/meta/ - Kaikkien ukkojen meta

Ylilauta on paras :D ja anime

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(22.26 KB 474x341 hauskaa1.JPG)

Anonyymi 10.10.2022 (Ma) 21:08:29 No. 7221
Sain bannit Ylilaudalle, kirjaimellisesti ilman mitään järkevää syytä. Mitä ihmettä minä nyt oikein tekisin elämälläni? Onko jotain toista hyvää lautaa jota lurkata, koska en pysty kuvittelemaan elämääni ilman Ylilautaa?
tii'i ihtes
Tämä paska on postattu täysin samalla tekstillä ja muistaakseni kuvallakin ennenkin joten voit vaikka tappaa ihtes, homo.
>>7223 Vai niin, en ole sellaista täällä huomannut koskaan enkä varmasti ole sitä itse tänne koskaan kirjoittanut.
(10.41 KB 498x348 gödönä gönööl.png)

>>7224 "väy nyyn, ön öle zelläyzdä däällä hyömännyd gösgään öngä värmäzdy öle zydä yze dänne gösgään gyrjöydänyd önnönnöö"
Onhan noita lautoja jossa käyttäjäkunta ja postaukset samaa paskaa mitä ylilauta täynnä. Hyviä ne toki tietenkään eivät ole.
Kantsii katella pari kivaa discordii ja postailla siellä odottaen bannien loppua. Nyymiksellä ei viihdy kukaan alaikäinen.
>>7228 re-he-heent free, äijä tietää nää kuumimmat meemit.*fistbumppii* tykkään bamlaa kansainvälisesti. internässhönäl, u know. ää? ääää?*nyökyttää* äijä tietää. emmä niiku siis englantia osaa kovi hyvi, kaikki mun frendit vaa talk like this, ja se yks nuorekas chefi teevees. hei. kingit. kuunteletteko elaa? se on aina nii fresh, relatable ja wholesome chungus. se on niiku frendi joka on grown up with us, nuorena vedettii levee smaili feissillä semmosta nuoren miehen uhoo ullanlinnan getois, sit vanhempana gettaa ne diipimmätki jutut. varsinki se uus biis josa se sanoo "faijjjaaaah" dididinddundundindun tiiätte sen biisin. mun oma faija lähti rainbow roadille. 55vee jässikkä, osas syödä niiku king. sain throuvattuu sille viimesen mättö burgerin greivii. rip fade, sä olit isäntä, literally


Forms
Delete
Report
Quick Reply