/m/ - Masiinat

Autot ja mekaniikka

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(42.25 KB 640x441 128306399658.jpg)

langattomat kuulokkeet Anonymous 29.08.2010 (Su) 06:39:57 No. 47718
mitä mieltä /m/asinistit ovat langattomista kuulokkeista? Kokemuksia? Minkälaiset latausliitännät niissä on? Johto kiinni ja ne pysyy päässä vai pitääkö asettaa akku johonkin laturiin?

Ajatuksena on ostaa langattomat kuulokkeet mutta nyt neuvoja kehiin.

Kuva ei liity
Ainoa kokemukseni langattomista kuulokkeista on lainassa olleet vanhat sennheiserit jotka rupesivat vastaanottamaan naapurista iltapäivän radio-ohjelmia aina kun joku laittoi radion päälle.

Eipä mul muuta.
Myös samoja ajatuksia täälläpäin.


Löytyykö langattomiin kuulokkeisiin mikrofoneja? Jos niin minkälaatuisia ne ovat? Ja paljoko nousee hinta kuulokkeilla jos langattoman ostaa kaveriksi?
Itselläni on ollut vain yhdet langattomat, nämä halvat vissiin lidlistä olevat welltechit. En mitenkään yberhifisti ole, mutta mielestäni näissä on kuitenkin ihan kelvollinen äänenlaatu, bassoa löytyy mutta myös muut taajuudet soivat kirkkaasti. Kovalla kuunnellessa toki kuuluu hiljaisissa kohdissa taustasuhina mutta itse en jaksa siitä häiriintyä, monelle se voi toki olla varsin riittävä syy vihata.

Näissä ainakin kantama on varsin riittävä (kattaa koko kerrostalohuoneiston (3h+k) ja pihallekin autokatokselle asti. Akunkesto on sellaiset pari viikkoa jos joka ilta kuuntelee nelisen tuntia. Käyttää kahta AAA-koon akkua. Lataus tapahtuu ainakin tässä mallissa laittamalla kuulokkeet telakkaan (joka on samalla siis lähetin) jossa ne latautuvat, harmi että itse onnistuin möhläämään latauspuolen hajalle kun availin näitä niin nyt joutuu aina erillisellä laturilla lataamaan nuo akut. Ei nyt sinällään haittaa käyttöä liikaa mutta vähän monimutkaistaa.

Ehkä ärsyttävin juttu näissä on se, että kun on ollut tarpeaksi kauan hiljaista (äänilähteestä ei tule signaalia), lyövät nämä yhteyden poikki joka aiheuttaa ikävän kohahduksen joka varsinkin mikäli on kuunnellut kovalla nostaa niskakarvat pystyyn joka kerta. Lisäksi kestää joku sekunti pari ennenkuin pääsevät taas tulille signaalin katkettua, joka toisinaan vituttaa. Myöskin tuppaavat kaappaamaan naapurin langattomista ääntä, eli usein kun oma poppi taukoaa ja linkki katkeaa alkaa kuulumaan jotain suomihiphoppia / tv:n ääniä kuulokkeista. Toivottavasti ei toimi toiseen suuntaan, heh.

Mutta joo, halvathan nämä oli että en tiedä miten nuo kalliimman pään laadukkaat sitten toimii. Itse olen ollut silti ihan tyytyväinen koska kyllä tuo langattomuuden tuoma etu on jotain minkä takia voi vaikka vähän tinkiä äänenlaadusta ja muusta. Ei tulis enää mieleenkään tietokoneella istuessa käyttää langallisia, tietysti jos jotain headsettiä tarttee niin sitten. Ja jos vakavammin kuuntelee musaa esim nojatuolissa.
sennheizer RS 120:t täällä. tuli joskus ostettua ku sai järettömän halvalla verkkokaupan suoratoimituksesta. 45e. mukavat kuulokkeet. voi olla tuntikausia päässä. äänen laatu on välttävä. ei ne taida nois langattomis ollakkaa mitää hifi laatua. lataus tapahtuu nostamalla kuulokkeet lähettimessä olevaan telineeseen. naapureita voi kans salakuunella ku ne vissii käyttää kans samoja kanavia. 3 eri kanavaa valittavana
>>47725
>>47726
hmmph. Taisi olla liikaa toivottu että saisi kuulokkeet jotka voisi ladata päässä. Laittaisi vaan johdon lähettimestä suoraan kuulokkeisiin ja jatkaisi pelaamista.

No ei taida auttaa. Minkälainen hintaero näissä on keskimäärin normaaleihin?
säälimätön bump.


Forms
Delete
Report
Quick Reply