/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(257.46 KB 198x360 korppi sanoo tööt.mp4)

Linnu-lanka Anonyymi 17.02.2023 (Pe) 18:25:54 No. 594258
Lintu-lanka, postatkaa kuvia, videoita, havaintoja, keskustelua yms
>>606549 Ootko se syömisen vihaaja anos
>>606551 En osaa sanoa. Syöminen on usein ihan kivaa, vaikka kivaahan se olisi jos se ei olisi vaadittu. >>606550 Etkö pidä totuudesta?
>>606552 syömisen vihaaja anos sano että nälkä tuntuu aina paremmalta mitä nälän tyydytys. liekkö jo nääntynyt pois tästä maailmasta ;__;
>>606554 onnkes en oo nuin läski
(78.71 KB 613x720 bird-5852473_960_720.jpg)

>>606546 On se ollut usein mielessä, ja kerran laihdutinkin jostain yli 170-kiloisesta hieman alle 100-kiloiseksi, mutta sitten masennuin ja lihoin uudelleen. Tosin en sentään 170kg tai yli paina vielä. Jotain yli 130kg mutta alle 140kg se oli (en muista enää tarkkaan) kun viimeksi vaa'alla kävin, mistä on tosin jo useita kuukausia aikaa. En kuitenkaan usko, että sellaisia nuorena ihan yksin jääneitä (mutta kumminki söpöjä ja mukavia) olisi yhtäkkiä olemassa sen enempää vaikka olisin kuinka timmissä kunnossa tahansa, ja niin kauan kun minua ei päästetä työkyvyttömyyseläkkeelle tai tule sitä perustuloa tai kansalaispalkkaa, niin se on vähän kyseenalaista kannattaako nähdä vaivaa sen eteen että elää mahdollisimman pitkään terveenä täällä roikkumassa kun ei edes tyty ydeä ole ymmärtämässä ja lohduttamassa. Nytkin alle 40:tä kymppisenä itsari ihan hyvänä vaihtoehtona usein mielessä, kun vain saisin sen omaelämäkertani aikaan ennen sitä, ja ehkä sen arvoituksenkin millä löytää jostain maastokätköstä vuoden 2023 kursseilla jonkin reilun kymennen tuhannen euron edestä kultakolikoita, kryptovaluuttaa tai huumeita. (ehkä tästä tulee vielä 15k€ tai 20k€ tai 25k€ tai jotain jos nyt isukki sais aikaseks kans kuolla lähiaikoina ja mä aikaseks myydä kaikki vanhat pelit ja konsolit ja tietokoneet) Ehkä laihdutan sit (oikeastaan laihdun ihan väkisinkin) jos lähen oikeesti johonki korpeen elämään, mutta vaikka tykkäänkin hieman noista noi ni Unabomberista ja Linkolasta, niin tämä on aika kaukainen ajatus kun oon kuitenkin lopult yks vanha läski paska jolla hermoradat nyt vain menevät sillä tavalla kuin menevät kellä tahansa joka on ja jonka on annettu jostain alle 10-vuotiaasta alkaen vain istua tietokoneella ja syödä (välillä suorastaan kehotettu tekemään noin, äidillä kun ei ollu ihan kaikki kotona ja/tai turhan matala ÄÄ ÖÖ). >>606553 Kyllä mulla on välillä ollut tavallaan hyvä olo (parempi kun kunnon syöminkien jälkeen sokeriövereissä ja tokkuroissa ainakin haha) ja oon saanu asioita aikaan kun oon ollut päivän tai pari syömättä, vaikka toisaalta saatan olla vähän kiukkuinen kun verensokeri on matalalla. Eikös tästä ollut jotain tutkimuksiakin (en tiedä kuinka huuhaata) että pieni paastoaminen olisi ainakin jollain tavalla terveellistä, solut vanhenevat hitaammin tj. Valitettavasti laihtuakseen pitäisi myös jaksaa liikkua, tai sitten pitäisi olla ihan eri malliin syömättä kuin mä olen välillä ollut joko säästääkseni rahaa tai siks ku ei huvita liikkua edes ruokakauppaan ja takas haha.
>>606555 Ai yhtä läski kuin mä nyt, mä läskeimmilläni, vai tuon kuvan lintu?
(99.01 KB 1140x761 mursu.jpg)

