/h/ - Huumeet

sekä lailliset päihteet

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(24.45 KB 262x382 1559.jpg)

Anonyymi 23.09.2022 (Pe) 12:09:53 No. 94860
Onko voxralla mitään huumepotentiaalia? Mietin vaan hypoteettisesti, kun ostin suuren määrän reseptillä, muttei sovikaan minulle.
ei
>>94902 Niin vähän mietinkin. Tosin vaikka olisikin, niin en minä kuitenkaan sitä jaksaisi tai uskaltaisi alkaa kellekään myymään.
(1.44 MB 1024x1024 1029481095831.png)

Asiasta kolmanteen mua ihmetyttää miten mieleen vaikuttavia lääkkeitä voidaan määrätä ja myydä näin hatarilla tietopohjilla; Tarkkaa mekanismia, miten bupropioni lievittää masennusta, ei tunneta. Oletetaan, että vaikutus perustuu siihen, että se lisää noradrenaliinin ja dopamiinin määrää ja vaikutuksia aivoissa. Lobotomia ja sähköshokkihoidot aivoihin, nämäkin on vieläkin arkipäivää vaikka ensiksi mainittu tehdäänkin nykyään kemiallisesti "sivistyneesti", mutta näidenkään "hoitomuotojen" vaikutusmekanismeja eikä syitä tunneta. Mielen ehjäys on vieläkin lasten kengissä ja syytän tästä Nixonia ja sotaa huumeita vastaan. Tiedetään miten psilosybiini, lsd, kannabis, ekstaasi eli mdma pystyy korjaan monia mielen erheitä mutta näitä ei voida määrätä koska pahoja HUUUUmeita, vaikka samalla määrätään näitä mieltä tasaavia itsarilääkkeitä jotka latistaa masentuneen elämästä viimeisetkin ilot. Tuntuu ettei mielen tutkimisessa olla päästy Freudin ja Jungin ajoilta puusta pidemmälle.
(303.18 KB 1131x1125 lsd113a.jpg)

>>94905 >Tuntuu ettei mielen tutkimisessa olla päästy Freudin ja Jungin ajoilta puusta pidemmälle. Tässä aikojen saatossa on tullut muutama filosofi ja psykonautti vastaan, joo. Kirjoittaneet useimmiten vessanseinille PASKApaperien sijaan.
(284.11 KB 482x549 FHcpC45XIAIgHEq.png)

>>94905 Mä taas en ymmärrä, kun mulle on monta vuotta tyrkytetty SSRI-lääkkeitä, mutta kun mittautin magensiumin/d-vitamiinin pitoisuudet itellä ja aloin syömään tabletteja joissa juurikin noita aineita ja masennus sun muut vuosia vaivanneet oireet katosivat. Eli lääkärit sokeana tyrkyttää SSRI-paskaa vaikka oikeasti oli kyseessä magnesium+d-vitamiini puutostilat. Eli itse piti saatana selvittää tämäkin asia, maksoin jopa niistä verikokeista ihan itse.
>>94905 Lääketiede pönkittää omaa asemaansa yhteiskunnassa ottamalla kontolleen yhä suuremman osan ihmisten hyvinvoinnista, kuten tässä tapauksessa henkisen hyvinvoinnin. Kun lääketiede määrittelee mitä masennus on ja siitä yleisestikin puhutaan vain sairautena, saa se potilaat ja lääkäritkin näkemään ilmiön vain tietystä, lääketieteen näkökulmasta. Tällöin siihen haetaan ja tarjotaan vain ja ainoastaan lääketieteellistä ratkaisua. Ihan sama miten tyhjää ja kurjaa elämää ihminen saattaa nyky-yhteiskunnassa joutua elämään.


Forms
Delete
Report
Quick Reply