/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.39 MB 326x256 ruokahetki.gif)

(485.03 KB 1306x980 loota1.jpg)

(447.67 KB 1306x980 loota2.jpg)

(540.65 KB 1306x980 loota3.jpg)

Ruokalanka #3 Anonyymi 18.08.2024 (Su) 20:32:32 No. 632437
Ruoka-aineiden nauttimis- ja näläntunteenpoistamisraportointia. Kulinarismia ja mikroeineksiä. Makaronilaatikkoa pitkästä aikaa. ~800g naudun jauhenlihaa, yksi jonkunkokoinen kakkukaali pilkottuna, 3-4 desilitraa (keittämättömänä) makaronia. Munamaito jossa myös juustokerman loput, jotka varmaan oli mennyt pilalle jo. Pinnalla myös juustoraastetta. Tuli ihan hyvää.
>>633632 Omiin silmiini kuva vaikutti enemmänkin paistinperunapiirakalta. Kamerana käyttämäni peruna sääti valkotasapainon oman lajinsa mukaiseksi ja tuote oli pohjoisikkunan kalsean kylmän valon armoilla muutenkin. Tällä kertaa mascarponea pohjamehustimena. Ei vielä kohdillaan tuoltakaan osin, joten jää kertasuoritukseksi. Reseptin etsintä jatkuu, mutta tottahan tätäkin mieluusti lusikoi.
oliko makeempia vai kirpeempiä omenoja?
>>633649 Lajike on tarkemmin määrittelemätön, kuten puun alkuperäkin, mutta näin hyvänä vuonna nuo ovat silti enemmänkin kirpeitä, eivät erityisemmin jauhoisia. Tontilla on ollut 6 omenapuuta, joista 4.5 on kuollut. Tuokin oli jo kaatolistalla, mutta kun tuotti yllättäen satoa, niin saa toistaiseksi jäädä.
omal äiteel oli huono omppuvuosi. ei ole kuulemma ollut poimittavaa yhtään tänä vuonna, ittekkii näin ehkä kaks omenaa puussa kun viimeksi kävin
>>633652 Missä päin Suomea on osunut noin onneton tilanne? Tuon Lounais-Suomalaisen tonttini kanssa oli pari vuotta todella huono tilanne. Viime vuonna tuli tuossakin tasan kaksi omenaa, sitä ennen 100% madonsyömä sato. Nyt havittelen jo suunnittelevani ajatusta koettaa taas lisätä puustoa ainakin yhdellä (66% lisäys!), mutta tällä kerralla on varmasti pakko laittaa sekä myyrä- että jänisverkot.
>>633655 pohjanmaalla. tai no muilla täällä tuntuu riittävän
(1.88 MB 398x259 smoke.gif)

>>633652 Kerätkäämme omenoita Toivokaamme hyvää satoa Paljon omenoita Toivokaamme hyvää satoa Sillä aivan kohta Saapuu omenain laskija
>>633657 Olisikohan joku paikallinen tuholaiskanta iskenyt? Hyvän sadon jälkeen puu saattaa pitää välivuoden, joten jos nyt ei omenaa tule, toivotaan ensi vuonna sitä suurempaa satoa!
>>633659 niitä oli kyl melko paljon viimeks, voi olla
>>633658 onko tuo joku huono laulu jolla tarkoitetaan huonoja juttuja? :3
(3.82 MB 616x347 1420506593186.gif)

>>633661 https://www.youtube.com/watch?v=tM04QfcC9Uw Ei lyikkärit oo huonoja lauluja tehneet koskaan.
>>633664 kaikki kuolemis-kappaleet on huonoja :3
>>633665 Mutta ei c laukaus mennyt silmästä sisään..
>>633664 Entä jaloviinamies?
>>633797 Niin mitä siitä?
>>633800 Että se on huono kappale
(6.54 MB 559x597 lyönkö.gif)

(1.14 MB 250x250 sensible chuckle.gif)

>>633817 anuroin gifille
(521.01 KB 554x554 pizzaboy.png)

Ruokaehdotuksia otetaan vastaan.
>>633828 pizza
>>633829 Okei sitten.
>>633829 Ihte tilasin äsken pitsaa. Tänään on pitsaperjantai!
>>633847 Et tehnyt ite?
>>633848 En. Laiskottaa ja läskittää.
>>633847 >>633849 täytteet?
(38.44 KB 220x165 hmmmm.gif)

>>633857 tämä on ihmetyttänyt että miten pitsassa on täytteet kun sitä ei täytetä, niissähän pitäisi olla päälliset
>>633858 Jos se on niin kuin pinta-alan täyte? Tai täyte kastikkeen ja juuston välissä? Toisaalta engelsmanni puhuu "topping"ista eikä "filling"istä eli päällisethän sen pitäisi oikeastikin olla.
(8.90 KB 300x168 yuugo.jfif)

>>633859 aaivvan
(195.12 KB 960x1080 rengehm.jpg)

