/me/ - Media

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(78.38 KB 821x584 mikävideotyöstö.jpg)

Ilmainen ja, tai avoin videoeditointiohjelma Anonyymi 31.01.2019 (To) 17:34:01 No. 21379
Hei mielikuvitusystävät,

Oletan käyttäessäni tätä alalautaa, että jatkat lukemista, vaikka olisi ärsyttänyt. En tiedä miksi koska olen niin kännissä, vaikkei pitäisi. Enhän minä nyt niin paljon ole juonut, vaikka korkkasin jo aamupäivällä. Työukot parveilivat kaupalla, kun painalsin nakkipaketin kanssa alkoa kohti. Miksi ostin nakkeja pitkästä aikaa? Olivat hyviä lihiksien kanssa.

Mikä olisi tällä hetkellä nyymien, anojen ja anonyymien mielestä paras avoin, ilmainen tai kyllä te varmaan tiiätte mitä haen, ohjelma videoiden muokkaamiseen.

Riittäisi oikeastaan pelkkä kätevä leikkely rajaaminen, ylipäänsä leikkely ja efektit plussaa.

Openshottia kokeilin tällä koneella kaksi kertaa. Alta minuutin kaatui:lisää toinen video -> katosi koko ohjelma.

Etsi videosta kohtaa mihin katakaistaan -> katosti koko ohjelma. (pari vuotta vanha kokoonpano kyseessä, eikä toimi, mutten tuomitse, koska ilmainen. Ei vaan toimi niin ei toimi, enkä osaa auttaa kehittäjää).

Kiitti vinkeistä nyymchanilaiset.
No mulla on toi Shotcut mitä manolot suositteli mulle kun itekin kyselin aiemmin. Vain pari videota olen pätkinyt ja kyllä se hyvin toimi vaikka olenkin ihan paskaa.
>>21380

Lataukseen ja raportoin kun känniltäni pystyn, ehkä jo liian pian. Kiitos.

Muistankin nyt kirjoittelua Shotcutista. Voi mikä puuropää olenkaan. Mutta onpa nyt tälläkin alalaudalla lanka tuoreempana aiheista.

-Tsämbäskoole (ei vaiteskaa)
Sony vegasia olen itse tottunut käyttämään. Ilmaiseksi piratebaystä
adobe premiere
thethingyn crack piratebaysta niin homma skulaa
ffmpeg
(12.26 MB 1920x1080 20astetta_pakkasta.mp4)

Kysyjä tässä terve, pitkästä aikaa. Olen ehkä yhtä juovuksissa, mutta nyt jaksoin yrittää ja edetä sen verran, että voisin työn tuloksen ladata aamunne iloksi. Jos tämä alalauta on jo vainaa, niin pistän sitten OC-lankaan. Neljä vuotta sitten ongelmaksi koitui videossa näkynyt profilointitieto, joten se hauskuus tyssäsi viimeistään siihen. No, kliseissesti sillein, että jos näette videon, alalauta toimii, video toimii jne. Lisäksi, huvittaa tuo neljän vuoden takainen tekstini, joka kaiketi yrittää sopeutua joukkoon. Minulla on taipumusta kameleonttimaisesti maastoutua ryhmään ja sitten uuvun siitä sosiaalisesta kuormituksesta, mutta se ei liity tähän ja ääää...
>>21519 Ai niin se piti kirjoittaa, että käytin Shotcutia ja varmaankin kannettavalla (sparkylinux) oisin käyttänyt ffmpegia, varmaankin, mutten ole koittanut.
>>21519 Mieto haha videon anoilulle ja ihan hyvä aloituspoustauskin oli. Hyvä anotahti myös että meni neljä vuotta asentaa ohjelma, haha
>>21519 haha
>>21519 nii oliko tää kuvattu jo 2019?
>>21523 Vitun normot ei pysty ymmärtämään että tarpeeksi korkeilla anotasoilla kännikin kestää 4 vuotta.
>>21523 Ei ole. On tuon kuvaamisesta jo yli kaksi vuotta kuitenkin. Se aloitusviestin videoleike ei ole enää relevantti. Oli vaan jonkun pelin bugi tai muuta sekoilua. Siinä näkyi mun nimimerkki enkä osannut sitä häivyttää, niin jäi koko homma siihen. Niin muistelen. Nyt vois mennä takas monen vuoden talviunille.
>>21525 hyviä unia n_n


Forms
Delete
Report
Quick Reply