/it/ - Tietotekniikka

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(959.48 KB 1580x1545 1383424085513.jpg)

Anonyymi 02.11.2013 (La) 22:28:06 No. 3352
Käytän kuulokkeita komerossani joskus myöhään illalla ettei naapurit ulise. Langattomatkin löytyy (kuva liittyy, tosin mallinumero vissiin eri) mutta niissä vituttaa tuo automaattinen virrankatkaisu mikäli volyymi on liian pienellä tai kokonaan pois päältä. En jaksa aina säätää tietokoneen volyymiä isommalle kun laitan kuulokkeet päähän.

Eli osaako nyymit suositella jotain langattomia kuulokkeita (mieluiten patterikäyttöisiä) jotka pysyvät päällä. Virransäästö on homoille.
Lähdetään siitä liikkeelle että lisätään kuulokkeisiin lanka.
Mitä vikaa on langallisissa?
Ajattelinkin että jotain unohtui. On minulla paritkin langalliset (juuri nytkin päässä perus kossin pleb porta prot) mutta niiden kanssa ei voi käydä kusella/keittiössä ym.

Inb4 homojonne ei osaa laskea kuulokkeita pois päästä siksi aikaa jne.
>>3358
>homojonne ei osaa laskea kuulokkeita pois päästä siksi aikaa
nyt oli kyl pakko. ei jumalauta jätkä oikeesti. ei voi olla niin iso vaiva tehdä sitä. itsekin teen eikä tunnu missään.
>>3359
Minusta kyllä aivan helvetin hienoa että voi kuulokkeet päässä kävellä ympäri taloa.
Minä en ole viimeiseen 5 vuoteen käyttäny muita kuin langattomia enkä tule käyttämään tulevaisuudessakaan.

Muutama vuosi sitten minulla oli vielä setti jossa kantavuus riitti korttelin toiselle puolella. Vitun hieno tunne käydä aamulla postilaatikolla kuulokkeet päässä.
Itekin hiippailen ympäri asuntoa välillä öisin langattomien kanssa. Analogiset langattomat, ei lagia peleissä tai mitään parituksen vaikeuksia ja hitautta eri laitteisiin. Noiden lähetin sammuu myös jos ei n. 5 minuuttiin tule kuin hiljaisuutta, mutta se käynnistyy kyllä heti uudestaan jos ääni jatkuu, niin ei ole ollut ongelmia. Sulla ilmeisesti jää sammuksiin? Tuli mieleen kokeiltava idea, että laitat jonkun ohjelman taustalle soittamaan loputtomasti äänitiedostoa jossa on vaikka muutaman minuutin jälkeen pieni piippaus, joka riittää pitämään lähettimen aina päällä. Jos piippaus häiritsee korvia niin voisi kokeilla hyvin matalaa tai hyvin korkeaa taajuutta, esim. 20Hz tai 18kHz, jota tuskin kuulisi.
>>3361
Käyttäisit vaan kuulosuojaimia, jos haluut kävellä ympäri taloa kuulokkeet päässä kuin joku idiootti.
>>3692
Ei, kun sillä koneesta tuleva äänentaso on usein jatkuvasti alle sen tunnistimen vaatiman äänentason. Itsellä käy sama juttu kajareiden kanssa, joissa on samanlainen vempain, mutta se ei edes ota sitä äänentasoa siitä, mikä tulee suoraa koneesta, vaan vasta sen oman voluumisäätimen jälkeen, mikä on melko vammaista. Illalla jos hiljaisella kuuntelen musiikkia, niin saattaa pätkäistä, vaikka ääni on jatkuvaa, kun ei ole tarpeeksi lujalla. Sitten menee taas päälle, kun rullaa voluumisäätimestä hetkellisesti lujemmalle.
>>3692
Aloitusviestistähän on jo jonkun verran aikaa, olen muuttanut tässä välissä jo uuteen kämppäänkin eikä tarvetta kuulokkeille enää ole. Mutta ongelma oli tosiaan sama kuin postaajalla >>3694 kun masentuneena ei aina jaksanut säätää volyymiä isommalle kun vaihtoi kuulokkeisiin enkä tykkää muutenkaan kuunnella helvetin kovalla(tm).
Siis kenen vitun neropatin idea oli tehdä kaiuttimet, jotka sammuvat, jos volyymi ei ole tarpeeksi suuri? Sen ymmärrän kyllä, että virran säästämiseksi sammuu, jos ei ole ääntä ollenkaan, mutta mikä vitun järki on pakottaa asiakkaitaan kuuntelemaan kovemmalla äänenvoimakkuudella?
>>3696
Virransäästäminen ja maailmanparantaminen on muodissa nykyään. Ihmiset saavat itselleen paremman mielen kun ostavat kaijuttimet jotka säästää virtaa sen sijaan että ostaisivat ilman sellaista ominaisuutta olevat. "olen tehnyt jotain ilmanmuutoksen eteen jee" jne
>>3697
Minulla on sellaiset kaiuttimet ja ne lähinnä vituttavat minua.
>>3697
Mitä vitun virran säästämistä se muka on, että pitää kuunnella kovemmalla kuin haluaisi?
Löysin kuin löysinkin vanhan lankani, haha. Vieläkin joskus tekee mieli käyttää langattomia kuulokkeita iltaisin. Minulla on nyt jotkut halvemman pään jbl:n langattomat bluetooth-kuulokkeet mitkä on muuten ihan ok, mutta sen verran pienet korvakupit että alkavat painaa korvia kivuliaasti parin tunnin jälkeen. Eli jotkut langattomat mukavat jättikorvakuppikuulokkeet alle satasella, onko näin 10 vuoden jälkeen uusia suosituksia? Hyvät nappikuulokkeet on jo, mutta niissä on oma vaivansa ja oma käyttötarkoituksensa.
>>3926 eijole, muttenpa ole katellutkaan kun korvat eivät mahdu yksiinkään kuppeihin mukavasti


Forms
Delete
Report
Quick Reply