/flode/ - Taide

Kunpa voisit olla juomatta

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(642.04 KB 501x499 suk.png)

SUK-SUK Anonyymi 26.04.2015 (Su) 08:53:33 No. 5500
Mitä Sukkerolle nykyään kuuluu?

Niin vitun hieno mies, palvon häntä kaikella tarmollani.
Löysin muuten erään yhtyeen live-esiintymisiä etsiessäni jonkun Sukkeron Youtube-kanavan, en tiedä onko tämä lautakronologiassa jotain yleistä tietoa mutta itselle tuli uutena. Päivämäärien perusteella varhaisempia nuo ensimmäiset videot kuin vaikka hänen vloginsa oli.

https://www.youtube.com/user/Irvihammas/videos

Kohta se varmaan pistää tuonkin piiloon kun huomaa että ihmiset katsovat videoita.
Niin ja onhan sillä tämä blogi jos AP ei sitä oikeasti tiedä kun kyselee mitä sille kuuluu

http://sukkero.net/aikajana/
>>5501

Vittu mä haluan Sukkeron vanhat videot takas.
Helvetti.
>>5501
Eiköhän se ole jo huomannut että noita katsotaan, joissakin oli kymmeniäkin tuhansia katsojia. Eivätkä nuo edes ole suurin osa sukkerosta joten miksi poistaisi. toivon näin
>>5506

Täysin turhia videoita jos haluaa Sukkeroviihdettä.

Tahdon takasin ne videot missä Suk-Suk käy ostamassa farkut Prismasta. Käsittääkseni tällaista tosielämän dokumentointia ei ole muiden toimesta.
(1009.08 KB 1715x2741 kuvalautawiki.jpg)

Tämä on ehkä hienoin keskustelu mitä olen koskaan nähnyt.
>>5815

Tarina jatkuu vielä niin, että jonkin ajan kuluttua tuon keskustelun jälkeen eräät käyttäjät perustivatkin epävirallisen kuvalauta-wikin, jolloin Sukkero änkyröi heille, että virallinen wiki on tulossa ja mitään käyttäjien viritelmiä ei tarvita. Tämän jälkeen hän laittoi kyseisen wikin nettiosoitteen autobannilistalle.
>>5815
>pelle mikä pelle…
>voi kuule kaksoispelle
hajosin
(197.54 KB 450x439 haha.png)

>>5818
haha
Perenner>Sukkero
>>5825
Kusi > paska
>>5818

Kontrollifriikiltä kuullostaa.

"Ette saa tehdä wikiä jos minä en ole siellä admin!"
>>5818
Katkero
Epäonnistunut wnb-normo työnvieroksujahan se.
ai joku sukkero :DD suckkerow :DD

yrittääks jäbä olla joku vitun doctorow :D niinku se kirjailija yrittää :DDDD

vittu mua oikeesti riipasee kullista kun kattelen tällasta kusta :DDDDDD siis toi tyyppi on kirjaimellisesti 68-vuotias mummo mut tääl jotku vitun vanhahomot esittää et sil on jotain culturaalista eeppisyyspääomaa :DDDDDDDDDDDDDD
rip in jonnekänni
(127.40 KB 500x715 image.jpeg)

Miksi sukkero ei kertonut blogissaan mihin sossurahat loppuivat elokuun puolivälissä niin että kaverien piti taas lainata rahaa? Anna kun arvaan. Ikijonne joi rahansa koska jonne ei voi tajuta kännissä että "oho meni koko tili kun tilailin näitä homojuomia koko illan". Eli oma vitun vika.
(711.32 KB 200x331 1444593589439.gif)

Vapaamatkustaja on henkilö, joka matkustaa julkisessa kulkuvälineessä ilman lippua. Hän käyttää muiden kustantamaa palvelua. Jos hänkin olisi maksanut osuutensa, muiden kustannus jäisi pienemmäksi.

