/h/ - Huumeet

sekä lailliset päihteet

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Anonyymi 20.08.2016 (La) 23:45:32 No. 94295
Huasca-lanka!

Sitä on ollut nyt koko kesän todellä hyvin saatavilla.

Kohtuullinen hinta, vahvat visuaalit ja laskuissa tuleva "olen tehnyt sopimuksen maailman kanssa" -fiilis ovat oikein hyviä. Mikrodosella pystyy tutkimaan jotain asiaa tuntikaupalla väsymättä.

Purgetukset eivät itselläni ole kovin voimakkaat, paikallinen shamaanini taas yrjöää melkein joka kerta.
Mitä toi niinkus on tarkalleen?
>>94297
Dmt mehu muodossa.
>>94298
Okei, en tiedä huumeista oikeastaan paljoakaan, mutta tästä Huascasta olen nähnyt madventuresissa. Kasvaako tota suomessa vai tuodaan ulkomailta ja sitten uutetaan mehuksi ja alkaa tapahtua?
>>94299
Jos en ole väärin ymmärtänyt niin sitä kasvaa monissa kasveissa mutta joissakin sitä on enemmän. Tuota mehua ei voi täällä pohjolassa tehdä ilman keittoaineksien maahantuontia mutta itse dmt:tä voi tietyistä kasveista eristää kristallimuotoon poltettavaksi.
Mietin, että saako tätäkin nykyään Hollannista, kun on niin hyvin liikkeellä.

>>94300
Mutta Suomessa kasvaa vain ruokohelppi, jota saa käsitellä tyyliin saavillisen, että saa yhden tripin.

Kotikemia-seteillä aika mahdoton ja työläs prosessi.

Olen käsittänyt, että tämä "auahuasca" mitä täällä pyörii, niin ykkösneste on ihan harmalaa, mitä saa Suomestakin "kasvivärjäykseen" ja kakkosneste mimosa Hostilista, koska se pärjää Euroopassakin.
(74.41 KB 640x479 aku$ hyllymbvyör.jpg)

No huh-huh, kun Potki 0.7. Ei olisi pitänyt lähteä baariin, mutta kuvittelin, että olisi ollut hallittavissa; ei ollut.

← ilmeeni baarissa, kun trippi alkoi tulla päälle
OK, otettiin 1.5 kamun kanssa.

Itse pääsin just hienoille musiikki-ajeluille ja huone oli täynnä kaikkea jännää geometristä, mutta kamu yrjösi kunnon täyslaidalliset kahteenkin otteeseen ja puhuili myöhemmin, että välkkyviä valoja joka puolella.

Jätkällä on diabetes, ja nyt vasta tajusin googlata "ayahusca diabetes" ja tulikin mielenkiintoista matskua. Ilmeisesti tällä aineella on suht voimakas verensokeria alentava vaikutus.

Tämä on oleellista, koska molemmilla kerroilla mies meni jossain vaiheessa kärttyisäksi ja rupesi tivaamaan sokeria ja mittailemaan. Se, että tätä varten pitää koittaa olla vähillä ruuilla koko päivä (itse paastosin n. 24 h), ei varmaan auttanut.

Että tämmöistä.

Jaa niin, poltin paukut yhden aikaan (husca otettu joskus puoli 8) ja olin täysin lukossa viiteen saakka. Kelailin vain asioita tällaisessa sekavassa puoliunessa, enkä meinannut päästä sohvasta ylös.
>>94315
>ano lyfe
>>94315
muutenkin ayahusca alkaa oksettamaan melko herkästi koska niin hapokasta evästä vatsalle.
>>94317
Juu, otin sitä aiemmin myös tyypin kanssa, joka väittä, että takana on yli sata kertaa, mutta silti hän purjosi molemmilla kerroilla. Itse olen huomannut vain lievää pahaa oloa, mutta täysin hallittavissa. Ennemmin vielä sitä pahaa pää-oloa, mitä harmalastakin tulee, ei varsinaisesti oksetusta.

Silti molemmilla näillä miehillä kunnon manaaja-oksennukset, vitullisella voimalla ja täysin yllättäen.

