/epic/ - Eeppinen

& arkistointi

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Anonyymi 17.05.2015 (Su) 03:22:51 No. 2466
Oi voi, siili-yde oli jäänyt auton alle :(

On vielä hengissä, toivotaan että paranee. Kohta kaupasta hakemaan ruokaa sille.
Muista sitten että siileillä on laktoosi intoleranssi eikä niille saa antaa tavallista maitoa
Muista sitten ettei maitoa siili-ydelle, osta vaikka silakkaa. Onkos tuo muuten mitä tehnyt sen jälkeen kun otit hoitoon ja onko tietoja mitä kaikkia vammoja sillä on?
Voimaa ja jaksamista siilijäbälle
Lyö sitä vasaralla :D
>>2467
>>2468
Tän kyllä tiesin jo, mutta ihan hyvä neuvo silti. Suomi-Wikipedia mukaan maksapohjainen kissanruoka olisi parasta noille, SIWA aukeaa ihan näillä minuuteilla niin käyn katsomassa jos siellä olisi.

Vammoista en osaa sanoa muutakun että nokka ja etutassut on veressä, en ole uskaltanut paljoa liikutella ettei vaan mene mitään muuta rikki. Alkoi tossa tunti sitten tuhista ja pyöriä peiton alla, olen käynyt n. vartin välein varmistamassa että hengittää. Vesi ei ole ainakaan vielä maistunut.
No eihän se vitun SIWA Sunnuntaina aukea kun vasta yheksältä, saatana. No kävin kumminkin rikospaikalla ottamassa vielä kuvan verilätäköstä. Röökintumpit skaalana.
Käy kaivaas takapihalta sille mato :3
Vie eläinlääkäriin
Voi että, toinen ihan rikki ;__;
Toivottavasti paranee.
>>2474
Tää
>>2471
No se on hyvä merkki jos se liikuskelee
>Vammoista en osaa sanoa muutakun että nokka ja etutassut on veressä
Se näkyikin tuossa ekassa kuvassa, voisit mahdollisesti kokeilla yrittää pestä haavoja hieman. Otta siili suihkuun ja suihkuttele haalealla vedelllä pienellä paineella haavakohtia.
>>2474
Ei oo tänään auki, huomenna ajattelin käydä jos siili on vielä hengissä.

>>2477
Oli käynyt paskallakin, tein sille peitteestä tommosen "kolon" niin oli ryöminyt ulos ja kakkinut kasan takapuolelle, eli useammankin askeleen joutunut ottamaan ja oli päässyt takasin koloonsa. :3
>>2478
Hieno juttu!
Tässä vielä pari kuvaa siilen pesästä, alkaa vaikuttaa siltä että selviää hengissä. Ihan just SIWAan ostaan kissanruokaa.
Kissa on Pasi, Koira on Roni, Siili on…?
>>2481
Simo
>>2480
tee simolle jekku ja laita pasiruuan sekaan ihan vitusti suolaa
>>279254
En. Nyt on Simolla ruokaa, mutta se vaan nukkuu. Ripottelin vähän ibuprofeenia (alle 1/10 400mg tabletista) koska voi olla pää vähän pipi.
>>2484
>ibuprofeenia siilelle
>>2485
Löysin jostain siilifoorumilta postauksen missä joku oli saanu eläinlääkäriltä ibuprofeenia lemmikkisiilelle, eli pitäis olla ihan OK.
>>2486
no sitten :D aloin kans miettimään että mitä helvettiä
Näin viimeviikolla, kun siili yde jäi autonalle? Kuulin vain, kun sen pää pamahti paskaksi :(
Alkaa vähitellen väsyttää kun koko yön valvonu, niin laitoin kämppikselle varotuksen keittiön oveen ja siirsin pesän tuolin alle ettei se vahingossa tallo Simoa hengiltä…
>>2489
>tallo Simoa hengiltä
Onko Simo saanut jo ruokaa? ;__;
>>2491
Onhan sillä tossa ruokaa lautasella, mutta ei se tee muuta kun nukkuu. Yöeläimiähän noi on, katotaan illalla että onko maistunut vai ei.
>>2492
Oompa sokea ja aamupöhnissä vielä. Toivottavasti Simo selviää. Voi olla vähän paniikissa stressaantunut Simo. ;_;
Oliko Simo äkäsenä tai peloissaan kun pyyhit verta pois?
Mitähän tuo siili kelaa kun aamulla oli kaikessa rauhassa vielä kotipusikossaan ja sitten aamulenkillä yhtäkkiä kuului hirveä jylinä ja äkkiä saikin pataan niin jumalattomasti, seuraavaksi herää tokkurassa jossain omituisessa ympäristössä jossa vääntää hätäpaskat peitolle ja seuraavaksi joku ihme jättiläinen huumaa sen kipulääkkeillä.
>>2494
Ei se oikein mitenkään reagoinu. Kai se ymmärsi että yritän vaan auttaa, kun ei mennyt kerälle ja anto pyyhkiä veret pois.
>>2495
hahahah