Kukaan ei pidä lintsarista, joka antaa muiden tehdä raskaan työn ja käy vain poimimassa hedelmät. Kun talous mataa, on luonnollista, että yhteiskunta käy tarkastamassa, ovatko kaikki maksaneet lippunsa.
>>6079
Älä huoli, kyllä se lipun hinta täyttyy vaikkei tuloa olekkaan.
>>6079
Jos vapaamatkustaja syö niitä hedelmiä niin siinä tapauksessa työttömät ym. eivät ole vapaamatkustajia, sillä he syövät vain muiden pudottamia murusia pöydän alta. Hedelmiä syövät vapaamatkustajat ovat niitä, jotka keräävät pääomatuloina tuotot muiden tekemästä työstä.
>>6081
Mutta kyllä se työtä vaatii että pääsee niin hyvään asemaan.
>>6079
Miettikää hei oikeasti miten paska elämä pitääkään olla että alkaa kadehtimaan työttömien tukirahoja? :D
>>6089
Miettikää hei oikeasti miksi laiskoille haavemaailmassa eläville aikuisjonne ihmisjätteille pitäisi antaa yhtään mitään?

Sukkeron aikuisiän vaivannäön lapsellista välttelyä on tuettu noin 100 000 eurolla ja mitä yhteiskunta on saanut takaisin?

Tälläiset lapamadot saadaan kantamaan minimimäärä vastuuta eli vastuu itsestään vain pakottamalla. Paskaduuni hengissä pysymisen ehtona muuttaa asennetta ja tulevaisuuden suunnitelmia kummasti. Saattaisi se opiskelukin kiinnostaa sen verran ettei vain feikkaa pääsykokeissa muka hakevansa tosissaan.
>>6090
Et vissiin ymmärrä miten maailma toimii.
(244.09 KB 668x639 1344719598721.jpg)

>>6090
Vertaat ihmiselämän arvokkuutta heidän panokseensa yhteiskuntaa kohtaan. Mitäs sitten kun lähes kaikki työ automatisoituu ja työntekijöitä ei sen kummemmin enää tarvita? Elämä on muutenkin liian lyhyt vain babylonin selkänahan repijäisiin. Perijät, jotka eivät ole tehneet muuta kuin olleet vastaanottamassa koppia isovanhemmiltaan, ovat se suurin etuoikeutettu syöpä, jotka estävät rahavirrankulun ekonomiseen sydämeen.
Nämä syrjäytyneet lapamadot ovat muutenkin suurimmaksi osakseen sukupuunsa päätepisteitä omalta osaltaan joten nykyisen murheenkryynin jatkuvuutta on täysin turhaa kauhistella. Ostakaa jo jumalauta kaikki ruokatehtaat ja myrkyttäkää hitaasti meidät saastat jo pois. Älkääkä vaan unohtako lypsää viimeisiäkin pennosia vaivoihimme keksimillänne lääkkeillä.
>>6092
>Älkääkä vaan unohtako lypsää viimeisiäkin pennosia vaivoihimme keksimillänne lääkkeillä.
Tarkoitat varmaan niitä pennosia joita et ole ansainnut koska käytät kaiken aikasi kotona piereskelyyn ja nukeille runkkaamiseen. Kommarifantasiassasi olisit vähälahjaisen kuokkimassa peltoa kymmenen tuntia päivässä.
>>6093
Sulla on aika kummallinen mentaliteetti, kun noin vaan päätät toisten fantasioista.
>>6092
>Vertaat ihmiselämän arvokkuutta heidän panokseensa yhteiskuntaa kohtaan.
Terävä havainto. Paikka yhteiskunnassa pitää ansaita, sen ei pitäisi olla mikään syntymäoikeus. Vähälanjainenkin pystyy tekemään jotain arvokasta.

>Mitäs sitten kun lähes kaikki työ automatisoituu ja työntekijöitä ei sen kummemmin enää tarvita?

