/me/ - Media

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(189.18 KB 589x389 1409344719772.jpg)

"Naton Laivat Helvettiin!"-mielenosoitus Turussa Anonyymi 29.08.2014 (Pe) 23:38:39 No. 21184
Voit jakaa tätä tekstiä tämän linkin avulla:

https://justpaste.it/ei_nato

Naton Laivat Helvettiin!

Turussa 30.8.

"Mielenosoituspaikka on VARVIN TORI Läntinen Rantakatu, 20100 Turku. Sinne voi mennä suoraan klo 12.00, mutta Forum Mariniumille (Linnankatu 72) tulevien kanssa marssitaan Varvin torille.
Miekkari jatkuu ainakin kello 16 asti."


Itse tapahtuma facessa:
https://www.facebook.com/events/305775299607816/?ref=ts&fref=ts


Anna sentti Suomelle ja pistä jakoon:
http://www.adressit.com/isantamaasopimus


Kutsukaan kaverit kanssa, tämä on täysin törkeää että Suomeen tuodaan ulkomaista sotilasvoimaa.


Hmm? Eli Suomeen on tulossa useita tuhansia sotilaita nyt jostain ulkomailta laivoilla ja sitten ne sotilaat kärrätään näillä sotilasajoeuvoilla jonnekin Venäjän rajalle "harjoituksena" ja soltut jää sinne syömään "hernekeittoa" sitten kunnes päätetään, että lähdetään Venäjälle?

http://ls24.fi/jutut/uutiset/rauma-ja-alue/juttu-ulkomaiset-sotilasajoneuvot-kulkevat-8-tieta-pitkin-perjantaina




Suomen yksi kivijalka on puolueettomuus. Tämä eduskunta joka sotaa lietsoo ja seisoo kansainvälisen terrorismin takana: ei ole suomalainen.

Että miun puolesta voitte edustuksienne kanssa lähteä takaisin sinne meren taaksen ja viedä sotaromunne mukana: koko eduskunta.
Suomessa on tapana puhua asiat suoraan ja rehellisesti.

Joten voisinpa itsekin lausua, että mielestäni tämä NATO on yksi suurin terroristiryhmittymä planeetalla.

Lähtien kiellettyjen uraaniammusten käytöstä harkittuihin siviilimassamurhiin.
Paljonko ottaisit itse palkkaa tällaisesta hommasta?

NATO-palkkatinasotilaat saa eläkkeineen kuulkaas palkkaa kymppitonneja kuussa, bonukset sun muut mukaan. Työsuhde-etuina diplomaattinen koskemattomuus upseeristolla joka maassa niin pääsee harjoittamaan paikallista seksuaalikulttuuriakin ilman seuraamuksia.

Sota ei ole halpaa hommaa. Mutta myös me suomalaiset maksamme tästä nyt ja olemme maksaneet jo pitkään mm. koko Kreikan "kriisi" oli täysin keinotekoinen, jolla kansainvälisten pankkien avulla pumpattiim Suomestakin rahaa juurikin tähän kansainvälisen terrorismin laajentamiseen.

Minua inhottaa ajatella, että jos ostan kaupasta jotankin niin osa siitä menee sodan tukemiseen. Mihin hävisi se vanha, aito Suomi ja tuli tilalle tämä "uusisuomi"?

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=11550



Kauan tätä ollaankin odoteltu, että koska poliittinen eliitti lopettaa asian kiertelyn ja paljastaa, että Suomea ei ainoastaan liitetä EU-liittovaltioon, mutta myös osaksi liittovaltion sotilaallista voimaa.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=11538



Muistakaa, että sopimusta ei allekirjoita Suomi.


Aivan kuten EU pakkoliitos oli laiton ja hallitus tällä teolla julisti itsensä vieraaksi vallaksi: ei myöskään mitkään NATO-paperit ole todiste mistään muusta kuin siitä, että tämä vieraan vallan hallitus ja eduskunta nyt paljastavat korttinsa.


Sopimus ei sido Suomen kansaa koska sen on allekirjoittanut laiton hallitus joten se sitoo vain tätä laitonta hallitusta.
Kun olemme saaneet oikeusprosessin mm. maanpetturuudesta ja valtionpetoksesta loppuun, syylliset joutuvat vastuuseen ja Suomeen palautetaan laillinen hallitus.


Sitä odotellessa, turha kiristellä hampaita sen enempiä: ei tässä ole kyse mistään NATO tai EU liitosta vaan maamme on vallattu.
Pyytäisin kuitenkin kaikkia välttämään väkivaltaa asiassa, sillä näitä valtaajia vastaan ei väkivalta auta: väkivalta ja terrorismi on heidän pelinsä ja he tulevat voittamaan siinä sinut.