hei ap jos se kävelee tai jotain niin ota videota ja upota.
>>2486
>siilifoorumilta
Siis mitä vittua, onko tää siilten kaappaus luonnosta lemmikiksi jotenkin yleinenkin harrastus?
Ilmeenne kun siili on saanut aivovamman perseeseensä ja taantunut anoksen tasolle. Ei jaksa tehdä muuta kuin nukkua, paskoa ja vähän ehkä syödä. Älä vaan pistä sitä minkään tietokoneen vierelle tai se jumittaa siihen. Sit kun päästät sen joskus takaisin luontoon niin se tuhoutuu.
>>2498
Jotain afrikansiilejä saa ihan ostettua lemmikeiksi, mutta noi mitä Suomessa esiintyy luonnossa on rauhotettuja. Kai niitäkin joillain silti on…
Vuotaako se vielä verta? Saitko katsottua millaisessa kunnossa sen nokka on? Onko pahoin vaurioitunut? Ei varmaan itteni ainakaan tekis mieli syödä mitään, jos joku olis ajanu autolla mun suun yli.

Jos se ei näytä siltä että olisi missään hengenhädässä niin lain mukaan sun kai pitäisi päästää se takaisin luontoon, mut jos se nokka näyttää kovin pahalta niin kannattaa varmaan käydä siellä eläinlääkärillä näyttämässä sitä ja pyytää lääkärin arviota sen vamman vakavuudesta.

Millaista muuten on siilin paska?
>>2489
Onkohan tuo vesikuppi turhan korkea?
>>2502
Ja voipi olla että kuppi nurin heti ekan juomisen aikana, noilla ilmeisesti tapana nousta etutassuilla nojaamaan jos syö tai juo jostain astiasta.
>>2503
Niin se on kai vähän pakko, kun ei oo kaulaa ja nokkakin on lyhyt. Ei ylety muuten.
Itkin hieman kun näin kuvan ;__; Simo-siili parka ;__;

Hajosin lapulle "keittiössä on SIILI!" Mielikuvat kun kämppis saapuu kotiin jostain tuhannen seipäässä ja Simo-siili torkkuu keittiössä haha
>>2501
Ei vuoda, veri oli jo hyytynyt kun itse tulin paikalle. Toin sen lähinnä himaan ettei jotkut korpit noki sitä hengiltä, kun vaikutti siltä ettei pystynyt liikkumaan (oli jäänyt makaamaan autotielle).

Siilin paska on tummaa ja melko kuivaa.

>>2502
>>2503
Hyvin mahdollista, mutta ei oo nyt tähän hätään mitään parempaakaan. Sotkin tohon ruokaan vähän vettä ja muusasin sen valmiiksi, siltä varalta että purukalustossa on jotain vikaa.

Ja Simo oli käynyt taas paskalla, ei sentään tällä kertaa paskonu peitteellensä mutta melkein ruokakippoonsa. Ilmeisesti ollut ihan menestyksekäs metsästysreissu ennen kun jäi auton alle, jos noin paljon tulee tavaraa. Saattaa selittää myös miksi ruoka ei maistu. Ehkä se sitten yöllä alkaa vipeltää…
>>2506
Simo kertoi vain mielipiteensä ruuasta.

Mitä mieltä kämppis oli Simosta?
>>2506
Onko simo pelokas siilisetä vai chillisti? Muriseeko hän tai tuhiseeko? Toivottavasti simo on kohtak unnossa :3
Kiva lanka :3
>>2506
Alko aihe hieman kiinnostaan ja mitä itse lueskelin, niin pihasiilien ruokintaa suositellaan aikasintaan 20:00 koska yöeläin.
Voi olla että se tuossa ysin kulmilla kömpii hereille ja alkaa ravaa pitkin keittiötä, jotku yksilöt saattaa ilmeisesti yöllä vetää yli 20km lenkin.
Pisteet siitä että anos pelastaa simon ja hoitaa tätä mutta en pysty diilaamaan sen kanssa että joku tuo siilin solu(?)kämppään ja antaa sen vapaasti paskoa lattialle. Tosin lattialla näyttää olevan muutenkin kaikkea kivaa joten ehkä kyseessä onkin kakka-ano itse? Harrastatko kakkuleikkejä kämppiksesi kanssa?

Itse olisin pistänyt simon johonkin pahvilaatikkoon tms. elpymään ettei se möngi kämppiksen jalan alle.
>>2511

Järsiytyisi kuitenkin ulos kun tokenee
>>2511
Miten ajattelit Simolle asian selittää että hei, täällä meillä käydään paskalla weeceessä eikä suinkaan lattialle paskanneta? Eiköhän nuokin kakut ole jo siivottu kuvan ottamisen jälkeen.
>>2507
Kämppis on vielä jossain ryyppyreissullansa, kuten >>2505 onnistuneesti arvasi. En tiedä onko edes tulossa vielä tänään kotiin, mutta laitoin nyt ton lapun ihan varmuuden vuoksi. Pistän kyllä kämppiksen reaktiot jos/kun näkee Simon.