>>633859 toisaalta italilalainen sanoo condimenti per pizza, ja condimenti tarkoittaa maustetta
(391.33 KB 922x1229 puuru.jpg)

tein helmipuuroa, mustikkahillo on äidiltä. kumpikin lienee vain hieman liian vetistä, 4/5
>>633896 Vetisyys omatekoisessa hillossa on laadun tae. Se kertoo, ettei mukana ole asiattomia lisäaineita. Kaupan hilloissa on aina mukana jotain ksantaani- tai arabikumia, joitakin todella kummallisia polysakkarideja tai ainakin "muunnettua" tärkkelystä, minkä lisäksi ne on voitu makeuttaa jollain aivan muulla kuin sokerilla, enkä osaa edes arvioida onko se fenyylianaalin lähde huonompi kuin glukoosi-fruktoosisiirappi. Kun marja ei sisällä gelatinoivia aineita itsessään, se pitäisi oikeastaan hillotessa keittää siirapiksi, jolloin kyseessä olisi oikeastaan maustettu sokeri. Eli laadukasta kamaa tuo hillo, 5/5, kerro äidillesi terveiset! (juu juu, fenyylialaniini ja esiintyy ihan luonnossa, mutta en suosittele)
>>633941 etkö ole kiinteyden ystävä?
>>633942 Kiinteydessä ei ole vikaa sinänsä, mutta mielestäni lisäaineet ovat lopulta tarpeettomia. Miksi niitä tulisi harrastaa, jos ilmankin tulee toimeen? Esimerkiksi titaanidioksidi on yleisesti ollut lisäaineena monissa tuotteissa ja sitä on pidetty inerttinä. Nykyisin se on kuitenkin kielletty, koska siitä ei voida olla varmoja. Aineenvaihduntamme on kehittynyt varsin laajaskaalaiseksi, mutta emme ole yleisesti joutuneet vastatusten näiden nykyisten kummallisuuksien kanssa. Riski on pieni, mutta turha.
>>633631 Omenapiirakan tuotekehitys jatkuu. Tähän mennessä havaittua: - perinteinen pokkarikamera on ylivoimainen näihin nykymaailman goproihin nähden kuvattaessa - pehmeämpi pohjataikina antaa mehukkaamman lopputuloksen - tunkekaa hanuriinne ne kaikki margariinit siellä koekeittiöissä: voi on hyvää - kovia salmiakkikaramellejä saa jauhaa mukaan kunnolla, eikä maku tule silti läpi - mortteli kannattaa pestä pippurijäämistä ennen jauhamista, koska maku tulee läpi - maillard-reaktion optimointi on tavoittelun arvoinen
>>633950 >tunkekaa hanuriinne ne kaikki margariinit siellä koekeittiöissä oho >kovia salmiakkikaramellejä saa jauhaa mukaan kunnolla, eikä maku tule silti läpi mistä tällainen idea?
>>633951 Olen suomalainen, joten pidän salmiakista. Salmiakki sopii itse asiassa aika mukavasti omenan seuraksi. Googlaa "omena salmiakki", niin näet, ettei yhdistelmä ole edes kovin harvinainen.
>>633952 no, muistin että olen itsekin kokeillut juoda kaakauta samalla kun mutustelen salmiakkaa ja se toimi mielestäni ihan hyvin
>>633953 Tuokin yhteistoiminta on niin osuvaa, että jopa sen kaupallinen potentiaali on oivallettu. No, Suomessahan on salmiakkijäätelölläkin oma asemansa. Japanilaiset muuten tekevät samaa wasabilla, joka jäätelöön yhdistettynä ja turistin tilaamana sai myyjän kysymään, että tietääkö turisti nyt ihan varmasti, mitä wasabi on. Sen sijaan toisaalla myyjä kummasteli, kun turisti ei ollut kuullutkaan pehmiksen maustamisesta viinietikalla.
(79.44 KB 720x540 höä.jpg)

>>633956 >pehmiksen maustamisesta viinietikalla. tuota en taida uskoa
Löysin kaupasta pullon tuota buldak nuudelikastiketta. Testailen nyt sitä mama nuudelin kanssa.
(11.06 KB 131x384 BdZF6ygPazvB4lPHHpwixG.jpg)

tuli mieleen kun mulla oli tällasta kastiketta jokin aika sitten. sopi erittäin hyvin kanan kanssa, vähemmän yllättäen. se kyl yllätti kuinka paljon se parani. ihan kuin tyhjästä olisi tullut uusi happama ulottuvuus vivahteineen. kaikkeen muuhun se oli ok vaikka siinä maistui lähinnä tulisuus. chilipäät tuskin välittää, mutta itse hikoilin aina kun maustin tuolla. lieköhän tervettä
>>634041 No maistui aika paljon niiltä oikeilta buldak nuudeleilta. Toki näistä mama nuudeleista tuli esille sitä mama nuudelin makua, kun nehän on tehty jostain puuverstaan lattiapölyistä.
(9.29 MB 434x640 caracal-big-cats.gif)

Tein eilen makkaraperunoita ja sit söin niitä. Tein eilen myös bigosia ja tänään söin sitä.
>>634067 >Hapankaalipata Kiitti vinkistä. Mites toi hapankaalin keittäminen onnistuu? Tuntuisi että siitä tulee muhjua kun se on muutenkin pehmeää ja hienojakoista, ellei se ole padassa vain todella vähän aikaa.
(66.96 KB 1200x630 3106130040750.jfif)

vittu nää on koukuttavia
>>634088 Sitten en uskalla edes kokeilla.
>>634105 voi uskaltaa, nuo importit ei ole kuitenkaan kovin kauaa myynnissä
herne keitto keski kalja ruis leipä isän maa
syön kanasoppaa. innehåller: kana, peruna, porkkana, herne, parsakaali (ei se korvista tuleva), sipuli, ruohosipuli, herbamare. erittäin hyvää, ja vaikkei olisikaan, luihin ja ytimiin menevä lämpö tämän päivän jälkeen riittäisi


Forms
Delete
Report
Quick Reply