[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/he/ - Herrasmiesklubi

Herrasmiesten ehdoilla
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana
(Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1503663595584.jpg (72,09 KB, 857x932, pondering.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.70009

Jos ostaa sätkätupakkaa kaupasta niin kuinka sitä tilataan/pyydetään kassaneidiltä ilman että sanoo mitään noloa?

Oon aina polttanut valmiita tupakkeja joten en tiedä. Rizlat ja filtterit on ainakin mun lähikaupassa sentään ihan hyllyssä josta saa ite ottaa.

Mitä tupakkamerkkiä suosittelette aloittelevalle sätkän käärijälle?

 No.70010

Olen myös paskaa joten kysyn samassa langassa: elisan verkkokaupassa näyttäis olevan tarjouksessa yksi puhelin jota olen jonkun aikaa jo katsellut. Voikohan noista tilata sellaisetkin paskaläjät jotka eivät ole paska-elisan asiakkaita? 70e alennus olisi kuitenkin ihan jees tuollaisesta alle 200e peruspuhelimesta.

 No.70011

Toppa Tuotteenimen väriä.

Suosittelen lisäaineettomia. Suomesta tosin ei taida saada muuta kuin Manitouta ja sitäkään ei ihan kaikkialta. Keskolta kuulemma ainakin löytyy ja jos omassa kaupassa ei sitä ole tuotevalikoimassa niin voi pyytää kauppiaalta, jos se ottaisi sen valikoimaan. Paperit kannattaa myös vaihtaa ohuempiin kuin ne perus Rizlan punaiset mitä yleisesti myydään. En tiedä niistä yhtään millainen on tarjonta Suomessa. Ite oon tilannut Briteistä, kun on paljon halvempaakin.
http://www.rollingpapersexpress.com/

 No.70012

>>70011
Tosin jos vasta opettelee käärimään niin kannattaa ehkä opetella ensin niillä paksummilla papereilla, kun ne on vähän jämäkämpiä niin se saattaa olla helpompaa.

 No.70013

No niin. Ostin bonuksen punasta sillä poltan sitä myös muutenkin valmiina tupakkeina. Käärin ensimmäisen sätkän sitten teinivuosien - siitä tuli aika väljä mutta kyllä sitä pystyi polttelemaan. Vielä pitää harjoitella lisää tätä sätkän kääntämistä. t. AP

 No.70014

>>70011
Ohhoh! Rizlan sinisiä myydään näköjään 100 pakkauksen laatikkoa alle 20€ tuolla. Tuntuu et ois jonkun aarteen löytäny. En kyl osta enää koskaan Suomesta papruja ainakaan tän jälkeen. Mites röökit? Saakohan niitä halvemmalla jostain? Yleensä ostan kuun alussa 10 maxitoppaa bonuksen kultasta ja hinnaks tulee 89€.

 No.70015

>>70014
Tupakkaa ei halvemmalla saa eikä sitä kai enää saa tilatakaan mistään. Ulkomailta voi tietysti paikanpäältä ostaa ja tuoda omaan käyttöön jonkun pienen määrän verottomana, mutta se tuskin tulee halvemmaksi kun tulee matkakulut siihen sitte.

 No.70017

sanot et sille et 420 blase it bro nakkaa jopo xd sit kaadat sulan voin munan päälle samalla apple myymälästä poistuen takaisin kotiin asentamaan ask toolbarinPoista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]