/epic/ - Eeppinen

& arkistointi

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

NC ryhmäkuva 2018 Anonyymi 21.05.2018 (Ma) 17:46:28 No. 3350
Olen paskaa joten nyymichanin vuoden 2018 ryhmäkuvalanka tulee vasta tässä nyt näin niin. En minä näitä templateja jaksanut kauheasti muokata. Tässä on siis kolme vartalotyyppiä, valitse omasi, piirrä oma naamasi siihen ja postaa tähän lankaan. Mieluiten sitten tallennettaisiin täysikokoisina kuvina eikä mitään thumbnaileja. Suotavaa olisi tietenkin ottaa toisessa postauksessa oleva pulpetti ja piirtää siihen ihtensä ihan alusta asti. Eikä pulpettiakaan ole pakko käyttää tietenkään, jos se nyt ahdistaa. Kunhan piirrätte ittenne ja postaatte tänne, perkele. Templatet ovat siis laiskemmille tai jos ei muuten vaan pysty.

Lisäilen noita (ei se velhomutsi) sitten yhteen aina välillä. Miksikö pulpetti? No "luokkakuva"-paske on yksi syy ja toinen teema on sellainen meemuhtava syrjäytyneiden 30-kymppisten lukiolaisten harrastuskerho jossain homeisessa koululuokassa.
Ja tässä se pulpetti pelkästään, jos sitä haluaa käyttää.
En jaksanut alkaa piirtämään käsiä joten siitä se ajatus sitten lähti.
>>3352
aika kädetön piirtäjä

haha
hiki
Piti lisätä vähän masua.
>>3354
>>3357
Halkinaiset päät ei näytä kyllä kauniilta kokonaiskuvassa…
Haha.
Kun luin aloituspostauksesta sanaa pulpetti niin ajattelin kokoajan että se on jokin taiteilijoiden termi ja tarkoittaa jotain mistä en ole ikinä kuullutkaan.
Oon kyl vammanen, piirrän huomenna jos en oo liian vammanen tekemään edes sitä.
>>3364
Se tässä hikkyyntymisessä ja ihmiskontaktista vetäytymisessä on saatanallista, kun sanavarasto niukkenee vuosi vuodelta ja välillä tulee unohdettua joidenkin ihan mundaanien asioiden nimityksiä. Sitten tulee kirjoittaessa käyttäneeksi mitä järjettömämpiä kiertoilmaisuja jos ei jotain sanaa muuten saa mieleen, tai vielä pahempaa, anglismeja. Joskus jopa ilmaisee saman asian useaan kertaan peräkkäin usealla eri tavalla muotoiltuna, että viesti menee varmasti perille niin selkeästi kuin sen on päässä kuvitellut.
Luetussa kielessä taas ilmentyy kesksellä lausetta sijaitsevia epämääräisiä tekstinpätkämömmöjä, joita aivot ei vaan kykene millään prosessoimaan, vaan lause pitää tavata sana kerrallaan useaan otteeseen. Sitten tietysti nämä yksittäiset vieraskieliseltä kuulostavat sanat. Muistan kun joskus ihmettelin sanoja kuten "laskuri" ja "ritilä", ja mitä vittua niillä taas tarkoitettiinkaan. Tällaisia vammasia mielipanotilanteita syntyy ajoittain ja koko ajan pahenee. Miksi vitussa ei vaan voi olla tavallinen vaan tällainen sanavammailija, joka tuskailee sekä puhe- että kirjakielisen kommunikaation kanssa? No siksi koska sosiaalinen eristäytyväisyys on anon kirous. Odotan todellakin niitä aikoja kun tulevaisuudessa aivoissa oleva linguistista vuorovaikutusta käsittelevä keskus on lopullisesti syöpynyt ja kaikki tulee ulos korkeintaan sanan mittaisina ranskalaisina viivoina. Hermoston murjominen aineilla johtanee samaan lopputulokseen.
Joo kuvaa voi varmaankin suurentaa pystysuunnassa jos pää ei meinaa mahtua siihen.
>>3367
Sit kaikille jotka käyttää painttia, siinä ei oo ollenkaan toimintoa joka suurentais kuvaa ylöspäin, mutta pystytte silti kääntämään kuvaa 180 astetta, sen jälkeen suurennatte kuvaa alaspäin ja käännätte uudelleen 180 astetta ja ta-daa, teillä on enemmän tilaa pään yläpuolella.
>>3369
Ai joo voihan noinkin tehdä, muttei silti ole yhtä käytännöllistä, kun vaatii niin useita klikkauksia…
>>3368
>suurenna kuvaa
>leikkaa pöytä+naama irti
>siirrä alemmas
>vau