Jaa niin, ja pakki oli koko seuraavan päivän sekaisin.
>>94317
Ja joidenkin "tohtorien" mielestä paras tapa valmistautua tähän on paastota mahdollisimman pitkään?

Paskapuhetta, sanon. Yhden kerran päädyin polttamaan ennen trippiä ja vuosisadan mässythän siitä tuli, joten nakertelin kyrpä otsassa sokerikorppuja. Oli muuten elämäni miellyttävin trippi, paha olo vain loisti poissaolollaan.
>>94331
>Levi
>ylilauta
>reddit
>>94333
Tää, ja onko toi joku äpl mäk paska? Lisäksi joku opiskelijajuttu eli alaikä >:333
Hupsista saatana :D
>>94334
Se on Arch linux paska. Opiskelijajuttu on Tampereen alueella vaikuttava rekryfirma, joka ei välitä tiukasti ottaen vain opiskelijatyötä.

Poistin kuvan kun näky reddit-nimi :(
(10.70 KB 213x240 ayahuascausta.jpg)

>>94338
Ouluanos matkoilla
Mikä on tuotteen maahantuonnin tilanne? Löytyykö jostain ST:ltä tai SK:lta ja onko suuret riskit jäädä kiinni?
>>94412
voipi olla että tulee, voipi olla tulematta
tulli gonna tulli
>>94302
Huascaa ja baariin?? Onkohan sulla ihan validit intentiot ayahuascamatkailuun? Kyseessähän ei ole mikään sellainen kama, mitä kannattais "doupata".

Itse oon kait nyt neljä kertaa tyypannut useamman vuoden sisällä pari kertaa caapi+mimosa ja pari kertaa harmala+mimosa. (Ei siis varsinaisesti oikeaa ayahuascaa, vaan ayahuasca-analogia. Samat vaikuttavat aineet kuitenkin.) Nyt oon miettinyt, että vois taas keittää ja kittaa, ja ehkä jopa ruveta tekemään niin säännöllisesti esimerkiksi kahden viikon välein. On niin paljon kaikkea käsittelemätöntä paskaa, ja tiedän jo aiemipien kokemusten perusteella, että huasca auttais. Oon nyt käynyt myös psykoterapiassa muutaman kuukauden, niin ajattelin kyllä ensin keskustella tästä suunnitelmasta terapeutin kanssa, että mieltä hän on, ja varmaan hyvä hänen ois olla tietoinen, jos alan tuollaista säännöllistä huascailua harrastamaan, kun se varmasti vaikuttaa sit tohon psykoterapiaprosessiinki… (On aika avomielinen terapeutti, joten en usko, että seuraa ongelmia, jos hänelle kertoo suunnitelmista. Ollaan jo aikaisemminkin puhuttu kannabiksen ja psykedeelien käytöstä.)
>>94302
>0.7
>>94315
>1.5
Puhutko nyt litroista vai mistä?
Huomenna huascaa seremoniassa huii O_o
>>94487
Tää on kyl jotain niin naurettavaa. Vittu shamaanit ja puhdistava purga. Isot miehet tosissaan. Ei saatana.

Ainoo puhdistuva aines on ite se ayahuasca, joka on myrkkyä ihmisen ruuansulatukselle ja näin ollen elimistö pyrkii kakomaan sen ulos. Toi shamaanien paastosuositus lähinnä sen takia, että tietyt ruoka-aineet voi reagoida ayahuascan kanssa ja vielä pahentaa sen haittavaikutuksia, mutta vittuako ne tajuais kemiasta tai mistään muustakaan kun tripeistään.
(35.34 KB 450x617 12716.jpg)