>>606557 oletko ikinä kuunnellut he biitleksiä?
>>606561 miksi e?
>>606561 kantsis niil on se yks hyvä biisi helter skelter kertoo satanistisista manson perheen murhaorgioista
>>606559 mulla ei oo puntaria niin en tiiä kuin paljo painan mutta veikkaisin noin 100 kiloo. on sekin aika paljo tällaselle 170 senttiselle kääpiölle
(297.26 KB 560x377 ClipboardImage.png)

(1.05 MB 1024x786 ClipboardImage.png)

>>606567 Painoindeksisi on joku 35 ;_;
>>606571 sitten voikin kai tmopata
>>606573 ei voi :3
>>606562 Siks että kasvoin yksin komerossa tietokoneen edessä ni kuuntelin nuorena vaa kaiken maailman piipityksiä ja vinkunoita tai animekimitystä. Oispa ollu ajoissa nuorena tyty yde... >>606564 En lupaa mitään, mutta ehkä joskus tsekkaan. >>606571 Ittellä on jonkin verran enemmän pituutta mutta tuo taulukko loppuu silti kesken oikeasta reunasta haha. ;__; Eikös BMI (siis ainakin pelkkä BMI läskiyden mittarina) tosin ole hieman hevonpaskaa siks että siinä ei tehdä mitään eroa lihasmassan ja läskin välille. Oma massani nyt on toki suurimmalta osaltaan läskiä, mutta ehkä mainitsemisen arvoinen asia kuitenkin. >Valitettavasti laihtuakseen pitäisi myös jaksaa liikkua, tai sitten pitäisi olla ihan eri malliin syömättä kuin mä olen välillä ollut ...ja tietty nopeampi aineenvaihdunta voisi olla eduksi myös, jotkuthan eivät meinaa lihoa sitten millään.
>>606557 Laihtuakseen ei tarvitse liikkua. Pitää vaan syödä vähemmän kuin kuluttaa, mutta sen kuitenkin, ettei keho mene virransäästötilaan, jolloin rasvaa palaa hyvin hitaasti.
(173.45 KB 3840x2160 ihra2160.png)

>>606587 No joo, mutta mä siis kulutan aika vähän joten pitäisi myös syödä aika vähän ja valitettavasti olen vanha läski joten satun tykkäämään syömisestä aika paljon. Jos striimailisin tai tubettaisin ni saattasin käyttää tätä kuvaa aina välillä hahas.
>>606588 ala striimaa
>>606586 miks muokkaat viestejäs? vitun läski runkkari
>>606590 mitä sää kiukuttelet, älä kiukuttele
>>606593 noku homo muokkaa viestejä.. vai oonko minä sekasin?
>>606595 miks se kiukuttaa?
>>606596 Hiljaa
(166.91 KB 1024x619 5565211179_43d54b7580_b.jpg)

>>606589 en hirveesti tykkää twitchistä (amazonista) enkä youtubesta (googlesta) ja muista vastaavista, lisäksi tarttisin päihteitä että alkaa oikeasti juttu luistamaan täysin tuntemattomien kuullen, eikä se silti välttämättä luista niin rajattoman hyvin. en tiedä onko se hirveän hyvä idea alkaa vetämään jatkuvasti etanolia tai piriä. tietty juuri sanoin että sama olla läski ja ehkä kuolla läskiyteen suht nuorena kun ei niille kunnon tuille tässä massa varmaan ikinä pääse, mutta kun ainakin etanoli noista tekee jatkuvassa käytössä aivovammaiseksi (siis vielä aivovammaisemmaksi kuin olen jo) kauan ennen hengenlähtöä ja se on minusta oikeastaan paljon ikävämpi juttu vielä kuin kuolema. no voin ehkä pistää tänne linkkiä omaan epämääräiseen palveluuni jossain hetznerin virtuaalikoneella mikä ny ehkä muutaman kymmentä katsojaa kestää seuraavan kerran kun oon muutenki kännissä (eli varmaan aikasintaan ens vuonna) jos oikeasti halutaan mut kattooks tai kuunteleeks kukaan semmosia ku sehän on sit vielä semmone ib haave kaiken lisäks. >>606590 emt pitäs varmaan alkaa kirjottamaan postaukset tekstieditoriin ja miettiä niitä siinä sit aina joku pari tuntia ennen postaamista, tosin voi olla että siti tulisi mieleen jotakin mitä pitää ehdottomasti tarkentaa tai korjata tai lisätä tai poistaa just heti vasta sen jälkeen kun oho postasin jo ...ja sitte jouduin muokkaaman tätäki ku lipsahti väärä postauksen numero tuohon hahas ja toisen kerran muuten ;__;
(233.83 KB 636x353 rääh.png)