>>3367

Saako laajentaa sivulle? Saatan tarvita toisen pulpetin.
*prööt*
>>3371
Jos se siitä jää kiinni niin joo, saa.
nämä pulupetit on liian isoja
>>3360
Käyttämäni lähdekuva oli jo valmiiksi kropattu päälaki pois. Pistäkää takariviin lopullisessa kuvassa.
>>3377
Juu, siksi sen kuvat jää aina tollasiksi. Kuvittelee että niin asioiden kuuluisikin olla.
>>3376
Siis croppaajalta oli päälaki pois?
>>3378
Nyt ymmärrän sen "kuva muurahaisille"-kommentin kun on tullut tallennettua thumbnaileja.
>>3380
Tämähän on mainio.
>>459318
Piti tän innottamana tehdä pulpetin takaa pilkistävä perse, mutta enhän mä jaksanu.

Tappakaa mut, oon perse ilman pulpettia.
>>3380
Oletko kuvalaudan tulkkunyymi
Tämmönen ois nyt. Ei täällä kyllä näin montaa käyttäjää ole. Järjestystä pitää aina vähän säätää ettei jää jutut piiloon ja tiivistä olisi kuitenkin kiva olla. Talititin mölinän taakse pistin vähän tuhrua että erottuu taustasta.
>>3383
ei tapeta :3
>>3385
>.jpg
>>3389
>luulee että foorumisammakkoa kelpuutetaan nc kuvaan
haha
>>3390
Kaikki kelpuutetaan! :3
Kuinka kauan tähän saa osallistua? Oon niin paskaa, etten ainakaan vielä jaksa tehdä kuvaa. Saa tappaa, niin kuvaani ei edes tarvitsisi.
>>3391
Ei se toimi niin.
>>3393
Okei? Kerrotko lisää, mikä ei toimi niin? Tämä lankako ei toimi niin, että tietyt konribuutiot jätetään mielivaltaisesti pois, koska sinä et itse niistä tykkää?
>>3394
Niin se juuri toimii.
t. eri
>>3392
En jaksanut paskuuttani keksiä mitään aikarajaa vielä. Katsotaan nyt koska rupeaa kuvat ehtymään niin vedän sitten pelin poikki.

Niin ja jos postaatte jotain jotain voi ymmärtää ihan vaan reaktiokuviksi tai jotain niin kertokaa saatana. En esim. lisää tuota >>3391 tai tietenkään >>3394 paskatusta
ellei ne itse niin vakuuttavasti pyydä.
>>3396
Olen jo lankaan oman panostukseni antanut, mutta kannatan silti ideaa että jokainen saa osallistua, oli heidän piiroksensa randomin mielestä kuinka paska tai ärsyttävä tahansa.
>>3392
ei tapeta :3
>>3397
"Anna foorumilaisille pikkusormi niin ne vie koko käden". Niiden meemit ovat kuin lutikoita jotka pilaavat koko kodin jos niitä sisään päästää.
>>3399
Lasketaanko pikkusormen kynsi? Sisään on päässyt jo yksi foorumimeemin puolikas joten eiköhän laiteta koko paletti uusiksi
>>3385

Tahtoisin vain opettajamutsin pulpettien väliin kyselemään mikä nyymiä paskattaa.
>>3400
Joku osaavampi voisi piirtää bonuskuvaksi mutsin, laitan sen sitten tuonne "opettamaan", hehheh
>>3403
Mitä sulle on käyny?
>>3404
>179cm
Haha
>>3404
Miten niin käyny?
>>3385
haha
Onko kellään tallessa sitä viime tai toissa vuoden ryhmäkuvaa jossa oli kissoja?
>>3410
>>3411
mit vit eikö tuosta ole vasta kuin 2v??
Vammapasi löytää paikkansa myöhemmin, mukana on nyt vastentahtoisesti myös foorumisammakko, voin tuhota sen mikäli tulee hyvää metailua.

>>3387
Kyseessähän on kuitenkin väliaikakatsaus, miksi postata .png?


