/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.39 MB 326x256 ruokahetki.gif)

(485.03 KB 1306x980 loota1.jpg)

(447.67 KB 1306x980 loota2.jpg)

(540.65 KB 1306x980 loota3.jpg)

Ruokalanka #3 Anonyymi 18.08.2024 (Su) 20:32:32 No. 632437
Ruoka-aineiden nauttimis- ja näläntunteenpoistamisraportointia. Kulinarismia ja mikroeineksiä. Makaronilaatikkoa pitkästä aikaa. ~800g naudun jauhenlihaa, yksi jonkunkokoinen kakkukaali pilkottuna, 3-4 desilitraa (keittämättömänä) makaronia. Munamaito jossa myös juustokerman loput, jotka varmaan oli mennyt pilalle jo. Pinnalla myös juustoraastetta. Tuli ihan hyvää.
(11.06 KB 131x384 BdZF6ygPazvB4lPHHpwixG.jpg)

tuli mieleen kun mulla oli tällasta kastiketta jokin aika sitten. sopi erittäin hyvin kanan kanssa, vähemmän yllättäen. se kyl yllätti kuinka paljon se parani. ihan kuin tyhjästä olisi tullut uusi happama ulottuvuus vivahteineen. kaikkeen muuhun se oli ok vaikka siinä maistui lähinnä tulisuus. chilipäät tuskin välittää, mutta itse hikoilin aina kun maustin tuolla. lieköhän tervettä
>>634041 No maistui aika paljon niiltä oikeilta buldak nuudeleilta. Toki näistä mama nuudeleista tuli esille sitä mama nuudelin makua, kun nehän on tehty jostain puuverstaan lattiapölyistä.
(9.29 MB 434x640 caracal-big-cats.gif)

Tein eilen makkaraperunoita ja sit söin niitä. Tein eilen myös bigosia ja tänään söin sitä.
>>634067 >Hapankaalipata Kiitti vinkistä. Mites toi hapankaalin keittäminen onnistuu? Tuntuisi että siitä tulee muhjua kun se on muutenkin pehmeää ja hienojakoista, ellei se ole padassa vain todella vähän aikaa.
(66.96 KB 1200x630 3106130040750.jfif)

vittu nää on koukuttavia
>>634088 Sitten en uskalla edes kokeilla.
>>634105 voi uskaltaa, nuo importit ei ole kuitenkaan kovin kauaa myynnissä
herne keitto keski kalja ruis leipä isän maa
syön kanasoppaa. innehåller: kana, peruna, porkkana, herne, parsakaali (ei se korvista tuleva), sipuli, ruohosipuli, herbamare. erittäin hyvää, ja vaikkei olisikaan, luihin ja ytimiin menevä lämpö tämän päivän jälkeen riittäisi
(436.53 KB 508x601 herkkulautanen.png)

"bangers an' mash, mate" sanoisi britti ateriastani vaikka olikin huomattavasti kuvaa vaatimattomampi, sisältäen vain perunamuusia ja ryynäriä (ei se piilofaijattelija, hähää). pitää joskus kokeilla, vaan mitenköhän kastike taipuu wilhelmin päälle?
(3.17 MB 1306x980 ClipboardImage.png)

(2.86 MB 1306x980 ClipboardImage.png)

Makaronilaatikko on risteytynyt sianruoan kanssa. Makaronia vain puolet normaalista ja niiden tilalla kaksi pussia pakastekasviksia. Pirkan porkkana-herne-kakkukaali ja apetitin porkkana-jotain-parsakaali. Jos bensa-sähköauto on hybridi niin tämä on sitten vegaanihybridi. Kolmas kerta kun tein tällä "reseptillä", olen laittanut ylös suolan määrät ym. niin tulee aina sopivaa. Ensimmäisen kokeilun jälkeen lisäsin munamaitoon vähän enemmän suolaa niin se imeytyy kasviksiin eikä ne jää niin mauttomiksi. Maku ja koostumus ei juurikaan eroa normomakaronilaatikosta mutta loppuviikosta sen kyllä haistaa, haha. Enkä tarkoita pröötsiä, vaan laatikko ihte alkaa tuoksahtaa enemmän sellaiselta kaalilaatikkomaiselta. Tällä kertaa oli turhan rasvaista jauhelihaa (17%) mutta se nyt sattui olemaan punalaputettuna, haha
(4.64 MB 1920x1080 ClipboardImage.png)

Läski olo kun söi pekonikananmunaleivät. Pekoni on ihan jees mutta siitä tulee instant kuolema ja sen valmistus on aina perseestä. Kokeilin äijäfraijerissa ja tuli ihan hyvää ihteasiassa. Peconsia ei ollut kyllä kun 100g, mitä tuossa oli, joku 5 vai 6 viipaletta, ihan riittävästi kahteen leivään. Käytin fräijerissä aluspaperia niin rasva ei valunut sinne astian pohjalle. Ilman paperia tulisi varmaan kaikesta parempaa kun ilma saisi kiertää ritiläpohjaisen sisäosan ja umpinaisen ulko-osan välissä, mutta siksipä tuon fräijerin ostinkin ettei tarvi aina tiskata kun valmistaa jotain rasvashittiä. Kylläpä tämmöisestäkin sai kauhean sepustuksen. Hiljentäkää mut, oon luennoitsija. Nyt kivan erämutsin video loppuun ja sitten elämän päättymisen odottelua.
(3.44 MB 1306x980 ClipboardImage.png)

