/h/ - Huumeet

sekä lailliset päihteet

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(102.63 KB 500x750 leaves-sunshine.jpg)

Anonyymi 11.03.2019 (Ma) 23:13:39 No. 94532
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3876
>Hallussapito(Max. 5g)
>Hallussapito-ja kotikasvatus.(Max 3kpl kannabis kasveja)
Ketkä vitun idiootit näitä aloitteita väsää?
(410.44 KB 320x240 1545265355630.gif)

Edustajat
Camilla Mäkinen Siuntio
milla_92@hotmail.com
''''
Nico Vepsäläinen Siuntio
wepsalainen@hotmail.com
''''
Varaedustajat
Jaakko Matero Kirkkonummi
matero.jaakko@gmail.com
''''
(998.02 KB 430x281 wwtw.gif)

>Jos 18-19 vuotia pitää
>(Max 3kpl kannabis kasveja)
>erittäin vaarallasia
>laki uudisten
tässä on joko todisteet että kannabis tyhmentää ihmisiä tai sitten kyseinen aloite on tehty höpöheinän vaikutuksen alaisena
noh ainakin hyvät naurut sain
>>94535
Taidat siis olla sellanen kannabiksen käyttäjä.
>>94536
en ole käyttäjä mutta myönnän sen että olen kokeillut opiskeluaikoina
(1.23 MB 280x210 1330797524783.gif)

>>94535
Nauroin täysin samoille kohdille ja olen aika tukevis
Joo ei jatkoon tämä vaikka kannatankin laillistamista
"Jos 18-19 vuotia pitää hallussaan enemmän kuin 5g kannabis tuotteita seuraa siitä takavarikointi ja sakko rangaistus ja hallussapito oikeuden menettäminen väh 1kk ja maksimissaan 6kk. Sakon uhalla. "

mitä hittoa, kirjoitusvirheet sikseen mut miksi tollasta ihme persekikkailua täytyy tohon tunkea?
>>94540
Samalle huutistelin kanssa. Noi on yksityiskohtia vaan.
>>94541
>huutistelin
Ehkä tommonen menee normoille paremmin läpi, kiertäisikö poliisi sitten vaa'an kanssa tutkimassa ihmisten taskuja niin enpä tiedä.
>>94543
Itselle tuli mieleen se kuinka paljon menee hukkaan kun suoraan saa laittaa siemenestä kukkimaan ne 3 kasvia jotta saisi sen laillisen 5 grammaa hallussapitää. Yhdestä kasvista tulee ~10 grammaa jos normaalisti kasvattaa (näin olen viljamin kaiman serkulta kuullut) joten se yleinen sääntö tietyissä maissa, 30 grammmaa, olisi omasta mielestäni hyvä. Jos tuolla tarkoitetaan välitöntä hallussapitoa esim repussa tai taskussa eikä omassa asuintilassa niin silloin ymmärrän 5 gramman rajan. En kyllä tiedä miksi pitäisi rajoittaa kun viinaa, tupakkaa ja kaljaakin saa ostaa kaapit täyteen.

Jos aloitteita väsäävät ovat näin kädettömiä niin en edes uskalla ajatella miten pahasti itse päättäjät kusisivat laillistamisen/dekriminalisoinnin.
>>94544
Kyllä yhestä kasvista saa enemmän kuin 10 grammaa, ellei se sitten ole joku kääpiölajike tai sitten olet munannut jotain kasvatuksessa. Tai siis näin olen kuullut serkun kaverin kissan iguaanilta.
>>94545
Kun sanon normaalisti niin tarkoitan ihan asiaan tutustumattomienkin mahdollisia tuloksia jotka menisivät jokatapauksessa tuon hallussapidon maksimin yli. Kukkahan se itse päätuote onkin mutta lehdetkin menee päähän joten lasketaanko nekin mukaan tuohon? Nämä ovat muutamia niitä tärkeitä kysymyksiä jotka pitää ottaa esille ennenkuin mitään aletaan uusin lakikirjoihin ja ohjeistuksiin painamaan.
>>94546
tällä hetkellä jos jäät kiinni kasvin kanssa niin se on automaattisesti 25g, enemmän jos se on kasvanut isoksi ja ne jaksaa sen punnita
(355.99 KB 800x580 CANNABINOID-HUMAN-EFFECTS1.jpg)