>>3413
Joo, en tiedä sekoitatko sen siihen 2016 kuvaan, tässä on nyt ollut tapana tehdä se 2 vuoden välein ihan paskuudesta.
>>3414
Voi vittu, tarkoitin siis sekoitatko sen siihen 2014 vuoden kuvaan, tappakaa mut oon paskaa…
>>3415
ei tapeta :3
>>3414
>Vammapasi
Tuo kannattaa varmaan poistaa kun kuva ei taida olla edes itse piirretty vaan joku hvoorumilta napattu meemireaktiokuva
Tän ois voinu tehdä syksymmällä
>>3414
Tuhoa sammakko. Tehkööt foorumilaiset oman ryhmäkuva lankansa ylifoorumille ja täyttäkööt sen sammakoillaan.
>>3418
Implikoi että kesäloman ajankohdalla on anolle mitään merkitystä kun koko vuosi on muutenkin pelkkää turhaa lojumista tmop
>>3420
Turha sitä nyt on pelätä, ei tätä kukaan ole sammakoilla täyttämässä. Kuten ei millään muullakaan yksittäisellä hahmolla. Toki jos sama nyymi osallistuu ryhmäkuvaan useilla samankaltaisilla kuvilla niin ne voidaan jättää huomiotta turhana spämminä, mutta tällä hetkellä noita sammakkokuvia ei ole kuin yksi, enkä myöskään usko että niitä enempää on tulossa (ellet sitten itse mene foorumille tekemään jotain raidilankaa että tulkaa nc:lle postaamaan sammakkokuvia pulpettilankaan, haha)
>>3422
En vain halua että täällä annetaan mitään jalansijaa ylifoorumin pakotuksille, koska se tulee kostautumaan. Mutta taidan olla yksin näiden ajatusten kanssa että tmop vaan sitten.
>>3422
>Toki jos sama nyymi osallistuu ryhmäkuvaan useilla samankaltaisilla kuvilla niin ne voidaan jättää huomiotta turhana spämminä
haha sano tuo äksy yölle
>>3423
Et oo yksin. Väitän että nyymien hiljainen enemmistö ajattelee samalla tavalla.
>>3423
En minäkään tässä foorumin puolella ole vaan ilmaisunvapauden. Jos näille aletaan asettamaan jotain vaatimusstandardeja niin langan pointti menee kun kaikki liian rujot tai väärää aihetta sivuavat teokset karsitaan pois, ei anohengen mukaista.
>>3426
No eiköhän ne tuohon ilmaisuvapauteen ala sitten kohta tarttumaan useamminkin ja kohta onkin etusivu täynnä tomaattimurska robinia ja apustusta. Toisaalta jos tuon apustuksen tuolta poistaa niin sen postaaja varmaan vetää raget ja pyytä ylifoorumilta raidit tänne. Pystyisköhän tässä tehdä jonkun kompromissin, heittää vaikka tuon sammakon jonnekin nurkkaan häpeämään tötteröhattu päässä missä lukee foorumisyöpä tjsp. video ei liity
>>3427
>heittää vaikka tuon sammakon jonnekin nurkkaan häpeämään tötteröhattu päässä missä lukee foorumisyöpä tjsp
Haha tää on hyvä
>>3429
tmop en osaa edes sagettaa. varhaisdementia liioista maksimeista haha
>>3430
Enskerralla sage joka peltoon :3
>>3414
peräruiskekissen ei ollut tarkoitus olla luokkakuvaan tuleva, nappasin sen kai täältä joskus meemikuvakansiooni ;___; t jo kuvassa oleva
>>3418
keväällä nää on ennenkin tehty, nyt ehk vähä myöhemmin kun viimeks
>>3421
meinas varmaan että kesäjonnet tulee ja tuhoaa
>>3423
Iteltäni on ainakin jo osittain mennyt postaus ja lurkkaushalut, kun täällä on ollut niin paljon kaikkea syöpää. En oo edes jaksanu enää lukea kaikkia viestejä, kun alkaa tuntua liikaa paskassa kahlaamiselta.
Täs mä tee projekti.
>>3436
SHHH SHHHH SHHHH SHHHH SHHH!!!!!!!!!
>>3436
voiko tätäkään normoa päästää kuvaan?
>>3421
>>3423
>>3430
ei tapeta :3
Tälläistä nyt.
>>3445
Tykkään piirtämistyylistäsi.
>>3449
hmh, pfftphwahah
Paikat vaihtelee koska pitää katsoa ettei jää mitään tärkeitä yksityiskohtia piiloon. Saatana ja aurinkojäbä voisivat olla enemmän vasemmalla mutta tällä hetkellä on nyt näin koska ujon manletin jalat jäisivät tietysti muuten vain puoliksi näkyviin.
pistä mut jonku TOSI IHANAN viereen :3
>>3452
inb4 anagin viereen niin että pröötsit tulee päälle
>>3451
saatana ja aurinko vois vaihtaa paikkaa, niin menee nuo varjot oikein

anteeksi autismi
Missä ribsiano? Eikö kerennyt kokkaamiseltaan luokkakuvaan?
Haha sanenyymillä on koomisin
>>3455