Eilen oltiin mökillä kaverin kanssa "nautiskelemassa" peganum harmalasta ja mimosa hostilliksesta (harmala sisältää mao-inhibiittoreita ja mimosa dmt:tä eli siis ayahuasca-analogi kyseessä). Huhhelishuijaa. Itellä alkoi toimia jo ihan huomattavasti ensimmäisen annoksen jälkeen, ja toisen kupin jäljiltä meno meni todella intensiiviseksi ja laatta lensi kauniisti. Frendillä alkoi dmt toimia kunnolla vasta kolmannen kupin jälkeen, mikä oli sikäli ihan hyvä, että hän oli sitten vielä suhteellisen toimintakykyinen siinä vaiheessa kun itsellä oli kaikkein intensiivisin vaihe, ja päinvastoin kun hänellä oli intensiivisin vaihe, niin itse olin jo sen verran palautunut, että pystyin huolehtimaan mökin lämmityksestä yms. Laskuissa juteltiin sitten kaikkea diippiä shittiä juutalaisten mystiikasta, länsimaisesta esoteriasta, tietoisuudesta jne. Oli kyllä antoisa retki ja uskon että tämä oli mitä mainioin piristys tähän marraskuun alkuun. Joku viikonloppu otetaan uusiksi. Juuh eipä tässä muuta sitten. Herra Saatanan siunausta vain kaikille nyymichanin anosille ja nyymeröille. (Kuva ei liity.)
>>94494
Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta eniten ihmettelen mistä moisia aineksia olet saanut haltuusi? En nyt tarkoita että suoraan kerrot keneltä ostit vaan mielenkiiinnosta, kasvatetaanko tommoset ite vai tuodaan jostain jne?
>>94495
Tilaamalla internetskusta. Harmalaa (suomeksi pilviharmikki) saa tilattua ihan Suomesta ainakin yhdestä nettikaupasta, jota en viitsi tässä mainita. Mimosa hostillista saa ainakin Hollannista. Molempia kasveja voi käyttää myös kankaiden värjäämiseen, joten siinä oiva alibi, jos tilaus nasahtaa tulliin (mikä on kai aika harvinaista).
(26.63 KB 600x478 34634636.png)

>>94494
>vetää maailman vahvinta psykedeeliä
>uskoo silti vieläkin saatanaan
Jotkut ovat luovuttaneet toivonsa jo ennen helvettiin saapumistaan.
>>94497
Mikä ristiriita tässä muka on?
>>94497
No näkihän sen jo tosta postauksesta, ettei se osaa käyttää psykedeelejä.
>>94499
No kerropa sitten, arvon mestari, mitä tein väärin ja miten niitä psykedeelejä käytetään oikein.
>>94500
Huumevähättelijä iskee :3
ei oo kokemusta kuin DMT :stä höyrystettynä ja changana
MAO-estäjistä tietty peganum harmala, tuli joskus sienien kanssa kokeiltua
>>94496
Okei, kiitoksia tiedosta. Tuskin uskallan tilata, mutta mielenkiintoista lisätietoa aiheesta silti.
huomenna pitäis saada changaa ^__^
postailen sitten raporttia kun oon testannut
kerran aikasemmin polttanut joskus reilu pari vuotta sitte tai jotai
>>94674
jooh aikamoista oli toi changa kyllä joo.
poltin sitä tosin vissiin väärin, kun oiskin pitänyt laittaa jotain yrttiä, jota tuli sen mukana toisessa pussissa piipu pohjalle ja sitten changan päällä, ettei itse tavara olisi liekin kanssa suoraan kosketuksiisa, ja itte vaan sekoitin sitä yrttihommaa ja sitä changaa kun en tiennyt mikä niiden tarkoitus on
eli hieman meni varmaan hukkaan tuolla taktiikalla, kun dmt pitäisi tosiaan höyrystää eikä polttaa
mutta toimi kyllä kun metrinen halko noinkin, en osannut odottaa ollenkaan noin voimakasta vaikutusta
sieniä ja lsdtä oon kuitenkin käyttänyt kymmeniä kertoja molempia niin arvelin että ei tuo nyt paljon sen hurjempaa voi olla, mutta kyllä se vaan oli!

