/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.39 MB 326x256 ruokahetki.gif)

(485.03 KB 1306x980 loota1.jpg)

(447.67 KB 1306x980 loota2.jpg)

(540.65 KB 1306x980 loota3.jpg)

Ruokalanka #3 Anonyymi 18.08.2024 (Su) 20:32:32 No. 632437
Ruoka-aineiden nauttimis- ja näläntunteenpoistamisraportointia. Kulinarismia ja mikroeineksiä. Makaronilaatikkoa pitkästä aikaa. ~800g naudun jauhenlihaa, yksi jonkunkokoinen kakkukaali pilkottuna, 3-4 desilitraa (keittämättömänä) makaronia. Munamaito jossa myös juustokerman loput, jotka varmaan oli mennyt pilalle jo. Pinnalla myös juustoraastetta. Tuli ihan hyvää.
(6.54 MB 559x597 lyönkö.gif)

(1.14 MB 250x250 sensible chuckle.gif)

>>633817 anuroin gifille
(521.01 KB 554x554 pizzaboy.png)

Ruokaehdotuksia otetaan vastaan.
>>633828 pizza
>>633829 Okei sitten.
>>633829 Ihte tilasin äsken pitsaa. Tänään on pitsaperjantai!
>>633847 Et tehnyt ite?
>>633848 En. Laiskottaa ja läskittää.
>>633847 >>633849 täytteet?
(38.44 KB 220x165 hmmmm.gif)

>>633857 tämä on ihmetyttänyt että miten pitsassa on täytteet kun sitä ei täytetä, niissähän pitäisi olla päälliset
>>633858 Jos se on niin kuin pinta-alan täyte? Tai täyte kastikkeen ja juuston välissä? Toisaalta engelsmanni puhuu "topping"ista eikä "filling"istä eli päällisethän sen pitäisi oikeastikin olla.
(8.90 KB 300x168 yuugo.jfif)

>>633859 aaivvan
(195.12 KB 960x1080 rengehm.jpg)

>>633859 toisaalta italilalainen sanoo condimenti per pizza, ja condimenti tarkoittaa maustetta
(391.33 KB 922x1229 puuru.jpg)

tein helmipuuroa, mustikkahillo on äidiltä. kumpikin lienee vain hieman liian vetistä, 4/5
>>633896 Vetisyys omatekoisessa hillossa on laadun tae. Se kertoo, ettei mukana ole asiattomia lisäaineita. Kaupan hilloissa on aina mukana jotain ksantaani- tai arabikumia, joitakin todella kummallisia polysakkarideja tai ainakin "muunnettua" tärkkelystä, minkä lisäksi ne on voitu makeuttaa jollain aivan muulla kuin sokerilla, enkä osaa edes arvioida onko se fenyylianaalin lähde huonompi kuin glukoosi-fruktoosisiirappi. Kun marja ei sisällä gelatinoivia aineita itsessään, se pitäisi oikeastaan hillotessa keittää siirapiksi, jolloin kyseessä olisi oikeastaan maustettu sokeri. Eli laadukasta kamaa tuo hillo, 5/5, kerro äidillesi terveiset! (juu juu, fenyylialaniini ja esiintyy ihan luonnossa, mutta en suosittele)
>>633941 etkö ole kiinteyden ystävä?
>>633942 Kiinteydessä ei ole vikaa sinänsä, mutta mielestäni lisäaineet ovat lopulta tarpeettomia. Miksi niitä tulisi harrastaa, jos ilmankin tulee toimeen? Esimerkiksi titaanidioksidi on yleisesti ollut lisäaineena monissa tuotteissa ja sitä on pidetty inerttinä. Nykyisin se on kuitenkin kielletty, koska siitä ei voida olla varmoja. Aineenvaihduntamme on kehittynyt varsin laajaskaalaiseksi, mutta emme ole yleisesti joutuneet vastatusten näiden nykyisten kummallisuuksien kanssa. Riski on pieni, mutta turha.
>>633631 Omenapiirakan tuotekehitys jatkuu. Tähän mennessä havaittua: - perinteinen pokkarikamera on ylivoimainen näihin nykymaailman goproihin nähden kuvattaessa - pehmeämpi pohjataikina antaa mehukkaamman lopputuloksen - tunkekaa hanuriinne ne kaikki margariinit siellä koekeittiöissä: voi on hyvää - kovia salmiakkikaramellejä saa jauhaa mukaan kunnolla, eikä maku tule silti läpi - mortteli kannattaa pestä pippurijäämistä ennen jauhamista, koska maku tulee läpi - maillard-reaktion optimointi on tavoittelun arvoinen
>>633950 >tunkekaa hanuriinne ne kaikki margariinit siellä koekeittiöissä oho >kovia salmiakkikaramellejä saa jauhaa mukaan kunnolla, eikä maku tule silti läpi mistä tällainen idea?
>>633951 Olen suomalainen, joten pidän salmiakista. Salmiakki sopii itse asiassa aika mukavasti omenan seuraksi. Googlaa "omena salmiakki", niin näet, ettei yhdistelmä ole edes kovin harvinainen.
>>633952 no, muistin että olen itsekin kokeillut juoda kaakauta samalla kun mutustelen salmiakkaa ja se toimi mielestäni ihan hyvin
>>633953 Tuokin yhteistoiminta on niin osuvaa, että jopa sen kaupallinen potentiaali on oivallettu. No, Suomessahan on salmiakkijäätelölläkin oma asemansa. Japanilaiset muuten tekevät samaa wasabilla, joka jäätelöön yhdistettynä ja turistin tilaamana sai myyjän kysymään, että tietääkö turisti nyt ihan varmasti, mitä wasabi on. Sen sijaan toisaalla myyjä kummasteli, kun turisti ei ollut kuullutkaan pehmiksen maustamisesta viinietikalla.
(79.44 KB 720x540 höä.jpg)