>>2508
Aika chillisti se on ottanut. Pisti itsensä kerälle kun noukin sen siitä tieltä ja pysyi pallona koko matkan, mutta sitten kun jätin sen omaan rauhaan hetkeksi niin se on antanut putsailla veret nassusta eikä enää säpsähdä kun käyn vähän raottamassa peitettä ja tarkistamassa että se hengittää.

>>2511
Aina ei jaksa siivota. Lakaisin kumminkin keittiöstä isoimmat paskat pois, ettei Simo syö mitään pullonkorkkeja ja tukehdu. Paskat noukin tietenkin heti pois, ja vielä perään rätillä alue siistiksi.
>>2512
Eikö se olisi aika pontevassa kunnossa sitten jo jos se jaksaisi ite kotirosvoilla itsensä ulos pahvilootasta? Joojoo, pahvi on vaan pahvia mutta joutuisi se jonkun verran energiaa siihenkin käyttämään kun ei tuo ole mikään hiiri mikä menee 1cm reiästä läpi.

>>2513
Siksi pahvilootaan ettei tarvi varoa kakkumiinoja.

Ja ei, ei minullakaan ole mitään 1x1 metrin pahvilaatikoita saatavilla kämpässäni niin ei tarvi siitä viisastella.

Muista sit viedä simo takaisin suurinpiirtein samoille mestoille mistä löysit sen niin se löytää takaisin pesäkomeroonsa.
>>2515
Pitäiskö simolle tehdä kanssa pari palikkatestiä että tiedetään ettei tullut kolarille tyypillistä muistinemnetystä? Olisi kamalaa jos se ei koskaan löytäisi takaisin omaan pesäkomeroon

Sydäntäni aina niin riipaisee kun näkee kuolleen siilen joka on littana kuin pannukakku
>>2516
EIkö muistinmenetys palaudu toisella tällillä? Älä tee sitä anos ;_;

Kai se kunnossa on sit jos vaan vipeltää suoraan eikä kompuroi. Odotan tosin sitä että vihainen parantunut simo pitää ap:ta ja tämän kämppistä vankeina omissa komeroissaan ja hallitsee itse keittiötä(?).
>>2517
Siilit kyllä vipeltää aika rallia silleen töp töp töp töp töp sövösti. Toivottavasti simokin vielä vipeltää töp töp töp siiri-siilen perässä ja ehkä jopa näkee lapsensa
>>2518
Siiri saa eksoottista värinää pensaassa kun joku on päästänyt afrikkalaisen lemmikkisiilin vapaaksi luontoon.
>>2519
Mamusiilet sietäisi kaikki liimata kiinni prosessoriin jos minulta kysytään!
>>2520
Itse liimasin aikoinaan yhden mamusiilen emolevyn piirisarjaan! Siinähän oppi maan tavoille saatana.
>>2521
Joo, juuri näin se kotoutus pitäisi hoitaa. Ja vielä tehokkaammaksi kotoutuminen saadaan kun lyödään vähän kelloja kattilaan ja lämpöjä ylemmäksi.
Taidanpa mennä tästä itsekin nukkumaan, niin oon sitten illalla virkeänä jos Simo alkaa liikkua.

Toivottakaa hyviä unia siilelle :3
>>2523
Öi öi simo! Parane pian ja anolle kanssa jaksamisia
>>2523
Hyvin oot kyllä saanu puhdistettua Simon naamarin eikä ilmeisesti kovinkaan suuresti pelkää vaikka oot lähellä.
Hyvää yötä anolle ja siilelle :3

PS. toimita illalla videoa kun Simo puuhastelee.
Onko se yhtään availlut suutansa? Esim. siinä kun puhdistelit niitä veriä sen nokasta. Ilmeisesti se muuten on aivan hyvässä kunnossa, mutta kovasti mietityttää pystyykö se syömään mitään, jos sillä on vaikka leuat jotenkin murtuneet tai jotain. Mietin myös tuota ulosteen mustaa väriä, että eikös veren syöminen tee kakasta mustaa? Jos sillä on nokka vuotanut verta niin se on hyvinkin voinut niellä omaa vertaan.
>>2526
musta paska kertoo ainakin ihmisellä sisäisestä verenvuodosta joka voi olla erittäin vakava.
>>2526
>>2527
Kuvahaku implikois että tuore siilen kakku on erittäin tummaa eli likipitäen mustaa.
Hymyilin itselleni hakiessani kuvia siilen kakasta.
>>2526
Veren syöminen nyt ei ihmisellä ainakaan vaikuta yhtä paljon vaikuta kuin sisäiset verenvuodot jotka sen paskan tummaksi värjää, siilistä en niin tiedä.