kaksi hittiä ehdin ottaa tätä varten hankkimastani pikkubongista, jo ensimmäisen jälkeen tajusi, että nyt muuten mennään eikä meinata, ja seuraavan jälkeen piti vain laittaa bongi nopeasti pöydälle, kun vielä pystyi.
seuraava määrittelemätön aika (ehkä noin 20 min, tuntuu tosin mahdottomalta arvioida tarkasta) sitten helvetin intensiivistä trippausta.
kaikki näkökentässä tanssi silmissä ja kehon ja mielen läpi virtasi niin voimakkaita tuntemuksia, että oli kyllä homma pitää itseään jotenkin kasassa.
olisi tavallaan tehnyt mieli lyyhistyä tuolille kasaan, mutta toisaalta tuntui siltä, että ei voi nyt muutakaan kun yrittää istua mahdollimannan suorassa ja koittaa kestää.
pari kertaa vaikutus hieman laantui mutta palasi sitten taas takaisin yhtä intensiivisenä, kunnens trippi vihdoin oikeasti tasaantui ja pystyin siirtymään sisälle sohvalle ihmettelemään tapahtunutta.
vaikutus jatkui lievänä vielä ehkä puolisen tuntia, jonka aikana hörpin teetä ja keräilin ajatuksiani.
sitten sänkyyn kuuntelemaan musiikkia ja parin tunnin päästä taisin nukahtaa.

tuo oli siis ensimmäinen kokeilu.
lisäksi eilen illalla poltin sen todella pienen määrän, mitä bongiin oli jäänyt tuon ensimmäisen kokeilun jäljiltä, millä oli melko lievä ja miellyttävä vaikutus.
olin ajatellut polttavani vain ne jämät, mutta innostuin tuosta sitten polttamaan vähän lisääkin, noin puolet siitä määrästä kuin ekalla kerralla.
tämä olikin huomattavasti vähemmän intensiivinen, ei mitään kummempaa, kuin pieniä visuaaleja ja ihana "kotiin paluun" tunne.

nyt sitten jatkossa tietää ainakin paremmin mitä odottaa, siis että kyseessä on todella voimakas aine.
voisi olla kiinnostavaa koittaa tuota jossakin täysin pimeässä tai sitten niin, että peittäisi silmät jollain.
tulipas taas polteltua vähän changaa.

0.1 g laitoin bongiin yrttikerrosten väliin (eli niinkuin pitäisikin tällä kertaa), mutta en tiedä paljonko tuosta sain sitten poltettua/vaporisoitua, kun jo kahden hitin, joista ensimmäinen taisi polttaa lähinnä sitä yrttiä, tuntui siltä, että tämä riittää tällä kertaa.

tripatessa pidin suurimman osan ajasta silmiä kiinni tällä kertaa, ja näinkin todella kauniita tanssivia värikkäitä geometria visuaaleja. todella intensiivinen kokemus taas, mutta nyt ei tuntunut siltä, että olisi varsinaisesti missään vaiheessa koetellut omaa sietokykyä, varmaan osittain johtuen siitä, että nyt olin parin aiemman kokemuksen jäljiltä hieman paremmin valmistautunut siihen, mitä tulemaan piti. annostuskin saattoi tosin olla merkittävästi pienempi.
loppuvaiheessa tuli hetkellinen pahoinvointi, ja olin jo menossa vessaan oksentamaan, mutta sitten olo tasaantuikin.

välittömästi tripin jälkeen olo oli lähinnä hölmistynyt ja ehkä voisi sanoa hitusen pettynytkin sellaisella "tässäks tää nyt oli?"-tavalla.
trippi oli intensiivinen ja todella kaunis, mutta ei jättänyt jälkeensä minkäänlaista oivallusta, syvää yhteyden kokemusta maailman kanssa tms. mitä psykedeeleistä voi joskus saada.
en kyllä tiedä, mitä sitten oikeastaan olin odottanutkaan.
yritin sitten meditoida hetken, mutta siitä ei tullut oikein hevonvittuakaan kaikenlaisten ajatusten tunkiessa mieleen turhan voimakkaasti, joten päätin sitten mennä takapihalle hetkeksi heittämään tikkaa. arvelin, että kesittymistä ja kehon koordinaatiota vaativa fyysinen tekeminen voisi olla nyt parempi, kuin paikallaan istuminen.
tikan heitto tuntuikin ihan hyvältä ratkaisulta, ja siinä tikkoja tauluun viskoessani tuli sitten mietittyä omaa vastuuta omasta elämästään, ja millaisia asioita sitä oikeastaan haluaa tehdä.
paradoksaalisesti intensiivinen psykedeelikokemus tuntui siis jotenkin lähinnä lyöneen jalkoja maahan ja pakottaneen kohtaamaan niitä arkielämän kommervenkkejä, joita tavallisesti eskapistisesti välttelee.
loppujen lopuksi sanoisin siis, että oli ihan hyvä veto polttaa nyt tuota changaa. nyt tuntuu siltä, että voisi vaikka loppuillan tehdä jotain järkevää kuten siivota. muuten olisin todennäköisesti vaan dokannut kaljaa ja katsonut jotain viihteellistä animesarjaa tms.