>>633956 >pehmiksen maustamisesta viinietikalla. tuota en taida uskoa
Löysin kaupasta pullon tuota buldak nuudelikastiketta. Testailen nyt sitä mama nuudelin kanssa.
(11.06 KB 131x384 BdZF6ygPazvB4lPHHpwixG.jpg)

tuli mieleen kun mulla oli tällasta kastiketta jokin aika sitten. sopi erittäin hyvin kanan kanssa, vähemmän yllättäen. se kyl yllätti kuinka paljon se parani. ihan kuin tyhjästä olisi tullut uusi happama ulottuvuus vivahteineen. kaikkeen muuhun se oli ok vaikka siinä maistui lähinnä tulisuus. chilipäät tuskin välittää, mutta itse hikoilin aina kun maustin tuolla. lieköhän tervettä
>>634041 No maistui aika paljon niiltä oikeilta buldak nuudeleilta. Toki näistä mama nuudeleista tuli esille sitä mama nuudelin makua, kun nehän on tehty jostain puuverstaan lattiapölyistä.
(9.29 MB 434x640 caracal-big-cats.gif)

Tein eilen makkaraperunoita ja sit söin niitä. Tein eilen myös bigosia ja tänään söin sitä.
>>634067 >Hapankaalipata Kiitti vinkistä. Mites toi hapankaalin keittäminen onnistuu? Tuntuisi että siitä tulee muhjua kun se on muutenkin pehmeää ja hienojakoista, ellei se ole padassa vain todella vähän aikaa.
(66.96 KB 1200x630 3106130040750.jfif)

vittu nää on koukuttavia
>>634088 Sitten en uskalla edes kokeilla.
>>634105 voi uskaltaa, nuo importit ei ole kuitenkaan kovin kauaa myynnissä
herne keitto keski kalja ruis leipä isän maa
syön kanasoppaa. innehåller: kana, peruna, porkkana, herne, parsakaali (ei se korvista tuleva), sipuli, ruohosipuli, herbamare. erittäin hyvää, ja vaikkei olisikaan, luihin ja ytimiin menevä lämpö tämän päivän jälkeen riittäisi
(436.53 KB 508x601 herkkulautanen.png)

"bangers an' mash, mate" sanoisi britti ateriastani vaikka olikin huomattavasti kuvaa vaatimattomampi, sisältäen vain perunamuusia ja ryynäriä (ei se piilofaijattelija, hähää). pitää joskus kokeilla, vaan mitenköhän kastike taipuu wilhelmin päälle?
(3.17 MB 1306x980 ClipboardImage.png)