Mitäs jos kertoisin että tuo on vain laiskan vassariulosteen kitinää kun tietää oman laiskottelun olevan moraalisesti väärin.

>Elämä on muutenkin liian lyhyt vain babylonin selkänahan repijäisiin.

40 tuntia viikossa riittää jos laiskottaa ja haluat karsia elämänlaadusta niin riittää vähempikin. Siinä jää ihan tarpeeksi aikaa koneen edessä mätänemiseen.

>Perijät, jotka eivät ole tehneet muuta..

Uliuli diilaa elämän kanssa.
>>6095
>Uliuli diilaa elämän kanssa.
Pätee myös suhun, kun uliset toisten työttömyydestä.
>>6096
Laiskuus ei ole työttömyyttä sen on vain kusipään laiskottelua.

Esimerkiksi sukkeron yksi työhakemus kymmenen viime vuoden aikana ei ihan riitä siihen että tämä loisiminen oli vain työttömyyttä. Eihän se uskalla mennä edes työkkarin asiakkaaksi ettei vaan joutu tekemään jotain.
>>6097
Niin? Uliuli, diilaa sen kanssa.
(87.36 KB 700x525 1392920137756.jpg)

>>6095
Miten meinasit tarjota tulevaisuudessa työpaikkoja ihmisille, joiden työt tekevät jo robotit ja tietokoneet? Eikös tästä hyvästä paikka yhteiskunnassa ole jo syntymäoikeus? Se rahakin sattuu kulkemaan paljon nopeammin köyhempien käsistä takaisin kiertoon kuin äveriäiden.
Älä valehtele itsellesi ettetkö haluaisi elää valmiissa maailmassa. En ole vasuri enkä edes rottaile ainakaan tällä hetkellä onneksi.
>>6095
Täähän se ois.
(424.28 KB sextant.mp3)

>>6095
Saat kirveeni. Noista perijöistä tuli vielä mieleeni, että jonkunhan se työ on täytynyt alunperin tehdä, joten miksei olisi mahdollista vaikkapa sukkeron tehdä saman suuruista työtä
>>6095
Aika huvittavaa muuten, että nää ihmiset ajattelee että ihmiselämä = paikka yhteiskunnassa. Pitäis tajuta, että nämä ovat eri asioita. Ihmiselämä nimenomaan on syntymäoikeus, kun sen syntyessään saa. Sen sijaan, jos haluaa jonkun tietyn paikan yhteiskunnassa niin se täytyy tietysti ansaita, mutta elämää ei tarvitse erikseen ansaita.
(659.36 KB 640x360 │_ mummo haluaa tytyn.mp4)

;_;
>>5818
Tässä muuten sen epävirallisen kuvalautawikin koko sisältö, näin 6 vuotta jälkeenpäin:
http://fi.kuvalauta.wikia.com/wiki/Toiminnot:Kaikki_sivut

6 vuodessa tuonne on tehty 50 muokkausta, eli about saman verran mitä lähes mihin tahansa turhaan paskawikiin tulee päivittäin. Ja niistäkin valtaosa taitaa olla automaattisesti uuden wikian mukana tulevia.

Olisikohan homma mennyt toisin jos sukkero ei olisi kiukutellut? Tuskin.
>>6301
Tuo on joku toinen wiki. Alkuperäinen kuvalauta-wiki deletoitiin jonkin ajan kuluttua kuvalaudan tuhoutumisen jälkeen, kun eräs tämän epävirallisen wikin ylläpitäjä palautti toistuvasti wikian-ylläpidon deletoimia yksityishenkilöitä käsitteleviä sivuja.
>>6302
..niin siis lisäisin että kyseinen epävirallinen wiki hyvin äkkiä poistettiin bannilistalta ja sinne tulikin jonkin verran sisältöä, ainakin enemmän kuin tuonne.
>>6302
Ootko varma ettei ole sama? Kyl toi oli mun mielestä just se epävirallinen kuvalautawiki.

