/it/ - Tietotekniikka

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(36.98 KB 805x502 GFE.png)

(63.54 KB 1200x828 0a532a7e5d1f.jpg)

(44.30 KB 500x179 3vSOuER.png)

GeforceExperience Anonyymi 06.06.2018 (Ke) 12:08:03 No. 3731
Juutalaisten juonia vaiko kätevä työkalu päivittää ajurit ja eri sovellusten asetukset?
Lopetin kyseisen ohjelman käyttämisen kun ohjelman käyttämiseksi alettiin vaatia käyttäjätunnuksia. Kuka ihmeessä haluaisi kaiken kuvadatan rendaavan näyttiksen linkittyvän suoraan henkilöön? No dataa keräävät yritykset tietenkin mutta entä käyttäjät?

"When you use our Services, we may collect 'Personal information,' which is any information that can be used to identify a particular individual which can include traditional identifiers such as name, address, e-mail address, telephone number and non-traditional identifiers such as unique device identifiers and Internet Protocol (IP) addresses. […] We may from time to time share your Personal Information with our business partners, resellers, affiliates, service providers, consulting partners and others in order to provide our Services to you."
-https://www.gamersnexus.net/industry/2672-geforce-experience-data-transfer-analysis

Nvidia on luvannut ettei se käytä keräämiään tietoja muuta kun ainoastaan "parantaakseen palveluitaan", eikä se omien sanojensa mukaan luovuta yksilötietoja kolmansille osapuolille. Kysymys siis kuuluukin: Voiko suurten yritysten rehellisyyteen luottaa? Yritysten tärkein tehtävä on kuitenkin tuottaa osakkeenomistajilleen voittoa. Ja kun on nähty miten esimerkiksi facebookin kaltaiset suuret yritykset ovat käyttäneet keräämäänsä dataa härskisti hyväkseen niin markkinoinnissa kuin myös vaikuttamalla useiden eri valtioiden vaaleihin niin pitäisikö aiheella oikeasti uhrata ajatuksia vai ainoastaan mennä käyttökokemus edellä?

Ohjelman poistamisen jälkeen ei ole tullut juurikaan päiviteltyä näytönohjaimen ajureita mutta väliäkös tuolla kun pelit kuitenkin pyörivät. Silti aika-ajoin tietokone yrittää ehdottaa minulle GFE:n asentamista kuten äsken poppaamalla kuvassa olevan ikkunan näkyviin.

Miten muut ovat toimineet kyseisen spywaren kanssa?
(241.89 KB 907x664 akari_whatever.jpg)

>Miten muut ovat toimineet kyseisen spywaren kanssa?
Kirjaudun sisään Gmaililla ja nautin ajurituesta vielä kun voin.
Jaa'a, enpä käytä tuollasia paskakkeita. Pelikoneesta kyllä löytyy nvidian näyttis ja siinä on joku Windowsin automaattisesti asentama WHQL-ajuri. Nää gaymer-näyttisajuripaketit on kyl Windows-ajurimaailman suurinta syöpää, menee jopa tulostinajurien bloatin ohi.

Kuinka vaikeaa olisikaan tarjota pelkkä ajuritiedosto ladattavaksi ilman valtavaa määrää turhaa crapwarea päälle. Se, että nykyään tuohon crapwareen on yhdistetty spyware ei oikeastaan edes kiinnosta suuntaan tai toiseen. Paskaa se on ollut aina.
>Miten muut ovat toimineet kyseisen spywaren kanssa?
Poistin windowssin ja asensin järjellisen käyttöjärjestelmän
Tää pitää asentaa vain jos käyttää ShadowPlaytä. Lisäksi kannattaa laittaa vanha 2 versio. Sen kanssa joutuu säätämään sillä 3 versio yrittää tulla väkisin koneelle - kertoo hieman näiden metkuista.
>>3731
en enää osta mitään mitä Nvidia tai Intel tekee.


Forms
Delete
Report
Quick Reply