/it/ - Tietotekniikka

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(5.44 MB 2400x1600 ClipboardImage.png)

(765.98 KB 716x498 ClipboardImage.png)

Anonyymi 01.03.2020 (Su) 08:23:44 No. 3825
Mitä ajatuksia herättää tämä Lenovon tänä vuonna ilmestyvä taitettävä läppäri/tabletti-mikälie?

Jotkut huutelevat, että turhia hienouksia, mutta itestä ainaskin ideana melko kiehtova. Voi käyttää enempi läppärimalliin puolinäyttöisenä bluetooth-näppäimistö toisen puolen päällä tai sitten enempi pöytäkoneen tapaan laittamalla näytön seisomaan itsekseen ja näppäimistö pöydällä. Tietty myös voi käyttää ihan vaan tablettina ja varmaan johonkin piirtohommiin, kun kynäkin näyttäisi olevan tuossa jälkimmäisessä kuvassa mukana.

Hinta vain kovin suolainen tähän hätään, mutta eiköhän se myöhemmissä vastaavissa malleissa tule lopulta alemmas. Itse muutenkin tahtoisin ensialkuun suuremman näytön ja luultavasti enemmän tehoja. 17-tuumanenkaan näyttö ei taitettuna tuntuisi liian pahalta kantaa mukana, mutta 15,6:kin kelpaisi. Tarvitsee myös nännin bluetooth-näppäimistöön, jotta tuon käytöstä tulisi yhtään mitään ja tatspädi helvettiin. Tällainen näppäimistöhän on jo olemassa, mutten jaksanut katsoa onko se samankokoinen tuon kanssa.

Tämä kaikki olettaen, ettei konseptista paljastu mitään erityisen merkittäviä heikkouksia, jotka kaataisi joko taitettavien näyttöjen idean.
Tai no en tiedä tuleeko hinta miten alemmas, mutta ainakin sitten käytettynä saa lopulta halvemmalla. En minä kiireessä ole.
Tuon läppärin näyttöpaneelin kestävyys ja akku ovat yksiä kysymysmerkkejä.
>>3827
Toki, mutta Lenovon tuntien ainakin pyrkivät panostamaan siihen kestävyyteen. Jotain 12 tuntia tarjosivat akun kestoa. En sitten tiedä pitäisikö se niinkun ajatella tabletin standby-tilassa vai ajatella läppärinä, että koko ajan ruutu päällä.
Kaikki taitettavat näytöt vaikuttavat vielä kalliilta leluilta jotka menevät ennen pitkää rikki.
Ehkä sitten kun hintataso tulee reippaasti alas ja kestävyydestä on näyttöä niin sitten ehkä juuri taitettava läppäri alkaa houkuttelemaan jos sillä saa kaksi kertaa ennemmän näyttöä mahtumaan reppuun.


Forms
Delete
Report
Quick Reply