Oon yksi ensimmäisistä tässä langassa
Vieläkö ehtii? Teen huomenna.
>>3458
ei oo ilmoitettu deadlinee

teet sit kans etkä meemuile
Minäkin tulen :3
>>3438
Aika vammaista, että kuvan tekijä valikoi ketä saa olla kuvassa ja kuka ei.
>>3461
Kuvan tekijä yleensä päättää mitä kuvaan tulee.
Älkää sit ihan vielä pistäkö hommaa seis, mul kestää viel viikko pari ainaki enne ku kuvan jaksan tehdä.
Normotkin pääsi kuvaan säälistä, tosin joutuivat istumaan häpeänurkkaan ainakin toistaiseksi, ei tartte boikotoida enää.

>>3463
No ei tässä nyt vielä valmiita olla vaikka ei näytä enää paljon kuvia tulevankaan. Sanoisin kyllä että vaikka itsekin olen paskaa ja jätän asioita tekemättä, niin jos ei kahdessa viikossa saa kuvaa tehtyä niin tuskin saa senkään jälkeen :3
>>3464

hahas, foorumit erityisluokassa :p
Postaan jonkun kuvan, kunhan saan paskuudeltani aikaiseksi. Meinasin sanoa heti langan alun aikaan samaa, mutta en saanut sitäkään tehtyä.

Tilanne siis tää: >>3463
Mutta eri nyymi. On tosin jäänyt monta muutakin ryhmäkuvaa ja -töherrystä tekemättä.

Saa tappaa.
>>3466
postaa kuva tai ei tapeta koskaan
>>3466
itel sama tollaset viis vuot putkee :DD

mut hei sen takiiha me tätä stoorii tehää eikä minkää aivotärähdysten tai juottamisten tai sun läskien :D
>>3466
ei saa :3
>>3471