en tiedä mitä teen sille bongin pesään jääneelle changalle. tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä, että tuskin tulee sitä poltettua enää tänään ainakaan, eikä ehkä muutenkaan aivan lähitulevaisuudessa, vaikka eihän sitä tiedä jos vaikka innostuukin. en raaskisi heittää poiskaan, mutta tuntuisi tyhmältä sitä kauhea pitkään sitä jämää siellä pesässäkään säilöä.
>>94677
>joista ensimmäinen taisi polttaa lähinnä sitä yrttiä
Tämähän on tarkoituskin. Se itse palaminen tuhoaa ne aineet mitä siinä on ja se ei ole se mitä tavoitellaan. Erilaisten kasvien polttamisessa ja henkeen vetämisessä se tarkoitus on palamisen avulla kuumentaa niitä kasvin osia, jotka eivät vielä pala ja vetää henkeen niistä haihtuvat aineet. Toimintaperiaate on siis sama kuin vaporisaattorilla, mutta kyse on alkeellisemmasta tavasta, jossa tulee myös imettyä keuhkoihinsa ne ei-toivotut palamistuotteet.
(43.55 KB 350x219 vaporgenie.png)

>>94678
kyllä kyllä. tarkoitin siis, ettei siinä ensimmäisellä hitillä tainnut sitä dmt:tä kauheasti vaporisoituakaan. on kyllä käynyt mielessä jonkun paremman välineen hommaaminen. joku liekkikäyttöinen vapo (esim kuvassa näkyvä) ois kait paras näihin hommiin.
>>94677
noh eipä sitä sitten tullutkaan kyllä mitään järkevää tehtyä, ja pari olustakin tuli sitten kuitenkin tuossa viihteellistä toimintaelokuvaa katsellessa (3D tosin) juotua. kaipa se täytyy vaan hyväksyä, ettei tämä paskuus ainakaan pelkästään huumeita käyttämällä lähde.
>>94680
Miksi sun pitäisi tehdä mitään "järkevää"? Miksi mielestäsi ei ole järkevää katsoa elokuvaa ja juoda olutta? Oletko ajatellut että et ehkä olekaan paskaa vaan teet juuri sitä mikä on järkevää eli nautit elämästä, mutta joku on aivopessyt sut ajattelemaan sen olevan huono juttu ja että olet paskaa, jos et tee sitä mitä he haluavat sinun tekevän?
Tulipas taas pitkästä aikaa poltettua changaa. Valmistavina toimenpiteinä siivosin huoneeni, tein LBRP:n ja meditoin 30 min. Sitten laitoin upotteen albumin soimaan ja latasin älyämpärin pesään 0.1 grammaa changaa, jonka sitten poltin "pullo takaisin ämpäriin" tekniikalla. En tiedä olisiko voinut tulla jopa breakthrough, jos olisin pitänyt savua keuhkoissa kauemmin, mutta laskin savut ulos pidätettyni niitä noin 7 sekuntia. Kokemuksen antia:
- on pyrittävä kehittämään tarkkaivuuttaan yhä edelleen, ja enemmän tosissaan
- minussa on joitain epämiellyttäviä piirteitä, joita on syytä käsitellä
- voima tuo vastuuta ja on muistetteva pysyä nöyränä

>>94681
Tässä oli kyllä ihan pointtia.


Forms
Delete
Report
Quick Reply