>Siilin jätös on n. 1 cm:n paksuinen ja 3-4 cm pitkä. Uloste on tummaa, sillä hyönteisten kitiinikuori värjää sen: mitä enemmän hyönteisravintoa, sitä mustempaa se on. Kissanraksuja pääruokanaan nauttivan terveen siilin uloste on sen aterian väristä.


Aika mustaahan sen paska AP:n kuvissa on, vaikea sitten sanoa onko siileyde vain syönyt hirveästi hyönteisiä vai onko sillä sisuskalut muussina.
>>2529
Tässä toinen kuva terveestä siilen paskasta, yhtä tummaa on kuin AP:llakin eli ei voi värin puolesta sanoa mitenkään epätavalliseksi.
Voi siiliydeä ;__;
Täytyy toivoa että se jaksaisi syödä ja paranisi. Tahtoisin vain nähdä onnellisen Simon palaamassa takaisin pesäänsä syömään niitä vuosikertamatojaan mitä on säästänyt jo pidemmän aikaa. Ja toivottavasti se tajuaa elämän haurauden ja alkaa elämään täysillä. Voimia!
Ja anokselle iso hali ja kädenpuristus hyvästä teosta ;__;
voimia siilelle
Tästä langasta tuli mieleen kun elämäänsä kyllästynyt läski rusakko päätti mcfucking tuhoutua hyppäämällä autoni alle moottoritiellä.

Se väijyi siinä tien pientareella ja hyppäsi alle just kun olin tulossa kohdalle, lasissa 120 km/h. Hirvee täräys. Suoraan repsikan puolen eturenkaaseen. Auton alusta oli vähän karun näköinen. Eipä rusakosta paljoa jäänyt jäljelle punaisen muhjun ja satunnaisten turkin rippeiden lisäksi, ei ainakaan auton pohjaan. Ihme ettei autosta mikään hajonnut siinä tällissä.

Mitä jos Simokin halusi vain mcfucking tuhouta? ;__;
>>2533
kuulostaa vähän samalta tilanteelta kuin minulla oli oravaa kohdatessa. Vauhtia oli n.60km kun hiljensin hieman oravan nähdessäni. Eipä siinä, orava oli ilmeisesti suunnitellut itsemurhansa. Hyppäsi auton alle juuri että kerkesi alle.

Oli vissiin masentunut aika pahasti..
>>2534
Itse näin kerran tuollaisen hännättömän oravan pyrkivän auton alle. Oli ilmeisesti ottanut osumaa jostain jo, mutta menettänyt vain häntänsä.

Simokin nyt koettaa anon asunnossa paskoa ympäriinsä toivoen että ano hermostuisi ja lopettaisi Simon. Silti Simo saakin rakkautta, huolenpitoa ja lääkkeitä. Ehkä Simo saa elämän kuntoon kesällä 2015.
Anosiili Simo? Piilota viinasi.
>>2533
http://en.wikipedia.org/wiki/Animal_suicide

hs hs

>Although it is impossible to determine what drives animals to self-destruction, some specific traits associated with human suicide can be successfully transferred to animals.
>>2527
>>2528
>>2529
>>2530
Niin tuota juuri mietinkin, että siilen paska varmaan muutenkin on aika tummaa niinkuin muillakin samantapaisilla otuksilla, mutta nuo AP:n kuvien pökäleet näyttivät jotenkin niin mustilta, että heräsi epäilys onko se veren aiheuttamaa. Ja eikö siis se ulosteen mustuus sisäisessä verenvuodossa tule nimenomaan siitä, että sitä verta vuotaa ruoansulatuskanavaan? Yleensähän ihmiset ei kai niin paljon tuoretta verta nieleskele, että sillä olisi suurta vaikutusta ulosteen väriin, mutta sitten juuri joku jatkuva veren vuotaminen ruoansulatuskanavaan on eri juttu.

Samoin mietin, että jos tuolla siilillä vuotaa verta sen suun sisäpuolelta ja se on sitä nieleskellyt niin paskakin olisi sitten sen takia erityisen mustaa. Tuossa sitten voi olla vaarana, että ne suussa mahdollisesti olevat haavat tulehtuvat ja siili saa verenmyrkytyksen ja kuolee.
>>2535
Huh hels, AP onkin siilien Misaki
Kun siili on parantunut, päästäthän sen takaisin luontoon? Sillähän voi olla mini-simoja jossain..
>>2540
AP siis kidnappasi siilimutsin ja nyt pikkusimot nääntyvät. ;__;
>>2535
Tai sitte simo on jo aloittanut projektin "kesä 2015 - viimeinen kesä järjissään"
Kiva kun pelastit Simon. Kerran ajellessa isäni ja minä näimme siilin tiellä ja isä harkitsi pysähtymistä, mutta olimme 100km/h maantiellä moottoripyörällä (olin kyydissä) eikä lähellä ollut bussipysäkkiä joten siinä pikakeskustelun aikana kypärien ja melun läpi päätettiin että ehkä se ehtii tieltä pois, liikennettä oli kuitenkin niin vähän siihen aikaan. Joten ei parkkeerattu tien sivuun ja juostu takaisin siirtämään siiliä.

