/it/ - Tietotekniikka

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

FIREFOX Anonyymi 19.11.2017 (Su) 20:21:36 No. 3706
Osaisiko joku anonyymi hieman neuvoa?
Kuten tiedämme tuo uusi firefox päivitys tuli ja sehän rikkoi suurimman osan lisäosista. Olen modifioinut selaimeni äärimmilleen ja olen melko riippuvainen lisäreistäni. Noh kuulin internetin isoilta pojilta että jos asennan devausfox FF ESR 52.5.0 niin vanhat plugarit ja lisärit pitäisi toimia ainakin ensikesälle asti. Noh downgradesin selaimeni 55+ foxista tuohon devausfoxiin ja nyt lisärit kyllä toimii mutta harmikiseni huomasin että nyt selain kaatuu aina kun yritän pyörittää esimerkiksi .webm tiedostoja.
Mistähän moinen voisi johtua ja miten pääsisin ongelmasta eroon?
Vittu et paskattaa toi uus päivitys joo. Välilehtienkin väri on lila? Mitä helvettiä. Noscriptikin lakkasi toimimasta.

Nyt kun olemme selainten äärellä niin osaisiko joku vahvistaa tämmöisen essonbaarijutun: Yliopistolla kursseja varaillessa se järjestelmä kaatuu aina kun periodi vaihtuu sillä kursseille ilmoittautuminen on nopeuspeliä. Eräs puolituttu tietojenkäsittelytieteitä opiskeleva kertoi että opera+muutama lisäosaa on kuulemma normi selainta parempi tuossa kurssi-ilmoittautumisessa. Ja sitten mikähän siinäkin on että se systeemi kaatuu kun muutama sataa varailee kursseja samaan aikaan. Eikö herran vuonna 2017 saada yliopistolle riittävän toimivaa järjestelmää leikiten?

P.s hieno kuva
>>3707
>Eikö herran vuonna 2017 saada yliopistolle riittävän toimivaa järjestelmää leikiten?

ei todellakaan, eihän niitä saada mihinkään valtion laitoksiinkaan. välillä kyllä ihmettelen mikä siinä on niin vitun vaikeaa vaikka tiedän että yhteensopivuus kaikenlaisten paskaromukoneiden kanssa blaablaa jne. tuntuu silti ihan käsittämättömältä.
>>3708
Uskallan väittää että jopa nyymichan on kovemmalla raudalla/paremmilla conffeilla hostattu mitä tuo yliopiston nettiopsu paskajärjestelmä. Sen verran admineitakin täältä tiedän.
>>3709
>Sen verran admineitakin täältä tiedän.

Jaahas, rr!
Versioissa alaspäin menemistä ei virallisesti tueta. Vika on jossain profiilin muutoksessa joka tapahtui päivittäessä uudempaan. Ota talteen muokkaukset ja tee uusi profiili tai nollaa nykyinen.


Forms
Delete
Report
Quick Reply