Sieltä on poistettu jonkin verran tavaraa kokonaan, mutta sivujen historiasta löytyy vielä vanhaa settiä, esim tää:
http://fi.kuvalauta.wikia.com/wiki/Nyymichan?oldid=45
>>6304
No nyt kun tuota etusivua katsoo, niin tuossahan kyllä viitataan Sukkeron kiukutteluun.

Tuo on siis vain lisätty uudelleen, sillä siitä olen varma että epävirallinen wiki jossain vaiheessa deletoitiin.

Lähes koko wikin sisällön menettäminen ei kuitenkaan ole "poistettu jonkin verran tavaraa" (tuolla on hei oikeasti enää 7 vain artikkelia). Eikä nyymichanin artikkeli määritelmällisesti voi olla "vanhaa settiä".
>>6289
Aika huvittavaa että implikointisi menevät edelleen metsään niin että rytisee. Alkuperäisen sanoman lapsellinen vääntely ja kääntely että saat totuuden muokattua niin ettei yhteiskunnan tukien avulla tapahtuva laiskottelu olisi moraalisesti täysin väärin.
>>6312
Ei ole mitään moraalia, on vain autio sinitaivas ja sen alla eläimiä, jotka syövät, pakenevat, parittelevat ja tappavat.

..jos siis tästä tuilla elämisestä pitää jotain sanoa, niin sinä itse olet höntti ja täysi tampio elättäessäsi rottailijoita just sun omilla vero-vitun-rahoilla.
Suikkiksen videot muuten repostattiin Ylilaudalle hiljattain.
>>6341
>ylilaudalle
>laudalle
>>6343
no ylilautaan sitte -.-
>>6447
oikea vastaus olisi ollut tietenkin
>ylifoorumille
ylis24 ei ole lautaa nähnytkään
>>6448
Syö paskaa luuseri.

Ylilauta on paras suomalainen kuvalauta, ylivoimaisesti. Kaikki kilpailijat ovat paskaa koska niiden käyttäjät koostuvat vammaisista autisteista jotka eivät pysty tuottamaan rinkirunkkulaudalleen mitään mielenkiintoista sisältöä ja suurin osa heistäkin hakee kuvalauta fixinsä pääsääntöisesti ylilaudalta.
>>6458
Et edes tiedä mistä puhut.
>>6459

Murskaava vasta-argumentti.

t. Eri
>>6459
mene töihin.
Oletteko tutustuneet Sukkeron pelikanavaan?
>>6474
samaa keharin ulinaa ja valitusta kuin blogi
onko mitään uutta tietoa mummosta? miksi lopetti amkin?
>>7090
kuullut että jäi eläkkeelle ja löys ittensä pullon pohjalta :D kasuaali vitun homo :D

en oo se :DD
>>7090
onks tää amkin lopetus samanlainen meemi ku kämppis ei herättäny
(207.44 KB 664x1024 mimmi14117mp_vi.jpg)

ihan turhaa edes käydä kouluja loppuun jos ei voi kuitenkaan koskaan saada super sexy chubby tyty ydeä…

ääh… hitto kun oon postannut jo melkein kaikki parhaat pullukkakuvat tonne toisaalle
SUK-SUK-SUK!
kuulin että sukkero ois kuollut viime sunnuntaina oman käden kautta
>>7186
Joopa joo.
>>7186

;__;
>>7186
Oli varmaan ensimmäinen kerta kun teki jotain itse.
>>7189
Uskoisko tuota? Kuitenkin suostutteli jonkun muun tekemään sen niin että se näyttää kuin se olis tehnyt sen itse.
>>7186
tätä pakotetaan joka laudalla
Siis onko Sukkero nyt oikeasti kuollut vai onko tämä tällainen ajoittain pinnalle nouseva meemi, vrt. "Loiri on kuollut"?
>>7192