Kun ajoimme takaisin illalla samaa tietä näimme että siilille oli käynyt huonosti aika lailla samassa kohtaa missä sen näimme. Kotona menin huoneeseeni ja itkin. Se oli yksi surullisimmista asioista mitä olen nähnyt ja olisimme voineet pelastaa sen. Minusta tuntui niin pahalta ;__; Vanhemmillani käy usein siili iltapalalla kissankupilla ja se on ilonaihe kaikille. Sitten toisaalla Simoja liiskaantuu koska ihminen on laiska, kiireinen tai ihan vaan julma (jotkuthan ajelee tahallaankin päälle)
>>2543
>Sitten toisaalla Simoja liiskaantuu koska ihminen on laiska, kiireinen tai ihan vaan julma (jotkuthan ajelee tahallaankin päälle)
Juuh, kannattaa riskeerata suuronnettumuus moottoritiellä että saa omatuntonsa puhtaaksi pelastamalla siilin :D

Moottoritielle ei saa pysähtyä ilman pakottavaa syytä.
http://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1986/19860030/19860030_2#idp4926720

Nyt vähän valoja päälle hei.
Muistinpa juuri, että lapsena yksi lempi pehmoleluistani oli siili.
>>2546
siwan edessä tuskin on moottoritietä
>>2548
juuh elikkäs konteksti oli tää:
>olimme 100km/h maantiellä
>>2549
Maantie ei ole moottoritie.
>>2546
mikä helvetti on valtiosopimus? luulin että vain lakeja ja asetuksia pitää noudattaa? mut tosta on kyllä joku
>Asetus tieliikennettä koskevan yleissopimuksen voimaansaattamisesta
selittäkää aaaAAAAAAAAAaaaAAAaaA
>>2547
Mullakin oli siili pehmolelu.

>>2546
Se oli maantie. Mutta joo, ajateltiin siinä ettei kannata varmaan pysähtyä koska onhan se riski jättää pyörä tien sivuun ja juosta keskelle tietä hakemaan siili. Kestää vähän aikaa pysähtyäkin tuosta vauhdista. Silti suretti kauheasti koko tapaus. Se tiivisti jotenkin koko elämän tai jotain.
tilanne?
>>2553
Taitaa nukkua vielä molemmat.
>>2547
>>2552
Mullakin oli siilipehmo, se oli ostettu jostain maatalousmarkkinoilta.

>>2542
Simon viimeinen kesä järjissään alkanut siinä määrin hyvin että Simo on päässyt täyshoitoon kun vähän sekoili moottoritiellä ja koetti itsaria.
>>2551
Kansainvälinen sopimus joka sisältää lähinnä sitä niinsanottua maalaisjärkeä virallisena asiakirjana.
>>2553
>>2554
Heräilin tässä juuri itse, Simo nukkuu vielä. Oli kussut ja paskonut keittiöön, vesi ei ole vieläkään maittanut. Heitin ruoat menemään ettei kuivu, kohta voisin käydä pistämässä uudet.
>>2557
Vietkö huomenna lääkäriin?
>>2558
Jos vaikuttaa siltä että sille on tarvetta. Mutta jos se alkaa nyt yöllä vipeltää ja vaikuttaa terveeltä niin vien ehkä jo tänä yönä Simon takaisin luontoon…
>>2552
Toisaalta kun mietin niin näkyvyys oli hyvä kauas asti, kello oli jotain 6 aamulla ja liikennettä oli aika vähän, ja tie oli itseasiassa leveäkaistatie, että ihan hyvin olisi maalaisjärkeä käyttäen voinut pelastaakin sen siilin, sanoi joku kansainvälinen sopimus mitä vaan. Mutta toisaalta on nopea vauhti, vaivaa ja jotain yllättävää voi sattua, esim. mistä tietää mikä rekka sieltä on tulossa. Joten nämä painoi kai sekunneissa tehdyssä päätöksessä jättää siili oman onnensa nojaan. Silti, sydän särkyi kun näki sen näyn illalla.
>>2559
Tuskin tuo vielä vipeltää jos ei saa edes syödyksi
Anna lisää särkylääkettä sille. Eikö tommoset vammat tarvitse antibioottejakin?
>>2561
Yöeläin, ei ne päivällä nouse naposteleen.
>>2562
Ilmeesi kun simosta tulee lääkeaddikti
>>2562
>>2564
Ei se ole vielä saanut yhtään särkylääkettä, kun ei ole vesi eikä ruoka kelvannut ;__;
>>2564
Paitsi että jos simo ei syönyt ruokaa johon oli ripoteltu lääkettä, simo kituu nyt tuskissaan eikä ole lääkeaddikti
>>2552
>>2560
>Se tiivisti jotenkin koko elämän tai jotain.
Niinhän se menee. Joskus paska vaan osuu tuulettimeen ja yksi vähäpätöiseltä tuntuva päätös voi muuttaa kaiken.
>>2565
No joo eihän vielä ole tosiaan edes yö, anna simon nyt köllötellä siinä rauhassa (ja pidä valot pois keittiöstä koska yöeläin) ja katsele tilannetta vasta aamuyöllä. Jätä ne ruoat siihen lautaselle vaan, eiköhän se vähän kuivahtanuttakin syö.
>>2563
Niimpä, eikö Simot syö vain öisin. Päivällä voi nukkua, kusta ja paskantaa.
Sori anos, tuli itelle muuta menoa yllättäen eli tänä yönä ei ainakaan tule vielä videota Simosta…
>>2570
Entäs simo!?
>>2570
Et voi jättää simoa hoitamatta!
>>2570
Tällainen isä anos olisi
Eikös siilit haise aivan kamalalle? Vai onko se vain talvehtevien siilejen ominaisuus?
Kuinkas kesy olento on? Eikö kuumota, jos se on tuonut punkkeja sisälle?
>>2575
Jos siinä punkkeja on niin ne ovat kyllä tiukasti kiinni siilen perseessä eivätkä irti lähde.
>>2577
>aivokuume