>>606598 älä sääkään kiukuttele, h**metti
>>606602 Paskattaa kans vähän amerikkalaiset megafirmat. Mut minkäs teet kun ei oo mitään varteenotettavaa kilpailijaakaan. Mut tosta että striimaajan pitäs olla jotenkin tosi viihyttävä ni en tiiä. Pitemminkin usein ärsyttää sellaset itteänsä täynnä olevat narsististriimaajat. Siks kattelenki itte aika usein sellasia striimejä joissa ei oo mitään webbikameraa tai puhettakaan. Vaikkei kaikki striimaajat mitään narsistikusipäitä ookkaa ni ei silti vaan usein jaksa mitään ihmisiä ja haluu vaan möllöttää jotain peliä ja tuhlata aikaansa.
>>606623 Ite en ymmärrä mitään striimihommia että miksi joku jaksaa niitä seurata, oli kyseessä peli tai muu toiminta, mutta eihän se minulle kuulu.
>>606623 Ihteäkin ärsyttää. Yritin torsaina kirjautua läppäkoneella googletilillle.Ei onnisunut. Olisi pitänyt antaa puhelinnumeroa. En antanut. Voivat vetää tumppuun. Paskattaa sekin kun ei voi kuunnella enää etes Popedaa skriimipalvelusta ilman että joku amerikkalainen tekee sillä massia. Onneksi on levyjä. Pitäsi hommata uutta kiintolevyä ja muuta kun on talletustila lopussa eikä oikein mahdu enää levyjä. Sitten pitää pitää levyjen imurointiprojektia.
>>606625 No on levytila aika vähissä jossei musiikkia mahdu. Itte ostin viime jouluna uuden ulkosen kovon niin hetken aikaa voi taas latailla huoletta kaikkea turhaa netistä. Tuo kyllä paskattaa että google vaan yks kaks saa päähänsä alkaa vaatia jotain puhelinnumeroa. Pari akkoa on kadonnu just ton vuoks kun en oo viittiny niille sellasta antaa. Se kai auttaa jonkin verran että pitää varmistussähköpostiosotetta siellä, niin ennemmin lähettävät sinne sen tarkastuksen eivätkä kysy puhelinnumeroa, mutta ei noista silti koskaan tiedä. Pitäs kai kaikki vähänkään tärkeät sähköpostit vaihtaa googlelta pois.
>>606626 Minulla on ulkoinen levy, mutta en jaksa kikkailla sen kanssa. Se vaihtaa jotenkin paikkaa aina kun käynnistää koneen. usiikkisoitin ei löydä levyjä ja pitäsisi laittaa ne aina uusiksi. Tässä koneessa on vain yksi 250 gigaminkälie levy ja ei sinne hirveästi mitään mahdu. Nyt on 10 gigaa vapaata tilaa. Välillä siirtelen vähemmän kuunneltuja pois uusien alta. Pitää ostaa se toinen levy sinne kaveriksi. En ole uskaltanut kun en ole oikein näitä tietokonemiehiäm. Ostan kuitenkin vääränlaisen ja se ei mene paikolleen kun on joku speciaalikotelossa oleva yrityskone. Sitten vaikka saisi sen laitettua niin pelottaa mitä tietokone sanoo ja mitä pitää tehdä. Ei siinä varmaan mitään hankalaa ole. Vammaisuuksissani keksin tekosyitä miksi ei kannata. Nyt kun pääsin kotio niin google päästi sisälle. Oli joku punainen ilmoitus "JOKU ROSVO YRITTÄÄ MENNÄ SINÄÄN! EPÄILYTTÄVÄÄ TOIMINTA!! PUHELINNUMERO TÄNNE!!". En suostu vieläkään yhteistyöhön. On siellä joku muinainen sähköposti varmistusosoitteena. Se on varmaan tuhottu jo aikoja sitten. Yleensä on riittänyt että näpyttelee sen osoitteen ja sitten pääsee sisälle.