(2.86 MB 1306x980 ClipboardImage.png)

Makaronilaatikko on risteytynyt sianruoan kanssa. Makaronia vain puolet normaalista ja niiden tilalla kaksi pussia pakastekasviksia. Pirkan porkkana-herne-kakkukaali ja apetitin porkkana-jotain-parsakaali. Jos bensa-sähköauto on hybridi niin tämä on sitten vegaanihybridi. Kolmas kerta kun tein tällä "reseptillä", olen laittanut ylös suolan määrät ym. niin tulee aina sopivaa. Ensimmäisen kokeilun jälkeen lisäsin munamaitoon vähän enemmän suolaa niin se imeytyy kasviksiin eikä ne jää niin mauttomiksi. Maku ja koostumus ei juurikaan eroa normomakaronilaatikosta mutta loppuviikosta sen kyllä haistaa, haha. Enkä tarkoita pröötsiä, vaan laatikko ihte alkaa tuoksahtaa enemmän sellaiselta kaalilaatikkomaiselta. Tällä kertaa oli turhan rasvaista jauhelihaa (17%) mutta se nyt sattui olemaan punalaputettuna, haha
(4.64 MB 1920x1080 ClipboardImage.png)

Läski olo kun söi pekonikananmunaleivät. Pekoni on ihan jees mutta siitä tulee instant kuolema ja sen valmistus on aina perseestä. Kokeilin äijäfraijerissa ja tuli ihan hyvää ihteasiassa. Peconsia ei ollut kyllä kun 100g, mitä tuossa oli, joku 5 vai 6 viipaletta, ihan riittävästi kahteen leivään. Käytin fräijerissä aluspaperia niin rasva ei valunut sinne astian pohjalle. Ilman paperia tulisi varmaan kaikesta parempaa kun ilma saisi kiertää ritiläpohjaisen sisäosan ja umpinaisen ulko-osan välissä, mutta siksipä tuon fräijerin ostinkin ettei tarvi aina tiskata kun valmistaa jotain rasvashittiä. Kylläpä tämmöisestäkin sai kauhean sepustuksen. Hiljentäkää mut, oon luennoitsija. Nyt kivan erämutsin video loppuun ja sitten elämän päättymisen odottelua.
(3.44 MB 1306x980 ClipboardImage.png)

Taas sianruokaa mikä näyttää ihan samalta kuin muutkin. Makaronilaatikkoa, no eipäs ole vaan >>636451 mutta nyt ilman makaronia! Jauheliha, pakastepussikasvikset, pakasteperunasipulisekoitus, munamaito. Ihan jees.
>>637469 Söin tänään tuollaista lohella
>>637470 Itse söisin haarukalla mutta en olekaan... jne.
Ostin vegaani jauhelihaa, teen nistipataa siitä tiistaina. Katotaan mitä käy, ois kiva sinänsä korvata punainen liha pois ruokavaliosta kun se on huonoksi diabeetikoille.
>>637480 Teeppä soijarouheesta, maistuu ja tuntuu 95% jauhelihalta.
>>637483 Ehkä pitää koska tää vegaanijauheliha ei kyl tee muuta ku näytä jauhelihalta paketissa, tää ei muutu ruskeaksi paistaessa eikä tää vaan maistu miltään. Vois olla huonompi mut tää ei oo myöskään hyvä.
Söin kepappiannoksen riisillä. Röyh!
>>638740 Ite tein aika huonot sianruoat; kanajauheliha, pakastekasvis, makaroni, tomaattimössö ja kermaa. Kyllä sitä nyt syö mutta parempaakin voisi olla. Ihan sama.
Tein nistirisottoo eli nistipata jossa makaroonin sijaan puuroriisiä. Tuli ihan hyvä.
söin mösliä, illalla jotain vaativampaa
>>639561 siin oli myös: maustamaton yoghorthe, maito, pähkinävoi
>>639561 Haarukalla keittoa?


Forms
Delete
Report
Quick Reply