Nyymichan on saattohoitola.
>>2578

Laitoin kuumemittarin perseeseen ja se näytti 38,4. Onko minulla aivokuume?
>>2579
Kyllä vain. Ei kannata vaipua masennukseen tosin, lopultakin saat mcfucking tuhoutua!
>>2579
Et sää nyt aivokuumetta perseestä mittaa vaan aivoista. Nyt silmäkuopasta sisään se mittari
>>2581
mut sillä onkin aivokuume, perseessä
>>2544
>>2544
Voi kuinka surullinen kappale ;__;
>Siili-Suhonen katsoi halkopinon alta
>ja ajatteli, "aika minun lähteä on"
>Myös Siili-Suhonen sai siivet haltijalta
>ja nyt on olo Suhosella huoleton

Samalla hellä tönäys ylöspäin, Simo etusivulle!
No nyt ois anos ~350mb video siilestä, mutta en tiedä mihin sen saisi upittua…
>>2584
Varmaan kestää vähän pakata sitä videota ellet jotain tuntia kuvannut…
>>2584
juutubeen?
>>2586
Joutu tekeen uuden google tunnuksen, mutta nyt on menossa ja 80% valmis, ihan kohta saatte Simo-siilen tuhnutus videon :3
>>2585
Siis niinkuin että kannattaa/kykenee/voi hyvin pakata eikä että kestäisi aikaa pakata.
Kas tässä :3
>>2587
>tuhnutus
siis video siilestä joka pieree?
>>2584
https://vid.me/

Tuo on myös hyvä vaihtoehto jos ei halua tehdä lisää google-tunnuksia.
>>2592
Joo, huomasin just ite… sori kun kännissä sekoilen :(
>>2589
Jos liikkuminen ei ole mitenkään vaivalloista ja ruokaakin on maistunu puolikas setti nii mahtaa uskaltaa viedä takas luontoon.
Sinuna seurailisin tänään illalla ysin jälkeen menoa ja jos ok niin vienti sinne mistä löysitkin.
>>2591
Tai suoraan laudalle
>>2594
Jep, ihan terveeltä vaikuttaa. Kai se pitää tänään illalla palauttaa luontoon. Tulee kyllä ehkä vähän ikävä ;__;
>>2589
>video ollut upattuna alle 10min
>joku KJT kävi jo antamassa alapeukun
>>2597
KJT?
>>2598
Kyrpä Jonne Transu
>>2598
KardemummaJonneTimjam
>>2598
On Oltava Ylilauta
>>2601
Haista sinä paska.
>>2602
Ripuloi housuus homo
>>2602
Foorumijonneus on todellista.
>>2597
Joku ajaa youtubessa bottia joka antaa automaattisesti miinusta vertikaalisille videoille.