Nyt on hyvä paita t. >>3358
>>3472
Miuu häirittee tuo epäjärjestelmällisyys pulpettien suhteen. Hirveä ähellyshän luokasta on poistua jos pitää jonossa kävellä rivin päähän. Isommat välit pliis, ja ordnung.
>>3475
Tästä luokasta ei poistuta, viimeiseen kuvaan tulee vielä kaasuventtiili.
>>3475
Miten niin? Tuollahan on ihan helvetisti tilaa rivien välissä.
>>3477
Eikä ole. Päivän päätteeksi kun kirjat pakataan reppuihin niin kaikki tekee sen eri ajalla ja tulee suuren suuri sekasorto.
>>3478
>>3475
No voi vitun siviilipalvelusmies kun ei osaa edes luentosalista poistua järjestelmällisesti muun ryhmän kanssa.
m-moi…
>>3480
moro
>>3481
pölled
näis ryhmäkuvissa on kyl mukava profiloida, tai silleen nähdä että jaaha tuohan onkin tuo tyyppi siitä edellisestä jne. nyt näyttäs puuttuvan vielä ainakin majakkataiteilijanyymi ja joku, eikä kukaan oo tehnyt ees kuvaansa sillä naamalla.
>>3483
>ja joku, eikä kukaan oo tehnyt ees kuvaansa sillä naamalla.
>kuvaansa sillä naamalla.
>sillä naamalla.
>>3483
Mitkä ovat majakkataiteilijanyymin ansioita?
Kyllä meillä oli joskus muinoin AMKissakin melkein joka luokassa pöydät pitkissä riveissä. Sitäpaitsi eihän kellään näytä olevan kirjoja mukana. Tässä on vaan kerätty nyymilaaksolaiset yhteen huoneeseen tuhottavaksi. Tai ehkä tämä onkin nyymilaakson ainoan anotalon taloyhtiökokous. Seuraaviksi vuosiksi tästä tulikin kyllä idea tehdä joku keskitysleiriteemainen ryhmäkuva, tyyliin piirrä itsesi matkalla uuniin tai jotain.
>>3478
No onhan. Jokaisen pulpettirivin välissä näyttäisi olevan ainakin kahden pulpetin levyinen väli, mikä on enemmän kuin tarpeeksi, että siitä mahtuu läskikin nyymi kulkemaan pulpetissaan istuvan nyymin takaa.
vapaaehtoinen laudanpuolustaja ilmoittautuu
>>3488
hahahahahhhahh paska airsoft lelu paska ak!
>>3489
Kyllä siinä kuvassa on ihan puoliautomaattinen reserviläiskivääri.
>>3491
haha oulu paikalla
>>3491
oulun asuntomessut neva förgöt
>>3493
tai Irak
Istumajärjestys elää yhä vaan, riiteleviä yksilöitä joudutaan erottelemaan toisistaan.
>>3496
Kunhan et erota mua pössyttelykavereistani!!
Harvinainen kuva moderaattorista modetunnuksilla sisällä!
Antakaa sitten ainakin päivän varoitusaika ennen kuin homma lopetetaan, etten menetä mahdollisuutta osallistua yhtäkkiä, kun paskuuttani viivyttelen varmaan siihen asti kunnes on pakko tehdä.
>>3499
Loppuu huomenna. Parempi pistää vauhtia masinaan.
>>3499
>>3500
Ei nyt kai sentään ihan vielä. >>3463 oli viikko sitten, voisin antaa vielä viikon armonaikaa, sitten saa riittää. Jos vielä ei siihenkään mennessä ole saanut tehtyä niin ei tule ikinä tekemäänkään, ja epätodennäköistä että kukaan nyymichanilainen olisi missään näin pitkällä lomareissullakaan, tai ainakaan niin ettei tällä olisi puhelimeltakaan pääsyä postaamaan edes pyyntöä että joku muu piirtäisi tämän puolesta.
>>3502
:333
>>3502
aika kawai desnee :3
>>3502
;__;
Joo, eli ensi viikon sunnuntai (10. päivä kesäkuuta vuonna 2018) olkoot deadline.
>>3506
Vaikea sanoa kuka noista yrittää tarpeeksi kovaa jotta plagioisin sen…
>>3506
Sopii mulle, oma mestarituotos vielä palauttamatta
Deadline (sunnuntai) lähestyy uhkaavasti, muistutan vaan.
>>3510
Pitäs toho viel neljä ainaki saada
Huhhuh, jaksankohan saada mitään aikaan ennen aikarajaa. Saattaa paskuus voittaa.
Tässäkin oli melkein liikaa tekemistä.

t. >>3466
>>3513
Itsellä oli hieman samankaltainen idea, mutta pienellä twistillä. On kuitenkin toinenkin ja sen varmaan yritän tehdä tässä parin päivän sisään.
>>3514
odotan innolla!
>>3514
Muistutusprööts
>>3516
Jaa nii. No tänään ei enää jaksa. Koitetaan huomenna, kun ei pitäis olla mitään erityistä aktiviteettia.
>>3517
oliko tänään muka erityistä aktiviteettia?
>>3518
Joo, ainakin sen verran etten muistanut koko asiaa.
>>3513
Tätä nyt sitten odotettiin kaks viikkoa?
Ei hyvältä näytä. Taitaa minun kontribulaatio jäädä tulematta, ellei illan mittaan jonkinlainen energiapiikki satu johonkin väliin iskemään.
>>3520
Mitä oikein kuvittelit sen olevan? Oikeastaan sillä ei taida olla väliä, tuskin pystyt edes kuvittelemaan näitä paskuuden ja saamattomuuden syviä vesiä, joissa liikun.
>>3521
Jos et tee niin et tuhoudu koskaan ja kärsit ikuisesti ;_;
>>3520
Kauan odotettu mutta lopulta täyttä paskaa. Vähän niin kuin Duke Nukem Forever.
>>3514

Kinkyllä twistillä.
Paskuus taitaa kyllä voittaa tällä kertaa. Katotaan sitten parin vuoden päästä
>>3526
Mitä jos tämä on viimeinen ryhmäkuva koskaan?
>>3527
Olis kyllä hyvä. Tollasia saamattomia paskakasoja ei kuulukaan muistaa.
>>3528
Missä sä kuvittelet olevas?
Lisätkää tuonne mulle tyhjä pulpetti ku oon tämmönen lintsari joka ei saa edes kuvaa aikaiseksi määräaikaan. Kuvaa ehkä parhaiten minua tällä hetkellä ja oon ollu muissa ryhmäkuvissa niin ei kehtaisi jäädä tästä pois
Sellainen siitä sitten tuli, kiitos kaikille osallistujille.

