea tai lolien kusireikiä ja alkuperäiset 3 käyttäjääkin ovat 12 vuodessa oppineet tunnistamaan toisensa. Muut laudat eivät ole minulta pois millään tavalla.
>>7388 >mikään ei ikinä kelpaa miten nyymichan tai ylipäätään mikään nykyisistä suomilaudoista voisi kelvata niille jotka olivat jo ehtineet tottua minilautaan? minilauta oli täysin erilainen
>>7388 en nyt käsitä tätä NC logiikkaa. Halutaan että Nyymichan pysyisi pienen piirin kauppareissuvlogina ja että Minilautalaiset ja kaikki uudet käyttäjät painuisivat vittuun, mutta sitten samalla muka hahatuttaa kun minilautalaiset tajuaa tämän ja haluavat uuden laudan mihin siirtyä.
>>7390 Nyymichanilla ei ole tulevaisuutta, vain loistava menneisyys ja odotamme täällä lopullista tuhoa kauppareissuista raportoiden. Oikeastaan tulispa se tuho jo kohta niin ei tarvisi roikkua netissä enää ikinä.
(19.74 KB 270x270 kim.jpg)

>>7390 onko tämän pointtina se ettei muilta laudoilta tulevat kerta kaikkiaan pysty olemaan sotkematta ja haastamatta riitaa vakikäyttäjille ja ylläpidolle (yhdeksän kymmenestä tapauksesta) ja jos on tätä vastaan niin haluaa välttämättä kaikki muut pois? ite en tajua foorumi_logiikkaa että korkea postaustahti on itseisarvo ja se on vain sivuseikka jos kaikkia käyttäjiä vituttaa (loppuviimeks myös niitä sammakkopostaajia kun lopulta sivustolla ei ole enää yli viisitoista-vuotiaita käyttäjiä joita käyttäytymisellään voi ärsyttää)
>>7392 >onko tämän pointtina se ettei muilta laudoilta tulevat kerta kaikkiaan pysty olemaan sotkematta ja haastamatta riitaa vakikäyttäjille ja ylläpidolle (yhdeksän kymmenestä tapauksesta) ja jos on tätä vastaan niin haluaa välttämättä kaikki muut pois? En ole huomannut että minilautalaiset olisi sotkeneet paikkoja tai haastaneet riitaa, mutta silti täällä on ollut aika negatiivinen asenne minilautalaisia (sekä yleisesti ulkopuolisia) kohtaan. Jo ennen kuin Minilauta kaatui niin sitä kutsuttiin täällä minifoorumiksi ja täältä ohjattiin kaikki ärsyttävimmät ylisjonnet sinne, vaikka asiasta koitettiin valaista ettei se ole mukavasti tehty. Olen kyllä nähnyt muutenkin aika paljon sellaisia postauksia, missä on suoraan sanottu että nyymichan on just hyvä näin ja on hyvä ettei tänne tule uusia käyttäjiä. >ite en tajua foorumi_logiikkaa että korkea postaustahti on itseisarvo ja se on vain sivuseikka jos kaikkia käyttäjiä vituttaa En ole tätäkään huomannut että postaustahdista oltaisiin valitettu. Ongelma nyymichanissa ulkopuolisille on se, että miten sisäänpäinsuuntautunut paikka tämä on. Tuntuu että vain laudan vakiokäyttäjät saisivat tehdä uusia lankoja, mitkä on rajoitettu kouralliseen aiheeseen. Ei se oikein selviä lurkkaamallakaan, että saisiko satunnaiseen tehdä lankaa vaikka videopeleistä, elokuvista tai mistä tahansa sellaisista aiheista, kun melkein kaikki uudet langat täällä on jatkoa vanhoille langoille.
>>7392 >onko tämän pointtina se ettei muilta laudoilta tulevat kerta kaikkiaan pysty olemaan sotkematta vähän paksua tekstiä kun muistelee mitä apokalla tapahtui kun nyymiskä kuoli
>>7393 Miksei saisi tehdä tuollaista lankaa? Oletko edes kokeillut? Vastauksia ei välttämättä kannata odottaa montaa, harvemmin kukaan täällä postaa mitään elokuvista, ite en ole katsonut yhtäkään vuosiin, mutta mitä sitten. Tiedä vaikka joku innostuisi. Vidiopeleille on kyllä /g/ mutta kun jostain ihme syystä kaikki ei käytä /ukko/a niin sama se. Varmaan siitä joku vinkuu mutta ei täältä oikeasti poisteta kun niitä oikeasti turhia paska-, meta- ja skitsolankoja. Ja just aamulla joku teki "postatkaa nopeampaa"-turhakelangan mikä tapettiin.
>>7394 Siitä ei puhuta. Sitäpaitsi todisteet on hävitetty. Serverin alle laitettu pommi oli kyllä turhankin iso...
>>7393 Aina on laudoilla vihattu ulkopuolisia, mutta helposti tänne voi soluttautua, kun käyttää päätään ja on kuin ei olisikaan. Olet osa nyymiskän kolmea käyttäjää ennen kuin huomaatkaan. Muukalaisvihamielisyys pitää chanitunnelman elossa, kun erottaa jyvät akanoista.
(360.90 KB 512x512 no fun allowed.png)