>>606629 Kai jonkun sata-liitännällä olevan ssd:n saa tungettua koneeseen kun koneeseen jotenkin. 256 gigaa ei kyl riitä tänä päivänä juur mihinkään. Katoin et omakin musakansio vie 40 gigaa. Tuo on kyllä paskamaista kun google noin päättää tehdä. Ei ne vissiin siitä enää peräänny, pakko niille on tuossa vaiheessa puhelinnumero antaa. Ehkä vois hakea jonkun prepaidin jos oikeesti tärkeästä sähköpostista kyse ja sitten vaihtaa johonkin muuhun sähköpostiin kun saa pakoliset asiat tehtyä. Ei sillä etteikö google joka tapauksessa jotain muuta reittiä tietäs jo puhelinnumeros, anti-hahas.
Ite en ole vuosiin jaksanut ladata musiikkia. Mp3-kansio jäi 90gt kokoiseksi. En tosin ole kummoinenkaan musiikiharrastaja, kuuntelen haltiamusiikkini ja kirkonpolttohevini normosuoratoistoista ;_;
>>606632 jotain hifistely laatusia mp3:siako lataillu. vai muuten vaan suuria määriä
>>606633 14470 tjsp tiedostoa, kaikki ei tietenkään ole .mp3, mukana on muutama videokin ja jotain soittolistatiedostoja, levynkansikuvia ym. kakkaa. En tiedä onko tuo paljoa, mihin pitäisi verrata. Eipä noita tule enää kuunneltua kun on tosiaan suoratoistopasket ja musiikkimaku on hieman muuttunut. Varmaan puolet on jostain napster/dc++ ajoilta. Ekan ämpeekolmosen toin kotiin kahdella disketillä koulun atk-luokasta, joskus 90-luvun loppupuoliskolla. Myöhemmin latasin torrenttihommina joidenkin bändien koko tuotantoja niin tuli paljon lisää. Viimeisimmät tiedostot näyttäisi olevan vuodelta 2013, onko siitäkin oikeasti niin vitusti aikaa. Silloin vielä jaksoi warettaa, nyt ei oikein kiinnosta mikään mitä voisi warezzzina latailla, jos edes uskaltaisi. Aika paskaa kyllä, en nostalgisoi noita aikoja. Piti liittää joku kuva mutta ei ollut näköjään mitään aiheeseen sopivaa niin saitte nyt tämmöiset, hähää
>>606634 Njuu jotkut videot kasvattaa aikalailla. Muistan kun jossain vaiheessa yleisty ne mitkä lie flac tiedostot ja kaikki turbonörtit päti kuinka parempi äänenlaatu mitä mp3:ssa. Enpä tiiä. Sillon wanhoina hyvinä napster aikoina muistelisin että 128kbps oli riittävä ja viimeistään 192kbps yli mennessä ei huomannut mitään eroa. Itte latailen nykysin ilmeisen laillisesti suoratoistopalveluista hulluin hakkerikeinoin ylensä kokonaisia levyjä ja noi näyttäs olevan ~megan/minuutti laatua. Mitäs se tekee, tavussa on 8 bittiä eli 1000*8/60 = 133kbps eli vanha tuttu n. 128kbps laatu riittää edelleen ittelle ihan hyvin. Ittekkää ei oikeen jaksa waretella nykysin paitsi ehkä joskus jotain umpivanhoja/ei englanninkielisiä leffoja jotka ei varmasti kiinnosta ketään tekijänoikeusporukkaa.
Kävin kahtomassa musiikkikansiota ja oli näköjään 100gigaa. Siellä on aika paljon flaccia tiedostoja. Pitänee muuttaa niitä mp3 muotoon kun ei niin paljoa kiinnosta äänen laatuhommat, vievät vaan helkutisti tilaa.