Eiköhän se ole pelkkä meemipakotus, kun kukaan ei ole tarjonnut mitään lähdettä väittämälle eikä modetiimi ole tehnyt jotakin muistoteemaa pakolliseksi. Sukkerokaan varmaan ei ole kumonnut väittämiä, vaan naureskelee itsekseen epätietoisuudelle. Tiedä vaikka olisi itse pistänyt huhun liikkeelle.
>>7193
Mitähän lähdettä sillä vois olla, kun ei varmaan Sukkeron kuolemasta kukaan rupee uutisoimaan.
siis irkissä jätti jonkun itsemurhaviestiksi tulkittavan jutun ja aikoinaan sanoi ettei aio elää 40-vuotiaaksi
eipä kyllä hirveesti haittais vaikka oon jutellukkin kyseisen ihmisraakaleen kanssa
mutta elossahan se on
(15.22 KB 250x340 1410363123739.jpg)

Sukkeron pitäisi mitata omat testosteroniarvot

Testosteronivajeen oireita voivat olla:

Vähentynyt seksuaalinen halu
Erektiovaikeudet (aamuerektiot loppuvat)
Masennuksen tunteet ja/tai ärtymys
Väsymys
Univaikeudet
Nivel- tai lihaskipu
Keskittymisvaikeudet
Huonontunut muisti
Äkillinen hikoilu ja kuumat aallot
Vähentynyt parrankasvu

Testosteronivaje aikuisilla miehillä

Testosteronin oireita on monenlaisia johtuen hormonin eri toiminnoista. Kaikilla ei ole kaikkia oireita ja oireita voi tulla eri aikaan ja eri laajuudella. Testosteronivajeen oireet kehittyvät usein vähitellen, ja potilaiden on siksi usein vaikea kuvailla oireitaan.

Ensimmäiset oireet ovat heikentynyt henkinen ja fyysinen suorituskyky, esimerkiksi psyykkiset oireet, joita voivat olla masennus, levottomuus, ärsyyntyneisyys ja keskittymisvaikeudet. Monet miehet kertovat myös hikoilevansa ja palelevansa sekä kärsivänsä kuumista aalloista, huimauksesta ja sydämentykytyksestä.

Testosteronivaje voi vaikuttaa myös miehen sukupuolielämään. Seksuaalinen halu vähenee ja erektiokyky heikkenee. Koska testosteroni ohjaa siemennesteen tuotantoa, sen määrä vähenee testosteronivajeen myötä.

Miehelle tyypillinen kehon karvoitus ja parrankasvu vähenevät. Ihosta tulee kuiva ja ryppyinen. Muita testosteronivajeen merkkejä ovat vähentyvä lihasmassa ja rasvan kerääntyminen vatsan alueelle.

Hoitamaton testosteronivaje voi johtaa luukatoon ja riskiin saada luunmurtumia. Testosteronivaje voi johtaa myös lihasten heikentymiseen.

Koska testosteroni vilkastuttaa punasolujen tuotantoa, testosteronivajeesta kärsivillä miehillä on usein tavallista matalammat veriarvot.
Mummo laitettiin hoitokotiin muiden kaltaisten kehariensa joukkoon, siksi videotuotanto loppu. Leikkii tyytyväisenä kaltaistensa joukossa.
(70.88 KB 1024x634 sukkero pepsipullo.jpg)

Tein joskus tämmöset mitä mieltä ootte tästä =)
>>7554
Liian hyväkuntonen sukkero… Sukkeron "evil twin" (sukkeron evil twin on oikeesti hyvä tyyppi) joka käy salilla ja pitää huolta itestään?
Ihan hyvää sille kuuluu. Ei vaan julkaise enää nettiin materiaaliansa, koska netti on täynnä nettikiusaajia, joiden kommenteista tulee paha mieli.
Näin tänään ihan Sukkeron näköisen ukon mutta se oli tosi lihava.
>>7567

Ite näin sukkeron unessa, mutta se ei ollut niin lihava.
>>7618 Anti-jippii.
>>7619 noh


Forms
Delete
Report
Quick Reply