/me/ - Media

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

STUK säteilymittaukset julkiseksi Anonyymi 08.03.2016 (Ti) 06:27:02 No. 21276
Telkkarista tuli jotain ohjelmaa missä bakteerikammonen ocd-jengi käveli jossain ostoskeskuksessa ja mittaili kaikesta bakteerimääriä sairaalakäyttöön tarkoitetulla hygieniamittarilla.
Jossain vaiheessa ne keksi mitata bakteerit omista kengistään ja paniikkihan siitä seurasi. Tieto lisää tuskaa
Luulenpa että jos nuo julkistaisi niin alkaisi sairaalat täyttymään säteilymyrkytys"potilaista" ja apteekin lattioille tallautuisi ihmisiä kuin blackfridayssä niin kauan kuin apteekissa jodia ylipäätään riittäisi.
>>21277
Luulis apteekkarin olevan vain mielissään.
Missähän se meidän oma höyrypää kiltamestari viipyy? Vai tuliko siit ihan tylsä uskoontulon myötä?
>>21279
ei se oo meidän oma. kiltamestari spämmää juttujaan ihan kaikkialle nettiin
>>21280
Joo tiedän kyllä, mutta oli aina hauskanen kun se tuli tännekin riehumaan ikäänkuin aaltona. Aina hetken meuhkasi ja taas vaihtoi maisemaa/päätyi hoitoon.
ISIS terroristit rakentaa helsingissä ydinpommia. Perustelen.

Normaali säteilyarvon ylitys tuli tietoon vasta muutamia päiviä tapahtuman jälkeen→ viranomaisilla on jotain salattavaa. Lisäksi ISIS on sanonut että ne tekee terrori iskuja euroopassa. Kolmanneksi Venäjä on tunnettu ydinasevaltio ja Venäjä haluaa aiheuttaa hämminkiä myös Suomessa, joten ydinaineiden toimittaminen terroristeille olisi Venäjälle win-win.
>>21282
Mutta missä sen räjäytys viipyy?
>>21309
Sehän on jo tapahtunut siinä samassa maailmassa missä toi anonyymi elää.

Siinä maailmassa, jossa terroristit pystyy rakentaan ydinpommeja salaa vieraassa valtiossa jossa ei ole tarvittavia raaka-aineita saati tekniikkaa.
>>21311
Mitähän se semmoinen 40-luvulla olemassa ollut tekniikka mahtaisi olla, mitä ei nykypäivän Suomessa olisi saatavilla?
>>21312
Uraanirikasteen asekäyttöön väkevöintiä varten vaadittavat kaasusentrifugilaitokset.
Mistä luulisit johtuvan että joka helvetin banaanivaltio ei kykene valmistamaan omia ydinaseitaan?

Vaikka tekniikkaa olisikin, mikään taho ei pystyisi operoimaan sellaista laitosta paikallisten ja kansainvälisten viranomaisten tietämättä. Ei se keltakakku :P ihan sormia napsauttamalla muutu aseluokan materiaaliksi jonka U235-osuus on yli 80%. Eihän Suomessa pysty edes rikastamaan luonnonuraania ydinpolttoaineeksi (4% U235-osuus), me myydään täällä kaivetusta uraanimalmista saatu rikaste ulkomaille ja ostetaan valmista löpöö Olkiluotoon ja Loviisaan.

Eikä siinä kaikki, teknisesti haastava uraanirikasteen väkevöinti olisi vasta alkusoittoa.