>>94547
Laki ei erota omaan käyttöön kasvattajaa ammattimaiseen myymistarkoitukseen kasvattajasta. Gramma ja kasvimäärä vaikuttaa siihen tuleeko huumausainerikoksesta törkeä vai ei, jotkut omaan käyttöön valmistavat tykkäävät tuottaa vähän varastoon kun kasvatusaika on sen verran pitkä. Sallisi kyllä valvojien katsoa läpi sormien niitä joilla se yksi rikkaruoho kasvaa vain takavarikoiden erityistapauksissa mutta ne perslävet jotka aiheuttavat muutenkin vapaa-ajallaan ongelmia voisivat käydä siellä jäähyllä jos lakipykälättömästä dekriminalisoinnista puhutaan.
Myötikset tuli kun luin ton aloitteen. Ei aja asiaa yhtään eteenpäin tollanen jonnejen ja jonnettarien ripulointi. Allekirjoitin säälistä.
>>94549
Ite aattelin että tuo aihe on vaan hyvä pakottaa käsittelyyn niin usein kuin mahdollista. Mitä enemmän siitä puhutaan sen useampi hyväksyy sen.
tekisi mieli allekirjoittaa muttei tuommosta lukihäriöisen huoletta sutastua paskaa nyt kehtaa kannattaa
jos teet sen niin tee se kunnolla
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4360
Laillistaakohan Kanna Mari? Pääsis päästelemään rakkautta ilmaan <3
>>94686
Aika häiriintynyt tapa sulla puhua suolistokaasuista homo
(1.01 MB 2048x2048 a fucking plant.jpg)

(134.50 KB 615x960 eases.jpg)

>>94686
Tänään lähti sähköpostin mukaan eduskuntaan käsiteltäväksi.
>>94697

Aika tyhmä tuo 1604947580020-0.jpg, kyllähän nyt ei-päihdyttäviä hampunsiemeniä saa ihan ruokakaupastakin ostettua… Ja hamppuköysikään ei ole tietääkseni laitonta… Ja näin…
>>94698
Hamppua ei nyt varmaankaan kasvatettaisi samaa määrää kuin kannabista. Huikea käteiskasvi ja varmasti menis muukin materiaali kuin kukka hyötykäyttöön hävikin mitätöimiseksi.
>>94698
Ei päihdyttäviä hampunsiemeniä ole olemassakaan niin ei ole mahdollista saada muuta kuin ei-päihdyttäviä hampun siemeniä.
>>94700
Voiko niillä ei-päihdyttää itsensä?
>>94701
Voi. Melkein millä vaan voi ei-päihdyttää itsensä.
>>94702
Miten sä ei-päihdytät itses päihteellä?
>>94703
Esim. näin:
1. hanki kannabista
2. hiero sitä päälakeesi
3. olet ei-päihtynyt
>>94704
Mut ei-päihtyminen on vähän eri asia kuin ei-päihtyneenä oleminen. En toisaalta ole ihan varma onko ei-päihtyminen mitä tahansa muuta aktiviteettia kuin päihtymistä vai onko se päihtymisen poistamista.
>>94705
Ei-päihtyminen ei ole päihtymisen poistamista vaan nimenomaan sellaista tekemistä mikä ei päihdytä.
>>94706
Se on aika jännä sitten, että päihtyneenä voit toteuttaa ei-päihtymistä, muttet silti voi olla ei-päihtynyt.
>>94707
Mitäs jännää siinä on? Noinhan se menee kaikessa. Esim. kusihätäisenä voit toteuttaa ei-kusemista, mutta se ei tee susta ei-kusihätäistä.
(127.49 KB 458x610 ganjamas.jpg)