Ainakin näin mä toivoisin. Se olis ansaittua.
>>2589
Älä tuollain väkisin paijaa pelkäävää simoa.
>>2544
Suomalainen siili suhonen ;__;
>>2589
Kerrasaan ihana siile on kyl simo joo :3
>>2606
Ano kaappasi itselleen auton alle jääneen Misakin ja nyt väkisinpaijaa sitä ;__;
>>2597
Varmaan niitä ylilaudalta tulleita edgymakeja joiden mielestä gore on siistii
Kämppis-yde on nyt matkalla kotiin, katotaas mitä on mieltä siilestä…
>>2611
onko sekin tyttö
>A defense that all species of hedgehogs possess is the ability to roll into a tight ball, causing all of the spines to point outwards.
We're all familiar with the sight of a dead hedgehog in the middle of the road. Sadly many of these hedgehogs are mothers with young back at the nest waiting to be fed.
>>2611
Joko tuli kotiin? Toivottavasti Simo hyväksyy toisen ihmisen kanssaan asumaan.
>>2615
Ei vielä mut ihan näillä näppylöillä luulis saapuvan…
simo bump
Kämppis tuli kämpille, lähinnä nauroi Simolle ja sano että vois pitää lemmikkinä :D
>>2618
taiteilian näkemys simosta
>>2618
Mutta laki on vittujen laki…
Meinaatko viedä sen luontoon takas?
Jos meinaat niin kuvaa vaakassa homo! viimeinen vidya kun simo katoaa luontoon jättäen vain haikeita muistoja ;__;
>>2620
joo, simon läksiäiset pitää kyllä nähdä kun se mönkii pikkuhiljaa pusikkoon ja nielee kyyneleet ;__;
>>2620
Tää on ollu suunnitelmana, tossa parin tunnin päästä käyn päästämään Simon takaisin metsään. Jonkun sopivan haikean biisin vois siihen editoida soimaan päälle, mutta en tiedä vielä mikä biisi…
>>2622
oisko tää? Aika koskettava tarina eroon liittyeen kerrassaan ;__;
>>2621
Ano laskee Simon pusikon viereen. Nyt on jäähyväisten aika. Ano lähtee kävelemään kotia kohti. Simo yrittää vaistomaisesti seurata anoa.. Ano kääntyy ja parahtaa simolle "MENE!". Simo ei ymmärrä miksi ano yhtäkkiä hylkää tämän. Simo kääntyy vastentahtoisesti kohti pusikkoa itkusilmässä. Ano kääntää simolle selkänsä mutta ei kykene kävelemään pois. Nyt anonkin silmästä herahtaa kyynel. Ano kuivaa silmänsä ja kääntyy vielä kerran katsomaan simoa kohti samalla kuiskaten: "s-s-simo?", mutta simo on jo poissa.
>>2624
Silmäni kostui hieman. Kerrassaan koskettava tarina
Luontoon päästyään Simo koettaa lyllertää uudestaan auton alle? ;_;
>>2626
Niin just tää, mitä jos huomenna löytyy liiskantunut simo tieltä en kestä ;____;
>>2627
voispa simon merkata jotenkin että sen tunnistais nähdessään, tiellä pannukakkuna tai metsässä tuhisemassa :3 prööt- eikun *tuuh*
>tuhnttaa
Lähden nyt saattamaan Simoa takaisin luontoon, videota tulossa myöhemmin.
Mitenköhän syvällisesti siili edes pystyy miettimään tällaista. Yhtäkkiä se vietiin johonkin olion kotiin missä se makasi pari päivää, ja sitten se päästettiin pois
>>2631
tuskin edes muistaa koko tapahtumaa tunnin päästä
>>2632
Muistaa lopun elämänsä kuinka näki valon joka hellästi nosti onnettomuuden uhrin vieden kotiinsa hellään hoivaan :3
Voi että rupesi masentamaan kun ajattelin, ettemme saa kuulla tai nähdä enää kohta mitään uutta Simosta ;__;
Anoyde, muista ottaa tarpeeksi kuvio Simosta, ennen kuin päästät sen takaisin kotiinsa ;__;

Koskettavin lanka pitkään aikaan, tällaista lautailun tulisi olla :<
Tajusin just, että simollahan on nenä kiinni omassa perseessään, kun se on tuollain kerällä. Pakko haistaa omaa peppua.
>>2635
Pakko tuhnuttaa simon peppua
Missä simovideo!?
>>2638
Tai missä simo? ;__; Toivottavasti simolle ei ole sattunut mitään vakavaa ja nyt ano elvyyttää sitä siellä ihan hädissäöän
>>2639

Simohan ilmeisesti päästettiin takaisin vapaaksi
>>2639
Tai toivottavasti anolle ei ole sattunut mitään vakavaa ja nyt simo elvyttää sitä siellä ihan hädissäöän
>>2641

Älä, sydämeni ei kestä tuota hellyytävää mielikuvaa
>>2643
;_____;
>>2591
Unohdin passuni youtubeen niin pistin tonne. Tässä ois:
https://vid.me/6Kpv
>>2645
>ei ollu sonicci fääst enough kjeh kjeh :DD

Mutta hienoja ihmisiä olette molemmat, ei voi kuin hattua nostaa. Eiköhän se ihan tervehtynyt ollut tällistään kun niin innoissaan tuhisi.