Meidän pelimme on rauha ja rakkaus: totuus ja oikeus, näissä voittajina tulevat seisomaan Suomen kansa Kristuksen nimessä: kuten Suomen lippukin on, Jeesuksen ristin mukaan tehty ja suomalaiset arvot löytyvät Jeesuksen opetuksista eikä mistään eduskuntien



http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/174656-suomi-natoon-haglund-maanpetturi



Tää otsikko on google translaten mukaan "Naryshkin syytetään liittämistä Suomi Suomessa " mut se oli Suomennettu sivustolta, mistä löysin sen näin: "Venäjän duuman puhemies Sergei Naryshkin on julistanut, että Suomen itsenäisyys on laiton ja että Suomi on osa historiallista Venäläistä maata."

http://k-z.com.ua/myr/30968-naryshkin-obvinil-finlyandiyu-v-anneksii-finlyandii

Lisää linkkejä korporaatiomediasta:

http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/04/18/sunnuntaisuomalainen-suomelle-ja-natolle-sopimus-joka-helpottaa-sotilaallisen-avun-vastaanottamista

http://m.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288730215738.html


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014082818607767_ul.shtml

http://www.hs.fi/politiikka/a1399604612959


Kriisivarastojen myynti ja Kreikan keinotekoinen huijaus-kriisi:
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/226069-kriisiajan-vilja-ja-oljyvarastot-pienevat-hs-valtio-saa-300-miljoonan-myyntitulot


http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/09/30/nain-suomenkin-pulittama-hataraha-kiertaa-pankeille/201238815/12
/me/
>seinfeldin-kaveri-ilmeilee-verkkoaidan edessä.jpg
(10.60 KB 1409347138476.mp3)

Eikös nuo sotalaivat nyt ole ihan hienoja nähtävyyksiä? Niitä kun harvemmin tavallinen tallaaja pääsee näkemään.
Ei taas näitä vitun pellejä.

Suomi ei ole enää pitkään aikaan ollut puolueeton, joten täysin turha ulista siitä.

Nato ei ole yhtäkuin Yhdysvallat eikä Yhdysvallat omista Natoa, joten te vitun jenkkivihaajat voitte vaikka mc fucking tuhoutua. Minä ainakin sallin esim. virolaisten ja tanskalaisten sotalaivojen tulon Suomen satamiin. Samoin saavat joukotkin vapaasti kulkea tarvittaessa, kun eivät he meille mitään pahaa tahdo.

Kuinka vitun paranoidi voi olla?
Kimurantti tilanne. Jos liitytään, se provosoi. Jos ei, ollaan kusessa jos joskus tulee ongelmia.
>>21190
Ketä se provosoi? Ollaanko me jotain Venäjän erityisomaisuutta, joka ei saa liittyä Natoon ilman Venäjän lupaa? Lukuisat muutkin Venäjän rajanaapurit ovat liittyneet Natoon ja mitä tapahtui? Ei vittu mitään.
>>21191
Ei ainakaan vielä ole tapahtunut mitään mutta uskon että tämä tulee vielä puhkeamaan suureksi sodaksi jossain vaiheessa.
>>21192
En itse kyllä usko tuohon. Vaikka nyt juuri lännen ja Venäjän välillä vallitseekin epäluottamus ja Venäjä on toiminut aggressiivisesti ja kansainvälisen oikeuden vastaisesti niin en usko, että kumpikaan osapuoli varsinaisesti haluaa avointa sotaa toistensa kanssa. Venäjän on myös ollut mahdollista toimia näin, koska sillä on ollut rajanaapureinaan liittoutumattomia suhteellisen heikkoja valtioita, minkä vuoksi olisikin tärkeää muodostaa vahva rintama Venäjän rajalle, jolloin Venäjä joutuu osin pakostakin rajoittamaan touhujaan ja siirtymään rauhanomaisempaan politiikkaan, jolloin voitaisiin myös pohtia Venäjän mahdollisuutta liittyä Natoon, kun meillä kuitenkin on yhteisiä uhkia tuolla etelässä.
Ukrainassahan on jo ihan kunnon oikea sota päällä. Siis sellainen että rip siviilit. http://iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014090218624768_uk.shtml
>>21194
Eihän nuo edes ole kaikki Naton laivoja. Miksi niiden kuvat ovat nato-kansiossa?
Mitään maailman sotaa ei ole tulossa. USA:ta sekä Venäjää johtaa samat lähi-idässä majaa pitävät tahot, jotka loivat koko Ukrainan kriisin harhautuksena omalle laittomalle hyökkäykselleen sekä kansanmurhalle. Lisäksi sillä saatiin mukavasti lietsottua paniikkia Suomessa ja muissa ei-NATO maissa. Paska homma. Jos liitytään NATO:n, menee loputkin itsemääräämisoikeuksistamme ja Suomi poikaa raahataan lähi-itään käymään jutkujen proxy-sotaa,, jos ei, niin veli Venäjä tulee "vapauttamaan"

Elämme kovia aikoja.
>>21194
Mitä nuo sateenkaariväriset PACE-liput meinaa?
>>21197
Menes nyt jo Ahmedi Isikseen siitä
>>21199
>shut it down Goldberg
>>21200
>ALLAHU ACKBAR
>>21197
Juuri tuollaisia hörhöjä tuolla Naton vastaisessa mielenosoituksessa näytti olevankin. Siis niiden ikäloppujen menneisyydessä elävien vanhusten lisäksi.
(354.23 KB 800x472 1409731339232.jpg)

>>21201
>>21202
Hyvä goyt, 5+ shekeliä
>>21203
>le kc meme :D


Forms
Delete
Report
Quick Reply