/m/ - Masiinat

Autot ja mekaniikka

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(21.80 KB 400x495 128076784347.jpg)

iPod Touch 2G vs 3G Anonymous 02.08.2010 (Ma) 16:50:43 No. 44013
MP3-soitinta hankkimassa, iPodia olen harkinnut. Onko järkeä enää hommata 2G:tä 8 gigasena, vai kannattaako ostaa suosiolla kalliimpi 3G 32 gigasena? 8 gigaa kyllä riittäis mulle hyvin, mutta käsittääkseni 2G:ssä on vanhempaa rautaa?

2G maksais toimitettuna 180e ja 3G 264e, onko tuo hintaero 3G:n arvonen?
Se että kannattaako touch hankkia riippuu pitkälti siitä mit äsillä soittimellasi teet. Jos käytät sit vain musiikin kuuntelun ja pidät sitä taskussasi niin Touch on täysin turha sijoitus. Sillä hienolla kosketusnäytöllä ja appeilla ei tee mitään jos soitin on jatkuvasti taskussa. Jos taas haluat melko hyvän multimedia laitteen jolla voit myös pelata ja katsella elokuvia niin Touchia voi jo harkita.

Jos taas haluat MP3 soittimen niin suosittelisin mielummin esimerkiksi iPod Nanoa
http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/170416

Tai Creative Zen X-Fi
http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/403491

Kannattaa myös muita Zen sarjan soittimia vilkuilla, ne ovat melko hyvää tavaraa. 8 gigan soittimia alkaa saamaan siinä 60 euron hinnalla jo kohtuullisia, 80 eurolla saat jo hyvän soittimen. Kannattaa todella miettiä onko ne Touchin hifistelyt sen 100-200 euron arvoisia kun saat huomattavasti halvemmalla myös hyviä soittimia.

jos nyt puhutaan Touch 2G vs 3G niin suurin ero on että 3G on huomattavasti nopeampi kuin 2G. 2G ei kuitenkaan ole niin hidas että se mitnekään haittaisi menoa. Itse en ostaisi 3G:tä, 2G jos on pakkko Touch hankkia. Mielummin sijoittaisin itse iPod Classiciin 160 gigan levyllä tai johonkin halvempaan Creativen soittimeen 8 gigan levyllä.
>>44018
AP tässä. Aikoinaan ostin Nokian 5800 mukamas multimedialaitteeksi, mutta paskanvitut, on niin surkea luuri esimerkiks nettikäytössä. Hidas ja epävarma muutenki.

Touchilla netin selaaminen tuntu paljo mielekkäämmältä kun kokeilin, oli nopeempi, vieritys ja kaikki sulavampaa, ja paljon tarkempi se kosketusnäyttö.

Videoitakaan ei tuu hirveästi tällä puhelimella kateltua, ku ei tue mm. divx, eikä mitään divx-softaa tälle kapulalle ole. Tosin sama taitaa olla iPodissa?

Musiikkia tulee kuitenki kuunneltua paljon, ja olishan se sillon ihan näppärä jos siinä samalla pääsis nopeasti nettiin yms. Joten jos sitä tuommosen 2G:n hommais, se ero siihen 3G:hen ei kyllä minusta kovinkaa suuri ollu, mutta jos vertaa nopeutta vaikka tähän Nokian luuriin multimediakäytössä niin on ihan eri tasolla.

Touchi taskuun ja pyhittäis tämän 5800 pelkkään soitteluun ja viestittelyyn, ei tästä paskasta muuhun kyllä ole.
Saako Touchiin otettua minkäänlaista mobiililaajakaistaa tai vastaavaa?
>>44196

Itse ainakin käytin JoikuSpot ohjelmaa puhelimessa wlan-tukiasemana (kiinteä kaista liittymässä) ja sitten selailin nettiä touchilla.
Ehdottomasti osta tuo touch ja en usko että 2G:n ja 3G:n välillä on paljoa eroa. Itse odottaisin jos apple julkaisisi 4G mallin jossa olisi toivottavasti tämä iPhonen retina display 4 kertaa isommalla pikselimäärällä.
nokian kosketusnäytöllä varustettu KANNETTAVA puhelin halvempi + toimii kannettavana puhelimena
>>44593
>Nokia
>kosketusnäytöllä varustettu
>halvempi kuin Touch eli alle 200e
Halvat kosketusnäytöt ovat aivan täyttä roskaa ja häpeäksi niille hyville.''Kosketusnäyttö mikä kosketusnäyttö'' on niin väärin sanottu, kuin vertailisi ferraria ja ladaa, ''auto mikä auto''

5800 on kalliimpi ja katso: >>44028
>Aikoinaan ostin Nokian 5800 mukamas multimedialaitteeksi, mutta paskanvitut, on niin surkea luuri esimerkiks nettikäytössä. Hidas ja epävarma muutenki.