ps. postaan eeppiseen
>>2646
ylilauta pois
>>2645
Heihei Simo ;__;
Hymähdin mielihyvästä ja hellyytyksestä hieman kun ano mietti sentimentaalisesti, että pitäisiköhän Simo ottaa vielä syliin :3
Mutta kiitokset AP:lle vielä kerran hienosta teosta <3
>>2647
Ärrin murrin heräsin mä juuri,
tahtoni sagettaa lankoja on suuri

Siitä mä kärsin kun muilla on kivaa,
mitenhän nyymi tänään päiväni pilaa

Kun en ketään osaa oikein profiloida,
luulen että kaikki tulee ylilaudalta
>>2624
>Ano laskee Simon pusikon viereen. Nyt on jäähyväisten aika. Ano lähtee kävelemään kotia kohti. Simo yrittää vaistomaisesti seurata anoa.. Ano kääntyy ja parahtaa simolle "MENE!"
>>2649
>luulen että kaikki tulee ylilaudalta
Nope.jpg
>>2649
Hieno pikku runo, osuu asiaankin. En juurikaan Lauta.netin ja Kotilaudan välisten tappeluiden ja varsinkaan Jutkulaudan myymisen jälkeen ole suomalaisia lautoja juurikaan selannut, mutta tässä viime vuoden aikana kun olen tänne silloin tällöin postannut, on kerran jos toisenkin profiloitu minutkin Jutkulaudan kasvatiksi.
>>2652
Takaisin sinne ylimmälle ja sassiin niinkuin olis jo.
simooo ja symppis anos
>>2643
herää ano herää!
>>2645
Simo simo SIMO ;__; Kivastihan se tuhnutti ja perseenreikäkin toimi
>>2645
Nythän mä vasta älysin että tuohan on jalkapallon kokonen eli ei mikään pikkusimo.
Kova tuhnutus kuuluu käyvän, eiköhän simo pärjää taas.

Oot hyvä ihminen :3
>>2648
B-baka! E-ei sillä että olisin halunnut pidellä Simoa, olisin vaan vienyt sen syvemmälle metsään!
tuli mieleen että eikö ne kävele kuitenkin vähän nopeampaa
>>2645

nyt näkemiin oi kulta
hyvästi kai iäksi
ja kaunis muisto aina
se on
mun syömmessäin

;__;
/epic/
>>2658

Joskus kävelevät (juoksevat?), mutta kyllä tuollainen kiireetön vöngertelykin on siileille varsin tavanomaista.
>>2652
Johtuu varmaan siitä että olet kuin ylilaudalta tullut kauhukakara.

Tässä sinua auttaa waka wanha, mutta nykyään liian harvoin annettu, neuvo: väijy lissää.
toivottavasti et jättänyt purkkia metsään koska siilien yleisimpiä kuolemansyitä on jäädä purkkiin kiinni
>>2665
Nauroin, kun ajattelin kuinka ano pelastaa auton alle jääneen siilen ja sitten palauttaa sen luontoon ja jättää sinne kissanruokapurkin, johon siile jää jumiin ja kuolee.
>>2664
sielä se simo on heti tuhnuttamassa luontoon karanneen afrikansiilin kanssa
>>2667
siilekulttuuri rikastettu.

mut selviääkö kesyt afrikansiilet edes talvesta suomen luonnossa?
oliko tän langan AP tyttö, elikkä tytynyymi? hyvin oli korostamatta sitä
>>2669
Melko käheä ääni tötöllä noissa videoissa.
>>2668
Rikastavat kulttuuria hetken ja sitten siilein sosiaalivirasto käännyttää heidät vittuun.
>>2671
ei pä oo siileil sossua >:3

kuolevat ilman hyysäystä saatana
>>2672
>ei pä oo siileil sossua
Mistä tiedät?
>>2673
olen siile
>>2668
Kuulin juttua että Nyymichanilaiset, tai jotkin muut aavan meren kakkakikkareet liimaavat afrikan siilejä prosessoroihinsa.
>>2674
back to the simolauta


moros, mitä simos
auton alle joka päivä vieritään
moros, mitä siiles
ano meidät joka päivä pelastaa
moros, mikä tuhnutus
lattialle joka päivä paskotaan
moros, mitä anos
siilejä aina prossuun liimataan
noniin, mikä olis seuraava kidnappaamisen kohde? joku sammakko olis kiva. sitä tosin vähän vaikea paikata mutta voitas vaikka ensin liiskata joku sammakko luonnosta ja sitten tulla kotiin "hoitamaan" jos joku kysyy niin sanoo vaan että on luvat kunnossa
>>2645
etkai sä nyt jumalauta jättänyt sitä purkkia sinne metsään?
>>2678
No mitäpä lottoat jos kaveri videolla tyhjentää purkin sisällöstään heiluttamalla sitä edestakaisin suuaukko maata kohti ja tämän jälkeen pitelee purkkia kädessään heidän kävellessä pois paikalta.
>>2677
Ei konna rupea pahenna ellei rupi konnaa


Forms
Delete
Report
Quick Reply