>>606635 Joo ja .ogg taisi olla ennen flaccia, en minä muista. Kuitenkin itteni kuuntelin ennen muinoin kotona kotonakoneella musiikit kahvipaketin kokoisilla harmaan-kusenkeltaisen sävyisillä tieto_kone_kaiuttimilla niin paskempikin laatu kelpasi hahas.
>>606623 Niin, no "oma" palvelin toimii jos ei tarvi jotain megayleisöä palvella, mutta on samalla väkisinkin IP-haavi. Ja tietty jos oltaisiin jossain Yliksellä eikä täällä, niin tarttis varmaan yleisömäärän lisäksi ihan oikeasti kuumotella myös noit ni hackers, vai tarviikohan tälläkin hahas. Twitchiin sentään pystyi ainakin muutama vuosi sitten vielä rekisteröitymään kertomatta henkilötietoja ja/tai puhelinnumeroa, en tiedä mikä nykytilanne sit, mutta nehän yrittää ihan tosisaan saada adblockerit rikki ni en jaksa ainakaan itte enää kattella sieltä mitään sitäkään vähää kuin ennen. Kyllä mä ymmärrän ettei se kaista ja ylläpito ilmaista ole, mutta olen mieluummin sitten ilman palvelua kuin katselen mainoksia (tai jotain täytevideota ja samalla kärsi siitä että striimi hajoo välillä kokonaan siihen kun yritetään näyttää mainoksia). >Mut tosta että striimaajan pitäs olla jotenkin tosi viihyttävä ni en tiiä. Pitemminkin usein ärsyttää sellaset itteänsä täynnä olevat narsististriimaajat. Siks kattelenki itte aika usein sellasia striimejä joissa ei oo mitään webbikameraa tai puhettakaan No en tiedä mitä jää jäljelle, jos ei ole mitään sanottavaa jostakin pelistä tai edes itsestään, pitäisi ainakin osata sitten pelata ihan eritysen hyvin. >>606624 Emmäkään. >>606625 >ei voi kuunnella enää etes Popedaa skriimipalvelusta ilman että joku amerikkalainen tekee sillä massia Eikös esim. Spotify ole ruotsalainen ja Deezer ranskalainen? En tiiä noiden firmojen nykyisistä omistussuhteista kyllä mitään. >>606629 >Se vaihtaa jotenkin paikkaa aina kun käynnistää koneen. usiikkisoitin ei löydä levyjä ja pitäsisi laittaa ne aina uusiksi. Tarkoitatko että käytät Windowsia ja asematunnus (kirjain) vaihtuu aina? Oletko kokeillut laittaa Disk Managementista (miten lienee suomennettu, en tiiä suomenkielisestä Windowsista mitään haha) asettaa tietyn asematunnuksen vaikka aakkosten loppupäästä sille levylle? >>606635 FLAC on siis häviötön mutta kuitenkin pakattu, niin vie vähemmän tilaa kuin raaka PCM mitä löytyy esim. CD-levyllä raitoina tai wav-tiedostoissa. MP3, Ogg Vorbis, AAC, ym. taas ovat kaikki häviöllisiä pakkauksia (vastaava juttu kuin kuville on PNG ja JPEG ym.). Minusta 128kbps MP3:sta pitäisi useimmiten kuulua jo ero alkuperäiseen ellei ole todella huonot korvat tai laitteet. Toki sekin vaikuttaa, millä softalla se on pakattu. Esim. BladeEnc teki aikoinaan melko paskaa laatua. Joku 192k MP3 tai varsinkin 320k alkaa olemaan jo niin hyvä, että en välttämättä ittekkään tajuais heti että on pakattu ellei alkuperäinen matsku sovi harvinaisen huonosti pakattavaksi (esim. joidenkin chiptunejen kanssa olen huomannut joskus että MP3-pakkeri on vähän vaikeuksissa). >>606636 ;_; >>606638 