Jo verraten yksinkertaisen imploosio- tai tykkityyppisen fissiopommin suunnittelu ja valmistus vaatisi hiukan enemmän osaamista kun tienvarsi- ja autopommien virittely. Pelkästään fissioreaktion käynnistämiseen tarvittavat räjähteet tarvitsisi suunnitella ja mitoittaa todella tarkasti. Terroristien suosimista improvisoiduista räjähteistä tiedetään että sellaista aseteollisuuden osaamista terroristijärjestöillä ei yksinkertaisesti ole.

tl;dr: olet ihan vitun tyhmä, tapa ittes
>>21313
Minä en nyt ottanut kantaa siihen löytyisikö terroristeilta osaamista sellaiseen vaan siihen löytyykö maasta sellaista tekniikkaa, jota hyödyntäen osaava kykenisi tuottamaan ydinpommin.
>>21314
Ja sait vastauksen siihen heti ekalla rivillä. Ei löydy.
>>21313
Turvenuija, ei ne terroristit sitä pommia alusta asti kasaa. Ne tuo venäjältä ydinaseen ja laittaa sen jossain itä-helsingin lähiössä räjäytyskuntoon.
>>21315
Ei siihen mitään valmiita laitoksia tarvita, jotta tarvittavaa tekniikkaa voisi löytyä. Väitätkö sä tosissasi, että Suomen olisi mahdotonta teknologian puolesta halutessaan rakentaa sellaisia laitoksia?

Onko tää Suomi niin takapajuinen mesta, että me elämme vielä 1900-luvun alussa?
>>21317
Mä väitin tätä: Terroristit ei pysty rakentaan ydinpommeja salaa vieraassa valtiossa jossa ei ole tarvittavia raaka-aineita saati tekniikkaa.

Tämä pätee siis suurimpaan osaan maailman valtioista eikä vain Suomeen. Eipä kovin monella ole kykyä itsenäisesti valmistaa ydinaseita. Mutta Suomi on erityisen huonossa asemassa pienen koomme sekä vähäisen ydinvoiman käyttömme ja ydinalan osaamisemme takia.

Paljon uskottavampi fiktiivinen skenaario olisi tosiaan aseen salakuljettaminen Venäjältä kuin sen rakentaminen täällä.
>>21317
Ja ihan oikeesti nyt; isotooppien erittely ei ole ihan yhtä helppoo kun duuni jorman maansiirtofirmassa. Ja se on vain ensimmäinen este koko hommalle.

PS. Ruotsi käytti vuosikymmeniä omien ydinaseidensa suunnitteluun, mutta ei onnistunut rakentamaan yhtäkään.

Kai me sit ollaan 1900-luvun alussa sun maailmankatsomuksen mukaan.
>>21319
Kun mä en nyt edelleenkään ottanut kantaa siihen löytyykö täältä osaamista siihen vaan tarvittavaa tekniikkaa. Kaatuiko se Ruotsin homma esim. siihen osaamiseen vai siihen, ettei ne vaan saaneet tarvittavia välineitä käsiinsä? Miksi sä olet noin autistinen etkä osaa käsitellä asioita erikseen?
>>21320
Tuo autistiksi nimittely on muuten defenssi.
>>21321
Ei oo vaan offenssi, vitun älykääpiö.
>>21320
Ruotsissa ei ollut tarvittavaa tekniikkaa eikä sitä saatu kehitettyä edes valtion tuella parissa vuosikymmenessä. Mä olen vastannut suoraan sun kysymyksiin ja lisännyt perusteluja. Vastasin tohon jankkaamiseen jo useamman kerran.

PS. tekniikka ei ole teknologian synonyymi, se on laajempi käsite. Sulla tuntuu olevan jotain ongelmia kyseisen sanan ymmärtämisen kanssa, joten lue lisää vaikka tosta.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Tekniikka
>>21323
Ei vaan sulla nyt on selkeästi se ongelma sen sanan ymmärtämisen kanssa.

Sinä ajattelet sen selkeästi teknologiana, joka on suppeampi käsite.
>Teknologialla tarkoitetaan teknisten ratkaisujen teoreettista puolta
eli nimenomaan sitä osaamista, mistä sä nyt jankkaat jatkuvasti. Minä viittasin tekniikalla teknisten ratkaisujen käytännön puoleen eli toteuttamiseen, mikä teknologian ulkopuolella vaatii vain teollista tuotantoa ja työkaluja, joita nykypäivänä löytyy mitä luultavimmin maailman jokaisesta maasta. Tarvittavaa teknologiaa sen sijaan ei löydy.


Forms
Delete
Report
Quick Reply