/flode/ - Taide

Kunpa voisit olla juomatta

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Masennus Anonyymi 30.01.2019 (Ke) 21:16:30 No. 7414
Täällä postaa läskiytyvä 26v ano. Kertokaahan teidän mieleisimmät eskapisminne. Katsoin tänään pari jaksoa animea pitkästä aikaa ja aika hölmöltähän se tuntui, mutta 12 jaksoa varmaan jaksan just ja just katsoa joskus loppuun. Anime oli siis eromanga sensei. Nyt koitan eskapismeissani yrittää nukahtaa jotta pääsis pakoon tätä maailmaa.

PS. Vinkkejä laihduttamiseen. Pitäis jaksaa varmaan käydä lenkillä.
Ei siinä mitään kun syöt paljon vähemmän ja liikut enemmän, itellä toimi tiettyyn pisteeseen asti kunnes tuli sellainen muuri vastaan että pitäis oikeesti urheilla eikä vaan käydä kävelylenkillä jne. Paino on pysytellyt parin kilon haarukassa jo monta vuotta ja päivittäisellä vaa'allakäynnillä huomaa ne pienet painonvaihtelut sen mukaan onko ollut paskaa ja lojunut koneella vai tehnyt muutakin kuin istunut, kun liikkuu ja on muutenkin jotain touhua niin ei ole niin väliksi vaikka söisikin välillä jotain paskaa tai yleensäkin vähän enemmän.

Itteni eskapismi on muutama tietokonepeli ja f5 hakkaaminen, joskus myös hieman autistisista aiheista kertovat youtubevideot.
Nukkuminen on parasta. Harmi vaan että sitä voi harjoittaa aika rajallisesti. Syö vähemmän.
>>7415
Niin ja eskapismi peleissäkin toimii siihen asti kun muistan taas että olen peleissä ihan paska, ja jollain "storymode"-vaikeustasolla pelatessa taas tuntuu ihan vitun kehitysvammaiselta.
Juo viinaa niin helpottaa
Mitä hankalaa siinä animen katsomisessa on? Hyvää animea haluaa katsoa ja elämä on tylsää, jos ei ole hyvää katsottavaa. Animen katsomisen mielekkyys on siis itseisarvo.
>Mitä hankalaa siinä animen katsomisessa on?
en tiedä mitä katsoa ja pelkään tuhlata aikaa huonoon sarjaan joka ei muutukaan missään kohtaa paremmaksi
(202.35 KB 607x614 poh46.gif)

>>7420
Arvosanat ja arvostelut ovat hyviä apureita tässä. Näitä seurailemalla myös oma maku tulee tutummaksi.

Itse koen vastaavaa ongelmaa kirjojen kanssa ja tuleekin luettua kovin vähän muuta kuin sarjakuvaa. Animet ovat sellaisia hyviä viihdykkeitä vaikkapa syödessäkin ja niiden seuraaminen on melko passiivista toimintaa ainakin näin kokeneena toimijana, kun kirjojen lukeminen paljon aktiivisempaa ja vaatii enemmän sitoutumista. Silti hiukan haikailen, koska ensimmäiset oikeat vapaaehtoiset lukukokemukseni muumikirjojen parissa teini-iässä olivat niin päräyttävät, että haluaisi jotain samankaltaista joskus kokea. Siinä tosin nostivat myös riman niin korkealle henkilökohtaisella asteikolla, että yhtä kolkon kotoisia kirjoja on hankala löytää. Tai niin ainakin luulen, kun en juuri uskalla kokeilla ja käyttää aikaa niihin.
AP kävi pitkästä aikaa lenkillä ja huh hels kun se otti koville. Pyrin lähinnä hölkkäämään mutta oli pakko myös kävellä. Lenkki oli noin 5 km. Nyt rupesi vähän yskittämäänkin, en kai ole ihan vielä parantunut nuhasta tai sitten muuten vaan ruosteinen kunto. Tätä jos jaksaisi edes joka toinen päivä niin luulisi ylimääräisten kilojen karsiutuvan.
Itsehän laihdutan vain jättämällä syömästä. Vitut liikunnasta, ei siitä kuitenkaan tule tapaa.
https://fi.wikipedia.org/wiki/5-hydroksitryptofaani
Tää valmiste sekä l-tyrosiini kiehtois ottaa kokeiluun. Lääkkeisiin en suostu. Mitä lääkkeitä nyymiskän masikset vetää?
>>7435
Vetelen essitalopraamia 10mg paniikkihäiriöön ja risperdalia 1mg uneen. Puolitan kyllä tuon risperdalin ja lopetan pian kokonaan, on sen verran tujua ainetta ettei viitsi enää vetää. Aivot menee mössöksi vielä.
>>7435
Saaks tota laillisesti tilata Suomeen?
>>7442
Ei, mutta saa laillisesti Suomesta about joka luontaistuotekaupasta.

Todennäköisyys että tilaus jää tulliin on kyllä silti hyvin pieni ja kokemuksesta voin sanoa ettei ne enää nykyään jaksa tehdä muuta kun takavarikoida tilaukset jos on pelkkiä luontaistuotteita/lääkkeitä (poislukien tietty bentsot, perinteiset stimulantit ja opioidit) eikä huumeita.
>>7454
Ootko varma ettei saa tilata kasvipohjaisesti valmistettua? Olis Iherbissäkin esim paljon halvemmalla mitä suomessa. Kiinnostaisi ihan tosissaan kokeilla.
t >>7435


Forms
Delete
Report
Quick Reply