Tyhjä pulpetti takarivissä kaikille saamattomille läjille. Hävetkää.
>>3531
hieno : 3
>>3531
smell of ebun
Mä olin niin paskaa, etten edes tyhjää pulpettia saanut, saa tappaa.
>>3535
ei saa :3
>>3536
Saapas.
>>3535

Ohan se siellä.
>>3538
Se on ton toisen, joka sitä pyysi. Itse en sitä edes pyytänyt, niin jäin ilman.
>>3539
>Tyhjä pulpetti takarivissä kaikille saamattomille läjille.
>kaikille saamattomille
>>3540
En mä halua kenenkään kanssa sijaita samassa pulpetissa, kun pelkään ihmiskontaktia.
>>3541
pakko sijaita jos ei pystynyt omaansa piirtämään :3
>>3542
Toi on kyllä täysin kohtuutonta.
Saisko vielä toiset 2 viikkoa aikaa?

En normouden aiheuttamilta velvollisuuksilta kerennyt kontribuoimaan. Tai no, tuskinpa tämän syyn nojalla täältä paljon sympatiaa heruu.
>>3543
>>3541
>>3540
Haha x4
Onneksi on omassa pulpetissa runsaasti tilaa.
>>3546
Ton kanssa jakaisin mieluusti tekstikirjan jos tiedätte mitä tarkoitan ;)
>>3544
olit 3 viikkoa putkeen työ hommissa? Luulisi edes 10 minuuttia tyhjää aikaa ollut jona tuollaisen pienen kuvan väkertää.
>>3548
voi epäsuorasti arvella mitä se "työ" on jos ei pikkukuvaa itsestään voi lätkäistä jonon jatkoksi.

ainakin mukava ajatusleikki mikä vääristynyt egoinen paperinsiirtelijä prinsessa siellä pohtii mestariteostaan
>>3547
Nyt en kyllä tiedä. Tarkoititko että hänen kanssaan voisit opiskella anatomiaa saman pulpetin ääressä istuen? Ehkäpä voisit myös mennä hänen luokseen illalla auttamaan anatomian läksyissä…?
>>3550
Ei kun tarkoitin sitä että istutaan vierekkän silleen että ollaan melkein kosketuksissa ja yritetään lukea samaa kirjaa ilman että olkapäät osuu. Sit aina kun olkapäät osuu yhteen niin säpsähdetään ja hymyillään :3
>>3551
Miksi vitussa hymyilisitte? Itse ainakin vain ahdistuisin vai meinasitko jotain ahdistusta, jossa hymy pyrkii toimimaan defenssinä?
>>3552
Kyllä. Jo muinaiset pissikset 90-luvulla tiesivät tuon jalon totuuden: hymyile niin kukaan ei huomaa että suhun sattuu
>>3531

Vähänkö on hienoa, että munkin kuva pääsi tonne ^_^
>>3554
Ei siellä mitään munkkia ole.
>>3555
on siellä donitsi
Saisko vielä pari kuukautta aikaa? On ollut vähän kiireitä.
>>3557
Saat melkein vuoden aikaa 2019 ryhmäkuvaa varten.
>>3558
Ryhmäkuvat tehdään kahden vuoden välein
>>3559
En ois niin varma.
>>3560
Olen tehnyt 3 viimeisintä ryhmäkuvalankaa 2 vuoden välein, olisi mukava yllätys jos joku muukin ottaisi vastuuta.
>>3560
No toivottavasti mitkään "En olis niin varma." -ilonpilaajat eivät sitä ainakaan tee mikäli sellainen ensi vuonna on ylipäätään tiedossa
sori nukuin pommiin
>>3563
onko sulla aivovamma, perseessä?
>>3564
päässä on
laitetaanko tuo juhannuksen nyymifestari-lanu stickyx?
>>3566
vois paskatusmielessä laittaa
>>3567
niin ja tästä pois, tää on jo valmis kts. >>3531 vai onko tää taas joku meemi ettei ehditä edes stickyä poistamaan haha
Menee hermo tähän stickyyn
>>3569
Taidat olla uusi täällä.
>>3570

Niin taidat.
ddd
>>3573
tapa nyt jo VITTU IHTES HELEVVETTI!!


Forms
Delete
Report
Quick Reply