/he/ - Herrasmiesklubi

Herrasmiesten ehdoilla

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(72.09 KB 857x932 pondering.jpg)

Anonyymi 25.08.2017 (Pe) 12:19:55 No. 70009
Jos ostaa sätkätupakkaa kaupasta niin kuinka sitä tilataan/pyydetään kassaneidiltä ilman että sanoo mitään noloa?

Oon aina polttanut valmiita tupakkeja joten en tiedä. Rizlat ja filtterit on ainakin mun lähikaupassa sentään ihan hyllyssä josta saa ite ottaa.

Mitä tupakkamerkkiä suosittelette aloittelevalle sätkän käärijälle?
Olen myös paskaa joten kysyn samassa langassa: elisan verkkokaupassa näyttäis olevan tarjouksessa yksi puhelin jota olen jonkun aikaa jo katsellut. Voikohan noista tilata sellaisetkin paskaläjät jotka eivät ole paska-elisan asiakkaita? 70e alennus olisi kuitenkin ihan jees tuollaisesta alle 200e peruspuhelimesta.
Toppa Tuotteenimen väriä.

Suosittelen lisäaineettomia. Suomesta tosin ei taida saada muuta kuin Manitouta ja sitäkään ei ihan kaikkialta. Keskolta kuulemma ainakin löytyy ja jos omassa kaupassa ei sitä ole tuotevalikoimassa niin voi pyytää kauppiaalta, jos se ottaisi sen valikoimaan. Paperit kannattaa myös vaihtaa ohuempiin kuin ne perus Rizlan punaiset mitä yleisesti myydään. En tiedä niistä yhtään millainen on tarjonta Suomessa. Ite oon tilannut Briteistä, kun on paljon halvempaakin.
http://www.rollingpapersexpress.com/
>>70011
Tosin jos vasta opettelee käärimään niin kannattaa ehkä opetella ensin niillä paksummilla papereilla, kun ne on vähän jämäkämpiä niin se saattaa olla helpompaa.
No niin. Ostin bonuksen punasta sillä poltan sitä myös muutenkin valmiina tupakkeina. Käärin ensimmäisen sätkän sitten teinivuosien - siitä tuli aika väljä mutta kyllä sitä pystyi polttelemaan. Vielä pitää harjoitella lisää tätä sätkän kääntämistä. t. AP
>>70011
Ohhoh! Rizlan sinisiä myydään näköjään 100 pakkauksen laatikkoa alle 20€ tuolla. Tuntuu et ois jonkun aarteen löytäny. En kyl osta enää koskaan Suomesta papruja ainakaan tän jälkeen. Mites röökit? Saakohan niitä halvemmalla jostain? Yleensä ostan kuun alussa 10 maxitoppaa bonuksen kultasta ja hinnaks tulee 89€.
>>70014
Tupakkaa ei halvemmalla saa eikä sitä kai enää saa tilatakaan mistään. Ulkomailta voi tietysti paikanpäältä ostaa ja tuoda omaan käyttöön jonkun pienen määrän verottomana, mutta se tuskin tulee halvemmaksi kun tulee matkakulut siihen sitte.
sanot et sille et 420 blase it bro nakkaa jopo xd sit kaadat sulan voin munan päälle samalla apple myymälästä poistuen takaisin kotiin asentamaan ask toolbarin


Forms
Delete
Report
Quick Reply