/it/ - Tietotekniikka

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(17.17 KB 866x650 oneplus9586.jpg)

Anonyymi 08.05.2022 (Su) 17:15:40 No. 3919
Saatana kun vituttaa. Onko nyymeillä jotain tietoa miten saisi androidin screenshot shortcutin jotenkin vaihdettua. Eli tämä volume+power yhdistelmä. Itselläni on OnePlus luuri joka on oikein mainio paitsi tuo fyysisten nappuloiden sijoittelu. Paskattaa.
Onko oneplussalla mitään omaa shittiä liimattuna androidin päälle, itellä on motorola ja siinä on jotain pientä lisäpaskaa jolla mielestäni saa otettua näytöstä kuvan muutenkin kuin noilla virta+volyyminapeilla mutta olen ottanut pois käytöstä kaikki mitä olen voinut. Ja sit itellä ainakin löytyy ihan asetukset -> näyttö -> lisäasetukset -> "kolmen sormen näyttökuva" millä saa otettua jollain kolmisormieleellä kuvan mutta en tiedä onko tämä just joku moton oma, yleensä tässä on kyllä moton omat oman motovalikon takana.
>>3921 Yrittänyt tosiaan etsiskellä mutta mitään pois kytkentää en ole löytänyt Oma kämmen on just sellainen että kun lukitsen näytön Power napilla niin eiköhän kämmen osu samalla voimalla volume nappiin ja ota screenshotin. Kivasti aina päivän päätteeksi pitää poistella tuhansia vahinko screenshotteja.
>>3922 Jaa se piti pois saada, no sit en tiiä kyllä. Ilmeisesti täytyy rootata ja sit tehdä jotain, muuten ei onnistu. Näköjään toi kolmen sormen hipelöinnin päälle laitto aiemmin otti automaattisesti virta+volyymin pois käytöstä mutta ei enää. Oikeestaan ekaks epäilin että oot seksivamma pro joka ottaa 9000 kuvankaappausta jostain onlyfans-huorista puhelimellaan päivittäin haha
>>3923 Paljastui...


Forms
Delete
Report
Quick Reply