[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/ak/ - Avaruuskulttuuri

& paranormaali
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1586255172343.jpg (80,33 KB, 960x720, 3dbf250b.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.9456

Niin! Tietoisuus! Tuo onnellisen sekasyöjä-nisäkkään elämäämme alati riivaava pikku perkele.

Me ihmiset olemme vakuuttuneita ja kovin ylpeitä siitä, että olemme tietoisia olemassaolostamme, teoistamme ja niiden seurauksista. Mutta olemmeko todella? Ja jos olemme, miksi epäonnistumme niin usein toimimaan optimaalisella tavalla yksilöinä ja lajina?

Se mitä tietoisuudella yleisesti, mutta virheellisesti käsitetään on kokonaisvaltaisen, objektiivisen perspektiivin sijasta pikemminkin kykyä havainnoida, arvottaa ja organisoida yhdenlaista subjektiivisen tietoisuuden ilmentymää. Aivan kuten näkyvä valo, jonka avulla pystymme havainnoimaan tiettyjä asioita ympärillämme, on vain tietty spektrin osa-alue (jonka ulkopuolelle jää aivan toisenlaisia, mutta ei sen vähemmän "oikeita", asioita paljastavat UV-valo jne.) on myös tietoisuudella omat mustan valon ulottuvuutensa.

Jokainen, joka on esimerkiksi taidetta luodessaan, täydellisyyttä hipovaksi treenattua urheilusuoritusta tehdessään tai seksuaalisen ekstaasin huipulla kokenut Flown tietää, että tässä "zonessa" arkipäivän tietoisuus tuntuu jäävän taka-alalle ja suorastaan vieraan tuntuiset voimat ohjaavan omaa toimintaa. Tämä vierauden tunne johtuu siitä, ettemme ole niin tietoisia täydestä potentiaalistamme kuin haluamme kuvitella olevamme.

Muuntuneiden tietoisuuden tilojen etsiminen sen paremmin flow-kokemuksien kuin taikatattienkaan avulla ei kuitenkaan ole lopullinen ratkaisu pulmaamme. Matkailu avartaa ja niin toki voi tehdä mieleen kohdistuva tutkimusmatkailukin, puhumattakaan siitä kuinka tärkeää ylipäätään on tiedostaa (pun) että itseyden pimennoissa on jotakin etsimisen arvoista, mutta loppujen lopuksi nämä salaman välähdykset muutoin valottomissa maailmoissa eivät pysty antamaan meille selkeää kokonaiskuvaa tietoisuutemme skoopista ja käyttömahdollisuuksista.

Voidaksemme tutkia ja ymmärtää UV-valon - ja joiltain osin myös näkyvän valon - käyttäytymistä erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä, tarvitsemme avuksemme ulkoisia, teknisiä apuvälineitä. Tietoisuuteen kohdistuvassa tutkimuksessa tämä apuväline on Avaruuskulttuuri.

 No.9459

YouTube video. Toista klikkaamalla kuvaa.
Lasit päähän.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]