>Touchilla netin selaaminen tuntu paljo mielekkäämmältä kun kokeilin, oli nopeempi, vieritys ja kaikki sulavampaa, ja paljon tarkempi se kosketusnäyttö.

>5800 pelkkään soitteluun ja viestittelyyn, ei tästä paskasta muuhun kyllä ole.
(28.90 KB 442x515 128110882381.jpg)

>>44615
>Halvat kosketusnäytöt ovat aivan täyttä roskaa ja häpeäksi niille hyville
Eli tuotteen hinta kertoo sen laadun? Painu vittuun applehomo.
Kohta varmaan sanot,että imac on parempi kuin kasattu kone ,koska se on kalliimpi.
>>44620
Kyllä se kosketusnäytöissä lähinnä noin menee, halvalla saat takkuavia resistiivisiä näyttöjä, kalliilla kunnollisia kapasitiivisia.
>>44621

paskin trolli vähään aikaan.
Minulla, siis >>44615 on kokemusta ei hintatason kosketusnäyttöpuhelimista joten tiedän kyllä mistä puhun toisinkuin te joilla on enintään kokemusta kavereinne Nokiasta jote räpläsitte 47 sekuntia.

>>44620
Niin, kosketusnäyttöpuhelimissa se menee aika näin. En sano että kaikessa...
>>44621
Paljonpa sitten olet kokeillut.

Resistiivinen näyttö on tarkempi ja tunnistaa painetasot. Kapasitiivisen näytön ainut etu on halpuus, koska halpa kapasitiivinen näyttö toimii varmemmin kuin halpa resistiivinen näyttö.
Tilaa dingoo A320 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23032

+Hinta vain n. 60 euroa
+Akkukesto yli 20 tuntia (oikeasti, itse käytän päivittäin)
+Toistaa myös videot
+Voit pelata monien emulaattoreiden pelejä (!!!)
+SD-korteilla lisätilaa
+Voit asentaa tähän Linuxin
+Et tarvitse mitään paskasoftia operoimiseen, drag 'n drop riittää, musiikkisoftien plugarit pelittävät
+Sisäänrakennetut kaiuttimet, ei kovin hyvälaatuiset mutta onpahan kuitenkin

-Melko isokokoinen
-Toimitus kestää muutaman viikon
-Huono hoitaa takuujuttuja, omastani näyttö meni rikki kännissä (oma vika, fyysinen isku) ja nyt laite soveltuu vain musiikin kuunteluun

Itselläni ollut siis yli vuoden päivät ja tyytyväinen olen varsinkin hyvään akkukestoon. Harmittaa vain, kun näyttö meni rikki, mutta eipähän ollut rahallisesti kovin suuri menetys.
>Et tarvitse mitään paskasoftia operoimiseen, drag 'n drop riittää, musiikkisoftien plugarit pelittävät

Tämä on aina vituttanut iseäni iPodini kanssa. omistan Classicin 160 gigan levyllä. Ja se vitun iTunes, miksi vitussa sitä pitää käyttää kun jokainen muu soitin toimii Drag and drop formaatilla joka on niin vaan helvetisti helpompaa? Varsinkin jos haluan siirtää jotian soittimesta takaisin koneelle koska formatoiniti/kaverin luona/yms. Niin eihän se vitun iTunes sitä osaa. Pitää ladta joku täysin muu ohjelma joka tekee tämän.
>>44683
Kyllä ainakin iPadin kapasitiivinen näyttö ja varmasti iPodin tunnistaa painetasot. Resitiivisiä näyttöjä on ollut iät ja ajat, meillä on auton navigaattorissa sellainen ja se on aika hirveä, näyttö painuu aina hieman kun painaa joten niissä on surkea laatufiilis. Se että painat kovaa lasia tuntuu paljon ''solidimmalta'' ja paremmalta.
>>44669
minulla on kokemusta näistä puhelimista:

htc tytn
iphone
nokia 5800
nokia n900
htc desire

eli kaksi kapasitiivista ja kolme resistiivistä ja mielestäni resistiivinen on parempi tarkkuutensa takia, ja myös sen takia että voi käyttää stylusta. en kyllä ostaisi kapasitiivisella nätöllä olevaa puhelinta seuraavaksi puhelimeksi.
>>44711
Mitkä noista ovat siis resistiivisiä?

Ihmettelen vain mitä tuolla tarkkuudella tarkoitetaan... Itselleni on tärkeää että puhelin tuntuu laadukkaalta eikä halvalta muovipaskalta joka liikkuu ja natisee.
Kertokaapa lisää tosta JoikuSpotista. Tarviiko puhelimeen jonkun mobiililaajakaistan joka sitten reititetään iPodille? Ei ymmärrä näiden juttujen päälle.


Forms
Delete
Report
Quick Reply