https://yle.fi/uutiset/3-11669356
Tätä artikkelia lueskellessani tuli mieleen tuo hallussapitorajoitus kuten jo aloituspostauksessa siitä marmatin. Tupakkaa ja viinaa saa kantaa kainalot ja nilkat täynnä ja varastoida saunan kattoonkin asti mutta miksi ganjalle pitäisi määräillä tälläisiä rajoituksia? Kotialkoholienkaan valmistuksella ei tälläisiä rajoituksia ole. Koskeeko tuo rajoitus henkilön hallussapitämää määrää julkisilla paikoilla ja/tai varastointia yksityisissä tiloissa? Jos laki luulee että tulevan määrän ylittävää laitonta myyntiä pystytään tällä rajoituksella estämään niin on melko naiivia luulla etteikö rikollisilla olisi tarpeeksi possea kantamaan tuota laillista määrää siirtelytarkoituksissa, puhumattakaan jos myynti laillistetaan niin vain 30grammaa kuljetusautoa kohden haha. Suurta resurssien hukkausta jos vain 15% kasvin potentiaalista hyödynnetään näiden lyhytnäköisien, lähes turhien, rajauksien perusteella.
>>94708
Ei se noin toimi. Pissihätä ja pissiminen eivät jaa samanlaista suhdetta kuin päihtyneisyys ja päihtyminen.
>>94712
Kusen pitkään pidätys luo ahdistuneisuutta ja sen virtsaaminen tuottaa suurta helpotusta, jonkinasteinen pseudopäihtyneisyys on kyseessä mutta voitaisiinko pysyä alkuperäisessä aiheessa ja jättää tällainen aiheesta luisuminen arvaamattomaan?
>>94713
Se ei taida olla enää mahdollista. Itselle ei ole vielä selvinnyt miksi kustessa joskus lorottaa ihan hiljaksiin ja joskus tulee aika paineella.
>>94714
Eturauhasongelma. Vanhojen miesten vaiva.
>>94715
No ei nyt niin hiljaksiin vaan sillei normaalia nopeutta. Pointti oli siinä, että joskus se myös tulee epätavanomaisella paineella.
(2.17 MB 540x210 303-coop-hellooo.gif)

https://www.iisalmensanomat.fi/paikalliset/3213599
>Hannu Hyvönen perusti siemenpankkiyhtiönsä viime vuonna. Tarkoitus on, että Hyvönen laittaa hampunsiemenet yleiseen myyntiin jo ensi keväänä. Se on toistaiseksi yrityksen ainoa tulonlähde. – Hovioikeuden päätöksen myötä tuli kiveen hakatuksi, että ei-päihdyttäviä lajikkeita voi ostaa kotipuutarhaansa turvallisin mielin.
>>94532

toi vaikuttais aika normaalilta dekriminalisaation määrältä mitä saa pitää hallussa

se hallussapidon määrä lasketaan grammoissa, yleisesti, ympäri maailman

https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis
>>94720
Keharisammakot takas foorumille.
(64.02 KB 1280x720 maxresdefault.jpg)

Kannabiksen laillistamisen vastustus

>Alkoholia voidaan myös nauttia ilman päihtymistarkoitusta, toisin kuin kannabista.

Ei sitä koko vitun dänkki blunttia tarvi yhdellä henkäyksellä vetää. On olemassa tehoceettömiä lajikkeitakin ja tehoceellisetkin voidaan laimentaa curettamalla oikeaoppisesti tai antaa niiden olla kosketuksissa huoneilman kanssa pidempäänkin.

>Vastustajien mielestä laillistaminen lisäisi todennäköisesti kannabiksen ja alkoholin sekakäyttöä.

Ja? Tainnut jäädä pahat mielikuvat sanasta sekakäyttö kun idarit vedelleet nappeja ja viinaa. Alkoholi on paljon raskaampi keholle ja sitä kun sekoittaa ganjan kanssa niin ei tarvitse molempia kiskoa samoja määriä yksistään päästäkseen tähdättyihin oloihin. Alkoholin ja kannabiksen sekakäyttö EI OLE VAARALLISTA (ympäristöllisiä päihdeaineista riippuvaisia tekijöitä ei lasketa).