Taas sianruokaa mikä näyttää ihan samalta kuin muutkin. Makaronilaatikkoa, no eipäs ole vaan >>636451 mutta nyt ilman makaronia! Jauheliha, pakastepussikasvikset, pakasteperunasipulisekoitus, munamaito. Ihan jees.
>>637469 Söin tänään tuollaista lohella
>>637470 Itse söisin haarukalla mutta en olekaan... jne.
Ostin vegaani jauhelihaa, teen nistipataa siitä tiistaina. Katotaan mitä käy, ois kiva sinänsä korvata punainen liha pois ruokavaliosta kun se on huonoksi diabeetikoille.
>>637480 Teeppä soijarouheesta, maistuu ja tuntuu 95% jauhelihalta.
>>637483 Ehkä pitää koska tää vegaanijauheliha ei kyl tee muuta ku näytä jauhelihalta paketissa, tää ei muutu ruskeaksi paistaessa eikä tää vaan maistu miltään. Vois olla huonompi mut tää ei oo myöskään hyvä.
>>638740 Ite tein aika huonot sianruoat; kanajauheliha, pakastekasvis, makaroni, tomaattimössö ja kermaa. Kyllä sitä nyt syö mutta parempaakin voisi olla. Ihan sama.
Tein nistirisottoo eli nistipata jossa makaroonin sijaan puuroriisiä. Tuli ihan hyvä.
söin mösliä, illalla jotain vaativampaa
>>639561 siin oli myös: maustamaton yoghorthe, maito, pähkinävoi
>>639561 Haarukalla keittoa?
Söin riisipuuron sekametelisopalla. Ripottelin päälle vielä sekoitusta missä oli manteleita, jotain siemeniä ja kuivattua karpaloa kun se pussi sattui silmiin sopivasti
En syö enää ikinä. Ahdistaa ruoan määrä vaikka ei ole nyt kuin kinkkua, calcunaa, lihapullia ja piimäjuustoa. Kalqnat ja lihapöllöt menee kyllä pakastimeen. Kalkkunasta tehdään sitten joskus sianruokaa.
>>640411 Nyt perun puheeni ja syön. Sain vanhemmilta kasan kalkkunaa jonka laitoin pakastimeen ja nyt mcfucking silppusin sen, vaikka en turtlesien pahis olekaan. Samalla sai siivottua inhottavuudet pois, jotain epämääräisyyksiä ja kalvon palasia, eipä niitä paljon ollut. Sit pakastevihannexet pannulle, hiilaripaskat keittymään, lisäksi on salainen ainesosa jonka olen kehittänyt omassa keittiölaboratoriossani (pakattu kaupan pakkaukseen koska olen säästäväinen) ja annetaan hautua ties kuinka kauan. Kasvikset maustoin kasvismaustesetillä (perunamauste) ja lihoihinkin laitoin (turhaan) vähän broilerimaustetta. Hyvää sianruokaa, kyllä tällä pysyy läskipaskana.
>>641396 kalkkuna on pahaa
>>641397 no ei ole
>>641396 Oikeen kermaa, nyt on kurmeeta.
>>641399 Ennen käytin aina perus ruokakermaa/kuohukermaa/jotain mutta niistä tulee äkkiä sellaista kuivakkaa ja jääkaapituksen jälkeen ruoka on yksi iso köntti. Tässä valmiskastikkeessa on kaikki jännyydet valmiina niin että ruoka on vielä parin päivän päästäkin irtonaisempaa. Öljy sen varmaan tekee. Mutta hyvää ja hyvänmakuista on jos ei jaksa/osaa tehdä kunnon soosia. Sopiva tuote tälläiselle kehitysvammaiselle.
>>641399 totta
oon kipeä, join soppaa
>>641398 makkeimmillaan kun lyö munan siihen soppaan
>>641413 en ymmärrä. eihän siinä ole sokeria
(154.63 KB 480x268 lelolelo.gif)

(97.85 KB 692x222 kalaa.png)

tekisi vähän mieli, näin joskus videon tai kuvia jossa neetti teki soppaa näistä. vaikka tuskin niiden tarvii pieniä olla
(1.27 MB 636x338 7Q8HpU.gif)

paistoin kaalta ja kanasuikaleita, aika hyvää ainakin kun maustoi
Linssikeittoa kokkailen..♫
>>642013 Vompatin muistolle ;___;
pakastepitsaa!
>>642086 toivottavasti oli tonnekala
roiskeläppä-tonnikalat on oikeasti hyviä
>>642088 Saarioiselta vain jauhelihapitsa on hyvä.
>>642089 munsta ne kaikki on vähintään ok
>>642090 Ootkin ano.
>>642091 en oo kranttu
Join batteryn
>>641396 Nyt tätä taas paitsi perus punalappukanasuikaleet mönjässä ja soosina punalaputettu hollandaise.
onko kellään painekattilaa?
>>642221 inb4 >kyllä varmasti joku omistaa sellaisen


Forms
Delete
Report
Quick Reply