/meta/ - Kaikkien ukkojen meta

Ylilauta on paras :D ja anime

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Anonyymi 29.07.2021 (To) 16:46:41 No. 6874
Miksi kukaan itseään arvostava ihminen postaisi Ylilaudalle mitään. Kaikki lautojen paskimmat ominaisuudet yhdessä ja samassa sivustossa. Debiili öyhöttävä käyttäjäkunta, mielivalta moderointi, paskaa kontenttia, Veetikerho. Kuvalaudan shoppaukset ja muu kontentti oli 12 vuotta sitten jo parempaa mitä nykyään Ylilaudalla on nähty. Joskus lautoja käytti ihmiset joita kiinnosti nettikulttuuri, meemeily ja yleisesti tietokone-elämä, nykyään jokainen ala-asteelainen housuunpaskantaja voi ottaa kännykän käteen ja jakaa väkisin aivopierunsa sinne mistä vain. Tilanne on niin surkea, ettei voida enää edes sanoa että lauta olisi täynnä uusihomoja, se viittaisi siihen, että uusihomo voisi vielä kasvaa uutuudestaan pois. Nyky normoilla ei ole mitään mielenkiintoa tietää mitä lautakulttuuri on ja tulos on aivan vitun surullista seurattavaa.

Sopsy helpon tilin ahneuksissaan meni ja pilasi suomalaiset laudat kertaheitolla. Tietty arvostus täytyy antaa sille, että miten yksittäisellä ihmisellä voi löytyä tuo tahto ja valta kusta asiat näin pahasti. Aivan kaikki on kiellettyä, että saadaan vain mahdollisimman paljon turhanpäiväistä massaa käymään sivustolla. Onneksi normot eivät löydä joka koloon.
Onneksi täällä kuvalautakulttuurin viimeisessä linnakkeessa Anonyymit tietävät miten kuvalautoja käytetään eikä täällä mitkään ahneet juutalaiset tai selvästi alaikäiset käyttäjät pyöri. Olisi todella kamalaa jos tämäkin paikka tuhoutuisi niin Anonyymeillä ei olisi enää mitään paikkaa minne paeta.


Forms
Delete
Report
Quick Reply