>Ihmisten syrjäytymisen riski kasvaisi.

Katso kaksikieliseni: v
>Kannabiksen laillistaminen olisi viesti käytön hyväksymisestä.
Hyväksyminen tai edes sietäminen ei ole päihdyttävään tilaan hakeutumisen kannustamista.

>Hänen mukaansa lasten ja nuorten suojeleminen yleisesti saatavilla olevalta ja kotimaassa tuotetulta kannabikselta olisi käytännössä mahdotonta.

Ainahan sitä jostain saa niinkuin minäkin sain silloin 14-kesäisenä sikspäkin lapin kultaa ja 15-talvisena hasaa ja kukkaa. Oli muuten tujuvat menot. Luinkos muuten jossain vaiheessa että teinikännit olis laskeneet? Mut joo kaikille tollasille alaikäisille välittäjille kovemmat rangaistukset.

>Vastustajien mukaan kannabis ei ole sille myönteisten tahojen mainostama ”mieto huume”. Kun 1980-luvulla kasvin THC-pitoisuus oli 1–5 prosenttia, nykyiset pitoisuudet ovat 15–20 prosenttia.

Onnea vaan yritykselle selvittää kadun gemmin nimettömän lajikkeen kukan tehoceetasoja. Ei sitä dänkkiä blunttia tarvitse taaskaan vetää yhdellä henkäyksellä vaan koittaa vaikka piipusta polttaa pieni annos testimielessä. Kannabis nimenomaan on mieto huume kun sitä verrataan mieleen vaikuttamisessa esim. LSD:hen tai riippuvuuteen esim. heroiinin/kokaiiniin.

>Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n kanta on, että kannabiksen käyttöä ei pidä laillistaa. Samoin kuin tupakoinnista suomalaisessa yhteiskunnassa pyritään eroon, on kannabiksen käytön yleistyminen pyrittävä estämään.

>Viranomaisten toiminnan painopisteen ehdotetaan keskittyvän päihdekasvatukseen ja käytön lopettamisen tukemiseen, eikä rankaisemiseen.
>Irti Huumeista ry suhtautuu kriittisesti kannabiksen laillistamiseen
>mutta ei pidä huumausaineiden käytöstä rankaisemista järkevänä.
Tattadadaa!
>>94722
*riippumattomia tekijöitä ei lasketa) (toim. huom!)
>>94722
Ei ole vaarallisempaa kuin pelkän alkoholin käyttö, tarkoittanet
(953.32 KB 450x338 reefer.gif)

>>94725
Luin tuossa hieman kokemuksia ja tuli mieleen että auttaisko cbd-eritteet kannabiskuumotuksia ja vainoharhaisuutta vastaan? Kun on tullut vastaan lajikkeita nimien kera niin eipä niissä tuota cbd:tä näytä paljoa olevan, luulis tasapainottavan olon kun laittas sopivan määrän myllyyn ennen paukkujen ottamista.
>>94726
Vois niihin vahvempiin lajikkeisiin kans suhtautua pienellä pelonsekaisella kunnioituksella ja polttaa vähän vähemmän. Jos tuntuu ettei toimi niin kannattaa vetää pieni lenkki nii lähtee veren mukana virtaamaan sit sinne päähän asti. Budiveikoilla yleensä unohtuu kokonaan toi ja siks ne on sekasin vielä kuukausienkin päästä lopettamisesta kun ei se lähe niiden kehosta kokonaan pois vain istumalla. Sit psykoosin partaalla mietitään missä vika…
>>94727
Lähtee sillä millä se on tullutkin mentaliteetti on paras, varsinkin jos on oikeassa.
>>94726 Jos CBD-eritteet kiinnostaa, voin kusta päällesi alkaen 20 €/10 sek
>>94819 Kuullostaa puuhalta josta (äitis) maksaa. Harmi että sulle meni tekemään niin jo kohdussa.


Forms
Delete
Report
Quick Reply