Itse en muista keksittiinkö Ogg Vorbis ennen vai jälkeen FLACin, mutta Vorbiskin on siis hävöillinen pakkaus kuten MP3, sillä vain saa parempaa laatua tiettyyn bitrateen kuin MP3:lla ja sit MP3:n kanssa oli aikoinaan patentit tietyissä käyttötarkoituksissa ikävä juttu. AAC:llä saa myös parempaa laatua tiettyyn bitrateen kuin MP3:lla. Tosin tässäkin oon huomannu että FFmpegin AAC-pakkeri (mm. OBSissa oletuksena käytössä) tekee paskaa laatua jos vertaa Apple CoreAudioon ja kuulemma joku Fraunhoferin kaupallinen (tai ei ainakaan täysin vapaasti käytettävä, tosin en tiedä onko koko AAC ylipäänsä koska voimassa olevat patentit) pakkeri tekis myös.
>>606662 >Yliksellä
>>606663 No en muistanu just nyt tällä kertaa naputella että "ylifoorumi" "yliksen" sijaan. Pahoittelen tämän mahdollisesti aiheuttamaa mielipahaa.
>>606662 Niim mutta Poko recordsi on ilmeisesti myyty amerikkalaisille ja sinne niiden kuuntelussa kai menee rahaa. En käytä windowsia. Jotenkin se kone ei vain muista sitä levyä ainaskaan homeläppärillä ja sitten soitin ei löydä biisejä. Nyt otin projektiksi muutella niitä flacceja mp3 kolmosiksi. Pari kymmentä gigaa on jo lisää tilaa. Jokunen levytys on vielä muuttamatta. Flacit on ulkoisella levyllä tallessa jos niitä tarvitsee.
>>606665 >Niim mutta Poko recordsi on ilmeisesti myyty amerikkalaisille ja sinne niiden kuuntelussa kai menee rahaa. aijaa hahas ;__; >En käytä windowsia. Jotenkin se kone ei vain muista sitä levyä ainaskaan homeläppärillä ja sitten soitin ei löydä biisejä Tarkottaaks toi "vaihtaa" paikkaa sit että se menee johonki /mnt, /media, /Volumes, tms. alle eri polkuun aina joka kerta kun kytkee koneeseen? No samapa tuo sinänsä kun en osaa kyl sanoo sit mitään ku en käytä mäkkiä enkä täs liinux läppäris ni noin ni mitään USB-levyn automounttereita.
>>606667 Olen linuxmiehiäm. Johonkin /media tai /mnt paikkaan menee. Joskus yritin kikkailla jotain muistitikun kanssa mutta ei siitä tullut mitään kun se oli eri nimellä siellä tai jotakin. Luovutin. Ei ole minusta tietokonenörtiksi.
>>606673 eikös sen saa UUID:llä mounttaamaan aina samaan paikkaan tai jotain en tiiä
>>606674 tälleen se ainakin toimii sisäsillä kovoilla. miksei ulkosillakin. en oo kokeillu
>>606674 >>606679 Pitää kokeilla joskus jos on motivaatiota ja tarvetta.
>>606680 blkid näyttää levyjen UUID:t.
>>606681 HÄÄHÄÄÄ! Vaikka en ole kova tietokonejätkä niin tiän että ei saa pistää komentoriville mitään mitä sanovat internetissä että pitää pistää!! Muttam pitää piettää mielessä. Saan tehtyä sen hienon muistitikkualiaskomennon, mitä joskus muinoin 10 vuotta sitten yritin tehdä.
>>606682 En sanonu, että pistäisit sen suoraa komentoriville. Ilmoitin vain kyseisestä työkalusta.

(61.31 KB 580x435 hä.jpg)

(195.14 KB 905x678 1800.jpg)

(104.60 KB 1280x720 maxresdefault.jpg)

(646.84 KB 685x481 fesfse.png)

vilibbiinienkotka :>


Forms
Delete
Report
Quick Reply