>>7395 >Ja just aamulla joku teki "postatkaa nopeampaa"-turhakelangan mikä tapettiin. Tämä itseäni ainakin häiritsee eniten, täällä vaikuttaa olevan aika sulkeutunut ja autistinen ilmapiiri. Itse ainakin käytän lautoja pitääkseni hauskaa. Silloin kun Minilaudalle ilmestyi nyymiskän kantaväestöä tutkimaan, mielipiteet oli aika samat. Paskapostaus ja hauska kielletty. Asialankojenkin kanssa on vähän sellainen fiilis, että langat pitäisi samahomoilla täyteen, ennen kuin jotakuta kiinnostaisi. Loistolaudalla on vähän samaa ongelmaa, paitsi että käyttäjät eivät sitä ilmaise suoraan. Postaustahdin nouseminen Minipakolaisten takia selkeästi vähän harmittaa ultimaattia ainakin.
>>7398 Loistolautahan on myrkyllisen discord rinkirunkun lauta. Se ylläpitäjä taitaa olla pahimmasta päästä vielä siitä porukasta. Ei minua ainakaan kiinnosta lauta jonka ylläpitäjä on mukana porukassa jotka postailee vuodesta toiseen roskapostia nopolle.
>>7398 Pelkästään se "ou jee" loistolaudalla viittaa siihen nistitransurunkkuun. Niillä on oma tapansa kirjoittaa jota ne ikäänkuin levittää rinkirunkun ulkopuolelle kuin jotain syöpää.
>>7398 >Itse ainakin käytän lautoja pitääkseni hauskaa. Itteä hahatuttaa hyvät väärinymmärrykset ja hyvät raportit ja kun piirtäjä 3 kertaa vuodessa postaa hyviä piirroksia.
Jeesus kuinka ikävä onkaan Minilautaa. Tuntuu oikeasti pahalta miten ikävä sitä onkaan. Minilaudan menetys on jotenkin sellainen juttu ettei siitä tunnu pääsevän ylitse. On oikeasti jopa vaikea kuvailla sanoin sitä mitä tunnen ja tämänkin kirjoittamiseen meni jonkin verran aikaa.
>>7410 Tämä. Hyvä välimaasto jossa oli hyvin kylvetty, mutta niittovaihe oli vasta tulossa.
(994.68 KB 1343x6584 dasda.png)

(778.08 KB 1343x4048 fdsfs.png)

>>7410 v*stafoorumilla näyttää olevan täysin samanlaista
>>7413 miksi käyt v*stafoorumilla?
>>7387 Olet kuitenkin itse se joka ei halua tänne ketään. T.toinen eri
>>7413 Ei näytä. Jos ylläpidon tarkoitus olisi vain tarjota postauskelpoinen alusta, se käyttäisi aikansa muuhun kuin kaikkien ominaisuuksien foorumisoimiseen.
>>7387 Nyymichan tuntuu itsestäni vähän samalta kuin apoka. Liikaa vanhoja postauksia joiden takana on lukematon määrä nyymejä jotka eivät välttämättä enää koskaan palaa tänne.
>>7417 Jos me ollaan uusi apoka niin te haluatte uuden parhaan laudan eli uuden nyymärin?
>>7416 emmää sitä, ku niitä juttuja
>>7414 katselemassa
Kellään tietoja että onko nyt kehitteilläkään uusia lautoja? En tiedä onko tilanne ollut koskaan näin huono kuvalautojen osalta.
>>7421 Itelni työn alla Raportointichan, niinkuin nyymichan mutta käyttäjätileillä.
>>7422 Lopetappa tuommoinen työ.
>>7421 Mikä anime?
>>7422 Rupattelu rr on jo olemassa. >>7424 Mikakunin de Shinkoukei, mutta tuo on muokattu gif
(96.85 KB 400x329 caesarboard.jpg)

turpa kiinni >>7422 ei edes leikillään tollasta
>>7425 Aika harmillista. Mistähän tuo tissiosa sitten on peräisin?
>>7421 mene sinne foorumille vitun vammanen
>>7428 ei vaan sinä
>>7417 Vanhoista postauksista voi ottaa mallia ennen kuin alkaa spämmiä foorumijuttuja. >>7421 Mikä tilanteessa on huonoa?
>>7431 Se että jäljellä on enää pelkästään blogilautoja ja foorumi"lautoja".
>>7432 mikä olisi sopiva määrä aivovammaista spämmiä (joka on usein avoimen vihamielistä) ja miten taataan että sellaista postaavat tekevät sitä vain sopivasti?
>>7434 Ehkä joku 5-15% /b/ssä jos se on huvittavan tyylistä ja vaihtelevaa vammailua eikä mitään soijawojak provosointia. >ja miten taataan että sellaista postaavat tekevät sitä vain sopivasti? Ei kai sellaista voi mitenkään taata, mutta rajoittaa sellaista voi bänneillä ainakin.
>>7410 Ikävä jäi itsellänikin. Tänä yönä koittanut löytää sille korviketta. Onneksi sentään löysin tämän langan.
minilauta on taas pystyssä.
>>7440 Mikä anime tuo on?
>>7441 Ichigo Mashimaro (Strawberry Marshmallow)
tulin vain katsastamaan
>>7443 Mitä näkyi?
oli jo aikakin
>>7440 Niimpä näköjään. Kiitos kun kerroit. Hyvä kun laitoin tämän langan kirjanmerkkeihin.


Forms
Delete
Report
Quick Reply